Ervaring Nuva keukens

Beoordeling: 3.24 Nuva keukens is 41 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.24 uit 5 sterren.

Ervaring Nuva keukens? Alle Nuva keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over dit bedrijf.

Klik hier – deel uw ervaring >>>

 

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Deze keukenmagazines staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s.

Klik hier – ontvang het cadeau >>>

 

Goedkoopste keukenwinkel?

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht:

Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

 

 

Nuva keukens informatie

Nuva keukens is een zelfstandig bedrijf met reeds 40 jaar ervaring in de keukenbranche. Ze hebben eigen monteurs in dienst en zitten alleen in het Zuiden van het land.

Bij Nuva keukens kunt u greeploze keukens, landelijke keukens, moderne keukens en designkeukens kopen. Welke keukenmerken verkoopt Nuva keukens? Systemat, Pronorm en Motivo keukens.

Nuva keukens heeft een extra lijn – speciaal met hout-look keukens. Ook is Nuva aangesloten bij de Centrale Branchevereniging wonen. Dit heeft als voordeel dat u geen aanbetaling hoeft te doen.

Mocht u ooit problemen krijgen, dan beoordeeld een onafhankelijke geschillencommissie uw klacht.

Bekijk ook alle mogelijkheden en kom langs in de showroom. Nuva is tevens bekend in de project-keukenbouw. Bij nieuwbouwprojecten is er sprake van 1 centraal aanspreekpunt. Bekijk de site voor meer informatie, tips, openingstijden Nuva keukens of showroomkeukens met extra kortingen.

Nuva keukens vestigingen

Nuva keukens heeft 5 vestigingen in de provincies Limburg en Brabant. Daar zijn showrooms te vinden in Bergeijk, Deurne, Heerlen, Someren en Tilburg.

Klik hier voor de website van Nuva >>>

 

Er zijn geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaring Nuva keukens.

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  41 reviews & recensies Nuva keukens

  Beoordeling: 3.24Nuva keukens is 41 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.24 uit 5 sterren.
  1. Ejan   schrijft over Nuva keukens:
   Nuva Heerlen is wat ons betreft een serieuze en zorgvuldige keukenleverancier. Niet alleen een mooie zaak met smaakvolle inrichting maar ook een goede meedenk partner in ons nieuwbouwproject, realistisch, binnen budget, een mannetje op de bouw, goede samenwerking met de bouwer….kortom wat ons betreft een aanrader!

   Ejan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. E.Warter   schrijft over Nuva keukens:
   Mooie zaak

   E.Warter geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  4. Marianne Vugts   schrijft over Nuva keukens:
   Nadat we een nare ervaring hebben gehad bij een andere zaak zijn we op advies van kennissen bij Nuva uitgekomen. Wij dachten dat deze zaak niet aansloot op ons budget maar niks is minder waar. Nuva spreekt een breed segment aan wat maakt dat we binnen ons budget geslaagd zijn met een mooie keuken.

   Marianne Vugts geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5. Dyonne   schrijft over Nuva keukens:
   Mooie zaak.

   Dyonne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. L   schrijft over Nuva keukens:
   Wat opvalt is dat je ontvangen wordt door een gastvrouw. ongedwongen sfeer om rustig een rond te kijken. Vervolgens een afspraak ingepland. Erg professioneel en deskundig geholpen. Wij zijn geweest bij Nuva Keukens in Tilburg.

   L geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7. Vera   schrijft over Nuva keukens:
   Mooie keuken aangeschaft maar helaas was onze spoelbak bekrast. Na een half jaar van het kastje naar de muur gestuurd te worden en niet serieus genomen te worden hebben wij helaas geen goede ervaring overgehouden aan de aanschaf van onze keuken bij Nuva Keukens.

   Vera geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Janssen   schrijft over Nuva keukens:
   We kregen een slecht advies en probeerden ons allerlei opties aan te smeren welke bij anderen gewoon standaard zijn.

   Janssen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  10. Ellen Theunissen   schrijft over Nuva keukens:
   Wij hebben 5 jaar geleden keuken gekocht bij Nuva Heerlen. Na 5 jaar gong jl. op 5-8-2019 onze ijskast niet meer goed dicht. We kwamen er achter, dat de scharnieren van de ijskast , met 1 schroef aan iedere scharnier vast zat, zodat de deuren met de jaren heen ,ging verzakken en dat de scharnieren daardoor versleten waren geraakt. Er moesten destijds met 2 schroeven ieder scharnier bevestigd zijn. We hebben meteen gebeld met Nuva en een afspraak gemaakt voor een monteur. Op 21-8-2019 heeft de monteur het bekeken en idd zag hij ook dat het destijds verkeerd was gemonteerd. Hij zei er moeten nieuwe scharnieren erop. Ik heb toen gezegd dit is een fout van jullie destijds gemaakt dus ik ga ervan uit dat Nuva het oplost en wij niet voor de kosten opdraaien. De monteur zei dat zal geen probleem zijn. Na een paar keer terug te bellen met klantenservice Nuva, kreeg ik te horen dat Nuva het niet ging vergoeden omdat de garantie af was gelopen en wegens slijtage de scharnieren kapot waren gegaan. Terwijl 5 jaar geleden de ijskast verkeerd was gemonteerd. En wij kwamen er pas achter ,doordat nu in augustus , de ijskast niet meer goed dicht ging.

   Schandalig ! Dus blijkbaar als je een keuken koopt bij Nuva , dan moet je zelf nog eens controleren of alle schroeven gemonteerd zijn!
   NIET klantvriendelijk vinden wij.

   Ellen Theunissen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  11. Vermeer   schrijft over Nuva keukens:
   Wat een service zelfs na 9 jaar ! Een belletje met vraag of opbouw van koelkast gerepareerd kon worden. Is geen probleem we sturen iemand.
   Top!

   Vermeer geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  12. Ton   schrijft over Nuva keukens:
   Er wordt bij de offerte en door enkele mensen op deze site verteld dat je niet hoeft aan te betalen. Maar je moet wel degelijk aanbetalen. Wel op een later tijdstip, nl. 3 dagen vòòr levering het gehele bedrag. Als je dan het gehele bedrag betaald hebt en de pech hebt dat er een apparaat niet voorradig is (zoals in ons geval de gaskookplaat) dan zit je vaak nog langer als een maand met een leenapparaat wat de keuken niet uit laat zien. In ons geval kregen wij een leengaskookplaat die òp een plank op het aanrechtblad werd gezet. Na 5 weken werd de gaskookplaat nageleverd en omgeruild. Nare bijkomstigheid was dat de plank die 5 weken op het composiet aanrechtblad had gelegen zich duidelijk aftekende! Van enige tegemoetkoming kan geen sprake zijn. Voor ons hopen we maar dat dit bijtrekt. Bij de verkoper hoef je niet meer aan te kloppen; hij moet alles navragen en belt uiteraard nooit terug! Na-service is dan ook niet aan de orde. Pluspunt is de vriendelijke en bekwame mensen die de keuken komen installeren.

   Ton geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  13. Gerard de bruijn   schrijft over Nuva keukens:
   Ontzettend klantonvriendelijkheid door de zaakvoerder behandelt.
   Ik zou er nooit iets kopen

   Gerard de bruijn geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  14. kopie   schrijft over Nuva keukens:
   Wij zijn ongeveer een maand geleden bij Nuva Keukens in Tilburg geweest. Een zeer grote showroom, waarbij ze zeer veel kunnen laten zien hoe dat er in totaliteit uit zou zien, wat wij erg prettig vinden. Tevens hadden we een vriendelijke verkoper die overduidelijk verstand van zaken had en goed meedacht. Aan het eind probeerde hij nog even de aankoop op de dag zelf te laten plaatsvinden, maar toen wij duidelijk maakten dat dat niet ging gebeuren, hield hij daar ook meteen mee op.

   Een hele prettige ervaring dus!

   kopie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  15. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  16. Sylvia   schrijft over Nuva keukens:
   Onze keuken staat n een half jaar en nog steeds is hij niet af. Er is 6x een monteur geweest maar steeds met verkeerde onderdelen of hij wist van niks. Dan wordt er weer een rapport geschreven, met een werkbon, dan komt er, na n week of 8, weer een monteur die van niks weet en kan t spelletje weer opnieuw beginnen. Ook hangt na 2 maanden het keukenblad al door, is de plint onder het werkblad al vervangen omdat deze helemaal bol stond van het vocht en is de sticker met de programmering van de vaatwasser losgelaten en onleesbaar. Deze sticker is overigens niet meer te krijgen……nu na de laatste aanpassing een diepe kras in ons werkblad. En weer geen zijwand. Inmiddels is onze keuken 3 x geschilderd want na elke monteur moet dat opnieuw omdat de kastjes net weer even anders hangen of dat de muur beschadigd is.

   Kortom, iedere keer komen ze met een ander excuus, mijn geduld is op. Wat mij betreft komen ze de hele keuken ophalen.

   Sylvia geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  17. Yvonne   schrijft over Nuva keukens:
   Wij waren nog vrij onbevlekt qua keukenkoperij en wisten niet wat ons te wachten stond. Behalve horrorstories all over.

   Dit hebben we ook gezegd aan de verkoper van Nuva dat we eigenlijk nog niet wilde beslissen.
   Toch kregen we een advies en richtprijs en de tip om nog even thuis alle boeken door te nemen en dan weer te komen.

   Zo gezegd zo gedaan. Wij hebben toen de voors en tegens afgewogen en door deze behandeling zijn wij nergens anders meer gaan kijken maar teruggegaan naar Nuva.

   Tot op heden hebben we daar zeker geen spijt van!!!

   Yvonne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  18. francesca   schrijft over Nuva keukens:
   ik ben laatst ook geweest voor of een nieuwe keuken of een nieuw blad. toen ik het over het laatste had, had hij ineens geen tijd en als ik vragen had, iedereen zat in bespreking…het was 9.00 uur smorgens. dan moest ik maar een afspraak maken….en ik zei ook nog dat ik 2 deuren verder woonde…..
   jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Groetjes uit Someren-Eind

   francesca geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  19. Olive'84   schrijft over Nuva keukens:
   Positieve indruk, deskundig advies zeer gastvrij en lage prijzen met goede service.

   Olive'84 geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  20. Fam. Maes   schrijft over Nuva keukens:
   We hebben hele goede ervaringen met Nuva keukens Heerlen, afspraken kwamen ze netjes na, prettige verkoopmedewerker waar je alles netjes aan kon vragen, nam voor alles ruimschoots de tijd, waren meerdere malen teruggeweest omdat we in eerste instantie wilde verandere van kleur, maakt niet uit weer een nieuwe offerte gemaakt. Keuken werd geplaatst dit ging ook allemaal netjes zoals gepland, het is een super mooie keuken geworden waar ik Nuva keukens hartelijk voor wil bedanken.
   is voor iedereen aan te bevelen.

   Fam. Maes geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  22. Mies   schrijft over Nuva keukens:
   Keuken gekocht in 2011 bij Nuva. Was al bekend met prijsonderhandeling. Uiteindelijk 50% gezakt, maar wel een volhardende verkoper die mij alvorens we een afspraak hadden gepland a 4x had gebeld of we eruit waren. Of we een goede prijs hadden….ik denk het wel. Maar het blijft latig

   Mies geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  23. Marquito   schrijft over Nuva keukens:
   Nog in de oriëntatiefase voor dezelfde keuken met dezelfde specificaties bij Nuva & Grando. Eerste oordeel richting Nuva; professioneler, meer kennis, meedenkend met klant.

   Marquito geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  24. Kevin   schrijft over Nuva keukens:
   Voor onze nieuwe keuken hebben wij een orienterend bezoek gebracht aan nuva keukens en bruynzeel keukens. Budget: 10.000

   Beide winkels gaven een goede eerste indruk en ontvangst. Wel hopen we dat we hier kunnen slagen qua begroting, dit kan nog wel eens krap worden.

   Als wij een offerte laten maken beoordelen wij opnieuw.

   Kevin geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  25. Schiltmans   schrijft over Nuva keukens:
   Het kopen van een keuken staat of valt met het enthousiasme en expertise van de verkoper. Op onze tweede afspraak om 12.00 uur wilden wij de tekening bespreken (en zelfs zaken doen). Toen kwamen wij van een koude kermis thuis. Opvang geregeld voor de kids, een uur rijden en na 20 minuten zei meneer: “Ik heb om 13.00 uur een nieuwe afspraak” terwijl hij aan het tekenen was op de offerte en niet luisterde naar onze ideeën. 1 uur voor het kopen van een nieuwe keuken? De volgende opmerking was: “Het is zondag dus een drukke dag voor ons.” Toen wij tenslotte aan het kijken waren naar ietwat andere kleuren kwam de opmerking: ‘”Als jullie niet weten wat jullie willen is het zonde van MIJN en jullie tijd. Toen ik klaagde bij de receptie over de ongeïnteresseerdheid van deze verkoper was het antwoord: “Kan gebeuren”. Voor de eerste keer in mijn leven kwaad weggelopen uit een winkel. NUVA keukens nooit meer!

   Schiltmans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  26. NW   schrijft over Nuva keukens:
   Laatst een afspraak gehad bij nuva, super geholpen met het maken van bepaalde keuzes. Bijna 3 uur bezig geweest met het bedenken, verkoopster dacht goed mee. En kwam met hele goede aanvullingen. We zijn nu nog bezig met een keuze te maken. Maar een prettig contact gehad.

   NW geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  27. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  28. J. van Linden   schrijft over Nuva keukens:
   Het is inmiddels ruim 5 jaar geleden. De samenwerking was prettig en zonder problemen. We zijn nog steeds hartstikke blij met onze mooie keuken. Het enige dat het laat afweten is de Bauknecht inbouwapparatuur. De magnetronoven al een paar keer gerepareerd, de koelkast een kapot scharnier en inmiddels het koelmiddel eruit gelekt. Jammer dat ze die goedkope rommel verkopen.

   J. van Linden geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  29. H. Kuppens   schrijft over Nuva keukens:
   Keuken in 2013 geplaatst, aanrechtblad beschadigd voor plaatsen, dit konden ze weg poetsen, mooi niet dus, nu hebben we een beschadigd blad. in 2014 twee maal vaatwasser stuk net na garantie voor onze rekening 250 euro terwijl de monteur met een accuboor gaatjes kwam boren in de spoelinrichting, bekent euvel dus. In 2015 koelkast stuk, was niet meer te repareren nieuwe koelkast 600 euro voor onze rekening. In 2014 begon de bekleding van de voorfronten rond de handgrepen te bobbelen, volgens nuva de deurtjes te nat af gewassen terwijl dit hooguit met een vochtige doek gebeurt. Na een boze mail heeft nuva de 5 frontjes vervangen, wij vonden dit dan ook super, nu een jaar later beginnen ook deze fronten te blaren maar ook de fronten van de lade in de onderkasten hebben de zelfde verschijnselen. Nuva Someren heeft een frontje opgehaald om dit terug te sturen naar de fabriek, de uitslag liet zeker 3 weken op zich wachten, slechts twee dagen later liet nuva weten dat we zelf nieuwe fronten konden kopen, want deze waren volgens de monteur te nat af gewassen. Onze keuken bestaat uit twee soorten afwerkmateriaal het glanzende witte vertoont luchtbellen rond de handgrepen en het houtkleur blijft prima. nogmaals de keuken wordt alleen met een vochtige doek schoongemaakt. Voor een keuken van 12000,– hadden wij iets anders verwacht. Hopelijk kunnen jullie iets betekenen voor ons, zodat de klachten naar behoren worden opgelost.

   H. Kuppens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  30. Jeanne-Marie   schrijft over Nuva keukens:
   Ervaring Nuva keukens Tilburg: Erg blij met onze nieuwe keuken die in maart van dit jaar bij Nuva Tilburg is gekocht. Greeploos, mooie combinatie van materialen en goede afwerking in de details. Open begroting met een prettige onderhandeling. Ook de communicatie over de levering en montage verliep prima. De plaatsing inclusief onze bestaande afzuigkap en kraan is vaktechnisch uitstekend verzorgd.

   Jeanne-Marie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31. Roel   schrijft over Nuva keukens:
   Perfect geholpen bij Nuva keukens in Heerlen. Duidelijke uitleg, weinig mooie praatjes en geen opdringerige verkoop. Als één van de weinige keukenzaken kreeg ik hier wel gewoon een gedetailleerde offerte mee naar huis.

   Klein minpuntje is de prijs van apparatuur; keuken en werkblad is zeer scherp aangeboden alleen de apparatuur is bij concurrenten duidelijk goedkoper.

   Ik heb nog geen beslissing genomen, maar zelfs nu het erop lijkt dat ik toch voor een ander ga kiezen krijg ik gewoon tekst en uitleg. Hulde!

   Roel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  32. Piet Vakkier   schrijft over Nuva keukens:
   Bij levering van de keuken blijkt een spatwand te ontbreken.
   Na een duidelijke belofte tijdens de onderhandelingen wordt verzekerd dat deze voor de bestaande prijs wordt bijgeleverd.
   NUVA keukens in Heerlen, althans onze verkoper weigert vooralsnog zijn verantwoordelijkheid te nemen voor zijn beslissingen.
   Wij zijn bijzonder boos over deze schandalige behandeling.
   Dit past ook totaal niet bij het beeld dat wij tot ot op heden van NUVA hadden.
   Dit is voor een principe kwestie geworden. NUVA voeg de daad bij het woord zou ik willen zeggen. Ook een mondelinge afspraak is een rechtsgeldige afspraak!

   Piet Vakkier geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  33. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  34. AM   schrijft over Nuva keukens:
   Na een bezoekje aan horbach tilburg ook nog even een bezoek aan Nuva gebracht. Oogt als een luxe showroom, maar er zijn gelukkig ook keukens vanaf een euro of 6000,- te verkijgen.

   AM geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  35. K.Faber   schrijft over Nuva keukens:
   Wij hebben sinds een aantal weken onze nieuwe NUVA keuken en zijn erg tevreden over. Na een groot aantal keukenzaken te hebben bezocht tot in Duitsland, heeft de prijs/kwaliteit verhouding bij ons de doorslag gegeven om voor NUVA keukens in Deurne te gaan.
   De professionele voorlichting bij de aankoop maar ook de nazorg om een aantal kleine punten, die bij het plaatsen haast onvermijdelijk zijn, correct te verhelpen hebben ons positief verrast.
   K.Faber Nieuwerkerk aan den IJssel

   K.Faber geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  36. Peter   schrijft over Nuva keukens:
   Keukenzaak Nuva bezocht. In alle rust keukens kunnen bekijken. Gedetailleerde offerte ontvangen. Men dringt niets op. Nog niets besloten.

   Peter geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  37. Beeksma   schrijft over Nuva keukens:
   Tevreden over Nuva keukens, waren nog aan het oriënteren maar toch goed ontvangen door de verkoper. Hele klantvriendelijk benadering. De verkoper dacht goed met ons mee en had verstand van zaken. De tweede keer toen we een bezoek brachten aan Nuva keukens kwam dezelfde verkoper gelijk naar ons toe om te helpen. Duidelijk de mogelijkheden door genomen en er verschillende ontwerpen van laten maken, deze waren perfect! Netjes de 3D ontwerpen mee naar huis gekregen om het allemaal eens rustig te bekijken.Nu overwegen wat we gaan doen.

   Beeksma geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  38. Anne   schrijft over Nuva keukens:
   Duidelijke eerste uitleg over de mogelijkheden, zoals verwijderen oude keuken.
   Werkwijze was me duidelijk, vriendelijk ontvangst bij Nuva keukens Deurne.

   Anne geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  39. Mountain   schrijft over Nuva keukens:
   Prima behandeling. Open gesprek, informatief en niet te sales gericht

   Mountain geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  40. twijfelaar   schrijft over Nuva keukens:
   in twijfel: of nuva keukens tilburg of siematic oosterhout. Beide winkels gaven ons een zeer goed gevoel en verrassend ontwerp.

   twijfelaar geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  41. Franken   schrijft over Nuva keukens:
   Via mijn buurvrouw het Nuva keukenjournaal gekregen, was met meer dan 100 paginas een hele fijne keukenbrochure om te lezen. Mooie opstellingen inclusief de complete keukencollectie, fronten, bladen en zelfs de handgrepen in de keuken. Minpuntje: Er stonden echter gen prijzen bij en de keukens zien er vrij prijzig uit. Kan ik de gratis tips ontvangen?

   Franken geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  42. Joep   schrijft over Nuva keukens:
   In januari mooie keuken laten plaatsen bij Nuva keukens en binnen 7 maanden is de service monteur al 5 keer langs geweest,1 lade vervangen,1 keer geleider defect,1 keer soort demper vvan een lade defect, 1 keer halve kraan vervangen, 1keer klep vd vaatwasser schuurde langs kastje. En de service monteur kan alleen op dinsdag of vrijdag dus ik moet ook nog eens een halve dag vrij nemen om erbij te kunnen zijn. Ik raad iedereen af om daar een keuken te kopen. Keuken van ons zat boven de 10 duizend euro en dan verwacht je toch wel enige kwaliteit.

   Joep geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  43. FelineF   schrijft over Nuva keukens:
   Wat leuk! je kunt je eigen keuken online ontwerpen op de website van NUVA. Dit heeft me enorm geholpen bij het beslissen welke keuken ik precies wilde. De kleuren van de frontjes en de grepen ben ik nu in ieder geval uit en staan op de website. Binnenkort laat ik dat maar eens goedkeuren bij een gesprek met de adviseur in Bergeijk.

   FelineF geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  44. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  45. dees   schrijft over Nuva keukens:
   Ik ben sinds een week de trotse eigenaresse van een nieuwe motivo keuken met supercoole extra brede lades en een grote kastenwand en omdat het een showroomkeuken was kostte het geen drol :D. Met dank aan Nuva keukens.

   dees geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  46. MM   schrijft over Nuva keukens:
   Niet de beste ervaring gehad bij Nuva in Veghel. Op de website al een landelijke, maar stoere keuken gezien van Pronorm en hier zelfstandig een ontwerp voor gemaakt op papier. Ik wilde ook via de website een 3D ontwerp proberen te maken, maar dat programma was offline. Dus met het ontwerp naar Nuva getrokken en uitgelegd wat ik precies wilde met de keuken. Ik had niet het idee dat de verkoper al veel kaas had gegeten van keukens, want hij kon mij eigenlijk niets vertellen wat ik nog niet wist en hij kwam zelf ook niet echt met verbeterpunten o.i.d. Gelukkig voor hem had ik mijn keuze voor deze keuken al gemaakt en ik ben dus gewoon met hem aan tafel gegaan. Resultaat: goede prijs voor een keuken die aan mijn eisen voldoet en over een paar weken staat te pronken thuis.

   MM geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  47. jeroen s   schrijft over Nuva keukens:
   Wij zijn uiteindelijk met nuva keukens in zee gegaan omdat we geen aanbetaling hoefden te doen op de keuken en een leuke korting op de keuken kregen. Was wel leuk geweest als er verteld was dat het volledige bedrag voor levering betaalt moest worden. Begonnen met een huisbezoek en moet zeggen tevreden over nuva keukens in het algemeen… Montage van de keuken gaf wat irritaties. Monteur was wat slordig in huis bezig. Uiteindelijk alles goed opgeleverd…cijfer? een 7,5.

   jeroen s geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  48. P. Warmerdam   schrijft over Nuva keukens:
   Na een minder positieve ervaring met een keukenleverancier in Helmond, deze ging 1 maand na ons bezoek en het uitbrengen van een offerte failliet, hebben wij enige weken terug op advies van een familielid een bezoek gebracht aan NUVA keukens in Deurne.

   Een mooie showroom met heel veel keus en na een professioneel advies in een prettige sfeer gingen we met een goed gevoel en een offerte naar huis. Niets geen drang om snel te beslissen, wij kregen zelf het advies om nog meer keukenzaken te gaan bezoeken om een goede indruk van prijzen en kwaliteit te krijgen.

   Dit hebben wij dan ook gedaan en zijn vanmiddag terug geweest om te kijken of er over de prijs nog viel te onderhandelen. Met een heel goed gevoel hebben wij onze hantekening onder een koopcontracr gezet. Niets vooraf aan te betalen en alles heel duidelijk op papier. Wij zijn ons familielid dan ook dankbaar voor zijn gouden tip want als deze zegt bij een volgende aankoop van een keuken zonder enige bedenking weer met Nuva keukens in zee te gaan spreekt dit voor zich.

   Als over enige maanden de keuken in ons nieuwe huis is geplaatst zal ik nogmaals in een reactie hier kenbaar maken of alles wat is afgesproken met Nuva keukens ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Iets waar we op dit moment overigens geheel niet aan twijfelen.

   P. Warmerdam geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar