Ervaring Keukendump

Beoordeling: 3.53Keukendump is 17 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.53 uit 5 sterren.

Ervaring Keukendump Keukens? Alle Keukendump Keukens ervaringen. Van plan bij Keukendump Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukendump Keukens.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukendump keukens algemene informatie

Keukendump biedt elke dag restpartijen van keukens voor bodemprijzen aan. De winkel werkt niet met onderhandelingen maar toont meteen de laagste keukenprijs. Bij Keukendump vind u vooral zeer goedkope keukens. Mogelijkheid om contant of via pin meteen te betalen. Werkbladen graniet, composite en kunststof werkbladen, losse keukenkranen of rest inbouwapparatuur. Bij Keukendump kunt u voor alles terecht. Ook handig als u alleen een apparaat wenst te vervangen. Tevens handig als leverancier van studentenkeukens, of voor de verhuur van keukens ( rechte keukenblokken). Bij aankoop van een keuken ontvangt u een gratis 3D ontwerp. Garantie bij keukendump is 5 jaar standaard. In de Keukens van Keukendump plaatst men tevens A merken apparatuur. Bent u benieuwd? Bekijk de site voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Keukendump keukens vestigingen

Keukendump Keukens heeft twee vestigingen. In Kaatsheuvel, Tilburg. Er zijn geen recentelijke nieuwe showrooms bijgekomen. Bekijk hier de website van deze keukenwinkel. Lees hieronder beoordelingen, klachten, reviews en ervaring Keukendump.

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

17 reviews & recensies Keukendump

Beoordeling: 3.53Keukendump is 17 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.53 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Keukendump:
  Afzuigkap besteld. Verkeerde geleverd. Foutje moest terug naar de winkel om n nieuwe uit te zoeken want bestelde was niet leverbaar. Verkoper kwam zelf met duurdere whirlpool tegen dezelfde prijs. Zou met spoed geleverd worden want oude afzuigkap was al weg. Na 6 dagen geleverd ……..n bauknecht. Die gelijksoortig was aan de mn 1e bestelde!!! Oohh ja dat hebben we gedaan omdat de whirlpool 3 weken levertijd had. Dus zonder overleg doodleuk n andere leveren. Wil nu mn geld terug want heb er geen vertrouwen meer in. Ben benieuwd of dat gaat lukken.

  Pipi geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Keukendump:
  Ik heb een keuken plint besteld bij keuken dump
  Eerste keer verkeerd besteld kan gebeuren !
  Nieuwe zou met spoed besteld worden prima dacht
  Ik
  Nu vier weken verder dus in totaal acht weken vanaf eerste bestellen
  Nog niks gehoord zelf al wel tien keer gebeld
  Geven elkaar de schuld eerst de vestiging in Tilburg de leverancier en er word dan gezegt dat je zeurt en geen begrip hebt
  Mij advies koop nooit keuken hier want als je als bedrijf nog eens een keuken plint kunt regelen dan kun je nooit keuken regelen dat wordt niks

  Van Boxtel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Keukendump:
  mooie hoek designkeuken met steen gekocht. Het scheelde ons toch flink in de centjes vergeleken met ikea keukens en dat terwijl ik dacht dat ikea goedkope keukens had !!

  houikvooorme geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 5.   schrijft over Keukendump:
  Mooi en goedkoop keukenblok gekocht, alles goed gegaam

  Daryll geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Keukendump:
  Uitstekende service gekregen in kaatsheuvel, voor een veel lagere prijs kunnen slagen dan de concurentie. Kortom een aanrader! of je onderdelen, kasten, apparaten of keukens zoekt ze hebben het allemaal.

  P. Esdonk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Keukendump:
  Hebben idd niet de mest sjieke showroom. We zijn er toch heen geweest omdat ze verhuizen en extra korting gaven. We zijn goed geslaagd voor onder 5k vind je niet op veel andere plaatsen. Miss voor anderen ook de moeite waard om heen te gaan.

  Nicole geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Keukendump:
  spotgoedkoop leuk voor tijdelijke woningen

  piet geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Keukendump:
  Keuken gekocht in Tilburg, prima service vriendelijke medewerkers. Verkeerde afwerkstrips geleverd en afzuigkap gaat te pas en te onpas vanzelf aan.Keuken in oktober geleverd, nu juni nog steeds niet in orde. Winkel komt met oplossingen maar de klantenservice is zwaar bagger . Al tig keer vrij van mijn werk moeten nemen en ieder keer ging het verkeerd. Bedrag van 200 staat nog open ,betaal ik pas als alles in orde. Daar doet de klantenservice mega moeilijk over ??? Wie wil een afzuigkap die vanzelf aangaat en wie heeft een grijs keuken blad en wil witte afwerkstrips ??? Hopelijk wordt alles eind juni in orde gemaakt en ipv 200 euro zouden ze wel een grote bos bloemen mogen meenemen voor al het gezeik .

  van Schaik geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 11.   schrijft over Keukendump:
  In het verleden hebben wij hier een mooie strakke keuken gekocht met flink wat luxe accesiores inclusief koelkast, kookplaat, oven, schouwkap rvs en stille afwasmachine. Dat is een aanrader voor iedereen met een open keuken gezien het lawaai De levering ging best goed. De keuken die wij daarvoor hadden gekocht kwam van ikea keukens. Deze had echter de fronten uit de handel gehaald. Behoorlijk zuur als je een paar kasten wilt bijbestellen. Daar gaan wij dus nooit meer heen voor een nieuwe keuken. Terug naar keukendump: zeer goedkope keukens en alles is mogelijk.

  S Erkelens geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Keukendump:
  Zeer interessante keuken gezien in de showroom in Tilburg.. hoek-model, greeploos en mat wit.

  Ik vraag mij nu af.. wat is het addertje onder het gras? De keuken wordt namelijk voor een kleine 5000 euro verkocht. En dat terwijl de apparatuur (waaronder een dubbele combi oven, vriezer, koelkast, afzuigkap) bij de prijs in zit. Wie heeft er ervaring met een showroomkeuken van Keukendump?

  Anja geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Keukendump:
  De afzuigkap was kapot. Snel opzoek naar een nieuwe gegaan. Bij de keukenzaak waar wij de keuken destijds hadden gekocht scheen het niet mogelijk te zijn om alleen een nieuwe afzuigkap aan te schaffen.
  Na redelijk veel zoeken op internet kwamen we bij Keukendump terecht en die bleek ook nog op nog geen 20 minuten rijden een ‘showroom’ te hebben.
  Gelijk maar even langs gegaan en gelukkig was het hier prima mogelijk om slechts alleen, voor ook nog een prima prijs, een afzuigunit te bestellen.

  B R T geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Keukendump:
  de keukens waren wel goedkoop maar was niet wat voor mij bij. ze kwamen wel bij me om naar andere keukens te kijken maar dan gaat de prijs ook weer een stuk omhoog.

  donny geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Keukendump:
  Als verhuurder samen met twee studenten op zoek naar een goedkope keuken voor een studentenhuis in Breda. Uiteindelijk een zeer goedkope keuken gekocht.

  Tim geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 17.   schrijft over Keukendump:
  Meerdere keukenwinkels vergeleken. Bij keukendump waren ze VERUIT het voordeligste en hebben wij ons vertrouwen gegeven.

  Complete proces van onze nieuwe keuken is goed gegaan, heeft ons zeer veel geld over laten houden ondanks ons kleine budget voor de nieuwe keuken. Wij hebben toen geen klachten gehad over de keukendump. Nu weer op zoek naar een nieuwe keuken en het kan zijn dat we binnenkort weer langsgaan, maar het kan ook maar zo een andere winkel worden.

  I. Bos geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Keukendump:
  Goede en vooral goedkope keuken gekocht! Scheelde ons aanzienlijk met ikea keukens. Keuken zelf geplaatst, scheelde weer flink in de portemonnee

  Ricardo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Keukendump:
  Keukendump schrijft op de eigen website dat de keukens geschikt zijn voor een studentenhuis, bedrijfspand of voor de verhuur. Ik snap wel waarom: het straalt allemaal niet zo veel uit. Ik ga verder kijken bij een andere keukenwinkel.

  nvt geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 20.   schrijft over Keukendump:
  De keukens hier zijn een flink stuk goedkoper dan bij ikea, maar keuken dump vond ik meer weghebben van een bouwmarkt. Het lijkt wel alsof ze niet verkochte showroomkeukens opkopen en ik werd er niet echt enthousiast van.

  johan geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden