Werkblad keuken vervangen

Werkblad keuken vervangen? Wilt u het werkblad in de keuken vervangen? Op zich hoeft dit niet veel te kosten. Omdat de keukenkasten blijven zitten, is het keukenblad ook nog eens extra makkelijk in te meten.

 

Werkblad keuken vervangen?

Welk keukenblad zou u willen? De meest voorkomende werkbladen in de keuken zijn: kunststof, graniet, Belgisch hardsteen, hout en Roestvrijstaal. Het vervangen van een kunststof werkblad in de keuken is in verhouding het goedkoopste. Denk hierbij aan ongeveer 200 euro per strekkende meter. Graniet zit rond de 700 euro per strekkende meter, afhankelijk van de prijsklasse. Massief hout is ongeveer even duur als graniet, maar ook dit is weer afhankelijk van de prijsklasse van het hout.

 

Afhankelijk van het vernieuwen van het werkblad, komen hier ook nog prijzen voor de uitsparingen bij kijken. Een uitsparing voor een vlakbouw spoelbak is hierbij het duurst.

 

Als u alleen het werkblad vervangt is dit zo gedaan, moeten ook de keukenfronten vervangen worden, dan kan het allemaal in verhouding nog wel eens duurder worden dan je denkt. Eens kijken wat een nieuwe keuken kost?

 

Hele keuken vervangen?

Ontvang gratis keukenbrochures of bekijk hier de momenteel scherpste keukenzaak van Nederland.

Spring naar toolbar