Ervaring Cvt keukens

Beoordeling: 3.43Cvt keukens is 30 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.43 uit 5 sterren.

Ervaring CVT keukens? Alle CVT keukens ervaringen. Van plan bij CVT keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over CVT keukens.

Wat was uw ervaring met Cvt keukens? Deel en ontvang gouden tips!

Zelf snel een recensie voor Cvt keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

CVT keukens algemene informatie

CVT keukens keukens is een onderdeel van de Mandemakers groep. CVT is een luxe keukenwinkel waar design centraal staat. De showroom van deze keukenwinkel is ruim en werkelijk prachtig om te zien. CVT verkoopt de merken: Siematic, Bulthaup, Next125, CVT selection, Poggenpohl en Bax keukens. CVT keukens is geen goedkope keukenwinkel. Gaat u voor een van de beste merken keukens en prachtig design? Dan is een bezoek aan CVT keukens zeker de moeite waard. Ze hebben bovendien al meer dan 80 jaar ervaring. Maak alvast uw eigen 3D ontwerp en neem deze mee naar de showroom. Bent u benieuwd? Bekijk hier de website voor meer informatie, tips en de openingstijden.

CVT keukens vestigingen

CVT keukens is te vinden in Brabant en heeft momenteel twee vestigingen in Breda en Tilburg. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, klachten en ervaring CVT keukens.

 

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

 

35 reviews & recensies Cvt keukens

Beoordeling: 3.43Cvt keukens is 30 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.43 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Cvt keukens:
  Bijzonder lekkere hapjes zijn me bijgebleven, naast de mooie keukens.

  J. Corsten

  J . Corsten geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Cvt keukens:
  CVT: Echt een professionele woonwinkel met ervaren keukenheren en top design keukens. Heeft u boven de 15000 te besteden, dan raad ik u aan deze winkel absoluut te bekijken!

  Sliekers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Cvt keukens:
  Ervaring CVT keukens Breda: De verkoop loopt gesmeerd! Niets op aan te merken. Het uittekenen met pen en papier is wat ouderwets. De communicatie verloopt ook zeer matig en klachtenafhandeling kan ook veel beter. Dat aftersales misschien niet normaal is in de keukenwereld kan blijken, maar toch stellen wij het op prijs als er eens oprecht iemand zou bellen hoe het traject is bevallen. In mijn omgeving kopen er ook weleens bij Tieleman. Werkelijk een wereld van verschil. Jammer om dit achteraf te weten.

  Robbert geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 5.   schrijft over Cvt keukens:
  Persoonlijk en op maat 😉 zijn mijn man en ik heel erg tevreden over onze nieuwe keuken. Communicatie onderling ook in orde en ze denken met je mee zonder alleen aan geld te denken.

  briesje83 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Cvt keukens:
  Mijn ervaring met cvt is ronduit slecht vanaf het moment van aankoop. De eerste afspraak verliep super goed tot het moment dat de eigenaar zich met de afspraak ging bemoeien. Hij luisterde niet naar onze wensen en wilde sturen naar de meest goedkope materialen. Nadat we alsnog onze keuken hadden samengesteld kwam bij afspraak 2 de volgende teleurstelling. We hadden om half 4 een afspraak om de details door te spreken, hadden hemel en aarde bewogen om er op tijd te zijn, liet meneer de eigenaar ons 45 minuten wachten omdat hij bezig was met een klant. Na het bespreken van de details gaf hij aan de tekeningen te sturen en de leverdatum op week 9 te zetten. We hebben 3 weken op de tekeningen moeten wachten en werden na 3 weken gebeld met dat ze nog vragen hadden over de keuken. De kastjes die we hadden uitgezocht werden schijnbaar niet mooi met de maten die we hadden gekozen, dit hebben ze 3 weken laten liggen waardoor het plaatsen van de keuken 2,5 week uit zou lopen. Allemaal omdat cvt te laks is om contact op te nemen.

  Franken geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Cvt keukens:
  Indien wij ooit opnieuw een keuken afnemen zullen is CVT weer een kanshebber. Meedenkend, deskundig en engelengeduld. Niet alles was compleet bij aflevering maar de kwaliteit is gewoon goed. Dat is ’t belangrijkste. Ter afronding is CVT nog bij ons langs gekomen toen de keuken allang stond. Nogmaals complimenten CVT en wellicht tot eens.

  Gerrie & Jos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Cvt keukens:
  Bij het kiezen en adviseren geen enkel probleem. Voor de oplevering werd er gebeld voor een afspraak waarbij de 1e medewerker aangaf dat er een afspraak gemaakt kon worden voor de oplevering. Helaas bij oplevering tot mijn verbazing was er geen keuken geleverd. CVT keukens zou door de uitvoerder op de hoogte zijn gebracht dat voor oplevering dit niet mogelijk was. De chauffeur was die dag ervoor weggestuurd kregen wij door, echter die dag geen telefoontje of mail gehad. Bij het 1e belletje was aangegeven dat er teruggebeld zou worden. Bij het 2e belletje precies hetzelfde en na het weekend op maandag weer hetzelfde verhaal. Alles is op tijd betaald, maar helaas op tijd leveren of terugbellen is niet mogelijk. Hopelijk krijg ik via deze review wel een antwoord wanneer ik de keuken kan verwachten. Helaas bij de klantenservice luisteren ze niet en krijg ik geen antwoord, maar word ik afgescheept met ik bel u terug.

  Britt geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Cvt keukens:
  Goed gesprek gehad,maar n beetje dwingerig om zo snel mogelijk n keuken te kopen.
  Bij beslissen zouden ze nog iets aan de prijs kunnen doen
  Ik vind dat men meteen de uiterste prijs moeten noemen zo weet je waar je aan toe bent.

  Jan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 11.   schrijft over Cvt keukens:
  Na lang speurwerk is bewust de keuze op een Siematic keuken gevallen. Gesteund door de goede ervaringen die een familielid hebben aangedragen.

  In de showroom is de keuze gerespecteerd en samengevoegd in een prachtig ontwerp. Na een paar kleine, achteraf handige, aanpassingen is er een uitmuntende keuken uit voort gekomen.

  Nu, enkele maanden later kan ik zeggen dat we erg content zijn met onze Siematic keuken.

  P Aalders geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Cvt keukens:
  Een niet opdringerige manier te woord gestaan en door het traject begeleid. Het heeft wel een aantal lange sits tot gevolg gehad. Erg blij met hoe de keuken is geworden.

  Pien geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Cvt keukens:
  Gekozen voor een erg mooie showroomkeuken bij CVT. Het showroommodel lijkt een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding te hebben. Nogmaals dank voor jullie inzet en niet te vergeten het eerste contact.

  J.A. Nijland geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Cvt keukens:
  Geen klachten over CVT keukens. Een goede samenwerking met Lars heeft gezorgd voor een geweldig mooie nieuwe keuken. Ook wij raden CVT keukens Breda aan voor mensen die op zoek zijn naar een luxe keuken.

  Bosselaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Cvt keukens:
  Een strakke hoogglans greeploze siematic keuken aangeschaft enkele tijd geleden. De keuken werd volledige gemonteerd en geïnstalleerd door de monteurs, zoals afgesproken. Zelf niet handig genoeg om dit te doen en het zou zonde zijn van de dure keuken als hij tijdens de montage beschadigd zou worden.
  Helaas bleken de ervaren monteurs ook gewoon mensen en is tijdens de montage een keukenfront beschadigd geraakt. Een klein krasje op een hoogglans keuken valt natuurlijk gelijk op.
  De monteur kon het op dat moment zelf niet oplossen en wij moesten bellen met de winkel.
  Dat gedaan en omdat het door het toedoen van de monteur kwam, is het frontje opnieuw voor ons besteld en heeft een monteur deze voor ons geplaatst.
  5 sterren!

  Jantina geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 17.   schrijft over Cvt keukens:
  Wij zijn binnen gelopen in de showroom in Breda. Dat was een prettige kennismaking. Er werd gelijk gevraagd of wij geholpen wilden worden. De verkoper wist zich goed in ons in te leven. Overal werden wij bij geholpen. Bij het kiezen van de keuken, bij het uitwerken van onze wensen, bij het gehele plan. Al vlot komen ze met een bezorgdatum. Ze geven ons het idee alles onder controle te hebben.

  Van der Linden geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Cvt keukens:
  Bij het eerste bezoek een goed gevoel en de hoop hier onze toekomstige keuken te vinden. Op eigen tempo door de hele shop gelopen waarnaar we door Twan werden geholpen. Geen gladde praatjes, geen opdringerig gedoe. Hij wist wel het gesprek te leiden en goede suggesties te doen. We konden de keuken voor dezelfde prijs breder krijgen. Waar ik vooral blij mee ben is dat we nu een kookeiland hebben. Er is veel aandacht gestoken in het interieur van de keuken. Wat er in kon, wat we nodig hadden wat betreft apparatuur. Twan wist er precies op in te spelen en gaf goed advies.

  polll geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Cvt keukens:
  deskundige keuken winkel en de prijs / kwaliteit verhouding is ook ruimschoots voldoende.

  victor geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 20.   schrijft over Cvt keukens:
  Gelijk bij binnenkoms een goed gevoel over CVT. Erg te spreken over het neutrale advies. Er werd ons niets opgedrongen en daardoor hadden wij het idee het ontwerp van de keuken in eigen hand te hebben. De tekeningen die zijn gemaakt zijn overzichtelijk. Zoals het hoort werden kleine openstaande punten correct afgehandeld.

  E.S. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 21.   schrijft over Cvt keukens:
  We hebben een cvt keuken in ons huis laten plaatsen. Deze staat er nu een kleine 10jaar. Sinds 5 jaar ben ik al bezig om de keukendeurtjes te laten bekijken en hopenlijk te laten vervangen. De kunstoffolie laat namelijk los. CVT keukens neemt zelfs de moeite nog niet om er naar te kijken laat staan er n oplossing voor te vinden. Dus voor mij is de aftersales en de service afdeling beneden alle peil.

  Ton geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Ton:

   Beste meneer,

   Vervelend dat u problemen ondervindt met de folie van uw keukenkastjes! Graag ontvang ik via webcare@cvt uw NAW gegevens zodat ik uw order kan inzien en u verder kan helpen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Charlotte – Webcare CVT Keukens

 22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 23.   schrijft over Cvt keukens:
  Bij het plaatsen van de keuken is heel veel schade ontstaan aan de vloer maar ook aan de keuken zelf. De installateur ging onvakkundig en rommelig te werk. De koelkast is scheef ingebouwd, plinten vallen om omdat ze te kort zijn afgezaagd of je ziet de zaagsnede zitten, de kookplaat is niet volgens de voorschriften ingebouwd, hij heeft een onderdeel afgebroken van de kookplaat, enz, enz.
  CVT wil de schade aan de vloer niet vergoeden omdat we deze pas de volgende dag opmerkte. Op aanbod om de schade zelf te komen bekijken gaan ze niet in. Als ik dit geweten had, dan had ik nooit met dit bedrijf in zee gegaan.

  Slotboom geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Slotboom:

   Beste heer/mevrouw Slotboom,

   Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Spijtig te lezen dat er een aantal zaken niet correct zijn uitgevoerd in uw keuken en dat er ook schade aan uw vloer is ontstaan. Excuses hiervoor.

   Ik ontvang graag uw ordernummer zodat ik de situatie kan inzien en u wellicht nog kan helpen.

   U kunt mailen via: webcare@cvt.nl.

   Alvast bedankt voor uw reactie!

   Met vriendelijke groet,

   Charlotte – Webcare CVT Keukens

 24.   schrijft over Cvt keukens:
  Prima ontvangen zonder afspraak. Adviseur dacht goed mee. Nog geen keuze gemaakt. Geïnteresseerd in een Siematic keuken.

  Jort geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Jort:

   Beste Jort,

   Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn te horen dat u tot nu toe een goede ervaring heeft in de showroom.

   Mochten we u nog van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag.

   Met vriendelijke groet,

   Charlotte – Webcare CVT Keukens

 25.   schrijft over Cvt keukens:
  Wij kwamen binnen via een prachtige Bulthaup die we ergens gezien hadden. Dat bleek uiteindelijk echter veel te prijzig 🙁 Het avdies was goed en direct. Andere alternatieve bleken niet haalbaar. Daarom geen keuze en nog wel op zoek. Iemand tips?

  Mols geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Mols:

   Beste heer/mevrouw Mols,

   Bedankt voor het plaatsen van uw review. Spijtig te vernemen dat u geen keuze heeft kunnen maken.

   Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag!

   Met vriendelijke groet,

   Charlotte – Webcare CVT Keukens

 26.   schrijft over Cvt keukens:
  Eerder hebben we cvt keukens bezocht in de hoop een nieuwe keuken te vinden. Door een zeer vrolijke adviseur toen te woord gestaan en we zijn direct geslaagd. In het ontwerp hebben we een paar kleine aanpassingen gedaan. Bij levering was alles tot in de nopjes geregeld.

  Ad geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 27.   schrijft over Cvt keukens:
  Wij waren op zoektocht naar een mooie keuken van Siematic. Van twee stellen die wij kennen had ik al begrepen dat zij heel tevreden waren over de keuken die zij hadden aangeschaft bij CVT Breda. Dit was voor ons onze eerste keuze en gelijk ook de laatste. Zij verkopen super mooie keukens, waarop kwaliteit voorop staat. Hun service is vooral gericht op de wensen van de klant, wij kregen daardoor een vertrouwd gevoel. Vooraf hadden mijn man en ik afgesproken dat wij het eerst kijken naar de keukens en dan pas naar de prijs. Uiteraard was een mooi kosten plaatje ook heel belangrijk, maar wij wilden ons daar niet door laten leiden. De verkoper gaf ons van begin af aan al een goed en vertrouwd gevoel, daardoor konden wij ons optimaal
  focussen op een mooie keuken naar wens en kregen wij er vertrouwen in dat het kosten plaatje ook uiteindelijk naar wens zou zijn. Wij hebben een mooie Siematic keuken gekocht met prachtige Miele apparatuur en een mooi composiet blad. De verkoper Lars krijgt van ons een 10 voor zijn diensten van begin af aan tot het einde! Wilt u een mooi en kwalitatief keuken? Kies dan voor CVT Breda waar kwaliteit en service voorop staat!

  Nora geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • CVT Keukens  reageert op de beoordeling van Nora:

   Beste Nora,

   Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Wij zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over onze showroom in Breda.

   Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,
   CVT Keukens

 28. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 29.   schrijft over Cvt keukens:
  goede eerste indruk gekregen van cvt keukens in tilburg. zowel ontvangst als de aandacht die we kregen was goed . kennis van apparatuur was ook aanwezig, iets dat wij bij andere winkels wel eens misten, terwijl je toch continue met de apparatuur moet werken.

  we twijfelen momenteel nog tussen cvt en siematic keukens oosterhout, waar de indruk ook erg goed was en er werd in beide winkels goed meegedacht met de mogelijkheden. Door blanco naar een keukenwinkel te gaan met je ruimte krijg je van meerdere adviseurs de beste nieuwe inzichten. Het moet in ieder geval weer een siematic worden, die zat namelijk in onze vorige woning en is heel goed bevallen. vooral de mogelijkheden achter de keukendeurtjes, de interieuroplossingen heeft siematic goed voor elkaar!

  eline geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 30.   schrijft over Cvt keukens:
  Goed dat U de keuken niet bij cvt gekocht heeft want de after-sale is heel slecht. Je moet het volledige bedrag vooraf betalen en daarna zijn ze niet meer thuis.

  anton van Mook geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 31.   schrijft over Cvt keukens:
  Pas een paar jaar geleden dat wij onze eerste keuken hebben gekocht in deze prettige zaak. Wegens verhuizing opnieuw naar deze winkel gegaan. Wij staan samen graag in de keuken en willen daarom ook geen normale doorsnee keuken maar iets aparts, compleet afgestemd op ons moderne interieur. We hebben in tegenstelling tot vorige keer een aantal verschillende keukenzaken in Nederland en Duitsland bezocht en zelfs nog een winkel in Belgie. Alles gezien dat momenteel mogelijk is in de keuken. Tijdens ons bezoek vielen onze ogen wederom op een keuken van Bulthaup. Het design van deze keukens is prachtig. Het gevoel was al goed. Alles is prima verlopen.

  brent geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 32.   schrijft over Cvt keukens:
  vol vertrouwen naar CVT waar ik 20 jaar geleden op prettige manier keuken heb gekocht (toen nog eigendom van de heren Van Tilburg).
  Nu was oven aan vervanging toe.
  Alles geregeld. Blijkt toen ik thuis nog wat prijzen heb gegoogled dat CVT 100% duurder was dan de gangbare prijzen op internet.
  Ik “mocht” de order annuleren tegen kosten. Uiteindelijk heb ik een betere over gevonden en ben inclusief de annuleringskosten nog beter uit dan bij CVT.
  Kunnen ze mooi in hun zak houden, die 50% korting!! Sigaar uit eigen doos.

  hans geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 33.   schrijft over Cvt keukens:
  Hoor je ook niet vaak, tips die worden gegeven over wat je beter niet kunt nemen. Ik vond het anders erg fijn dat ze zo mee dachten. De fronten die met een reliëf zijn afgewerkt bevallen mij prima, het past precies bij mijn verdere interieur. Ook met mijn kids die aan de kast deurtjes hangen etc. is rekening mee gehouden, over de kwetsbaarheid van de bepaalde materialen. Wat ik wat minder vond wat ze je niet vertellen is dat zodra je een overeenkomst tekent onder het gesprek dat je er aan vast zit. Toch geen spijt van.

  Caroline geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 34. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 35.   schrijft over Cvt keukens:
  Een mooie bax keuken gekocht bij cvt keukens in Tilburg op koopzondag. Wij kwamen door mond op mond reclame bij deze winkel. De mooiste keuken was natuurlijk weer een bulthaup, ver maar dan ook ver boven ons budget 🙁 gelukkig kon de adviseur van ctv keukens wel een soortgelijk model ontwerpen, dat scheelde met een ander keukenmerk aanzienlijk in de prijs. De keukenofferte was ons in het begin wat onduidelijk, mede omdat wij een aantal onderdelen elders wilden kopen. tot onze verbazing ging de korting op de keuken dan flink omlaag. Toch besloten om het niet te doen en alles in een hand te houden.

  A.L. Tilburg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 36.   schrijft over Cvt keukens:
  Mooie showroom vol designkeukens. Ik heb m’n ogen uitgekeken, maar het was eigenlijk allemaal flink boven budget. We zijn toch gaan zitten met een adviseur en hij heeft een mooi ontwerp gemaakt dat goed bij onze wensen aansloot. De offerte viel zelfs nog wat hoger uit dan we al dachten. Toch hebben we geprobeerd wat te onderhandelen, maar we wisten al dat we nooit uit zouden komen bij ons budget. Heel jammer, maar we kunnen nu wel wat gerichter zoeker bij een wat voordeliger keukenzaak. Als we meer budget hadden zouden we de keuken waarschijnlijk wel bij CVT keukens hebben gekocht.

  dejong geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden