Ervaringen Reddy Keukens

Beoordeling: 3.41 Reddy Keukens is 41 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.41 uit 5 sterren.

Ervaringen Reddy keukens?

Alle Reddy keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenzaak langs te gaan? Lees eerst reviews en recensies over dit bedrijf.

Wat vond u van Reddy keukens? 

Zelf snel een recensie voor Reddy keukens plaatsen? Help ons en anderen:

Klik hier – deel uw ervaring >>>

 

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen – en supertips over keukens kopen? Ontvang het complete pakket.

Klik hier voor dit cadeau >>>

 

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht:

Klik hier voor de Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

 

Reddy keukens algemene informatie

Reddy keukens is onderdeel van de MHK groep – de grootste keuken inkooporganisatie in Europa. Deze formule groeit behoorlijk snel en heeft in Duitsland, Oostenrijk en Spanje al flink wat winkels.

In totaal heeft Reddy keukens 65 showrooms.  Duitse keukens kopen in Nederland voor bodemprijzen. 80% van de huishoudens die bij Reddy een keuken kopen, slagen onder de 6.500 euro.

Tevens heeft u de mogelijkheid uw nieuwe keuken in de showroom in de 3D bioscoop te bekijken. Alle keukens zijn gebouwd met het PEFC keurmerk. Dus uw keuken is altijd gemaakt van duurzaam hout. Ook uw keuken moet zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt worden.

Klik hier voor de website van Reddy keukens >>> voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Reddy keukens vestigingen

Reddy keukens heeft 20 vestigingen in Nederland. Vestigingen zijn te vinden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Drenthe. Deze bevinden zich in Alkmaar, Amsterdam Arena, Barendrecht, Doetinchem, Helmond, Eindhoven, Heteren, Katwijk, Klazienaveen, Lelystad, Sittard, Veen, Vlaardingen, Wormerveer, Uden, Zaandam, Zoetermeer en Zeewolde.

Lees hieronder alle reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen Reddy keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  41 reviews & recensies Reddy Keukens

  Beoordeling: 3.41Reddy Keukens is 41 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.41 uit 5 sterren.
  1. Ernst Boermans   schrijft over Reddy Keukens:
   Reddy Alkmaar: de allerslechtste ervaring in een verbouwtraject van bijna drie jaar.

   Op 14 november 2023 hebben we bij Reddy Alkmaar een dubbele kast besteld met zes legplanken, twee dichte deuren en twee glasdeuren.

   Op 19 december 2023 wordt deze kast geleverd. Hij blijkt ondersteboven gebouwd, en wordt geleverd met vier dichte deuren en twee glasdeuren. Reactie Reddy Alkmaar: “Dit ligt niet aan ons, maar aan de fabrikant. Door een computerstoring is de kast op zijn kop gebouwd”. Reddy Alkmaar bestelt een nieuwe kast en de twee overbodige deuren moeten we maar weggooien.

   Op 30 januari 2024 wordt de nieuwe kast geleverd. Weer met zes planken erbij, nu hebben we er twaalf. De zes overbodige planken moeten we maar weer naar de stort brengen, waar ook twee deuren van de eerste levering zijn geëindigd. Erger is dat deze kast geen boringen heeft, en er passen helemaal geen deuren in. Reactie Reddy Alkmaar: “We hebben voorlopig niemand die dit kan oplossen. We kunnen ook geen termijn aangeven. We kunnen niets doen, dit is overmacht”. Nadat we aangeven de koop te gaan ontbinden, vindt Reddy toch nog een monteur.

   Op 22 februari komt deze monteur. Hij gebruikt onze zitbank als werkplek. Hij boort verkeerd in de kast, en een van de glasdeuren kan nu niet meer gemonteerd worden. Hij gaat het oplossen door een nieuwe glasdeur te bestellen. Reactie monteur: “Ik werd afgeleid doordat jij tegen mij praatte”.

   In de week van 18 maart 2024 komt de nieuwe deur binnen. Reddy Alkmaar heeft geen monteurs beschikbaar. Het duurt uiteindelijk zes weken voordat Reddy Alkmaar een monteur stuurt. Dezelfde monteur die eerder op de verkeerde plaats boorde.

   Op 29 april 2024 wordt de deur gemonteerd. De kast staat scheef. Als we een rechte kast willen, moeten we aanvullende montage-uren betalen. De monteur komt alleen voor de deur en steekt verder geen vinger uit. Reactie monteur: “Jullie hebben de problemen aan jezelf te wijten. Als je negatief bent, krijg je negativiteit terug”.

   Samenvattend:
   Overeengekomen levertermijn: 5 weken. Uiteindelijk: 23 weken.
   Besteld: twee kasten, vier deuren, zes planken. Geleverd: vier kasten, zeven deuren, twaalf planken. Naar de stort: twee kasten, drie deuren, zes planken.

   Fouten kunnen zich voordoen, maar de vraag is hoe je ze oplost. Als er iets verkeerd loopt, wringt Reddy Alkmaar zich in elke denkbare bocht om verantwoordelijkheid af te schuiven. Het ligt aan de leverancier, het is een fout van een collega, het probleem is de monteur, en het fraaiste: het ligt aan de klant zelf. Dit soort reacties komt voort uit een bedrijfscultuur waar een klant alleen maar interessant is zolang hij nog moet betalen. Na betaling zul je forse druk moeten zetten om problemen opgelost te krijgen.

   Blijf hier weg. Het assortiment is gemiddeld, de prijzen ook. Er zijn tientallen alternatieven die precies hetzelfde bieden, en er is daarom geen enkele reden om hier je geld uit te geven.

   Ernst Boermans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Tromp   schrijft over Reddy Keukens:
   Reddy keukens Groningen Keuken van ruim 15000 euro is in maart 2022 geleverd en geplaatst maar niet conform afspraak en ontwerp c.q. tekening. Na diverse meldingen over dit issue alsmede over ontbrekende items (spatranden, stabilisatiestang) en slecht opgeleverde zaken (loszittende koelkastfront, scheef lopende lades en kasten) nu ruim 1,5 jaar na plaatsing nog altijd geen concrete afspraak vanuit Reddy Keukens om alles naar tevredenheid op te komen lossen. Bellen helpt niet, mailen of winkel bezoeken evenmin. Verantwoordelijke persoon is nooit aanwezig en reageert niet op verzoeken via mail of op terugbelverzoeken.

   Tromp geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Ronald   schrijft over Reddy Keukens:
   Als de keuken eenmaal staat en er is iets mis hebben we daar onbeschofte manager. Niks voor de klant doen. Alles afschuiven op de klant. Of praten over de verkoper die ze ontslagen hebben, ook zo netjes!
   Als je ze de waarheid wat harder verteld , hangen ze op aan de telefoon.
   Nooit hier een keuken meer!!!
   Afrader 1e klas.

   Ronald geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. Pistorius   schrijft over Reddy Keukens:
   Wij hebben keuken gekocht bij Reddy keuken. Kwaliteit van de keuken is super. Montage door monteur M. is zeer professional. Wij zijn super tevreden. De verkopers M. en L. van de winkel zijn zeer onbetrouwbaar en klantonvriendelijk.Zeer veel valse beloftes en geen afspraken nakomen. Ik zal dan ook nooit van mijn leven een Reddy keuken aanbevelen aan andere mensen. In ieder geval niet van de winkel van Heerlerbaan. Ik hoop voor uw bedrijf dat er in de andere winkels wel fatsoenlijk personeel werkzaam is. 04.12.2021 gekocht. 14.07.2022 gemonteerd.02.09.2022 nog steeds niet compleet en afgewerkt. En die twee verkopers blijven maar liegen.

   Pistorius geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Marjory Stenhuys   schrijft over Reddy Keukens:
   Zeer goede ervaring van begin tot eind. N. heeft ons goed begeleid in het maken van de keus voor onze keuken. We konden altijd terecht met vragen of aanpassingen.
   Er kwamen genoeg verhalen langs van kennissen en andere keukenwinkels waarbij de leveringen vertraagd of verkeerd waren. Dus wij hielden ons hart vast.
   Maar onze keuken is geleverd en geinstalleerd op de afgesproken datum. Alles klopte en alles werkte. N. komt de keuken zelf installeren en doet dit met veel expertise en ook nog veel humor.
   Wij zijn heel tevreden en kunnen iedereen Reddy in Amsterdam Arena aanraden!

   Marjory Stenhuys geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7. Lefeber   schrijft over Reddy Keukens:
   Van een prettig adviesgesprek bij Reddy in Katwijk naar een erbarmelijk gemonteerde keuken en keuken van zeer matige kwaliteit. Extra kosten moeten maken en nog te maken omdat er geen vertrouwen is in hun bijdrage aan de oplossing of gevraagde service. Daarom eieren voor ons geld gekozen om geen zaken meer met deze partij te willen doen. Verspilde energie!

   Lefeber geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Victor   schrijft over Reddy Keukens:
   2 jaar geleden hebben we onze keuken gekocht bij Reddy keukens.

   Voor de deal was gesloten waren ze vriendelijk en zeker niet opdringerig. Helaas is er nadien weinig van klantvriendelijkheid te merken. Een groot nadeel is dat ze de montage uit besteden aan zzp’ers. Als er problemen ontstaan na de montage kunnen ze het afschuiven op de zzp’er. Dat deden ze dus ook bij ons. Kosten van de montage zaten ook niet bij de koop inbegrepen, dus nog eens extra 1500,- aftikken. Van goedkoop naar duurkoop.

   Ongeveer een maand geleden deed onze Bosch vaatwasser het niet meer. Na een telefoontje met reddy keukens kreeg ik te horen Bosch te moeten bellen. Telefoonnummer kon ik op internet wel vinden zeiden ze.

   Een Bosch monteur kwam bij ons langs en gaf al meteen aan dat er een montage fout was gemaakt. Kosten 220,-

   Na veel mails te hebben gestuurd en van het kastje naar de muur te zijn gestuurd. Garantie op montage duurt 1 jaar! Ze willen ons totaal niet tegemoet komen.

   Nou lekker dan, garantie, kwaliteit, zo genaamde Duitse degelijkheid. Dus niet.

   Volgende keer kopen we onze keuken in Duitsland.

   Victor geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Romijn   schrijft over Reddy Keukens:
   Spijt als haren op mijn hoofd dat wij onze keuken bij deze firma hebben afgenomen. Voordat de keuken geplaatst wordt moet je het volledige bedrag overmaken. Nu zit ik al 2 maanden tegen een keuken aan te kijken die maar voor de helft af is. De nazorg is SLECHTER dan slecht. De communicatie is BAGGER. Beloftes over terugbellen en afspraken inplannen voor het afmaken van de keuken worden NIET nagekomen. Bespaar jezelf een hoop teleurstelling en frustratie en zoek een andere zaak om jouw droomkeuken vandaan te halen.

   Romijn geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  11. DV   schrijft over Reddy Keukens:
   Reddy Amsterdam: Waarom 1 ster? Omdat meerdere dingen zijn toegezegd, maar niet zijn waargemaakt. Voor verkeerd adviezen van de verkoper nemen ze geen verantwoordelijkheid en alle 4 de apparaten hebben problemen gegeven of zijn anders geleverd.
   Het eerste ontvangst was goed. We hebben een eenvoudige keuken naar tevredenheid besproken. Een paar weken later zijn wij terug gekomen om de keuken te bestellen. Het ontvangst verliep anders. De prijs voor de eerder besproken keuken was ineens 400 euro duurder. Ook de achterwand, passtuk voor de zijkant en nog een paar dingen ontbraken ineens. Later kwam hij hierop terug en was de prijs en keuken toch zoals eerder besproken. Uiteindelijk is de offerte voor de keuken gemaakt. Bij thuiskomst bleek het een en ander niet te kloppen, zoals wederom de ontbrekende achterwand, de koelkast zonder vriesvak (i.p.v. met vriesvak) en nog een paar dingen. Hier heb ik een mail over gestuurd. Hier werd zeer onvriendelijk telefonisch op gereageerd. Hij erkende wel de fout van de koelkast, maar wilde het alleen aanpassen naar een ander, minder energie zuinig type. Ook probeerde hij te beweren dat de achterwand etc. wel op de offerte zou staan. Na veel moeite is het toch bevestigd.
   Daarna heb ik een nieuwe tekening van de keuken gekregen. Op de nieuwe tekening bleek ineens dat de front van de combi-magnetron anders was, van een goedkoper model. Hierop heb ik voor de zekerheid nog een mail gestuurd of ik wel het juiste apparaat zou krijgen.
   Ruim een maand later kwam een telefoontje dat de achterwand vanwege een nieuwe wet meer geleverd kon worden. We kregen 2 opties: verdiept keukenblad met 200 euro meerprijs of de keuken zonder achterwand. Helaas werd er geen moeite genomen om mee te denken dat ‘’mijn keuken’’ (een keuken met een identiek achterwand als aanrechtblad) niet meer geleverd kon worden. Er was geen tegemoetkoming voor de meerprijs mogelijk. Ik heb zelf meerdere opties voorgesteld, zoals een plaat achter het fornuis, maar geen enkele optie was bespreekbaar. Na meerdere telefoontjes en veel boosheid (lees schreeuwen) van Reddy Amsterdam was het bij nader inzien wel mogelijk om een plaat achter het fornuis te leveren.
   Uiteindelijk wordt na 3 maanden de keuken geleverd. Mijn voorgevoel blijkt te kloppen: Toch de verkeerde magnetron (is na een telefoontje wel opgelost), geen spoelbak en andere handgrepen. Daarnaast waren de gaten voor de handgrepen tot mijn schrik al voorgeboord. Bij het tweede gesprek was door de verkoper gezegd dat dit pas bij montage ter plaatse geboord zou worden. Ik ben absoluut niet blij zoals het midden op de deur is gemonteerd. Ook zou er op de hoek van het aanrechtblad, naast de wasmachine een steunplank komen. Een van de zoveelste beloften die niet is waargemaakt. Het aanrechtblad steunt nu op een paar simpele schroefjes.
   Daarnaast is het inmeten niet nauwkeurig gebeurd. De achterwand is tekort besteld. Ik heb 3 maanden langer gewacht op de juiste achterwand. Navraag over een indicatie van de verwachten levertijd worden keer of keer niet beantwoord. Door het ontbreken van de achterwand was er ook nog geen stopcontact in de keuken aanwezig.
   Dat er dingen mis kunnen gaan is begrijpelijk en vind ik ook geen probleem. Maar bewust een mooi verkooppraatje houden en je bedonderen vind ik niet acceptabel.

   DV geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  12. David   schrijft over Reddy Keukens:
   Goede ervaring. Sociale mensen met eigen ideeën gericht op de wensen van jouw als klant mbt design, mogelijkheden en kosten.

   David geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13. BT   schrijft over Reddy Keukens:
   Reddy keukens Klazienaveen: Zeer te spreken over deze keukenzaak. Dankzij hun hebben wij een prachtige keuken, bedankt!

   BT geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14. Koen Vrolijk   schrijft over Reddy Keukens:
   Luisteren goed en leggen alles begrijpelijk uit. Denken actief mee

   Koen Vrolijk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15. Roel   schrijft over Reddy Keukens:
   Super!

   Geheel in tegenstelling tot concurrende winkels hebben wij hier totaal geen druk ervaren. Bij Reddy zit men om je te helpen samen jouw keuken te bedenken. Hierdoor hadden wij een blijvend goed gevoel en hebben we zelfs direct zaken gedaan…en wij gunden het de verkoper gewoon en we hoeven geen tijd meer te steken in keukenjacht 🙂

   Roel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  17. Nanninga   schrijft over Reddy Keukens:
   Reddy Zaandam: Teleurgesteld. Vrijwel direct na het tekenen van offerte gaat het mis. Gekozen oven blijkt niet meer gemaakt te worden, dus andere oven uitgekozen. Avond 1900 uur voor plaatsing word medegedeeld dat plaatsing niet door kan gaan. Monteur is ziek. Wordt niet oplossing geboden, dus zelf erachteraan. Uiteindelijk een dag later dan gepland komen ze plaatsen. Apothekerskast wordt scheef geplaatst. Deurtjes hangen scheef. Koof om afzuigkap blijkt te kort. Dit terwijl de afmetingen bekend waren. Eerst worden wij gebeld dat dit €80,- extra gaat kosten, terwijl dit nooit is besproken en zij zelf de afmetingen hebben gedaan. Opgelost, maar twee weken later blijkt dit voor deze afzuigkap niet te bestaan. Dus andere afzuigkap moeten kiezen. De gekozen oven blijkt nog niet uit productie te zijn en gaat nog twee maanden duren. We krijgen wel netjes een andere tijdelijke oven. Uiteindelijk duurt het 5 1/2 maand voor de oven er is. De eerste keer dat ze deze oven komen brengen blijkt dit de verkeerde te zijn, verkeerde model meegenomen.
   De spatranden die wij hebben besteld blijken hogere te zijn dan wij hebben aangegeven. Stond juist op onze offerte (gelukkig), maar niet bij hen. Veel schuld word afgeschoven naar hun leveranciers. Wij hebben ook regelmatig zelf met hun leveranciers moeten bellen. Uiteindelijk hebben wij december 2017 onze keuken compleet ( vandaar matig en niet slecht). Als compensatie voor hun nalatigheid gaan wij akkoord met een dinercheque en een grillplaat. Dit komen ze persoonlijk begin 2018 langsbrengen. Mijn vriendin is inmiddels al een paar keer langsgeweest en heeft telefonisch contact gehad waar het blijft. Vandaag 14-04-2018 ben ik zelf nog even langs gegaan om navraag te doen en wordt geïrriteerd weg gebonjourd. Met een lullige zoek het uit opmerking “succes”. Het is nml iets wat wij gratis krijgen wordt er gezegd. Ik zie het als compensatie voor nalatigheid. Het gaat mij echt niet meer om de spullen zelf, maar wel om de manier hoe je als klant afgeserveerd wordt. Ze eisen nml wel dat het hele bedrag van te voren betaald moet worden.

   Nanninga geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  18. stel   schrijft over Reddy Keukens:
   We zijn hier prima geholpen met het opstellen van onze keuken

   stel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  19. EJN   schrijft over Reddy Keukens:
   Uitstekende beleving bij Reddy Heteren. Flexibel en meedenkend en een goed oog voor de klantbehoefte. Offerte snel en eerlijk. Steeds openstaand voor aanpassingen.

   EJN geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20. Merel   schrijft over Reddy Keukens:
   Ik kan wel zeggen dat onze nieuwe keuken met zorg besteld is en dus ook aan het geld dat je er aan besteed! Wij gaan de volgende keer gewoon weer indien wij een nieuwe keuken nodig hebben.

   Merel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21. Renée   schrijft over Reddy Keukens:
   In mei 2017 hebben we een keuken gekocht bij Reddy keukens Helmond. Tot het moment van levering heel prettig contact gehad en prima samenwerking. Een week voordat de keuken geplaatst zou worden werden we gebeld dat de keuken nog 6 weken op zich liet wachten. Ondanks doorvragen werd aan de telefoon niet duidelijk wat de oorzaak van de vertraging was. Heel spijtig maar helaas. Reddy deed uit zichzelf geen voorstel voor compensatie of iets in die richting, en nadat wij er naar vroegen konden we op een vergoeding van 200 euro rekenen (let wel; de keuken kostte meer dan 7.000,- en we zaten in totaal nu twee maanden zonder keuken!).
   Na 6 weken werd de keuken geplaatst en bleek Reddy de tekening niet correct te hebben gemaakt waardoor de lade onder de spoelbak niet meer dicht kon. De verlichting ontbrak, en er was een verkeerde kraan geleverd. Daarnaast waren er nog enkele details die niet klopten. De eigenaar van de franchise is alle gebreken komen controleren en beloofde de volgende dag te bellen met oplossingen. Aangezien we niets meer hoorden hebben we zelf moeten bellen en werd afgesproken dat enkele problemen al direct de maandag erop opgelost zouden worden. Maandag voor niets een middag thuis gebleven; geen monteur. Opnieuw gebeld; het kon een week erna. De week erna voor niets een middag thuis gebleven: de monteur had werzaamheden elders en ging het niet redden. Inmiddels zijn we een maand na plaatsing verder en is de keuken nog altijd niet compleet.
   Het is natuurlijk altijd zo met grote verbouwingen dat er dingen mis gaan, en daar hadden we ons ook echt wel op ingesteld. Echter, het gebrek aan communicatie en bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen is ons inmiddels echt dwars gaan zitten. We hadden Reddy met harte aanbevolen als we meer het gevoel hadden gekregen dat we gehoord werden en serieus genomen werden.

   Positieve punten mogen uiteraard ook genoemd worden; we vonden het prettig dat de eigenaar creatief meedacht in het ontwerp, de adviezen die we kregen waren waardevol en de kwaliteit van de keuken is gewoon echt goed.

   Renée geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  23. Job   schrijft over Reddy Keukens:
   Na een ruime zoektocht naar onze nieuwe keuken zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Reddy keukens Barendrecht. Verwarrend is wel dat ik begreep dat elke Reddy keukenzaak een franchise onderneming is. Daarmee is het lastig om Reddy keukens als geheel te beoordelen. Goed, ik spreek dus over Barendrecht. Juist doordat we zoveel aan vergelijk hebben gedaan kan ik met recht zeggen dat het op zijn minst de moeite is om bij deze zaak te gaan kijken. Topkwaliteit keukens en apparatuur, qua prijs scherp en transparant en daardoor interessant. De eigenaar, Christian Twiest, is erg vriendelijk, “down to earth”, en deskundig, datzelfde geldt voor zijn collega Aiten. Daarnaast kan ik uit eigen ervaring zeggen dat men ook veel geduld heeft en op geen enkele manier zaken opdringt. Wij hebben uiteindelijk onze keuken bij Reddy Barendrecht gekocht en zijn daar voor wat betreft het hele proces van bestelling, tot levering erg tevreden over, datzelfde geldt voor de kwaliteit. Ook over de aftersales zijn wij in elk geval erg tevreden, ik herken me dan ook niet in hetgeen sommige andere reviewers hebben ervaren. Kortom, 5 sterren van ons!

   Job geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24. Jos   schrijft over Reddy Keukens:
   Hele fijne bejegening totdat de keuken besteld.
   Meerder malen voor leiding schema gebeld.
   Na een aantal weken eindelijk gekregen.
   Bellen en mailen wanneer de keuken geplaatst wordt.
   Keukenmonteur is een zzp,er prima monteur.
   Kookplaat doet het niet monteur van Bosch komt en de plaat is verkeerd aan gesloten of wij de voorrijkosten willen betalen. Reddy keukens schuif de schuld naar de keukenmonteur maar we hebben de keuken toch met montage bij Reddykeukens gedaan.
   Keukenkastje was beschadigd weken gebeld wanneer deze geleverd werd.
   Alles is goed gekomen maar mijn advies voor reddy is meer contact houden met de klanten meer mailen en bellen.

   Jos geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  25. Anita   schrijft over Reddy Keukens:
   Vriendelijke ontvangst in de showroom Reddy keukens Wilrijk. De verkopers nemen alle tijd om gedetailleerd uitleg te doen over allerlei details, verschilldende fronten, verschillende werkbladen, en dat zowel wat samenstelling als prijs betreft. Nadien kwam een verkoper vrijblijvend aan huis om correcte opmeting te doen, waarna bespreking van offerte in de showroom. Duidelijke offerte, duidelijke 3D voorstelling en tekeningen. Prijs offerte was redelijk

   Anita geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  26. Pieter   schrijft over Reddy Keukens:
   Het is alweer even geleden, maar wij zijn zelf zeer te spreken over reddy in doetinchem. Hier hebben wij ten minste geen absurde onderhandelingen ervaren zoals elders hier in de buurt bij de grote keukenkerels.

   Pieter geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27. Breeveld   schrijft over Reddy Keukens:
   Door kennissen hier gekomen. Professioneel en klantvriendelijke ervaring. Geen straffe onderhandelingen. Installateur evenzo.

   Breeveld geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  28. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  29. Thom en Nancy, Alkmaar   schrijft over Reddy Keukens:
   Keuken gekocht bij Reddy in Alkmaar en zeer tevreden. Werd keurig op tijd geleverd nadat de bestelling eerst “in hold” gehouden was voor ons omdat nog niet zeker was wanneer we hem konden hebben. Linker keukenblad was echter beschadigd bij transport en de uitsparing voor de kookplaat zat niet goed. Gebeld hierover en werd niet moeilijk over gedaan, werd een nieuwe besteld en gratis geleverd. Vond alleen de monteur erg duur (€ 500 per dag) maar kon hem gelukkig zelf plaatsen en in 1,5 dagen stond hij. Zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen (geen drangerige verkoper), waarop de zaak is afgehandeld en de service na levering. Chapeau Dennis en Harm!!!

   Thom en Nancy, Alkmaar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30. T & N   schrijft over Reddy Keukens:
   Wij moeten nog gaan kijken vandaar de vraag: valt er bij Reddy te onderhandelen? Lees hier tegensprekende berichten daarover.

   T & N geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  31. joeri   schrijft over Reddy Keukens:
   Na een aantal telleurstellingen is het toch nog goed gekomen met de nieuwe keuken bij reddyy. Kom ik eerst bij de kconcurrent zeg ik dat ik 6500 max heb, komen ze met een keuken van meer dan 7500 aan zetten. reddy heeft voor minder wel dezelfde keuken voor mij kunnen leveren. en nog goed ook.

   joeri geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  32. Sonja   schrijft over Reddy Keukens:
   Hele fijne bejegening totdat de keuken besteld.
   Vervolgens wordt ons het leidingschema niet door gestuurd waardoor wij twee dagen voor plaatsing een belletje krijgen van de monteur of de leidingen goed zitten. Leidingschema opgevraagd, na een dag gekregen en toen moesten wij nog een loodgieter en electrien regelen om de leidingen goed te maken. Met geluk en extra kosten is dit goed gekomen gelukkig.

   Keuken gemonteerd, erg fijne monteur gehad. Maar helaas zitten er twee krassen op onze inductieplaat. Ochtends vroeg gebeld en foto’s gemaild naar Reddy, krijg hele dag geen antwoord. (Een dag winkel gesloten)
   Als ik vervolgens wederom bel of ze mijn mail hebben ontvangen wordt ik erg onvriendelijk te woord gestaan en wordt er gezegd dat ik weer bel. (Dit was mijn tweede telefoontje, hoe bedoel je ontklantvriendelijk). Bij Reddy vinden ze het kennelijk erg raar om een bevestigingsmail te sturen. Ik kreeg door dit gesprek een erg naar gevoel door de manier hoe ik als klant aangesproken werd.

   Erg aardige mensen totdat je keuken reddy en besteld is dan is het op en klaar. Ik raad deze keukenzaak absoluut niet aan!

   Sonja geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  33. C Blijleven   schrijft over Reddy Keukens:
   Na een aantal gesprekken her en der bij deze keukenzaak uitgekomen. Veel keuze uit goedkope keukens. Het meedenken is gewaardeerd heren.

   C Blijleven geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  34. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  35. offertevergelijker   schrijft over Reddy Keukens:
   Reddy Keukens Alkmaar,

   Wij zijn ook bij Reddy in Alkmaar geweest. Prima geholpen door eigenaar. Hij denkt mee, kiest de goedkoopste opties mbt apparatuur geheel naar wat jij van een apparaat verwacht. Transparante offerte, tot nu toe de goedkoopste, geen drammerigheid of andere verkooppraatjes. Wij zijn er nog niet uit, maar Reddy is beslist een aanrader.

   offertevergelijker geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  36. Noortje   schrijft over Reddy Keukens:
   De keuken is geworden zoals wij wilden. Een grote keuken met een ruige look. Waar we hopelijk over 10 jaar nog steeds even gelukkig mee zijn. Er is goed met ons mee gedacht. In de showroom zijn we tot een idee gekomen. Van a tot z zijn werkzaamheden gecontroleerd uitgevoerd.

   Noortje geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  37. P. de Leeuw   schrijft over Reddy Keukens:
   Via reclame op de radio in de showroom terecht gekomen. Vriendelijk te woord gestaan maar door afwezigheid van mijn partner verder niet op details in gegaan. Het moment om dieper op de materie in te gaan komt steeds dichterbij en deze zaak is één van de gegadigden.

   P. de Leeuw geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  38. Jansen   schrijft over Reddy Keukens:
   Geweldige service! Dit in tegenstelling tot de andere keukenboeren die wij hebben bezocht. Wij hebben na een goed en kundig gesprek een keuken die precies aan onze wensen voldoet uitgezocht, dit tegen een in onze ogen zeer gunstige prijs. Bij Reddy Keuken in Heteren geen drammerige verkopers of gladde praatjes, maar een voor ons gevoel eerlijk advies en transparante prijzen. Nadat we de keuken hadden samengesteld mochten wij nog niks ondertekenen. We kregen het advies om de offerte eerste gaan vergelijken bij andere. Wij zijn met een goed gevoel en de offerte opzak naar andere keukenaanbieders geweest en met veel stress, ruzie en een slecht gevoel naar buiten gelopen. De aangeboden prijzen zat na onderhandeling nog ver boven de prijs die Reddy ons had aangeboden. Direct na ons bezoek aan twee andere aanbieders zijn we meteen naar Reddy gegaan of we de offerte aub mochten onderteken ;). In het begin was ik nog erg argwanend of er geen addertje onder het gras zat, maar alles blijkt waa
   rheid (De aanpak van Reddy lijkt soms te mooi om waar te zijn in het landschap van de keukenmaffia) . Voor nu is het wachten op de keuken, maar ga er vanuit dat deze netjes wordt geplaatst. Algehele conclusie: ABSOLUTE AANRADER!

   Jansen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  39. Wilfried   schrijft over Reddy Keukens:
   Geweldig geholpen bij reddy keukens in Doetinchem. Vandaag zou de keuken binnen komen,zal u hier nader over berichten of ze die afspraak nakomen.

   Wilfried geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  40. Fam. Car   schrijft over Reddy Keukens:
   We zijn naar een aantal keukenzaken geweest en hebben ook offertes laten maken (Keukenconcurrent, Keukenkampioen en Keukenloods) Nou u lacht zich rot als u de 1 ste bedrag hoort en de uiteindelijke bedragen als u nu tekent… scheelt meer dan 50% korting zoogenaamd!!! totaal onbetrouwbaar… Uiteindelijk bij Reddy terechtgekomen meteen goed en serieus geholpen geen mooi weer praatjes maar in 1 keer de juiste prijs! Wij hebben dan ook onze keuken begin deze maand hier besteld. Beste meneer Harm wij willen u hierbij nogmaals bedanken voor uw meedenken en uitgebreide tijd die u voor ons heeft genomen.
   Eind juli wordt ons keuken geplaatst hopende dat deze net zo proffesioneel en goed wordt uitgevoerd. Ons advies; Als u een hoge kwaliteit keuken zoekt en u wilt meteen de juiste en beste prijs dan raden wij Reddy keukens ten zeerste aan.

   Fam. Car geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  41. Annette   schrijft over Reddy Keukens:
   Ervaring Reddy keukens Heteren:
   Superblij zij we met onze keuken, 3 dagen geleden geplaatst.
   Helaas kan ik geen foto plaatsen.Goede service. Geen schreeuwerige aanbiedingen, maar een vaste prijs. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Tijdens het tekenen van de keuken kan je op een scherm meekijken.
   Het plaatsen door een monteur van Reddy is helemaal goed verlopen. Hij werkte netjes en rustig door. E.e.a ging in goed overleg zoals kleur vd kit, plaatsing handgreep op de koelkastdeur.

   Annette geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  42. Pieter   schrijft over Reddy Keukens:
   Vandaag onze nieuwe keuken gekocht bij Reddy keukens in Heteren. We zijn heel erg tevreden met het ontwerp en de daarbij horende prijsstelling. Daarnaast zijn we door de verkoper perfect te woord gestaan en hebben we in vergelijking met de andere bezochte keukenwinkels eindelijk geen dwangmatige verkoop meegemaakt. Alles liep in een heel ontspannen sfeer, echt een verademing! Ondanks dat ze met netto vaste prijzen werken viel de keuken een stuk voordeliger uit dan bij andere grote keukenzaken het geval was, ondanks dat die adverteren met 40% korting en gratis montage? Het was voor ons een feest om de keuken bij Reddy uit te zoeken. Nu is het nog een paar weken wachten voordat we kunnen genieten van onze droomkeuken. Maar daar hebben we alle vertrouwen in……..

   Pieter geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  43. Marleen   schrijft over Reddy Keukens:
   Gedegen advies, goed keukenontwerp en een leuke match met de adviseur. Niet helemaal zeker waren wij over de keukenprijs. Nog geen beslissing gemaakt.

   Marleen geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  44. Bert Schepers   schrijft over Reddy Keukens:
   Als ervaren consument die al eerder tot volle tevredenheid voor een keuken was geslaagd en nu tenminste 5 keukenzaken had bezocht, van groot tot zelfstandig, binnengelopen bij Reddy Helmond

   Het gevoel, vanwege de wijze, en uiteindelijk de keuken en prijs , die Hans voor me samenstelde was dat van een kind wat een sinterklaascadeautje kreeg…helemaal top
   Ik heb meer gekregen dan ik verwachtte, en heb daar niet meer voor hoeven te betalen, integendeel.

   Ik heb offertes afgewezen die zelfs prijsgunstiger waren, en heb daar als iemand die echt op de kleintjes let, geen spijt van want mijn ervaring was bijna onbetaalbaar. Zo positief. Een aanrader

   Bert Schepers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  45. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  46. michel   schrijft over Reddy Keukens:
   Heb de vestiging in heteren bezocht en daarvoor ook afspraak gemaakt.
   Had al een paar keuekn fillialen bezocht waaronder de grote merken.
   Maar vond bij Reddy toch echt wat ik zocht, en niet alleen de prijs is hier een hele aantrekkelijke in.
   Ook het geduld en de service spreken me enorm aan.
   Hier krijg je gelijk een prijs voor geschoteld wat gelijk tot je verbeelding spreekt.
   Onderhandelen kun je natuurlijk altijd nog wel maar hier spiegelen ze niet gelijk een forse prijs om vervolgens kortingen door te berekenen.
   Wel een tip om eerst naar andere keuken aanbieders te gaan.
   Ik weet zeker dat je bij Reddy niet teleur gesteld zult worden.

   michel geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  47. D. Hoek   schrijft over Reddy Keukens:
   Duits keukendesign voor een kleine portemonnee, dat is Reddy. Door een aantal slimme toevoegingen heb ik zelfs in mijn kleine keukenruimte nog voldoende opberg- en werkruimte. Tip!

   D. Hoek geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  48. timo   schrijft over Reddy Keukens:
   Ik ben bij de opening van het nieuwe filiaal van Reddy in Alkmaar wezen kijken. Ze hebben een hele mooie showroom ingericht daar aan de Koedijkerstraat. Over het personeel kan ik nog niet veel zeggen, die waren druk met andere klanten en dat is ook niet erg, ik keek maar wat rond. Ik verwacht in het komende jaar nog wel een nieuwe keuken te kopen en dan zal ik zeker nog een bezoek brengen aan Reddy.

   timo geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar