Ervaringen Kuchentreff

Beoordeling: 3.45 Kuchentreff is 29 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.45 uit 5 sterren.

Ervaringen Küchentreff? Alle Küchentreff ervaringen. Van plan bij Küchentreff langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Küchentreff.

Heeft u ervaringen met Küchentreff? of  reviews, beoordelingen, recensies of klachten over Küchentreff? Plaats ze hier.

Wat was uw ervaring met Küchentreff? Deel en ontvang gouden tips!

Zelf snel een recensie voor Küchentreff plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Küchentreff algemene informatie

Küchentreff heeft meerdere vestigingen binnen Nederland.
Op 1 januari 1995 hebben 27 ondernemers samen het bedrijf Küchentreff opgericht en is van 1 keukenzaak na 20 jaar uitgegroeid tot een gigantisch bedrijf met meer dan 350 winkels. Een belangrijke speler in de keukenbranche.

Vanaf 1 mei 2013 is Küchentreff ook een speler in de Nederlandse markt geworden. Met al meer dan 60 inkoopleden op de Nederlandse keukenmarkt is het een groeiende speler. De organisatie heeft vertakkingen in Oostenrijk, Slovenië, Polen, België.

Voor alle keukengerelateerde voorzieningen kunt u hier terecht. Alle stijlen, kleuren, maten, modellen hebben zij klaar staan voor u. Elke maand zijn er weer actie keukens van de maand waar u uw voordeel uit kan halen.

Bent u benieuwd naar de keukens, kom eens een kijkje nemen in één van de showrooms.

Top 4 keukens vergelijken
Goedkoopste keukens
Populairste keukenzaken
Prijs/kwaliteit vergelijken
Gratis keukenmagazines
600 pagina´s
Inspiratie & korting
Binnen enkele dagen in huis
Alle keukenzaken vinden
Per provincie
Per plaats
Reviews delen en lezen

Küchentreff vestigingen

Küchentreff heeft vestigingen in Amsterdam, De Goorn, Dieren, Eibergen, Emmen, Utrecht, Franeker, Nuth, Echt, Leek, Leeuwarden, Lemmer, Middelburg, Schiedam, Stadskanaal, Amsterdam Zuid Oost, Dinxperlo, Wezep, Kerkwerve.

Bekijk hier de website voor meer informatie, tips en alle openingstijden. Lees onderaan de pagina beoordelingen, reviews, klachten en ervaringen met Küchentreff.

Meer informatie over een specifieke Küchentreff winkel? Bekijk de onderstaande pagina´s.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  29 reviews & recensies Kuchentreff

  Beoordeling: 3.45Kuchentreff is 29 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.45 uit 5 sterren.
  1. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  2. Iustina   schrijft over Kuchentreff:
   Via Keukenatlas zijn wij benaderd door een bedrijf dat de keuken aanbiedt waar we naar op zoek waren voor onze nieuwe huis. Daar deze zaak een van de weinige is die deze merk keuken aanbod, keuken welke wij ruim 20 jaar in onze huidige woning hebben staan, hebben wij een afspraak gepland met Kuchentreff in Dordrecht die ons weken geleden benaderd heeft voor een eerste gesprek.

   Het leek ons de moeite waard om met zijn drieën (ik, mijn vrouw en ons vierjarig dochtertje) een dag op te offeren om het gesprek met betrekking tot de keuken te voeren met deze ‘high end keukenzaak’ in Dordrecht. Dit vanwege het feit dat deze zaak zich bevindt op een afstand van 3 uur rijden van onze woonplaats.

   Tot onze verbazing, op onze afspraak gearriveerd bleek de verkoper niet geïnteresseerd om een gesprek aan te gaan. De verkoper drong erop aan om alvorens we een gesprek aan te gaan definitieve keus te maken voor de frontjes en de keukenblad. Dit zou volgens hem de enige manier zijn waarop hij het adviesgesprek kon voeren.
   45 minuten later, na een lang heen en weer gesprek van waarom wij alvast definitieve keuzes moesten maken, hebben wij de fronten en keukenblad gekozen en zijn eindelijk gaan zitten om het gesprek in te gaan.

   Terwijl wij de plattegrond tekeningen ter hand hebben genomen, wilde de verkoper het gesprek niet voeren daar wij nog geen schets hadden gemaakt van waar we de kookeenheid, spoeleenheid en koeleenheid wilden hebben. Volgens hem moesten wij dat alvast hebben bij het starten van zijn advies. Daarnaast stond hij erop dat wij een commitment zouden maken wat betreft een budget van €50.000 á €60.000 om het gesprek überhaupt met ons te voeren. Volgens deze verkoper het is te doen gebruikelijk dat zijn klanten na een verkoopgesprek van 2,5 uur de zaak verlaten met een getekende order van €60.000.

   Verbaasd over de houding van de verkoper, de moeizame manier waarop het ging en de eisen die hij stelde terwijl hij geen eens een aanzet heeft gedaan om het adviesgesprek te starten, hebben wij ons afgevraagd waarom Kuechentreff Dordrecht überhaupt deze afspraak heeft gepland.
   Zij wisten immers wat onze wensen waren en hebben ons bij hun benadering voor het plannen van het gesprek nooit geattendeerd op het feit dat wij alvast zelf met een inrichting van de keuken langs moesten komen en ons moesten committeren aan een order alvorens hij een gesprek wilde starten.

   Deze handelwijze hebben wij niet alleen maar zelfs ons vierjarig dochtertje als bijzonder onprofessioneel, klantonvriendelijk en zelfs onfatsoenlijk ervaren. Zo hoort men niet met klanten om te gaan!

   Iustina geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Henk Nederstigt   schrijft over Kuchentreff:
   Kuchentreff Zoetermeer:

   De verkoop ging goed.
   Daarna ging alles fout.
   Bij de levering zat de apparatuur er niet bij. Deze kwamen pas 2 dagen na monteren binnen.
   Lekkage waterleiding waarvoor 3 maal de monteur terug is geweest.
   Daarna de lekkage zelf maar verholpen.
   Het keukenblad is te klein ingemeten. Daarvoor in de plaats wordt de ruimte boven de kasten afgetimmerd waar ik nu al 6 weken op zit te wachten.
   Kortom een zaak die ik iedereen afraad.

   Henk Nederstigt geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Melvin Sieben   schrijft over Kuchentreff:
   E. is een goede verkoper. Je wordt goed ontvangen en je krijgt het gevoel dat alles goed komt. Na dit gesprek begint de ellende. Hij is zo goed als niet over de email te bereiken en de telefoon wordt amper opgenomen. Er wordt een levertijd van 8-10 weken beloofd maar als de leverdatum dichtbij komt blijft communicatie van E.’s kant compleet uit. Ik ben zelf maar gaan bellen om te vragen wanneer de keuken komt. “Gewoon zoals afgesproken” werd mij verteld. Niet dus. Een paar dagen voor de datum werd de leverdatum opeens met een maand uitgesteld. E. beweerde eerst dat dit altijd al de leverdatum was ondanks dat dit 13 weken na bestelling is en ik meerdere malen over de telefoon bevestigd kreeg dat de levering conform de 8-10 weken zou voldaan worden. Hierna dagelijks telefonisch contact (soms 15-20 keer bellen zonder gehoor of een dame die mij belooft dat E. terug belt maar dit niet na komt) proberen te maken met E. wanneer de keuken dan wel zou komen. Telkens beloftes zoals “deze week”, dan weer “volgende week”, “ik bel je zo terug”, “je krijgt vandaag een email van me met de leveringsbevestiging”. Allemaal loze beloftes. Telkens moest ik zelf weer bellen om vervolgens teleurgesteld te worden en een uitgestelde datum te horen. Tot 3 keer toe is de levering de avond van te voren afgebeld door het onderdeel van KüchenTreff dat de levering verzorgd. Ze bellen dan met een onbekend nummer wat je niet terug kunt bellen en op tijdstippen als 20:30 ’s avonds als de levering de volgende dag om 07:00 beloofd was. We zitten nu in week 15 en heb nog steeds geen zicht op de levering. E. had mij gisteren telefonisch de levering deze ochtend beloofd en zou mij gisterenavond nog een bevestiging sturen. Deze bevestiging uiteraard nooit ontvangen. Het is nu 08:45 en ik zit op goed geluk te wachten maar ik heb weinig hoop. Ik vraag me af of ik mijn keuken ooit nog krijg. Het volledige bedrag is voldaan want anders was de order niet definitief.

   Ik raad iedereen af bij E. van KüchenTreff een keuken te bestellen. De meest frustrerende en onprofessionele ervaring ooit in mijn leven.

   Melvin Sieben geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Slammer   schrijft over Kuchentreff:
   Verleden jaar een keuken gekocht bij Kuchentreff Zoetermeer en destijds zeer tevreden, maar nu helaas failliet.
   Weg garantie.

   Natuurlijk nu schade aan de keuken en nergens te verhalen.

   Iemand een idee?

   Slammer geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  6. A en H Ter Hoor   schrijft over Kuchentreff:
   Kuchentreff Emmen is niet voor niets failliet verklaard!! Die mensen zouden nooit meer een zaak mogen beginnen, verschrikkelijk.

   A en H Ter Hoor geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  8. Anna   schrijft over Kuchentreff:
   Ervaring Kuchentreff emmen:
   Het enige wat ik over deze vestiging kan zeggen is dat ze de boel oplichten waar mogelijk. Kunnen geen afspraken nakomen, liegen de boel voor, komen niet opdagen, een zaak waarbij ineens niemand meer is. Ik raad iedereen af om in Emmen zaken te doen! Erg jammer.

   Anna geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Gerrit,Josien,Rens   schrijft over Kuchentreff:
   WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER KÜCHENTREFF KEUKENS EIBERGEN.
   DAT GELDT VOOR HET HELE TRAJECT VAN AANSCHAF TOT PLAATSING TOT SERVICE.
   EEN KEUKEN KOPEN DOE JE NIET ZO MAAR EN WIJ HEBBEN MEERDERE AFSPRAKEN NODIG GEHAD OM TOT EEN KEUZE TE KOMEN. WE HEBBEN GEEN DRUK ERVAREN VAN OM TOCH VOORAL MAAR SNEL TE BESLUITEN. IN DE MOOIE SHOWROOM VAN KÜCHENTREFF WORD JE ELKE KEER ZEER GASTVRIJ ONTVANGEN DOOR EIGENAAR BRAM POPPEN. EEN DESKUNDIG EN BETROKKEN ONDERNEMER. MEEDENKEND EN CREATIEF, AANGENAAM CONTACT,PERFECTE EN STRAKKE PLANNING, EN AFSPRAKEN NAKOMEN. TOP ! DE KEUKEN HEBBEN WIJ LATEN VOORZIEN VAN GOEDE KWALITEIT INBOUWAPPARATUUR MET EEN HOGE ENERGIEKLASSE, EEN PRACHTIG COMPOSIET WERKBLAD DAT DOORLOOPT TOT IN DE RAAMKOZIJNEN. EN EEN PRACHTIG LOS STAAND FORNUIS VAN HELE GOEDE KWALITEIT.EEN ECHTE EYECATCHER!
   DIT ALLES IS TOT STAND GEKOMEN DOORDAT BRAM AL SNEL WIST WAT VOOR KEUKEN WIJ ZOCHTEN EN HIERIN ONS GOED KON ADVISEREN.DE KEUKENMATERIALEN EN APPARATUUR ZIJN ALLEMAAL TE ZIEN IN DE SHOWROOM IN EIBERGEN EN DAARDOOR KUN JE TOT EEN GOEDE KEUZE KOMEN. ONZE WELGEMEENDE DANK GAAT OOK UIT NAAR DE ZEER ERVAREN MONTEUR MARTIN, DIE DE KEUKEN MET ZIJN ENORME VAKKENNIS EN PRECISIE HEEFT GEPLAATST.HET IS EEN PLAATJE GEWORDEN. DESKUNDIGE MEDEWERKERS EN GEFOCUST OP EEN TEVREDEN KLANT. WIJ ZIJN MEER DAN TEVREDEN!

   Gerrit,Josien,Rens geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10. Paul   schrijft over Kuchentreff:
   Ervaringen Kuchentreffe Dieren: De zaak is inderdaad heel relaxed. Men heeft het druk en laat klanten dus rustig rond kijken, denk er maar eens over, geen haast e.d. Er zijn toch voldoende klanten/opdrachten. Vervolgens valt er over de prijs niet of nauwelijks te onderhandelen, korting van € 400 op een keuken van bijna € 13.000. Dat is iets meer dan 3%!!
   Op een keuken + plaatsing van € 9800 krijg je € 200 korting. Als ze meer korting geven dan moeten ze de lampen in de showroom uitdoen, getuige het citaat: “De lampen branden nu eenmaal niet voor niets bij ons in de showroom”.
   Het meerwerk is heel scherp gecalculeerd (daar zit geen marge op), bijv. nieuwe meterkast, vervolgens blijkt via Werkspot dat hetzelfde werk, door een erkende installateur 40% goedkoper kan. Je krijgt ongetwijfeld een mooie keuken maar je betaalt er ook voor!

   Paul geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  11. Fam. Flens/ Emmen   schrijft over Kuchentreff:
   Waardeloze firma!!

   Enige tijd geleden de vestiging in Emmen binnengelopen en ons georiënteerd op een nieuwe keuken. Al wel de kleur uitgezocht en de maten doorgegeven.
   Ze wilden graag wat foto’s! Geen enkel probleem, naja ik kon ze via de mail niet doorsturen en ze toen uiteindelijk op stick aangeleverd. De hele rimram uit geprint bij hen op kantoor. Een aantal keren nog langs geweest om te vragen hoe lang het zou duren. Hij had griep gehad en het heel druk, maar hij zou die zelfde week nog langs komen.Nou! Hij moet nog steeds komen en vind een wat kleinere keuken kennelijk niet interessant genoeg om te plaatsen.
   2x een mail naar de hoofdvestiging in Duitsland gezonden! Geen enkele respons.

   Deze keukenspeler mag van mij direct het veld verlaten. Wat een aanfluiting!! Deze krijg nog één ster van ons! Maar alleen omdat ik dit bericht anders niet geplaatst krijg.

   Fam. Flens/ Emmen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  12. Harry   schrijft over Kuchentreff:
   Kuchentreff -Dieren gevonden via kennissen.

   Na bij brugman en de keukenconcurrent geweest te zijn waren we eigenlijk al zover dat we geen gat meer zagen in een nieuwe keuken.

   Wat een stel mafkezen daar.
   Ze trokken werkelijk alle registers open om ons zover te krijgen te tekenen maar daar hebben we vriendelijk voor bedankt.

   Uiteindelijk was de voordeur op slot en kwam de manager ons vragen waarom we niet gekocht hadden met veel dwingende argumenten als die man heeft ook een gezin enz enz gewoon eng !

   Na binnenkomst in Dieren werden we welkom geheten en met rust gelaten zodat we zelf even door de zaak konden lopen en onze ogen de kost geven.
   Na een half uurtje een verkoper opgezocht en gevraagt of hij ons kon helpen.
   Daar werd positief op gereageerd en samen hebben wij een aantal keukens doorlopen en heeft hij ons de verschillen uitgelegd en wat wel en niet belangrijk is.

   Kijk daar heb je wat aan als consument.
   We voelden ons gelijk op ons gemak en na een lekker kopje koffie zijn we gestart met het plannen van onze keukenwens.

   Dat gebeurde op de computer met een groot scherm zodat we heel goed een indruk kregen hoe het in werkelijkheid eruit zou komen te zien.

   Het was wel wat werk ( ongeveer 2,5 uur )maar toen was hij ook compleet naar onze wens.
   Er werd meegedacht over keuzes qua apparatuur wat het beste bij ons past en we kregen het gevoel dat wij op de eerste plaats stonden en niet de winst van het keukenbedrijf als bij Brugman.

   Al met al zijn we hier zo goed geholpen en we hebben net zolang aan de keuken gewerkt totdat hij precies was wat we zochten qua opstelling en prijs.
   We mochten er ook rustig over nadenken en na het weekend hebben we de knoop doorgehakt en de keuken besteld.

   Nu zijn we 8 weken verder en de keuken staat te pronken in ons huis en we zijn er dolgelukkig mee.
   Er was wel een deurtje beschadigd maar dat was met 2 weken al weer opgelost en dat noem ik uitstekende service.

   Chet en Richard hartelijk dank voor jullie inspanningen en de geweldig mooie keuken

   Groeten Harry en Mathilda Breukink

   Harry geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  14. In dubio   schrijft over Kuchentreff:
   Weinig druk om een handtekening te zetten. We hebben offertes van Keukenconcurrent, Superkeukens en Kuchentreff op een rijtje gezet. De voorkeur gaat op dit moment lichtelijk uit naar Kuchentreff. Moet er nog wel wat aan het geoffreerde bedrag gedaan worden.

   In dubio geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  15. Pol   schrijft over Kuchentreff:
   Helaas geen modellen zoals op de website stonden vermeld. Het was wel mogelijk om de keuken zoals gewenst te leveren, je wilt het toch graag even zien.

   Pol geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  16. Paul   schrijft over Kuchentreff:
   Ik heb goede ervaringen met deze zaak. Ze zijn punctueel en hun keukens zijn van duitse kwaliteit. Geen broekies in de zaak maar verkopers met ervaring

   Paul geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  17. Jan   schrijft over Kuchentreff:
   Kon de ogen in de showroom niet goed de kost geven vanwege de beperkte kijkmogelijkheden. De adviseur is wel bekwaam.

   Jan geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  18. Bram Derksen   schrijft over Kuchentreff:
   – Goede services
   – Perfecte prijs
   – Goed advies over de keukenindeling

   Veel vertrouwen in dat de kwaliteit van de keuken net zo goed zal zijn!

   Bram Derksen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  19. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  20. Jose   schrijft over Kuchentreff:
   Mijn woning heeft schuine wanden aangezien ik op een bovenverdieping woon. KüchenTreff kwam met verschillnde maatwerkoplossingen om de ruimte die ik heb zo goed mogelijk te benutten. Een naadloos resultaat, ik ben zeer tevreden.

   Jose geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21. Jeffrey G.   schrijft over Kuchentreff:
   Wilde een afspraak voor de volgende dag maken maar was er helaas geen ruimte voor een afspraak. Heb de afspraak daarom naar een week later verplaatst.

   We hebben mijn probleem mbt de beperkte ruimte besproken en een uitstekende oplossing voor gevonden. Na een lange zit van meer dan 2,5 uur heb ik mijn akkoord voor een moderne keuken gegeven.

   Jeffrey G. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  22. G. P.   schrijft over Kuchentreff:
   Twee weken geleden zijn we geholpen door een medewerker die ons vriendelijk te woord heeft gestaan. Een ronde door de showroom heeft ons een prachtige landelijke keuken getoond. Aan tafel hebben we een aantal aanpassingen laten uitvoeren. Over de prijs waren we het snel eens. Nu is het alleen nog wachten op de levering.

   G. P. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  23. Van Leeuwen   schrijft over Kuchentreff:
   Getrokken door de Duitse kwaliteitskeukens die deze showroom zou aanbieden. En inderdaad veel degelijke keukens gezien. Ondanks de drukte in de winkel was het personeel vriendelijk en werden wij ondanks het lange wachten, zeer goed geholpen. To be continued.

   Van Leeuwen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24. catrien   schrijft over Kuchentreff:
   Lekkere simpele en overzichtelijke showroom! Ze showen gewoon de keuken zoals hij is en maken hem niet mooier. Ook de verkopers zeiden waar het op stond zonder een mooier verkooppraatje om je maar over de streep te trekken je handtekening te zetten. Fijn rustgevend gevoel gekregen. Nu nog even een keuken uitzoeken en bestellen, maar door de eerste orientatie stap door de kuchtentreff showroom in te stappen ben ik al blij met mijn keuze.

   catrien geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  25. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  26. Wim   schrijft over Kuchentreff:
   Na telefonisch contact een afspraak gemaakt. De keukenstudio ziet er erg netjes en verzorgd uit, hoewel men een paar opstellingen nog moest afwerken op kleine puntjes..

   Omdat wij voor ons nieuwbouwproject nog geen duidelijk beeld hadden hoe de keuken er precies uit moet gaan zien zijn wij open het gesprek ingegaan. Het was een zeer goed en informatief gesprek, waarbij wij een zeer positief gevoel hebben gekregen van de kwaliteit welke ze hier kunnen leveren.

   Na het gesprek hebben we besloten om een opdracht tot ontwerp te geven, waarbij op basis van een paar ontwerpen door Küchentreff, onze wensen en budget, in nauwe samenwerking onze keuken wordt vastgelegd.

   We zijn zeer benieuwd naar het vervolg!

   Wim geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27. Nijland   schrijft over Kuchentreff:
   Goed advies in de winkel gekregen en mijn akkoord op de offerte gegeven. De levering zal binnen de kortste keren plaatsvinden.

   Nijland geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  28.   schrijft over Kuchentreff:
   Jaren geleden een keuken gekocht bij Küchen Treff in Duitsland, deze keuken en de service is ons zeer goed bevallen. Aangezien wij zijn verhuist naar een kleinere woning nu onze kinderen het huis uit zijn en hier een afgrijselijke keuken in stond, gingen wij weer opzoek naar een nieuwe keuken. Tot onze blije verrassing zit de Küchen Treff tegenwoordig in Nederland, wat een hoop reistijd scheelde. Aangezien de vorige keer zo goed bevallen was, zijn wij naar Küchen Treff in Dieren gegaan om een nieuwe keuken uit te zoeken. Net zoals verwacht vanuit onze ervaringen met Küchen Treff in Duitsland, werden we gastvrij ontvangen en werden we niet aangedrongen tot het kopen van een keuken. Eerst even rustig een rondje kunnen lopen door de keukenzaak om te zien wat er tegenwoordig allemaal te koop is in keukenland. Wat een mooie keukens, straalt gewoon goede duitse kwaliteit uit en dat gewoon in nederland! Ons oog viel al gelijk op een witte hoogglans keuken met een keukeneiland. Deze hadden wij tevens al in de brochure van KüchenTreff bewonderd, maar waren we toch benieuwd hoe deze keuken er in het echt uit zou zien. Eigenlijk uiteindlijk niet veel anders dan in de brochure. Er is voldoende ruimte in de diepe opbergkasten en toch is het een klein formaat keuken die prima in onze nieuwe woning past. Ook het kookeiland was iets waar ik erg enthousiast van werd. Het is een erg moderne keuken, wat wij van te voren niet hadden gedacht dat bij ons zou passen, maar het sprak ons in de winkel toch wel erg aan. Het fijne aan KüchenTreff is de acht jaar gegarandeerde garantie die voor alle apparaten geld. Want met al die moderne dingen tegenwoordig weet je maar nooit of je erop kunt vertrouwen dat het jaren meegaat. Met onze vorige keuken van KüchenTreff hebben wij hier echter nooit gebruik van hoeven maken, maar de stap naar zo’n moderne keuken is toch wel erg spannend. Dus fijn dat deze garantie erbij inbegrepen zit. Deze garantie tesamen met het advies van de vriendelijke verkoper heeft ertoe geleidt dat wij onze handtekening hebben gezet en de keuken hebben gekocht. Hij staat nu inmiddels al in ons huis en wij zijn er erg blij mee. Wel veel schoonmaken die hoogglans witte kasten, maar zeker de moeite waard. En ook over de plaatsing van de keuken door de KüchenTreff monteurs zijn wij erg te vrede. Na het monteren heeft de monteur zelfs nog even de tijd genomen om al deze moderne apparaten rustig aan ons uit te leggen. Zo konden we gelijk genieten van onze keuken en waren we geen dagen kwijt aan het uitzoeken hoe deze apparaten werken.

   Gé geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  29. Hulshof Pol   schrijft over Kuchentreff:
   kuchentreff eibergen bezocht Relaxte verkoper die zeer lang in het vak zit. Leuke winkel met meerdere mogelijkheden. Dat het een duitse winkel is, merk je meteen aan het prijsverschil!

   Hulshof Pol geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  30. vd Velde   schrijft over Kuchentreff:
   Aangegeven dat ik maximaal 7500 kan uitgeven aan een nieuwe keuken. Nu komt het totaal met al mijn wensen een stukje hoger uit. Voordeel is wel dat ik een keuken heb waar alles op en aan zit.

   vd Velde geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  31. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  32. Gait   schrijft over Kuchentreff:
   Na een aantal bezoeken aan de bekende keukenzaken zijn we bij het voor ons niet bekende Kuchentreff een kijkje gaan nemen. Bij binnenkomst was meteen duidelijk dat we hier met heel ander soort mensen te maken hadden dan de gemiddelde opdringerige verkopers. We konden eerst even rustig rondkijken (in de rustige showroom) en daarna nam de adviseur meteen de tijd om naar onze wensen te luisteren. Hierna een vervolgafspraak gemaakt om verdere keuzes te maken en ideeën uit te werken. Geen rare kortingsverhalen en gewoon duidelijk en oprecht. Een keukenzaak waarbij je je op je gemak voelt.
   En het resultaat mag er zijn. Je ziet en voelt wel echt het verschil.

   Gait geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  33. Miralda de Boer   schrijft over Kuchentreff:
   De naam Kuechentreff is nieuw voor mij. Het bezoek aan de niet zo hele grote maar overzichtelijke showroom was prettig te noemen. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen voor een schappelijke prijs. Nooit gedacht dat je een keuken voor 5000 zo compleet kunt krijgen.

   Miralda de Boer geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  34. Davey K.   schrijft over Kuchentreff:
   Na een bezoek aan een andere grote keukenzaak waren wij helemaal ontgoocheld. Wat een bizarre manier van werken. Nooit weer. Op advies van een familielid zijn wij bij jullie terecht gekomen. En wat blijkt, een keuken kopen hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Nu afwachten totdat wij gaan verhuizen.

   Davey K. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  35. gaatjenietsaan   schrijft over Kuchentreff:
   wij hadden nog niet van deze winkel gehoord. de showroom in dieren zelf deed ons meert denken aan een opticien dan een keukenzaak. Toch goed advies gekregen en nieuwe inzichten van deze duitse tent. keukenprijs van kuchentreff lijkt laag.

   gaatjenietsaan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar