Ervaring Budget select keukens

Beoordeling: 3.3 Budget select keukens is 20 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.3 uit 5 sterren.

Ervaring Budget Select Keukens? Alle Budget Select Keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenzaak langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Budget Select keukens?

Zelf snel een recensie voor Budget Select keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Budget Select Keukens ervaringen – algemene informatie

Budget Select keukens is een prijsvechter en onderdeel van de Voortman groep. Keukens vanaf 3000 euro zijn mogelijk. Voortman heeft tevens het concept Keukenvision en Voortman Keukens. Budgetselect verkoopt landelijke keukens, designkeukens en tijdloze keukens.

Deze keukenwinkel valt op door haar lage prijzen. Budgetselect houdt rekening met de natuur. De keukens voldoen aan de strengste eisen voor milieu en energienormen. Met PEFC en FSC label. Daarnaast heeft Budgetselect het Keurmerk kwaliteit keukenbranche. Kom langs in één van de vestigingen om de verschillende keuken stijlen te ontdekken.

Een brochure aanvragen is mogelijk en het is op de site ook mogelijk om de keukenprijs zelf te berekenen. Deze calculator is niet 100% zeker, maar geeft een goed beeld van de keukenkosten van uw nieuwe keuken.

Vestigingen

Budget Select keukens is alleen te vinden in Gelderland en Overijssel en heeft momenteel twee vestigingen in Apeldoorn & Rijssen. Bekijk hier de website. Er zijn recentelijk geen nieuwe showroom bijgekomen. Lees hieronder review en ervaring Budget select keukens.

 

20 reviews & recensies Budget select keukens

Beoordeling: 3.3Budget select keukens is 20 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.3 uit 5 sterren.
 1. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 2. Brenda Reniers   schrijft over Budget select keukens:
  In maart onze keuken gekregen met vrijstaand fornuis,in augustus is de binnenruit van de oven spontaan tijdens het voorverwarmen gesprongen.Contact opgenomen en na meerdere malen zelf er achter na te bellen valt dit volgens Budgetselect keukens niet onder de garantie.Volgens de Rijksoverheid en de Consumentenbond zijn zij wettelijk gezien wel degelijk aansprakelijk,maar volgens hun niet.Dus goede service NIET dus en lekker zelf de reparatiekosten betalen als je een oven die 5 maanden oud is nog wil gebruiken.Echt belachelijk .Slecht slecht slecht

  Brenda Reniers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Gerrit Licht   schrijft over Budget select keukens:
  Een week geleden een offerte laten maken en heb hem nog steeds niet ontvangen!

  Gerrit Licht geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 4. 2CV   schrijft over Budget select keukens:
  Zeer tevreden met de geboden service en beslist niet duur!

  2CV geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Kees   schrijft over Budget select keukens:
  Ik heb een keuken staan van Budget Select, en al snel gingen er zaken mis, zoals een lekkage, en nog meer. Budget Select wilde niet langskomen om het te herstellen maar wel een offerte opstellen voor herstel die we zelf zouden moeten betalen…, dat had ik nog nooit meegemaakt. We moeten nu een juridisch traject in, daar zit ik echt niet op te wachten, geen plezier van de keuken, wat een ellende.

  Kees geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 6. A&M te Apeldoorn   schrijft over Budget select keukens:
  De naam BudgetSelect kenden we eerst niet vanadaar dat die ook niet op ons lijstje voorkwam. Zo hebben we eerst bijvoorbeeld bij Roescher rondgeneusd. Een kennis attendeerde ons op BudgetSelect en daar waren we eigenlijk heel snel akkoord. Keuken staat nu een dik jaar zonder noemenswaardige klachten. Vandaar dat we onze dochter met haar vriend dit ook aanbevelen en nog wat info voor ze hebben verzameld.

  A&M te Apeldoorn geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 7. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 8. Hogers   schrijft over Budget select keukens:
  Na.v. de brochure een kijkje genomen, de interessse was gewekt. Ruime keuze uit diverse keukens met voordelige materialen en keukenapparatuur.

  Het was echter niet mogelijk om binnen mijn budget van ongeveer e5000 een granietenblad te krijgen. Dikwijls kom je op een kunststofblad uit helaass.

  Hogers geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 9. Pim   schrijft over Budget select keukens:
  Vooral de monteurs hebben uitstekend werk geleverd. Met twee man hebben ze de keuken in een dag tijd zorgvuldig weten te bouwen. We kregen uitleg over de apparaten en hoe we de keuken moeten schoonmaken en onderhouden.

  Pim geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 10. B.D   schrijft over Budget select keukens:
  voor 6400 euro toch voor een grote keuken geslaagd. ze hebben hun werk goed gedaan. kleine fout in ontwerp met passtuk….. ter plekke aangepast door de monteur en professioneel verholpen

  B.D geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 11. Orienteren   schrijft over Budget select keukens:
  Beetje aan het orienteren op een nieuwe keuken. Met een mooi ontwerp en een zeer gunstige offerte prijs de showroom weer verlaten. Grote kans dat de keuken zal worden aangeschaft want hij is mooi, deskundig samengesteld en met een prachtige prijs. alleen even kijken of hij wel gaat passen bij de stijl van de rest van het huis en of het wel uitkomt met de leidingen en de afvoer etc. Keukenapparatuur namelijk aangeschaft die veel water zou gaan gebruiken. Een zelf reinigende vaatwasser, een stoom oven en bij de wasbak zal een quooker worden geinstalleerd. Fijn dit grote aanbod aan verschillende keukenapparatuur.

  Orienteren geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12. Lisa   schrijft over Budget select keukens:
  Prachtige keuken gevonden bij de budget select winkel. Wat voor ons een uitkomst bood is dat er geen aanbetaling benodigd was. De keuken is geplaatst en werkt uitstekend. We vonden het alleen een beetje vervelend dat we niet in een rit rond hadden.

  Lisa geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 13. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 14. s van Hout   schrijft over Budget select keukens:
  geen bijzonder mooie opstellingen gezien, veel standaard keukens, wel zeer laag geprijsd. geen informatie ov er het advies

  s van Hout geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 15. Marco   schrijft over Budget select keukens:
  Goed ogende winkel, vriendelijk personeel en zeer voordelige keukens. geen enkele klachten over budget select keukens gehad in de eerste fase. Binnenkort terug voor een tweede gesprek om het plan meer vorm te geven. Graag ointvang ik de tips.

  Marco geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 16. Duursen   schrijft over Budget select keukens:
  Samen hadden wij al heel uitgesproken ideeën over de keuken. elegant en natuurlijk. Toen we aankwamen zijn we maar direct op iemand in de winkel afgestapt met ons ontwerp. Hij was zeker enthousiast over het ontwerp, maar hij zei wel dat er nog het een en ander zou moeten worden aangepast voordat de keuken af was. door de adviezen hebben we een prima keuken weten te vinden! onze kennissen denken dat we onze keuken in een vrij dure designwinkel hebben gekozen, dat vatten wij als compliment. met zo’n 5.000 euro kwamen wij rond. Nu, na 4/5 maanden is de keuken perfect afgeleverd, een aantal onderdelen hebben we elders gehaald en we zoeken nog wat keukenaccessoires en decoratie.

  Duursen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 17. 86GR5   schrijft over Budget select keukens:
  Doet z’n naam eer aan, voordelige keuken besteld bij Budget Select (Rijssen). De keerzijde is dat het advies niet je van het was, maar dat neem ik voor lief.

  86GR5 geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 18. Jan-willem   schrijft over Budget select keukens:
  Budget select keukens in Apeldoorn: Wat de reden was dat we naar de showroom in Apeldoorn gingen was de perfect verzorgde keukenbrochure. Vol met tips. minpuntje: een verkoper had volgens mij erg weinig ervaring, waardoor we steeds gingen twijfelen aan zijn advies.

  Jan-willem geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 19. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 20. GL   schrijft over Budget select keukens:
  Waar voor je geld. Onze keuken heeft een redelijk oppervlak en om die te vullen kan het dus behoorlijk in de kosten lopen. Dat bleek ook wel uit ons rondje keukenwinkels in Rijssen. Budget Select was de enige winkel die een passende, zowel qua geld als qua grootte en stijl, oplossing kon bieden. Wij hebben voor een U-keuken gekozen met bar en grote kastenwand, heel mooi en de ruimte wordt goed gevuld. De plaatsing van de keuken verliep met de gebruikelijke kleine ongelukkigheden, maar dat is goed afgehandeld. Aanrader.

  GL geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 21. Koos   schrijft over Budget select keukens:
  Goede ervaring met Budget Select Keukens in Elst! Prettige verkopers die goed meedenken en de keuken voelt lang niet zo budget aan als je bij die prijs zou verwachten, goed onthaal.

  Koos geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 22. tevreden!   schrijft over Budget select keukens:
  Geweldig! Het begon al met de duidelijke keukenbrochure. Veel tips en ik verbaasde mij over de lage prijzen van de keukens bij deze keukenwinkel. Ze zijn onderdeel van voortman keukens zag ik. Wij hebben een grandioos gesprek gehad, goede tips gekregen en een mooi keukenontwerp. Mooier dan we zelf mee aankwamen. Druk zetten ze ook niet bij budgetselect keukens. Alles verliep goed. Bedankt budget select keukens rijssen!

  tevreden! geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 23. hans   schrijft over Budget select keukens:
  Ik had ooit de keuken van mijn moeder die op leeftijd is, geregeld bij Budget select keukens. Dit was toen goed verlopen. Inmiddels hebben we zelf ook een goedkope duitse keuken gekocht bij budget select keukens in apeldoorn. Het hele regelen en plannen van de keuken is goed verlopen. Wij hebben niet echt de tijd genomen om keukens te vergelijken, maar dat was dan ook niet nodig. Het was een fijne samenwerking.

  hans geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 24. jv rijssen   schrijft over Budget select keukens:
  Wij hebben budgetselect keukens in Rijssen bezocht daar naar alle tevredenheid een keuken gekocht. De keuken is stipt op tijd geleverd en goed gemonteerd. Klein puntje van verbetering: we hadden nadat de keuken geplaatst was ietsje meer afterservice verwacht. Maar al met al tevreden. We raden Budgetselect iedereen aan.

  jv rijssen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar