Ervaringen Smits keukens

Beoordeling: 4.56 Smits keukens is 9 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.56 uit 5 sterren.

Ervaringen Smits Keukens? Alle Smits Keukens ervaringen. Van plan bij Smits Keukens langs te gaan met winkels in Haarlem en Uitgeest? Lees eerst deze reviews en recensies over Smits Keukens.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier Top 4 Beste & goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Smits Keukens algemene informatie

Smits Keukens is een keukenzaak met al meer dan vijftig jaar ervaring in de keukenbranche, Smits Keukens staat garant voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs.

Samen met u zoeken ze naar mogelijkheden om uw droomwens te realiseren. Ook kunt u rekenen op vakkundige installatie door de eigen monteurs van Smits. Smits Keukens is onderdeel van MHK keukenexpert en neemt graag alle zorgen voor u op, zodat u zich totaal geen zorgen hoeft te maken.

Bij deze keukenwinkel hebben zij iets nieuws: Pimp my kitchen! Verkeert uw keuken technisch nog in een goede staat maar de keuken is niet meer eigentijds? Laat dan je keuken pimpen, in uw budget en relatie. Smits Keukens is een CBW erkend bedrijf. Daarnaast onderscheid Smits keukens zich met een keuken app. Deze is speciaal gemaakt om uw keuken te ontwerpen.

Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Smits Keukens voor meer informatie, foto’s, tips en de openingstijden.

Smits Keukens vestigingen

Smits Keukens heeft vestigingen alleen in Noord Holland. Showrooms zijn te vinden in Haarlem en Uitgeest. Bekijk hier de website van deze keukenzaak. Er zijn geen recente nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen Smits keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  9 reviews & recensies Smits keukens

  Beoordeling: 4.56Smits keukens is 9 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.56 uit 5 sterren.
  1. familie Van de Stadt   schrijft over Smits keukens:
   In juli 2019 hebben wij bij Smits Keukens in Uitgeest een nieuwe keuken besteld volgens het “van slopen tot koken” plan, na vergelijking met een aantal andere aanbieders. Er is goed naar onze wensen geluisterd en een prachtige indeling samengesteld. Hun aanbod sprak ons het meest aan qua keuzeaanbod, uitgewerkte indeling èn prijs. In oktober 2019 is de keuken geplaatst en geheel naar onze verwachtingen uitgevoerd. De geboden service is uitstekend.
   Wij willen Smits Keukens Uitgeest van harte aanbevelen.

   familie Van de Stadt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Betti Saba   schrijft over Smits keukens:
   We zijn zeer prettig en professioneel geholpen bij Smits Keukens. Er is goed geluisterd naar onze wensen en daardoor is de keuken helemaal naar onze zin geworden. Smits keukens heeft voor ons ook de nieuwe openslaande deuren, stuc en verfwerk gedaan. Wij hoefden nergens over na te denken en alle communicatie met onderaannemers verliep vlekkeloos. Dus dank ook aan Piet Putter aannemingsbedrijf, Stucadoorsbedrijf Molenaar en Cor Zeeuw Onderhoudsbedrijf.

   Betti Saba geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Rob   schrijft over Smits keukens:
   Zowel het ontwerp, het advies en de uitlevering was allemaal top!! Zeker in onze beleving de beste keukenzaak van Noord-Holland. Ga zo door Smits keukens.

   Rob geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5. Rein   schrijft over Smits keukens:
   Geweldige zaak, geen opdringerige verkopers. Geweldig 3D ontwerp gemaakt en ook zo uitgeleverd en super netjes door hun eigen monteurs geplaatst. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.
   Uitgeroepen tot beste keukenzaak van Noord-Holland. Wat ons betreft klopt en verdienen zij dat !!!

   Rein geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. john   schrijft over Smits keukens:
   Smit keuken in uitgeest, prima geholpen met keuken offerte in ongedwongen sfeer, echt een aanrader

   john geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  7. B & A   schrijft over Smits keukens:
   De winkel bezocht voor ons 20 min rijden. Geduldig en gedetailleerd advies en direct de prijs. Uitlevering geschiedde door Smits zelf en geheel conform afspraak.
   p.s. Door Elsevier ooit uitgeroepen tot beste keukenzaak van Noordelijk Nederland. Wat ons betreft verdienen ze dat zeker opnieuw.

   B & A geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  8. Marco Goosens   schrijft over Smits keukens:
   Wij hebben april dit jaar een verbouwing laten uitvoeren door Smits keukens, alles is prima gegaan goede vakmensen die hun werk verstaan en meedenken. Levering en plaatsen van de keuken was keurig volgens afspraak. Ook hun monteurs Bas en Andre zijn zeker geen praatjesmakers. kortom wij zijn zeer blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. een echte aanrader!!

   Marco Goosens geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9. Merel   schrijft over Smits keukens:
   De service in Haarlem is mij goed bevallen.
   Geen aanvallende verkoper. Een die kijkt door de ogen van de klant. Van begin tot eind wordt uitleg gegeven. Trouwens ook een mooie showroom.

   Merel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  10. Lisa   schrijft over Smits keukens:
   Leuk dat je je eigen keuken kunt ontwerpen op de site van Smits keukens. Het lijkt makkelijker dan het daadwerkelijk is. Binnenkort toch maar aan een specialist in de winkel vragen. Die zijn er vast meer bedreven in. Wij komen er niet uit!

   Lisa geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar