Ervaring Piet Klerkx keukens

Beoordeling: 2.89 Piet Klerkx keukens is 28 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.89 uit 5 sterren.

Ervaring Piet Klerkx keukens? Alle Piet Klerkx keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

 

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht  Top 4 goedkoopste keukenzaken >>> keukenzaken van dit moment.

 

Piet Klerkx keukens ervaringen

Piet Klerkx keukens is onderdeel van de Mandemakers groep. Deze keukenzaak is een totaalconcept. U vindt hier alles voor wonen, dus tevens slaapkamers en badkamers.

Piet Klerkx geeft interieuradvies op het gebied van kleuren en heeft een budgetplanner online, zodat u precies kunt zien wat uw nieuwe keuken bij Piet Klerkx gaat kosten.

Piet Klerkx is tevens zoals veel andere keukenzaken CBW erkend en maakt gebruik van een eigen montagebedrijf. Door de jarenlange ervaring een begrip in de keukenbranche. De klant staat hier hoog in het vaandel en dat is te merken, op Trustpilot is Piet Klerkx keukens beoordeeld met een 9.2/10.

Vestigingen

Piet Klerkx heeft vestigingen de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant, waar tevens het hoofdkantoor zit. Showrooms van Piet Klerkx zijn te vinden in Amersfoort, Amsterdam, Purmerend, Rotterdam, Utrecht en Waalwijk.

Waalwijk is de outlet store voor keukens.

Bekijk hier de website van Piet klerkx keukens >>> voor meer informatie, tips en de openingstijden. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms van Piet Klerkx bijgekomen.

Wel is het mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken voor advies. Lees hieronder reviews, klachten, beoordelingen en ervaring Piet Klerkx keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  31 reviews & recensies Piet Klerkx keukens

  Beoordeling: 2.89Piet Klerkx keukens is 28 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.89 uit 5 sterren.
  1. Gerry   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Zojuist bij piet Klerkx langs geweest. Erg goed ontvangen. Eerst lekker rond gekeken en daarna kregen wij op een hele fijne en eerlijke manier hulp. Medewerkers denken intensief met je mee en willen echt het beste resultaat voor je realiseren. Het kon volledig naar onze wensen worden samengesteld, model, kleur hebben we samen me de adviseur weten te ontwerpen. De kennis van de verkoper was goed, want elke keer kwam ze weer met nieuwe aanvullende ideeën over de keuken. Nu hebben we een perfect ingerichte keuken met alles erop en eraan.

   Gerry geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. H. Smolders   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Zeer slechte service!

   Ik heb in juli 2020 een complete badkamer gekocht. Helaas had de verkoper een behoorlijke inschattingsfout gemaakt en een te kleine douchecabine geadviseerd en dus besteld. Bij installatie kwamen we hier achter. Maw een grotere douchecabine had makkelijk gekund.

   Overal worden fouten gemaakt en dat is helemaal niet erg. Het gaat erom hoe je dat gaat oplossen. In dit geval geeft Piet Klerkx niet thuis. Ongelooflijk hoe passief zij zijn geweest. Ze kwamen na flink wat telefoontje en mailtjes maar niet met een oplossing. Uiteindelijk heb ik het er maar bij laten zitten en heb elders een oplossing gezocht. Mijn keuken ga ik daar in de ieder geval niet meer kopen.

   H. Smolders geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Rich   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Badkamer aangekocht, bewust op 1 adres, zodat 1 aanspreekpartner. Verkoop onvolledig, onduidelijk, slecht zonder kennis van zaken zo blijkt achteraf. Aannemer deed meer dan zijn best, glasman, trieste mentaliteit, PK uiteindelijk trekt overal zijn handen vanaf terwijl dat juridische partner is. Kranen op verkeerde plaats, deur kan niet geplaatst worden, Willen dan iets anders leveren en zaken die niet zijn gekocht, maar dan als wel verkocht blijken te zijn vlg PK omdat ze niet op tekening staan. Trieste, intrieste club die niet weet wat ze doen, verkopen en een hele keten van aannemers aan zich verbinden maar niet verantwoordelijkheid van hoofdaannemer op zich nemen. Mijn advies: ga naar specialist, is nog goedkoper ook.

   Rich geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. Kitchen 2019   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Zeer slechte service! De keuken is niet volgens tekeningen geleverd!

   Kitchen 2019 geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Lieke verbeek   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Onlangs hebben wij een keuken en een badkamer bij Piet Klerx gekocht. Helaas bleek drie weken geleden bij plaatsing dat het werkblad niet past. Het werkblad is vier centimeter te kort.
   We hebben direct een melding gedaan en ons werd medegedeeld dat er contact met ons opgenomen zou worden. Een dag later heb ik zelf met de klantenservice gebeld en daar gaven ze me aan dat als het werkblad niet past ze een nieuw werkblad zouden bestellen maar dat de afdeling en de fabrieken in Duitsland twee weken gesloten zijn ivm kerst. Maandag na de kerstvakantie zou ik teruggebeld worden. Helaas werd ik niet teruggebeld. Woensdagochtend heb ik zelf teruggebeld. Na mijn verhaal gedaan te hebben zou ik binnen tien minuten teruggebeld worden. Helaas wederom niet teruggebeld. Uiteindelijk heb ik na een uur eindelijk iemand aan de telefoon gekregen. Ze vertelde me dat ik zelf verantwoordelijk ben om de keukenruimte aan te passen aan de maten van de keuken ipv dat de keuken op maat gemaakt zou worden. Ons werd verteld dat we zelf verantwoordelijk zijn voor aanpassing van het leidingwerk en dit hebben we ook gedaan. Maar het kan toch nooit zo zijn dat wij de keukenmuren van ons bestaande huis zes centimeter zouden moeten verplaatsen om de keuken passend in ons huis te krijgen. Mi is er verkeerd ingemeten en Piet klerx doe er alles aan om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen. Ondanks dat er drie weken geleden is toegezegd dat er een nieuw blad besteld zou worden wordt er nu geen oplossing aangedragen

   Lieke verbeek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Staal   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Zaterdag 10 februari 2018. Piet Klerkxs Amersfoort
   Super slecht begin. We hebben een keuken uitgezocht, deze werd getekend op papier en helemaal naar ons zin, alleen moesten we nog een blad uitzoeken. We kregen geen 3D tekening mee naar huis. Vervolgens hebben we 2 dagen daarna gebeld met de vraag of we alsnog een 3D tekening konden krijgen. De verkoper heeft gezegd dat hij deze zou mailen of toesturen en tot op heden niks ontvangen. Hoe klant-onvriendelijk kun je zijn? Er worden zeker al voldoende keukens verkocht , dat je je dit gedrag als verkoper kan permitteren ? Super slechte service en dan moet je nog beginnen !

   Staal geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Mien   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Ik zeg: niet doen! Totdat je getekend en betaald hebt is alles mogelijk maar daarna zit je met een onprofessionele organisatie die afspraken niet nakomt en je met je klacht van het kastje naar de muur stuurt

   Mien geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. van der Vecht   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Eerlijke personeel dat je ook wijst op minder voordelige beslissingen. Niet ‘pushy’. Hoewel we daar ook sterk voor waakten. We zouden het zo weer doen.

   van der Vecht geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  11. familie van Dooren   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Naar tevredenheid een keuken gekocht. Medewerkers denken intensief met je mee en willen echt het beste resultaat voor je realiseren. Oplevering door montagepartner De Keukenman ook prima.

   familie van Dooren geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. Verhoeven   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Helaas waren de verkooptrucs bij Piet Klerx in Waalwijk zo doorzichtig dat we daar maar weg gegaan zijn. Dit geeft me geen goed gevoel bij de volgende zaak waar we gaan kijken. Ik kan wel wat tips gebruiken 🙂

   Verhoeven geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  13. Sam   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Op advies van bekenden naar Klerkx. Grote showroom. Vriendelijk personeel dhr Everts. Koop zonder issues gesloten. Levering conform afspraak. Ruim voldoende.

   Sam geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14. Mirjam Boxem   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Slecht, slecht, slecht. Zo ontzettend de balen van heel Piet Klerkx, afhandeling klachten, problemen. Wat zo leuk had kunnen zijn, mijn plezier van een nieuwe keuken is compleet vergalt.
   Eerst beginnen in de winkel met babbel van ons uit de markt halen. Nee wij zijn geen keukenkampioen of stunter. Ja wij doen alles zelf, 1 aanspreekpunt. Nou eh, dat klopt dus van geen kanten.
   Vervolgens een prijs afgesproken voor de keuken en er toch ingetuind, moest ik allerlei concessies doen om op de prijs uit te komen. Prima, nog niet boos, wij krijgen een mooie keuken dacht ik. Vervolgens terug van vakantie, de planning. levering week 34, maar ja er was geen personeel om de voorbereidingen uit te voeren voor de levering. Dus een zzpér door Piet ingeschakeld na 3 anderen gesproken te hebben( die alle drie niet konden). Deze man maakt een uitzondering voor ons, maar dan kan het niet anders dan dat de keuken eerst geplaatst wordt en het extra werk en pas daarna kan er worden gestucd. Wij onkundige en onwetende leken, zeggen prima. Joepie keuken komt.
   Toen hadden wij een wijziging vanwege plaats vaatwasser, en eigenhandig denken van de verkoper. Hij had gezien dat wij rechtshandig waren dus vaatwasser in onmogelijke hoek getekend. Nog aangekaart tijdens gesprek, ik weet niet of dat handig is, maar door vlotte babbel en gewoon doorgaan met gesprek niet meer op terug gekomen. Moet ik eerlijk zijn dat wij er tijdens dat gesprek ook niet meer aan gedacht hebben. Zowel verkoper, als troubleshooter Piet niet tot onmogelijk bereikbaar. En omdat zowel wij als verkoper op vakantie waren konden wij het ook niet meer vroegtijdig aangeven dat wij dat gewijzigd wilde hebben. De aannemer vroeg ons of er om een speciale reden gekozen was voor deze plek van de vaatwasser. Wij oh shit nee he. Niet meer aan gedacht. Piet Klerkx was niet bereikbaar. Uiteindelijk hadden wij gesprek met badkamer man van de vestiging. Probleem aangegeven. Nee kon niet meer keuken was al klaar en werd de week daarop geleverd. Maar hij vond het ook niet netjes en er moet toch iets te regelen zijn. Fijn iemand spreekt ons. Nou als wij maar weten dat er op deze keuken bijna geen marge meer zit. Ja zeg duh, is dat ons probleem. dan had hij hem ons niet moeten verkopen. Ik heb geen zicht op marges. Ik wil een goede keuken. Betaling keuken, bij bezorging op dag van afspraak. Wij zeggen keuken is niet af, niet klaar, dus wij betalen niet alles. Er moest nog gestucd worden en kastje/deurtje en frontje nageleverd worden. Willen de bezorgers de keuken weer meenemen. Toen zat ik al ruim 2 weken zonder keuken. In ene kwam er wel een troubleshooter aan de telefoon. Nee komt allemaal goed mevrouw. Advies van hem, misschien handig om nog eens bij verkoper koffie te gaan drinken en eea uit te praten, duh daar zit ik echt niet meer op te wachten en dan weer fles wijn krijgen zeker. Ja, maar als je hem (troubleshooter) nog wilt spreken is hij met noorderzon vertrokken en weer niemand bereikbaar.
   Afgesproken wij betalen een deel bij oplevering totale keuken.
   Komt de aannemer/zzpér en stucadoors nog afzuigkap en spotjes plaatsen. Fijn denk je dan. Stucwerk iets beschadigd en moeten stucadoors weer terugkomen, maar dat doen ze alleen als de schilder komt want anders moeten ze een halve dag inplannen. Is dat ons probleem? Vreemd.
   Toen kwam zzpér/aannemer, waar wij overigens heel tevreden over waren de stopcontacten en afzuigkaprooster plaatsen. Stroom eraf, stroom erop en hoppa de oven deed niks meer.
   Er lag gewoon bovenop de oven de electrische snoeren met zo’n zekeringsdoosje.
   Nou zei hij dat wordt dan even de monteur van de oven bellen. Zo gezegd en gedaan, deze meneer (monteur Kitchenaid) kwam hier gister en komt tot conclusie dat de aarde is aangesloten op de fase, of zoiets. Ik had dus met mijn kids wel onder 220 volt kunnen komen te staan. Levensgevaarlijk. Echt fijn, hij heeft het verholpen en hoop ik dat de oven die nog ik nog niet had kunnen gebruiken geen schade van dit geintje heeft opgelopen.
   Nou is het afwachten of de frontjes nog komen en het kastje en deurtje en of wij dan wel even het restant willen afrekenen. Mijn man vroeg om een creatieve oplossing bij klantenservice en toen kregen wij in de mail te lezen, u kunt een bos bloemen krijgen. Huh, zijn ze bij Piet nou helemaal van lotje. Alsof ik op een bos bloemen zit te wachten en dan moet ik er ook nog om gaan vragen ook. Ik heb geen bos bloemen gezien, zoiets hoor je dan spontaan gewoon te regelen. Moet echt niet gekker worden. Ik wil een goed werkende, uitziende keuken hebben. Dat is waar ik voor betaal. De keukens komen allemaal bij Mandemakers vandaan dus stop de interessant doenerij. 1 pot nat. De keuken op zich is mooi. Het probleem zit em in jullie klantcontact, klantenservice en klachtafhandeling.
   Hoe kan ik op deze manier nu goed over Piet Klerks praten.
   Mijn conclusie, men wil wel centen zien, maar iets gegrond serieus nemen of fout in willen zien of uberhaupt maar de klant tegemoet te komen is er dus niet bij. Hoe simpel had eea kunnen zijn, om de leverdatum aan te passen toen bleek dat week 34 niet haalbaar was qua aannemer?
   Een cursus klantcontact en communicatie kan voor de verkoper en overige personeel van Piet ook geen kwaad.
   Ik hoop dat de keuken uiteindelijk wel af komt, want ik zit nog in een keuken die niet klaar is.
   Ik kan dus niemand maar ook echt niemand Piet Klerkx aanbevelen.
   Het is nu overigens week 38. Werkelijk :-((
   Ben er zo klaar mee.

   Mirjam Boxem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  15. Anthony de Jong   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Goed geslaagd voor de keuken én badkamer. Het is allemaal naar wens verlopen: bezoek aan de winkel +, plaatsing +, prijs +/-. gebruiksgemak ++ en resultaat ++

   Anthony de Jong geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  17. Bernhard Y   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Geen modellen onder in de goedkopere klasse onder 7k op de site, zijn die wel beschikbaar in de outlet store?

   Bernhard Y geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  18. P. Derksen   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Het is gelukt om voor meerdere facetten voor het interieur te slagen: keuken, badkamer en toevallig ook nog een bank.

   Prettig te woord gestaan in Waalwijk. Waar we voor een keuken en eventueel een badkamer kwamen, liepen we toevallig tevens tegen onze prachtige bank aan. Plaatsing is zonder noemenswaardige zaken verlopen.

   P. Derksen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  19. willen   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Het kon volledig naar onze wensen worden samengesteld, model, kleur hebben we samen me de adviseur weten te ontwerpen. De kennis van de verkoper was goed, want elke keer kwam hij weer met nieuwe aanvullende ideeën over de keuken. Nu hebben we een perfect ingerichte keuken met alles erop en eraan.

   willen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  20. Rianne   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Ik ben niet de makkelijkste klant, maar het
   uitzoeken van de keuken viel 100% mee.
   Alles is op afgesproken data bezorgd.
   Ook de montage is goed gegaan, heel kundig.

   Rianne geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  21. Pionier   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Van een stroeve samenwerking was totaal geen sprake, in tegendeel. Vriendelijk geholpen door een medewerker die weet waar hij over praat. De keuken die is geplaatst mag er zijn.
   Een efficiënte, handig te bedienen en vooral mooie keuken.

   Pionier geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  23. Piet   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Als Piet het andaag mag doen krijgt u hem voor 7000. Te doorzichtig en slechte verkoper.

   Piet geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Piet Klerkx Keukens  reageert op de beoordeling van Piet:

    Beste heer/mevrouw,

    Bedankt voor uw feedback. Spijtig te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan.

    Mocht u nog met ons in gesprek willen gaan verneem ik dat graag. U kunt mailen via webcare@pietklerkx.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Peter – Webcare Piet Klerkx Keukens

  24. Fritsp   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Piet Klerkx recentelijk bezocht en dat ze op zondag open zijn komt ons wel erg goed uit. Een rondje door de showroom leerde ons dat er zoveel mogelijk is qua keukens. Kort een verkoper gesproken en aangegeven dat we uitsluitend aan het oriënteren zijn en momenteel nog geen aankoop willen doen. De verkoper heeft daarna nog een aantal tips gegeven om op te letten bij een eventuele aankoop. Wanneer het voor ons echt tijd is om een aankoop te doen gaan we zeker terug naar Piet Klerkx.

   Fritsp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  25. olga   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Ten eerste bij twee keukens dezelfde mankement aan vaat wasser net na garantie termijn .Geen coulance. Nu twee kanten folie los vernieuwen kost 1120 euro, voor twee deuren. Wordt gemeld dat dit niet meer kan gebeuren. Volgens velen verhalen op internet is dit nog steeds mogelijk. Onze keukens werden verkocht als zeer degelijke keukens, sorry maar dit lijkt nergens op.Het betekent dus dat je straks alle deuren kan vervangen en over enkele jaren weer opnieuw.

   olga geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Piet Klerkx Keukens  reageert op de beoordeling van olga:

    Beste Olga,

    Dank u wel voor het plaatsen van uw bericht. Vervelend om te lezen dat u niet naar tevredenheid wordt geholpen. Kunt u uw ordernummer doorsturen naar webcare@pietklerkx.nl? Dan kijken we dit graag voor u na.

    Met vriendelijke groet,
    Webcare- Piet Klerkx Keukens

  26. Anja   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Net zoals bij Jib was de verkoper niet meer geinteresseerd in ons nadat wij aangaven alleen te porienteren. Mijn man gaf nog aan dat hij een tekening offerte kon maken maar dan moesten we wel even tekenen. Hij ging geen vier uur aan het werk voor ons zonder handtekening.

   Anja geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Piet Klerkx  reageert op de beoordeling van Anja:

    Beste Anja,

    Bedankt voor de plaatsing van uw bericht. Wij vinden het spijtig dat u deze ervaring heeft bij uw bezoek van Piet Klerkx.
    Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel dus nemen we uw ervaring mee in ons verbeter proces.

    Met vriendelijke groet,

    Piet Klerkx

  27. Ronald B   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Keuken zelf neergezet. Maar alle onderdelen waren compleet. 1 x fout front. Binnen 2 weken opnieuw geleverd.

   Ronald B geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  28. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  29. Bastiaan Postma   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Tot zover loopt alles naar wens bij Piet Klerkx keukens. Offerte zal over een poosje klaar zijn. Verkoper was in ieder geval erg enthousiast! Dacht lekker mee en kwam tot onze verbazing met meerdere nieuwe mogelijkheden in onze toch al zo kleine nieuwe keuken.

   Bastiaan Postma geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  30. Leon   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Zojuist bij piet klerkx langs geweest. Erg goed ontvangen. Eerst lekker rond gekeken en daarna kregen wij op een hele fijne en eerlijke manier hulp. Middels een overzicht een goed beeld gekregen van onze eigen samengestelde keuken en prijs. Tuurlijk probeerde de verkoper de keuken te verkopen en hoopt dat je tekende. Maar dit is zijn werk. Wij kregen totaal niet het idee dat wij onder druk werden gezet het was erg vrijblijvend en we werden goed geholpen. Uiteindelijk nog niet getekend omdat dit de eerste winkel was waar wij keken. Maar door deze positieve ervaring gaan wij dit misschien toch doen.

   Leon geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31. van Ginkel   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Wij hebben al bijna wel een wereldreis gehad als het om het bezoeken van verschillende keukenzaken gaat. Piet Klerkx bleef bij ons in het hoofd hangen. we waren per direct vastgebonden aan de zo genoemde chaleur keuken. het is een houtlook keuken en is voorzien van een betonlook aanrechtblad met daarbij een inbouw koelkast,inbouwoven, kookplaat & schouwkap. alles er op en er aan. wat mij verder op viel is dat deze keukens vooral erg mooi met decoratie zijn afgewerkt. we hebben even gewacht en thuis online gebruik gemaakt van de online keuken budgetplanner. de keuken is zo gebouwd dat de keuken en woonkamer perfect in elkaar overlopen.

   van Ginkel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  32. Boris   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Na 9 jaar met min of meer hetzelfde interieur was het tijd voor wat nieuws. Nieuwe keuken, nieuwe woonkamer, nieuwe slaapkamers, nieuwe alles en het liefst onder 1 dak. Wel zo gemakkelijk dat Piet Klerkx hier in Waalwijk om de hoek zit dus. Doordat we zoveel nodig hadden zaten we natuurlijk ook in een mooie onderhandelingspositie en hebben we behoorlijke korting kunnen krijgen. Het grootste deel van de bestelling wordt al over 2 weken geleverd en aantal spullen komen helaas iets later, maar dan zitten we straks wel in een “nieuw” huis!

   Boris geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  33. Jib   schrijft over Piet Klerkx keukens:
   Zeer ontstemd over ons eerste gesprek bij Piet Klerkx keukens….toen ik aangaf me bij verschillende zaken wilde orienteren en dus niet vandaag ging tekenen kreeg het gesprek ineens een heel andere wending….ga ik dus niet mee terug. Ze wilde alleen een ontwerp op de PC maken als ik aangaf toch wel echt met hen in zee te willen gaan….dan maar niet….

   Jib geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar