Ervaring Nolte keukens

Beoordeling: 3.4 Nolte keukens is 40 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.4 uit 5 sterren.

Ervaringen Nolte keukens? Lees alle Nolte keukencenter ervaringen. Van plan bij Nolte keukens langs te gaan? Lees hier de reviews, recensies en klachten over Nolte keukens.

Ervaring Nolte keukens

Uw ervaring met Nolte keukens? 

Zelf snel een recensie voor Nolte keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen:

Klik hier om uw review te delen >>>

 

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Deze keukenmagazines staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s.

Klik hier – ontvang het cadeau >>>

 

Goedkoopste keukenwinkel?

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht:

Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

 

Nolte keukens informatie

Nolte keukens is zit in het midden- hoog segment. Ze verkopen hoogwaardige Duitse keukens. Het keukenmerk is een van de grootste ter wereld. Daarom zijn deze keukens slechts bij een aantal gecertificeerde keukenwinkels in Nederland te krijgen.

Ook werkt Nolte alleen met A-merken inbouwapparatuur. Zo bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit. Nolte keukens geeft huishoudens met een nieuwbouwwoning – en een offerte van deze aannemer – de mogelijkheid de offerte te vergelijken.

Verder heeft Nolte een online keukenplanner. Indien u van plan bent uw eigen Nolte keuken in 3D te ontwerpen. Op zoek naar een Duitse keuken die scherp geprijsd is?

Dan is een bezoek aan een van de Nolte showrooms de moeite waard. De Nolte brochure word niet meer opgestuurd, maar is via de website te downloaden.

Klik hier voor de website van Nolte keukens >>>

 

Nolte keukens vestigingen

Nolte keukens heeft vestigingen in de provincies Gelderland en Flevoland. Showrooms Nolte keukens zijn te vinden in Almere, Apeldoorn, Groenlo en Lelystad. Er is tevens nog een vestiging in Rotterdam, die echter niet bij deze Nolte groep hoort. Er zijn geen showrooms bijgekomen recentelijk. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaring Nolte keukens.

Nolte keukens algemene informatie

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  40 reviews & recensies Nolte keukens

  Beoordeling: 3.4Nolte keukens is 40 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.4 uit 5 sterren.
  1. Marcia   schrijft over Nolte keukens:
   Toen we kwamen waren ze super aardig en hebben ons goed geholpen, echter toen bleek dat na aflevering er verkeerde maten waren geleverd en er opnieuw besteld moest worden, werd de communicatie steeds minder.
   We zitten nu al 5 weken met een los en verkeerd aanrechtblad, er moeten 2 leg planken komen en zie er bij de nabestelling maar één plank, dat dus wordt ook weer wachten denk ik. Ik moet er zelf steeds achteraan om antwoorden te krijgen. Ik heb het idee dat als het geld binnen is, ze het niet meer zo nauw nemen. Erg jammer. Ik had gehoopt dat dit een gerenommeerd bedrijf zou zijn.

   Marcia geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  2. Ronald   schrijft over Nolte keukens:
   op 13 augustus heeft Nolte bij ons een keuken geplaatst, waarbij oa verkeerde en defecte apparatuur is geleverd, alsmede er montagefouten zijn gemaakt en apparaten zijn geleverd die niet passen.
   Na 2,5 maand gewacht te hebben, bleken er wederom de juiste plinten niet te zijn geleverd, en de eerder montagefouten kunnen niet hersteld worden, omdat deze verzuimd zijn te bestellen.
   Tevens blijkt er waterschade te zijn ivm verkeerde montage.
   Nu staat er op de site van Nolte dat eea pas geleverd wordt vlak voor kerst.
   Ik vindt dit onacceptabel dat wij 4 maand moeten wachten op een kwaliteitskeuken.
   Als het gevolg hiervan kan een glasleverancier de achterwand niet afwerken en de aannemer de muur niet afwerken.

   Ronald geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  4. Mirian Braakman   schrijft over Nolte keukens:
   Keuken gekocht bij Nolte in Apeldoorn. Direct na de opdracht ontvang je al de factuur,,,terwijl het nog minimaal 12 weken duurt voor deze geleverd wordt. Je hebt wel de keus te betalen bij leveren, maar het feit dat je direct een factuur ontvangt vond ik nogal vreemd en komt op mij argwanend over, alsof ze er al vanuit gaan dat je niet betaald…
   Op 9 en 11 mei zou onze keuken geplaatst worden (ze wilden op 10 mei ook komen, maar in Nederland is dat gewoon een feestdag, Hemelvaartsdag, dan heb ik wel iets anders te doen dan wachten op een monteur en hem voorzien van drinken, e.d.).
   Het plaatsen duurde geen 2 maar bijna 3 dagen. Gelukkig was alles compleet, alleen 1 spatrand had niet de juiste afmeting, waardoor deze opnieuw besteld moest worden.
   Op advies van de verkoper zou de monteur ook de vensterbank, in dezelfde kleur als het keukenblad en de spatrand, inmeten en bekijken welke afmetingen het vuilnissysteem kon hebben, zodat wij hier niet voor verassingen zouden komen te staan. Prima, dat wordt dus even wadhten.
   Eind (23)juni heeft de monteur inderdaad het vuilnisbakje gemonteerd, maar de vensterbank had helaas de verkeerde kleur in is direct weer mee terug gekomen.
   Vervolgens krijg ik een mail van Nolte of ik even wil laten zien waarom de vensterbank niet juist is. Dan kan ik een foto opsturen als bewijs… Weer staan mijn haren recht overeind. De monteur zag direct dat de vensterbank niet juist was en heeft deze weer mee terug genomen. Hoe kan ik dan een foto maken? Zij weten toch zelf wel wat er besteld is? Een beetje vreemd.
   Tijdens onze vakantie ontvang ik een mail dat de onderdelen binnen zijn en tevens een herinnering aan een nog openstaand bedrag en of ik die even wil betalen.
   Pffff het openstaande bedrag is de factuur voor de nalevering die ze nu blijkbaar binnen hebben. Dit antwoord ik ze dan ook, inmiddels een beetje geirriteerd door de manier waarop ik behandeld wordt. Alsof ik een wanbetaler ben. Het bedrag van de keuken en de montagekosten heb ik keuring op tijd betaald, dus ik weet niet waar ze dit op baseren.
   De mail voor nalevering heb ik ontvangen op 15 augustus jl….en inmiddels heb ik meermaals gevraagd wanneer de monteur komt, maar morgen is het 15 september en zit ik nog steeds met een keuken die niet af is. Op de keuken heb ik niks aan te merken, maar de service en klantvriendelijkheid laat zeker te wensen over. Erg jammer…

   Mirian Braakman geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  5. K & B   schrijft over Nolte keukens:
   Houden overal rekening mee. Spelen goed in op je wensen. Ook de nazorg is klantgericht en snel.

   K & B geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. Joost   schrijft over Nolte keukens:
   Jammer om te ervaren dat het sommige keukenzaken, of i.i.g. haar ‘adviseurs’ te goed gaat. Wij kwamen binnen op een zaterdag begin middag met vraag om geadviseerd te worden. Twee heren waarvan de jongste vriendelijk was en zich verontschuldigde dat ze beiden in gesprek zaten en aangaf dat zijn oudere collega zo klaar was en ons kom helpen. Meneer zag ons staan, kwam naar ons toe en keek ons aan zonder iets te zeggen. Toen ik dan maar vroeg of hij ons zometeen of straks kon helpen, gaf hij aan dat hij in gesprek zat en dat nog wel even zo duren, wat natuurlijk kan. Ik vroeg of we over een uurtje terug konden komen of desnoods een afspraak konden maken, gaf deze ‘verkoper’ domweg ‘nee’ als antwoord. Ongelofelijk en ronduit onbeschoft. Hierop direct de winkel uitgelopen, hier komen we nooit meer terug. Schande voor zijn vak en jammer voor Nolte Lelystad dat deze man hun visitekaartje is. Wel mooi om de blik van deze ‘keukenverkoper’ te zien toen hij voor het raam staand, ons in onze auto zag stappen.

   Joost geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Hoekstra   schrijft over Nolte keukens:
   Deze beoordeling slaat alleen op het merk nolte en niet op een vestiging waar dan ook.
   Maar nolte keuken deurtje daar laat na jaren de folie los en dan komen er scheurtjes in en ziet het er niet meer uit.
   Je kan het met je vingers verpulveren.
   Geen antwoord op mailtjes van nolte Duitsland.
   Je bent netter af bij Ikea.

   Hoekstra geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Jelle   schrijft over Nolte keukens:
   Keurige zaak. Je krijgt er oprecht advies in plaats van voor te worden gelogen!

   Jelle geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  10. gg   schrijft over Nolte keukens:
   Vijf jaar geleden kochten wij een keuken bij Nolte in Lelystad. Wij werden daar zeer goed geholpen en er werd creatief met ons mee gedacht. Het resultaat werd een keuken waar we nog steeds zeer blij mee zijn.
   Kleine problemen werden zo snel mogelijk opgelost. Na vijf jaar brak een glaasje van een plank met verlichting, ook dit werd zonder problemen kosteloos opgelost. Wij kunnen Nolte zeker aanraden.

   gg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. Dropje   schrijft over Nolte keukens:
   Recentelijk voor onze tweede Nolte keuken gegaan, ook dit keer geen kritieke punten, waarvoor chapeau

   Dropje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. rvdb   schrijft over Nolte keukens:
   Goede ervaring gehad met Nolte keukens. Voorbereidend onderzoek had ons reeds geleerd dat deze van origine Duitse leverancier een goede prijskwaliteitverhouding kent. Een aantal offertes bij elkaar geshopt onder andere bij Superkeuken en Nolten was hievran goedkoper voor n.b. een vrijwel identieke keuken. Mijn vrouw wilde nog even overleggen dus we zijn een blokje om gaan lopen maar nog voor de de straat uit waren waren we het eigenlijk al eens hierover.

   rvdb geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  13. Manouk   schrijft over Nolte keukens:
   Een degelijke leefkeuken met groot eiland besteld en laten plaatsen. Het is de plek geworden waar de tijd erg graag word doorgebracht. Niet alleen rond etenstijd maar ook ´s avonds om de dagelijkse series te kijken. Helaas kan ik geen foto hier plaatsen.

   Manouk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14. Ingrid Ridderbos   schrijft over Nolte keukens:
   Uitstekende en vriendelijke verkopers en de keuken is kompleet in twee dagen geplaatst. Keurig afgewerkt en meteen in gebruik.

   Ingrid Ridderbos geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  16. Lies   schrijft over Nolte keukens:
   Jaren geleden gekozen voor een kwaliteitskeuken van Nolte. Erg tevreden over mijn aankoop destijds. Na de verkoop van het huis (wat snel is gegaan) zijn we nog in onderhandeling voor een nieuw huis. Indien het dit huis gaat worden, zullen we opnieuw bij Nolte aankloppen om een offerte te maken.

   Lies geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17. A Van der Schaft   schrijft over Nolte keukens:
   Keurige winkel waar je op dito manier van advies kan worden voorzien. Gekozen voor een grote keuken in L vorm. Hoeken zijn voorzien van slimme bergruimte. De quoocker hebben we enigszins spijt van. We hadden hier van tevoren iets meer informatie over willen hebben. De keuken zelf is goed geplaatst.

   A Van der Schaft geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  18. Bert   schrijft over Nolte keukens:
   In de shop is alles van een leien dakje gegaan. Ook nu, ruim 4 jaar later staat de keuken als een huis. Nog elke dag blij voor deze keus.

   Bert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  19. Positief   schrijft over Nolte keukens:
   + Prijs
   + Sfeer
   + Gebruiksgemak
   + Nazorg
   + Advies
   – Levertijd

   Uiteindelijk een positieve ervaring.

   Positief geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  20. Jeffe   schrijft over Nolte keukens:
   We zijn nog in afwachting van devergunning voor de uitbouw. Zodra deze binnen kunnen we voor een Nolte keuken kiezen. Het is de bedoeling dat de keuken in de aanbouw terecht komt. Ondanks alle onzekerheden zijn we uitstekend geholpen en kunnen we akkoord geven voor de opdracht. De situatie is direct geaccepteerd door onze adviseur.

   Jeffe geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  22. van der Marel   schrijft over Nolte keukens:
   Voor een relatief laag bedrag een Nolte keuken kunnen bestellen. Ter vergelijking: heb bij een grotere keukenzaak een offerte laten opstellen voor een keuken van 11.500. Heb de keuken bij Nolte voor 10.000 kunnen aanschaffen. Voor de prijs gekozen dus.
   Een jaar later kan ik op een goede keuze terugkijken. De keuken vertoond geen problemen.

   van der Marel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  23. A. Mostaert   schrijft over Nolte keukens:
   Een orientatie met veel onzekerheden. Het is een enorm traject met veel voorbereidingen, zeker als je ook nog twijfelt tussen verbouwen of verhuizen. Een keuken samenstellen die aan al je voorwaarden voldoet is toch best wel lastig. Gelukkig had ik een verkoper tot mijn beschikking die er voor gekozen heeft om mij tot in de puntjes te helpen. Met 7000 euro in mijn zak en vele ideën in mijn hoofd was het de verkoper die alles samen heeft gebracht. Na twee x een bezoekje van bijna 3 uur is het ons gelukt. Plaatsing is uitstekend in één dag gelukt.

   A. Mostaert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24. Jossie   schrijft over Nolte keukens:
   Erg tevreden over de keuken. Doordat we een een keuken wilden met speciale wensen was het lastig om tot een definitief ontwerp te komen. Hulp van de medewerker heeft tot het uiteindelijke resultaat geleverd.

   Jossie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  25. hugo van dooren   schrijft over Nolte keukens:
   Na meer dan 10 jaar : ladeschuif hangt los, de deurtjes aan het spoelbekken vellen af en de onderkant van deze kast zwelt op. Verbinding tussen twee dekbladen zwelt. Nu grote deur afgebroken. Ik vraag me af hoeveel jaar ‘garantie’ op een goede werking gegarandeerd wodt.

   hugo van dooren geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  26. Ontvreden klant   schrijft over Nolte keukens:
   Ervaring Nolte apeldoorn: Ik heb een keuken besteld….kleine keuken en werd naar 7 weken geleverd……3 elementen waren niet goed…gemaild incl foto’s….1 element werd stel en goed afgehandeld.

   in oktober keuken ontvangen en nu in februari nog steeds de andere elementen niet binnen…gevolg dat mijn keuken niet af is, er geen spatplaat achter gemonteerd kan worden.

   Elke week meerdere keren bellen en er gebeurd niks. Ik heb zojuist 3 keer gebeld en pakt nog niemand op… Nee voor kerst redden we makkelijk…..nee de 2e week van januari zijn de elementen er…..nee eind januari ruim genomen is het er zeker. Het is nu 03-02-2016 en heb niks, hoor niks, wordt niet op de hoogte gehouden helemaal niks.

   Ontvreden klant geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  27. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  28. Poolgenius   schrijft over Nolte keukens:
   Ervaring Nolte Keukens Groenlo: Eerste bezoek gebracht. Deed een schatting wat onze keuken moest gaan kosten. Wilde onze keuken uitwerken en zouden na een week de tekeningen digitaal ontvangen. Na anderhalf week nog niets ontvangen. Na zelf bellen, werd mij ons verteld dat onze droomkeuken moeilijk was en dat ze er vanaf zagen om ons een aanbieding te doen. Via mijn netwerk met eigenaar in contact gekomen. Hij belde op om zijn excuses te maken en zei dat het misverstand was. Hij wilde ons opnieuw uitnodigen, maar daar hapte ik niet op. Ik gaf aan, dat hij moest gaan uitzoeken, welke mogelijkheden hij ons alsnog kon bieden. De verkoper had van ons alle gegevens ontvangen, dus dat kon niet moeilijk zijn. Uiteindelijk heeft de eigenaar ons.nooit meer teruggebeld. Budget van onze keuken ruim 20k. Blijkbaar gaan de zaken hier te goed.Gr. Bryan

   Poolgenius geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  29. Manon J.   schrijft over Nolte keukens:
   Voor Nolte gekozen omdat we hier a. een keuken naar onze smaak hebben gevonden en b. we alle ruimte kregen om de keuken geheel naar eigen wens te maken.
   We hebben om onderdelen van andere keukens uit de showroom uitgezocht en deze toegepast in de keuken die we hadden uitgezocht. Complimenten voor de vriendelijke verkoopadviseur. Hij dacht goed mee en bood oplossingen op maat.

   Manon J. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30. Rob   schrijft over Nolte keukens:
   We waren ruim een half jaar geleden al verbaasd over de zeer concurrerende prijs voor de keuken die wij zouden gaan bestellen bij Nolte Keuken Center. Toen wij 7 weken na de definitieve bestelling en 5 weken voor de levering van de keuken noodgedwongen nog een behoorlijke aanpassing moesten maken in de bestelling, hebben de medewerkers van Nolte in Apeldoorn alles in het werk gesteld om dit te regelen en met succes! Hulde voor de inzet en flexibiliteit! De keuken is vervolgens helemaal compleet afgeleverd. De installateur (zelfstandige, ingehuurd via Nolte) was vol lof over de complete levering. Dat maakte hij niet vaak mee. De installateur heeft de keuken vervolgens in 2 dagen keurig geplaatst en gemonteerd. Kortom, niets dan lof!

   Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31. Benno   schrijft over Nolte keukens:
   Het gesprek in de winkel was enthousiast en prettig. Uiteindelijk hebben we niet voor deze zaak gekozen omdat we met onze wensen elders voordeliger uit zijn.

   Benno geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  32. s   schrijft over Nolte keukens:
   Ervaring Nolte küchen Lelystad: Prettige, niet pucherige bediening, advisering.

   s geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  33. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  34. Roesink   schrijft over Nolte keukens:
   De keukenplanner werkt goed alleen vond ik het wel lastig dat deze in het Duits werkt. Na hiermee gestoeid te hebben zijn we naar de showroom in Groenlo getrokken. De ligging van de keukenzaak was voor ons uit Enschede niet ideaal maar we hebben de gok toch gewaagd. De showroom ziet er keurig uit, daar niets op aan te merken. Bij een dergelijke aankoop willen we wel een klik voelen met de verkopers.

   Roesink geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  35. Margreet   schrijft over Nolte keukens:
   Wij hebben een Nolte keuken van 3 jaar oud. Na ruim twee jaar ontstonden er scheurtjes op de hoeken van alle bovenkastdeurtjes. Wj hebben gelakte deurtjes met ingefreesde handvatten. Foto’ s gestuurd naar dealer. Volgens Nolte zou het vochtschade zijn en moesten wij zelf nieuwe deurtjes enz. betalen. Niemand van Nolte is komen kijken. De dealer is een keer geweest en zag toen wel dat vochtschade onmogelijk is, omdat de scheurtjes ook zitten op deurtjes ver van de kookplaat. In latere correspondentie houdtde dealer het ineens wel op vochtschade. Rechtsbijstand al ingeschakeld, maar dealer reageert nergens op. Dealer is Profit keukens.

   Margreet geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  36. Hans   schrijft over Nolte keukens:
   Dit euvel komt voor bij diverse keukenmerken. Meestal ontstaat het probleem na 8 tot 10 jaar na montage. Indertijd mocht de toen gebruikte lijm niet langer gebruikt worden en vervangen worden door een milieuvriendelijke lijm. Deze lijm droogt echter langzaam uit waardoor de folie loslaat. Erg vervelend maar tamelijk algemeen en niet te voorzien.
   Aangezien Nolte, evenals verschillende andere merken, een garantie verleent van 5 jaar na montage, is het tamelijk logisch dat zo’n probleem niet onder deze garantie valt.
   De enige oplossing is: De folie door middel van warmte verwijderen en de deuren laten lakken in de gewenste kleur.
   Verder is Nolte een keuken van hoogwaardige kwaliteit, goede service en een betaalbare prijs.

   Hans geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  37. Udo   schrijft over Nolte keukens:
   Nolte keukens biedt nagenoeg dezelfde prijs en kwaliteit als dat je een keuken in Duitsland koopt (wat ik vroeger heb gedaan). De verkoper is in het hele traject van aankoop tot plaatsing nauw betrokken geweest. Duidelijke communicatie en prima werk geleverd.

   Udo geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  38. koek   schrijft over Nolte keukens:
   Onze Nolte keuken is 10 jaar en de folie van de deurtjes en lades laat los.
   Garantie is er niet dit terwijl Nolte adverteert met
   “Nolte ein Kuchen fur das leben”.
   Een zeer matig product dus

   koek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  39. Jeffrey   schrijft over Nolte keukens:
   We hebben nog geen keuken uitgezocht, maar we werden daar uiterst vriendelijk geholpen. Er werd goed meegedacht en er werd vooral niet gepushed.

   Komen we zeker terug als we onze uiteindelijke keuken willen vormgeven.

   Jeffrey geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  40. koek   schrijft over Nolte keukens:
   Nolte keuken van 10 jaar oud waarbij bij nagenoeg alle deurtjes en lades de folie loslaat.
   En dat van een merk de slogan “Nolte ein kuchen fur das leben”.

   koek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  41. Leo   schrijft over Nolte keukens:
   Op een doordeweekse dag spontaan binnengelopen en wat rondgekeken.
   Vriendelijk begroet, maar men liet mij rustig mijn gang gaan.
   Na enige tijd benaderd en vrijblijvend veel informatie gekregen wat eventueel voor mij mogelijk zou kunnen zijn.
   Zeker niet opdringerig, maar wel een duidelijk advies wat er voor mijn oppervlakte wel of niet slim zou kunnen zijn.

   Leo geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  42. Rav Adrichem   schrijft over Nolte keukens:
   wij hebben de nolte-keuken er nu ruim 15 jaar inzitten.
   ben zeer tevreden over de keuken ,maar krijg alleen de laatste jaren op de kopse kant van de deuren problemen met de folie.
   de folie laat doorinwerking van temperatuur en vocht cq. stoom los gaat uitharden en breekt langzaam af.
   is er een mogelijkheid voor her-folien, want het wordt er niet mooier op. ben zeer benieuwd of daar mogelijkheden liggen.

   Rav Adrichem geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  43. Degen   schrijft over Nolte keukens:
   Met Nolte keukens in Apeldoorn hebben wij een goede ervaring gehad. Bij de bepaling van de prijs en het hieropvolgende handtekening vragen was er geen signaal van pusherige verkoper. Hij heeft ons zelf een eerlijk advies gegeven als het om de goedkope prijzen en kijken naar kwaliteit, het waren gelukkig totaal geen gladde verkopers. Uiteindelijk is de keuken zonder problemen geleverd. Afmetingen waren goed. Een onderdeel miste. Wij zijn gewoon tevreden.

   Degen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  44. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  45. maassen   schrijft over Nolte keukens:
   We zaten eerder te denken aan een keukenrenovatie maar toch hadden we onze twijfel, daarom kozen we toch voor een nieuwe keuken. Bij Nolte keukens kun prima terecht, hele aardige mensen, we zijn heel vriendelijk ontvangen en kregen alle tijd en ruimte om ons te oriënteren in de showroom. Een van de eerste keukens waar we wat langer bij bleven kijken was daarna ook, na anderhalf uur rondkijken, daadwerkelijk dezelfde keuken. We hebben de koop nog niet afgerond, omdat we ook nog bij andere keukenwinkels willen kijken wat de mogelijkheden zijn.

   maassen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  46. Hiering   schrijft over Nolte keukens:
   De showroom van nolte keukens in groenlo zag er zeker eer verzorgd uit. Verkopers waren alleen niet te vinden??

   Hiering geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  47. lelie   schrijft over Nolte keukens:
   Echte Duitse keukens kopen zonder de polder te verlaten. Ideaal! Door de overwegend positieve verhalen over Duitse keukens ging onze voorkeur hier naar uit, maar we wilden niet een hele dag kwijt zijn aan reizen zonder de zekerheid dat je vindt wat je zoekt. Daarom is het ook zo mooi dat Nolte keukens in Lelystad zit, want zeg nou zelf: gemak dient de mens toch? Het aanbod viel ons wel wat tegen in de showroom, maar de verkoper was wel prettig en hij kwam ook met goede ideeen voor ons. Aan tafel bleek de prijs niet zo ‘Duits’ als we hoopten, maar met de kwaliteit zit het geloof ik wel goed dus we hebben de knoop maar doorgehakt en nu is het wachten tot de keuken geplaatst wordt.

   lelie geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar