Keuken op afbetaling

Keuken op afbetaling? Een keuken op afbetaling, hoe zit dat? Zijn er voor en nadelen? Een nieuwe keuken kost over het algemeen erg veel geld en wij begrijpen dat iedereen direct een keuken kan veroorloven. U hebt de mogelijkheid om keukens ook op afbetaling te betalen of u kunt geld lenen.

Doe alvast inspiratie op voor uw droomkeuken en ontvang de gratis keukenbrochures of bekijk hier >>> de goedkoopste keukens op afbetaling.

Alles over een keuken op afbetaling of het geld lenen bij een keuken vindt u onderstaand.

 

Keuken op afbetaling

Uw droomkeuken gezien of in gedachten maar momenteel helaas nog niet het budget om het u te kunnen veroorloven? U kunt erover denken een keuken op afbetaling te kopen. Hoe werkt dat? En zitten daar niet een hoop haken en ogen aan?

Een keuken op afbetaling komt tegenwoordig steeds vaker voor. Een voordeel van een keuken op afbetaling is dat ondanks u in termijnen betaald, toch direct eigenaar bent van uw nieuwe keuken.

Dat houd in dat u de keuken direct geplaatst kunt krijgen in plaats van dat u de keuken eerst helemaal (af)betaalt moet hebben.

 

Gratis keukenbrochures

keukenbrochures-aanvragenOntvang net als vele andere binnen een paar dagen 500 pagina’s aan keukenbrochures bij u thuis op de mat. Profiteer van deze gratis brochures boordevol informatie, inspiratie en tips & tricks. Keuken op afbetaling. Ontvang de gratis keukenbrochures.

 

 

Menige keukenzaak werkt tegenwoordig al met een afbetalingsregeling waar u als consument gebruik van kan maken.
Een paar keukenzaken die werken met een afbetalingsregeling zijn bijvoorbeeld:

Keukenplaats

Keuken Kampioen

De afspraken over de regeling verschillen dan ook per keukenzaak. Onder deze afspraken vallen onder andere het termijn, de eventuele rente en de (algemene) voorwaarden.

Naast een afbetaling bij een keukenzaak zelf kunt u er ook voor kiezen om geld te lenen bij een bank.

Een veel gekozen kredietverstrekker is Santander. U kunt u in een paar stappen een offerte aanvragen voor een lening.

– Ten eerste geeft u aan hoeveel u wilt lenen.

– Daarna kunt u de gewenste looptijd van de lening aangeven.

– Ten derde moet u hier het bestedingsdoel aangeven.
Na het invullen van bovenstaande criteria moet u een aantal persoonlijke gegevens invullen om de offerte aan te vragen. U kunt dan zien of u voor een lening in aanmerking komt en wat de voorwaarden zijn en wat het rentepercentage is.

 

BKR Toetsing

BKR ofwel Bureau Krediet Registratie komt er ook vaak bij kijken. Dat is een organisatie dat veilige en betrouwbare informatie bied over leningen. Consumenten kunnen dit hier opvragen en hebben inzicht in bijvoorbeeld al lopende leningen.

Kredietverstrekkers kunnen aan de hand van deze informatie de aanvraag van een nieuwe lening beter beoordelen. Het BKR is met name opgericht om u als consument te beschermen tegen hoge schulden.
Wanneer u bij het BKR staat geregistreerd kunt u of uw kredietverstrekker in een overzicht zien welke kredieten u heeft of heeft gehad.

 

U kunt op twee manieren geregistreerd staan bij het BKR. Er is een positieve registratie en een negatieve registratie.

 

Om een negatieve registratie te voorkomen en positief geregistreerd te staan moet u simpelweg zorgen dat u bij blijft met de betalingen en alles netjes voor het afgesproken termijn betaalt.

Voordat u bij het BKR een achterstandsmelding krijgt word u eerst gewaarschuwd door uw kredietverstrekker. Mocht dit niet baten dan krijgt u een negatieve registratie.

Wanneer u de lening afgelost heeft en het contract tussen u en verstrekker is beëindigd blijven de gegevens nog 5 jaar in het database staan. Na 5 jaar zullen deze verwijderd worden. Met een negatieve registratie word het moeilijker om nog een lening te verkrijgen.

Deze gegevens blijven uiteraard privé. Enkel u, een bewindvoerder en aangesloten organisaties kunnen het bekijken.

Zoals hierboven al vermeld is het erg moeilijk om bij kredietverstrekkers geld te lenen wanneer u een negatieve registratie hebt. Echter is het in sommige gevallen mogelijk wanneer er verzachtende omstandigheden spelen of een zeer duidelijk en goede reden is.

U kunt het ook proberen bij kleinere kredietverstrekkers, echter worden er bij negatieve registraties over het algemeen meer rente kosten berekend of word bijvoorbeeld u huis genomen als onderpand. Zo zijn ze verzekerd dat de schuld afgelost word.

Voor de actuele kosten en voorwaarden van het kopen van een keuken op afbetaling raden wij u aan het vooraf eerst met de desbetreffende keukenzaak te bespreken zodat u weet waar u aan toe bent. Dit zelfde geldt ook voor een bank of een andere kredietverstrekker. Let wel op, Geld lenen kost geld.

 

Vooraf inspiratie opdoen? Ontvang gratis keukenbrochures. Goedkoopste keukens met een afbetalingsregeling? Kijk hier voor de meest voordeligste keukenzaak van dit moment.

Spring naar toolbar