Ervaringen Eigenhuis keukens

Beoordeling: 2.28 Eigenhuis keukens is 39 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.28 uit 5 sterren.

Ervaring Eigenhuis Keukens? Alle Eigenhuis Keukens ervaringen. Van plan bij Eigenhuis Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over deze keukenwinkel.

 

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s thuis ontvangen? Deze keukenmagazines staan vol keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Ontvang het complete pakket. Doe genoeg inspiratie op

Klik hier voor de keukenmagazines >>>

 

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Vind het hier.

Klik hier voor de Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

 

Eigenhuis Keukens algemene informatie

Bezoekers van Eigenhuis Keukens stappen binnen bij een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. De zaak voert momenteel de merken Hacker – Systemat en Pronorm. Een winkel verkoopt ook nog het merk Siematic.

Kwaliteitskeukens onderbouwd met een deskundig keukenontwerp. Hier kunt u elk merk keukenapparatuur kopen. Tevens zijn ze CBW erkend, zodat de aanbetaling veilig is.

Ook is de keukenzaak actief in projectkeukens. Het is dus mogelijk dat een nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met een keuken van Eigenhuis.

Wilt u eens zonder verkoper rondkijken? Dat kan ook, want Eigenhuis keukens biedt private- shopping! Lekker zelf verdwalen in de showroom.

Eigenhuis keukens valt in het midden – hoog segment.

Want er zijn allerlei soorten keukens: woonkeukens, leefkeukens, designkeukens, klassieke keukens en industriële keukens.

Showrooms zijn te vinden in Houten, Groningen, Capelle aan den IJssel, Hoofddorp en Amersfoort.

 

Klik hier om de website van Eigenhuis keukens te bezoeken >>>


  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  40 reviews & recensies Eigenhuis keukens

  Beoordeling: 2.28Eigenhuis keukens is 39 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.28 uit 5 sterren.
  1. JvB   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Ik word nu al 7 maanden via de telefoon en mail bestookt door deze mensen. De inkt onder het voorlopig koopcontract was nog nat toen ze al aan de telefoon hingen om me te pushen een afspraak bij hun te maken. Ondanks blokkeren zit ik inmiddels aan 18! telefoontjes. Agressief en intimiderend anders kan ik hun verkoopmethoden niet omschrijven.

   JvB geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. WEG van eigen huis keukens   schrijft over Eigenhuis keukens:
   In juni 2022 keuken gekocht bij Eigenhuiskeukens in Hoofddorp. Op 17 oktober 2022 zou hij geplaatst worden was max. 2 dagen werk. Er kwam een monteur die dan weer eens 3 uurtjes bezig was dan weer een halve dag maar er duidelijk geen kaas van had gegeten. 25 oktober verhuist, konden koken maar daar hield het wel mee op. Afwas automaat stond scheef onder aanrecht, de bladen lagen ongelijk, de kasten sloten niet goed dan wel de scharnieren waren stuk gemaakt de vloer beschadigd ( overigens vergoed door EHK) diverse onderdelen waren niet meegeleverd etc..
   Na veel telefoontjes (overigens de service dienst is vrijwel niet bereikbaar) en mail kwam er een inspecteur die toezegde dat rond de keukenvloer strips zouden worden geplaatst (uit coulance voor alle problemen.) en zorgde voor andere monteurs maar de ontbrekende keuken delen hadden weer een levertijd van 10 tot 12 weken. Het duurde derhalve weer geruime tijd tot 4 januari voor er weer voortgang in het afmaken van de keuken zat. Echter ook toen was de zaak nog niet rond. De strips waren vergeten en met het kit tussen de keukenblad delen zat het niet goed. 17 februari 2023 weer monteur op bezoek heeft de strps bij zich maar zegt ze niet te willen monteren omdat dan de keuken uit elkaar moet en daar begint hij zomaar aan. Diverse verzoeken via mail aan EHK om de keuken na 6 maanden eindelijk eens af te maken. Antwoord EHK: “Wij adviseren de strips niet te plaatsen. Kan schade aan keuken opleveren en die kosten zijn voor U.”
   Kortom: Beloven en geld opstrijken maar doen wat men beloofd is een ander verhaal. EHK eenmaal maar nooit meer.!!!!

   WEG van eigen huis keukens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Lili   schrijft over Eigenhuis keukens:
   What a nightmare!
   Since we bought (paid) for the kitchen it has been difficult. First of all, the measurements were never handed over to whoever was installing and making the changes. this meant A MONTH with everything ready to be put in place but no matching with the space. so, eating bread every day.

   After the installation was done, the dishwasher kept falling because they did not install it properly, this took almost A YEAR of callings and emails to “fix” it. until the countertop got broken, apparently because the dishwasher was not properly installed. Now the dishwasher has a problem but it can’t be fixed because it is stuck to its place, therefore it cannot be taken out to be repaired. So we must wait until “one day” they can fix it, probably in weeks (without a dishwasher). If the guarantee of the dishwasher is finished before they come to take the dishwasher out, then I am wondering how long we will have to discuss the bills from that repair.

   It has been 4 years since we made the bad decision of buying the kitchen with them, still, the dishwasher is not properly installed.

   Lili geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. R Bouwmeester   schrijft over Eigenhuis keukens:
   In maart 2020 de keuken uitgezocht. December 2020 de keuken besteld. Wegens corona moest dat via zoom. Enfin, de keuken zou in april in twee dagen worden geplaatst. Niks van dat alles. Er ging van alles mis. Verkeerde kastdeur. Onderdelen vaatwasser niet aanwezig. Monteur door een leiding geboord. Dat heeft hij overigens snel gefixt. Onderdelen die niet meegeleverd zijn en als klap op de vuurpijl, delen die afwijkende kleuren hebben. Al met al 9 keer een snipperdag moeten nemen. Wij vragen om oplossingen maar er gebeurt weinig. We zitten inmiddels in week 11 van 2022 en de keuken is nog niet af. En dan willen ze ons compenseren voor al het gesteggel, blijkt dat ze je wederom naaien.
   Nooit weer een project keuekenboer.

   R Bouwmeester geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  5. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  6. Gio   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Mijn ervaring met eigenhuis keukens. Bij aankomst werd ik goed opgevangen door de receptie. Ik heb geen aan/ opmerking op de verkoper/ verkoopster en de monteurs. Ze deden hun best. Na het tekenen begon de ellende zoals met de aflevering . Sommige apparaturen waren niet mee geleverd. Ik als klant werd niet op de hoogte gesteld dat er levering problemen waren. Zo doende belden de monteurs naar de backoffice en kreeg als antwoord levering probleem wegens chip te kort. Hoezo wordt de klant niet op de hoogte gesteld. Na 3 a 4 weken vroeg ik naar de status van mijn overige niet geleverd apparaturen. De ene afdeling zei over paar dagen is het binnen. Maar puntje bij paaltje kwam maar een apparatuur binnen normaal zal er twee producten worden afgeleverd. Ik had weer na gebeld over de niet afgeleverd producten en ik kreeg als antwoord zal over aantal weken worden afgeleverd.
   Eindelijk wordt de andere product afgeleverd maar zij hebben geen personeel voor het monteren en wordt pas in ongeveer medio september gemonteerd . Wegens bouwvakker vakanties is het niet mogelijk in te plannen.Ik moet wachten tot alle producten zijn afgeleverd en dan hebben zij genoeg personeel voor het monteren. Intussen heb ik dubbele lasten door dit leverancier. Wegens slechte communicatie intern vooral backoffice . Niet meedenkend dat een klant zijn essentieel nodig heeft zoals kookplaat ,afzuig kap en oven. Sommige apparaten ligt dan zo ongeveer 6 weken stof te happen in de magazijn. Garantie van 2 jaar wordt verminderd door dit ongevalletje van Eigenhuis omdat de leverancier naar de factuurdatum kijkt.

   Voorstel aan de directie is een schone schip te maken in het backoffice. Planning en Service. Ze zijn niet bereikbaar. Geen excuus te weinig personeel en ligt aan de leveranciers. Iedereen moet in het systeem kunnen inzien.Communicatie is niet best.

   Ga niet met z’n in zee. Vooral mensen via een nieuwbouw wordt door verwezen.
   Als ik een andere score moet geven tussen 0 en 5 wordt het een 0.

   Gio geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Bart   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Zeer slechte ervaring met deze keukenwinkel. Gebruikt in de verkoop trucjes die ik als oplichterij ervaar. Onderdelen van de keuken die voor de leek (lees: klant) integraal onderdeel van de keuken uitmaken, blijken later extra te kosten. Alsof je een stoel koopt en voor de leuning apart moet betalen.

   Bart geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Bart  reageert op de beoordeling van Bart:

    Naar aanleiding van mijn review is er hernieuwd contact geweest met Eigenhuis Keukens. Dit heeft geleid tot een een oplossing waar ik tevreden over ben, want zoals origineel door mij gevraagd. In het hernieuwde contact gaf Eigen Huis Keukens aan ook aanpassingen te willen maken in het verkoopproces om dit soort ongelukken in de toekomst te voorkomen. Het contact vanaf mijn review is goed geweest en ook de leverantie en montage van de aanpassingen was prima.

  8. Paul Vreeke   schrijft over Eigenhuis keukens:
   “De ketting is zo sterk als haar zwakste schakel.”

   En bij Eigenhuiskeukens hebben wij die zwakke schakel niet aangetroffen. Wij zijn zelfs laaiend enthousiast over het eindresultaat: een stralende keuken in ons nieuw appartement. Precies zoals we dat voor ogen hadden bij het bestellen ervan.

   Maar dat niet alleen. Natuurlijk, het eindresultaat geldt, maar nog enthousiaster zijn wij over het proces ernaartoe. Al onze contacten met Eigenhuiskeukens in Amersfoort, van de receptiemedewerkster, de verkoper en zijn leidinggevende, de inmeter, planner, plaatsing monteurs en servicemedewerker hebben ons in positieve zin versteld doen staan. Wij hadden de nodige negat

   Paul Vreeke geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9. saskia   schrijft over Eigenhuis keukens:
   In samenwerking met een nieuwbouwproject een keuken gekocht bij Eigenhuis keukens eerste instantie verliep alles goed.
   Totdat je je handtekening zet en er van alles mis ging.

   Zo begon het al dat ze de juiste papieren moesten doorsturen naar de aannemer, bleek de persoon die ons geholpen had op vakantie te zijn en niet gedaan te hebben.
   Zo doende iemand anders overgenomen die ons erop wees dat de gekozen optie met betrekking tot spotjes helemaal niet mogelijk was. weer aangepast en alles ondertekend.

   vanaf het moment dat de keuken geleverd werd zaten er de verkeerde grepen bij. keuken is in juli afgeleverd. Al menig aantal contact opgenomen per telefoon en per email. probleem zou opgelost worden er zouden nieuwe grepen geleverd worden.

   Balen, nogmaals de verkeerde, kan gebeuren menselijke fout.
   Nu zouden er met spoed weer nieuwe grepen geleverd worden, en je raad het al 4 weken verder niks gehad., geen reactie op mail of wat dan ook!

   Jammer, heel jammer!

   aangezien dit een compleet nieuwe wijk is, en dit de oplevering van fase 1 is, zal ik een goed woordje doen aan de nieuwe woningkopers in de wijk.

   saskia geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10. Willem   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Mijn ervaring met Eigen Huis Keukens is, als het gaat om de afdeling Verkoop zeer positief, maar als het gaat om de afdeling Ater Sales en Service ronduit heel slecht. Afstemming en communicatie tussen de divers bedrijfsonderdelen vindt niet of nauwelijks plaats, afspraken worden volstrekt niet nagekomen en daarmee is de goede ervaring als het gaat om de aankoop volledig weggespoeld. De enigen die dan nog blij zijn met Eigen Huis Keukens zullen ongetwijfeld de concurrenten in de branche zijn!! Maar schieten wij op dit moment natuurlijk niets mee op want de keuken is geplaatst op 25 maart en het is nu 15 mei en nog steeds wachten we op afwerking van zaken.

   Willem geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  11. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  12. Marielle   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Voor mijn nieuwe nog te bouwen appartement moest ik een keuken uitzoeken. Mij werd Eigenhuis keukens aangeraden omdat ze daar alle maten van het nieuwe appartement al hadden. Helemaal blanco kwam ik daar binnen en binnen 1,5 uur werd er een complete keuken getekend en een offerte gemaakt. Eind van de week zou ik gebeld worden of de offerte getekend kon worden. Er kon nog slechts 1x een verandering aangebracht worden!! Ik voelde mij ontzettend opgejaagd en bijna verplicht om te tekenen. Waarom zo’n haast? Mijn appartement is pas over 2 jaar klaar. Ik ga niet meer terug want ik vind dit geen manier om een keuken aan te schaffen. Dit moet toch een feest zijn?!

   Marielle geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  13. ontevreden klant   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Ik had een topverkoper, klikte, was gezellig en super. Tot de bestelling was geplaatst en de aanbetaling was gedaan.
   Ik ging terug, omdat we nog even de tijd hebben om wat dingetjes te wijzigen en in eens was hij helemaal niet meer leuk en gezellig. Ik had nog een cadeautje voor hem bij omdat ik zijn inzet bij de verkoop zo goed vond. Nu vroeg ik naar een andere Kookplaat/even duur en hij loog tegen mij. Moeite tot ze wat aan je verdienen, daarna is het een ramp. Fact is dat we bijna 30 duizend euro da gaan laten en een klote gevoel aan over houden!

   ontevreden klant geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  14. Gerard   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Eenmaal gekocht en betaald is de service NUL van Eigenhuis Keukens. Nadat een onderdeel defect is gegaan krijg je bij het eerste contactmoment een referentie nummer toegestuurd en de mededeling dat alle correspondentie vastgelegd wordt onder dit nummer. Heb inmiddels mogen ervaren dat er helemaal niets wordt vastgelegd in een dossier en dat toegestuurde mails onvindbaar zijn.
   Oké, Iemand kan ’n keer vergeten terug te bellen maar wanneer 4 verschillende medewerkers van Eigenhuis Keukens ondanks hun (klantvriendelijke) belofte, niet terug bellen of mailen en niets vastleggen, dan ben ik overtuigd: Dit is opzet !
   Na 3 maanden en 9 contactmomenten verder reageert Eigenhuis Keukens helemaal niet meer. Mijn probleem heb ik uiteindelijk zelf opgelost door het onderdeel op internet te bestellen bij een ander bedrijf.
   Had Eigenhuis Keukens natuurlijk ook kunnen doen in 15 minuten tijd maar zij houden liever hun ex-klanten aan het lijntje en willen helemaal geen service verlenen.

   Advies: weersta de verleiding om bij deze keukenboer een keuken te kopen. U gaat er echt spijt van krijgen zodra u aanspraak maakt op service.
   Zie ook de reviews op andere sites over dit treurige bedrijf. Dezelfde klachten. Zodra gekocht, levert Eigenhuis Keukens willens en wetens GEEN service aan hun (ex)klanten.

   Gerard geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  15. Danny   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Waarschuwing: koop er geen keuken!
   Wat een drama. Zodra je daar zit en ze tekenen de keuken in, is alles mogelijk. Maar zodra je eenmaal getekend hebt voor de offerte ben je nummer. Een opsomming:

   – 4 keer verkeerd leidingschema ontvangen
   – niet aan ons doorgeven dat bepaalde onderdelen besteld moesten worden die een langere levertijd hadden, waardoor de keuken 2 weken later geleverd werd
   – Bij montage bleek de Quooker niet geïnstalleerd te kunnen worden. Van te voren gebeld dat we alleen koud water aansluiting hadden. Geen enkel probleem; geven we door aan de monteur..
   – Bij montage werd de koof niet gemaakt (terwijl anders is afgesproken)
   – Bij montage bleek de gasslang te kort
   – Bij montage bleken de pootjes de kort waardoor gasstel lager staat dan de keuken
   – Er zit een kras op de afzuiging

   Kortom: drama! Eigen Huis komt niet met oplossingen. Als je belt geven ze aan dat ze druk zijn. Er wordt niets, maar dan ook helemaal niets gecommuniceerd. Je moet overal zelf achteraan. Zitten nu met een keuken die half af is en die we niet kunnen gebruiken!

   Danny geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  16. Tan   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Eigenhuis keukens Hoevelaken: ik heb een complete keuken met een spoeleiland en tafelblad van composiet materiaal in 2014 gekocht. De tafelblad staat nu krom. In maart 2018 kwam een montuur om dat te kijken, te meten en foto’s te maken. Tot nu toe geen actie van de eigenhuis keukens. Tussen die tijd had ik een paar keer gebeld en gevraagd, hoe de status van mijn probleem is. Maar de service afdeling neem geen serieuze actie. Ze kunnen verschillende beloof geven dat ze tekeningen gaan sturen om de schade te herstellen. Maar ja… nu is september bijna voorbij. 6 maanden wachten is veel te lang.
   Ze kunnen keuken inleveren, maar geen service geven.
   slechte keukenboer!
   niet aanraden!
   geen garantie wat je daar koopt!
   garantie tot de aflevering datum!

   Tan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  17. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  18. Edo   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Eigenhuis keukens hoofddorp: Eigenhuis Keukens is de projectleverancier van ons appartementencomplex in Holland Park, Diemen Zuid. De bouwer dwingt heel strikt de aanschaf van de keuken bij deze leverancier af. Vooraf zie je dat niet als probleem. Bij de kopers die de keuken na oplevering laten installeren komt structureel hetzelfde probleem naar voren. Eigenhuis Keukens heeft de volledige betaling binnen en laat het vervolgens volstrekt afweten. Na twee maanden is de installatie nog steeds niet afgerond en zijn er nog tal van gebreken niet opgelost. Als je als particulier bij EigenHuis een keuken koopt is het raadzaam een voldoende deel van de factuur achter te houden om desnoods een andere partij de gebreken te laten herstellen. Eigenhuis levert nagenoeg geen service meer als de factuur volledig is voldaan.

   Edo geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  19. Bayram   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Dit zaak is niet eens 1 ster waard. Ik ben sinds April 2017 bezig ket mijn nieuwe keuken. De keuken zat bij ons in de nieuwbouw project. Het probleem is dat de mensen die de ze inhuren voor plaatsen van keuken geen kwaliteit kunnen leveren. Ze zijn niet bewust wat de keuken voor ons heeft gekost. Er wordt steeds beloftes gedaan maar ze kunnen het niet waar maken, wij zijn heel erg ontevreden hoe het nu verloopt. Ik hoop dat ze met spoed de belooftes waar maken . Ze zijn bij mij al 5 keer geweest.

   Bayram geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  20. Joelle   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Door het nieuwbouwproject zijn wij verplicht om de keuken via eigenhuis keukens af te nemen. Wij wachten nu al een aantal weken op de offerte en hebben deze nog steeds niet ontvangen ondanks dat we er meerdere malen over gebeld te hebben. Vandaag weer gebeld en toen werd er aangegeven dat er gewoon doodleuk geen tijd was om onze offerte te maken, omdat ze de komende 2 weken vol zit met nieuwe klanten.

   Is het niet de bedoeling om eerst de oude klanten af te handelen voordat er aan nieuwe word begonnen? Dit werd helaas afgeschoven op de planners en zij kon er helemaal niks aan doen natuurlijk.

   Wij moeten voor 1 oktober een akkoord op de offerte geven. Dit word allemaal erg krap, maar als ik vervolgens om uitstel vraag moet ik dat maar met de woningbouw regelen. Ik ben benieuwd of wij de offerte überhaupt voor 1 oktober krijgen aangezien eigenhuis keukens het te druk heeft met nieuwe klanten.

   Ik ben zeer ontevreden over de gang van zaken! Maar dat maakt ze natuurlijk niet uit bij een nieuwbouwproject, het geld zit al in de zak bij ze. Ze vinden alleen nieuwe klanten belangrijk helaas. Ik raad niemand aan hier naar toe te gaan!!

   Joelle geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  21. Jeanine Klinkenbijl   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Eigenhuis keukens Amersfoort: Nu de keuken enkele maanden in bedrijf is kunnen wij bevestigen dat de geleverde keuken een succes is. Onze wensen zijn prima vertaald in een goed plan wat door de aannemer en later de keuken montage man is uitgevoerd. Doordat wij terug kwamen vanuit buitenland heeft er slechts 1 bezoek van 3 uur plaats gevonden en is alle follow-up via electronisch contact gegaan. Heeft prima gewerkt. Alles was keurig op tijd en er mankeerde niets.

   Jeanine Klinkenbijl geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  22. Gerard   schrijft over Eigenhuis keukens:
   — Tips voor toekomstige klanten van dit bedrijf staan onderin deze tekst —
   Ik ben tot nu toe tevreden met de keuken die we hier hebben gekocht. Nette kwaliteit tegen een realistische prijs.
   Ook de aankoop beviel goed. Verkoopster Corine heeft ons vakkundig geadviseerd en snel geholpen, thanks!

   Keukenhome, later Eigenhuis keukens Heteren, was de aangewezen voorkeursleverancier vanuit de aannemer die onze nieuwbouwwoning bouwde. Tijdens de bouw stemmen zij onderling de details af, hierin ging een aantal kleine dingen mis maar dat is niet noemenswaardig.

   Wanneer je éénmaal het koopcontact voor de keuken hebt getekend, dan is het niet meer mogelijk om voor de laatste detailafspraken op zaterdag in de showroom langs te komen. Op zich een slimme strategie, zaterdagen zijn gereserveerd voor nieuwe klanten. Geen onoverkomenlijk probleem.

   Toen de opleverdatum van onze woning bekend was, wilde ik de plaatsing gaan inplannen. Het contact daarover verliep wat moeizaam (we komen vier weken na oplevering), maar uiteindelijk heb ik duidelijk kunnen maken dat ik iets meer specifieke afspraken wilde maken en kon ik contact leggen met de persoon die komt plaatsen. Richard, top gewerkt! Binnen één dag een nette koof gebouwd èn de keuken geplaatst.

   Kort voor levering, kwam nog de eindfactuur. Of we die binnen anderhalve werkdag wilden betalen, anders kon helaas de keuken niet worden afgeleverd. Dat in het contact staat dat die factuur vier à vijf weken van tevoren wordt toegestuurd, negeren we voor het gemak maar even.

   Tijdens het plaatsen van de keuken, bleek een aantal onderdelen niet meegeleverd te zijn. De monteur belde dit gelukkig direct door naar Eigenhuis. Hier ben ik te goed van vertrouwen geweest, na twee weken hebben we hier achteraan gebeld maar er was niets meer bekend. Formuliertje ontbrak. Lang verhaal kort, we hebben nu al 13 weken een keuken zonder functionerende verlichting en zonder handgrepen. Plus nog wat kleine details. Eigenhuis heeft geen voortgangsbewaking, lijkt niet gemotiveerd om ervoor te zorgen dat je snel een goed eindproduct in huis hebt. Wat ook weer begrijpelijk is, want alles is immers al betaald èn de gemiddelde klant zie je de komende 10 jaar toch niet meer terug.

   Mocht ik hier in de toekomst weer een keuken kopen, dan zou ik:
   — De betalingsvoorwaarden onderdeel laten uitmaken van de koopovereenkomst. Houd wat geld achter, wat je betaalt wanneer je keuken daadwerkelijk àf is.
   — Vier à vijf weken vóórdat je keuken wordt geleverd, de financiële administratie ervan op de hoogte brengen dat zij een factuur moeten sturen. Dan kan dat netjes mee, in de hypotheek.
   — Weten, dat het prettige contact uit de aankoop-fase niet zo lang stand houdt.

   Gerard geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  23. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  24. Jermain   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Eigenhuiskeukens doet beroep op externe keukenmonteurs en dit is heel erg zorgwekkend. Nare ervaring gehad doordat Eigenhuis een afspraak inplant en de keukenmonteur zijn eigenplanning maakt. Verder na de montage vele slordigheden ontdekt, apparaten waren verkeerd aangesloten en er is verre weg van perfect gemonteerd. wij hebben adequaat hier op gereageerd, maar het blijkt dat als je betaald hebt een hele bureaucratische rompslomp bij komt kijken om service te ontvangen. Dit kan je niet met de monteur regelen die je wel rechtstreeks moet betalen. Wij hebben meerdere malen contact gelegd met de monteur en gemaild om tot een afspraak te komen. alle afspraken werden steeds met een smoes verschoven en in de toekomst gezet. Klachtmelding gemaakt bij Eigenhuiskeukens en wederom tot een afspraak gekomen. Iets heel merkwaardigs de monteur komt langs alleen maar om naar de problemen te kijken om die vervolgens te noteren op een serviceformulier die al telefonisch zijn besproken. Hij vertikte om de werkzaamheden te verrichten en wilde alles in 1 keer doen. Nadat de onderdelen waren besteld zou hij contact opnemen voor een nieuwe afspraak. Hier is niets van terecht gekomen waardoor ik na 2 weken contact opnam met eigenhuiskeukens om de status te weten van de bestelde onderdelen. Bleek dat de onderdelen binnen waren en dat de monteur contact zou opnemen hier ging wedermaal 2 weken overheen en moest ik weer achteraan zitten. heel frustrerend om steeds achter eigenhuiskeukens en de monteur aan te zitten. de monteur heeft voor de zoveelste keer zijn afspraak gecanceld met een excuus zonder een fatsoenlijke oplossing.

   Wij zijn na oplevering van onze keuken 5 maanden verder zonder enige oplossing en resultaat! Dus Absoluut ONTEVREDEN (spijt van onze aankoop) en bevelen deze organisatie niet aan derden aan!

   Jermain geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  25. nieuw bewoner   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Slecht keukenzaak. De verkoper is okay-ish maar de after sales is heel slecht. We hebben de hele keuken gekocht voor ons nieuwe huis en het bedrag was niet klein. De kookplat was gebroken tijdens transport, we begrijpen dat we moeten even wachten; we wisten dat het al binnen was (na een paar keer bellen) maar omdat andere elementen van de keuken nog missen; willen ze niet 2 keer komen en we moesten wachten voor meer dan een maand. Kookplat is een belangrijke apparaat van een keuken!
   We hebben een paar keer contact met hun opgenomen maar er zijn geen duidelijke acties van hun. Service is heel slecht!!

   nieuw bewoner geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  26. Day   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Offerte traject gehad bij EigenHuis keukens in Capelle. Bezoek naar aanleiding van de keukencheque van 4000 (of 2000 retour) die aan het nieuwbouwproject verbonden zit. Dat is natuurlijk een sigaar uit eigen doos, want ze zijn behoorlijk duur. Gedurende het ca. 6u durende traject zijn we vrij goed begeleid door N. Ze hebben een redelijke showroom, hoewel er aan apparatuur natuurlijk veeeeeeel meer te koop is dan ze daar hebben. Bij aankomst werd gelijk gemeld dat ze met ‘netto’ prijzen werken. Ofwel, ze proberen daarmee wat wind uit de onderhandel zeilen te nemen, terwijl ze m.i. toch behoorlijk aan de prijs zijn. Het verhaal dat ze als projectleverancier verantwoordelijkheid nemen en komen inmeten en ons zouden ‘ontzorgen’ vond ik niet erg sterk.

   Ze wilden uiteraard ons budget weten en dat hebben we uiteraard niet verteld. Bij het uitzoeken van apparatuur bleek plots een eindejaars AEG aktie te zijn en een Quooker aktie. AEG heeft niet mijn voorkeur maar we konden er wel redelijk goed slagen (4 pits inductie, vaatwas, 2 kleine combi ovens, combi koel en afzuiger) en we wilden ook een quooker. Keuken is een U opstelling, greeploos, kunstof deurtjes lak, composiet aanrecht en 3 deurs kast opstelling. Enkele dure details is uitschuif van 1 hoekkast en het plasma filter. Ondanks de 4k korting nog steeds bijna 14k (incl montage). Veel te veel imho. Zeker als je bedenkt dat op al de apparatuur 50% korting zit (vanuit de fabrikant aktie)

   Nadat N. de offerte ging printen en wel erg lang wegbleef (met de baas praten natuurlijk) verwachtte wij dat hij toch wel de prijs ging aanscherpen. Maar nee, we gingen nog maar eens alles weer nalopen. (Dit gebeurt wel heel vaak, kennelijk om de prijs te rechtvaardigen).

   Toen we aangaven dat we de prijs toch nog wel erg hoog vonden gezien alle kortingen en cheque, werd er toch maar aangegeven dat we contact moesten houden, maar dat er geen paar duizend meer vanaf kon…

   Ik weet nog niet of ik ga tekenen, er moet nog serieus geld af.. bij 3000 eraf mag hij een hadntekening (ik hoef niet eens het onderste uit de kan). En anders hebben weer een heel nieuw jaar om een andere uit te zoeken want voorlopig moet dat huis nog gebouwd.

   Dus N, als je dit leest…

   Day geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  27. Inge   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Mijn ervaring met deze zaak is dat de service erg vriendelijk is. Natuurlijk nemen zij de tijd voor je en denken ze met je mee.
   Ik vind de transparantie minder. Ik heb soms het idee gehad dat een van de verkopers een verborgen agenda had tijdens de gesprekken.
   Ik ben erg benieuwd hoe ik met hen kan onderhandelen. Op dit moment heb ik een keukenprijs van 9000 euro incl. plaatsing.

   Inge geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  28. Hopeloss   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Ervaring EigenHuis keukens Houten: EHK was de keukenleverancier die aan het nieuwproject toegewezen was waar ik een huis heb gekocht. Eigenlijk kon je er niet omheen want je kreeg een forse tegoedbon. Dat wist EHK uiteraard ook en zijn daarom veel van mijn buren afgehaakt vanwege de arrogante salesman (dit had wel betrekking op een en dezelfde person dus kan een toeval zijn). Ikzelf ben er wel op in gegaan (tot mijn grote spijt blijkt nu). 3 weken voor mijn vehuizing kreeg ik pas te horen wanneer de keuken geplaatst zou worden terwijl ik mijn verhuizing allang gepland had natuurlijk. Dit na vele malen afdeling planning geprobeerd wakker te schudden (plannen doen ze blijkbaar niet). Ik kreeg even 2 dagen later tussen neus en lippen te horen dat mijn keukenblad die ik toch echt een jaar daarvoor besteld had niet op tijd geleverd kon worden met alle gevolgen van dien. Een tijdelijk blad werd wel netjes geleverd, maar wie zit daar nu echt op te wachten. Ik heb netjes een tegemoetkoming gevraagd, en als ik dan toch moest wachten kon het blad toch nog naar mijn smaak gemaakt worden, maar hier kwam na vele mailtjes en telefoontjes geen reactie op. Uiteindelijk heeft gelukkig de secretaresse ingegrepen omdat deze zag dat mijn zorgen toch wel terecht leken. Vervolgens keurig geholpen door de service afdeling die het ook niet snapte waarom er niet gereageerd werd. Uit coulance werd mij uiteindelijk een zeer net voorstel gedaan om mijn blad door te laten lopen in het kozijn en de andere puntjes (het waren er een paar) zouden ook netjes verholpen worden. Ik weer helemaal happy. Todat het blad geplaatst werd, die toch niet helemaal paste (zoals de monteur van te voren wel dacht), Helaas lichte beschadiging aan het blad en muur bij het plaatsen. Kan gebeuren maar dat moet dan maar opgelost worden. Voor de oplossing heb ik nu een factuur van 800 eur gekregen. Dit is slechts een kleine greep aan frustratie en ellende. Als je een dure keuken koopt mag je toch verwachten dat uiteindelijk alles fantastisch mooi wordt? Ondanks dat ik even de hoop had dat alles goed zou komen ben ik nu weer bezorgd dat het toch niet goedkomt. Alle afdelingen (verkoop, planning, service etc.) zitten verspreid over verschillende locaties en de afstemming is merkbaar slecht. Ik schrijf dit verhaal uit frustratie en onmacht en hoop dat EHK stiekem dit zal lezen om alles toch nog in orde te maken, maar een goede recentie kan ik zo toch moeilijk geven…

   Hopeloss geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  29. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  30. S Smolders   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Ons eerste bezoek aan eigenhuis keukens houten op zaterdag: iedere adviseur zat aan tafel met klanten. Wij zijn (meteen bij binnenkomst) netjes aangesproken door een gastvrouw.

   |Eerste indruk: dure keukens, Mooie showroom. weinig kleine opstellingen. Voor ons te hoog gegrepen ben ik bang.

   S Smolders geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  31. Egbert1   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Opzoek naar een keuken van daadwerkelijk goede kwaliteit. Geen stuntprijzen, een nieuwe keuken mag best iets kosten.

   Hier staat een keuken in de showroom met een granieten werkblad.

   Ondanks dat we er enthousiast over zijn gaan we eerst andere winkels bezoeken.

   Egbert1 geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  32. snickertje   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Bijjeigen huis keukens geweest. Werden heel goed en enthousiast geholpen. er werd echt rekening gehouden het budget wat wij ongeveer voor ogen hadden.
   hebben nog niets gekocht we hebben eerst bij allerlaatste andere zaken rondgesnuffeld. Maar we gaan denk ik toch weer naar eigenhuis keukens

   snickertje geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  33. Hans   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Ik was daar vanmiddag omstreeks 15.15 uur en werd vriendelijk ontvangen door de receptie, op mijn vraag of dat het mogelijk was om een keuken op maat te krijgen op tekening die ik bij me had werd er vrolijk verteld dat alles op afspraak gaat in blokken van 3 uur zodat de verkoper genoeg tijd had om alles goed te bespreken over de wensen van de klant, nu dat is een goed streven maar dat had ik op dat moment niets aa, maar ze wilde wel even informeren of er toch iemand vrij was, maar helaas iedereen was druk (ook de drie heren die rond zaak aan het lopen waren en de opstellingen bekeken) .Ik mocht uiteraard wel even rondkijken wat ik gedaan heb.
   Ik vind het jammer dat er niet evcen een verkoiper kwam informeren. Jammer gemiste kans.
   Hans

   Uw gastheer: D.
   Wij willen klanten helpen zoals we zelf geholpen willen worden, dus klantvriendelijk, met de juiste informatie en een heldere prijsstelling. Maar onze klanten moeten er vooral een goed gevoel aan overhouden.

   Hans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  34. Denzel   schrijft over Eigenhuis keukens:
   We werden uitstekend ontvangen en rondgeleid. we moeten wel een afspraak maken voor een gesprek.

   dit was totaal geen probleem aangezien ze door het maken van een afspraak 3 uur tijd voor ons hadden ingepland.

   Denzel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  35. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  36. Siri   schrijft over Eigenhuis keukens:
   We werden vriendelijk geholpen in de showroom. Lang gesprek gehad met een verkoper en uiteindelijk besloten om een keuken te bestellen. Afgaande op de tips van de verkoper nadat wij onze smaak en het uiterlijk van ons huis hadden beschreven, is het een IQ keuken met licht kleurige houten kastdeurtjes. We werden wel erg meegetrokken in de tips en de adviezen van de adviseur. Dit was voor ons als starters niet erg want wij hadden geen flauw idee wat er allemaal bij een keuken komt kijken en wat het beste staat in de ruimte die wij voor de keuken willen gebruiken. Dus wij vonden het niet heel erg dat de verkoper ons deze richting ophielp. Inmiddels is de keuken geplaatst. Hier kwamen wel een paar kleine probleempjes bij kijken, zo ontbrak er een plint en kwamen er ineens extra kosten voor maatwerk bijkijken omdat de plaats waar wij de vaatwasser wilden hebben, geen waterafvoer aanwezig was in de ruimte. Doordat deze moest worden verlegd, duurde het erg lang voor de keuken gemonteerd was en kwamen er ineens extra kosten bij kijken die op voorhand niet waren verteld dat die er eventueel zouden kunnen zijn. Nogmaals zijn wij als starters geen experts in keukenwereld dus dit viel wat rauw op ons dak. Echter hebben de monteurs de keuken wel mooi en goed gemonteerd en zijn we blij met de adviezen van de keukenadviseur voor de houten kastjes want dit staat prachtig in onze woning.

   Siri geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  37. H Terlouw   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Fijne ontvangst, goed advies, prijsopgave kwam redelijk uit en als klant redelijk in de watten gelegd. Keuze om daardwerkelijk een handtekening te zetten, is nog niet geheel zeker, ondanks dat al onze wensen er in zitten. Kokend waterkraan en stenen blad inclusief.

   H Terlouw geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  38. Albert   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Wat een drama zaak!! Totdat je je handtekening hebt gezet gaat het nog. Maar dan ben je overgeleverd. Levering fout, veel restpunten en super moeilijke communicatie. Geef je geld liever uit in een goede zaak. Je bent wanneer je ertegenin gaat alleen maar lastig. En daar pakken ze je op.

   Albert geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  39. W.S.   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Wij zijn niet tevreden over de service van eigenhuis keukens. We hadden een afspraak voor het vervangen van een onderdeel van de bovenkastjes. Door een kleine issue thuis even geen oppas en daardoor was er vanmiddag een half uur niemand thuis. Wilde dit overleggen met Eigenhuis keukens (wellicht de route van de monteur een klein beetje aanpassen). Ze konden de service nummer niet terugvinden en kreeg hierbij de opmerking “Ik kan het niet vinden, dus U moet het maar oplossen. In principe heeft u een afspraak gemaakt tussen 1300-1700.” Hoezo klantvriendelijk?? Dit is slechts een incident uit een serie van service issues met EigenHuis. Bijvoorbeeld:
   *Nieuw kastje besteld ivm schade. Monteur komt langs met een te korte zijplaat. een nieuwe afspraak inplannen maar weer.
   *Monteur komt langs met nieuw kastje en komt op lokatie erachter dat er schade is aan het nieuwe kastje. Dit is het eerste wat we zien bij het openen van het busje. Niet even gecheckt bij het inladen?? Een nieuwe afspraak maar weer.
   Zo zijn er nog wel wat voorbeelden te noemen. Het is meerdere malen voorgekomen dat een monteur langs moest komen voor een specifieke issue met de keuken.
   Service is echt onder de maat!

   W.S. geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  40. Fam. Brouwer   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Wij zijn zeer goed geslaagd bij eigenhuis keukens in Capelle ad IJssel. Ook de uitlevering was goed en monteur was een vakman. Kwam zelfs nog terug voor deuren af te stellen. Onze keuken is inmiddels 1,5 jaar oud en we koken en leven er met veel plezier in. Bedankt Eigenhuis Capelle!

   Fam. Brouwer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  41. Anita   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Eigenhuis keukens capelle aan den ijssel: zeer enthouasiaste verkoopadviseur die ons van het begin meteen met passie aan de slag ging. Complete ontwerpplan uitgewerkt, teruggekomen en na ampele overweging hebben wij de offerte maar getekend. Bedrijf heeft een zeer prettige sfeer, keuken is incidentloos geleverd.

   Anita geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  42. fam petter   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Wij kunnen eigen huis van harte aanbevelen. Wij hebben de keuken bij Eigenhuis Keukens gekocht. We zijn goed geholpen. En nog allemaal betaalbaar ook. Dus bij ons viel het niet tegen.

   fam petter geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  43. Kalle   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Slecht bevallen. Voor wie wat meer wil weten, een korte omschrijving van onze ervaring. Op zich redelijk ter woord gestaan bij het kopen van de keuken voor onze nieuwbouwwoning, alhoewel we geen gedetailleerde offerte meekregen, d.w.z. geen afzonderlijke prijzen erop. Uiteindelijk toch besloten te kopen. Afspraak om de keuken te plaatsen werd keurig nagekomen, een beetje flauw dat we zelf het afval moesten afvoeren. Na de plaatsing de keuken gecontroleerd en geen schade gevonden. Vier dagen later (de keuken was in de tussentijd niet in gebruik) zit er een scheur in het composiete aanrechtblad. Contact opgenomen met Eigenhuis keukens hoofddorp. Die hebben weken later `experts’ langs laten komen, die constateerden dat er inderdaad een breuk was en die letterlijk hebben gezegd dat wij dat niet zelf veroorzaakt konden hebben. Vervolgens na nog meer weken was de conclusie van Eigenhuis dat we wel op het aanrechtblad gestaan moeten hebben, dus dat de garantie vervalt. Dit is absoluut onwaar en kunnen ze natuurlijk ook hele
   maal niet aantonen. Uit de goedheid van hun hart willen ze ons dan nog wel korting aanbieden op een nieuw aanrechtblad. Ze moeten zich gewoon aan de garantievoorwaarden houden.

   Kalle geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  44. eigenhuis keukens fan   schrijft over Eigenhuis keukens:
   Onze keuken gekocht bij jochem krijger bij eigenhuis keukens in hoofddorp. Het enthousiasme van deze man was aanstekelijk. De jarenlange kennis die hij had en het vertrouwen dat hij uitstraalde, voor ons erg belangrijk! Jochem bedankt! De keukens is perfect geleverd en ik zal overal reclame voor je maken.

   eigenhuis keukens fan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  45. j   schrijft over Eigenhuis keukens:
   mooie poggenpohl keuken gekocht bij eigenhuis keukens. We waren een beetje bang dat poggenpohl te duur voor ons zou zijn, maar dat viel reuze mee! De keuken is perfect geplaatst en wij zijn reuze blij. Af en toe een compliment voor een keukenzaak mag ook wel eens.

   j geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar