Keuken kopen tips

Keuken kopen tips nodig? Op deze pagina kunt u supertips lezen die u kunnen helpen bij het onderhandelen met de keukenverkoper.

 

Veel keukenkopers zien op tegen de onderhandelingsfase met de verkoper over de offerte prijs van de keuken. Juist daarom kiezen veel keukenkopers voor een keukenwinkel waarbij niet onderhandeld hoeft te worden.

 

Vraag gratis keukenbrochures aan. Binnen enkele dagen ontvangt u de brochures thuis en kunt u inspiratie opdoen over wat er allemaal aangeboden wordt.

 

Het hoeft echter helemaal niet zo moeilijk te zijn als veel mensen denken. Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent op de onderhandelingsfase, hebben wij voor u deze super tips gemaakt die u helpen sterk te staan tijdens deze fase in de koop van uw nieuwe keuken.

 

Om goed op de hoogte te komen van alle ins en outs van de keukenzaken en om een goed beeld te creëren van het assortiment van de keukenzaken, kunt u eenvoudig alle keukenbrochures gratis aanvragen. Daarnaast krijgt u een zeer goed beeld hoe de keukenwinkel zich profileert.

 

Keuken tips onderhandelen

De onderhandelingsfase tijdens de aanschaf van uw nieuwe keuken hoeft niet moeilijk te zijn, mits u zich maar goed voorbereid vooraf. Om u hierbij te helpen zijn de volgende tips erg handig.
Wilt u daarnaast maximaal keukentips ontvangen voor het aanschafproces van uw keuken?

 

Deel uw ervaring tot nu toe en help anderen met kopen.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Een goede voorbereiding kan de onderhandeling vele malen gemakkelijker maken. Wanneer u goed voorbereidt begint aan een onderhandelingsgesprek, staat u sterker.

Dit komt omdat u goed weet wat u wel en wat u niet wilt. Zorg dat Wanneer u over enkele onderdelen voor uzelf vooraf duidelijkheid hebt. Anders heeft de keukenadviseur de sterkste positie in het gesprek en kan hij alles voor u bepalen. Dat is niet de bedoeling. Met deze tips krijgt u de sterkste positie, want u bent immers de klant en het gaat om uw portemonnee.

 

*Afspraak maken voor een adviesgesprek
Voordat u naar de keukenshowroom gaat om een adviesgesprek aan te gaan met de keukenverkoper, die uiteindelijk zal leiden naar een onderhandelingsgesprek over de aanschaf van uw nieuwe keuken, is het verstandig om een afspraak te maken bij de desbetreffende keukenzaak.

Vooral wanneer u in het weekend, op koopavonden of op koopzondagen/feestdagen naar de showroom wilt gaan, is het zeer aangeraden op een afspraak te maken vooraf.

 

Negen van de tien keer zitten keukenadviseurs al vol met afspraken. Vooral op koopavond, koopnacht en in het weekend. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, zullen zij echter wel de tijd voor uw nemen. De keukenverkopers hebben u immers ingepland.

 

*Verander uw ontwerp niet meer wanneer u aan het gesprek begint
Wanneer u begint met een advies gesprek, is het eigenlijk niet meer de bedoeling dat u op dat moment nog aanpassingen gaat maken in u ontwerp. Zorg dat u het ontwerp compleet naar uw wensen heeft gemaakt en met dat eind ontwerp het onderhandelingsgesprek begint.

Wanneer u namelijk nog aanpassingen gaat maken in uw ontwerp wanneer u al aan het onderhandelen bent, dan kunnen er grote veranderingen in de prijs komen. Meestal zal het dan gaan in de richting dat de keuken duurder wordt.

 

Eventueel vooraf gesproken kortingen tijdens het ontwerpen kunnen ineens komen te vervallen. Of de desbetreffende nieuwe combinatie is ineens een ander model keuken die in een hogere prijsklasse komt.

Om dit te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u niet voor deze onaangename verrassing komt te staan . Anders word het onderhandelen moeilijker. Daarom is het aan te raden om niets meer aan te passen aan uw ontwerp wanneer u begint met de onderhandeling.

 

Voldoende voorkennis helpt tevens bij de voorbereiding van het onderhandelingsgesprek.

 

Ontvang gratis alle keukenbrochures voor meer dan 600 pagina’s aan keukeninformatie en inspiratie bij u thuis.

 

 

Spring naar toolbar