Ervaring Keukendump

Beoordeling: 3 Keukendump is 6 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.

Ervaring Keukendump? Alle Keukendump Keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over deze zaak.

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Deze keukenmagazines staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! ontvang het complete pakket.

Klik hier voor de keukenmagazines >>>

 

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht:

Klik hier – voor de Top 4 goedkoopste >>>

keukenzaken van dit moment.

Keukendump ervaringen

Keukendump biedt elke dag restpartijen van keukens voor bodemprijzen aan. De winkel werkt niet met onderhandelingen maar toont meteen de laagste keukenprijs.

Bij Keukendump vind u vooral zeer goedkope keukens. Mogelijkheid om contant of via pin meteen te betalen. Werkbladen graniet, composiet en kunststof werkbladen, losse keukenkranen of rest inbouwapparatuur.

Ze verkopen niet alleen complete keukens. Ook voor een enkel keukenapparaat kunt u hier terecht. Tevens handig als leverancier van studentenkeukens, of voor de verhuur van keukens. Dan moet u denken aan eenvoudige rechte keukenblokken.

Bij aankoop van een keuken ontvangt u een gratis 3D ontwerp. Garantie bij keukendump is 5 jaar standaard. In de Keukens van Keukendump plaatst men tevens A merken apparatuur. Bent u benieuwd?

Klik hier voor de website van Keukendump >>>

voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Keukendump keukens vestigingen

Keukendump Keukens heeft twee vestigingen. Deze zitten in Kaatsheuvel en Tilburg. Er zijn geen recentelijke nieuwe showrooms bijgekomen.  Lees hieronder beoordelingen, klachten, reviews en ervaring Keukendump.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  6 reviews & recensies Keukendump

  Beoordeling: 3Keukendump is 6 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.
  1. E. Pastoor   schrijft over Keukendump:
   Nieuwe keuken laten uittekenen in Filiaal Kaatsheuvel, zeer bekwaam personeel die ook daadwerkelijk met je meedenken!

   Kortom een aanrader.

   E. Pastoor geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Huigevoort   schrijft over Keukendump:
   Op 19 juli jl is onze keuken geplaatst. Direct bleek er al een aantal dingen niet te kloppen. De monteur heeft zijn best gedaan om de keuken toch zo goed als het kon te plaatsen. Een aantal problemen zijn in de loop van de afgelopen maanden opgelost. Het grootste probleem bleek onze apothekerskast. We hadden bij de aankoop vermeld dat we zelf het binnensysteem van de apothekerskast hadden en dus alleen een loze kast nodig hadden. Dat was geen probleem vertelde de verkoper ons. Helaas werd er een servieskast met planken geleverd en 2 losse deuren. Het binnensysteem tbv de apothekerskast past dus niet in deze servieskast. De losse legplanken kunnen er wel uitgehaald worden maar het plankje dat de kast bij elkaar houd zit vast en kan er alleen uitgehaald worden door het er uit te zagen. Een hele klus en de binnenkant van de kast is dan direct beschadigd. En dat wil je niet in je nieuwe keuken. Oplossing= een nieuwe losse apothekerskast besteld met 2 losse fronten. Vandaag zou deze kast eindelijk (na 3 maanden) geplaatst worden. De monteur was keurig op tijd. Helaas was er geen kast te bekennen. De monteur heeft wat paslijsten en de verlichting gemaakt en is weer vertrokken. Opnieuw een bon ingevuld en een nieuwe kast besteld. Waarschijnlijk gaat dit weer enkele maanden duren. Als ik het van tevoren had geweten hadden we nooit een keuken gekocht Keukendump. Deze zaak staat niet op zich. Onze zoon heeft op dezelfde dag als ons ook een nieuwe keuken gekocht. En daar is helemaal van alles mis mee. Die problemen zijn met geen pen te beschrijven! En ook daar is na 3 maanden nog steeds een heleboel mis mee. Voor ons geen Keukendump meer!!!

   Huigevoort geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Pipi   schrijft over Keukendump:
   Afzuigkap besteld. Verkeerde geleverd. Foutje moest terug naar de winkel om n nieuwe uit te zoeken want bestelde was niet leverbaar. Verkoper kwam zelf met duurdere whirlpool tegen dezelfde prijs. Zou met spoed geleverd worden want oude afzuigkap was al weg. Na 6 dagen geleverd ……..n bauknecht. Die gelijksoortig was aan de mn 1e bestelde!!! Oohh ja dat hebben we gedaan omdat de whirlpool 3 weken levertijd had. Dus zonder overleg doodleuk n andere leveren. Wil nu mn geld terug want heb er geen vertrouwen meer in. Ben benieuwd of dat gaat lukken.

   Pipi geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. Van Boxtel   schrijft over Keukendump:
   Ik heb een keuken plint besteld bij keuken dump
   Eerste keer verkeerd besteld kan gebeuren !
   Nieuwe zou met spoed besteld worden prima dacht
   Ik
   Nu vier weken verder dus in totaal acht weken vanaf eerste bestellen
   Nog niks gehoord zelf al wel tien keer gebeld
   Geven elkaar de schuld eerst de vestiging in Tilburg de leverancier en er word dan gezegt dat je zeurt en geen begrip hebt
   Mij advies koop nooit keuken hier want als je als bedrijf nog eens een keuken plint kunt regelen dan kun je nooit keuken regelen dat wordt niks

   Van Boxtel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. P. Esdonk   schrijft over Keukendump:
   Uitstekende service gekregen in kaatsheuvel, voor een veel lagere prijs kunnen slagen dan de concurentie. Kortom een aanrader! of je onderdelen, kasten, apparaten of keukens zoekt ze hebben het allemaal.

   P. Esdonk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7. van Schaik   schrijft over Keukendump:
   Keuken gekocht in Tilburg, prima service vriendelijke medewerkers. Verkeerde afwerkstrips geleverd en afzuigkap gaat te pas en te onpas vanzelf aan.Keuken in oktober geleverd, nu juni nog steeds niet in orde. Winkel komt met oplossingen maar de klantenservice is zwaar bagger . Al tig keer vrij van mijn werk moeten nemen en ieder keer ging het verkeerd. Bedrag van 200 staat nog open ,betaal ik pas als alles in orde. Daar doet de klantenservice mega moeilijk over ??? Wie wil een afzuigkap die vanzelf aangaat en wie heeft een grijs keuken blad en wil witte afwerkstrips ??? Hopelijk wordt alles eind juni in orde gemaakt en ipv 200 euro zouden ze wel een grote bos bloemen mogen meenemen voor al het gezeik .

   van Schaik geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar