Ervaringen Franssen Keukens

Beoordeling: 4.09Franssen Keukens is 11 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.09 uit 5 sterren.

Ervaringen Franssen Keukens? Alle Franssen Keukens ervaringen. Van plan bij Franssen Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Franssen Keukens.

Wat was uw ervaring met Franssen Keukens?

Zelf snel een recensie voor Franssen Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Franssen Keukens algemene informatie

Franssen keukens verkoopt keukens die aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, kwaliteit en design voldoen. Franssen keukens is in 1964 begonnen in een toen nog smalle garage met het produceren van kunststof werkbladen, het verhandelen van rvs-werkbladen en keukenblokjes. Tien jaar later startte zij als eerste een keukenwinkel in Venray, tegenwoordig hebben ze ook een tweede vestiging in Venlo. Niet alleen voor een nieuwe keuken bent u bij Franssen keukens aan het goede adres, ook voor het renoveren van uw keuken kunt u bij Franssen keukens zijn. Dit kan gaan om het vervangen van een werkblad, spoelbak, kraan of nieuw inbouwapparatuur. Kom langs in de showroom en stel samen met een adviseur uw droomkeuken samen. Bent u benieuwd? Bekijk de site voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Franssen Keukens vestigingen

Franssen Keukens heeft vestigingen in Venlo en Venray. Bekijk hier de website van deze keukenzaak. Er zijn geen ontwikkelingen betreft nieuwe showrooms. Lees hieronder reviews, klachten en ervaringen Franssen keukens.

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

13 reviews & recensies Franssen Keukens

Beoordeling: 4.09Franssen Keukens is 11 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.09 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Franssen Keukens:
  Gewoon super! Zeer goed advies, zeer uitvoerige uitleg, een groot assortiment en vooral, alle tijd voor de klant! In één dag waren we klaar met uitzoeken en precies dat wat we wilden kon men leveren. Na een aantal weken is de keuken geplaatst, en ook nu weer is alles in één keer alles goed gegaan. Zeer netjes gewerkt en aandacht voor details zijn er zeker. Na plaatsing is men zelfs komen kijken of alles in orde was. We gaan zeker terug naar Franssen Keukens in Venray. Hier bestaat het nog, je krijgt hier echt kwaliteit en service!!

  J. van der Beek beoordeelde Franssen Keukens met 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Franssen Keukens:
  Heb sinds een paar jaar de tweede keuken sinds 1976 van Franssenkeukens. De keukens zijn van een zeer goede kwaliteit en de service is gewoon goed te noemen.

  Hans Janssen beoordeelde Franssen Keukens met 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Franssen Keukens:
  40 jaar geleden onze eerste keuken gekocht,nog steeds gaan we naar franssen keukens als er iets is. 8 jaar geleden gerenoveerd en nu was de kraan stuk naar 40 jaar en afzuigkap dus gelijk maar een ander kook toestel binnen een week alles weer gemaakt.
  Netjes af gewerkt goed personeel dus mijn advies moet je een nieuwe keuken of renoveren ga naar Franssen keukens.
  Bedankt jongens.

  Nel de vries. beoordeelde Franssen Keukens met 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Franssen Keukens:
  Wij hebben 4 jaar geleden bij Franssen Keukens onze keuken gekocht en zijn erg tevreden. Bij de meeste keukenbedrijven merk je dat ze alleen maar voor de snelle verkoop gaan maar dit was bij Franssen keukens helemaal niet.
  We werden netjes geholpen en er werd goed met ons meegedacht. We zijn toen met een goed gevoel naar huis gegaan en hebben alle ideeën even laten bezinken. Een week later hebben we onze keuken besteld.

  Niet alleen de adviseurs maar ook de monteurs waren zeer ervaren en ze gingen pas naar huis toen alles perfect was. Het is fijn om te zien dat er ook nog bedrijven zijn waar ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

  Wij zouden Franssen keukens zeker aanbevelen.

  Glenn beoordeelde Franssen Keukens met 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5.   schrijft over Franssen Keukens:
  Wij hebben in juli onze keuken laten plaatsen. We zijn zeer goed geholpen. We zijn ook bij andere zaken langs geweest maar daar hebben ze lang niet de keuze en de deskundigheid die wordt geboden door Franssen Keukens. Waar je normaal niet bij stil staat wordt bij hun wel aan gedacht. Ze nemen alle tijd voor je en bij een tweede bezoek hadden ze toch nog de tekening wat aangepast zodat eea nog beter en mooier uit kwam. Qua prijs kwamen we uiteindelijk ook nog eens beter uit bij hun dan bij andere keuken zaken. Meer keuken dan elders met de juiste apparatuur van Siemens. Niet een of ander merk waar we nog nooit van gehoord hadden. Ook ons werkblad van natuursteen ziet er geweldig uit zeker omdat ook de achterwand en vensterbanken zijn meegenomen. De volgende keuken gaat zeer zeker weten weer een Franssen keuken worden. Nu de komende jaren genieten van deze……..

  Sven Kleef beoordeelde Franssen Keukens met 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Franssen Keukens:
  Slechte service en zeer duur. Keukenblad tijdens plaatsen beschadigd maar willen ze niet vervangen. Vandaag voor de 3e keer afspraak gemaakt om keuken te repareren, zelfde koppeling gaat om de paar maanden stuk. Ze zijn niet attent genoeg om met een correctieve actie te komen en vervangen alleen het kapotte stuk maar pakken de oorzaak niet aan. Veel spijt dat ik hier een keuken gekocht heb.

  Joep vd Cruijsen beoordeelde Franssen Keukens met 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Franssen Keukens:
  Wij zijn na ca. 7 jaar met een nieuwe keuken nog altijd zeer tevreden over de kwaliteit, service, etc. wij hebben geen enkele reden tot klagen het is allemaal perfect gegaan, bij het plaatsen paste alles direct en geen schroef tekort en ook geen over.
  Ik zou direct weer een keuken bij hun kopen, het kan wel iets duurder zijn dan elders maar dan heb je ook kwaliteit.
  Thijs Driessen Venlo

  Mathijs Driessen beoordeelde Franssen Keukens met 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Franssen Keukens  reageert op de beoordeling van Mathijs Driessen:

   bedankt voor uw positieve bericht! Het is fijn te horen dat u nog steeds tevreden bent over uw keuken. Graag nodigen wij u uit om eventueel uw ervaring met ons te delen via onze website, email of op Facebook. Wij bestaan dit jaar 45 jaar en zijn daarom opzoek naar keukens uit het verleden.

   Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan kunt u ons altijd bereiken.

 8.   schrijft over Franssen Keukens:
  In Venlo geweest en erg te spreken over deze keukens. Door een ervaren specialist geholpen die ruim voldoende tijd had ingecalculeerd voor mij (had een afspraak gemaakt op hun site)
  Fijn dat de ervaringen van anderen ook zo positief zijn, dat stelt mij gerust.

  Nabben beoordeelde Franssen Keukens met 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Franssen Keukens  reageert op de beoordeling van Nabben:

   Wij hopen dat u natuurlijk ook bij ons geslaagd bent? Het is fijn te horen dat u een prettige ervaring bij ons heeft gehad. Bedankt.

 9. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 10.   schrijft over Franssen Keukens:
  goede zaak vanwege
  *openheid van zaken (o.a. prijs)
  *servicegericht
  *personeel dat de term ‘even rondkijken’ begrijpt
  *personeel met vakkennis
  *duidelijke site

  jim beoordeelde Franssen Keukens met 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 11.   schrijft over Franssen Keukens:
  Onze keuken staat naar tevredenheid. Logisch ingedeelde en mooie keuken.

  Tvd beoordeelde Franssen Keukens met 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Franssen Keukens:
  Wij vonden het hoog tijd om onze keuken een opknapbeurt te geven. We hebben een hele tijd in dubio gezeten en we hebben in eerste instantie de opties voor een keuken renovatie in overweging genomen. Een geschikt keuken renovatie bedrijf vinden is lastiger dan verwacht maar we zijn toch maar eens gaan kijken bij Franssen keukens. Bij het bezoek aan de aan de zaak en een oriënterend gesprek merkten we dat het vervangen o.a. het blad, spoelbak, werkblad en kraan toch VEEL TE VEEL in de papieren zal gaan lopen. Dat betekent dat we de plannen voor een renovatie nog maar even in de ijskast gaan plaatsen. Graag ontvang ik de tips!

  Johan beoordeelde Franssen Keukens met 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden