Wat kost een keuken gemiddeld

Wat kost een keuken gemiddeld wanneer u deze nieuw aanschaft? Een veel voorkomende en logische vraag wanneer u zich oriënteert op een nieuwe keuken. De offerte van een keuken bestaat uit verschillende onderdelen die bepalen wat een keuken gaat kosten. Veel keukenwinkels kunnen echter een goedkopere keuken leveren en zijn tevens van goede kwaliteit.

De laagste prijs voor uw nieuwe keuken?

De laagste prijs voor uw keuken? Doe mee tot 31 mei 2018 met de second opinion keukenofferte.


Gratis keukenbrochures ontvangen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Ontvang dan gratis keukenbrochures en ontvang ze snel thuis of bekijk hier de goedkoopste keukens.

 

Wat kost een keuken gemiddeld?

Het is lastig te zeggen wat nou precies de gemiddelde prijs is voor een keuken. De keukenprijzen zijn namelijk de laatste jaren nogal gezakt. Veel mensen denken nog steeds dat een Ikea keuken het goedkoopste is. Maar ook de keukenzaken met een mooie luxe showroom bieden tegenwoordig goedkopere keukens aan dan bij de Ikea.

Zelf uw keukenkosten berekenen? Wat kost uw nieuwe keuken? Bereken uw nieuwe keuken hieronder.

 

Waar hangen de kosten van een keuken vanaf?

Niet alleen de veranderingen in de keukenprijzen maakt het moeilijk om de gemiddelde keukenprijs te bepalen. De prijs van de keuken hangt van heel veel dingen af.

Neem bijvoorbeeld de ruimte waarin u de keuken gaat komen. Deze kan groot zijn of juist heel klein. Dit kan bepalen of u een simpele rechte keuken neemt of misschien een keuken met meer luxe met een kookeiland. Dit beïnvloed de prijs behoorlijk.

Het is belangrijk dat u weet wat u wilt in uw keukenruimte, want de kosten kunnen flink oplopen, maar ook erg meevallen. Als je echter heel reëel naar de keukenzaken van nu gaat kijken, zal je zien dat een echte mooie keuken echt niet veel geld hoeft te kosten.

 

Wilt u een goed eerste beeld krijgen van wat een keuken kost, is het gratis aanvragen van keukenbrochures een goede eerste stap. Hier staan vaak veel opstellingen met maatvoeringen en kosten van de keuken in. Tevens kunt u overwegen om op websites van keukenzaken eens te kijken, om zo een beeld te krijgen van de kosten voor uw keuken.

 

Dus, wat kost een keuken gemiddeld?

Een bouwmarkt keuken begint al onderaan, zo rond de 1.500 euro. De meeste keukenzaken komen dan vanaf 4.000 euro tot 10.000 euro. Dit oplopend tot de duurste keukens zoals de SieMatic Painters collections Royal, die een paar honderd duizend euro kan kosten. Gemiddeld genomen kosten de meeste nieuwe keukens 9.000 euro. Dit bedrag is echter exclusief montage en eventuele meerwerk kosten.

 

 

 

Keukenprijzen en keukenaanbiedingen thuis ontvangen?

   Ja, stuur mij alle magazines in één keer!

  Grando keukenbrochure badkamerbrochureGrando
  Bij Grando wordt tot in detail nagedacht over uw keuken en/of badkamer. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Grando Koken, Baden, Genieten.

  stuur mij dit gratis keuken en badkamerboek

  Superkeukens keukenbrochureSuperkeukens
  Bij Superkeukens krijg je altijd direct de juiste prijs. Onderhandelen is dus niet nodig! Op zoek naar jouw droomkeuken? Vraag nu het Superkeukens Inspiratieboek aan met 100 pagina’s inspiratie!

  stuur mij dit gratis inspiratieboek

  Duitse keukens keukenboekDuitse keukens
  Duitse maatwerk design keukenmodellen zoals van Siematic, Poggenpohl en Boffi. Exclusieve Duitse keukenzaak in Kleve (bij Nijmegen over de grens) met topmerken voor stuntprijzen.

  stuur mij dit gratis keukenboek

  Siematic keukenbrochureSiematic
  Een SieMatic keuken voor de prijs van een gewone keuken? Laat u verrassen door dit bijzondere boek van één van de beste keukenmerken. Veel mogelijkheden voor uw nieuwe keuken.

  stuur mij dit gratis keukenboek

  KüchenWelt keukenbrochureKüchenWelt
  KüchenWelt verkoopt Duitse kwaliteitskeukens voor de laagste prijs. Door de enorm brede keukencollectie 100% slagingskans. Dekking in heel Nederland en 10 jaar garantie!

  stuur mij dit gratis keukenboek

  KeukenactiesSpeciaal voor u
  Keukenacties bij u in de buurt volgen? Keukentrends en handige keukentips. U wordt altijd als eerste op de hoogte gebracht via een eenvoudige e-mail.Kies en mis geen keukenactie.

  houd mij gratis op de hoogte

  Goedkoopste keuken krijgenKeukenrevolutie
  Op elke keuken extra geld besparen? Dit jaar een keuken kopen? Er komt een keukenrevolutie aan die u niet mag missen! Wij e-mailen u eenmalig als de website af is.

  houd mij eenmalig op de hoogte

  Binnen welke termijn denkt u uw keukenplannen te realiseren?


  In welke prijsklasse zoekt u een nieuwe keuken?


   
  Ja, ik wil de brochures ontvangen dus gegevensverwerking is oké.


   

   

   

  Keuken kosten eenvoudig zelf berekenen?

   

  Spring naar toolbar