Ervaring Raab Karcher keukens

Beoordeling: 3.13Raab Karcher keukens is 8 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.13 uit 5 sterren.

Ervaring Raab karcher keukens? Lees alle ervaringen met Raab Karcher keukens. Van plan bij Raab Karcher keukens langs te gaan? Lees hier de reviews en recensies over Raab Karcher keukens.

Wat was uw ervaring met Raab Karcher keukens? Deel en ontvang gouden tips!

Zelf snel een recensie voor Raab Karcher keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

Goedkoopste keuken?

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Raab Karcher keukens algemene informatie

Raab Karcher verkoopt keukens, tegels en sanitair. Verkoopt de merken Poggenpohl, Eggersmann en het onbekende Erklinea. Ze maken voor u graag een nieuw ontwerp voor uw nieuwe keuken en/of badkamer. Ook hebben ze voor u de keuze uit 150.000 bouwmaterialen. Raab Karcher heeft een zeer inspirerende showroom.

Bent u benieuwd? Bekijk de website voor meer informatie en de openingstijden. Deze site is speciaal voor Raab Karcher keukens. Indien u op de gewone website zit, vind u niet veel informatie over keukens.

Raab Karcher vestigingen

Raab Karcher keukens heeft 9 vestigingen in de provincies Gelderland, Drenthe, Flevoland, Zeeland, Brabant, Overijssel en Noord Holland. Showrooms  zijn te vinden in Apeldoorn, Assen, Ede, Emmeloord, Middelburg, Nijmegen, Roosendaal, Vriezenveen en Waddinxveen. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen.

Raab Karcher heeft 37 vestigingen. De volgende vestigingen hebben geen keukens in de verkoop. Almere, Arnhem, Breda, Coevorden, Culemborg, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Goor, Groningen, Hengelo, Hillegom, Hilversum, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Naarden, Nieuwleusen, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Roosendaal, Tiel, Tilburg, Vlaardingen, Weesp, Wolvega, Zutphen en Zwolle.

Raab Karcher keukens ervaringen

Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen met Raab karcher keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  8 reviews & recensies Raab Karcher keukens

  Beoordeling: 3.13Raab Karcher keukens is 8 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.13 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   Raab Karcher zette ons onder druk om snel te kiezen, informeerde ons verkeerd over de kleur van de tegels die wij niet hebben kunnen zien (en liegt daar over dat we ze wel gezien zouden hebben). Vervolgens doen ze niets aan het goedmaken van HUN fout. Andere zaken die niet goed gingen: verkeerde kleur badkamermeubel en een op zijn minst knullig geplaatst tegeltje dat uit de toon viel wordt (hopelijk) wel opgelost. Het lijkt er op dat Raab Karcher alleen klachten en fouten verhelpt als ze er echt niet onderuit kunnen komen. Wij zitten nu met een toilet en badkamer waarvan de vloertegels een ander kleur hebben dan die ons is voorgespiegeld (donkergrijs/anthraciet is geen licht/midden/bruin-achtig grijs). Misleiding en onwil, wat een bedrog.

   Coen Uyl geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   Waardeloze service, ze komen niet opdagen en communiceren gewoon niet.

   Johan geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   Niet een zaak waar je direct aan denkt maar ze doen het zeker goed, goedkoper dan de concurrentie en op kwaliteit niks ingeboet .

   Cas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   Positieve ervaring. Helaas niet gevonden wat we zochten. Toch het vermelden waard.

   Lisa Goeman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   Thuis hebben wij geprobeerd met de keukencreator onze keuken in 3D te ontwerpen. Dit werkte voor ons niet goed. Wat wel prettig is zijn de opties die in het ontwerp programma zichtbaar zijn. Hiermee hebben we toch de mogelijkheden bekeken. Type werkbladen, verschillende deurtjes, diverse handvatten, verschillende hoogtes kasten en alle apperatuur.

   Fam. Van Dartel geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   Enige tijd geleden besloten om bij Raab Karcher een keuken te kopen in Vriezenveen. De showroomkeuken die er stond deed volledig aan mijn wensen en eisen. En daarbij vond ik de service ook erg prettig ten opzichte van de andere keukenwinkels, die mij net iets te glad overkwamen. De prijs voor de keuken viel wat hoger uit dan ik eigenlijk had willen betalen, omdat er wat aanpassingen moesten plaats vinden om de keuken passend te maken.

   BdG geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   Normaal gesproken ben ik niet zo van de greeploze keukens, maar deze is wel erg indrukwekkend met het kookeiland helemaal gemaakt van hout. En een natuursteen werkblad. nog even op zoek gaan naar de perfect bijbehorende barkrukken en dan kan ik me richten op het aankopen van de keuken!

   Sandra geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Raab Karcher keukens:
   orienterend bezoek gebracht aan Raab Karcher Middelburg. mooie opstellingen, zeer vriendelijk personeel, prima uitleg over mogelijkheden, voldoende documentatie meegekregen. gaan zeker terug voor ontwerp.

   Dreumes zeeland geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden