Ervaring Superkeukens

Beoordeling: 3.68 Superkeukens is 287 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.68 uit 5 sterren.

Ervaring Superkeukens? Alle Superkeukens ervaringen. Van plan bij Superkeukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Superkeukens.

Gratis keukenmagazines 2024

keukenbrochures-aanvragenNet uit! Kies uit meer dan 8 keukenmagazines waaronder het Superkeukens magazine.
Vol keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Ontvang het complete pakket.

Gratis keukenmagazines ontvangen >>

 

Keukens vergelijken

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht :
Top 4 goedkoopste keukenzaken >>

 

Superkeukens algemene informatie

Superkeukens is een onderdeel van de Internationale Meubel groep waar bijvoorbeeld ook bekende winkel als Profijt meubelen en Pronto wonen onderdeel van zijn. De zaak heeft meerdere merken keukens en inmiddels 44 vestigingen.

De keukens zijn tevens allemaal van betrouwbare Duitse kwaliteit. Superkeukens is een CBW erkende winkel, dus qua aanbetaling veilig en maakt onderdeel uit van een van een van de grotere inkoop organisaties in Europa.

Al 16 jaar hanteert Superkeukens ´Altijd direct de beste prijs´. Dit betekent dat er niet langer hoeft te worden onderhandeld over de eindprijs. Iedere keuken wordt open en transparant berekend, zonder ongeloofwaardige kortingen, die uiteindelijk zelf betaald worden. Ook staat er duidelijk beschreven wat er onder deze prijs allemaal valt. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Zo heeft u altijd de beste keukens voor een eerlijke prijs.

Maak gebruik van de 3D keukenplanner om uw droomkeuken in beeld te brengen. Kom ook eens één van de showrooms bezoeken, waar de keukens van de website en uit het keukenboek zo goed mogelijk getoond worden. Zo kunt u ook gelijk inspiratie op doen in de showroom inspiratie uit de verschillende keuken stijlen.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Kom langs in de showroom of bekijk de site voor meer informatie, tips en de openingstijden.

 

Superkeukens vestigingen

Superkeukens heeft vestigingen 44 vestigingen. Deze vestigingen kunt u vinden in: Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arkel, Assen, Beuningen, Breda, Broek op Langedijk, Buitenpost, Capelle, Cruquius, Den Bosch, Eindhoven, Elburg, Emmen, Gouda, Groningen, Heerlen, Hellevoetsluis, Helmond, Hoorn, Horst, Huissen, Kolham, Leeuwarden, Middelburg, Oldenzaal, Oss, Roermond, Sint Hubert, Strijen, Terborg, Tiel, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Vlissingen, Vriezenveen, Wateringen, Wolvega, Zoeterwoude, Zutphen & Zwolle.

Bezoek de website >>

 

   Beoordeling

  SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Uw oordeelSlechtMatigNormaalGoedUitstekend

  Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  288 reviews & recensies Superkeukens

  Beoordeling: 3.68Superkeukens is 287 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.68 uit 5 sterren.
  1. Maaike   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben in overleg met de verkoper het contract ondertekend, met mondelinge toezegging dat we alles nog konden wijzigen, zelfs naar een apparaat of 1 kastje. De keuken blijkt uiteindelijk niet te passen, terwijl we alle maten hebben doorgegeven. Wij hebben binnen 48 uur na tekenen aangegeven de keuken te willen aanpassen maar nu komen zij met het verhaal dat we een minimaal order bedrag hebben van €12500 terwijl dit niet in de cbw voorwaarden of contract benoemd staat. Wij willen de keuken graag aanpassen naar een lager bedrag maar zij zeggen dat ‘ ieder weldenkend mens begrijpt dat het niet akkoord is om een complete keuken aan te passen naar slechts een kraan of kastje’ wij willen graag weten wat onze rechten hierin zijn.

   Maaike geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  2. Ger   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeuiens/Keukendepot Eindhoven
   In april 2021 keuken gekocht bij Superkeukens Eindhoven..In sep na de eerste poging niet af kunnen maken na zoveel fouten door keukenzetter. Bv keukenkastjes 8 cm te hoog gehangen, verkeerde keur blad, lekkende vaatwasser, slecht aansluiten afvoer, schrapende koelkastdeur, 2 de poging beschadigde keukenbladen ed. 3de poging weer kras in blad. 4de wegepolijsten van blad daarna maar nog doffe plek. Slecht afgekit en keukenkastjes na zoveel problemen omlaag gebracht. Nu jaar later reageren ze niet meer om nog de openstaande punten op te lossen. Nu al 9 vrije dagen gewonen zonder (excl. leveren en plaatsen). Ze reageren niet meer en hebben hun advocaat ernaar laten kijken en vinden dat ze genoeg gedaan hebben. Wat een drama bedrijf.

   Ger geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Supergedupeerd   schrijft over Superkeukens:
   Kookeiland oo te korte afstand tot achterwand geplaatst. Na heel veel e-mailverkeer nog steeds geen oplossing. Superkeukens weigert het eiland te verplaatsen ivm de hoge kosten. Daarnaast heb ik een rapport getekend volgens hen waarin ik voor een juiste aflevering heb getekend. Schandalige behandeling en ik wordt voor leugenaar uitgemaakt. Totaal geen medewerking.

   Supergedupeerd geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Barry   schrijft over Superkeukens:
   Ik kan helaas Superkeukens Arkel NIET aanbevelen. Lees onderstaande s.v.p. tot het eind…

   • In april 2020 hebben wij een prachtige keuken samengesteld met een enthousiaste verkoper van Superkeukens Arkel, inclusief apparatuur van AEG en een kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Airforce (totale prijs € 21.500 exclusief montage).
   • De keuken werd op 4 november 2020 geplaatst door het door Superkeukens aanbevolen montagebedrijf: KeukenbouwersPlus (hierna KBP). Deze was wel duur (€ 1.975), maar zij zouden volgens de verkoper kwaliteit leveren. Dat bleek niet zo te zijn:
   o Wij constateerden beschadigingen aan ons pas gestucte plafond en vloer (hadden ze ons niet gemeld) en overal ‘zooi’ (zaagsel, schroeven e.d.) in huis. Ook gebruikten ze onze nieuwe bestekbakken als opslag voor hun schroeven.
   o Ons hele huis lag vol stof (inclusief onze nieuwe, zwarte jaloezieën op de begane grond), omdat de monteurs het aanrechtblad binnen in huis gingen zagen (terwijl we een ruime carport hebben, waar ze droog hun gang konden gaan).
   o Ze hadden veel te weinig tijd ingepland (slechts 1 dag 2 man) en deelden ons aan het einde van de dag mee dat we een nieuwe afspraak moesten maken Zij konden niet eerder dan 2 weken later. Door tussenkomst van Superkeukens werd dat 5 dagen later… alsnog niet handig, want we zaten vlak voor een verhuizing. Plus… je kijkt al maanden uit naar een mooie nieuwe keuken…
   o De keuken in aanbouw werd achtergelaten met overal afval en onderdelen van de keuken door elkaar, zodat we goed moesten opletten op wat we wilden wegdoen. Zijn we een hele avond mee bezig geweest om op te ruimen. Plus foto’s gemaakt voor bewijs.
   o De deur van de vriezer (die niet geleverd kon worden) werd gewoon tegen een pas gestucte muur gezet en trok al snel krom.
   o Bij het afmaken van de keuken een paar dagen later waren zij het stopcontact in het eiland vergeten, als wij hen er niet zelf op hadden gewezen.
   • Ik heb uiteraard een klacht ingediend bij Superkeukens, maar die kon daar niets mee doen. Wij hebben vervolgens zelf moeten onderhandelen met KBP en € 475 korting gekregen. Gezien al het gedoe en de teleurstelling voor ons gevoel eigenlijk nog te veel. Superkeukens is ons vanwege de ellende met KBP nog tegemoet gekomen met een aanbod voor spatranden.
   • De vriezer kon vanwege Covid niet worden geleverd op 4 november… maar vervolgens ook niet week 48/49… niet week 51… niet week 1… niet week 3/4… niet week 4/5. Keer op keer werd het opgeschoven. Uiteindelijk zou de vriezer pas week 9 komen, maar dat werd niet gegarandeerd. Dat is begin maart 2021, terwijl wij de keuken in april 2020 hadden besteld. Gekeken naar alternatieven, maar die waren er niet. Uiteindelijk is er toch een andere van AEG beschikbaar gekomen (A++ in plaats van A+), maar deze kon pas 18 februari door KBP geplaatst worden (zie problemen verder).
   • Wij konden via AEG een vacuümmachine krijgen vanwege een actie (aankoop binnen actieperiode juni-december). Maar wij kregen hem toch niet, want wij hadden de keuken in april besteld. Dat Superkeukens de apparatuur later had besteld, dat wij hem in oktober hebben betaald en dat het in november is geleverd, deed er niet toe. Dat vond ik best bijzonder als je 6 apparaten van AEG hebt besteld. Via Superkeukens alsnog de vacuümmachine kunnen regelen.
   • KBP wilde pas in januari (in plaats van 14 december) komen voor het oplossen van een aantal opleverpunten, maar wij zaten al sinds 4 november met een groot gat in de keuken vanwege het ontbreken van de vriezer. Op 14 december zijn ze toch gekomen om de deur er maar vast in te zetten, zodat we met Kerst toch fatsoenlijk erbij zaten.
   • Bij de oven hadden wij telescopische rails besteld, die door KBP waren achtergelaten om zelf te monteren. Zou heel makkelijk moeten zijn. Waarom dan niet gelijk geplaatst? Dit lukte ons dus niet. Superkeukens had nog een filmpje gestuurd, maar dat lukte nog steeds niet. Superkeukens kwam zelf langs, maar kreeg het ook niet voor elkaar. Toch maar andere rails besteld die wel pasten. Dan ben je al wel 2,5 maand verder.
   • Wij hadden als ‘cadeau’ bij de aanschaf van de keuken kruidenpotjes gekregen. De dekseltjes zaten echter zo los dat je er niet mee kon strooien. Wij hebben dit gemeld bij Superkeukens en er werden nieuwe besteld. Na 2,5 maand hebben we nieuwe gekregen. De eerste set moest wel terug. Eerst had Superkeukens alleen de slechte meegenomen, maar vervolgens zijn ze nog een keer langsgekomen om alle potjes van die set op te halen.
   • Na 2,5 maand ging ineens de afzuiging van de kookplaat kapot. De vriezer was nog steeds niet geleverd… Uiteraard hebben we gelijk gebeld met Superkeukens. Die vervolgens meldde dat het wel 5 tot 10 werkdagen kon duren voor Airforce contact zou opnemen. Uiteraard gingen we daar niet mee akkoord, want dan moet je nog een afspraak maken dat ze langskomen, dan moet er nog iets besteld worden en dan weer een nieuwe afspraak om het te repareren. Voor je het weet ben je dan 2 maanden verder, zonder afzuiging! Uiteindelijk heb ik zelf via telefonisch contact met de monteur alles uit elkaar gehaald en geconstateerd dat de motor het niet deed (zelf openmaken betekent wel een risico voor de garantie!). Een nieuwe zou besteld worden, maar er was geen uitzicht op wanneer deze dan geleverd zou worden. Wij hebben dit gemeld bij Superkeukens en wederom beklag gedaan. Uiteindelijk hadden zij er één beschikbaar. Daarna duurde het even voordat de monteur kon langskomen, waardoor we 3 weken zonder afzuiging hebben moeten koken. Daar word je met een nieuwe keuken en nieuwe gestucte muren en plafonds niet blij van.
   • 18 februari zouden volgens Superkeukens de spatranden en vriezer geplaatst worden door KBP. Ook zouden zij een la weer vastzetten waarvan telkens een schroef los ging. Die hebben we toch zelf moeten vastschroeven, want dat kon niet langer wachten. KBP belde op 11 februari dat ze pas 5 maart zouden langskomen voor de spatranden en de la. Van de vriezer wisten ze echter niets. Wij vroegen ons af waarom wachten tot 5 maart als we 18 februari al gepland hadden? En nee, ze konden niet eerder. Superkeukens weer gebeld en gemaild. Waarop KBP terugbelde en 23 februari voorstelde. 18 februari was wel eerst gepland, maar ze konden niet uitleggen waarom het eruit was gehaald. Ook Superkeukens kon daar niets aan veranderen.
   • Op 23 februari werden de spatranden geplaatst, maar voor één deel moesten ze terugkomen, want daarin was het stopcontact niet ingefreesd. Ook werd de vriezer (eindelijk) geplaatst, maar deze maakte veel geluid. Dit hebben wij op 26 februari gemeld bij Superkeukens/AEG. De monteur kon pas echter 22 maart langskomen en constateerde binnen 1 minuut dat de vriezer vervangen moest worden.
   • Op 7 april werd de vriezer vervangen door de monteur van Electrolux. Hij gaf aan dat vriezer én de deur van de koelkast niet goed waren bevestigd door KBP. Ik heb dit vervolgens via de mail medegedeeld aan Superkeukens en ook aangegeven dat de greepkommen van het kookeiland te kort waren en niet op elkaar aansloten, waardoor je in de hoeken het onderliggende hout zag.
   • Op 9 april stond er nog een serviceafspraak voor KBP voor het plaatsen van de laatste spatrand. De monteur heeft de deuren van de vriezer en de koelkast hersteld, de spatrand geplaatst en geconstateerd dat de greepkommen inderdaad te kort waren. Deze heeft hij vervolgens opnieuw besteld.
   • Op 3 juni is de monteur van KBP langsgekomen voor het plaatsen van de nieuwe greepkommen.
   • Op 27 september 2021 heb ik melding gemaakt van een koelkastdeur die een knakkend geluid maakt bij het dichtdoen. KBP is weer langs gekomen om dit op te lossen. Het had niet met de bevestiging van de deur te maken, maar met het scharnier van de koelkast. Omdat er een schroef van een andere lade telkens los ging (waardoor je hem op een gegeven moment niet meer kan sluiten) heb ik de monteur gevraagd of hij daar naar wilde kijken en vast wilde maken. Dit heeft hij gedaan. De volgende dag zag ik echter dat door de extra schroef de lade er niet meer goed in stond en versprong ten opzichte van de andere lade. Ik heb de extra schroef er dus maar weer uitgehaald, waardoor ik hem weer regelmatig zelf opnieuw moet vastschroeven.
   • Kenmerkend voor de handelwijze is dat Superkeukens vooral reactief handelt en ik vaak zelf moest gaan bellen/mailen om te vragen naar de status en oplossingen.
   • Januari 2022: de vaatwasser van AEG ging in een storing. Ik heb dit gemeld bij AEG en een afspraak gemaakt voor reparatie. Dit kon echter pas twee weken later, waardoor wij twee weken lang met de hand hebben moeten afwassen (in een gezin van 6 personen). Uiteindelijk ging het om een lekkage bij de scharnieren van het liftgedeelte, iets waar in mijn ogen altijd veel beweging zit en dus een risico op nieuwe lekkage.
   • Bij het plannen van de afspraak met AEG heb ik ook gevraagd naar het feit dat er vocht tussen de ruiten van de combimagnetron zit. Dit hoorde niet en hiervoor zou een nieuwe afspraak gemaakt worden. Wij hebben het geluk gehad dat de monteur die voor de vaatwasser kwam een nieuwe ruit bij zich had en deze kon bevestigen.
   • Ik had bij AEG gevraagd of ik daar een klacht kon indienen, omdat van de 6 apparaten van AEG nu al 4 problemen hadden gehad. Zij verwezen echter naar Superkeukens. Die hebben vervolgens ruim een maand erover gedaan om het dossier samen te stellen en dit aan AEG voor te leggen. Die daarop ons een gratis kookworkshop heeft aangeboden om ons vertrouwen in AEG weer te herstellen. (Die kookworkshop hadden we overigens al eerder kunnen volgen, maar kon vanwege Covid uiteraard niet doorgaan.)
   • Bij mijn klacht over de apparaten van AEG heb ik ook Superkeukens weer geconfronteerd met alle hiervoor beschreven problemen en het feit dat ik na ruim 15 maanden nog steeds geen keuken had die volledig voldoet (probleem met de lade is uiteindelijk wel opgelost, ongeveer 17 maanden na plaatsing). Ik heb ook aangegeven dat ik gezien onze ervaringen een tegemoetkoming inmiddels op zijn plek vond. Dat was door de verkoper van Superkeukens in februari 2021 eigenlijk al eerder voorgesteld, maar op dat moment heb ik daarvan afgezien, omdat ik nog vol in de emotie zat en die keuken gewoon af wilde hebben… niet wetende dat ik er een jaar later nog steeds mee bezig zou zijn. Superkeukens wijst zo’n tegemoetkoming echter resoluut van de hand, omdat in hun ogen alle problemen worden opgelost. Gezien alle ellende en ook de hoeveelheid tijd die ik er inmiddels zelf in heb moeten steken, denk ik daar anders over. Ik heb in mijn ogen namelijk ook betaald voor een keuken die binnen een redelijke termijn klaar en goed functionerend zou moeten zijn. Natuurlijk hou je rekening met het feit dat niet alles in één keer goed gaat, maar ik vind onze ervaringen echt buitenproportioneel.
   • Omdat ik bij Superkeukens Arkel geen gehoor kreeg, heb ik de franchise directeur van Superkeukens benaderd en gevraagd om een objectieve mening. Hij reageerde direct dat hij het met Superkeukens Arkel zou opnemen om te komen tot een eindoplossing.
   • Vervolgens kreeg ik na weer een reminder van mijn kant contact met iemand die voor Superkeukens in dit soort situaties naar voren werd geschoven om in het land problemen op te lossen. Deze persoon gaf ook aan dat hij een situatie zoals bij ons nog nooit had meegemaakt en dat wij wel bijzonder veel ‘pech’ hebben gehad. Hij bood ons een braadslee van AEG aan en daarnaast zijn wij in gesprek gegaan over een compensatie- of coulanceregeling in de vorm van iets voor keuken. Wij hebben daarop aangegeven te overwegen om vensterbanken van hetzelfde materiaal als het keukenblad te laten plaatsen.
   • Hij kwam met een offerte van € 1.717, waarop hij 40% korting (later 50%) kon geven. Deze kosten bestaan echter uit € 1.267 materiaalkosten en € 450 montagekosten. Ter informatie: ik kan granieten vensterbanken van de betreffende afmetingen voor totaal ongeveer € 300 kopen. Deze keramieken vensterbanken zijn dus 4x duurder als granieten vensterbanken! Dat het 2x zo duur is, kan ik me nog voorstellen, maar 4x is absurd. En € 450 montagekosten voor het plaatsen van op maat gemaakte vensterbanken lijkt mij ook bijzonder hoog. Dat zou betekenen dat hij er bijna de hele dag mee bezig zou zijn… Per saldo zou ik dus € 860 moeten betalen voor iets wat ik ook (van ander materiaal weliswaar) voor € 300 euro kan regelen. In plaats van een eindoplossing kreeg ik dus eigenlijk de spreekwoordelijke sigaar uit eigen doos voorgeschoteld. Je kunt begrijpen dat mijn gevoel bij Superkeukens alleen maar slechter is geworden.

   Omdat we er niet zijn uitgekomen en er ook geen bereidheid was bij Superkeukens Arkel om ergens tegemoet te komen, eindigt mijn verhaal hier helaas met een slecht gevoel. Dit is dus wat je kunt verwachten als je een keuken koopt bij Superkeukens. Natuurlijk hebben wij pech gehad, maar reken er niet op dat Superkeukens zelfs in uitzonderlijke gevallen als die van ons, moeite doet om tot een goede eindoplossing te komen.

   Barry geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Jan van Laar   schrijft over Superkeukens:
   10 jaar garantie, mooi niet. Tenminste niet wat je er van verwacht. Bij ieder jaar wat verstrijkt wordt 10% minder vergoed, dus na 5 jaar heb je nog recht op 50 % vergoeding.

   Jan van Laar geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Hanneke De Wolde   schrijft over Superkeukens:
   Alles ging goed tot plaatsing.. een blad was helemaal mis.. en scheef. Wachten al vanaf februari op een nieuw blad. Bellen werkt ook niet. Ze bellen ook niet terug terwijl ze dat beloven.

   Hanneke De Wolde geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Sjoert   schrijft over Superkeukens:
   Vreselijke service en alleen maar valse beloftes.

   Eind vorig jaar bij sk terecht gekomen voor een (kleine)uitbreiding van onze bestaande keuken. Dit omdat sk de frontjes nog levert van onze huidige keuken.
   Tijdens bezoek aan sk Amsterdam werden we geholpen door M., een vriendelijke maar toch ook een zelfvoldane verkoper waarbij je achteraf toch een slecht gevoel hebt, u kent dat vast wel.
   Uiteindelijk 4 producten besteld en de levering kwam eind feb 2021.
   Tijdens het plaatsen kwamen we erachter dat er een plint ontbrak en dat de frontjes de verkeerde maat hadden, ondanks dat dit meerdere malen telefonisch als via de e-mail was besproken. Dit was toen geen probleem en ‘maak je geen zorgen, dat komt goed’. Jammer joh! Natuurlijk kwam dit niet goed.

   Vervolgens weer contact opgenomen en nogmaals de juiste maten besproken en doorgegeven via de e-mail. M. gaf aan een spoedbestelling te maken en de levering zou ongeveer 3 weken duren. 6 weken verder en niets vernomen van sk en geen reacties op mijn e-mails.
   En toen kwam het echte ‘keukenboerenwerk’ er werd mij op 21 april gevraagd welke maat de frontjes moesten worden!?!?
   Er was dus nog niets besteld en hier werd dus over gelogen. Als sk had aangegeven het helemaal vergeten te zijn en een ‘sorry’ had gezegd dan had ik daar vrede mee, in plaats daarvan een hoop gekonkel van M.

   De frontjes zijn inmiddels besteld ‘fingers crossed’ want het is nog niet binnen… Gezien de slechte service en het voorliegen vonden wij een compensatie (maakt niet uit in welke vorm, geheel aan sk overgelaten) wel op zijn plaats, dit zou besproken worden door M. en D. (ook van sk Amsterdam).
   Je raad het al, wederom complete radiostilte, geen belletje (ondanks beloftes), geen e-mail, he-le-maal niks. Ik had inmiddels wel door dat M. en D. gewoon niet dapper genoeg waren om mij te bellen en ik kreeg zowaar weer een week later een e-mail met de mededeling:
   Ik zou u nog op de hoogte brengen betreffende de compensatie waarvoor u teruggebeld zou worden. Ik heb dit met M. besproken en hij geeft aan niet over een compensatie te hebben gesproken met u.

   Wij kunnen u geen compensatie aanbieden omdat wij in de gelegenheid gesteld moeten worden om de service op te lossen.

   Blijkbaar vindt sk het normaal om mensen voor te liegen en er 6 maanden over te doen om 4 producten te leveren, dit verstaan zij onder ‘service’. Ik hoop dat ik middels deze review anderen kan waarschuwen over de manier van werken van SK en mensen nog eens extra kan laten nadenken voordat zij met SK in zee gaan.

   Sjoert geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Marcel   schrijft over Superkeukens:
   Complete keuken gekocht
   Na paar maanden ging de vaatwasser kapot
   Superkeukens verwijst naar de fabrikant
   Maar omdat superkeukens op de rekening geen! Apparatuur vermeld
   Heeft krijg ik geen garantie,
   Superkeukens weigert de rekening aan te vullen met de missende data
   Hoofdkantoor (img internationale meubel groep) reageert gewoon niet
   Een andere oplossing wordt ook niet geboden resultaat
   Nieuwe AEG-vaatwasser tgv 1000 euro aan ijzerboer meegegeven
   Mijn advies is ga ergens anders naar toe waar je fatsoenlijk behandeld wordt
   Superkeukens Arkel is een absolute no go
   Nooit een keuken kopen daar!!!

   Marcel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. jan-Willem   schrijft over Superkeukens:
   De kwaliteit van het proces is teveel afhankelijk van de kennis en service gerichtheid van de medewerkers. Uiteindelijk is superkeukens uiteindelijk niks meer of minder dan een soort tussenpersoon: de bouw van de keuken vindt ergens anders plaats, de montage van de keuken is uitbesteed aan een ander bedrijf. Deze bizondere constructie heeft als gevolg dat ze niet in staat zijn de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het algehele proces (Waar ze wel verantwoordelijk voor zijn).
   Onze keuken is 11 augustus geplaatst, hopenlijk wordt deze 11 januari eindelijk afgemonteerd. Afgelopen maanden erg druk geweest met het ontbreken van onderdelen, verkeerde onderdelen, beschadigde onderdelen, etc.
   Advies: De kwaliteit van de keuken is mijn inzien positief, het is verstandiger deze direct uit Duitsland te importeren (waar de fabriek staat). Bestel deze keuken zonder tussenkomst van superkeukens, uiteindelijk heb je niet zoveel aan ze.

   jan-Willem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10. M   schrijft over Superkeukens:
   Keuken geplaatst in aub, nog steeds wachten op nalevering en afmaken van de kleine dingen, Een paar maanden geleden al gedacht een serieuze review te plaatsen maar Patricia en Daniël kregen nog een kans om alles recht te zetten, we hebben helaas wel 20 x moeten bellen naar de superkeukens en naar Janssen totaal wonen, ze zeggen dat je terug wordt gebeld! Maa4 bellen niet terug, zodat er 2 MAANDEN OVERHEEN gingen, slechte afhandeling! Ze besteden geen aandacht aan de nazorg, ze vinden dat niet belangrijk. Wij wel, vandaar een slechte beoordeling voor de service, Er is een keuken geleverd door super keukens dit valt onder Janssen totaal wonen, het blad is veel te kort, 2 cm en sluit daarom niet aan de wand aan, een nieuw blad kregen we niet, hier moeste;ze trouwens 2 maanden overheen laten gaan, geen bestek la was meegeleverd, het duurde 2’t maand voordat we een oplossing hebben gekregen en nog past deze niet achter het blad wat te kort is geleverd, en de nazorg is zo slecht. Ze willen snel van ons af en het lijkt alsof ze de aandacht er niet bij hebben, er is een latje geleverd wat veel te klein is om op te vullen, Er zou een oplossing gegeven worden. De eigenaresse reageert alsof er niks aan de hand is,en raakt geïrriteerd, de keuken is augustus geplaatst, maar het duurt te lang voordat het af is, de kado bonnen in de vorm van de vergoeding zouden meegegeven worden aan de monteur, dit is niet gebeurd, ze zijn met hun gedachten ergens anders en ik ben niet blij met hun service, het is een prachtige keuken 5 sterren, maar de service van oa Patricia, eigenaresse is slecht. Helaas, een zeer slechte beoordeling. Ze zou wat meer aandacht voor het probleem moeten hebben!

   M geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  11. Lamberts   schrijft over Superkeukens:
   Onze keuken is met recht een super keuken geworden met zoals hun reclame op tv zegt. Ook bij ons verliep het niet geheel vlekkeloos maar zoals we in de winkel behandelt werden door Ricardo Schaefer zo werd ook alles netjes opgelost. En zoals ik al zei hebben we daarom nu onze super keuken! En kunnen we iedere dag genieten! Bedankt Fam Lamberts

   Lamberts geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. Dolf van Eechoud   schrijft over Superkeukens:
   Complete keuken gekocht bij Superkeukens Breda. Verkoper Edwin den Braber heeft ons uitstekend geholpen. Ook de wijzigingen die wij naderhand besproken hebben werden met de goede adviezen van Edwin prima ingevuld. Als de plaatsing van de keuken net zo goed gaat als de koop van de keuken zijn wij zeer tevreden. Wordt vervolgd
   Dolf van Eechoud
   Oosterhout

   Dolf van Eechoud geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13. Roy   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens Villa arena: Een mooie keuken gekocht bij super keukens Amsterdam Arena. Alles verliep prima, goed gevoel bij onze aanschaf van de keuken. In het gesprek doen zij je geloven dat alle kosten (montage en aansluiten) incl. is, maar helaas blijkt dit een verkooptruc te zijn. Zij zeggen in het gesprek dat incl. is maar laten je een contract tekenen waar in staat dat het excl. montage en aansluiting is. Hier wijzen je niet op. Kortom let goed op als je hier een keuken gaat kopen!

   Roy geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  14. Theo Peeters   schrijft over Superkeukens:
   We zijn uitstekend geholpen door Martijn Lodder van superkeukens Gouda.
   We hadden 3 kastjes besteld om een bestaande keuken uit te breiden.
   Werden snel geleverd door een aardige bezorger in de exacte kleur.

   Theo Peeters geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  15. E. Caspers   schrijft over Superkeukens:
   De aankoop was een ontspannen gesprek. Veel uitleg en bijbehorende keuzes.

   De opvolgende offerte zoals verwacht en naar tevredenheid afgehandeld.

   Helaas wel een paar wisselingen met types vaatwasser, koelkast en oven maar ook daar werden de keuzes met benodigde informatie ruimschoots aangeleverd.

   Ik heb pech gehad 2x met mijn vaatwasser en een close in boiler. Een mail naar superkeukens is genoeg. Alles wordt geregeld waardoor de fabrikant contact met je.opneemt voor een afspraak.

   Zelfs bij de 2de keer dat de vaatwasser kapot ging, buiten garantie, stonden ze gelijk klaar en hebben ze contact opgenomem en.een regeling getroffen.

   Sales krijgt een 10 en aftersales ook een 10.
   Vol tevreden en ik zou iedereen superkeukens Zoeterwoude adviseren

   E. Caspers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16. Miriam   schrijft over Superkeukens:
   Helaas een slechte ervaring met verkoper bij superkeukens!
   Advies, kijk mee op de computer als er een berekening wordt gemaakt. Er staan bedragen op die niet kloppen zoals een montageset à 250,00 euro. Bij navraag werdt het eraf gehaald.
   Verkoper B. (toen werkzaam bij SK Cruquius nu Amsterdam Vila Arena) komt afspraken niet na. Bij het inlaten bouwen van de keuken (door zzp’er van SK) beschadigde ze het nieuwe keukenblad, dus die zou na 6/7 weken weer opnieuw geleverd moeten worden en ingebouwd! Na 7 weken maar eens gaan bellen waar het bleef en toen mijn verbazing vertelde men dat B. het nieuwe blad niet besteld had!!
   Dus nogmaals 7 weken wachten.
   Let ook goed op als je iets ondertekend want in het aflever rapport wat ik moest ondertekenen na inbouwen bleek later tekst bijgezet te zijn!!

   Miriam geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  17. memo   schrijft over Superkeukens:
   Mensen opgelet ik wil mijn ervaring delen met superkeukens in huissen dus graag goed lezen voordat je zaken doet met superkeukens. Wat een belachelijke keukenzaak!!
   We zijn vorige jaar opzoek gegaan naar een nieuwe keuken en we zijn terecht gekomen bij superkeukens in Huissen. Tijdens het verkopen ging alles goed en werd veel belooft. Ik zei nog vooraf er worden slechte reviews gegevens over superkeukens klopt dit, maar ze zeiden dat het niet specifiek om superkeukens huissen ging . We hebben een keuken gekozen en we hebben afgesproken over de prijs en wanneer het wordt geleverd enz.
   Ik heb de apparatuur zelf niet bij superkeukens omdat er ruim 1000 euro verschil in zat. Behalve de vaatwasser die heb ik wel bij superkeukens gekocht, toen ik thuis de offerte ging controleren zag ik dat er een andere model vaatwasser in stond ik heb direct een melding hiervan gemaakt dat dit niet de beloofde model is maar dat het om een oudere model en goedkopere model is. Maar dit wouden ze niet rechtzetten, ze beweerden dat het dezelfde opties had maar goed we wouden de contract niet annuleren.

   Maar hier begint het allemaal ik voel me zwaar opgelicht door superkeukens en ik wil dat jullie dit ook weten. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat ik het voor 2019 gemonteerd wou hebben en ze hebben gezegd dat het makkelijk haalbaar was, dit is natuurlijk niet gebeurd en het is in januari gemonteerd. Vooraf is natuurlijk iemand gekomen die de keukenruimte heeft in gemeten. De muur die leeg stond en waar nu een keuken zou komen is door superkeukens niet goed gemeten door de inmeter hij heeft mij niks uitgelegd bijvoorbeeld dat de muren niet haaks zijn hij vertelde mij dat ik een schets zou krijgen waar en hoe de leidingen en elektriciteit gelegd moest worden. Hij heeft gemeten en ik moest onder de blaadje ondertekenen dat hij is geweest en heeft gemeten, dit heb ik ook gedaan. Ik neem aan dat ik zelf niet kan weten als je niks verteld als een muur niet recht loop. De schets is binnen gekomen en ik heb de leidingen netjes geregeld zodat de monteur netjes de keuken in elkaar kon zetten.
   De monteur komt en begint de keuken in elkaar te zetten, hij ontdekt dat de ene muur niet haaksloopt en hierdoor de blad niet goed past, De monteur zegt dit moest vooraf uitgelegd worden en de blad moest aangepast worden aan het huis omdat je ziet met blinde ogen al dat de muur niet recht loopt. Dit is natuurlijk niet gebeurd, en ik heb direct superkeukens gebeld hierover, hier begint de schokkende verhaal ze beweren dat ik fout heb gehandeld en dat ik moest zorgen voor een rechte haakse muur . En als bewijs laten ze de blaadje zien die ik ondertekend heb aan de inmeter daar staat geen melding van de inmeter dat hij heeft ontdekt dat de muur niet recht lopen. Maar met kleine letters hebben ze ergens onderin geschreven dat de muur moet haaks zijn, dit staat bij alle lijsten vooraf geschreven maar is bijna niet te lezen maar goed ook al staat het daar bij onze huis kan je dat niet maken omdat een muur van ruim 8 meter niet recht loopt dat kan ik niet weten want ik woon hier pas. Er komt toch niet voor niks een inmeter hij moet het waarnemen en mij over waarschuwen. Na 3 dagen gebeld te hebben werd er gezegd dat ik 450 euro moet betalen en dat ze een nieuwe blad gaan bestellen. Ik heb dit niet geaccepteerd en heb uiteindelijk met de eigenaar gesproken van superkeukens. Hij zei uiteindelijk jullie hebben allebei een fout gemaakt dus als je 100 euro betaald is het goed. Ik dacht bij me zelf alle dozen liggen midden op mijn woonkamer beter dat ik het accepteer. Maar hiernaast waren er ook 2 onderdelen die de monteur niet kon vinden en zijn die ook besteld, na een maande wachten is de blad en de andere onderdelen binnen gekomen, wat nu blijkt is dat de blad te kort is gesneden en weer moest ik nog een maandje wachten na nog een maand gewacht te hebben ze de blad gemonteerd, je zal je niet verbazen wat ze nu hebben vergeten is ze hebben de nieuwe blad langer gemaakt maar de achterwand was 5 cm te kort dan de blad dus dat moest ook besteld worden ik heb in totaal 4 maanden gewacht zodat de keuken compleet was, 4 maanden heb ik stress gehad en hoge spanning . Ik voel mij opgelicht door superkeukens en willen jullie waarschuwen hierover vooraf. Want wat mij is overkomen wens ik niemand toe. Uiteindelijk zou ik nog door de eigenaar gebeld worden maar is ook niet gebeur. Heel erg nare ervaringen gehad bij superkeukens. dus let op!!!

   memo geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  18. Pater   schrijft over Superkeukens:
   November keuken geplaatst er waren een aantal probleempjes w.b.t de plaatsing maar dit is uitstekend opgelost door de adjunct directeur gerben lowik.
   Hij heeft zijn verantwoordelijkheid gepakt in alles en ervoor gezorgd dat uiteindelijk alles naar wens terecht is gekomen, klantevredenheid is echt een vereiste bij hem.
   Prijs kwaliteit verhouding van de keuken is zeker de moeite waard, overal al wezen kijken maar superkeukens bleek toch de beste prijs te hebben.

   Pater geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  19. Odette Reurink   schrijft over Superkeukens:
   Top zaak met goede keukens en weten nog echt wat klantvriendelijk zijn is als je iets vraagt. Ook moneur werkt met volle inzet.

   Odette Reurink geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20. Filomena   schrijft over Superkeukens:
   Gastvrij ontvangst, prima keukens, goede service, dus ook een goede review.

   Filomena geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21. S., filiaal Huissen   schrijft over Superkeukens:
   Keukenkastje hebben ze ondanks de uitgebreide beschrijvingen en tekening verkeerd besteld (blijkbaar had ik de ingewikkelde codes ook moeten begrijpen bij de bestelling). Vervolgens bij mails en bellen geen enkel gehoor, zelfs niet van de manager. Enorm vervelend te woord gestaan door het verkopend personeel en geen oplossing aangeboden gekregen. Ben er zat van.

   S., filiaal Huissen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  22. Gimenne   schrijft over Superkeukens:
   Erg tevreden met de uitstekende service in Leeuwarden

   Gimenne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  23. Diane M,   schrijft over Superkeukens:
   Behulpzame medewerkers die goed weten waar ze het over hebben. Op dag 1 direct een goede keuken uitgewerkt en deze vervolgens foutloos geleverd en geplaatst!

   Diane M, geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24. Jetten   schrijft over Superkeukens:
   We zijn bij Superkeukens keurig netjes geholpen. D.r werd goed naar onze wensen geluisterd. Kwamen zelf ook met goede tips. Niets opdringen. In een woord super service.

   Jetten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  25. Monika & Bart F.   schrijft over Superkeukens:
   De eerste waarbij we niet getwijfeld hebben. Ze laten je geheel vrij maar je kan altijd bij ze terecht. Na het verkoopgedeelte is de montageservice ook helemaal goed gegaan. Er is echt niks op aan te merken.

   Monika & Bart F. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  26. Anja Kemp   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben hier een mooie robuuste keuken gekocht, die ook nog eens mooi aansluit bij de woonkamer.

   Wij kunnen niet anders zeggen dat dit ook echt een super keuken is!!

   Anja Kemp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27. De bos   schrijft over Superkeukens:
   Bracht vandaag bezoek in kolham om te kijken wat we kwijt waren aan een keuken maar dat ging niet door verkoper was bezig met een klant alleen erwas niemand dat vonden we raar. Wij moesten maar een afspraak maaken daar Haden we geen zin in, om dat er veder niemand. Als hij had gezecht met 10 min kom ik er aan dan was er niks aan de hand.

   De bos geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  28. Johan Lammers   schrijft over Superkeukens:
   Prima samengewerkt, al onze vragen beantwoord. We zijn erg blij met onze aankoop en geven ook de montage een dikke duim omhoog!

   Johan Lammers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  29. Tineke uit Amsterdam   schrijft over Superkeukens:
   Eerst goede adviezen gekregen, zonder dart je gelijk het gevoel hebt dat je moet kopen, daar ben ik echt allergischvoor

   Tineke uit Amsterdam geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  30. Jan Blommers   schrijft over Superkeukens:
   Na dik 5 jaar na aankoop keuken wat problemen met frontjes, kleine scheurtjes in hoekjes waardoor er vocht ingekomen was en mdf ging opzwellen, doorgegeven aan Superkeukens, waarop zonder moeilijk te doen alle fronten kosteloos vervangen zijn door een monteur.
   Kortom; Superkeukens, SUPERSERVICE

   Jan Blommers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31. Jitske, Uithoorn   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn bij 2 keukenwinkels geweest en steeds komt er een saai model uit. bij super keukens waren ze een stuk creatiever voor onze nieuwe keuken. Het model slaat meteen aan….

   Het advies is er goed en als klant word je in de watten gelegd. Geen enkele zin om nog eens met dit ontwerp te gaan shoppen.

   Jitske, Uithoorn geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  32. Benders   schrijft over Superkeukens:
   Super ervaring met Super keuken. Stipt op schema geleverd en goede service na afloop.

   Benders geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  33. Gabrielle   schrijft over Superkeukens:
   Direct een goed gevoel waarnaar wij hebben gehandeld en dezelfde dag werd onze keuken besteld. Sterke punten zijn zeker de goede prijzen en deskundigheid van de medewerkers!

   Gabrielle geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  34. J.S   schrijft over Superkeukens:
   Onze robuuste keuken is geplaatst. 5 sterren is super maar van ons krijgen ze er vier 🙂 niet compleet vlekkeloos verlopen, wel tevreden met deze keuze.

   J.S geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  35. Rob   schrijft over Superkeukens:
   Goed advies gehad voor mijn superkeuken. De reede dat wij voor deze winkel hebben gekozen is om dat de prijs ons beviel en het was simpelweg onze doroomkeuken

   Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  36. G. C Nijboer   schrijft over Superkeukens:
   Door Leo zeer goed geholpen en dacht met ons mee hierdoor hebben wij onze nieuwe droom keuken samengesteld. Door Charles geplaatst echt super. Bedankt.

   G. C Nijboer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  37. Wim vd Wal   schrijft over Superkeukens:
   Daar waar we bij de concurrent bijna letterlijk schandalig uit de winkel gegooid zijn toen men merkte dat we niet wilden kopen, zijn we hier zonder enige vorm van druk netjes aangesproken de keuken is uiteindelijk perfect gemonteerd!

   Wim vd Wal geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  38. Lieke   schrijft over Superkeukens:
   Beste prijs-kwaliteit verhouding die er te vinden is. Prettige benadering zonder gedoe met kortingen.

   Lieke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  39. Aniek   schrijft over Superkeukens:
   Goede ervaring in Groningen gehad. Super vriendelijke adviseur.
   Montage is toen door maestro opgepakt. In een dag hadden deze twee jongens de keuken in elkaar gezet.

   Erg tevreden en een dikke pluim voor Superkeukens en de monteurs!

   Aniek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  40. Michelle Wijnand   schrijft over Superkeukens:
   In krap 2,5 uur onze keuken uitgewerkt en prijsopgave gemaakt. Zo maakten we het nog niet eerder mee.

   Michelle Wijnand geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  41. Maarten en Ans   schrijft over Superkeukens:
   Houden zich niet aan de afspraken een hoop vernield
   maanden wachten op herstel,zelf muur breder gemaakt door foute meting maar de kosten vergoeden ze niet,
   Kortom prutswerk en een waarschuwing voor wie daar zaken wil doen prima ontvangst maar dan hebben ze je en laten je dwalen als het mis gaat geen garantie als je dekeuken zelf laat monteren.maar dat kan je beter doen achteraf want de directie laat je a sociaal in de steek.

   Maarten en Ans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  42. J. van Straten   schrijft over Superkeukens:
   Punctueel en professioneel geholpen. Tevens bijna perfect geleverd (bestaat perfectie in deze?). Chappeau!

   J. van Straten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  43. DTM   schrijft over Superkeukens:
   Na veel winkels te hebben bezocht en vergeleken super tevreden met het werk van Superkeukens Uden

   DTM geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  44. Maaike   schrijft over Superkeukens:
   Met alle keukenwinkels in de Villa Arena moet je een keuze maken (het zijn er namelijk nogal wat). Voor ons is die keuze op Superkeukens gevallen.

   Erg fijn geholpen. Tot in detail alle informatie tot ons kunnen nemen.

   Plaatsing ging verrassend goed! Pluim heren!

   Maaike geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  45. Ewout   schrijft over Superkeukens:
   Alles volgens afspraak. Steeds op de hoogte gehouden van alles. Keuken zonder klachten gerealiseerd.

   Ewout geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  46. Maikel   schrijft over Superkeukens:
   Een goede keuze. Goed advies, vakkundig ontwerp, strakke montage.

   Maikel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  47. I, Den Bosch   schrijft over Superkeukens:
   Goed bevallen, geen moeite teveel, uitstekende uitvoering. Vijf sterren waard.

   I, Den Bosch geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  48. Madeleine Janssen   schrijft over Superkeukens:
   Wij kochten onze keuken bij superkeukens. Wij waren in de afrondende fase, al hebben wij het project een poos laten liggen. Daarna hebben ze bij super keukens dit weer perfect opgepakt.

   Als je kijkt naar de monteurs die hebben wel een belangrijke rol gespeeld in het mooimaken van de keuken.

   Madeleine Janssen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  49. MT   schrijft over Superkeukens:
   Na het bezoeken van diverse winkels bleef Superkeukens over met het beste gevoel. Hier werden we prima begeleid. De communicatie echter met collegae die de order overnam kon wel effectiever. toch kijken we er met tevredenheid op terug.

   MT geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  50. Van der Knaap   schrijft over Superkeukens:
   Deze winkel is perfect voor je als je een budget hebt rond de 8000 euro. wij hebben al 2 jaar een super keuken (die staat nog steeds zonder problemen) en gaan nu ons huis verkopen. Eigenlijk nemen wij zelfs met pijn afstand van onze keuken, maar wij zullen niet twijfelen om weer naar deze toko terug te keren!

   Van der Knaap geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  51. verkadestraat   schrijft over Superkeukens:
   Een indruk van de zovelen, maar onze keuken is prachtig geworden!

   gr Jos& Tine

   verkadestraat geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  52. Matthijs   schrijft over Superkeukens:
   Destijds uitstekend advies gehad van Rikken, wij zijn blij met onze superkeukens keuken!

   Matthijs geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  53. Maaike   schrijft over Superkeukens:
   Uitstekende service zonder dwingende tactieke. Direct een goede prijs en volledig op onze wensen afgestemd.

   Maaike geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  54. Henry   schrijft over Superkeukens:
   Goed geholpen bij montage, maar ook bij advies

   Henry geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  55. JB   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens komt uiteindelijk als goedkoopste uit de bus, geen tovenarij over de laagste prijs etcetera en er is goed meegedacht over het plan!

   JB geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  56. Linda en Ayham   schrijft over Superkeukens:
   Onze keuken was eigenlijk nog niet echt aan vervanging toe, de adviseur van Super keukens heeft ons echter flink aan het lachen gemaakt en ondanks dagt de eerste afspraak minder serieus van onze kant was, was de 2e wel degelijk geslaagd. Met een nieuwe keuken de deur uit. Geen moment spijt van gehad! De keuken staat en het advies was top.

   Linda en Ayham geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  57. Royce   schrijft over Superkeukens:
   Bij ons is het puur een kwestie van modellen geweest. Superk eukens had gewoon precies het deurtje en het kleurtje dat wij wilden hebben.

   Royce geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  58. T. B.   schrijft over Superkeukens:
   Beleefd en ontspannen al vanaf de verkoopfase. De prijs was in ieder geval direct de laagste vergeleken met de andere keukenoffertes. Bij levering kleine beschadigingen. Hierover geen boze gezichten gekregen maar direct actie.

   Hulde!

   T. B. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  59. Kolkman   schrijft over Superkeukens:
   3x bezoeken gepleegd. Laatste gesprek een degelijke keuken voor een degelijke prijs gekocht.

   Kolkman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  60. joost   schrijft over Superkeukens:
   Positief verrast. Meerdere zaken bezocht overal hetzelfde wazige verkoopverhaal. Hier hebben we naar ons gevoel objectieve info gekeregen en alles op papier. Daarnaast utieindelijk blij met geleverde kwaliteit en nazorg van alles!

   joost geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  61. Petra en Rob   schrijft over Superkeukens:
   Zeer goed geholpen. Een prachtig ontwerp en perfecte montage.

   Het meest zint ons de kosten: 700 euro goedkoper voor hetzelfde materiaal en apparatuur dan bij de tegenpartij.

   Petra en Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  62. Sens   schrijft over Superkeukens:
   Slechte service na plaatsing! Dan is er ineens niemand meer die iets doet!

   Sens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  63. Victor   schrijft over Superkeukens:
   Mooie keukens en goedlachs personeel, voor ons was het een zeer positieve ervaring. No-nonsense winkel zonder onderhandelstress!

   Victor geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  64. oldenzalers   schrijft over Superkeukens:
   Bij binnenkomst een vrijwel lege winkel (qua klanten dan, niet qua keukens) en een persoon aan een tafel die te druk was met papierwerk om ons aan te schieten. Wat je toch wel verwacht van een verkoper.

   Paar rondjes gelopen en haar dan zelf maar aangesproken. Nee was geen tijd want ze kreeg straks een klant. Hier heb je een folder en ga weg. Daar kwam het op neer.

   Bij andere zaken hebben we toch een beter ontvangst gekregen. Nu is een fijn ontvangst nog geen fijne transactie, maar op deze manier haak je aan het begin al af.

   oldenzalers geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  65. Lowik   schrijft over Superkeukens:
   Na een bezoek aan de beddenwinkel die bij Löwik (Vriezenveen) in zit ook bij Superkeukens naar binnen gelopen.
   De meneer die vooraan zit met zijn bureau heet je geen welkom en vraagt je niets. De showroom an sich ziet er wel netjes uit. Ergens tussen de keukens zit nog een verkoper verstopt maar die niet naar je om kijkt. We zijn maar snel weer in de auto gestapt.

   Lowik geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  66. Miranda   schrijft over Superkeukens:
   Bij Superkeukens Eindhoven van begin tot eind echt goed geholpen. We wisten wat we wilden en werden daar attent en nuchter in begeleid.

   Miranda geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  67. Wingers   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens Heerlen: De kwaliteit van de keuken is goed. De informatie was deels prima en deels belabberd
   Bij levering klopten de maten van het aanrechtblad en de spatplint niet.
   Binnen 2-3 weken zou nieuwe geleverd worden,
   De (externe) installateur is na 1 maand zelf het spul gaan ophalen in duitsland om dit alsnog te installeren.
   Van het begin af aan lekte de kraan na. Na diverse mails kreeg ik te horen dat ze dit al herhaaldelijk bij de leverancier kenbaar hadden gemaakt. Na 2 maanden de leverancier maar zelf eens gebeld, die wist van niets en heeft het euvel binnen de kortste keren verholpen. Misschien lag het eraan dat ik prompt betaalde en ze het geld dus al binnen hadden> Op mijn laatste mail heb ik helemaal niets meer vernomen. Ze scheppen op over hun service en dat is het ook: op niets gebaseerde opschepperij.
   Het voortraject was voldoende, de service achteraf ronduit slecht.

   Wingers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  68. Edwin van den Bergh   schrijft over Superkeukens:
   Aanrechtblad is te kwetsbaar om aanrechtblad te dienen. Ondanks dat wij erg voorzichtig zijn, vertoond het blad vekken die alleen door SK voorgestelde melaminespons zijn te verwijderen. Verder vertoond het blad krassen al ten gevolge van een suikerkorrel.

   Edwin van den Bergh geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  69. albert   schrijft over Superkeukens:
   afgelopen zaterdag beozek geb racht aan lowik vriezenveen en daar zit super keukens in . showroom vrij donker. bij binnenkomst geen gedag. niet aangesproken en niet aangekeken.

   als eerste kennismaking vinden we dit geen goede eerste indruk!

   albert geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  70. Johan   schrijft over Superkeukens:
   Goede service en superklantvriendelijk. Deze winkel denkt oprecht met je mee en jaagt niet op de hoofdprijs!

   Johan geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  71. Fam de Jong   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens Huissen: Gisteren het door ons toegestuurde ontwerp nog wat aangespast en de keuken besteld, wederom weer zeer goed geadviseerd door Leo en in alle rust de mogelijkheden doorgenomen en in het ontwerp laten zien. Wij zijn zeer tevreden over het voortraject en kijken er naar uit om de door ons bestelde keuken in mei te kunnen gaan gebruiken.

   Fam de Jong geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  72. Rob & Sylvana   schrijft over Superkeukens:
   Blij met de nieuwe keuken. Uitstekend geholpen bij Superkeukens in Roermond. Prijs & kwaliteit erg goed.

   Rob & Sylvana geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  73. Christine   schrijft over Superkeukens:
   Adviseur Rob maakte er een waar feest van. Hij bleef rustig ook na alle wedervragen en nam ruim de tijd om steeds een nieuw ontwerp te maken. Wij hebben de juiste keuze gemaakt om met super keukes in zee te gaan

   Christine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  74. Mousta   schrijft over Superkeukens:
   Gezellige schone winkel zonder bizar hoge prijzen.

   Mousta geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  75. L.A.   schrijft over Superkeukens:
   We wilden vooral niet overvallen worden door een verkoper die op onze komst was voorbereid en met kortingen schermt. Een paar maanden geleden daarom onaangekondigd de SK showroom in Vriezenveen binnengelopen om inspiratie op te doen. Al snel sprak iemand ons aan en raakten we enthousiast 🙂 🙂 Ook keukens die het net niet helemaal waren konden aangepast worden. Zo zaten we al snel met een offerte voor ons en in november was het al tijd voor de montage 🙂

   L.A. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  76. Daantje - Utrecht   schrijft over Superkeukens:
   Bij ons is een nagenoeg perfecte keuken geplaatst. Op enige beschadigingen aan de plinten en handgrepen na wat wel direct door Superkeukens werd opgelost…

   Daantje - Utrecht geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  77. Colette   schrijft over Superkeukens:
   Super tevreden. Geen schimmig gedoe over wat het kost. Dit zit er in 5 apparaten, het kost zoveel en als je anders wil zoveel. Met creatief denken tot een top keuken gekomen waar we niks meer op kunnen aanmerken.

   Colette geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  78. Jeroen Wevers   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens amsterdam: Slecht!!!! Failliet. Ze hebben me zelfs een aanbetaling laten doen town ze al failliet waren!!!

   Jeroen Wevers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  79. Brinks   schrijft over Superkeukens:
   Mooie keuken, contact als prettig ervaren! Goede service kan ook betaalbaar zijn

   Brinks geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  80. Spuesens   schrijft over Superkeukens:
   Met veel plezier denken wij terug aan het leuke advies in de winkel en de daarop prachtige keuken. Wij hadden het geluk dat onze keuken perfect is gemonteerd! Een zorg minder…

   Spuesens geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  81. Berat   schrijft over Superkeukens:
   Klantvriendelijke bedrijf. Pro-actief meedenken en helpen je goed. Zijn niet op uit je maximaal te laten betalen. Prijs / kwaliteit is gewoon goed.

   Berat geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  82. J.A.86   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens kwam van meerdere keukenzaken in vergelijking voor ons het beste uit de bus. De uitleg was hier het beste en er werd niet geschermd met vage kortingsacties.

   J.A.86 geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  83. huissen   schrijft over Superkeukens:
   met superkeukens huissen hebben wij een positieve beoordeling
   + eerlijke prijzen
   + eerlijk advies
   + montage goed verlopen
   + klantvriendelijk en meedenken

   hansd en desiree

   huissen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  84. ri   schrijft over Superkeukens:
   wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden en zijn geholpen door Rob. Geen gezeur over onze te dure wensen, hij ging gelijk aan de slag. Ze lopen voor je en wat niet goed gaat lossen ze gelijk op en trouwens de montageman die z’n vak oko verstaat 🙂

   richard, yvette, beau, tijs

   ri geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  85. Kelly   schrijft over Superkeukens:
   Ze zijn prettig in omgang en dringen zeker niet op, ze leggen goed uit wat gaat gebeuren. Daarnaast ruim binnen ons gestelde budget. SUPER (keukens) SERVICE

   Kelly geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  86. Laurens & Merel   schrijft over Superkeukens:
   Wij hadden een zeer relaxte verkoper en kunnen niet wachten tot onze nieuwe keuken staat!

   Laurens & Merel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  87. Arch   schrijft over Superkeukens:
   Na een rommelig voortraject, waarbij diverse zaken achteraf aangepast moesten worden is onze keuken gemonteerd in juli 2017. Na het monteren bleek dat de maat van de bladen niet overeenkwam met de maat van de meubels. De monteur heeft gemonteerd wat hij kon en is vervolgens weggegaan met de melding dat er een nieuw blad zou komen. Na twee maanden kreeg ik een mail van Superkeukens. Ik ging ervan uit om een afspraak te maken voor montage van het nieuwe blad. Dit bleek te zijn om me te herinneren aan de openstaande betaling. Hierop heb ik gereageerd dat ik de betaling zou voldoen zodra de keuken compleet gemonteerd zou zijn.
   Hierop is een lang traject met vooral trage reacties van Superkeukens op gang gekomen. Uiteindelijk is op 17-2-2017 een oplossing overeengekomen met als leverdatum 13-4-2017. Omdat deze oplossing ook een paar extra onderdelen omvatte is hier een extra bedrag voor overeengekomen. Uiteindelijk heb ik na het verstrijken van de afgesproken datum contact opgenomen en gevraagd om tekst en uitleg. Hier kwamen allerlei smoesjes en excuses op, maar geen concrete oplossing. Uiteindelijk werd een montagedatum van 26-6-2017 voorgesteld. Ik heb gemeld dat ik het niet eens was met een dusdanige uitloop ten opzichte van de afspraak en heb gevraagd dit te versnellen. Hierop werd niet ingegaan. Hierna heb ik gevraagd om financiële genoegdoening wegens het niet nakomen van de afspraken. Hierop werd geantwoord dat dit in overweging zou worden genomen. Uiteindelijk is hier na montage alleen nog een reactie op gekomen met excuses. Hierop heb ik geantwoord hier geen genoegen mee te nemen. Hierna heb ik alleen nog betaalverzoeken ontvangen. In eerste instantie heb ik om mijn goede wil te tonen het oorspronkelijke bedrag voor de keuken betaald. Hierop volgde het verzoek om ook het resterende bedrag voor de extra onderdelen van de oplossing te betalen. Ik heb hiervan aangegeven dat dit niet volgens afspraak is gegaan. Hierop kwam uitsluitend reactie dat dit volgens Superkeukens wel zo was en dat er een incassobureau ingeschakeld zou worden als ik niet tot betaling overging. Omdat ik om het openstaande bedrag niet nog meer gezeur wilde hebben dan ik tot nu toe al heb gehad, heb ik het bedrag onder protest en voorbehoud van rechten betaald.

   Blijf weg bij deze zaak als je iets wilt dat ingewikkelder is dan een standaard recht keukenblokje.

   Arch geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  88. mandy hans   schrijft over Superkeukens:
   keuken gekocht bij super keuken. prijs / kwaiteitverhouding van keuken en prijs ook super 🙂 een aanrader mensen als je opzoek bent naar budgetkeuken.

   mandy hans geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  89. P.j. Heijligers   schrijft over Superkeukens:
   Goede indruk aan overgehouden bij de complete werkwijze van deze winkel. Het bedrijf voelt zeer transparant aan. Prijs voor de bijna zelfde keuken 5% lager dan bij andere keukenboeren.

   P.j. Heijligers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  90. Gerrit   schrijft over Superkeukens:
   Hoewel wij geen keuken gekocht hebben bij superkeukens Leeuwarden wil ik toch een review plaatsen.
   Wij zijn fantastisch geholpen door verkoper Thomas N. alle tijd voor ons genomen en een mooi ontwerp getekend en diverse modellen laten zien in showroom.
   Reden dat wij hier geen keuken hebben gekocht is dat wij toch gekozen hebben voor een kleine lokale keukenzaak in onze regio.
   Kan superkeukens wel aanbevelen en zeer zeker Thomas.

   Gerrit geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  91. Martine   schrijft over Superkeukens:
   P. van Superkeukens vriezenveen
   wil niet mee denken in oplossing. Wil alle problemen in de doofpot stoppen en terug leggen bij ons. Spreekt ontzettend hooghartig tegen je en houdt zich slecht aan terugbelafspraken. Verkeerd leidingenplan gekregen.

   Ook andere producten gekregen dan beloofd, maar achteraf verdraaide hij zijn woorden en zei dat hij ons het betreffende product bier beloofd had.

   Heel naar mannetje. Gaat overigens om vestiging Vriezenveen.

   Martine geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  92. Leo   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens kozen we uit omdat zij niet prijsstunten. Willen weten war we aan toe zijn. De ontwerp van de eerste afspraak vonden we toch niet moio toen we thuis er nog is naar keken. We belden gelijk voor een afspraak en paar dagen later zaten we er weer. Ook weer amicaal en relaxt en toen waren wij wel tevreeden. Zij zijn klantvriendelijk geven je echt klant is koning gevoel en bedelen niet om handtekeningen.

   Leo geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  93. Gerben   schrijft over Superkeukens:
   Super tevreden met verkoopster Stefanie een echte topper! Het hele personeel van Superkeukens is vriendelijk en servicegericht.

   Gerben geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  94. A. Gilsen   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens te rotteram Alexander, een echte AFRADER afspraken worden niet nagekomen na betaling en als je personeel daar op aanspreekt word er ja genkinkt maar niks gedaan. Sterke afrader als je een keuken op tijd en netjes wilt dan moet je hier niet kopen!

   A. Gilsen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  95. Patrick   schrijft over Superkeukens:
   Keurige ervaring. Betrouwbaar. Denken goed met je mee. Focus op wat je wil. Daarna schrappen om de prijs te drukken in plaats van vooraf budget vragen en daar op aansturen. Montagebedrijf ook goed.

   Patrick geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  96. RMA de Leeuw   schrijft over Superkeukens:
   Zeer slecht.
   Superkeukens heeft algemene voorwaarden die NIET worden overhandigt. Aan alle kanten wordt je dus opgelicht door Superkeukens. Ik wil iedereen waarschuwen te vragen om de Algemene Voorwaarden voor ook maar iets te tekenen.
   In mijn geval heeft levering niet tijdig plaatsgevonden. En probeer dan maar eens je recht te krijgen.
   Advies; gaat niet met Superkeukens Hoorn in zee.

   RMA de Leeuw geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  97. Platenkamp   schrijft over Superkeukens:
   Advies en samenstelling niets op aan te merken. Zelfs goed te noemen ivm geen onderhandelingen gelijk vaste prijs.

   Platenkamp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  98. G. van der Weert   schrijft over Superkeukens:
   De keuken in het filiaal in Utrecht gekocht is prima totdat er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan.
   Bij plaatsing van de keuken die 17000 euro kostte zagen de monteurs van superkeukens dat er een stukje van het keramiekaanrechtblad af was gebroken. Er moest een nieuwe in, ze konden de achterwand, inbouw afzuigkap en de randen niet afdichten. Kan allemaal gebeuren. Alleen kreeg ik toen de levertijd voor het nieuwe keramiekaanrechtblad na 2 weken te horen, dit zou 9 WEKEN !!!! duren. Dus ze laten je met 9 weken zonder een bruikbare keuken zitten (alles laten schilderen voor dat de keuken kwam) . Als ik ga koken nu zonder afzuigkap kan ik de boel daarna weer laten schilderen. Het enige wat ze daarop zeggen, wij hebben ons best gedaan, punt. Als je op internet naar google gaat en zoekt op keramiekaanrechtbladen dan komen er een 10 tal resultaten uit, klik op een willekeurige en de levertijd is max. 3a4 weken.
   Mijn conclusie is Superkeukens is prima tot er iets misgaat, dan laten ze je in de kou staan en is de organisatie niet krachtig genoeg om bij de leverancier iets voor elkaar te krijgen. Juist bij keukens is de service achteraf belangrijk hoe dat wordt opgelost. Ik heb in ieder geval zeer zeer veel spijt dat ik daar mijn keuken heb aangeschaft.

   G. van der Weert geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  99. Henny   schrijft over Superkeukens:
   Keuken gekocht bij Superkeukens Apeldoorn.
   Personeel heeft alle tijd voor wensen van de klant.
   Levering is op tijd. Montage door Franklin montage op een goede en zeer prettige manier. Er was echter een klein deukje in de kooi van de afzuigkap dat zonder commentaar en zeer vlug hersteld is
   Kortom Superkeukens Apeldoorn en Franklin Keukenmontage, een aanrader.

   Henny geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  100. Soof   schrijft over Superkeukens:
   Oke wij zijn net zeer tevreden klant geworden! Geen opdringerig gepush, geen onzinnige onderhandelingen en geen irritante verkopers. Na de plaatsing kunnen we terugkijken op een geslaagd project en een voordelige keuken!

   Soof geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  101. Femke & fam   schrijft over Superkeukens:
   Goed advies en zeg maar scherpe controle van wat je wil. Niets is teveel voor ze. Plaatsing hebben we zelf geregeld en dat viel nog wel vies tegen, maar hebben we ook echt wel geld mee in onze zak gehouden.

   Femke & fam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  102. Bruinink   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeukens Utrecht/Veenendaal :Bij het kopen van de keuken was alles nog koek en ei, maar nu achteraf blijkt dat de geadviseerde afzuigkap niet voldoet vanwege onze keukenopstelling, is SuperKeukens na veel discussie bereidt om de afzuigkap te vervangen, maar de gevolgschade (herstellen koof) niet. Zelfs chanteren nadat we de rechtsbijstand hebben ingeschakeld! Aftersales schuwt geen enkel middel om van de klant af te komen die niet helemaal content is met de werkwijze. Onvoorstelbaar! Nooit meer een keuken via SuperKeukens, alleen al vanwege de arrogante, agressieve en onbeschofte manier waarom de manager Aftersales met klanten om gaat. Gelukkig gaf hij zelf al toe zelden met klanten om te gaan. Wij begrijpen wel waarom…

   Bruinink geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  103. T.   schrijft over Superkeukens:
   Op het eerste gezicht goede firma. Strak advies heel professioneel. Vooral geen gezeik om de prijs. Minpuntje: wel heb ik moeten bellen om de boel voor elkaar te krijgen bij klachten over oplevering, naar mijn idee iets te veel.

   T. geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  104. Renate   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn dit keer gegaan voor superkeukens. Van bekenden hoorden wij namelijk dat de sfeer hier vrijblijvender is dan bij veel andere zaken. Iets dat we alleen maar kunnen bevestigen.

   Wij zijn zeer deskundig en uitgebreid geadviseerd. Over de prijs werd niet urenlang gestreden maar gewoon direct een scherp aanbod. Door zo n werkwijze stijgt het vertrouwen.
   Tussen bestelling en levering hebben we nog een wijziging doorgevoerd en dat was ook geen enkel probleem (top service!).

   Renate geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  105. Rode racer   schrijft over Superkeukens:
   Keuken getekend, gekocht, geleverd en geplaatst. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat er iets niet zou kloppen. Aftersales prima. Vrij snel na levering zat ik met een defecte vaatwasser, hier heb ik een paar keer voor moeten bellen en telkens weer een monteur langs te laten komen, dat is allemaal goed opgepakt!

   Rode racer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  106. Rink-Jan   schrijft over Superkeukens:
   Top geholpen, top kwaliteit, top service. Plaatsing door firma de Klein keukenbouwers. Ook dit was een prima ervaring die we zeker aanraden.

   Rink-Jan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  107. Leon   schrijft over Superkeukens:
   Bijzonder tevreden over SK OSS. Door expertise en geduldig meedenken is wat in ons hoofd zat in onze keuken gekomen. Daarbij is de kwaliteit ook nog super. Complimenten zijn hier welverdiend!

   Leon geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  108. Bertens   schrijft over Superkeukens:
   Onze keuken staat er nu 2 jaar, een bovenkast van 120cm is in het midden doorgaan hangen, na 4 weken komt superkeukens er pas op terug ( zelf moeten bellen ) als antwoord krijg je dan dat een bovenkast na een periode van 2 jaar door mag gaan hangen, Beste superkeukens er staat alles bij elkaar nog geen kilo aan gewicht in, moeten we dan voortaan plastic bekers in de kast gaan zetten ? Ik ga dit melden bij de rechtsbijstand, maar geef u nog 1 week de tijd om met een passende oplossing te komen, je wordt gewoon afgescheept bij jullie

   Bertens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  109. Gerrit V   schrijft over Superkeukens:
   Vandaag (28-02-2017) de keuken van superkeukens Apeldoorn geplaatst. Is precies zoals verwacht. Voortraject zeer prettig verlopen. Geen opdringerige verkoper. Gewoon perfect gegaan en mee willen denken. Absoluut een aanrader en een voorbeeld voor veel keukenzaken!

   Gerrit V geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  110. Allaerd   schrijft over Superkeukens:
   Meerdere keukenzaken aangedaan maar beste gevoel hier. Direct en servicegericht. Prijs/kwaliteit hoog ook van montage. Foutieve plinten nageleverd en ook daarvan montage gewoon goed.

   Allaerd geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  111. Fam.verstappen   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben een goede ervaring met de verkoper Harald van superkeukens Eindhoven en de Keukenzetter Mark Haamers heeft onze keuken perfect geplaatst!vakwerk!
   Wat ons betreft…een aanrader superkeukens Eindhoven
   Pieter en natascha verstappen

   Fam.verstappen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  112. Kritische klant   schrijft over Superkeukens:
   Wij wilden melden dat onze ervaring met superkeukens erg goed bevallen is.

   De brochure hadden we al een maand op tafel op onze stapel liggen. Na een periode van oriënteren en grondige internetstudie zoeken kwamen wij tercht bij Superkeukens.

   Met zachte sturing werden we lang het aanbod geleid. Er werd niet alleen gestuurd naar 1 type veel te goedkope deur zoals elders, alles werd getoond, onderwijl onze ervaringen en wensen uitsprekend. Dat we niet over 1 nacht ijs gingen begrepen ze bij superkeukens volkomen en er werd een opvolgafspraak gemaakt.

   Tijdens dat samenzijn is onze keuken tot in de details ontworpen. De prijs las hier beduidend lager dan bij Brugman. Brugman is trouwens ook uitstekend bevallen.

   Ik wilde zelf nog over de grens kijken in België, maar mijn vrouw en kinderen waren ook wel keukenmoe.

   Daar zij erg neigde naar de superkeukens keuken hebben we de knoop doorgehakt en het gewoon gedaan.

   Van dat besluit hebben we tot op vandaag geen spijt.

   Groetjes van een kritische enthousiasteling uit het zuiden.

   Kritische klant geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  113. Monique H. uit Heel   schrijft over Superkeukens:
   Onze keuken van Super Keukens Roermond is nu meer dan 1,5 jaar oud. We zijn nog steeds in alle opzichten Super tevreden!

   Monique H. uit Heel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  114. M. Wagemans   schrijft over Superkeukens:
   Goede keukens, duidelijkheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Zonder morren een 3d tekening en copmplete offerte. Montage ook door Superkeukens geregeld en goed verlopen. Voor mij een aanraadbedrijf.

   M. Wagemans geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  115. maikel   schrijft over Superkeukens:
   Service ter plekke hoog. Prijs gelijk duidelijk. Transparante optstelling. Klantenservice per mail/tel matig bij ziekte van ‘onze’ adviseur.

   maikel geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  116. pd   schrijft over Superkeukens:
   Prjis direct op scherp zonder eerst toezeggen of debat. geduldige begeleiding wijzigingen steeds mogelijk om zo uiteindelijk naar onze keuken toe te werken . De brochure ,waar het allemaal mee begon, had voor ons meteen al een aantal keukens die wij perse in het echt moesten zien.

   pd geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  117. Ashley   schrijft over Superkeukens:
   Schitterend design meegekregen geheel volgens de laatste trends die we ter plekke zagen maar toch ook weer best volgens onze wens bijzonder!

   Ashley geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  118. Naima   schrijft over Superkeukens:
   Koelkast storing uiteraard ÉÉN week na het verlopen van de garantietermijn! Gebeld met Superkeukens en die namen ze monteurskosten op zich. Absoluut zéér fatsoenlijk! Mag gezegd worden!

   Naima geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  119. R&P   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn heerlijk rondgeleid bij SK Oldenzaal. We hebben eigenlijk nauwelijks stilgezeten. Al onze vragen werden geargumenteerd beantwoord en mogelijkheden uitgelegd en geen moment hebben we de druk ervaren dat we móesten kopen. Mogelijk kwam dit doordat wij onaangekondigd binnen liepen en er op dat moment maar 1 medewerker aanwezig was die later die middag een afspraak had. Daardoor zal de medewerker allicht hebben ingeschat dat er te weinig tijd was (hoewel toch anderhalf uur allerlei opties hebben doorgenomen) om een deal te bereiken.

   Wij zijn ook nog niet in de afrondende fase met onze hypotheek dus dat was geen ramp. Laat ik het zo verwoorden: We gaan absoluut nog een keer terug voor een offerte en als dan de prijzen van gelijk uitkomen met andere keukenzaken dan zullen wij door de objectief overkomende voorlichting de order aan Superkeukens gunnen.

   Wie zichzelf niet per se een macho wil voelen met een (gefabriceerde) korting van 90% maar echt antwoorden wil raad ik dit echt aan.

   R&P geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  120. Jaspers   schrijft over Superkeukens:
   Keuken valt bij mij in huis wat donkerder uit dan in de winkel. Lichtinval dat vint ik wel jammer. Over de service niets dan goeds. Zeker tevreeden over.

   Jaspers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  121. Amsterdam   schrijft over Superkeukens:
   Bij aflevering geen installaties omschrijving in de winkel wordt dan rustig gezegd zal u wel weggegooid hebben? Staat op het internet ik zit er echt op te wachten om 38 vellen uit te printen. Klant heeft betaald en dan ben je plotseling geen klant meer maar een zeur.Reden om vooral ook bij andere te gaan kijken beter iets meer betalen en ook na betaling nog service te krijgen.

   Amsterdam geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  122. Debby   schrijft over Superkeukens:
   Na een aantal verschillende keukenzaken bezocht te hebben met slechte ervaringen (vragen naar budget en vervolgens al geen ontwerp meer willen maken etc.). Bij superkeukens terecht gekomen. Hier werd echt geluisterd naar mijn wensen. Meerdere ontwerpen werd niet moeilijk over gedaan, ook over mijn speciale wensen betreft spoelbak en werkblad wat ze niet konden, werd zonder probleem uitgezocht en kunnen ze toch regelen. Dit alles zonder naar een budget te vragen of enige verkoopdruk.

   Debby geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  123. Vincent Oudenes   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben in juni 2015 een keuken gekocht. Op 30 juni 2015 zou deze geplaatst worden. Het ia vandaag 26 december, bijna 15 maanden nadat ze de boel zouden installeren is de keuken nog niet af.

   Gevraagd in de winkel of ze hier nog iets aan gaan doen maar dat waren ze niet van plan. Ik ben nu een paar dagen vrij en ben een mooie brief aan het opstellen voor de algemeen directeur van Super Keukens. Denk dat ik ook een kopietje naar Tros Radar stuur voor de koude douche.

   2 januari schijnen ze nu echt het laatste te komen doen….., , we wachten af.

   Vincent Oudenes geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  124. Roermond   schrijft over Superkeukens:
   Adies goed. Overal aan gedacht. Aflevering nogal ruw.

   Roermond geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  125. Paalman   schrijft over Superkeukens:
   Begin van het eerste gesprek is naar het budget gevraagd. Gelukkig zijn ze bij superkeukens niet over het budget gegaan (gebeurde twee zaken hiervoor wel). Uiteindelijk alles keurig opgeleverd. Een uitermate prettige ervaring.

   Paalman geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  126. carmen   schrijft over Superkeukens:
   SK smeert je geen stroop om de mond dat hebben wij ervaren. ondanks dat wij veeleisend waren en meermaals het ontwerp volledig om hebben gegooid bleef men vriendelijk en meedenkend.

   Men kwam steeds met ideeën en suggesties en wilde duidelijk graag aan ons een keuken verkopen maar klopte de prijs niet tot in de hemel op.

   carmen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  127. Marion   schrijft over Superkeukens:
   Er werd zeker goed nagedacht door de adviseur om de keuken zo efficiënt mogelijk in te delen. Als niet commercieel persoon zag ik behoorlijk op tegen de onderhandelingen, gelukkig dat het hier niet nodig was, er werd namelijk geen pressie gebruikt. Het complete team van monteurs waren nette harde werkers die de klus binnen een dag hebben kunnen klaren. Wij zijn enorm tevreden met onze Superkeuken!

   Marion geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  128. halve roe   schrijft over Superkeukens:
   Offerte van Superkeukens. De offerte is zeer uitgebreid maar mist dan wel de duidelijkheid in prijzen. Bovendien is het lezen van zo een offerte niet eenvoudig. De keuken moet je vervolgens zelf gaan inbouwen of je kan het laten doen.

   Qua totaalprijs is de keuken gelijkwaardig aan een Kvik of Ikea. Toch voelde Superkeukens voor ons als de meest degelijke keukenzaak van ons rijtje.

   Kortom wil je jezelf een gewiekste pingelaar wanen ga dan vooral naar een grote zaak (Brugman, Bruynzeel whatever). Heb je geen zin in een verbaal steekspel met je portemonee als inzet ga dan naar Superkeukens.

   Succes!

   halve roe geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  129. P. Zomer   schrijft over Superkeukens:
   Ik heb een nalevering laten doen op mijn keuken bij Superkeukens Vriezenveen, aangezien ik mijn eerste deel van de keuken daar ook had gekocht en zo’n zelfde deel er bij wilde hebben.
   Ik ben alles behalve tevreden over de gang van zaken bij Superkeukens.
   Allereerst wordt de helft maar geleverd en de apparatuur klopt niet eens met de bestelling. Vervolgens mail je dat je het e.e.a. mist en dat je de ontbrekende spullen z.s.m. wil ontvangen. je raadt het al moeilijk, moeilijk, moeilijk. Uiteindelijk ben ik nu 3 a 4 weken verder en heb ik nog niets ontvangen. Je moet overal zelf achteraan, want terugbellen of informeren kennen ze niet. 2 dagen geleden een boze mail gestuurd, wordt er beloofd dat ze contact op zullen nemen….maar ja tot op heden nog steeds niets gehoord. Ik heb dus de volle pond betaald en een half afgewerkte keuken.
   Helaas voor mij dus geen Superkeukens meer in de toekomst!

   P. Zomer geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  130. Lotte Madelief   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben onze nieuwe hoekkeuken gekocht bij superkeukens. Een perfect bedrijf om je nieuwe keuken te kopen! Goedkoop & kwaliteit & perfecte montage.

   Lotte Madelief geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  131. Brabander   schrijft over Superkeukens:
   Bij deze mijn ervaring:

   Achterzijde kastje gebarsten bij levering. Nalevering duurde inmiddels al 3 weken zelf maar weer even contact opgenomen.
   Tevens moesten wij de afvoer voor de afzuigkap zelf verzorgen maar dat had ook ff niemand ons verteld. Qua communicatie kan het hier
   en daar dus wel iets beter. De bevoegdheid van de montagemedewerkers om a la minute een oplossing te bedenken alszich problemen voordoen
   is wat dat betreft naar ons idee gering dat zou beter mogen.

   Verder naar tevredenheid verlopen. Budgetvriendelijk, klantvriendelijk, deskundig. Totaalindruk is dat het gewoon een nette zaak is.
   Maar nu dat kastje dus nog wel ff netjes afronden…

   Brabander geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  132. Sabia   schrijft over Superkeukens:
   Wij zochten een hooggelakte keuken en op die speurtocht zijn we in regio Rotterdam zo’n beetje overal binnen geweest. De keuken is erg mooi, niks te duur en zonder gedoe afgewerkt. Daar draait het tenslotte toch om.

   Sabia geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  133. RB   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeukens Breda : Wij hebben een hoek keuken besteld waarvan één deel 2.60 meter zou moeten zijn. Dat meerdere malen in de zaak bevestigd en ook papieren ingeleverd met de juiste maten. Ze gingen meteen ontwerpen en het werd precies onze smaak. Of we dan ook meteen even ‘hier’ konden tekenen en dan was het allemaal geregeld. Gedaan, met een goed gevoel naar huis en een prachtige keuken rijker.

   Tenminste, dat dachten we. Uit een zeer onduidelijke bouwtekening die achterin de papieren was weggestopt bleek dat de op het oog zo vriendelijke verkoper van 2.60 meter eigenhandig 2.67 meter had gemaakt. Keuken past dus niet, want daar staat een muur. ‘Dat is jullie probleem, je hebt zelf getekend dus zoek het maar uit.’ Hoorn erop gegooid door Superkeukens.

   Dat is hun werkwijze. Ze maken gigantische blunders en lossen niets op. Op mails wordt niet meer gereageerd, als we bellen wordt de hoorn erop gegooid zodra ze horen waar het over gaat. Koop hier niets mensen, het is een flutbedrijf met een belachelijke service.

   RB geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  134. lesvanschie   schrijft over Superkeukens:
   diverse winkels bezocht en wat een circus. Eerst keukenconcurrent: vriendelijk ontvangst met kopje koffie. Of ik maar mijn wensen kenbaar wilde maken. En mijn budget. Nee wil ik niet. Reken en tekenwerk: prijs 22k wtf! Sorry gezegd en weggegaan. kerel pissig maar dat is het vak of niet? vergelijkbare keukens online voor minder dan 10k gezien…

   Dan bij keukenkampioen. tekening mee zoals ik het me voorstelde. Was weinig goed aan. Men wilde wel voor ons tekenen maar dan moesten we vandaag wel een keuken afnemen. Want ja, eenmalige actie he, ALLEEN VANDAAG! No way.

   Toen super keukens. Op deze site las ik eerder al dat je hier niet hoeft af te dingen. Waarschijnlijk uit een gevoelsmatige gedachte dat de eerste twee nog goedkoper zouden zijn niet direct hierheen gegaan maar daar dus al snel spijt van gekregen. had ik dat wel direct gedaan dan had ik me een paar uur van mijn leven kunnen sparen. Hele opluchting om te horen dat je gerust mag rondkijken, dat je maar moet roepen als je hulp nodig hebt, en dat je dit en dat gaat betalen. nog altijd minder dan bij de andere twee. Zoveel zegt ‘korting’ nu!!! Nee, dan ben ik beter af bijj super keukens.

   lesvanschie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  135. I. Brugmans   schrijft over Superkeukens:
   Zeker niet slecht. Hulp waar nodig, afstand wanneer gepast. Inmeten, levering, plaatsing allemaal vriendelijk en goed. Wel ombouw koel vriescombinatie beschadigd deze moest vervangen worden. Daar moesten we op wachten. Daarom 3 pnt.

   I. Brugmans geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  136. Ulrike   schrijft over Superkeukens:
   Uitstekend begeleid. Bij Keukenkampioen had men geen tijd voor ons en duurde het meer dan een week voor we een offerte gemaild kregen. Zou binnen 2 dagen gebeuren want in de winkel hadden ze geen tijd voor ons (srs? geen tijd voor een klant?) Dan ben je je klant dus kwijt. Aan Superkeukens. In augustus tekenden wij daar de offerte. In oktober stond de keuken er in. Zowel winkelpersoneel als montageteam zeer goed!

   Ulrike geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  137. duifje   schrijft over Superkeukens:
   de locale keukenboer op de hoek bleek in 2 gevallen duurder. kwa prijzen zijn we momenteel vrij duidelijk in onze keuze bij super keukens.

   qua kwaliteit zijn we er nog niet helemaal uit.

   duifje geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  138. singh   schrijft over Superkeukens:
   ik ben tevreden met de Superkeuken Amsterdam Arena. We zijn goed geholpen door dhr Patrick en hebben meerdere malen bijelkaar gezeten voordat we de order hebben geplaatst. Levertijd en levering zoals afgesproken en geen problemen bij gehad, het was zelf heel flexibel (eerder later bezorgen geen groot probleem). De levering was compleet en de keukenmonteur dhr Bert heeft uitstekend en net werk opgeleverd. Er miste een handgreep en glasplaat maar ook die is binnen een paar weken geleverd. Achteraf een koop besteld maar vergeten te betalen, toch heeft Superkeukens de spullen afgeleverd: kortom TOP.

   singh geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  139. Marissa   schrijft over Superkeukens:
   * Een afspraak maken bij superkeukens kon gelukkig op korte termijn.
   * Het was een lange zit waarin alle opties in combinatie met budget besproken zijn.
   * Daarna hebben wij een scherpe prijs ontvangen maar in onze ogen niet de scherpste puur op ´basis van gevoel´ Er moet nog weat onderhandelingsruimte in zitten toch? We nemen nu een korte keukenpauze.

   Marissa geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  140. Wilco van de Brug   schrijft over Superkeukens:
   Ben zeer tevreden over Superkeukens Elburg
   Duidelijke informatie gekregen en de verkoper nam rustig de tijd voor ons.

   Prijs en levering waren prima, helaas deurtje beschadigd tijdens het plaatsen maar hier hebben we binnen een maand geheel kosteloos een nieuwe voor gekregen.

   Wilco van de Brug geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  141. Laura   schrijft over Superkeukens:
   SK heeft zijn verkoop goed op orde, deskundigheid up to date, montage… niet de meest sociale meneer. Desondanks blij met keuken.

   Laura geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  142. Wessel   schrijft over Superkeukens:
   Ervaringen met zelf plaatsen van Superkeukens keuken? Komt dat op hetzelfde neer als bij Ikea (bouwpakket losse panelen enzo?)

   Wessel geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  143. keukenkoper   schrijft over Superkeukens:
   SUPERKEUKENS wateringen

   Een goed advies, prettige prijzen en een behoorlijke keuze.

   keukenkoper geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  144. DH van Putten   schrijft over Superkeukens:
   hallo
   heb de zelfde ervaring met super keuken als je de keuken besteld zijn ze vriendelijk maar daarna.
   ik had tekeningen van de keuken maar de werkelijke afmetingen klopte niet dit was even beslist door de fabriek in duitseland.
   dat ik ging klagen zijden ze ja maar de fabriek heeft dit besloten.
   een plaat die op de 2 hoge kasten moest was te smal er zou een nieuwe besteld worden en het gat van het rooster was ook te klein.
   stelde voor als de nieuwe plaat besteld zou worden ook het gat zou aanpassen helaas bij (super) keuken wisten ze het beter.
   een hoekstuk was omdat men in duitsland besloten had een andere maat aan te houden ook niet goed en bij betaling zouden ze een nieuw stuk bestelen na een goed gesprek in broek op langedijk besloten ze om toch maar een nieuw stuk te bestelen op hun kosten.
   op 17 mei werd de keuken afgeleverd en gisteren was de keuken klaar alleen nog tegels op de want maar ik mocht niet klagen want de spullen kwamen toch ze wisten alleen niet wanneer en kreeg ook te horen dat ik lastig was omdat ik bleef bellen en langs komen om mijn keuken af te krijgen.
   ik kan de mensen alleen maar aan raden koop geen keuken bij(super) keuken maar kijk verder het personeel wat daar loopt is vriendelijk maar weet niet waar ze mee bezig zijn.

   DH van Putten geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  145. Willemijntje   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens Oss: Keuken gisteren 18.8 geplaatst.
   Geweldig team, monteur prima.
   Verkoper zeer attent en op alle vragen direkt aantwoord.
   Alleen maar complimenten

   Willemijntje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  146. Lindsey Jaimy   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben ons flink verdiept in de keukenboeren. Meerdere keukenoffertes aangevraag. Vanaf vorig jaar al. Veel winkels hebben het over tijdelijke offerte die allemaal na paar weken duurder worden (???)
   paar keer flink onder druk gezet bijde grote jongens (prijs geldt alleen vandaag enzo)
   op alle vlakken stak super keukens er bovenuit. verhaal prijs offerte en meedenken
   goed, moi allemaal maar dan heb je nog geen keuken. Best nerveus waren wij voor de levering maar ook dit ging goed

   Lindsey Jaimy geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  147. B Boorsma   schrijft over Superkeukens:
   Keuken staat nu een aantal en tot dusverre niets te klagen gehad over de kwaliteit. Ineens had onze koelkast het begeven. Doorverwezen naar de fabrikant met wel behulpzaam enkele tips erbij voor de garantie.

   B Boorsma geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  148. Joke   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeukens Broek op Langedijk: Eind mei 2016 is mijn nieuwe keuken geplaatst tot mijn volle tevredenheid. De verkoper/adviseur van Superkeukens Broek op Langedijk dacht met me mee zonder opdringerig te worden. De monteur was een professional, alles liep op rolletjes en ik ben erg blij met mijn keuken!

   Joke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  149. Kristel   schrijft over Superkeukens:
   Wat lang op moeten wachten maar hij staat. Goed werk heren monteurs en verkoper. Nadat de leidingen verlegd waren en de boel eenmaal opnieuw gestukt (gestucd? gestuukt? gestucadoord?) was stond de keuken zelf er snel in.

   Kristel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  150. Bijker   schrijft over Superkeukens:
   Verkoopverhaal is top in de showroom, begeleidingsproces verliep zoals gewenst. Ik heb geprobeerd offertes in keukenland te vergelijken, maar dit bleek praktisch onmogelijk!!!

   Aangezien de adviseur van superkeukens ons vol enthousiasme geholpen heeft, hebben wij de order hier grplaatst.

   Met vr Gr. Bijker

   Bijker geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  151. Pieter Scheringa   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn tevreden over Superkeukens. Goed te woord gestaan, duidelijke communicatie en een keuken die geruime tijd naar tevredenheid in gebruik is.

   Tip: bereid alles goed voor en weet wat je wilt. Ga dan pas naar een keukenshowroom voor een nieuwe keuken.

   Pieter Scheringa geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  152. Anne   schrijft over Superkeukens:
   Advies van de verkoper was in het 1e gesprek enigszins te veel op sales gericht en te weinig op wensen van de klant. In het vervolggesprek op afspraak kwamen we overeen wat de definitieve opstelling zou worden inclusief apparatuur. Echter het gesprek werd onprofessioneel afgerond. Geen plan van aanpak meegegeven. Een week later via de email naar de offerte gevraagd maar geen antwoord gekregen.
   Ben inmiddels zeer tevreden bij de Concurrentie geslaagd.
   Een gemiste kans voor Superkeukens waar ik juist bij een aankoop 8 jaar geleden wel naar tevredenheid werd geadviseerd.

   Anne geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  153. Sandra   schrijft over Superkeukens:
   Bij het uitzoeken van de keuken erg goed geholpen en handige tips en ideeën gekregen. Een goede 3D tekening van de keuken gekregen. Keuken goed en snel geplaatst door RS Montage.

   Sandra geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  154. Samir   schrijft over Superkeukens:
   Is een goede winkel ik heb ook hier de keuken gekocht en ben goed geadviseerd

   Samir geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  155. tijs   schrijft over Superkeukens:
   heb een offerte laten maken bij superkeukens. zoals gewoonlijk helpen ze je goed bij keukenzaken en nemen ze de tijd voor je. de offerte zag er goed uit: €8000 voor een u-keuken met siemens apparatuur. ze gaven meteen een strakke prijs vertelden ze. onderhandelen lijkt dus niet mogelijk.

   tijs geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  156. S.   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn net in Arkel geweest zonder afspraak en werden vriendelijk geholpen en gevonden waarvoor we kwamen, Alle hulp en tijd, terwijl het al rond sluitingstijd was.

   S. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  157. A. Copier   schrijft over Superkeukens:
   Wacht al vanaf 23 December 2015 op mijn frontjes voor de carrouselkast.
   Moet zelf overal achteraan bellen of mailen. Leverancier levert verkeerde fronten Superkeukens controleert dit niet bij binnenkomst of fronten correct zijn maar laat montagebedrijf deze installeren. Krijg mail van Superkeukens dat ze de leverancier boos aangesproken hebben en dan is het voor hun klaar tot het moment dat je ze erover aanspreekt. Heb afgelopen 2 weken 2x een mail gestuurd naar de vestiging Gouda maar deze word gewoon niet beantwoord. Ben er wel klaar mee

   A. Copier geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  158. S. Eliot   schrijft over Superkeukens:
   Kind employee. Enough choice. Good prices.

   S. Eliot geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  159. fam. Verschuren   schrijft over Superkeukens:
   Lag eigenlijk net iets buiten ons budget en zelfs een beetje afdingen ging niet. Toen maar gekozen voor een kleine wijziging. Al met al overwegend tevreden, we wilden deze opstelling nou eenmaal graag.

   fam. Verschuren geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  160. Sandra + Joost   schrijft over Superkeukens:
   Aanvankelijk lagen we enigzins in de clinch met onze adviseur en we stonden eigenlijk op het punt om een deurtje verder te gaan. dDe fililaalmanager heeft echter alle
   mogelijkheden losgetrokken om ons van het tegendeel te bewijzen en dat is hem gelukt. Deze heer verstond zijn vak waardoor wij nu voor een goede prijs een goede keuken hebben
   staan.

   Sandra + Joost geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  161. van Werven   schrijft over Superkeukens:
   Degelijk geadviseerd. Reeds geïnstalleerd. Vooralsnog conform verwachting.

   van Werven geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  162. Annemiek   schrijft over Superkeukens:
   Ik ben heel tevreden over Superkeukens Den Bosch. Werd heel goed, enthousiast en vakkundig geholpen door Ab(dul). De keuken is op tijd geleverd en geïnstalleerd en is prachtig. Ook heel vakkundig gedaan, er kwam nogal wat pas en meetwerk aan te pas, maar dat is allemaal heel goed uitgevoerd. Er ontbreekt nog een klein onderdeel, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed wordt opgelost. Ik durf SK bij iedereen aan te raden. Ook diverse vrienden die een keuken bij SK hebben gekocht zijn heel tevreden. De keuken is nog niet in gebruik dus ik kan nog niet beoordelen of alles in de praktijk goed werkt. Maar ook daar heb ik alle vertrouwen in.

   Annemiek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  163. Barry   schrijft over Superkeukens:
   Ik lees veel klachten maar ook veel goede verhalen het wisselt mekaar nogal af. Ik denk dat veel te maken heeft met hoe efficiënt er gecommuniceerd wordt.
   Als zich niks voordoet gaat het van b egin tot eind goed. Gaat er wel iets mis dan stapelen fouten zich kennelijk op in de communicatieketen van verkoper tot aan monteurs.

   Ik heb zelf een eerste gesprek gehad en een 3d tekening laten maken waarover ik een goed gevoel heb. Ik neig dus momenteel best naar Superkeukens maar heb wel nog een paar dagen bedenktijd gevraagd want grote uitgaven moet je niet overhaast doen. Gezichten in de winkel betrokken een beetje maar het was wel akkoord.

   Barry geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  164. A. Noniem   schrijft over Superkeukens:
   Is het dan echt de standaard in de keukenwereld dat verkopers je je bijna gijzelen tot je de keuken slikt die je door de strot gedouwd word? HET pluspunt van Superkeukens: de niet-opdringerigheid. Daarom hoewel we in onze prijsklasse ook elders mooie keukens hadden gezien de deal toch aan Superkeukens gegund . Dankjewel!

   A. Noniem geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  165. Jorik   schrijft over Superkeukens:
   Nou ik voel mij een echte held hoor Maar ik ben wèl trots op de nieuwe keuken. Onlangs showroomkeuken aangeschaft bij Superkeukens. Lekker onder de normale prijs, altijd fijn, en dat hij al in de showroom heeft gestaan valt er niet aan af te zien. Tnx.

   Jorik geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  166. I.P.   schrijft over Superkeukens:
   Op en top te woord gestaan en geholpen in Superkeukens Soesterberg voor onze nieuwe keuken. Veel doordachte mogelijkheden aangeboden. Wat nu vooral overheerst is het gevoel dat ik de juiste keuze heb gemaakt met dit bedrijf.

   I.P. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  167. B.W. Oisterwijk   schrijft over Superkeukens:
   Duidelijke gespecificeerde offerte mogen ontvangen incluis tekening voor een nieuwe keuken. Eindelijk eens een partij die niet om de bedragen van de keuken heen draait. wij zijn nog in beraad.

   B.W. Oisterwijk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  168. P. Blaauw   schrijft over Superkeukens:
   Een goed meedenkende adviseur. Na de eerste offerte hebben wij nog een aantal winkels bezocht, je wilt immers keukens goed vergelijken. Dit blijkt in praktijk nogal lastig te liggen. Zeker als je de offertes naast elkaar legt. Wij zijn mensen die niet kiezen voor korting maar voor goed gevoel en betrouwbaarheid.

   Superkeuekns heeft ons de tijd gegeven en de vrijheid, om zelf alles te onderzoeken. Over het hele orietnatie/onderzoeksproject hebben wij drie maanden de tijd genomen.

   Over het resultaat zijn we zeer tevreden

   groet P. Blaauw

   P. Blaauw geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  169. Jannie   schrijft over Superkeukens:
   Ik ben ook niet blij met superkeukens tot op dit moment , heb mijn keken nu bijna 3 jaar en mijn klachten zijn op dit moment niet opgelost , na 3 maand al glansplekken om de deurknoppen en lades en telkens weer moet ik er achteraan , ze hebben me nu beloofd dat ik binnen 2 dagen antwoord zal krijgen , nou zal wel niet veel goeds zijn , want nooit weer een keuken van superkeukens Elburg !

   Jannie geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  170. Lisa   schrijft over Superkeukens:
   Onze buren hadden hier ook een keuken gekocht en het is de eerste keukenwinkel die wij bezoeken. Een nette winkel met een helder verhaal en op het eerste oog scherp geprijsd. Wij zijn nog in gesprek en hebben geen haast…..

   Lisa geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  171. mosi   schrijft over Superkeukens:
   Laat Super er maar mooi vanaf. Verkoop kunnen ze, maar de rest is n drama. Ze nemen niet eens de moeite om klant op de hoogte te houden, laat staan met n oplossing komen. Keuken is 6 maanden oud en nog niet alles opgelost. Wel klant aan lijntje houden. Ik snap de directie hiervan ook niet, dat dit wordt geaccepteerd en getolereerd. Advies, NIET bij superkeukens kopen.

   mosi geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  172. j.b.Zantingh   schrijft over Superkeukens:
   Na veel rondgekeken te hebben bij diverse keukenzaken hebben wij bij Superkeukens, Groningen, een hoogglans keuken uitgezocht en, na alles samen goed te hebben afgewogen, deze besteld . Wat ook de doorslag gaf was het zeer goede en deskundig advies van de Hr. B.Wessels, compliment hiervoor. De keuken is binnen de afgesproken levertijd geleverd. Ik heb de keuken zelf geplaatst, alles klopte, alles was compleet, geen beschadigingen, keuken was zeer goed ingepakt. Superkeukens Groningen is voor mij zeker een aanrader!

   j.b.Zantingh geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  173. Arno   schrijft over Superkeukens:
   Op 10 april 2016 deze zaak in Heerlen bezocht, vriendelijk personeel.
   Maar de manager een en al arrogant, effe uit de pols een indicatie. onderkastje 30 cm breed met lades
   wit -hoogglans ca 1000 euro.

   Ik dacht dat ik bij een juwelier was, de keuken verder op gekocht met duurdere apparatuur voor 60% van de losse pols begroting van super keukens

   Arno geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  174. An   schrijft over Superkeukens:
   Hartelijk ontvangst met een kop koffie. De showroom is mooi ingedeeld met behoorlijk wat voorbeelden van keukens. Omdat we nog aan het aan het orienteren zijn, hebben we alleen een globale inschatting van de kosten laten maken. Deze passen net binnen ons budget van een kleine 10000euro (gelukkig).

   An geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  175. x   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn redelijk geadviseerd bij Superkeukens Oss, mooi ontwerp, prachtige keuken zou het worden. Helaas boven ons maximale budget. Een beetje onze fout ook, wij zijn niet helemaal open geweest in het vrije budget dat wij te besteden hadden.

   x geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  176. Henk   schrijft over Superkeukens:
   werden niet aangesproken

   Henk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  177. Bredero   schrijft over Superkeukens:
   Duidelijk prijsstelling. Superkeukens gooit het duidelijk over een andere boeg dan Brugman. De druk lijkt veel minder hoog om te verkopen. In het gesprek worden er wel een paar subtiele technieken gebruikt om je te overtuigen.

   Bredero geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  178. Jong   schrijft over Superkeukens:
   Correct ontvangen door de adviseur bij SK in Utrecht. Nam rustig de tijd om ons te woord te staan, zonder opdringerig te zijn. Geen advies gesprek gehad maar meer een ronde door de showroom en daarbij kijken wat de mogelijkheden zijn bij SK.

   Jong geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  179. ensink   schrijft over Superkeukens:
   Niet positief .Wilde eerst weten wat ik wilde besteden

   ensink geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  180. Rosie   schrijft over Superkeukens:
   De inductie en afzuigkap werken goed, de combioven maakt na gebruik nog lang lawaai om af te koelen denk ik, de koelkast maakt non-stop een brommend geluid en de vaatwasser doet lang over een beurt.
   Op die punten na geen klachten. Het is verder een mooie keuken.

   Rosie geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  181. Jones   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeukens St Hubert: Wij zijn zeer tevreden met de geleverde keuken en de montage,de mannen werken zeer netjes ruimen alles op ,complimenten voor de vakmensen
   Met het uitzoeken vd keuken zeer goed geholpen ,niets op dringen goede uitleg onder het genot van een kop koffie en ja de prijs is inderdaad super.

   Jones geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  182. Eelco   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeukens Wateringen: Ontzettend goed advies van alle medewerkers daar. Wordt goed meegedacht en erg vriendelijk zonder dat het overdreven wordt.

   De installatie vd keuken door een ingehuurd bedrijf daar in tegen is slecht. Medewerkers maken zich er te makkelijk van af en denken niet na. (wordt beweerd dat onderdelen een week lever tijd hebben en daar door de keuken niet klaar is, onderdelen konden gewoon bij de gamma voor 4,95 gekccht worden!) Dat karton en plastic niet afgevoerd wordt ok daar is niet voor betaald maar ik mag toch wel verwachten dat karton en plastic op zijn minst op geruimd/gescheiden wordt en niet door mijn hele huis ligt. Bleken aantal zaken niet te kloppen niet geleverd. ruim 4 maanden wachten op een stopcontact. Verder klopt de factuur niet. pfffff Ja keuken kopen bij superkeukens is prima een dikke 8. Maar niet laten installeren door hun aanbevolen bedrijf,

   Eelco geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  183. Toos en Leo   schrijft over Superkeukens:
   Op aanraden van bekenden naar Superkeukens in Helmond geweest. Prachtige showroom. Werden daar zeer gastvrij ontvangen door Rob (manager van de zaak) Rob heeft ons perfect geadviseerd, geen enkele pressie we voelde ons geheel vrij. Paar keer terug geweest en telkens met de zelfde vriendelijkheid en deskundigheid geholpen door Rob tot we uiteindelijk het gewenste resultaat hadden. Alles was mogelijk, overzetten van eigen apparaten geen probleem. Afspraken en levering perfect verlopen.
   Superkeukens Helmond werkt samen met CiBon keukenservice welke de montage voor zorgt. Henk Bongers van CiBon is van begin af aan betrokken geweest bij het uiteindelijke resultaat. Vanaf het inmeten tot de montage perfecte service. Altijd bereikbaar om advies te vragen omtrent de voorbereiding tijdens de verbouwing. Ook CiBon heeft perfect werk geleverd.
   Wij zijn zeer tevreden over Superkeukens en CiBon keukenservice. Rob en Henk super bedankt.

   Toos en Leo geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  184. Stefan v Klaveren   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeukens Gouda: Ik adviseer om een andere leverancier te kiezen. Ik heb een erg slechte ervaring. De keuken werd niet conform afspraak en offerte geleverd, apparatuur werd afwijkend van de koopovereenkomst geleverd (ander merk goedkoopste uitvoering) Communicatie in de winkel werd niet op prijs gesteld en leidde zelfs tot brulgedrag van de verkoper.
   kortom, ik kan deze zaak niet aanbevelen,

   Stefan v Klaveren geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  185. Peggy   schrijft over Superkeukens:
   Een keer binnen geweest bij superkeukens en ik ben tot nu toe positief. Ben maar even recensies gaan lezen om de ervaringen van anderen mee te nemen in mijn besluit. Heb ook de brochure aangevraagd om me beter te oriënteren. Iemand nog meer tips?

   Peggy geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  186. Andre   schrijft over Superkeukens:
   Laatst in Arkel geweest bij Superkeukens..op afspraak.Nou laat dat super er maar af.
   Na twee uur de deur uitgegaan zonder tekening en zonder prijs(sluitingstijd)
   Na inmiddels drie weken nog niks ontvangen. Terwijl de belofte was na het weekend de offerte met tekening toe te zenden .Wij zijn bij Mandenmakers Kaatsheuvel geslaagd.topzaak

   Andre geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  187. R.A   schrijft over Superkeukens:
   Ik ben erg te spreken over de klantgerichtheid van superkeukens. duidelijkheid bij het uitzoeken en ontwerpen vd keuken en wat betreft de prijs.Ze verkopen er kwaliteit en toch nog te betalen!

   R.A geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  188. Boze klant   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben onze keuken bijna 2 jaar geleden gekocht bij super keukens Roermond

   Er ging vanaf het begin al vanalles mis

   – frontjes niet in de goede kleur
   – grepen op de front terwijl we greeploos hebben
   – onder plint niet in de goede kleur
   – schade aan aanrechtblad
   – gewone kastjes ipv kiep naar boven (mijn man is nogal lang en stoot zich er vaak aan)
   – vaatwasser ging al binnen 2 mnd kapot
   Hierdoor water schade aan de kastjes
   Dit moest via onze verzekering gaan?…(niet onze fout)
   Uiteindelijk weer nieuwe kastjes besteld
   En bij het uitpakken zagen we dat er weer schade was…
   Dus weer nieuwe besteld..

   Na 8 weken wachten nieuwe kastjes binnen
   En weer de verkeerde frontjes…
   Na 2 jr is de keuken nog niet op orde
   En dan voor bijna 10.000

   Ze staan klanten slecht te woord en klachten oplossen doen ze ook niet.. Ze zijn overgens wel SUPER in verzinnen van smoesjes

   We raden iedereen af om daar een keuken te kopen!

   Boze klant geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  189. Ralph   schrijft over Superkeukens:
   Tijdens ons bezoek aan lowik hebben wij tevens een kort bezoekje gebracht aan superkeukens vriezenveen voor onze nieuwe woning.

   Vermoedelijk zijn ze met een grote verbouwing bezig, want er stonden veel dozen overal, dit kwam op mij vrij rommelig over. Showroom rondgelopen en gezocht naar een verkoper die vrij was voor een korte vraag , maar beide heren zaten aan tafel met klanten. We hebben een aantal mooie keukens gezien en alvast een magazine meegenomen.

   Ralph geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  190. Roland   schrijft over Superkeukens:
   Ervaring Superkeukens Wolvega: Tijdens de bouw van ons huis zijn we helaas nogal wat slechte bedrijven en oplichters tegen gekomen. De een komt afspraken niet na, de ander probeert je een poot uit te draaien, en sommigen leveren een abominabel slecht product of service. Superkeukens Wolvega wist echter al deze zaken te combineren.
   Het begon al tijdens het eerste gesprek waarbij keuken tekeningen niet correct werden gemaakt, afmetingen niet klopten en een keuken werd voorgesteld die niet in de ruimte bleek te passen. Hier kwamen we gelukkig zelf op tijd achter, en veronderstelden in onze naïviteit dit een ongelukkige onnauwkeurigheid was. Uiteindelijk zijn de tekeningen op ons verzoek aangepast, zodat deze nu overeen kwamen met de afmetingen van de bouw tekening. Fast forward naar de ‘plaatsing’. Nadat de verkoper van Superkeukens Wolvega dan eindelijk de plaatsing kon inplannen (uiteraard later dan afgesproken, maar dat terzijde) begon de ellende. Allereerst had Superkeuken Wolvega een keukenblad geleverd met andere afmetingen dan besteld, het blad scheelde zo’n 5 cm met dat wat we besteld hadden. Wat er vervolgens gebeurde tart elke verbeelding en ik zal het proberen kort samen te vatten i.v.m. de leesbaarheid van dit stuk: Superkeukens is in de 2 maanden na de initiële plaatsing 6 keer terug geweest om ‘iets’ aan te passen, en continue ontbraken er allerlei onderdelen, zijn er onderdelen verkeerd of niet geplaatst, werd er broddelwerk geleverd, werden er dingen ‘vergeten’, moesten er dingen nabesteld worden. Zo hebben we ongeveer met elk deel van de keuken problemen gehad, met de plinten, het blad, de lades, de deurtjes, de cooker, de afzuiger enz. Alles is zo’n beetje vergeten, verkeerd geplaatst of simpelweg niet geleverd. Vanzelfsprekend hebben we elke keer zelf weer contact op moeten nemen verkoper en z’n kornuiten, die altijd wel een smoes of de zoveelste leugen paraat hadden. Tientallen telefoontjes en emails zijn er van onze kant nodig geweest om elke keer weer een klein stapje bij een acceptabel eindresultaat te komen. Inmiddels zijn we nu 2 maanden verder, en nog steeds zitten we met een gebrekkige keuken waar plinten niet vast zitten, plinten ontbreken, lades niet goed afgewerkt zijn en de achterwand van de keuken nog steeds op zich laat wachten. Ik heb zelden zo’n slecht bedrijf mee gemaakt en ik zou dan ook iedereen met klem af raden om ooit een keuken bij Superkeukens in Wolvega (onderdeel van Homecenter Wolvega) te kopen, aangezien dit de slechtst mogelijk ervaring garandeert. Je hele leven staat maanden op z’n kop, en proberen een oplossing te vinden is vrijwel onmogelijk aangezien het blijkbaar bedrijfspolicy is bij Superkeukens om klanten voortdurend voor te liegen, en in hun sop te laten gaar koken. Zelfs de ‘manager’ beloofde ons dat hij het persoonlijk op zou lossen, na maandenlange problemen die ze veroorzaakt hebben. Je raadt het al, we zijn inmiddels weer een paar weken verder en het is nog steeds niet opgelost, de zoveelste loze belofte. Achteraf gezien had ik graag 5000 euro meer betaald bij een betrouwbare keuken leverancier die z’n werk en z’n klanten wel serieus neemt. In elk geval nooit meer superkeukens voor ons, en ik zou iedereen willen waarschuwen voor deze verkoper, en z’n collega’s van Superkeukens in Wolvega, je haalt de ellende in huis als je hiermee in zee gaat!

   Roland geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  191. Lotte van Schoonhoven   schrijft over Superkeukens:
   Op de site zag ik dat in Amersfoort een mooie showroomkeuken staat. Niet te geloven dat ze showroomkeukens voor zo’n relatief laag bedrag verkopen. Een L-keuken van 3 meter –> 3500 euro. En het toevallige is dat wij al in gedachte hadden dat we een licht blad wilden en een donker onderstel. Wij willen de keuken dit weekend met eigen ogen bekijken.

   Lotte van Schoonhoven geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  192. Alex vD   schrijft over Superkeukens:
   Geweldig dat de keuken precies zo is geworden als wij hadden laten uittekenen bij Superkeukens. De tekening en het resultaat lijken als twee druppels water op elkaar.

   Voor we een keuken zagen waar we interesse in hadden waren we 8 bezichtigingen verder. Voor we bij Superkeukens kwamen zijn we nog bij een paar andere keuken bedrijven geweest, waaronder Tulp, maar we kwamen er met de prijs niet uit.

   We zijn verder gaan kijken en kwamen toen bij Superkeukens uit. De medewerkers zijn er attent en er heerst een relaxte sfeer. Het is een flexibel bedrijf waar de klant centraal staat. Goed bezig jongens

   Alex vD geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  193. J. Gerritse   schrijft over Superkeukens:
   Bij Superkeukens Den Bosch zijn wij super goed geholpen door Jaimy. Hij heeft ons goed geadviseerd om de ruimte optimaal te benutten. Het is een prachtige keuken geworden, waar wij zeer tevreden over zijn. Ook over de prijs kwaliteit verhouding zijn wij zeer tevreden. Daarnaast werd alles in één keer goed afgeleverd en gemonteerd door Gerry. Nogmaals bedankt voor het goede advies en de prima service.

   J. Gerritse geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  194. A&F   schrijft over Superkeukens:
   Wel tevreden over de nieuwe keuken en wat hier aan vooraf is gegaan

   Ik ben positief over:
   – duidelijke prijsopbouw
   – sterke materialen
   – fijne keukensystemen
   – klantvriendelijke medewerker

   Op- of aanmerkingen heb ik niet

   A&F geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  195. Freddy   schrijft over Superkeukens:
   Eerder bij Ikea wezen kijken, redelijke prijs maar vertrouwde de kwaliteit niet helemaal. Toen bij Super keukens naar binnen gestapt. Hier geen klachten over. We kregen nuttige advies dat we thuis op ons hebben laten inwerken. Pas later zijn we weer gekomen om de keuken te ontwerpen. Het advies van de verkoper opgevolgd en dat heeft goed uitgepakt. Offerte laten opstellen en nu wachten op de levering.

   Freddy geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  196. Van Galen   schrijft over Superkeukens:
   Keukenboek van superkeukens besteld. Tot onze verrassing was hij zeer snel binnen. Toch ook wel even gebruik gemaakt van het internet om ook de collectie op de website te bekijken. Momenteel nog oriënterend. Graag de tips?

   Van Galen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  197. Verbeek M.   schrijft over Superkeukens:
   Mijn zus en zwager hadden een goede ervaring met superkeukens. Toen wij een keuken wilden kopen zijn we hier gaan kijken. Eerst rustig rondgelopen en uiteindelijk gevraagd of iemand tijd voor ons had. We konden later die middag nog terecht voor een afspraak. Het gesprek was ontspannen en prettig. De verkoper liet aan ons over hoe wij de keuken wilden indelen. Hij vroeg niet meteen naar ons budget. Doordat hij dit niet deed kijk je eerst wat de opties zijn en worden de opties niet meteen beperkt. We hoeven nu alleen nog te wachten op de levering van de keuken.

   Verbeek M. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  198. Harold   schrijft over Superkeukens:
   Service is goed: Veel uitleg en tips en controle
   Correct ontvangen in de showroom.
   Zeker 4 sterren !

   Harold geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  199. Dennis   schrijft over Superkeukens:
   Een prijsvechter zonder dat je het ziet aan de kwaliteit van de keukens en aan de verkooptechnieken. Geen gepush en geen aanval van kortingen die je over de streep moeten trekken. Was voor 7600 euro klaar inclusief levering en montage. Een vaatwasser, afzuiging, combimagnetron en koelkast, het zit er allemaal in.

   Dennis geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  200. Sjors   schrijft over Superkeukens:
   Ben zeer tevreden over super keukens Huissen
   alles gegaan volgens afspraak vriendelijke mensen en ze nemen ook de tijd voor je GEEN agressieve verkoop en onder een genot van kopje koffie konden we een mooie keuken uit zoeken.

   Sjors geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  201. Huub   schrijft over Superkeukens:
   Sinds begin vorig jaar hebben wij de keuken staan. Het resultaat is naar tevredenheid.
   De enige opmerking die wij hebben is dat de levering ruim een maand later plaatsvond dan de geplande datum. Het heeft in feite niet voor problemen gezorgd, want nadat dit was aangekondigd hebben we gewoon de verhuisdatum verzet.

   Huub geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  202. Greta   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn goed geholpen in Den Bosch. Onderhandelen over de prijs was hier niet nodig en er werd geen druk op ons gezet om een handtekening te plaatsen. Het heeft aardig lang geduurd voor we een keuken hadden die helemaal naar onze wens was, maar we zijn er uiteindelijk uit gekomen. De afhandeling van alle zaken verliep voorspoedig en we zijn overal van op de hoogte gehouden. De bezorging en het bouwen van de keuken ging volgens plan. Binnen een dag waren de heren klaar en ze hebben heel secuur werk geleverd. Heel fijn dat alle zorg uit handen is genomen.

   Greta geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  203. Scholte   schrijft over Superkeukens:
   Goed ontvangst en goede uitleg bij ons eerste orientatie. Locatie Apeldoorn

   Scholte geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  204. joey   schrijft over Superkeukens:
   Nog steeds blij dat ik voor super keukens heb gekozen :
   * dik jaar geleden keuken uit gezocht. werd mee gedacht met mij als klant en niet aan de eigen portemonee
   * keuken is geleverd op de de afgesproken datum
   * monteren keuken is gedaan door twee toppers
   * deur koelkast sloot na paar maand niet goed. monteur heeft het gemaakt en geen kosten

   joey geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  205. R. Verweij   schrijft over Superkeukens:
   Bij Superkeukens wordt er een vast bedrag genoemd, bij de andere keukenzaken waar we waren wordt geen duidelijke prijs afgesproken. Dus dat alleen is voor mij al reden genoeg om bij Superkeukens mijn keuken te kopen, ik wil gewoon helder hebben wat de keuken mij gaat kosten als ik overweeg deze te kopen.

   R. Verweij geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  206. Tamara   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben bij Superkeukens onze keuken gekocht. We wisten van tevoren in grote lijnen al hoe de keuken er uit moest komen te zien. Deze ideeën en eisen hebben we voorgelegd aan een aantal keukenwinkels en wij vonden dat Superkeukens daar goed op in speelde. Voor we het wisten zaten we met een kopje koffie aan tafel onze keuken te ontwerpen. Van vrienden hoorden wij dat ze bij sommige keukenwinkels direct moesten beslissen of ze de keuken wilden kopen. Dat hoefden we bij Superkeukens niet te doen. Ze geven bedenktijd en we kregen zelfs de tekening naar ons e-mailadres gestuurd, zodat we deze thuis nog rustig konden bekijken. Aanpassingen konden we nog doorgeven, maar dat was niet nodig. Juist door de ruimte die Superkeukens ons heeft gegeven, hebben wij besloten onze keuken hier te kopen.

   Tamara geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  207. PM   schrijft over Superkeukens:
   Drie uur om de tafel gezeten met M. van Superkeukens Breda (in de hoop bij een betrouwbare, ‘niet-DMG-keukenzaak’ te zijn binnen gestapt). De hele keuken uitgetekend en erg enthousiast over het resultaat. Van tevoren heel duidelijk gezegd dat we de volgende dag al leidingschema’s nodig hadden vanwege bouwdeadlines voor onze nieuwbouwwoning. Hier zou een uitzondering voor worden gemaakt en dit zou absoluut goed komen. De volgende dag niets ontvangen… 🙁 Uiteindelijk pas ruim een week later een globale offerte (zonder leidingschema’s) gekregen die ook nog eens een stuk onvoordeliger uitpakte dan de zaak waar we uiteindelijk onze keuken hebben besteld. Nog een mailtje terug gestuurd met de vraag waarom de leidingschema’s niet volgens afspraak zijn verzorgd (waardoor we in de knoei zijn gekomen met de bouw), maar helaas nooit meer een antwoord gekregen. Slechtste keukenervaring ooit!

   PM geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  208. Margreet   schrijft over Superkeukens:
   Heel goed oriëntatiegesprek gehad, met handige tips en goede ideëen.

   Margreet geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  209. Bas   schrijft over Superkeukens:
   Had graag vanwege de indeling het gasfornuis boven mijn vaatwasser geplaatst. Helaas was dit niet mogelijk.

   Bas geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  210. Fam. van Hulst   schrijft over Superkeukens:
   Na lezing van eerdere goede recencies hebben ook wij gekozen voor Superkeukens en hebben daar geen enkele spijt van! Vakkundig en plezierig zijn we in Assen geholpen door Arjan Knevelbaard en is verder, door Superkeukens uitstekend georganiseerd, in Augustus j.l. onze oude keuken gesloopt en de nieuwe geplaatst! Van deze mooie nieuwe keuken zeggen we nu: ach, hadden we dit maar eerder gedaan! Superkeukens Assen en Arjan Knevelbaard, nogmaals een groot compliment! En mocht u ook overwegen om op dit adres een keuken te kopen, onze tip: vraag dan naar Dennis Buninga, u krijgt o.i. de beste vakman als installateur!

   Fam. van Hulst geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  211. Willem   schrijft over Superkeukens:
   Super showroom
   Super services
   Super offert
   Minder duidelijke prijs

   Willem geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  212. Krista Hobo   schrijft over Superkeukens:
   Ontzettend goed geholpen bij Superkeukens Arkel!
   Wouter had meteen even tijd voor ons, dacht geweldig goed mee…we voelden ons meteen op ons gemak en zijn niet eens meer bij een andere zaak wezen kijken.
   Het plaatsen van de keuken door Albert is goed verlopen. Jammer dat de hoekkast stuk was. Keuken is toch geplaatst en niemand zag dat er nog iets vervangen moest worden. Keurig opgelost en later nieuw kastje geplaatst.
   We genieten erg van onze nieuwe keuken!

   Krista Hobo geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  213. Fam de Vries   schrijft over Superkeukens:
   10+

   Advies, ontwerp, meedeken in de mogelijkheden, levertijd, montage, afspraken en service!

   En als kers op de taart…..
   Door stommiteit was er een druppel sec.lijm terecht gekomen op het prachtige zwarte aanrechtblad. Als reactie de drup uitgeveegd met een vochtige doek…. Stom stom stom… Er bleven dikke vegen over.
   Overlegd met SK Assen en 15 min.later stond er iemand op de stoep om het probleem te verhelpen. Super!

   Medewerkers Super Keukens Assen en Bram Kort (montage) bedankt voor de prachtige keuken!

   Fam de Vries geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  214. Monique   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens Roermond? Super! Van oriëntatie tot levering en aftersale in één woord: Fantastisch. Met dank aan Roel!
   Wij bevelen iedereen Superkeukens Roermond aan!

   Monique geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  215. F-10   schrijft over Superkeukens:
   Nadat wij in meerdere keukenzaken geweest waren met het gevoel dat we overal behandeld werden net als bij het kopen van een auto (wat een leuke kinderen……) kwamen we bij Super keuken in Utrecht terecht. Op zeer vriendelijke en vakkundig wijze zijn wij geholpen door verkoper Bram. Samen met hem hebben we onze keuken ontworpen een keuken die moest voldoen aan onze eisen. Geregeld kregen wij feedback van Bram als iets niet slim of onhandig was.. Nadat we ruim 2 uur geplakt en geknipt te hebben was onze keuken digitaal een feit geworden. Op ons verzoek is hij twee maanden later geleverd.

   Het plaatsen van de keuken is gedaan door het montagebedrijf wat samenwerkt met Super keuken geplaatst. Op de manier hoe monteur Ron en Ronald onze keuken geplaatst hebben is werkelijk top. Op professionele wijze is onze keuken geplaatst. Zelf had ik aantal aanpassing gedaan (elektra) echter waren deze niet correct uitgevoerd. Op klantvriendelijke wijze, zonder enig bezwaar hebben zij mijn fouten herstelt. Twee dagen later waren wij in het bezit van letterlijk en figuurlijk een Super Keuken.

   Als laatste kan ik iedereen die een keuken wilt kopen (wat toch al vaak rond de €10.000 kost) Super Keuken aanbevelen. Wij kijken terug op een klantvriendelijke en professionele bejegening met als resultaat een keuken waar we zeer blij mee zijn.

   F-10 (Nieuwegein)

   F-10 geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  216. ewald   schrijft over Superkeukens:
   Heb alle reactie’s gelezen maar dit bedrijf gaat niet worden voor me nieuwe keuken,

   Als feedback naar SK deze naam maken ze al niet waar, er moet heel veel gebeld worden door de klant. Zou wat aan jullie interne communicatie van levaranciers gaan doen dit zal tegoed komen aan betere jaarcijfers. ( inzage kvk)

   ewald geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  217. arjan   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben een keuken bij superkeukens tiel gekocht
   We hadden de keuken zelf op gehaald en we misde al stelpootjes onder de kast
   Dus onze keukenzetten heeft een paar uur niks kunnen doen voor dat ze een keer met de steunpoten kwamen
   Daarnaast hebben ze de verkeerde handgrepen geleverd
   En er was een deurtje beschadig
   Een tijd mee aan het bellen zouden ze een nieuw deurtje opsturen en met de handgrepen moesten we naar tiel komen
   Alleen de man die wij gesproken en keuken besteld hebben was al ontslagen omdat hij bij meerde mensen al fout had gedaan
   Dus kregen wij iemand anders en die zij dat de handgrepen niet kon bestellen want dan zat je met de gaten in de kastjes daar konden wij een vergoeding voor terug krijgen
   Ondertussen was naar een maand het deurkastje geleverd stond voor de deur gezet zonder dat iemand het had aan genomen want wij waren een weekend weg en had gelukkig een lieve buurman die hem naar binnen heeft gehaald
   Dus later kregen we het deurtje maakte hem los en ja hoor verkeerde deurtje opgestuurd
   Dus weer een tijd aan de telefoon gezeten met hun
   Wilde ons eerst de schuld geven dat wij het verkeerde deurtje hadden doorgeven terwel er foto’s en alles in de mail stonden dus nu zitten wij nog op het deurtje te wachten en onze keuken staat er al een half jaar onderhand

   arjan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  218. Marijke   schrijft over Superkeukens:
   Mijn ouders namen mij mee als verrassing voor mijn nieuwe woning. Hier hebben zij hun keuken gekocht en ik zou hier ook kunnen slagen. Leuke verkoper die met alle aandacht ons adviseerde en een prachtige keuken ontwierp voor mijn appartement. Helaas was mijn budget niet voldoende dus mijn ouders stelden voor het verschil te betalen! Zonder te aarzelen stemden zij hiermee in. Volgens mij hadden zij dit al samen bekokstooft. Ouders en winkel: bedankt voor de mooie keuken!

   Marijke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  219. veltins   schrijft over Superkeukens:
   Een keuken uitkiezen is best wel lastig. Vooral met de kleur is het flink stoeien geweest. Uiteindelijk gekozen voor splinteiken kleur inclusief mooie en goed werkende inbouwapparatuur. Voordeel van de keukens is dat deze voldoende opbergruimte heeft om alles in op te bergen.

   veltins geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  220. Sven   schrijft over Superkeukens:
   Tja waar te beginnen met superkeukens Zoeterwoude of eerder gezegd super prutsers.
   Na 2 keer niet leveren word de keuken eindelijk een keer geleverd.
   En gelukkig mag je er zelf elke keer achteraan bellen, omdat je vanuit superkeukens niks hoort!
   En als je belt hebben ze elke keer een andere smoes klaar liggen die overigens wel SUPER goed verzonnen zijn.
   Het begon allemaal heel goed met het eerste gesprek, ons gevoel was ook heel goed en dachten onze droom keuken te hebben.
   Daarna ging het al snel verkeerd, we zouden de zelfde dag nog de tekeningen krijgen.
   Helaas na een aantal dagen zelf maar gemaild of we deze nog konden krijgen.
   Ook voor het inmeten van de keuken kregen we maar geen reactie.
   Dus maar weer zelf bellen om er achteraan te gaan.
   Na het inmeten nooit wat gehoord wanneer de keuken geplaatst moest worden.
   Dus maar weer zelf bellen, en daar begon alle ellende.
   De eerste lever datum kon niet worden gehaald omdat “de fabriek 3 weken dicht was”
   Later kregen we te horen dat de leverancier ging verhuizen.
   En om het nog mooier te maken was het als laatste een “productie fout”
   De keuken hebben wij in februari gekocht.
   Inmiddels is het 24 september en staat de keuken.
   Tenminste wat je een keuken kan noemen, want wat onze droom keuken zou moeten zijn is een nachtmerrie geworden.
   1. de afzuigkap is defect
   2 onze nieuwe muren zijn kapot gebikt om het aanrechtblad passend te moeten maken.
   3 passtukken zijn niet geleverd waardoor we nu gaten in de keuken hebben zitten.
   4. de deur van de vaatwasser past niet, waardoor we nu tegen en zwart/silvere deur zitten te kijken.
   5. de deur van de vaatwasser blijft niet open staan, wat heel makkelijk is voor het inladen van de vaatwasser.
   6. plafond en muren zijn erg beschadigd geraakt bij het plaatsen van de keuken.
   7. de kraan lekt.
   Het ergste is nog dat je later weer zelf belt en te horen krijgt dat we toch een “keuken” hebben staan.
   Ik snap niet dat mensen met zichzelf kunnen leven.
   Er word ook geen enkele medeleven getoond en niet direct naar een passende oplossing gezocht.
   Want ja de keuken moet een week voor levering worden betaald, dus de centen zijn toch binnen.
   Ik raad een ieder af om een keuken bij superkeukens te kopen.
   In een leven maak je wel eens fouten, maar dit is toch wel onze grootste fout geweest.

   Sven geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  221. Leendert   schrijft over Superkeukens:
   Goed advies gekregen, snelle levering, mooie keuken geplaatst.

   Leendert geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  222. Maaike Mulder   schrijft over Superkeukens:
   Naast het feit dat de beloftes die gedaan zijn ook daadwerkelijk zijn nagekomen, is de levering sneller gegaan dan elders mogelijk was. De levertijd bij superkeukens is ook een van de punten geweest dat we samen hebben besloten hier te kopen. Het goede gevoel was er bij beide.

   De ruime keuze in werkbladen en de kleuren van de fronten heeft de keuze niet gemakkelijk gemaakt. In onderling overleg en de adviezen in de winkel heeft het tot een prachtig resultaat geleid.

   Maaike Mulder geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  223. Dribbel   schrijft over Superkeukens:
   We hebben nu een gesprek gehad met de keukenadviseur. Het was een fijn gesprek met goede adviezen. Er werd ook niet aangedrongen op de koop, we mochten er nog gewoon rustig over nadenken.
   Gaf een goed gevoel, gaf vertrouwen in de keukenman.

   Dribbel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  224. Piet L.   schrijft over Superkeukens:
   Door Ron een tekening gemaakt, van de door mij opgegeven maten een indeling gemaakt met de mogelijkheden.
   Zoals afgesproken alles op tijd geleverd.
   Ik kan zeggen beter kon het niet.

   Piet L. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  225. H. Visser   schrijft over Superkeukens:
   De overtuiging van onze adviseur heeft er voor gezorgd dat we voor een keuken met eiland met watervoorziening (kraan) hebben gekozen. Het werkblad van 6 mm staat goed op het geheel. Aangezien we hier wat langer zijn is het handig we voor de hoge wandkasten hebben gekozen. In vergelijking met onze vorige keuken hebben we veel meer ruimte gecreëerd voor de berging van de etenswaren. Nogmaals, zonder onze adviseur was het resultaat absoluut anders dan wat het is geworden.

   H. Visser geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  226. Maaike   schrijft over Superkeukens:
   Grote keukenzaak met korte lijntjes wat erg fijn is als er wat misgaat na aankoop. Ervaring heeft het geleerd.

   Maaike geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  227. Bennink   schrijft over Superkeukens:
   Ben erg verrast door de brochure die ik heb ontvangen. Het bevat veel nuttige informatie en mooie voorbeeldkeukens. Ik had graag het 3d ontwerp op de computer willen zien. Nu moet ik er direct voor naar een vestiging.

   Bennink geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  228. Brouns   schrijft over Superkeukens:
   Ongeïnteresseerde verkoper. Nam niet de tijd. Voelde me niet serieus genomen.

   Brouns geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  229. Suus   schrijft over Superkeukens:
   Het verhaal van de grootste inkoop organisaties vonden we een beetje vaag.
   De prijs was praktisch hetzelfde als waar we nog meer een offerte hebben laten maken.
   Het enthousiasme van de verkoper heeft ons absoluut overtuigd.
   Dat neemt niet weg dat we een passende greep-loze hoogglans keuken hebben gevonden.
   Voor de apparatuur vonden we Siemens de meest aansprekende naam.
   Alles is keurig geplaatst door een vakman die op het oog jaren ervaring heeft.

   Suus geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  230. Fam Mostert   schrijft over Superkeukens:
   Vorige maand een keuken ontvangen van superkeukens, hoofdweg Capelle en zelf geplaatst. (Kasten komen gemonteerd binnen, dus het meeste werk zat in inmeten, afstellen en waterpas maken)
   Het enige wat niet klopte was de prijs die je op de website kon aanvragen in combinatie met de praktijk.
   Verder qua service en contact prima ervaring gehad. We hadden alles keurig op tijd, er waren afspraken gemaakt die netjes nagekomen waren.
   Bij aflevering schade aan 1 kast, dit werd keurig nageleverd 2 weken daarna.

   Hoop geld kwijt geweest voor onze keuken, maar geen spijt.

   Fam Mostert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  231. Keukenzoeker   schrijft over Superkeukens:
   Twee maal kort achter elkaar bezocht en twee maal uiterst vriendelijk geholpen, toch in het achterhoofd dat er iets niet lekker zit, omdat combinaties (achterwand, kastjes, apparatuur) niet mogelijk waren van verschillende (?) tussenleveranciers. Je zit dan al snel op het keurslijf van 1 keuze…

   Keukenzoeker geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  232. JaniqueS   schrijft over Superkeukens:
   Met volle overtuiging een superkeuken l vormige keuken gekocht. waarom?? onze buren hadden pasgeleden ook een nieuwe keuken hier gekocht en waren zeer te spreken over de kundigheid en blij met de adviseur, die daadwerkelijk kritiek durfde te leveren op het bestaande plan. Kritiek is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. De keuken is in bestelling en wij wachten met spanning..en de prijs? Die was mooi meegenomen!

   JaniqueS geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  233. Henk   schrijft over Superkeukens:
   Naar aanleiding van het versturen van uw keukenboek ben ik bij u terecht gekomen in een van uw winkels. Uw showroom ziet er naar behoren uit en uw personeel heeft mij na enkele gesprekken overtuigd een gelakte hoogglans keuken te kopen. Uw monteur heeft de keuken reeds geplaatst. De samenwerking met u ervaar ik als succesvol.

   Henk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  234. Hans   schrijft over Superkeukens:
   Keuken bestelt en blij getekend, dat ons gepuzzel eindelijk werd afgerond. 5-6 weken gewacht, 3 telefoontjes dat het laat werd, maar de keukenlieden kwamen om 17 uur, vlug gepind en enthousiast alles binnengedragen: Alleen werkblad van 3 mtr was te groot en te zwaar(50 kg) en te groot voor 2 sterke jonge mannen, dus dat deden mijn vrouw(67 met behoorlijk reuma) en ik(74 fit met versleten rug) naar de 5e etage binnen 10 minuten en onbeschadigd en bleek ……… 18 kg te wegen. Volgende dag een door Superkeukens geadviseerde monteur, koffie bij binnenkomst, maar daarna meteen alle door mij aangeleverde leidingen en stopcontacten, maar ook de loshangende elektrische leidingen met royaal bekabeling voor aanpassen afkeurde, maar dan toch maar het keukentje monteren ging op mijn aandringen en zijn collega, en passant bij montage bleek de plint gebroken, was het gascomfort volgens afspraak geen Whirlpool, op het contract bleek het echter te kloppen: Zanussi, hetgeen ik over het hoofd heb gezien, daar ik dat anders had geweigerd. maar ja daar ga je dan vlug ff de mist mee in, ook de afzuigkap was een andere als op contract: Veel lawaaieriger. Gas en elektra waren niet correct aangeleverd dus alles verwijderd en gas en water ongecontroleerd los achter gelaten maar de keuken was wel gemonteerd . Losse stopcontacten op de vloer, zodat ze niet meer naar boven konden: Je zal straks maar lekkage krijgen! Zelfs geen moeite gedaan om het bruikbaar loshangend voor een volgende collega achter te laten. Kortom langzame levering, Geen vooraf controle door geadviseerde monteurs, contract door mijn vrouw(20 jaar directie secretaresse) en mij getekend met enkele over het hoofd geziene veranderingen: Bij verkoop controlegesprek i.z. contract wel de omschrijving genoemd, maar selectief in deze betreffende(Whirlpool) fabrikant niet! Kortom: Geen korting bedongen, wel in mijn ogen manipulerende verkooptechniek, montage team dat door Superkeukens werd aangeraden had de flexibiliteit van een loden deur om kleine zaken prettig op te lossen of voor collega bruikbaar achter te laten, belde ettelijke keren bij het minste geringste zijn collega om daarna weer gekalmeerd jakkerend verder te gaan.
   Over 3 jaar ga ik een ander appartement inrichten……maar dan zeker geen Superkeuken, al zouden ze geld toe geven
   O ja het keukentje voldoet uiterlijk wel aan de verwachtingen, op de iele, dunne achterwandjes na! Kortom: Minimum aan kwaliteit en service.

   Hans geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  235. Van Bemmel   schrijft over Superkeukens:
   OF ik een keuken kwam kopen?? ondanks de vraag of ik een keuken kwam kopen, (rare binnenkomer?) in het gesprek toch tot goede resultaten gekomen voor een eerste orientatie. Kwaliteit van de keukens komt solide over.

   Van Bemmel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  236. Huiberts   schrijft over Superkeukens:
   we hebben 8 jaar terug een keuken gekocht bij superkeukens in langedijk. Het folie van de deurtjes laat al een tijdje los. Het ziet er niet uit. Naar superkeukens gegaan in langedijk medewerker stond ons te woord en kon het voor ons oplossen voor 3000 euro. Belachelijke prijs . Toen op internet onze ervaring met superkeukens gezet. En we werden terug gebeld door een medewerker. Dit persoon zal ons dit probleem uitzoeken. Nu 2 maanden later nog niets gehoord, kwaliteit en service laten hier te wensen over.

   Huiberts geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  237. Jo van gelder   schrijft over Superkeukens:
   We zijn erg blij dat we onze keuken bij superkeukens hebben gekocht.
   We hadden bij andere keukenzaken een vervelende ervaring gehad.
   Bij superkeukens zijn we goed geholpen.
   Roland heeft ons goed advies gegeven en een mooie keuken aan ons verkocht voor een nette prijs.
   Hij denkt mee en geeft goede adviezen.
   We voelden ons bij deze zaak ook echt de klant is koning.
   Wilco , de monteur die onze keuken heeft geplaatst is een echte vakman.
   We zijn enorm blij en tevreden en zouden superkeukens aan iedereen aanbevelen.

   Jo van gelder geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  238. 4ster   schrijft over Superkeukens:
   Goed geholpen en een mooie keuken uitgezocht. Prijs lag net iets boven het begrootte bedrag. We kijken uit naar de levering.

   4ster geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  239. Patty   schrijft over Superkeukens:
   Kort geleden is onze keuken geleverd. Na een lange zoektocht hebben we ons moderne kookeiland besteld bij Superkeukens. We hebben ons rustig georiënteerd en hebben vakkundig advies mogen ontvangen van de adviseur. Na een oriëntatiegesprek en twee opvolgende gesprekken hebben we onze handtekening gezet. De levertijd van de keuken was ongeveer een maand, wat ons mooi de tijd gaf onze oude keuken op marktplaats te zetten (keuken was 5 jaar oud, door de vorige bewoners van ons huis geplaatst, maar niet naar onze smaak). Een paar dagen voor levering is onze oude keuken opgehaald. Hierdoor hebben we maar een paar dagen zonder kookplaat gezeten. Het plaatsen van de keuken liep voorspoedig. Samen met de vakkracht de levering gecontroleerd. Alles was compleet en in orde. Goede ervaring met Superkeukens dus.

   Patty geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  240. 053   schrijft over Superkeukens:
   In de winkel correct geadviseerd en na een korte bedenktijd ook akkoord gegeven voor de keuken. Dit had mede met de duidelijke prijsopgave te maken. Levering ging bijna vlekkeloos. Superkeukens zal de eerste winkel zijn die wij bezoeken bij een eventuele volgende aankoop.

   053 geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  241. JVK   schrijft over Superkeukens:
   Op aanraden van een kennis zijn wij langs geweest bij deze winkel. De showroom was keurig en wij kregen goed persoonlijk advies. Al met al hadden we een goed gevoel en hebben we de keuken aangeschaft. Al met al dus een positieve ervaring.

   JVK geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  242. Liesjee   schrijft over Superkeukens:
   Bij verscheidene zaken een vrijblijvende offerte opgevraagd maar het verhaal en de prijs bij Superkeukens spraken mij het meeste aan en kwamen ook het meest betrouwbaar over.Levering is gegaan met wat je er van mag verwachten duurde een klein beetje langer dan gepland waardoor ik in de rotzooi zat na het verwijderen van de oude keuken. Monteur was aan het einde van de dag wat gehaast maar heeft alles gemonteerd zoals beloofd.

   Liesjee geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  243. julia   schrijft over Superkeukens:
   Van de wooningbouwvereniging n huis gekocht. Zat lelijke, oude keuken in. Aantal winkels bezocht voor showroomkeukens tot 3000 euro. Zat niets tussen. Allemaal te groot of nie me smaak. Wou t nie te duur hebben want huis kopen is al duur genoeg. Ben naar superkeuken gegaan en daar keuekn uitgezocht en werd binnen paar week geplaatst. Nu lekker geniete van me huisje

   julia geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  244. peter   schrijft over Superkeukens:
   Een mooie keuken gezien,mooie prijs.
   Na een paar eenvoudige aanpassingen en apperaten
   schoten de prijzen omhoog.moest plotseling het tweevoudige betalen???????

   peter geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  245. miranda buijserd   schrijft over Superkeukens:
   Wij hebben in Arkel helaas ook slechte ervaringen. Verkeerde levering fronten. ..kregen alleen nieuwe als we ze zelf betaalde..Erg jammer deze slechte service!

   miranda buijserd geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  246. Eline   schrijft over Superkeukens:
   Het is een tijdje geleden dat ik bij Superkeukens mijn keuken heb gekocht. De eerste stap die ik maakte in de winkel was ik bijna weggelopen, omdat ik niet aangesproken werd. Daarna was de ontvangst prima. Ondanks dat ben ik goed en uitgebreid voorgelicht toen ik aan de beurt was. Ik ilde de uitsparing van de wasbak niet op de plek waar deze standaard zit. De opstelling heeft de adviseur verder perfect voor mij aangepast. In mijn ogen is het echt een bijzonder ontwerp geworden. Aangezien ik niet over één nacht ijs ga, heb ik toen de beslissing voor me uit geschoven. Bij levering bleek er het een en ander niet juist geleverd te zijn. In overleg met de winkel is dit allemaal op korte termijn en netjes opgelost. Ik heb nu een keuken waar ik jaren mee verder kan.

   Eline geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  247. De Visser   schrijft over Superkeukens:
   Recentelijk zijn we bij Superkeukens geweest voor een nieuwe keuken. Als gezin met drie jonge kinderen is het niet het leukste om te doen, maar de keuken was nu eenmaal meer dan 15 jaar oud en erg verouderd. Wij op stap met de kids. Keurig ontvangen, maar voor onze kinderen was er weinig te doen. Dat zorgde er voor dat het uitzoeken van een keuken een behoorlijke opgave werd. Na verloop van tijd waren de kids het zat en begonnen te jengelen. Op zich een goed gesprek gehad met de keukenadviseur.

   De Visser geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  248. Jerome   schrijft over Superkeukens:
   Maken we een afspraak voor het bespreken van een keuken, vragen ze of we gelijk kunnen beslissen. Zouden ze niet eerst willen beginnen met adviseren voordat ze gaan verkopen? Dit gaat ons net iets te snel…

   Jerome geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  249. eewijt   schrijft over Superkeukens:
   Ruim één jaar geleden een keuken gekocht. Na eerst bij andere zaken met allerlei verkooppraatjes en acties bezocht te hebben uiteindelijk bij superkeukens den bosch terecht gekomen.
   Binnen één uur een keuken uitgezocht. Helemaal naar onze zin en stukken goedkoper. Opties werden besproken en advies gegeven over wat we wel en niet moesten nemen. De keuken werd in de afgesproken week afgeleverd. Montage door onze eigen aannemer uitgevoerd. Twee kleine punten klopten niet maar die werden snel hersteld, zonder gezeur. Kortom: prima zaak met goede adviezen, prima keuken waar we nog steeds erg blij mee zijn.

   eewijt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  250. Ronald van Nattem   schrijft over Superkeukens:
   Keuken gekocht in aug 2014 en opgeleverd maart 2015 ivm keramiek achterwand. Wij zijn tevreden met de keuken maar het heeft veel te lang geduurd. Verkoper goed en duidelijke voorlichting.
   Tips betalingswijze 75% en 25% bij oplevering en uitvoering restpunten. Montage door leverancier in de prijs niet apart betalen.
   Monteur voor aanvullend werk niet goedkoop maar uitstekend werk. Ik beveel dit bedrijf aan. Superkeukens Eindhoven verkoper Rob de Kuijer

   Ronald van Nattem geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  251. Fred van Bentum   schrijft over Superkeukens:
   Bij Henk van Keulen geweest ,een topverkoper ,nam rustig de tijd ,legde alles duidelijk uit van de kasten tot aan de offerte .Dacht heel erg goed mee ,bleef rustig en vriendelijk ( zelfs na 3 uur durend gesprek ).We zijn er nog niet uit financieel maar ik denk dat ,dat wel gaat lukken volgende week in tweede gesprek .Door Henk van Keulen is een keuken kopen weer leuk .

   Fred van Bentum geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  252. Maarten Eline   schrijft over Superkeukens:
   In Broek op langedijk bij superkeukens geweest. Kort orienterend gesprek gehad. Ook bij sombroek keukens geweest. Wij twijfelen tussen een gigant met 40 vestigingen of een enkeling die in de buurt goed bekend staat.

   Maarten Eline geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  253. Astrid   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens Middelburg, helemaal goed! Winkel, verkoper, inmeten, afleveren en natuurlijk ook de monteur! Helemaal top en niets te klagen! Over de prijs heb je niet te onderhandelen want die is zoals die is.
   Anders als bij een andere keukenwinkel want daar was dezelfde keuken ruim €12.000,- duurder! Maar toen begon het verkooppraatje met deze week hebben we een speciale actie, en toen zaten ze nog ruim €4000,- boven de prijs die superkeukens meteen gaf. Natuurlijk kon er bij die andere winkel nog wel wat geld af maar dan moesten we wel METEEN tekenen! Jaja….Daaaaaggg!
   Superkeukens…Super bedankt!! Ben er helemaal blij mee!
   Groetjes een zeer (handige) en kritische klant!

   Astrid geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  254. de buurman   schrijft over Superkeukens:
   Een koopzondag uitgekozen om in de Superkeukens shop in Breda te kijken. Op het moment van ons bezoek was het vrij druk en hebben we onze eigen weg gevonden in de shop. We zijn wel netjes ontvangen en er is een kop koffie aangeboden. Om onze wensen volledig in kaart te krijgen willen we graag de ruimte en de tijd hebben om alles kenbaar te maken. Aangezien onze agenda’s zo gigantisch vol zijn, zien we geen mogelijkheid op korte termijn terug te komen. Wanneer de tijd er wel is gaan we zeker een nieuw bezoek brengen aan Superkeukens.

   de buurman geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  255. slob / de groot   schrijft over Superkeukens:
   We hebben een keuken gekocht bij superkeukens in Arkel. Na levering is deze geinstalleerd door een door superkeukens besproken installateur. De keuken was prima, maar helemaal verkeerd gemonteerd. Ongeveer 23 punten zijn niet goed. Bijna niets is waterpas geplaatst. Koelkast staat geschrankt. Bovenkasten hangen hoger dan hogekast. Plint schuin onder kast. Om de problemen op te lossen zou de hele keuken opnieuw geplaatst meoten worden. Zowel Superkeukens als installateur komen afspraken niet na. We zitten al sinds begin december met een keuken die niet goed is. Uiteindelijk hebben we de zaak uit handen gegeven om tot een oplossing te komen.

   slob / de groot geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  256. De Jong   schrijft over Superkeukens:
   Super Keukens Apeldoorn een heerlijke zaak om te bezoeken. Geen gladde praatjes en je krijgt wat je wil. Echt een aanrader!

   De Jong geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  257. TB   schrijft over Superkeukens:
   In oktober en keuken uitgezocht bij SuperKeukens Utrecht. Verkoper zeer vriendelijk en geduldig (verschillende keren langs geweest en her en der nog aanpassingen gedaan) en dacht goed mee met onze wensen.

   Na 8 weken werd keuken afgeleverd, en volgende dag geinstalleerd. Installateur heeft netjes gewerkt, maar liet ons wel met alle verpakkingsmateriaal (plastic, piepschuim, karton, hout) zitten, omdat hij dat zogenaamd niet mee kon nemen. Bij de installatie bleken verder een kast en de spoelbak beschadigd (tijdens transport?), niet juiste ladenkasten geleverd en grote, lichte vlekken op het composiet werkblad. Nieuwe spoelbak, juiste ladenkasten en een extra paneel voor de kast zouden worden nabesteld (levertijd: ongeveer 6 weken, wachten we nog op).

   Voor beschadiging van het werkblad zou een monteur worden ingeschakeld. Deze nam contact op en gaf aan dat we vooral goed moesten schoonmaken met schuurmiddel, evt enkele keren. Uiteraard niet geaccepteerd dat we dit zelf moesten oplossen, waarna monteur (van de leverancier) alsnog langskwam. Hij kreeg de verkleuringen niet weg, ondanks gebruik van een scala aan schuurmiddelen. Daarmee heeft hij zelfs het werkblad wat opgeschuurd, waardoor het op dat stuk lichter is geworden. Hij zou terugrapporteren dat hij de vlekken niet kon verwijderen. Na 2 weken (!) bericht van SuperKeukens dat de vlekken op het werkblad niet verwijderd konden worden en dat het niet mogelijk was dat het werkblad zo geleverd was! Met het verzoek contact op te nemen met onze verzekeraar! Ook ontkende de installateur nu dat de vlekken zo sterk aanwezig waren bij de montage (“er waren wel wat vlekken, maar niet zo erg”)! Woedend SuperKeukens gebeld en nu afgesproken dat er een onafhankelijke expert naar komt kijken. Dat moet nu nog gebeuren. Zeer benieuwd hoe dit afloopt…

   Voorlopige conclusie: voortraject prima, nazorg om te huilen… Alle communicatie gaat traag en ze proberen lastige schade gewoon op de koper af te schuiven… Dus: SuperKeukens, de naam zegt niet alles…

   TB geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  258. G Achterberg   schrijft over Superkeukens:
   Hierbij wil ik de verkoper Henk Bruis van vestiging Veenendaal een pluimpje geven voor: zijn goede advies zijn geduld en voor de moeite om een goede en mooie keuken uit te kiezen geheel naar onze wensen. Deze verkoper was niets teveel in tegenstelling wat in de dagbladen vermeld stond over keukenverkopers en zeker ook niet opdringerig.
   Dus een dikke pluim voor Henk Bruis uit Veenendaal.

   G Achterberg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  259. Edwin de Vries   schrijft over Superkeukens:
   Fijne winkel, Superkeukens Amsterdam!
   Ongedwongen en meedenkend.
   Geen agressieve verkoop wat bij andere wel het geval was.
   En de prijs was ook het voordeligst (niet onbelangrijk!)
   Levering en montage ook prima verlopen.
   Wel betaald parkeren, maar dat had ik er graag voor over.
   Blij met mijn nieuwe keuken!!

   Edwin de Vries geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  260. linda   schrijft over Superkeukens:
   superkeukens Roermond.slechte service.
   verkeerd keukenkastje geleverd, zijn al maanden aan het wachten op het goede kastje. Zijkant blad niet goed afgewerkt, ook nog steeds aan het wachten. Op de wasbak en kraan zijn We nog steeds aan het wachten.
   Ze zeggen dat ze bv maandag terugbellen, woensdag nog niet gebeld dus zelf maar WEER gaan bellen.
   Gelukkig hebben zij de keuken niet zelf geplaatst maar een echte vakman.

   linda geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  261. J.Dam   schrijft over Superkeukens:
   Ervaringen Superkeukens Elburg: Prettige zaak. Goede keukens. Goed gesprek gehad en een offerte laten maken waarbij we op een scherm het 3D ontwerp konden meekijken. Nog niet beslist over de aanschaf.
   Keuken lijkt behoorlijk goedkoop. Er valt niet te onderhandelen over de prijs.

   J.Dam geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  262. Martine   schrijft over Superkeukens:
   Veel verschillende reviews over superkeukens gelezen. Tip: laat je vooral niet leiden door negatieve reviews en ga gewoon zelf kijken bij een keukenwinkel. Onze keuken is perfect geleverd en het hele traject is zorgvuldig verlopen .

   Martine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  263. Francis   schrijft over Superkeukens:
   superkeukens roermond: We hadden een hele positieve ervaring met de verkoop en wilde nog even verder kijken. Achteraf vonden we de service van superkeukens zo fijn dat we 9600 daar wel durfde te investeren. Op goed vertrouwen. Heel dom achteraf, hebben we de offerte die destijds was gedaan getekend. Achteraf bleek de afspraak 9600,- excl. Montage te zijn terwijl de afspraak was incl. Maar omdat het op goed vertrouwen was hebben we het geen tweede keer doorgelezen en gewoon getekend. Tevergeefs.. De service was goed dus we hebben er niet moeilijk om gedaan. Nu, vandaag zou de keuken al gebracht worden..heeft mijn vriend veel moeite moeten doen om vrij te krijgen.. En heeft vanaf 8 uur in de ochtend zitten wachten tot de keuken geleverd zou worden. Maar helaas. Om 5 uur zijn we zelf die kant uit gegaan en hebben de keuken maar zelf opgehaald. Ben benieuwd hoe de montage zal verlopen…

   Francis geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • L. Engels  reageert op de beoordeling van Francis:

    geloof mij maar, dat de montage superslecht is. Heb in januari 2014 een keuken besteld en deze werd in maart pas gebracht. De keukensteller heeft de oude keuken gesloopt en ik heb weken zonder keuken gezeten. “Ga maar bij je zoon eten”, zei de keukensteller. Keuken is nooit goed afgewerkt. Superkeukens gooit het op de keukensteller en deze zie je niet meer. In december belde hij een keer onverwacht aan om 19.20 uur. IK moest weg. “Dat maakt mij niks uit”, zei de onfatsoenlijke kerel. Keuken is nooit netjes afgebouwd en nooit goed gesteld. Superkeukens met haar zzp-er krijgt van mij een 0.0.

  264. patricia   schrijft over Superkeukens:
   We hadden een afspraak gemaakt bij superkeukens in arkel.
   We keken er erg naar uit om iets moois uit te kiezen voor ons nieuwe huis.
   Eenmaal daar veranderde dat gelijk we hadden afspraak met een meneer die vroeg gelijk welke keuken is het geworden.? Wij zeggen dat weten we nog niet, we werden snel afgewimpeld naar een andere verkoopster waar we een halfuur mee gezeten hadden. We moesten snel wat dingen uitzoeken alleen voor het zicht zei ze.
   Na geen 45 stonden we buiten, we hadden gelijk nou dit is niks.
   Week later stuurt ze mail van wat we nou precies wilde in de keuken. Terug gezegd dat we zo slecht waren geholpen dat het niet meer hoefde van ons.
   Komt met smoes terug ja was erg druk die dag hoop dat ik het goed kan maken.
   superkeukens heeft geen 1 keer de moeite gedaan om ons netjes op te bellen voor een vervolg afspraak.
   Week later naar mandenmakers geweest, hebben we een prachtige keuken uitgezocht met alles erop en eraan. Precies hoe wij het wilde.
   Hele slechte service superkeukens

   patricia geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  265. Suzanne   schrijft over Superkeukens:
   Zeer goed geslaagd voor een strakke prijs. Geen praatjes door eerst met enorme hoge bedragen aan te komen en daarna ineens heel veel korting lijken te geven, zoals bij vele anderen waar we geweest waren. Gelijk to the point, dit is het bedrag en dit bedrag was nog beter dan bij de andere concurrenten. We hebben nu nog beter apparatuur ook nog ervoor. Ze denken goed mee. Ideaal dat er gelijk 3d getekend wordt. Ik heb nu een opstelling die de andere zaken niet voorgesteld hadden, zeer creatief.

   Suzanne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  266. Hendriksen   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens Huissen: wat een klantbenadering! Werkelijk om te huilen. In 2012 mijn keuken gekocht en sinds kort zijn 2 onderdelen van kastjes dik geworden van het vocht. Dit bij gewoon gebruik! Je normaal te woord staan of zelf de bal oppakken is er bij dit filiaal niet bij.

   Na 8 weken en vele telefoontjes van mijn kant een bezoek van een monteur. Met deze man nauwelijks een woord gewisseld en hij maar foto’s nemen.

   Vervolgens weer 3 weken moeten wachten op een antwoord met een toon van heb ik jou daar. Krijg jezelf in je schoenen geschoven dat de monteur , na bezoek, van zijn stuk bij Superkeukens terug was gekomen. Werkelijk treurig!!
   De vervanging is mogelijk, maar wel voor eigen kosten. Bij een beroep op je garantie geeft men niet thuis en verwijst naar de fabrikant. Een makkelijk op te lossen probleem laten ze gerust bij de klant op het bordje! Verschrikkelijk!!

   Hendriksen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  267. Daan   schrijft over Superkeukens:
   Wij zijn zeer goed geslaagd bij Superkeukens Tilburg. We hadden al wat zaken bezocht maar hier werden we echt normaal geholpen. Echt een mooie zaak met veel keukens die ook gewoon betaalbaar zijn. Een goed advies en gelukkig wordt er meteen een normale prijs gegeven in plaats van eerst een belachelijke prijs en daarna rare kortingen. Zonder korting toch de beste offerte met een mooie set Pelgrim apparaten. Keuken hebben we zelf geplaatst en ook dat ging goed. Kwaliteit is zeker niet minder. Wij zijn tevreden!

   Daan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  268. H. Nales   schrijft over Superkeukens:
   Wij waren opzoek naar een strakke moderne keuken voor niet al te veel geld. Na een bezoek aan Superkeukens hebben we een mooie greeploze moderne keuken gevonden. De montage heeft wat langer geduurd dan we dachten maar we zijn erg tevreden over het resultaat.

   H. Nales geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  269. Sas en wilbert   schrijft over Superkeukens:
   Door de aansprekende brochure zijn wij een paar maanden geleden tot de conclusie gekomen eens langs te gaan bij Superkeukens Apeldoorn. alhoewel het gesprek in eerste instantie wat moeizaam verliep en de prijs nog ietwat te hoog voor ons budget was. Was de showroom op zichzelf wel indrukwekkend. Wij gaan toch opzoek naar een andere keukenzaak.

   Sas en wilbert geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  270. Catherine   schrijft over Superkeukens:
   Gisteren bij Superkeuken Amsterdam Arena geweest, gelijk na het bezoek aan Tulp Keukens…
   de eerste indruk van superkeuken was fantastisch! goed geholpen, geen fratsen: meteen een 3D beeld met bijbehorende prijs. (1/2 van de Tulp prijs)
   Met de huidige ervaring zou ik in principe 5 sterren kunnen geven, alleen assortiment en keuze is wel beperkt. Als A-merk apparatuur heb je AEG en that’s it! jammer. Vandaar 4 sterren

   Catherine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  271. Oude Engberink   schrijft over Superkeukens:
   Ik ben nog niet op zoek naar een nieuwe keuken, maar wilde toch even een blik werpen bij de nieuwe Superkeukens in Oldenzaal. De vorige keuken komt bij Van Gils Keukens vandaan en daar hebben we eigenlijk al vanaf het moment dat we tekenden spijt van. Superkeukens lijkt het zo op het eerste oog beter voor elkaar te hebben, het personeel is in ieder geval veel minder met zichzelf bezig en des te meer hebben ze oog voor de klant. Tot zover.

   Oude Engberink geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  272. W. Greydanus   schrijft over Superkeukens:
   Bliksembezoek aan Superkeukens in Arkel gebracht, eerste indruk was zeker goed. Helaas liggen er weinig andere interessante keukenbedrijven bij ons in de buurt. Misschien moeten wij binnenkort Rotterdam eens bezoeken voor een nieuwe keuken.

   W. Greydanus geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  273. DANNY   schrijft over Superkeukens:
   SUPERKEUKENS STRIJEN GOED PERSONEEL, KEUKENBOEREN MET VERSTAND EN MAAKTEN ZEKER EE NMOOI KEUKENOTWERP. DE PRIJS VIEL ONS AL REUZE MEE EN WE HEBBEN DE KEUKEN ZELF GEPLAATST. NIETS OP AAN TE MERKEN.

   DANNY geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  274. A. Hoving   schrijft over Superkeukens:
   Ons bezoek was bij Superkeukens in Middelburg. In zeeland zijn uberhaupt niet veel keukenwinkels, een bezoek aan de hoofdstad is dan aan te raden, wil je meerdere keukenwinkels bij elkaar vinden, bij de meubelboulevard. Het gratis ideeenboek van superkeukens gaf ons een goed beeld van het assortiment en de werkwijze. De ontvangst was hoffelijk en het keukenadvies was uitmuntend. Mijn vrouw wilde perse verder kijken en zo zijn wij inmiddels ook bij tieleman keukens beland. Deze zaak overtrof superkeukens, maar gezien de afstand gaan wij vermoedelijk bij superkeukens een offerte laten maken. Als je in zeeland woont is het ook wel een mogelijkheid om in Belgie een nieuwe keuken te gaan bekijken, ook dat scheelt flink veel geld.

   A. Hoving geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  275. lopik   schrijft over Superkeukens:
   Geslaagd bij superkeukens in Gouda vanwege prettig adviesgesprek en fijn ontvangst. De keuken zelf is natuurlijk ook super, maar niet bijzonder uitgesproken ofzo. Die hadden we ook bij een andere winkel wel kunnen vinden, maar zoals gezegd gaf het advies voor ons de doorslag. De persoonlijke aandacht waardoor onze wensen goed boven tafel kwamen was erg prettig. En superkeukens geeft 10 jaar garantie, wij kunnen er weer tegenaan!

   lopik geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  276. Van bentem   schrijft over Superkeukens:
   De bovenste laag van de keukendeurtjes laat los na een aantal jaren. Na wat telefoontjes met superkeukens is hier niets aan te doen. Dat is voor ons een hele grote domper. De keuken staat wel nog recht en strak, maar alle deurtjes laten gewoon los. De keuken ziet er niet meer uit. Dit is een een probleem dat buiten garantie valt.

   Van bentem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  277. Hoeben   schrijft over Superkeukens:
   Ons bezoek was aan superkeukens huissen was zeker voor herhaling vatbaar. Nog in een ver voorstadium maar een goed beeld gekregen van deze keukenwinkel. Gaan we over een paar maanden zeker heen voor een offerte.

   Hoeben geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  278. brit   schrijft over Superkeukens:
   superkeukens is wel wat duurder dan kvik of ikea, maar ik heb aan mijn bezoek aan superkeukens in assen een veel prettiger gevoel overgehouden dan bij andere winkels. ze kwamen met goede ideeen voor de keuken, zodat ik het meeste uit de kleine ruimte kon halen. ik vond de ruime keuze aan werkbladen ook erg fijn en het eindproduct past echt goed bij mij en mijn flatje.

   brit geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  279. F.K.   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens maakt de naam waar. Ik lees veel negativiteit op het internet over deze keten, maar bij superkeukens elburg ben ik wel goed ontvangen, geholpen en behandeld. Geen verkooptrucs of druk, maar gewoon een prettig gesprek met een verkoper die kennis van zaken heeft. Bovendien hanteert superkeukens heel nette prijzen en vormde dat dus ook geen struikelblok. Over de levering kan ik (nog) niet oordelen, maar ik voorzie geen problemen na deze prettige ervaring.

   F.K. geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  280. ...   schrijft over Superkeukens:
   Leuke keuken met geinige kleuraccenten (Nardini) op de website gezien, dus ben ik naar Superkeukens in Breda gefietst om hem eens in het echt te bekijken. Voordat het zover kwam was ik al aangesproken door een verkoper, daar zat ik nou net niet op te wachten. Ik zei dat ik even rond wilde kijken en dat was gelukkig geen probleem. Toen heb ik de keuken opgezocht en hij viel me toch een beetje tegen, op internet zag hij er flink wat steviger uit. Ik heb m’n rondje door de winkel daarna afgemaakt in hoop nog iets anders te vinden, maar ook dat zat er helaas niet in. iets te opdringerig.

   ... geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  281. Joos   schrijft over Superkeukens:
   Na een lange zoektocht met een hele hoop afwegingen was de keuze teruggebracht tussen een keuken van Ikea en een soortgelijke keuken van Superkeukens. Bij beide zaken is een offerte gemaakt en werd duidelijk dat Superkeukens het beste gevoel gaf. De Ikea keuken was wel wat voordeliger en vanuit het verleden is bekend dat Ikea geweldige service biedt, maar bij Superkeukens koop je echt een keuken die perfect past in de woning. De adviseur kwam kundiger en meer ervaren over en gaf ook allerlei nuttige tips en toevoegingen die de keuken meer eigen maken. Het montagebedrijf, dat door Superkeukens is aangeraden, is afgelopen week de situatie komen bekijken en dat is maar goed ook. Blijkbaar moet er nog het een en ander worden verlegd voordat de keuken geplaatst kan worden, gelukkig komen ze er op tijd achter en ze verwachten alsnog dat de keuken in een dag klaar zal zijn om te gebruiken. Ik ben zeer benieuwd, mocht er nog iets noemenswaardigs voorvallen meld ik dat zeker nog op deze pagina. Gr, Joos

   Joos geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  282. "huismoedertje"   schrijft over Superkeukens:
   De ervaring met Superkeukens? In een woord: slecht, slecht en nog eens slecht. Slechter dan dit heb ik nog nooit meegemaakt. In het uur dat ik de showroom heb bezocht heb ik zo’n bizar stroef gesprek gehad met een verkoper (collega is al geen haar beter) dat ik er een boek over kan schrijven. Het was zelfs zo erg en onbeschoft, dat ik het ook inderdaad allemaal heb opgeschreven.
   En wat bleek: een wat eenzijdig dialoog van 4 A4tjes lang met veel – Uh, Okeeeee???!- momenten. Ik zal jullie de details besparen (hoewel het leuk leesvoer is), maar het komt neer op het volgende:

   Een zeer klant-onvriendelijke opstelling, een onwelwillende houding, “advies” van lik-me-vestje en (was zijn beoordeling vertroebeld door bepaalde vooroordelen en onjuiste veronderstellingen of verkeerde inschattingen van mij als klant???) genoemd sujet heeft er alles aan gedaan om vooral niet voor mij aan de slag te gaan.

   Tja, waarschijnlijk heeft men daar niet geleerd te improviseren en dient met exact de in-company salesrichtlijnen te volgen. Want als een klant – na haar huiswerk thuis te hebben gedaan na vele uren zelf al op internet en in de bladen haar keuken te hebben uitgeplozen, enige technisch inzicht heeft en vervolgens een redelijk goed beeld heeft van hoe haar keuken eruit moet gaan zien en in nauw overleg met haar partner de rest alleen af te kunnen handelen – met dit gegeven de winkel binnenstapt, dan weet men zich ineens geen raad. Want tja, zo iemand hoef je niet eerst 3 rondes door de showroom te leiden (dat had ik zelf al gedaan) en alle mogelijkheden uiteen te zetten om hen vervolgens verlekkerd naar een (financieel) interessant plaatje te sturen.

   Brrrr, noooooit meer stap ik daar naar binnen en met mij vele vrienden en kennissen niet meer.
   Daarna bij Tulp keukens binnengestapt en wat een wereld van verschil! Eenmaal buiten stonden we echt te kijken van: Hehe, zo hoort het! Zo goed behandeld en dus tevreden als klant, zoveel goodwill en vertrouwen heeft Tulp van ons gewonnen.”
   Waarschijnlijk gaan wij ons geld daar uitgeven aan een mooie keuken van rond de 10.000,-
   Superkeukens is wat mij betreft verre van super.

   "huismoedertje" geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  283. thea   schrijft over Superkeukens:
   Wij hadden al een keuken van superkeukens in amersfoort. De keuken is niet helemaal goed geplaatst, maar wel goed geleverd door ze. Achteraf gezien is alles goed opgelost. Na een aantal jaren wilde ik eens kijken naar een afvalbak voor in de keukenkast. Op de website van superkeukens kan je gewoon alle keukenaccesoires bestellen. Dat zouden meer keukenzaken moeten doen! Klantenbinding op langere termijn.

   thea geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  284. mama   schrijft over Superkeukens:
   bij superkeukens begon het allemaal lekker vrijblijvend. De verkoper was duidelijk gepassioneerd over zijn vak en gaf ons ook duidelijk tips over wat wel en niet te doen. Hij was zeer rigoreus in zijn antwoorden over het ontwerp, maar dat beviel mij zeker wel. Had echt het gevoel een mooi keukenontwerp te hebben. Volgende week ga ik terug, ben erg benieuwd wat de keuken gaat kosten. Intussen nog even andere reviews over keukenzaken lezen.

   mama geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  285. Jayr   schrijft over Superkeukens:
   Superkeukens had een duidelijke brochure, met mooie keukens,het wit geschilderd houten front in de showroom was geweldig. Wel vind ik superkeukens wat ondoorzichtig. Mooie keukenontwerp op computer gezien. Toch zijn we er nog niet uit. Kan ook zijn dat we naar Ikea of topkeukens gaan.

   Jayr geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  286. C Alberto   schrijft over Superkeukens:
   We zijn bij SuperKeukens Utrecht gastvrij ontvangen. Wij hebben van de verkoper in 45 minuten heel veel informatie gekregen over materialen, mogelijkheden en tips als je keuken gaat aanschaffen. Hij dwong ons niet tot een afspraak of iets dergelijks omdat hij wist dat we in de orienterende fase zitten. De verkoper nam ruim de tijd op deze zaterdag. En dat gaf ons een prima gevoel. Op het einde van de dag zijn we terug gegaan om een afspraak te maken voor een 1e offerte.

   C Alberto geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  287. Henri Kwakman   schrijft over Superkeukens:
   Super keukens in Amsterdam. Leuke zaak, normale prijzen, zeer sympathieke en meevoelende alsook bekwame verkoper (een zeldzaamheid in keukenland; vragen naar Coen, Villa Arena). Helaas wel een paar van de bekende trucs (tijdelijke acties, als-je-nu-tekent-dan-etc), maar goed, ze willen toch een keuken verkopen.

   Henri Kwakman geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar