Ervaring Keukenvision keukens

Beoordeling: 2.63 Keukenvision keukens is 32 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.63 uit 5 sterren.

Ervaring Keukenvision keukens? Alle Keukenvision keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews, recensies en klachten over Keukenvision  keukens.

Wat was uw ervaring met Keukenvision keukens? 

Zelf snel een recensie voor Keukenvision keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

 

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Keukenvision keukens algemene informatie

Keukenvision keukens is onderdeel van de Voortman groep. Deze winkel heeft 40 jaar ervaring in keukenland en heeft keukens voor elk budget. Een van de topmerken van Keukenvision is Keller keukens.

Keukenvision besteed extra aandacht aan milieubewuste en energiebewuste keukens. De groep heeft twee labels, PEFC en FSC norm. Keukenvision werkt tevens samen met een groot aantal projectontwikkelaars en aannemers.  

Het is een bedrijf waar iedereen in principe zou kunnen slagen. Goede kwaliteit en gericht op huishoudens met een gemiddeld budget voor hun nieuwe keuken. Indien u wilt weten wat een nieuwe keuken bij Keukenvision kost, kunt u een kostenberekening laten uitvoeren.

Op de website is een handige calculator. Een ontwerpprogramma ontbreekt echter op de site. Al wel of geen idee voor een nieuwe keuken, u bent van harte welkom bij een van de showrooms. Bent u benieuwd? Ga naar de site voor meer informatie, tips en de openingstijden. 

Keukenvision vestigingen

Keukenvision heeft vijf vestigingen: in Apeldoorn, Bunnik, Dordrecht, Elst, Lijnden en Naaldwijk. Bekijk hier de website. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, klachten, beoordelingen en ervaring Keukenvision keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  32 reviews & recensies Keukenvision keukens

  Beoordeling: 2.63Keukenvision keukens is 32 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.63 uit 5 sterren.
  1. Rick G.   schrijft over Keukenvision keukens:
   Afzuigkap verkeerd gemonteerd (kabel lag los, nog gevaarlijk ook en maakte herrie)

   Kan allemaal gebeuren natuurlijk.

   Echter wijst Keukenvision naar de fabrikant Whirlpool. Whirlpool heeft het probleem keurig verholpen, Keukenvision weigert echter de factuur betalen, terwijl het duidelijk is geworden dat het om een installatiefout blijkt te gaan.

   Ze verschuilen zich achter interne processen die voor de klant onbekend zijn.

   Alles koek en ei, totdat de keuken geplaatst is en de factuur betaald is; dan geven ze niet thuis.
   Schandalige klantenservice ook overigens.

   Rick G. geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. KKH88   schrijft over Keukenvision keukens:
   Mijn vriendin en ik hadden met N. van Keukenvision Dordrecht telefonisch contact gehad om over onze toekomstige keuken te bespreken. Wij hadden al onze wensen qua apparatuur en de vormgeving van onze keuken besproken en wilde eigenlijk graag een offerte hiervan. We hadden ook aangegeven dat we al meerdere offertes hadden aangevraagd bij anderen en wilde weten of hij tegemoet kon komen met onze beste offerte van een andere partij. N. gaf aan dat het beter was om naar de zaak te komen om dit persoonlijk te bespreken en over de prijs van onze keuken te sparren.

   Wij hadden op 11 februari 2020 een afspraak gemaakt met N. en daar ook een bevestiging gekregen per email. Onze afspraak stond vast op zaterdag 13 maart om 14:00. Dus vandaag 40 a 50 minuten gereden van Den Haag naar Dordrecht voor onze afspraak. Toen we daar aankwamen, blijkt dat N. opeens een dubbele afspraak heeft staan. Er stond een persoon bij de receptie met de receptioniste hierover te praten. Uiteindelijk kwamen we erachter dat die persoon die bij de receptie stond, N. was. Hij geeft ons niet eens een blik of excuses, maar zegt zachtjes tegen de receptioniste dat het beter uitkomt aanstaande maandag om 14:00. Dan loopt N. gewoon weg, zonder maar iets tegen ons te zeggen en laat de receptioniste zijn vuile werk opknappen. Hij neemt totaal geen verantwoordelijkheid voor de situatie.

   De receptioniste biedt honderdmaal haar excuses aan en zegt dat we helaas niet aan de beurt komen vandaag vanwege die dubbele afspraak. Ze vroeg of wij aanstaande maandag om 14:00 kunnen komen. Ik informeer haar dat we doordeweeks weinig tijd hebben ivm werk, dus we waren al blij met een afspraak in het weekend. In principe zijn we dus helemaal voor niets komen rijden vanuit Den Haag naar Dordrecht.

   KKH88 geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  4. Klopstra   schrijft over Keukenvision keukens:
   Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Vison keukens.
   Deze keer een slechte ervaring…
   Na het plaatsen van de keuken in februari bleken er meerdere dingen niet goed.
   Niet de fout van de monteur trouwens, daar zijn we uiterst tevreden over.
   Dat er dingen niet goed gaan kan gebeuren, het gaat er om hoe het opgelost wordt en hoe er gecombineerd wordt. Ik kan er veel over schrijven, maar dat doe ik maar niet.
   Inmiddels zitten we in juni en en het is nog niet opgelost, na meerdere pogingen van vison.
   Blijkt toch ingewikkeld een hoekkeuken !

   Klopstra geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  5. Leon   schrijft over Keukenvision keukens:
   Keukenvision Naaldwijk de aangewezen projectleverancier van onze nieuwbouwwoning. Prima advies van een prima verkoper die helaas moet werken binnen een schimmig, niet transparant verkoopbeleid.
   – Bij het eerste gesprek wordt een veel rooskleuriger beeld geschetst dan bij het tweede.
   – Ondanks dat we hebben aangegeven druk niet te waarderen werd ons bij het tweede gesprek toch gevraagd wat ervoor nodig zou zijn ons die dag te laten tekenen.
   – Er worden geen concrete prijzen genoemd en je krijgt geen overzicht of specificatie.

   Dit beleid duidt natuurlijk maar op één ding; je betaalt teveel. Na een bezoekje aan een andere keukenzaak werd al gauw duidelijk hoeveel teveel. Voor tweederde van de prijs die Keukenvision aanbood kon een hogere kwaliteit keuken in dezelfde opstelling, van hetzelfde merk en met dezelfde apparatuur gerealiseerd worden.

   Op verzoek van de verkoper hebben we hem de prijsopgave van de concurrent, inclusief specificatie van onderdelen (iets dat zij zelf niet prijs geven), toegezonden omdat er opeens toch nog wel wat mogelijk zou zijn. Bij die boodschap is het gebleven. Wat er dan precies mogelijk was werd niet aangegeven. Daarvoor moesten we maar weer langs komen. Op dat moment wist ik eigenlijk wel genoeg. Een bevestiging van het bericht dat wij van een koop bij Keukenvision af zien kon er niet meer vanaf.

   Keukenvision wil dat je tekent voor een bedrag. Ze laten je in grote lijnen zien wat je daarvoor krijgt en houden daarbij ruimte om je later nog een beetje tegemoet te kunnen komen. Als je niet prijskritisch bent kan ik me voorstellen dat je dat als prettig ervaart, maar eigenlijk heeft Keukenvision de regie. Ik kan het voor mezelf niet verantwoorden om bij een dergelijk grote aanschaf niet prijskritisch te zijn. De besparing door elders te kopen vind ik echt gigantisch en bovendien weet ik nu exact wat ik krijg.

   Overigens denk ik dat een aanschaf bij Keukenvision wel interessant kan zijn wanneer je de projectkeuken aanschaft zoals deze aangeboden wordt, met eventueel opwaarderen van de apparatuur. Maar als je een eigen ontwerp in gedachten hebt haal je hier zeker niet het maximale uit je budget.

   Leon geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  6. Henry   schrijft over Keukenvision keukens:
   wat een baggerzaak.
   Half november een keuken geplaatst in de nieuwbouw.
   6 keer een andere monteur langs gestuurd er mankeerde van alles aan.
   Het is nu 8 maart en weer vrij moeten nemen van me werk omdat er nu weer een service monteur is voor de laatste puntjes.
   Meneer Eugene beloofd van alles maar. komt niets na.
   Ik hoop dat ik iedereen hiermee kan waarschuwen.
   Voor ons nooit meer een keuken!
   H. v.d. Lans. Naaldwijk.

   Henry geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. nora   schrijft over Keukenvision keukens:
   Heel slecht. Je krijgt monteurs die ingehuurd worden, elke keer iemand anders. Kwaliteit is zeer slecht, zaken blijven liggen half liggen. Onze keuken is geleverd op 16 december, een gebroken dure afzuiger is achtergelaten inclusief allerlei gebreken die pas in juli eindelijk zijn opgelost door zelf erachter aan te gaan!!!!!!! Dus circa 8 maanden. De meest simpele zaken gingen verkeerd. zoals verkeerde maten (opmeten hoeft toch niet zo moeilijk te zijn)? Verkeerde diktes in materiaal etc.. Kortom heel slecht.

   nora geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Van der Hoek   schrijft over Keukenvision keukens:
   Keukenvision.. Een bedrijf waarbij klantvriendelijkheid, communicatie, afspraken nakomen en nette afwerking niet in het woordenboek voorkomen. Een bedrijf die zulke mooie verhalen heeft in de winkel bij de verkoop, maar achteraf niets nakomt. Na plaatsing zag ik direct dat het aanrechtblad te kort was, afzuigkap scheef was gemonteerd en plinten waren beschadigd. Ik heb 4 maanden moeten wachten en vooral moeten VECHTEN voordat dit werd opgelost. Telefonisch meerdere afspraken gemaakt, tot twee keer toe thuis zitten wachten op een monteur die niet kwam. Wat een verschrikkelijke slechte communicatie binnen dit bedrijf. Na eindeloze discussies over het te korte aanrechtblad besloten dat ze er smetlijsten overheen mochten plaatsen. Hadden ze het lef om mij daarvan de rekening te sturen.. Mijn broek is wel 100 x afgezakt van Keukenvision. Ik wil iedereen waarschuwen voor dit bedrijf. De afwerking laat ook te wensen over, en ze proberen je voor de gek te houden waar je bij staat. Kijk eens verder dan Keukenvision, want prijs/kwaliteit ligt ver uit elkaar bij dit bedrijf!

   Van der Hoek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  10. Jeffrey Koch   schrijft over Keukenvision keukens:
   Ik heb een klacht over KeukenVision / Voortman keukens, na ons eerste contact was ik erg enthousiast over ze want verkopen doen ze goed maar dit is inmiddels omgeslagen in een ander gevoel.

   De monteur heeft twee weken geleden de keuken geplaatst en er miste van alles; plinten, afdekplaatjes scharnieren, schroefjes van de greepjes, de smetplinten (dat schijnt dan wel normaal te zijn). Dan heb je een incomplete keuken die je niet trots kunt laten zien (zonder plinten, zonder greepjes, zonder smetplinten, zonder deur vaatwasser etc).

   Nadat de eerste vervolgafspraak door hun zelf weer verzet was komt er nu een monteur met enkel en alleen de opdracht voor het monteren van de plinten, geen afdekplaatjes voor de scharnieren, geen smetplinten, de schroefjes had ik uit ergernis zelf al gemonteerd omdat we de laden met tape open en dicht moesten doen, dan komt de monteur ook met de opmerking dat hij de deur van de vaatwasser niet kan plaatsen omdat er een verkeerde vaatwasser gemonteerd is ???

   Ik verwacht nu echt op hele korte termijn een afgewerkte keuken omdat ik er nu zo langzamerhand klaar mee ben, we willen gaan wonen snap je?

   De keuken was niet de goedkoopste (€ 13.000,–) en dan verwacht je kwaliteit, ik heb inmiddels het gevoel dat ik beter ergens anders mijn keuken had kunnen kopen.

   Jeffrey Koch geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  11. Danielle   schrijft over Keukenvision keukens:
   Leuk gesprek om de keuken te kopen, alles was mogelijk wat wij wilde. Vervolgens gaat er van alles mis tijdens de levering en kan niemand verder helpen of iets versnellen!

   Zou het zeker niet aanraden om hier je keuken te kopen!

   Danielle geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  12. Katrien   schrijft over Keukenvision keukens:
   Helaas via een nieuwbouwproject met dit bedrijf in zee gegaan. Er staan mooie materialen, maar afspraken nakomen moeten ze nog leren. Onervaren verkoper, die veel fouten gemaakt heeft. Na diverse klachten gezegd dat we geen contact meer met hem willen. Maar ook die afspraak komt men niet na. De keuken is besteld en met tussenkomst van onze bouwbegeleider i.i.g voor de juiste prijs. We kijken nu uit naar de oplevering, maar vrezen met grote vrezen door de ervaringen met dit bedrijf.

   Katrien geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  13. rotterdam010   schrijft over Keukenvision keukens:
   Vreselijk bedrijf Keuken vision in Naaldwijk. In onze nieuwbouw woning zat een standaard Keuken Vision keuken en we werden opgeroepen om eventuele aanpassingen door te nemen. Dus ik had een lijstje met aantal wijzigingen zoals hogere koelkast , andere afzuigkap en vaatwasser, gewoon hele normale dingen. Op mijn vraag wat dit extra kost kreeg ik geen enkel normaal antwoord, ik moest 5 apparaten van een merk kopen voor de hoogste korting en er zou een 2e gesprek komen. Ik zeg ; ik wil helemaal geen 2e of 3e gesprek ik wil NU zaken doen. De verkoper weigerde een offerte te maken omdat volgens zijn zeggen ; de offerte bij de concurentie zou op tafel zou kunnen komen. Hij kwam met een voorstel dat IK moest zeggen wat het me waard was de extra’s en HIJ zou dan kijken of het haalbaar was voor die prijs. Dit is nog vager kopen als op de markt, daar noemen ze tenminste nog een prijs ! Deze keuken verkoper heeft ervoor gezorgd dat ik de hele keuken geannuleerd heb en er een IKEA keuken in komt. Hier valt geen zaken mee te doen !

   rotterdam010 geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  14. Pereira   schrijft over Keukenvision keukens:
   Wij hebben een keuken bij hun gekocht van ruim €15.000,-. Bij levering zijn ze de smetplinten/achterwand vergeten mee te leveren dus deze moesten opnieuw besteld worden met een levertijd van 2 maanden. Verder hadden wij de smetplint tot de hoogte van de vensterbank besteld (12cm) en toch zijn ze ter hoogte van 10cm besteld. Op onze tekening staan ze echter tot de vensterbank en daar hebben wij ook voor betaald, maar toch wordt er moeilijk gedaan en hebben wij eigenlijk pech want ze zijn al besteld voor 10cm. Al met al dus een vreselijke ervaring met keukenvision in Dordrecht! Ik zou niemand aanraden een keuken hier te bestellen. Afspraken worden niet nagekomen en als ze hierop worden aangesproken is het “ons probleem”.

   Pereira geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  15. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  16. Dam   schrijft over Keukenvision keukens:
   Afgelopen week is onze keuken opgeleverd.
   Keuken gekocht bij KeukenVision omdat wij een nieuwe woning hebben gekocht en KeukenVision in dat project de aangewezen keuken leverancier was zijn wij daar heen gegaan. Keurig geholpen, goede uitleg en een mooi 3d ontwerp meegekregen. Bij oplevering van de woning werd ook onze keuken opgeleverd door een medewerker van KeukenVision. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. KeukenVision verdiend dan ook van ons een dikke pluim

   Dam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17. Geert   schrijft over Keukenvision keukens:
   Wij hebben een zeer goede ervaring met Keukenvision. ten eerste de ontvangst en het geduld in de showroom en ten tweede de uiteindelijke montage helemaal top. we zijn zeer tevreden.

   Geert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  18. Anonymous   schrijft over Keukenvision keukens:
   Zeer goede ervaring. Pragmatisch en meedenkend personeel. Keus gevallen op een mooie Keller keuken. Heel goed merk zeer betaalbaar. Keukenvision bevelen we van harte aan.

   Anonymous geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  19. Samantha   schrijft over Keukenvision keukens:
   Hele slechte ervaring met Keukenvision. Ook vanwege een nieuwbouwproject bij hun uitgekomen. Het huis word volgende week opgeleverd, de keuken word daarbij apart geleverd.
   De laatste 10% dient voor of bij levering betaald te worden. Ik koos voor het laatste, juridisch sta ik in mijn recht. Gezien ik de keuken zelf wil zien voordat ik het laatste deel betaal, je moet toch weten of het technisch goed is geplaatst en of het conform is. Volgende week vind die levering plaats, pas dan kan ik de keuken zien. Maar een werknemer van keukenvision blijft ons maar bellen en mailen, dat wij de laatste 10% moeten overmaken. Ze dreigt zelf de keuken te laten demonteren, terwijl we al 90% van de som hebben betaald! Zo klantonvriendelijk en onbeschoft. Heb nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Jammer dat je een ster moet plaatsen, ik zou vanwege deze service geen sterren geven.
   Mocht je keuze hebben door wie je de keuken laat plaatsen, dan raad ik je keuken vision af of spreek dit duidelijk van te voren af.

   Samantha geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  20. Nieuwbouw Naaldwijk   schrijft over Keukenvision keukens:
   Vreselijk bedrijf! Wacht nog op onderdelen, komen niet opdagen tijdens afspraken en werken product slordig af. Service is mogelijk nog erger. Manager doet zaak af als ons probleem en weigert met oplossingen te komen. Helaas via nieuwbouwproject bij deze leverancier terecht gekomen. Nooit meer!

   Nieuwbouw Naaldwijk geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  21. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  22. Leon   schrijft over Keukenvision keukens:
   Keuken gekocht. Het moest een keer gebeuren en zat al sinds oudjaar in de pijplijn om, dit jaar te regelen. Al wat ik wilde was voor een aanvaardbaar bedrag een degelijke keuken, dat is gelukt. Ontspannen ontvangst, prettig omgegaan met mijn wensen! Nogmaals dank hiervoor.
   gr Leon

   Leon geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  23. pietje bel   schrijft over Keukenvision keukens:
   Prima keten, goede bediening in showroom. Prettig gesprek en oog voor detail.

   pietje bel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  24. Eric   schrijft over Keukenvision keukens:
   Niet zo goed in de communicatie

   Eric geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  25. Van der Veen   schrijft over Keukenvision keukens:
   Website kan wel wat duidelijker. Was niet snel duidelijk in welk prijssegment de Keukenvision opereert. Wel erg mooie keukens.

   Van der Veen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  26. RM Naaldwijk   schrijft over Keukenvision keukens:
   Een laagdrempelige, niet opdringerige manier van benaderen, dat viel direct in de smaak. Door de laaggeprijsde keukens hebben wij een eerste afspraak gemaakt in een mooi pand. We hebben open over onze plannen en de daarbij horende mogelijkheden gesproken. Keuze in deurtjes is er genoeg. Wel werkt bijna elke keukenwinkel met een eigen assortiment. Onze plannen kunnen echter nog niet op korte termijn verwezenlijkt worden. Toch hebben wij fraaie ideeën opgedaan over de indeling van de nieuwe keuken. Als wij ooit de beslissing gaan nemen om een keuken te kopen, zullen wij de winkel opnieuw beoordelen.

   RM Naaldwijk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  27. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  28. 123abc   schrijft over Keukenvision keukens:
   Hierbij wil ik laten weten tot op heden een prima ervaring te hebben met de vestiging in Dronten.

   Lang gezeten met de keukenverkoper, maar
   hier is een degelijk ontwerp uit gekomen.

   123abc geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  29. Mariëlle   schrijft over Keukenvision keukens:
   Tevreden over mijn keuken van KeukenVision. Ik had mijn wensen voor de nieuwe keuken al op papier voordat ik bij KeukenVision ben gaan kijken. Hier werd meegedacht met mij als klant. Ik heb nu een tijdlze keuken met luxe apparatuur, de stoomoven van Miele wordt dagelijks gebruikt.

   Mariëlle geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  30. Molenaar   schrijft over Keukenvision keukens:
   Het is alweer bijna 1.5 jaar geleden dat wij hier een trendy keuken hebben aangeschaft. Nog dagelijks zijn wij blij met onze keuken. Niet alleen omdat het een mooie keuken is om te zien, er zitten ook vele opties en gemakken in.

   Molenaar geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  31. P. Lee   schrijft over Keukenvision keukens:
   Goede ervaring. Verkoper kwam erg betrouwbaar over. Erg prettig gesprek gehad en heel goed geadviseerd. Offerte moeten we nog ontvangen.

   P. Lee geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  32. van Marle   schrijft over Keukenvision keukens:
   Prachtige keuken gezien. Prijs een stuk boven ons budget.

   van Marle geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  33. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  34. Henk en Diny   schrijft over Keukenvision keukens:
   Na lang denken plaats ik toch dit bericht. Normaal zouden wij dit vergeten en verder gaan. Een keuken kopen is een avontuur en daarbij heb je een bedrijf nodig die tot eind betrokken blijft. Ondanks een mooie keuken hebben wij dat echt gemist. Ons advies; vergeet je klanten niet als de keuken is geplaatst. We maken allemaal fouten, de wijze waarop het wordt opgelost maakt het verschil. Dat onderdeel mag echt iets beter en dan is echt het helemaal af en was het 5 sterren geweest.

   Henk en Diny geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  35. Joost   schrijft over Keukenvision keukens:
   Toch maar even een review schrijven voor keukenvision bunnik. Poos geleden een keuken gekocht die volledig naar wens is geplaatst en afspraken, zowel mondeling als op geschrift nagekomen. Nieuwe kopers van ons huis waren weg van de designkeuken die door keukenvision geplaatst is! Graag ontvang ik ook de keukentips voor ons nieuwe huis.

   Joost geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  36. Ferrie Riper   schrijft over Keukenvision keukens:
   Ik heb in januari 2014 een keuken besteld bij keuken Vision in Naaldwijk. Ik heb ongeveer 10 verschillende keuken bedrijven bezocht en de keuze om bij keuken Vision te kopen kwam tot stand door de prijs/ kwaliteit verhouding. Bovendien heb een goed en eerlijk advies gekregen van een zeer sympathieke verkoper, ondanks ik zeker geen makkelijke klant ben.
   De keuken is volgens afspraak in week 12 geleverd en door mij zelf geplaatst. Alles klopte en ziet er keurig uit.
   Ook een compliment voor Brink transport die de keukens voor keuken Vision bezorgd.

   Ferrie Riper geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  37. berbel   schrijft over Keukenvision keukens:
   Voor ons de tweede keer dat wij een keuken gekocht hebben bij keukenvision. Juist omdat de eerste keer zo goed verlopen is. Voor onze eerste keuken was er een foutje met het werkblad en de afmetingen. Dat had deze keukenwinkel toen zeer snel opgelost. In ons nieuwe huis was onze keuken ook aan vernieuwing toe. Ondanks de twijfel van mijn vriend om onze keuken bij Ikea te kopen, hebben we toch besloten om de nieuwe keuken ook weer bij keukenvision te kopen. Bij de zelfde verkoper! 🙂 Bij deze een pluim, warme douche, compliment en aanrader voor Keukenvision!

   berbel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  38. henri s   schrijft over Keukenvision keukens:
   Een poos geleden bij keukenvision in naaldwijk geweest en daar een keuken gekocht. Toen een vrij fijne adviseur in omgang getroffen die ons goed voorzag van informatie. Na twee keer hebben we daar onze handtekening gezet. Geen gladde praat en de keuken is op de verlichting na goed geleverd.

   henri s geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar