Ervaringen Keukensale keukens

Beoordeling: 3.43Keukensale keukens is 42 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.43 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukensale keukens? Alle Keukensale Keukens ervaringen. Van plan bij Keukensale Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukensale Keukens.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukensale Keukens algemene informatie

Keukensale keukens heeft 32 vestigingen verspreid in Nederland en België. Keukensale keukens staat voor Duitse topkwaliteit, gegarandeerd voor de laagste prijs, deskundig advies en de beste prijs. Keukensale heeft mooie en verzorgde keukenshowrooms met diverse keukenopstellingen die aan u de laatste modellen op keukengebied tonen. Keukensale keukens behoort tot de Sanisale.com groep, dit is een landelijke franchise met vele vestigingen welke onder meer A-merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen. Ook wel bekend van het televisie programma uitstel van executie.

Bent u benieuwd? Kom langs in een van de showrooms of kijk op de site voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Top 4 keukens vergelijken
Goedkoopste keukens
Populairste keukenzaken
Prijs/kwaliteit vergelijken
Gratis keukenmagazines
600 pagina´s
Inspiratie & korting
Binnen enkele dagen in huis
Alle keukenzaken vinden
Per provincie
Per plaats
Reviews delen en lezen

Keukensale Keukens vestigingen

Keukensale Keukens heeft vestigingen in Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam Westpoort, Amsterdam Villa Arena,  Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Capelle aan den IJssel, Cruquius, Delft, Den Bosch, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Emmen, Groningen, Heerenveen, Heerhugowaard, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Leiderdorp, Leeuwarden, Nijkerk, Nijmegen, Nuenen, Rosendaal, Schagen, Spijkenisse en Zaandam. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

Keukensale België vestigingen

In België heeft Keukensale een vestiging in Peer. Lees hieronder Ervaringen Keukensale:

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  42 reviews & recensies Keukensale keukens

  Beoordeling: 3.43Keukensale keukens is 42 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.43 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Keukensale keukens:
   Amsterdam west Sierenborch! Vreselijke keuken service! Koop nooit en te nimmer een keuken daar. Je bespaart je eerlijk waar tijd, moeite, geld en ergernis! De kwaliteit is ook niet wat het moet zijn, want de bladen van de keukenkasten vertonen nu al lichte bubbels!
   Ik heb 2 keukens vorig jaar afgenomen en tot op heden zijn er heel veel gebreken. Als ik bel en of mail, word ik steeds afgescheept met een slap excuus, ” het is corona, de levertijd is …”. De laatste keukenmonteur stapte zelfs dreigend op me af toen ik hem corrigeerde. Heel veel materiaal had hij weggerukt en weggegooid terwijl het nog bruikbare spullen waren die niet nog eens besteld hoefden te worden. Als ik ook niet daar was geweest dan had ik op dit moment een grote lekkage waarvan ik voor alle kosten mocht opdraaien. Er werd toen weer eens een excuus gemaakt en de schuld werd mooi in mijn schoenen geschoven, namelijk ik mocht me niet in dezelfde ruimte begeven als de monteur. Terwijl ik een heel grote woonkamer en keuken heb…😞.

   T. Chhangur geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Keukensale keukens:
   Echt een aanrader om bij Keukensale Alphen aan den Rijn je keuken te bestellen en te laten installeren! Heel goed geholpen door Vahid. We hadden zelf al een ontwerp gemaakt maar dat bleek niet een handige indeling. Heel fijn dat Vahid hierin mee heeft gedacht zodat de keuken zo optimaal en zo handig mogelijk ingedeeld zou worden. Dat meedenken hebben we echt als meerwaarde ervaren. Een keuken kopen we ook niet elk jaar dus dat iemand met verstand van zaken dan even meekijkt is prettig. Levering en montage was keurig op tijd en netjes. De koelkast was helaas nog niet leverbaar maar Vahid had wel gezorgd dat we tijdelijk een andere koelkast hadden. Binnen enkele weken werd de nieuwe koelkast geleverd en 2 dagen later kwamen ze deze al inbouwen. Prima zaak, fijn personeel, heel klantvriendelijk. En een prettige, snelle en fijne communicatie. Zoek je een nieuwe keuken dan raden wij Keukensale Alphen aan den Rijn zeker aan!

   Claudia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Keukensale keukens:
   Mensen koop hier geen keuken!

   Wij wachten al vanaf juli 2020 op de plinten van onze keuken!
   Wij hebben alle verplichtingen voldaan en natuurlijk alles betaald, maar aan de keukensale kant blijft het heel stil!!

   Willeke

   PS ik moet een ster kiezen maar ZE hebben helemaal geen ster verdient!

   Willeke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5.   schrijft over Keukensale keukens:
   Nu al ruim 2,5 maand in conclaaf met keukensale Spijkenisse. Fout op fout op fout. Na het afrekenen van de keuken ben je niet meer interessant. Verkeerde maat kasten geleverd, verkeerde werkblad, verlichting niet compleet, inmeten niet goed gebeurd, nood gaskookplaat geplaatst die lekkage vertoonde, plinten niet de juiste maat, verkeerde vaatwasser, overige kleine onderdelen niet geleverd (zoals schakelaartjes, klemmetjes), Afspraak op afspraak op afspraak wordt niet nagekomen. Kleur van de keuken niet goed!! Ohh ja, 1 afspraak is wel nagekomen, het afrekenen van de keuken voor levering!! Te veel om op te noemen, komt er in het kort op neer dat wij echt heel zwaar teleur gesteld zijn. Een bedrijf dat zich zal moeten schamen!! Communicatieve vaardigheden hebben ze zeker niet. Na het betalen ben je gewoon een nummer die onderaan in de rij moet afwachten. We zitten nu met een keuken die niet af is, we kunnen niet door met tegelen en dergelijke. Beoordeling is 1 ster omdat we er helaas niet voor kunnen kiezen om de min in te gaan met de sterren beoordeling.

   Dennis en Monique.

   Dennis Horvath geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Keukensale keukens:
   Bij keukensale Eindhoven een keuken gekocht, enorm spijt van.
   Fout op fout wordt gemaakt, onvriendelijk zijn ze en nemen je totaal niet serieus.
   Korte samenvatting:
   Ze komen niet opdagen op afspraken
   Ze hebben verkeerd ingemeten
   Ze leveren maar de helft, terwijl je al betaald hebt
   Zijn slecht bereikbaar en zeer onvriendelijk
   De eigenaar Joey heeft overal een verhaal voor, maar het blijft bij verhalen. Waardeloze gast.

   Als je hier een keuken koopt ben je zeker van zorgen en slapeloze nachten. Keukensale Den Bosch daarentegen is wel betrouwbaar, daar heb ik mijn vorige keuken gekocht

   Niels ter Borg geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Keukensale keukens:
   Voor ons appartement hadden we een keuken uitgezocht bij Keukensale in Hilversum.
   Na uitzoeken, uitmeten en vooraf betalen werd de keuken begin december 2019 geleverd.
   Midden december zou er een monteur komen, maar die kwam niet opdagen. Niet in de agenda gezet.
   Enkele dagen later kwam er wel een monteur, echter toen bleek een kast stuk te zijn. Nabestellen duurde 6 weken. De verdere verbouwing lag hierdoor stil (vloer schilderwerk en tegelen keuken). Over een gasleiding in de keuken die niet juist liep (ook niet goed van onze aannemer) werd met geen woord gerept door de monteur die de kapotte kast had vastgesteld nog door de mensen van keukensale die hadden ingemeten en die de kapotte kast kwamen ophalen en de nieuwe na 6 weken terugbrengen. Inmiddels 7 weken later, een nieuwe kast verder en een andere monteur bleek er niet juist te zijn ingemeten (door onze aannemer binnen een dag verholpen) en en was er een vd werkbladen verkeerd gezaagd. Dus nu weer opnieuw 3-6 weken wachten op een nieuw blad. En als excuus, we komen u tegemoet door een nieuw blad te bestellen terwijl ze het zelf verkeerd ingezaagd hadden.
   Kortom een waardeloos bedrijf met uitermate slechte service. Ik kan u enkel adviseren daar geen keuken te bestellen.

   A de Heus geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Keukensale keukens:
   Wij hebben een keuken besteld, en daarna is geen afspraak nagekomen. Eerst werd de keuken 4 weken later geinstalleerd dan was afgesproken, en daarna moesten we niet 2 maar 6 weken wachten op het blad. Kortom zeer slecht, wij raden iedereen aan om hier geen keuken te kopen tenzij je graag voorgelogen wordt

   Ernest Martens geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Keukensale keukens:
   eerlijk en transparant zo als het hoort helemaal blij met nieuwe keuken

   mandy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  11.   schrijft over Keukensale keukens:
   zeer slecht, afspraak is dat de keuken op februari wordt geleverd en gemonteerd. Het is nu al december moet ik de winkel wekelijks bellen om het af te ronden. Jammer genoeg het wordt niet opgepakt.

   Xin X geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Keukensale keukens:
   Al zoekende bezochten wij vele winkels alvorens bij Keukensale terecht te komen. De houding in de winkel wat superprofessioneel en we voelden ons 100% vrij om te kiezen wat wij wilden. Omdat wij nog een afspraak hadden staan bij Brugman keukens zijn we hier toch nog heen gegaan maar eigenlijk was dat nog slechts voor de vorm, we hielden er al geen rekening mee dat hier iets nieuws uit zou komen. We zijn dus teruggegaan naar en hebben de samenwerking vervolgd. Dit verliep erg prettig aan alles werd gedacht en de dag van montage was zowaar gezellig te noemen. Hierdoor kunnen we met recht zeggen zeer tevreden te zijn en Keukensale bij iedereen aan te raden.

   Mario H. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13.   schrijft over Keukensale keukens:
   Ervaring winkel Deventer uitstekend. Direct maakte iemand tijd voor ons en al snel hadden we rond wat we wilden hebben. Niet alleen zeer klantvriendelijk en meedenkende mensen in de winkel maar ook bij het plaaten vd keuken.

   Anoniemepiene geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14.   schrijft over Keukensale keukens:
   Vwb de aankoop van de keuken zijn wij goed geholpen door de verkoper evenals het doorverwijzen vanuit Keukensale naar de klusser tbv de voorbereidende werkzaamheden . De plaatsing van de keuken verliep echter moeizaam, ten dele door niet juist geleverde artikelen vanuit de leverancier en ten dele door fouten en communicatieproblemen. Dit heeft geleid tot een vertraging van vier weken. Keukensale is echter het contact met ons nooit uit de weg gegaan, hoe vervelend de situatie ook was en er is mee gedacht in oplossingen. Maar de teleurstelling is wel aanwezig. Jammer dat het niet recht gezet werd met een bloemetje of anderzijds, maar nu de keuken af is, zijn wij toch zeer tevreden over het resultaat (en dat telt/en er zijn ergere dingen in de wereld). Het is kwalitatief een prachtige keuken waar we ongetwijfeld nog jaren van kunnen genieten. Beoorderling: normaal tot goed!

   Kuiters geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  15.   schrijft over Keukensale keukens:
   In 1 woord, TOP!!!

   Gijs van de Groep geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  17.   schrijft over Keukensale keukens:
   Uitstekend!!
   Eindelijk een keukenbedrijf zonder Mandemakers mentaliteit. Er is uitgebreid de tijd genomen om de keuken helemaal naar onze wensen uit te kiezen. Hij werd keurig op tijd geleverd en geplaatst. Van de drie ooit door ons gekochte keukens is dit het beste bedrijf van allemaal. Het resultaat is precies zoals wij het graag wilde. Een geweldige service.
   Wij zullen Keukensale Barendrecht aan een ieder aanraden.

   Met vriendelijke Groet Peter en Esther van Dijk
   Heinenoord

   P.J van Dijk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  18.   schrijft over Keukensale keukens:
   tevreden met goede service & mooie keuken snel geplaatst

   denzel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  19.   schrijft over Keukensale keukens:
   Keukensale steekt voor mij ver boven het maaiveld uit. Het was het gevoel dat ik kreeg, de andere manier van benaderen. Ok, dat ze direct om je budget vragen is echt wel erg vervelend (dat doen ze bij elke keukenboer). Hier zijn mijn wensen in kaart gebracht en daar is uiteindelijk een prijs uit gekomen. Nu, 3 maanden later ben ik echt heel blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

   Dionne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20.   schrijft over Keukensale keukens:
   Super! Levering en montage zijn zonder problemen verlopen. Wij bevelen dan ook iedereen aan die twijfelt, om bij deze firma langs te gaan.

   Gert en Kevin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21.   schrijft over Keukensale keukens:
   24 november 2016 zou onze keuken geplaatst worden. Die dag hebben ze ons keukenblad verzaagd, kan gebeuren. De kookplaat en spoelbak waren afgeplakt, die konden we gebruiken en de koelkast kon gebruikt worden. De rest stond los en niet gemonteerd.
   We moesten 6 weken wachten om het opnieuw te laten plaatsen. 24 December zouden ze om 08.00 uur komen, maar lieten het afweten. Gebeld met Keukensale, waar ik van de monteur het antwoord kreeg, dat hij deze tijd niet had afgesproken en dat ze z.s.m. zouden komen. Ze kwamen om 16.30 uur en verzaagden het nieuwe aanrechtblad opnieuw. Nu iets meer aangesloten, maar nog steeds voor de helft gemonteerd.
   Moesten weer 6 weken wachten en afgesproken alles te corresponderen en vast te leggen via de mail.
   Na 6 weken zijn ze wederom geweest en geplaats. Er bleek een stopcontact niet goed en er moest kit vervangen worden, dus moest er weer een afspraak gemaakt worden. Afspraak stond, maar monteur kwam een paar uur eerder dan was afgesproken en alleen het stopcontact is geplaatst en het kitten, daar wist hij niks van, terwijl alles op de mail stond. We hebben uiteindelijk 6 vrije dagen moeten nemen en vele malen zelf contact moeten opnemen, omdat er van hun kant weinig actie wordt ondernomen. Voor het kitten moet ik weer thuis blijven zitten en eventueel vrij nemen. Ook voor het afkitten, dat moet nu nog gebeuren, hebben ze één keer geprobeerd contact op te nemen, maar ze hebben niks ingesproken en niet opnieuw teruggebeld. We zijn er helemaal klaar mee. In de winkel met de verkoop perfect geholpen, maar daarna is de communicatie nihil geweest en alles van ons uit gekomen. Het heeft veel tijd en (nog) energie gekost in 4 maanden tijd.

   Fam. Bank geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  23.   schrijft over Keukensale keukens:
   Geweldige keuken uitgezocht .Betonlook in niet standaard opstelling. Echt iets anders. We zijn heel prettig geholpen er werd echt alle tijd voor genomen met heerlijke koffie en zelfs een broodje met lunchtijd. Bij plaatsen van de keuken alle hulp en service gehad. kleine probleempjes werden snel en vakkundig opgelost. Denk niet dat we snel weer een keuken nodig hebben maar zouden echt weer voor Keukensale Barendrecht gaan.

   Heeres geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24.   schrijft over Keukensale keukens:
   Keuken gevonden binnen budget, zag er allemaal goed uit. Maar bij offerte bleek de kraan niet op de rekening te staan. Dit was geen probleem, zou later uitzoeken en worden toegevoegd, zat al wel bij de prijs in. Bij definitief maken van de bestelling werd de kraan in rekening gebracht!!! dat was niet de afspraak. Vooruit na wat gemopper van ons werd de kraan erbij gezet, zoals eigenlijk gewoon al was besproken. Alles getekend en de keuken werd op tijd geleverd. Super netjes geplaatst door 1 van hun onder aannemers. Echter versterbank en 1 stukje aanrechtplint zat er niet bij. Gebeld… ja stond niet op de rekenig. Dus extra kosten 250,00. Tegenvaller dus en zeker niet netjes. We hadden het besproken, maar goed zelf dus blijkbaar ook niet goed opgelet bij het tekenen van de bestelling. Dus betaald en besteld. Levering zou paar weken!!! duren…uiteindelijk na 3x bellen kregen we eindelijk te horen wanneer ze kwamen plaatsen. Afspraak was 15 uur, de monteur kwam 18.30 uur aan. Zonder slijptol…die van mijn man gebruikt, snoer doorgeslepen!! Wat een amateur. En vergoeding voor de slijptol ho maar. Ja meneer de monteur had het snoer even aan elkaar gemaakt. Mijn man was zo boos dat hij de monteur uiteindelijk heeft weggestuurd aangezien hij niet bereidt was de slijptol te gaan vergoeden. Belachelijk!! Uiteindelijk zijn we vanaf datum levering tot nu toeook nog bezig om de aanmelding voor de 5 jaar garantieverlening te regelen. nu maar met Siemens zelf, want keukensale zou dit doen (i.v.m. de kadootjes voor de actie, 5 apparaten dan kregen we pannenset, glazenset, foodproccesor etc.) echter keukensale een onbekend bedrijf bij Siemens dus wij konden niet aanmelden. oh geen probleem, keukensale leiderdorp zou dit wel even regelen. NOT!!!! het is nog niet gebeurd, de kadootjes (altijd leuk toch als je nieuwe keuken koopt dat je gratis producten krijgt) daar kunnen we naar fluiten. Nu maar hopen dat de garantieverlening nog goed komt. De beoordeling had een 4 sterren kunnen zijn. Nu maar 1 omdat ze echt laten afweten en achterbaks dingen van de offerte of bestelling aflaten om later toch nog wat extra geld te kunnen krijgen. En ze hebben ons behoorlijk laten vallen door slechte tot geen communicatie over de aanmelding bij Siemens voor de garantieverlenging en de kado’s. De keuken is mooi en van goede kwaliteit, maar de bijsmaak is behoorlijk! aanrader…nee zeker niet tenzij je bereidt bent er bovenop te zitten en alles tot de punt en komma te controleren en niet van klantvriendelijkheid en service uit gaat. Jammer Keukensale Leiderdorp, we waren zo tevreden in het begin.

   Sabine geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  25.   schrijft over Keukensale keukens:
   Begin februari een offerte laten maken. De adviseur was vriendelijk, maar stuurde wel erg in de richting van kopen, terwijl ik meteen al in het begin had gezegd dat ik 3 offertes liet maken.
   Bij het bekijken van de offerte bleek de kraan vergeten, toch wel een wezenlijk onderdeel in een keuken. De adviseur moest het wel geloven toen ik het hem liet zien. Toen ik thuis de offerte nog eens doorkeek zag ik dat de verlichting boven het werkblad er ook niet op stond en een bovenkastje was ook vergeten, terwijl dat wel op de tekening stond. Ik ben niet met deze zaak verder gegaan. Goed blijven opletten en je niet laten pushen.

   Joke geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  26.   schrijft over Keukensale keukens:
   Bij Keukensale Spijkenisse goed geholpen en er werd fijn meegedacht. Kreeg een gratis 3D ontwerp en direct een normale nette prijs. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Keukenkampioen en Keukenconcurrent welke ik hiervoor bezocht had. Bij Keukenkampioen en Keukenconcurrent werd echt met de mes op de keel verkocht en hier voelde ik me helemaal niet prettig bij.

   Bij Keukensale gaven ze direct een nette prijs en geen irritante onderhandelingen. Ook mocht ik er een nachtje over slapen en heb ik hierna met een goed gevoel mijn keuken aangeschaft.

   Het plaatsen ging ook prima. Goede monteurs en alles zit er strak in.

   Erg blij mee.

   Nick geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27.   schrijft over Keukensale keukens:
   Familie heeft bij Keukensale Nijmegen een keuken gekocht. Meneer is in de woning geweest om het in te meten. Vandaag zou men de sleuven komen frezen voor de elektriciteit en gas. Het was hem al gelijk duidelijk dat er een groep in de meterkast bij moest komen en hij mag dat niet doen. Dit had Keukensale van te voren horen te zeggen. Werkzaamheden gestaakt…..maar hij komt nog even terug. Waardeloos dus. Ook rekenen ze 200,= voor het gat boren naar buiten voor de afzuigkap. Er komen dus achteraf heel wat kosten bij…..

   xx geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  28. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  29.   schrijft over Keukensale keukens:
   prima goedkope keuken bij elkaar gekletst onder een kopje koffie en koek + ook nog een gratis koffieapparaat er bij en zo is iedereen blij ;D

   lars geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30.   schrijft over Keukensale keukens:
   Eind vorig jaar was erg hectisch. Nieuw huis gekocht. Voor mij mn eerste koophuis.
   Naar Nijmegen Keukensale gegaan met de vraag of ze van de huidige keuken wat moois van konden maken. Roy en Tamara zijn toen persoonlijk langsgekomen voor advies.
   We hebben ze een maximaal budget gegeven voor de keuken. Ze hebben er alles aan gedaan en ons ‘beschermd’ in keuzes, zodat we binnen het budget zouden blijven.
   Het resultaat mag er zijn. Kortom:
   Klantvriendelijk, geduldig, oplossingsgericht! Hele tevreden klanten hier!

   Madeleine en Dustin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31.   schrijft over Keukensale keukens:
   Hun prijzen lijken binnen ons budget en de collectie is ruim. Dat was onze eerste indruk. Dit weekend gaan wij verder kijken naar meer winkels in de buurt en maar eens de tekeningen meenemen.

   W. van der Wekken. geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  32.   schrijft over Keukensale keukens:
   KLANTt staat centraal gevoel. Omdat wij eigenlijk alles bij elkaar kregen wat we zochten hebben we diezelfde dag het besluit genomen en niet verder gekeken. Desondanks kregen we de offerte mee om thuis nog eens rustig door te nemen opdat a;;es zeker zou kloppen. Opmeten vervolgens op afspraak. ZEER NAUWKEURIG TOT WEL DRIE KEER TOE OPGEMETEN. In alle lagen van het bedrijf verplaatste men zich in ons als koper en probeerde optimaal resultaat te bereiken. Met deze werkwijze vinden wij KeukenSale ZEKER een aanrader.

   Rick & Vera geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  33.   schrijft over Keukensale keukens:
   Bij keukensale Heerhugowaard de tip gekregen om schrob verf bij de locale verfboer te halen voor je keukenmuur, goedkoop, makkelijk, alle kleuren en zeer makkelijk schoon te makken!

   Chris geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  34. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  35.   schrijft over Keukensale keukens:
   Poos geleden bij Sanisale Zwolle doorverwezen naar Keukensale Deventer voor wanneer we de keuken gingen vervangen. Dat was dus nu. In Deventer zijn we naar tevredenheid geholpen door Mark Jan.

   Pluspunten:

   Niet duur.
   Klantvriendelijk.
   Geen storende onderhandelingen.

   Volkswagen Kever geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  36.   schrijft over Keukensale keukens:
   Wij kochten een keuken bij keukensale in Den Bosch. Aanvankelijk een goede service. Echter waren er verschillende medewerkers die onze offerte hebben gewijzigd waardoor er enkele onderdelen niet zijn geleverd zoals overeengekomen. Ook werd een onderdeel beschadigd ontvangen. Dit onderdeel is wel (enkele weken later) geleverd en prima geplaatst door een ervaren medewerker. Keukensale heeft beloofd om nog met ons contact op te nemen om de wijzigingen in de offerte te beoordelen en eventueel te vergoeden. Nu ongeveer een half jaar later nog steeds niets vernomen.
   Al met al zijn wij tevreden over de geleverde keuken, maar zijn ontevreden over de feedback van Keukensale.

   Theo en Wilma Kouwenberg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  37.   schrijft over Keukensale keukens:
   Wij moesten ergens anders gewoon 70 euro betalen voor een tekening! hier gewoon gratis in 3D en niet meteen lopen zeiken om je handtekening. Verder moeten we het ook nog maar zien. Volledige nieuwe review volgt als de keuze gemaakt is en de keuken straks een tijdje in gebruik is!

   Franco geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  38.   schrijft over Keukensale keukens:
   De prijsopbouw blijft voor mij onduidelijk in de keukenhandel. Bij de sale hebben ze mij echter wel redelijk duidelijk het verhaal kunnen uitleggen. Met erg veel informatie huiswaarts kunnen keren. Wanneer alles voor 100% bij me geland is zal ik verder het traject in gaan.Tot zover ok

   Daan geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  39.   schrijft over Keukensale keukens:
   Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel bij Keukensale Nijkerk. Oplossingsgericht meedenken. Zeer goede prijs/kwaliteit. Ook de door deze vestiging ingehuurde installateur verdient alle lof.
   Al met al, het kost wat, maar dan heb je ook wat!

   Schriever geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  40. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  41.   schrijft over Keukensale keukens:
   Wij hebben een keuken besteld bij Keukensale Nijmegen. Zeer goed meegedacht door de verkopers die echt verstand van zaken hebben. Wij zijn heel blij met het ontwerp en de supergoede prijs!!

   M. Vosse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  42.   schrijft over Keukensale keukens:
   Wij hebben met onze zoon een keuken uitgezocht bij keukensale in Nijkerk. De vakkundigheid, het meedenken en rust en tijd die daarvoor nodig was heeft een prachtige resultaat opgeleverd waar veel jaren met plezier gebruikt van gemaakt gaat worden.

   Top verkopers! Eveliene, Pim en Niels van keukensale Nijkerk.

   Jan Versloot geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  43.   schrijft over Keukensale keukens:
   Breda door een dame aangesproken, rondje showroom gemaakt. Verkoper was druk met andere dingen. Boven bij de badkamers was er wel iemand beschikbaar, nieuwe badkamer is nog niet nodig.

   Meyran geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  44.   schrijft over Keukensale keukens:
   Goede kwaliteit/prijs verhouding. Genoeg keuze uit verschillende keukens. Voor relatief gezien weinig geld is er een complete keuken geplaatst. De service is ok ik heb geen problemen ondervonden.

   hp geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  45.   schrijft over Keukensale keukens:
   Voor mijn nieuwe huis was ik op zoek naar een keuken. Mijn budget was niet heel groot. Toen ben ik na lang zoeken uitgekomen bij Keukensale, de keukens zijn betaalbaar. En de kwaliteit is ook redelijk goed.

   Katja geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  46.   schrijft over Keukensale keukens:
   Attent personeel + strakke showroom
   Totaal tegen de 7000,- kwijt voor de keuken maar voor minder heb je ze er ook

   Bram geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  47.   schrijft over Keukensale keukens:
   Zeer tevreden over keukensale den bosch ben een echte stresskip maar wat een relaxte behandeling door cas en michel die alles keurig netjes verzorgen een droomkeuken en zeer tevreden top wat een service fam spoor den bosch voor ieder een aanrader niet twijfelen maar doen

   Spoor geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  48.   schrijft over Keukensale keukens:
   Onze ervaring is heel slecht. Deze zijn onze klachten:
   De grote vertraging van het opleveren van de keuken.
   Het ontvangen van de verkeerde elementen.
   Apparatuur wat niet geleverd is.
   Noodzakelijke aanpassingen die niet werden uitgevoerd
   NIET op onze vaste afspraken gekomen zijn. Hiervoor hebben wij additionele kosten gehad die niet gepland waren.
   Na 16 juni 2015 vertelden ons ook nog eens dat Siemens steeds het verkeerde onderdeel levert en dat zij hun uiterste best doen om het juiste onderdeel te leveren. Tot op heden hebben wij deze nog steeds niet ontvangen
   Vandaag is 16 september 2015, en daarom houden wij een open bedrag, met de hoop dat zij gaan de gemiste onderdelen leveren en installeren.

   Santorro geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  49.   schrijft over Keukensale keukens:
   Keukensale is een van de vele keukenzaken die ik heb bezocht om evetueel mijn keukenbudget te spenderen. Het assortiment is uitermate geschikt om een relatief voordelig een keuken te kopen.

   Riki geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden