Ervaringen Pronk Ergo keukens

Beoordeling: 2.29 Pronk Ergo keukens is 7 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.29 uit 5 sterren.

Ervaringen Pronk Ergo keukens? Alle Pronk Ergo Keukens ervaringen. Van plan bij Pronk Ergo Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Pronk Ergo Keukens.

 

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht Top 4 Beste & Goedkoopste Keukenzaken >>> keukenzaken van dit moment.

Pronk Ergo Keukens algemene informatie

Een aangepaste keuken hoeft niet onder te doen voor een traditionele keuken als het gaat om comfort, stijl en sfeer. Pronk Ergo keukens doet er alles aan om samen met u uw aangepaste droomkeuken te ontwerpen en te realiseren.

Dit allemaal begint natuurlijk met een deskundig advies bij Pronk Ergo in de showroom of bij u thuis. Pronk Ergo keukens is altijd op de hoogte van de nieuwste keukentrends.

Bovendien houden zij, als specialist in aangepaste keukens, altijd rekening met optimaal gebruiksgemak in combinatie met uitstekende kwaliteit. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak of kom de showroom van Pronk Ergo bezoeken voor een optimale keuken ervaring.

Pronk Ergo Keukens vestigingen

Pronk Ergo Keukens heeft vestigingen in België en Nederland. In België is Pronk Ergo te vinden in Brugge. In Nederland is Pronk Ergo te vinden in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Drenthe. Showrooms zijn te vinden in Zoetermeer, Halfweg, Eindhoven, Sittard en Hoogeveen.

Bekijk hier de website van deze keukenzaak voor meer informatie, tips en de openingstijden. Er zijn geen nieuwe showrooms bijgekomen recentelijk. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen Pronk Ergo keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  7 reviews & recensies Pronk Ergo keukens

  Beoordeling: 2.29Pronk Ergo keukens is 7 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.29 uit 5 sterren.
  1. Andries Weistra   schrijft over Pronk Ergo keukens:
   Hele dikke 1; geprobeerd een afspraak te maken maar meer dicht dan open (zelfs de hele week tussen kerst en oud en nieuw) en in tegenstelling wat er op de website vermeld staat, is het niet mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken. Zelfs niet na uitleg over specifieke situatie. Op mijn opmerking dat ik dat jammer vind en dan eerst maar regulier bij andere bedrijven ga kijken, wordt mij door de medewerker veel succes gewenst. Hoe graag wil je een keuken verkopen en iets van service leveren?

   Andries Weistra geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Otto van veen   schrijft over Pronk Ergo keukens:
   Ik vind het twee keer niks ze zo neem je onbetaald verlof en dan zeggen ze de afspraak af ..en de communicatie is verlof zoek ..dus ik raad dit bedrijf echt sf

   Otto van veen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. E.Schiere   schrijft over Pronk Ergo keukens:
   Kan er veel woorden over vuilmaken inmiddels.
   Leveren prutswerk en luisteren niet naar wat er gedaan moet worden.
   Na 3 keer uiteindelijk redelijk opgelost.
   Maar mensen wanneer u een beroep op keuken of badkamer of plafondlift via WMO gaat doen vraag WMO om met dit bedrijf absoluut geen zaken te doen.
   Ik schrijf nooit een recensie maar voor mij is de maat vol, dus vandaar deze actie.

   Bij het afnemen van 3 dingen ging en gaat het bij alle 3 gruwelijk mis en wie is hiervan de dupe?
   Juist mijn gehandicapte zoon is zwaar de dupe.

   E.Schiere geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. Denise   schrijft over Pronk Ergo keukens:
   Alle reacties hier kloppen niet kom langs ziet u hun slechte werk aub mensen al is het via de gemeente ga niet voor de prutsers van pronk ergo

   Bij mij kunt u hun werk zien zodat u van te voren weet dat ze het niet waard zijn ik heb een keuken via hun alles is krom.en beschadigt en lelijk kom kijken naar hun slechte werk hoop dat je voor een ander bedrijf kiest waarheid is alles kom gerust kijken naar hun troep keuken

   Denise geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Perfect   schrijft over Pronk Ergo keukens:
   Als minder valide ben ik Pronk Ergo dankbaar voor hun perfecte oplossingen in keukens. Ik ben op deze manier in de keuken een stuk zelfstandiger!

   Perfect geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7. kiwi   schrijft over Pronk Ergo keukens:
   De mechanisch verstelbare keuken biedt voor mij de uitkomst. Het is van alle gemakken voorzien – ik kan mij nu prima redden. Bedankt Pronk Ergo

   kiwi geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  8. Natasja   schrijft over Pronk Ergo keukens:
   Gekeken naar de mogelijkheden van een aangepaste keuken vanwege handicap. Mogelijkheden zijn immens, fijn om te zien dat werkblad verstelbaar is en er niet gekeken word naar keukens voor mensen die alleen valide zijn.

   Natasja geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar