Ervaring Keukenmaxx

Beoordeling: 3.12 Keukenmaxx is 83 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.12 uit 5 sterren.

Ervaring Keukenmaxx? Alle Keukenmaxx keukens ervaringen. Van plan bij Keukenmaxx keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenmaxx keukens.

 

Keukenmaxx vergelijken?

Vind andere keukenwinkels van dezelfde kwaliteit in dit segment als Keukenmaxx:

Prijs – kwaliteit vergelijken >>

 

 

Keukenmaxx keukens algemene informatie

Deze keukenzaak is onderdeel van de Mandemakers groep. Keukenmaxx is een keukenwinkel in het hoger segment en een vrij trendy keukenzaak. Ze verkopen keukenmerken als Siematic, Next125,  New Classix, XX-line keukens, Miele en Ariadne At Home.

Deze laatste keuken is zeker de moeite van het bezichtigen waard en exclusief tot stand gekomen tussen Keukenmaxx en Ariadne at Home.

Bijzonder is dat u op de website van Keukenmaxx zelf deze Ariadne keuken kunt ontwerpen. Verder heeft Keukenmaxx ´Mijn Keukenmaxx´ Een interactieve manier om direct contact met uw keukenadviseur te krijgen, een manier om tips te verkrijgen of vragen te stellen. Keukenmaxx heeft een groot aanbod op de moderne, landelijke en designkeukens.

Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van Keukenmaxx voor meer informatie, foto’s, tips en de openingstijden. De showroom is qua indeling en opstellingen voor keukens absoluut de moeite waard. Een echte keukenshowroom!

Keukenmaxx vestigingen

Keukenmaxx heeft vier vestigingen in Nederland. Showrooms ziten in Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland. Openingstijden en vestigingen zijn te vinden in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp en Reeuwijk. Ga naar de site van Keukenmaxx. Er zijn geen nieuwe showrooms van Keukenmaxx bijgekomen. Lees hieronder reviews, klachten, beoordelingen en ervaring Keukenmaxx.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  95 reviews & recensies Keukenmaxx

  Beoordeling: 3.12Keukenmaxx is 83 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.12 uit 5 sterren.
  1. Nell Mos   schrijft over Keukenmaxx:
   GA NOOIT IN ZEE MET KEUKENMAXX!
   Bij het bekijken van een keuken, word er een tekening opgemaakt. Die eerst €30.000 is. Ik geef aan dat het ver boven mijn budget ligt. En er gaat ter plekke €10.000 af. Omdat ik nog steeds niet dat geld heb liggen, moet ik kijken of ik het kan financieren. Echter blijkt dat naderhand niet te lukken, ik krijg een aanmaning dat ik 10%!! Extra er bovenop moet gaan betalen. Ik geef aan dat ik het niet kan afnemen en ik heb nooit iets getekend of toezegd dat ik het sowieso zou kopen en dus de bestelling plaats. Dan krijg ik een aanmaning dat de aanbetaling nog niet is ontvangen. HOE DIK IS DIE (spreekwoordelijke) PLANK VOOR DIE administratieve KOP?? Dat ze het verwerken en snappen dat je niet kan blijven dreigen met betalingen als ik niks heb aangekocht!! GA NOOIT IN ZEE MET KEUKENMAXX!

   Nell Mos geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Danny Peters   schrijft over Keukenmaxx:
   De koop en levering van de keuken verliep prima. Na 2 jaar begon de ellende met de fronten van onze keuken. Vlekken die er niet meer af gaan en randen die zichtbaar worden. De klantservice blijft aan procedures vasthouden waardoor je maandenlang aan het lijntje gehouden wordt. Klantje pesten noem ik dat!

   Danny Peters geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  4. Blok   schrijft over Keukenmaxx:
   Er is niet geleverd wat op de opdrachtbevestiging staat en waarvoor wij veel geld betaald hebben. Medewerker zegt ‘we zijn uitgepraat’ en onderneemt verder geen actie. KOOP HIER NOOIT EEN KEUKEN

   Blok geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Iustina   schrijft over Keukenmaxx:
   WAARSCHUWING! Blijf weg van Keukenmaxx, een ondeskundig en onbetrouwbaar bedrijf!

   Daar we aan het oriënteren waren naar een keuken voor onze nieuwe woning, zijn we door Keukenmaxx Hoofddorp benaderd voor een oriënterend gesprek. Het gesprek zou niet langer dan 1,5 a 2 uur duren, reden waarom wij de afspraak hebben gemaakt en ons dochtertje van 4 meegenomen. De afspraak was om 10 uur gepland. Daar gearriveerd zijn we zeer vriendelijk ontvangen en uitgenodigd door een verkoper om het gesprek te voeren. 5 minuten later kwam een tweede verkoper om aan het gesprek deel te nemen.

   Nadat deze twee verkopers ons verder het gesprek hebben ingetrokken, kwam uiteindelijk ook de filiaalmanager erbij. Om 3 uur later de mededeling te krijgen dat zij een hele mooie offerte in elkaar zouden zetten en dat wij even geduld moesten hebben. Tijdens het lange wachten kwamen de verkopers en de filiaalmanager één voor één bij ons langs om ons te vragen om geduld te hebben en ons geen zorgen te maken over ons dochtertje die in goede handen was bij de twee gastvrouwen.

   7,5 uur nadat wij het gesprek in zijn gegaan, kwamen de 2 verkopers en de filiaalmanager triomfantelijk bij ons aan tafel met de mededeling dat het gelukt was en dat wij op dat moment de offerte moesten tekenen. Vermoeid van de lange dag, enigszins verwart vanwege onze aandacht en zorg die uitging naar ons dochtertje en overweldigd door al het aandacht en nieuwe informatie, zijn we overgehaald om de offerte te tekenen.

   Een paar uur later echter, nadat deze hele ervaring enigszins was weggezakt, zijn we de offerte goed gaan doornemen en hebben ontdekt dat daar grote fouten in waren gemaakt. Gelijk de telefoon opgepakt om in contact te komen met Keukenmaxx. Echter na een hele ochtend te hebben gebeld is ons pas om 13 uur gelukt om iemand van Keukenmaxx te bereiken. Zij heeft ons beloofd dat wij gelijk gecontact zouden worden door een verkoper. Maar na de hele middag te hebben gewacht zijn we door niemand van Keukenmaxx gecontact. Hetgeen in schril contrast stond met de manier waarop wij, een paar uur daarvoor, niet door één, niet door twee verkopers maar door drie verkopers (inclusief filiaalmanager) en twee gastvrouwen met aandacht zijn omringd.

   Nu dat zij de getekende offerte binnen hadden gehengeld, vonden zij kennelijk niet meer zo belangrijk om ons te woord te staan, ondanks het feit dat het ging om fouten die Keukenmaxx zelf had gemaakt.

   Daar het hier ging om een grote opdracht ter waarde van bijna €40.000,- hebben wij met een knoop in ons maag en geknakte vertrouwen in Keukenmaxx, de offerte diezelfde avond nog geannuleerd. Om niet lang daarna achter te komen dat in de offerte van Keukenmaxx niet alleen fouten waren gemaakt wat betreft de uitrusting, maar ook ontwerpfouten bevatte. Daar komt nog eens bij dat aan het licht is gekomen dat leugens als argumenten zijn gebruikt om ons zo lang mogelijk in de zaak aan het lintje te houden om de druk op ons zo hoog mogelijk op te voeren totdat we ons bezwaard hebben gevoeld om hun offerte niet te tekenen.

   Wees gewaarschuwd dat Keukenmaxx een onprofessionele, ondeskundige en onbetrouwbare partij is die alles uit de kast halen, hoe immoreel ook, om van klanten misbruik te maken! En zodra ze hun doel hebben bereikt en de klant hun offerte hebben laten tekenen, ineens geen tijd meer hebben om de klant te contacten als het gaat om het rechtzetten van hun eigen fouten.

   We zullen nooit meer maar een voet zetten bij deze cowboy-firma!

   Iustina geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Sanne   schrijft over Keukenmaxx:
   Waarschuwing!

   Koop nooit je keuken bij Keukenmaxx! Het is echt super slechte kwaliteit. Wij hebben een grote keuken van #keukenmaxx_nl.
   Bij onze keuken laat, na nog geen 4 jaar, bij bijna alle kastjes de opperlaag van de frontjes los! Het is echt heel lelijk en betekent, dat als het na 4 jaar al los begint te laten, wij binnen een aantal jaar een nieuwe keuken moeten kopen. De keuken is in onze woonkamer.

   Er is iemand geweest van #keukenman en die beweert dat wij de kastjes te nat hebben afgenomen. Dit is niet waar! Wij nemen de witte hoogglans kastjes af met een vochtig doekje en drogen na, anders heb je strepen op hoogglans…
   ik weet niet hoe #keukenmaxx_nl anders heeft bedacht hoe je een witte hoogglans keuken schoon maakt?!? Het is hun woord tegen de onze, maar ze geloven niet dat wij de keuken niet nat afnemen. Het is echt slechte kwaliteit!!

   De oplossing die ze hebben gegeven is dat ze 1 kastdeurtje van de 19 deurtjes/lades hebben vervangen 😠🙄. Daar hebben wij natuurlijk helemaal niks aan. En wij mogen de rest met korting laten vervangen..
   Wij hebben 4 jaar geleden ontzettend veel geld uit gegeven aan een keuken van k*tkwaliteit. Daar gaan wij uiteraard niet nogmaals geld aan uitgeven om vervolgens over 4 jaar weer nieuwe kastjes te moeten kopen..

   Eerder ook al een slechte ervaring. Na een half jaar was er een stuk uit ons composieten keukenblad gebroken. Op een plek wat wij onmogelijk zelf gedaan konden hebben. Ook dit was volgens hun onze schuld. Ze hebben dit 2x gemaakt. De eerste keer was echt afzichtelijk lelijk. En de 2e keer was het acceptabel, maar wel al na een half jaar een blijvend lelijke plek in ons blad!

   Sanne geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Van den Heuvel   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij zijn heel goed geholpen door Adil. Zijn deskundigheid en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat wij een tevreden en positief gevoel hebben over gehouden aan KeukenMaxx!!

   Van den Heuvel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  8. M. Beckers   schrijft over Keukenmaxx:
   In het geheel zeer tevreden. Verkoop was goed, ontwerpen bestellen eveneens. Monteur werkte goed en straalde plezier uit.

   M. Beckers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  10. Niels & Diana   schrijft over Keukenmaxx:
   Bedacht op alle negatieve verhalen over de keukenbranche stapten wij binnen bij Keuken maxx en zetten diezelfde dag nog onze handtekening. Wij hebben er geen spijt van!

   Niels & Diana geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. Ann Morselt   schrijft over Keukenmaxx:
   Van dat we onze voet in de winkel zetten tot het laatste schroefje aangedraaid verliep alles goed. Is er dan niets aan te merken? Natuurlijk is dat er. Zo voelden we ons in het begin nogal gepusht, en was de order in eerste instantie onvolledig bij het ‘presenteren”. Hier hebben we echter direct op ingespeeld waardoor de toon veel gemoedelijker werd. Zelf hielden we nauwkeurig in de gaten of alles ging zoals het was afgesproken. De levering was ook compleet wat een pluspunt op zichzelf is gezien dat het een erg uitgebreid pakket was van meer dan 15k. Petje af voor Keukenmaxx in deze!

   Ann Morselt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. Dominique   schrijft over Keukenmaxx:
   Goed gevoel overgehouden aan ons bezoek van Keukenmaxx Hoofddorp. Als het plaatsen net zo goed gaat……

   Dominique geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  13. Top   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij hebben een keuken gekocht bij Keukenmaxx en zijn in alle opzichten goed geassisteerd. Diverse malen teruggegaan met vragen allemaal geen enkel probleem. Absoluut het aanraden waard!

   Top geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14. Lesley   schrijft over Keukenmaxx:
   Vriendelijk welkom geheten, gelukkig hadden ze tijd.
   Kregen een hapje aangeboden en ook de kids amuseerden zich prima.
   Bestelling ziet er tot nu toe goed uit.

   Lesley geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  16. Frederik   schrijft over Keukenmaxx:
   Keukenmaxx Reeuwijk : 12 jaar geleden! Een complete keuken gekocht. De toplaag bij kasten en deurtjes laten hier en daar los. Goedkope vineerlaag? Bij zo’n dure keuken mag dat niet. Keukenmaxx wilde niets doen, omdat hij buiten de garantie is. De praatjes en het eten zijn goed. Maar de service en kwaliteit zijn zeer slecht.

   Frederik geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  17. Mevr.Paauw   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij hebben een keukenofferte getekend met ons op gegeven maten.Verkoper heeft andere maat gebruikt en nu past keuken dus niet.Hij ontkent onze maten.Verkoper kan niet leveren,maar wil niet ontbinden maar werkblad verkleinen en hoekkast aanpassen.Wij willen ontbinding.Mag dit zo maar je iets anders in de maag splitsen.

   Mevr.Paauw geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  18. Posank   schrijft over Keukenmaxx:
   Het grondig uitkiezen van een nieuwe keuken doe je niet in 1 dag, niemand koopt je direct uit de markt.

   Neem de tijd ergens over na te denken en de keukenoffertes goed te vergelijken en te bestuderen.

   Elke keukenofferte is anders, de opbouw trouwens ook. Bij keukenmaxx begrijpen ze dat. Ondanks herhaaldelijke pogingen om de handtekening te vragen, heb ik besloten er nog 2 weken over na te denken.

   Dat ze bij keukenmaxx mooie keukens hebben, goed kunnen ontwerpen en verkopen is zeker. Voor mij was het allemaal wat te veel.

   Posank geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  19. liesbeth en ralph   schrijft over Keukenmaxx:
   Heel tevreden met keukenmaxx alles functioneert zoals het hoort en prettig samengewerkt nogmaals bedankt!

   liesbeth en ralph geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20. Hans weissman   schrijft over Keukenmaxx:
   Keukenmaxx Barendrecht Extremely bad service.

   Hans weissman geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  21. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  22. Theo van Eekelen   schrijft over Keukenmaxx:
   Keuken is netjes gemonteerd ziet er prachtig uit en de monteur zeer vriendelijk en meedenkend. zitten twee kleine beschadigingen(maar worden hersteld) De klantenservice zelf komen vooralsnog vriendelijk en meewerkend over. dus tot zover heel tevreden ECHTER!! Let op bij afspraken dat je alles heel goed zwart op wit zet, want de verkoper die ons heeft begeleid dhr Beer was echt slecht alles wat we vroegen en wilde geen enkel probleem, maar na het tekenen was het nee gaat niet en dit en dat…communicatie ook slecht. Het was als ik maar een hantekening heb.. We hebben nu een keuken die er mooi uit ziet, maar het blijft een keuken die we niet voor ogen hadden.. dus vandaar de 2 sterren.

   Theo van Eekelen geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  23. peter sita   schrijft over Keukenmaxx:
   Langs geweest en offerte gevraagd. Tot 3 keer toe gebeld maar geen offerte gekregen. Ze willen je in de winkel onderdruk zetten nu tekenen anders gaat de korting verloren. Daarna werd ik drie keer gebeld wanneer de keuken geleverd kon worden. Heb nooit offerte gezien nog getekend. Steeds zouden ze het uitzoeken. Uiteindelijk de laatste beller verteld dat ze neit te vertrouwen zijn. Daarna belde de verkoper die kwam verhaal halen. Ik zei heeft u uitgezocht hoe het zit voordat u belt nee, Op zouten dan. Weg blijven bij die club is mijn advies.

   peter sita geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  24. P Bruinsma   schrijft over Keukenmaxx:
   Ondanks dat het kort voor sluitingstijd was goed geholpen.

   P Bruinsma geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  25. Fam.van der Hoek   schrijft over Keukenmaxx:
   Zeer zeer slecht !!!!
   Blad een verkeerde kleur !
   Niet plaatsbaar door verkeerde uitsparingen in het frame .

   Alles besproken gemeld , kleuren blad ( via foto) was niet waar .
   Verkeerde uitsparingen gemeld .

   Beiden nooit meer iets van vernomen .

   Nu zitten we met een onderstel verder niets .
   Keuken onbruikbaar .
   Blad kan naar het grofvuil ( 2500,-) .
   Zelf klussen om de uitsparingen in orde te krijgen .

   Nieuw blad aanschaffen ( niet bij keukenmaxx ) maar bij :

   keukenbladkopen.nl , wat een verademing bij deze zaak .En prima service !!!!

   Nooit geen stap meer bij Keukenmaxx !!

   Fam.van der Hoek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  26. Guido   schrijft over Keukenmaxx:
   Aangenaam contact gehad vanaf de eerste dag met dhr Beer. Daar er een redelijke tijd tussen aankoop en plaatsing zat ivm oplevering van woning onstonden wat communicatieissues. Bij de montage ontdekte de handymans wat beschadigingen en dat lieten ze keurig naleveren. Wmb klantgerichte afhandeling van klachten en dat is een zeer belangrijk punt.

   Guido geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  27. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  28. C. van Weert   schrijft over Keukenmaxx:
   We konden ons tegoed doen aan appeltaart en koek terwijl we van alles overlegden. Dus ook ruim de tijd gepakt. A.d.h.v. ons budget is de best mogelijke keuken in elkaar gezet. Het resultaat gaf ons een heel goed gevoel.

   C. van Weert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  29. Yved   schrijft over Keukenmaxx:
   Deze winkel is alles behalve servicegericht. Klachten worden dan ook zeer slecht opgelost. Het is absoluut geen winkel die, nadat de keuken gekocht is, zich van klanttevredenheid nog iets aantrekt. Niet een winkel om aan te raden helaas!

   Yved geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  30. michel   schrijft over Keukenmaxx:
   adviseurs zijn hier geen handtekeningenjagers, dus je zit lekker rustig aan tafel;) wij hebben een mooi plan gekregen om over na te denken. tot zover onze eerste ervaring met een niewe keuken O wij zaten trouwwns in hoofddorp.

   michel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31. Jarno van Ipenburg   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij waren onbekend met Keukenmaxx maar als je er binnen komt ben je meteen onder de indruk van de showroom!

   Hadden wij hier onze vorige keuken maar gekocht, wat een gezeur hadden we toen (alles wat mis kon gaan ging toen ook mis). Eén van de beste punten van de Keukenmaxx is dat zij een zeer persoonlijk en professioneel advies geven en de order strak gecontroleerd word ga zeker eens kijken in Barendrecht.

   Jarno van Ipenburg geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  32. R.S. + G.E.   schrijft over Keukenmaxx:
   Koffie en soep + vakkundig advies. Voor ons was de keuze snel gemaakt. Binnen 1 middag een keukenplan ontworpen, 2e middag gekocht. Wij zijn geholpen door van Veen.

   R.S. + G.E. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  33. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  34. LHF   schrijft over Keukenmaxx:
   Hierbij ons compliment. Wij zijn blij met het resultaat van dit lange project. Keukenmaxxpersoneel is vriendelijk geweest en wij waren geen makkelijke klanten.

   Keukenmaxx bedankt!

   LHF geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  35. C. Hogeweg   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij ervoeren een goede betrokkenheid gedurende de aankoop. Prijsstellingen vallen tegen. Korting hier aanbieding daar en zeg het dan maar. Allemaal verwarrend maar we wilden nu eenmaal graag deze keuken. Na 4 winkels ben je het wel beu. Probeerden ze trouwens wel weg te nemen. Gaat toch om vertrouwen. Montage duurde van 8 uur ’s ochtends tot 18:30 dat was een behoorlijk karwei. Op basis van prijs/kwaliteit/service overwegend een 8.

   C. Hogeweg geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  36. Virgil   schrijft over Keukenmaxx:
   De aankoop zelf ging goed er werd professioneel meegedacht en je werd gepaaid met hapjes en drankjes en dergelijke. Wij hadden een aantal afspraken gemaakt (met Astrid) en na het tekenen werd er niet meer op teruggekomen. Tal van keren niet te worden teruggebeld en teruggemaild. Van kastje naar de muur. En ik kreeg de verkoopster van onze keuken ook nooit meer te pakken. Na heel veel weken, veel druk te zetten en verbaal te worden aan de telefoon werd uiteindelijk wel de afspraak nagekomen. Ik stond op het punt om naar de rechter te stappen.

   Virgil geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  37. een familie   schrijft over Keukenmaxx:
   Vrij doelgericht Keukenmaxx bezocht. Wij wilden geen tientallen zaken bezoeken en hebben gewoon gezegd dit willen we betalen regel het maar als het ons niet bevalt trekken we de order in. Die middag zijn meerdere keukens voor ons uitgetekend, wijzigingen, opmerkingen, niets was een probleem.
   Daarna is men de boel komen opmeten en daarna hebben we dan nog een afrondend gesprek gehad om te zorgen dat alles klopte. Dat was voor ons het belangrijkst. Het mag best wat extra kosten maar we willen er geen gedonder mee het moet graag in een keer goed zijn.
   Deze samenwerking hebben wij als klantvriendelijk, deskundig en beleefd.

   een familie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  38. Irene Lammers   schrijft over Keukenmaxx:
   Daisy bedankt! Zeer prettig ervaren samenwerking.

   Gekozen voor een mooie Barletti. Eerst rondje winkel, tekening gemaakt.

   – binnen ons budget
   – kwaliteit
   – klantvriendelijk

   Irene Lammers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  39. fam uit barendrecht   schrijft over Keukenmaxx:
   Een zeer grote showroom, veel keus!! Keuken vorig jaar al gekocht na veel zaken te hebben bezocht zagen we hier een keuken die aan ons plaatje voldeed incl. mega koelkast, Quooker en alles tot in detail uitgewerkt. Zonder constant verkoopargumenten er uit te gooien zoals elders. Helaas wel een misser mbt de afzuigkap. Complimenten voor het installatieteam voor de zorgvuldigheid die zij betrachtten. Het eindresultaat is alle lof waard.

   fam uit barendrecht geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  40. Teun   schrijft over Keukenmaxx:
   Een goede ervaring. Onze eerste luxe keuken voor een aanvaardbare prijs. Ons persoon ging er wel heel snel doorheen voelde een beetje als gauw de deal rond proberen te maken.

   Nogmaals de tekening nalopen, prijs calculeren, opnieuw discussieren toen kwam het aan het einde wel goed.

   Bij de montage zat er helaas wel een fout in een van de lades, hierdoor keken we een week tegen een leeg gat aan. De servicedesk heeft het later netjes opgelost.

   Wij willen dan ook alle betrokkenen van Keukenmaxx danken voor hun inzet.

   Teun geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  41. P. Zopfi   schrijft over Keukenmaxx:
   Heb zes jaar geleden keuken gekocht bij keukenmaxx met een dure koelvriescombinatie van 2200.–.
   Nu na zes jaar is hij kapot lekt door productie fouten worden we doorgeschoven naar Atag omdat keukenmaxx niks kan of wil doen.
   Dat is pas service kunnen we een andere kopen voor 1200.– euro.

   P. Zopfi geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Anja Zopfi  reageert op de beoordeling van P. Zopfi:

    Vervolg op beoordeling 1-9-2016

    Vrijdag contact gezocht met keukenmaxx en werden te woord gestaan door vestigingsmanager. Goed gesprek gehad dachten we hij zou er alles aan doen om de naam keukenmaxx hoog te houden. Zonder koelkast dat kan niet heeft hoge prioriteit. Binnen 48 uur zou er een antwoord zijn.
    Vandaag gebeld door Mariska van de servicebalie. Is totaal niet op de hoogte wat er tussen Atag en ons besproken is. Maar ook niet van het gesprek met de vestigingsmanager van afgelopen vrijdag.
    Dus de vestigingsmanager heeft ook nog geen actie ondernomen. Keukenmaxx belooft van alles maar maakt beloftes niet waar

  42. H van Beurden   schrijft over Keukenmaxx:
   Onze nieuwe keuken komt van keukenmax etten leur. Wij hebben hier een hele fijne ervaring aan overgehouden. Er zijn bij ons totaal geen dingen misgegaan of enige klachten over keukenmax. Dank Toos en Desiree

   H van Beurden geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  43. Martin   schrijft over Keukenmaxx:
   Het is alweer even geleden, de plaatsing van onze keuken was vorig jaar oktober of november.

   Eigenlijk is het hele proces toen vlot en goed verlopen. De paar dingen die niet goed gingen zijn gelijk zeer accuraat opgepakt. De dame in kwestie (miranda?) had ons goed gehopen. Onderstaand een paar punten:
   * Ondanks de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden voelde ze feilloos aan wat onze smaak was.

   * Naast de ontwerpkennis had ze ook veel apparatuurkennis.

   * Na overplaatsing nam een andere man een en ander over (dit was jammer, maar is goed verlopen)

   * Monteur heeft correct gas en water aangesloten.

   * aantal legplanken in de keuken was te weinig. Dit is ook opgelost

   Wij begrijpen dat een keuken niet altijd zonder fouten in huis komt, maar Keukenmaxx heeft zeker haar best gedaan om alles te regelen.

   Martin geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  44. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  45. Jan en Petra   schrijft over Keukenmaxx:
   Nu gaan we verhuizen en na bij verschillende keukenmerken langs te zijn gegaan en ontwerpen en prijzen te hebben geëvalueerd, hebben we toch weer gekozen voor een keuken van Keukenmaxx Etten-Leur. We willen van harte Casper Beer, de adviseur waar we mee te maken hebben gehad, complimenteren. Na twee bezoeken en aanpassen van ontwerpen schreven we hem dat we de ontworpen keuken prachtig vonden maar onze twijfels hadden over de werkruimte. Daarop stuurde hij via e-mail een totaal nieuw ontwerp waar we direct voor vielen. Een bijzonder mooi keukenontwerp met voldoende werkruimte, kwaliteitsapparatuur en voor een prijs wat net binnen ons budget viel. Dat was een derde bezoek waard om details te bespreken en voor levering te tekenen.
   In oktober zal de keuken geplaatst worden. We hebben daar veel vertrouwen in omdat we zeer tevreden zijn over de plaatsing van de huidige keuken. Dat is gedaan door zeer kundige vaklui die zeer schappelijk ter plekke problemen oplosten. We zullen na de plaatsing van de toekomstige keuken nog een review schrijven daarover.

   Jan en Petra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  46. Y. Esra   schrijft over Keukenmaxx:
   Erg goed!!! Dit komt omdat er zoveel tijd in jouw en de keuken wordt gestoken. Je bent verzekerd van je eigen smaak.

   Y. Esra geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  47. E & A Derksen   schrijft over Keukenmaxx:
   Ondanks alle horrorverhalen hebben wij een zeer goede review:

   Aan alle kleine elementen merk je dat deze winkelmedewerkers er op gebrand zijn om het maximale uit klanttevrednenheid te halen. Dankzij keukenmax hebben wij nu een prachtige keuken

   E & A Derksen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  48. Martine   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij genieten volop van onze nieuwe keuken en kijken terug op een geslaagde aankoop!

   Aanwezig waren een kok, die haarfijn uit kon leggen hoe de apparatuur werkte, tevens aanwezig een goede adviseuse die ons een prachtig ontwerp heeft gemaak.

   Tijdens aankoop volgestopt met allerlei lekkere hapjes.

   Martine geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  49. peter   schrijft over Keukenmaxx:
   Compleet aanbod. Geen gepush. Deskundig advies. Op de hoogte gehouden van vorderingen. Goed geregeld.

   peter geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  50. Jan en Petra van Gils   schrijft over Keukenmaxx:
   Over de aankoop, levering en het stellen van de keuken zijn wij zeer tevreden. Het is alweer 5 jaar geleden dat we de keuken van Keukenmaxx geleverd hebben gekregen en nog steeds vinden we het mooi.
   Alleen de kraan, die doet zo raar en lekt regelmatig. Daarover belden we ongeveer anderhalf jaar na aanschaf van de keuken. Er werd ons verteld dat dat geen garantie was. We moesten contact opnemen met leverancier en onderdelen zelf bestellen en betalen. De kraan heeft nog steeds kuren.
   Over deze service achteraf zijn wij dus niet content.

   Jan en Petra van Gils geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Jan en Petra  reageert op de beoordeling van Jan en Petra van Gils:

    Nog even ter aanvulling, we zijn verder heel content met het ontwerp, de begeleiding, de manier waarop verdere moeilijkheden zijn verholpen. Daarvoor een grote pluim en we zullen bij een volgende keuken ook zeker wel bij Keukenmaxx langs gaan.
    Ook bij een eerdere keuken, van Brugman, die we 25 jaar hebben gehad waren problemen met de kraan waar geen garantie voor gegeven werd door de keukenzaak. Iedere 3 jaar kregen we een nieuwe kraan toegestuurd door Atag, gratis, omdat dan de kuren van de kraan tevoorschijn kwamen. Dat waren dus ongeveer 7 nieuwe kranen.
    En nu dus weer een kraan waar geen garantie op zit vanuit de keukenleverancier.

  51. Hendriks   schrijft over Keukenmaxx:
   Wat zijn de verkopers bij Keukenmaxx Barendrecht vriendelijk en vakkundig. Dit is al de tweede keuken die wij daar hebben gekocht. Bij de eerste was het hele traject perfect, zowel levering, plaatsing en het gebruik er van. Bij de nieuwe keuken zijn de levering en plaatsing al goed gegaan, nu is het afwachten of de keuken aan onze wensen voldoet. Alvast een groot compliment voor de Keukenmaxx in Barendrecht.

   Hendriks geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  52. J. de Raaff   schrijft over Keukenmaxx:
   bij het samenstellen en aanschaf van de keuken werden we goed geholpen door de verkoopster van de Keukenmaxx in Etten-Leur. Maar natuurlijk gaat er wat mis. Van de 5 bestelde bestek laden werden er 2 geleverd. 1 fout is nog een 9. De plank voor boven het aanrecht had de verkeerde kleur. 2 fout is nog een 8 . O ja , het zijpaneel ;had ook de verkeerde kleur . 3 fout is nog een 7 . Voor het plaatsen van de gas kookplaat zie ik dat de gasaansluiting van de kookplaat links zit , maar het leiding schema gaf rechts aan . Slang te kort en de aansluiting is nog wel naar rechts verplaatst . Had dus korter gekund. 4 fout is nog een 6 . Gebeld met keukenmaxx , krijg je als antwoord dat het een advies ! Het was ons probleem. Oei , 5 fout is wel een 5. Ja , zei de man , een beetje loodgieter had dat kunnen zien , maar dat valt niet mee als de keuken nog niet binnen is. Dus 6 fout blijft een 4 over voor iemand die al 30 jaar in het vak zit ! Bijna vergeten …. het aanrechtblad was te lang. Dat deden ze bewust want dan kon je er nog een stuk afzagen als de hoek niet haaks is. Een keuken is toch maatwerk , waarom komen ze hem dan inmeten van te voren. Keuken maxx , jullie scoren een vette onvoldoende.
   Ik wilde geen enkele ster toekennen maar dan wordt het mailtje niet verstuurd.

   J. de Raaff geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  53. R.B   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij hebben een hele fijne ervaring met Keukenmaxx in Etten-Leur. Als eerst werden we bij binnenkomst erg vriendelijk ontvangen door mevr. Toos. Zij heeft ons een rondje mee door de showroom genomen. Na dat we dit hadden gedaan kregen we een goed beeld van de mogelijkheden. Toen heeft Desiree samen met ons de wensen bekeken en de mogelijkheden binnen ons budget. Daarom willen wij Toos en Desiree graag bedanken en zullen we Keukenmaxx zeker aanraden.

   R.B geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  54. Broerse   schrijft over Keukenmaxx:
   Daisy heeft ons in het verleden uitmuntend geholpen met deskundig advies. Imiddels kunnen we genieten van onze droomkeuken!

   Broerse geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  55. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  56. Rh   schrijft over Keukenmaxx:
   Keuken gekocht bij keukenmaxx barendrecht en begin nu ook wantrouwen te krijgen. Afgelopen dinsdag definitieve orderbevestiging gekregen met veel vraagtekens heb ik deze doorgenomen….er staat apparatuur op niet volgens afspraak, keuken in vanillekleur besteld, maar sommige onderdelen in magnolia op de orderbevestiging….aanrechtblad te kort…….gebeld maar dan wordt er gezegd morgen is hij er……en dit al drie dagen achter elkaar. Andere werknemers kunnen niets zeggen …..slecht gevoel dat dit goed gaat komen.

   Rh geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  57. Anneke   schrijft over Keukenmaxx:
   De adviseur nam de tijd voor ons. We kwamen er al snel achter dat dit ver boven onze begroting was.

   Toch pluspunten voor de ontvangst!

   Anneke geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  58. E.J.M. van dijke   schrijft over Keukenmaxx:
   Ervaringen Keukenmaxx Barendrecht:
   Goedemiddag,

   Na ondertekening van uw aankoop zoekt u het verder zelf maar uit. Hieronder mijn relaas:

   Meerwerk:

   Na ondertekening van mijn contract ( in oktober 2015) is het meerwerk uitbesteed aan een bedrijf. Aangezien de muren in de keuken veel stucwerk nodig hadden was het noodzakelijk tijdig hiermee te beginnen om voldoende droogtijd te creeren. Omdat ik in december 2015 (na de Kerst) nog niets gehoord had behalve dat de keuken de 18e januari werd geleverd, heb ik maar zelf contact met keukenmaxx opgenomen.

   Ik moest maar zelf contact opnemen met de uitvoerder.Enkele dagen later werd ik in de avonduren dan eindelijk gebeld. Op zich al vreemd dat ik zelf hier achter aan moest. Het bedrijf bleek een verkeerde planning gemaakt te hebben waardoor de oude keuken 1 januari werd afgebroken omdat er geen andere dag beschikbaar was. Dat betekende alle visite afzeggen want eten zonder keuken was geen optie.

   Oplevering keuken:

   De keuken zou voor 16.00 uur geleverd worden. Boodschappen doen uitgesteld tot na die tijd. Echter niets om 16.00 uur. Om 17.00 uur keukenmaxx gebeld. Daar was het antwoord: u wordt een half uur voordat ze komen gebeld. Dat wist ik niet! Misschien een tip om de chauffeur te laten bellen als hij later komt?

   Plaatsen keuken:

   Ging op zich goed alleen was de afzuigkap niet tot aan het plafond geplaatst (sloot niet aan) en was het losse bakje bij de spoelunit kapot.

   Kitwerk:

   Erg slordig gedaan. Er zitten nu kitresten op mijn aanrecht. Ik heb al van alles geprobeerd om het er af te krijgen maar zonder resultaat. Oplossing?

   Kastjes:

   De deurtjes zijn slecht afgewerkt. Er zitten een soort lijmresten op die ik er alleen met mijn nagel eraf ga krijgen met de angst dat ik ze beschadig. Oplossing?

   Recirculatiekap:

   Jammer dat keukenmaxx geen goede voorlichting heeft gegeven over dit onderdeel. Bij het aanzetten van de kap hoor je een irritant fluit geluid en zijn alle ramen beslagen. Ik heb bezoek gehad van een monteur en 2 weken later van de atag. Oplossing: is er niet en het gefluit zal alleen maar erger worden. Ik krijg het advies de kap maar aan te sluiten naar buiten toe. Dit wilde ik nu juist niet en heb bewust gekozen voor een recirculatie systeem dat ook volgens keukenmaxx prima zou voldoen. Oplossing?

   Nadat de monteur de keuken geplaatst had vroeg ik of hij toch wel dezelfde dag werd aangesloten. Op de dag van plaatsing zou namelijk ook de electriciteit worden aangesloten. In de namiddag heb ik hierover contact gehad en kreeg de verzekering dat de monteur echt vandaag zou komen. Ook de plaatsingsmonteur heeft nog gebeld en ook hem werd verzekerd dat de keuken echt werd aangesloten dezelfde dag.

   Om 21.00 uur ben ik maar eten gaan bestellen. De monteur kwam de volgende dag.

   Al met al zijn er heel wat problemen ontstaan nadat het contract getekend was. Ik ben van mening dat keukenmaxx ook na het afsluiten van een contract verantwoordelijk blijft voor de verdere gang van zaken tot na plaatsing van de keuken. Helaas moet ik dan ook constateren dat de reviews op internet niet uit de lucht gegrepen zijn.

   Uiteraard heb ik eerst contact opgenomen met keukenmaxx barendrecht. Oplossing van al deze problemen: excuses en kom maar een andere recirculatiekap uitzoeken. Maar wel betalen dan.

   E.J.M. van dijke geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  59. Hompipompie   schrijft over Keukenmaxx:
   We voelde ons niet serieus genomen en er werd niet met ons meegedacht. Een offerte krijgen we niet, omdat meneer kennelijk in onze portemonnee kan kijken..

   Hompipompie geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  60. juks   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij dachten op een regenachtige zondag even langs de keukenmaxx te gaan voor ons nieuwe keuken. Wij werden erg gastvrij ontvangen en spoedig werden wij geholpen. Wij hebben onze wensen verteld en dit werd uitgetekend. De dame vroeg om ons budget. Wij waren wat terughoudend en zei” tussen de 8 en 10 duizend euro. Wij dachten nog aanpassingen te kunnen doen en wat te onderhandelen.
   Maar de dame zei meteen, ” nee sorry” voor mij houd het op. Met dit budget kunnen jullie niet eens een keuken kopen bij de ikea! Wij mochten meteen vertrekken! De keuken die wij bedacht hebben kosten volgens haar 15 duizend euro. De dame bood niet aan om met ons mee te denken over goedkopere opties. Zij zei zelfs, ” ik ga hier verder geen tijd aan verspillen” wat een akelig bedrijf!!!! Wat een snobisme!!! Echt sorry keukenmaxx, maar 1 uit 5 sterren voor de lekkere cappuccino

   juks geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van juks:

    Beste meneer/mevrouw, spijtig te vernemen dat het bezoek aan één van onze filialen niet zo is gelopen zoals u dit van ons had mogen verwachten, excuses hiervoor! Zou u via webcare@keukenmaxx.nl kunnen aangeven in welk filiaal u bent geweest? Dan kan ik u feedback bespreken met mijn collega’s daar. Ik hoor het graag als ik nog iets voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Tim – Webcare Keukenmaxx

  61. Adrie   schrijft over Keukenmaxx:
   Vrienden waren verwonderd dat wij ‘zo’n dure keuken’ hadden gekocht. We hadden volgens hun beter naar een voordelige keukenaanbieder kunnen gaan waar zij een jaar eerder hun keuken hadden gekocht. Het zou allemaal dezelfde kwaliteit zijn zieden ze.. Nu zijn we twee jaar verder en heeft hun keuken al voor de nodige problemen gezorgd. De keukenapparatuur vertoont regelmatig kuren en zo zijn er nog wel meer tegenvallers. Dan denk je slim te zijn en te besparen op dure apparatuur en dan blijk je alleen maar in te leveren op kwaliteit. Ik mag het misschien niet zeggen, maar goedkoop is duurkoop. Ik ben blij dat wij voor kwaliteit hebben gekozen.

   Adrie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  62. Leen   schrijft over Keukenmaxx:
   Slecht planners.
   In totaal 5 dagen verlof genomen voor mensen die niet op hun afspraak zijn.
   Dus nog eens 5 extra dagen verlof moeten nemen om onze keuken geïnstalleerd te krijgen. Niet te geloven.
   Uiteindelijk is het wel goed gekomen.
   Ik wacht alleen nog op resterende centen. Omdat het gat in het aanrecht te klein was heb ik een kleiner vuur moeten nemen. De centen nog steeds niet terug gezien.

   Leen geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van Leen:

    Beste Leen, bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat de plaatsing van de keuken niet zo is gelopen zoals u dit van ons had mogen verwachten. Zou u via webcare@keukenmaxx.nl uw ordernummer willen sturen? Dan ga ik uw melding bespreken met de service afdeling. Met vriendelijke groet, Tim – Webcare Keukenmaxx

  63. Brouwer82   schrijft over Keukenmaxx:
   Bijzondere keukens gezien in Hoofddorp. Mijn oog is gevallen op een zwarte showroomkeuken die verkocht wordt voor ongeveer 7100,- euro. Deze prijs valt mij reuze mee. Nu moet ik nog nakijken of de afmetingen passend zijn voor mijn keuken.

   Brouwer82 geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  64. Freek   schrijft over Keukenmaxx:
   bezoekje gepleegd bij Keukenmaxx in Barendrecht, werden met open armen ontvangen. Goed geholpen door een enthousiaste medewerker, later ook nog door een ander en goed deskundig advies van beide gekregen. Waren zeer enthousiast over een siematic keuken en hebben uiteindelijk een offerte op laten maken. Deze kwam ruim boven het budget uit. Samen overlegd en toch proberen te onderhandelen en zo een redelijk bedrag van de prijs af weten te krijgen. Begin februari krijgen wij onze nieuwe keuken, zeer tevreden en benieuwd of de levering net zo voorspoedig verloopt.

   Freek geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  65. M. de Jongh   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij werden heel erg gastvrij ontvangen, kregen zelfs een lunch aangeboden. Verkoper Wouter was heel aardig, maar moest iedere keer overleggen met de manager. Deze ging weer bellen met de directeur om de prijs nog omlaag halen. Ef stond al een boeket bloemen klaar en een hoge extra korting in een envelop. We moesten dan meteen beslissen. We wilden er nog even over nadenken. Er werd meteen door de manager gezegd dat we er dan niet op terug zouden komen. Dat gebeurde altijd zo met mensen zoals wij. Daar kreeg ik geen goed gevoel van. Chapeau voor de verkoper, maar een kater van de manager. Verder kregen we een bon voor een lg-apparaat, maar dat is nog steeds niet in voorraad. Het was een loze belofte. Jammer, we hadden een leuke keuken gezien..

   M. de Jongh geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van M. de Jongh:

    Beste meneer/mevrouw de Jongh, bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u geen goed gevoel heeft overgehouden aan uw bezoek in één van onze filialen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, vooral niet omdat u aangeeft een mooie keuken te hebben gezien. Ik hoor heel graag via webcare@keukenmaxx.nl als ik nog iets voor u kan betekenen , bijvoorbeeld een afspraak maken in een ander filiaal. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Tim – Webcare Keukenmaxx

  66. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  67. A&A   schrijft over Keukenmaxx:
   Wij wilden een offerte laten maken bij Keukenmaxx Barendrecht. Keurig en rustig geholpen. Wij wisten wel ongeveer wat we wilden . Toen moest de verkoper even met “de manager” de prijs bespreken. De keuken kwam op ruim 24.000 euro. Wij zeiden dat we dit wel erg veel vonden voor het formaat van de keuken.
   Binnen 5 minuten kon er 25% van de prijs af, dus op ong. 18.000 euro. Na enig heen en weer gepraat kwam hij nog lager uit. Toen waren we er eigenlijk klaar mee, want dit vinden wij niet zoals het hoort. Wij hadden het idee als we nog iets “onderhandeld”hadden dat we deze keuken voor misschien wel voor de helft van de eerste prijs hadden kunnen krijgen. Doe gewoon eerlijk en geef meteen een prijs die ergens op lijkt. Ook bij enkele andere keukenzaken, zoals Keukenkampioen en Mandemakers gaat het er op deze manier aan toe, alhoewel dit alles sloeg. En……meteen tekenen want als u volgende week weer komt, krijgt u hem niet voor deze prijs.

   A&A geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van A&A:

    Beste heer/mevrouw,
    Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Spijtig dat u deze als negatief zijnde heeft ervaren. Mocht ik u toch nog van dienst kunnen zijn verneem ik dat graag!

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Keukenmaxx

  68. B&   schrijft over Keukenmaxx:
   Het eerste gesprek gaf voor ons al de doorslag. Er wordt gezorgd voor een open en aangename sfeer.

   De verkoper nam ruim de tijd voor ons, zo hadden we alle kans om te bespreken wat er mogelijk was.

   Wij zijn erg blij dat we tot een passend ontwerp zijn gekomen.

   B& geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  69. Keuken2015   schrijft over Keukenmaxx:
   Ervaring Keukenmaxx Barendrecht: Bij Keukenmaxx Barendrecht geweest. Word eerst een toneelspel opgevoerd met de aanwezige manager. Want alleen die mag beslissen!!! Verder moesten we gelijk beslissen, want een week later zou de keuken 1000€ duurder uitpakken. Levering en plaatsing is goed gegaan. Echter de bereikbaarheid van medewerkers is dramatisch er wordt niet op mails gereageerd. Pas na meerdere mailtjes eindelijk een reactie. Tevens moet er nog verlichting aangebracht worden die niet meegeleverd was. En de inmeter heeft zich drastisch vergist in de maten. Als we zijn maatvoering hadden aangehouden was het niet goed gekomen. Dan had de keuken qua wateraaansluiting buiten gekomen!!!

   Keuken2015 geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van Keuken2015:

    Beste Keuken2015,

    Bedankt voor uw review, wij nemen uw opmerking graag mee in ons verbeter traject. Gelukkig is de levering en plaatsing goed gegaan.
    Wij willen er zorg toe dragen dat uw ervaring zo goed mogelijk wordt opgelost en komen graag met u in contact. Zou u uw ordernummer en NAW-gegevens willen doorgeven aan webcare@keukenmaxx.nl? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Keukenmaxx

  70. Lauren   schrijft over Keukenmaxx:
   Een keuken uitgezocht voor een niet gering bedrag in september en een leverdatum afgesproken in begin december, daarna meermalen contact gehad over een aantal aanpassingen en extra’s. De leverdatum is nooit gewijzigd en hier is verder ook nooit iets over vermeld. Zelfs schriftelijke bevestiging gekregen begin november dat begin december ging lukken. Uit het niets een brief ontvangen met daarin de leverdatum eind januari 2016 zonder hier telefonisch van op de hoogte te zijn gebracht. Na gesproken te hebben met onze contactpersoon bij Keukenmaxx zou het liggen aan leverproblemen van de fabriek. Maar nu blijkt dat er gewoon pas begin november besteld is door Keukenmaxx en dat de leverdatum daardoor niet meer te halen is. De oplossing van Keukenmaxx is een noodkeuken en dat zou goed nieuws moeten zijn. Onvoorstelbaar slechte behandeling .

   Lauren geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  71. Willemsen   schrijft over Keukenmaxx:
   Leuke verkoopster, maar na aankoop (betalen voor levering en plaatsing) een zeeeeer slechte zaak. Levering en plaatsing is heel slecht. Komen niet op tijd (staan in de file). Plaatsing is gedeeltelijk gedaan. Monteur kwam er niet uit. Kom ik weer gewoon onderaan de lijst te staan. Hup weer wachten…. Klachten worden niet serieus geworden. Dan ligt het aan de verkoop, dan weer aan de planning, dan aan de klant. Spreek ik niet duidelijk (gewoon Nederlands, zonder dialect). Ga ik naar de showroom voor tekst en uitleg. Word ik aangesproken door een verkoper, zeg ik dat ik de manager wil spreken. Gaat de verkoper naar de manager, komt terug en zegt tegen mij dat de manager in gesprek is, maar dat hij de plaatsvervangend chef is van keukenmaxx Etten-Leur. Mensen worden bevorderd waar je bij staat. Als het allemaal niet zo triest zou zijn,kon ik er wel om lachen. Ondertussen zou ik steeds worden teruggebeld, maar zelf dat doet men niet. Ik heb betaald voor plaatsing van de keuken, maar het is nog steeds niet af. Zegt de mevrouw, als u wij nu de ladefronten komen plaatsen, komt u dan een paar weken zelf bij ons het goede deurtje ophalen. PARDON!!!! Men maakt van hun probleem, mijn probleem. Die ik inmiddels dan ook al weken heb.

   Willemsen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van Willemsen:

    Beste heer/mevrouw Willemsen,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik schrik enorm van uw bericht en vind het vervelend dat deze situatie is ontstaan, excuses hiervoor! Ik wil u graag verder helpen. Kunt u mij mailen via webcare@keukenmaxx.nl?

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Keukenmaxx

  72. Saskia van der Zee   schrijft over Keukenmaxx:
   Mijn ervaring met de Keukenmaxx is dramatisch maar dan ook dramatisch SLECHT, Afspraken worden niet nagekomen, monteurs komen niet of te laat op afspraken, keuken maar half afgeleverd en gemonteerd. Door shock getekend en nu TOTAAL MAAR DAN OOK TOTAAL geen enkele hulp ja ik mag € 750.– euro betalen en dan komen ze het goed maken moet ik maar hopen. Nee keukenmaxx ik zou u absoluut niet aanraden hier te kopen.

   Saskia van der Zee geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van Saskia van der Zee:

    Beste mevrouw van der Zee,

    De situatie is bij ons bekend en u bent ik contact met mijn collega van de service. Op dit moment wordt dit nogmaals besproken en wordt u hier per mail van op de hoogte gehouden.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Keukenmaxx

  73. Post   schrijft over Keukenmaxx:
   Wezen kijken in de showroom. Het was een lastige keuze want wij hebben zelf nog nooit eerder een keuken aangeschaft en onze meningen over hoe de keuken eruit moest komen te zien verschilden nogal.
   In gesprek gegaan met een keukenadviseur die ons vriendelijk te woord stond.
   Kon goed merken dat hij dagelijks met de keukens werkt want hij had veel kennis en wist ons veel te vertellen over de voor en nadelen van verschillende keukenopstellingen en soorten keukens.
   Uiteindelijk heeft hij ons tot een overeenstemming weten te laten komen en zijn mijn man en ik het eens geworden over het ontwerp en de kleur.
   Alle keukens konden in vele kleuren worden geleverd waardoor er een tussenweg van onze beide wensen kon worden gevonden.
   De keuken is nu een echte leefruimte in het huis geworden.

   Post geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  74. p.grootjans   schrijft over Keukenmaxx:
   keukenmaxx barendrecht
   slechte service
   diverse onderdelen niet gelverd , wacht hier nog steeds op na 5 maanden
   verscheidene items niet op maat waaronder spoelbak die niet paste , aanrechtblad wat te groot was , vaatwasser die niet dicht ging.
   dus , bellen , MAAR niets gebeurd.

   p.grootjans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  75. Mariska   schrijft over Keukenmaxx:
   Eind mei is onze keuken geplaatst, gekocht in Reeuwijk keukenmaxx. De ariadne canvas, geen dure apparaten maar eeen prachtige keuken tenminste als hij ooit zo wordt zoals wij hem gezien hebben in de showroom!
   Bij montage bleek de vitrine kast in de verkeerde maat geleverd. Hierover zelf contact moeten zoeken hoe dit verder in zijn werking zou gaan ( over de manier van toespreken zal ik nu maar niet schrijven… Verre van klantvriendelijk). Er moest opnieuw ingemeten worden dit zou 2 weken later gebeuren, daarna via mail ( na heel moeizaam contact) het bericht de fout zou op 21 juli worden hersteld. Dus het kastje en alle daaraan vast hangende onderdelen( spatrand, sierlijst en plankjes).
   21 juli, 2 monteurs voor de deur die totaal geen idee hadden wat ze in onze keuken moesten gaan doen, vreemd!
   Maargoed na enige uitleg en laten zien van foto’s originele keuken aan de slag…. En wat blijkt…. Wederom een kastje in dezelfde maat als de eerste levering! Hoe is het mogelijk!! Er zou contact met ons op genomen worden voor een oplossing… Ben zelf maar de volgende dag gaan bellen en met pijn en moeite en lang in de wacht te hebben gestaan iemand aan de lijn gekregen. Ze hadden nog geen bon van de monteur binnen en kunnen tot die tijd niets… Vreemd de vorige keer stuurde de monteur alles via de moderne technieken ter plekke alle info op want dan kon alles die dag nog besteld worden! Fabriek is nu 5 weken dicht en daarna nog de levertijd erbij…. Ik durf al niet eens meer te gaan tellen in welke maand we dan uitkomen. Tot die tijd een incomplete keuken, zonder standbouw en zonder afzuigkap… Alle juiste geleverde onderdelen zijn hier in de bijkeuken achtergelaten. Een keuken van ruim €20.000…. Een keuken zonder verdere poespas een vaatwasser en koelkast… Oven hadden we al…. Te zot voor woorden… Tot op de dag van vandaag geen reactie van keukenmaxx niet op telefoon, mail en post….

   Mariska geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Webcare Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van Mariska:

    Beste mevrouw,

    Ik vind het erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Wij nemen dit hoog op en willen uw melding uiteraard zo spoedig mogelijk voor u oplossen.

    Uw gegevens zijn bij ons bekend en op dit moment zijn wij intern druk bezig met uw melding. Wij zullen uiterlijk morgen contact met u opnemen om uw melding met u te bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Keukenmaxx

  76. Emma Mertens   schrijft over Keukenmaxx:
   Deze keukenzaak is beduidend flink boven ons maximale budget van 4000 euro . We zijn naar binnen gegaan vanwege de frisse en verzorgde uitstraling. Na een kort informatief gesprek zijn we naar buiten gelopen, wetend dat er geen keuken voor ons budget haalbaar was. Adviestips van de adviseur waren keukenconcurrent en keukenkampioen. Daar gaan we dan ook heen.

   Emma Mertens geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  77. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  78. Pronto   schrijft over Keukenmaxx:
   We hebben onze 2e keuken hier gekocht en zijn zeer tevreden over de aankoop. De levering en daarbij behorende installatie ging vlekkeloos.

   Pronto geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  79. Michael   schrijft over Keukenmaxx:
   mijn eerlijke ervaring over Keukenmaxx (Barendrecht) is, heel kort verwoord, dat voordat je getekend is alles kan maar zodra je je handtekening hebt gezet er niets meer mogelijk is. Zitten nu al een aantal weken zonder keuken en niemand wil of kan het oplossen, dus waarschijnlijk zitten we nog wel een tijdje zonder keuken. We bellen heel vaak, gaan langs bij filiaal Barendrecht maar er wordt weinig aan gedaan.
   De keuken is niet erg fraai geplaatst, alle naden hebben verschillende maten, de deuren van de ijskast lopen aan en de ovens staan scheef, de sparing van de kookplaat was niet correct, dus heeft de monteur het met een slijptol wat opgeruimd, en nu ziet her er dus niet uit. De muren zij beschadigd met het plaatsen van het blad, waardoor het blad dus ook extra is beschadigd, want het was al beschadigd geleverd. Van de afzuiginstallatie was men vergeten dat wij een buiten unit hadden besteld, en dus moet die nu nog besteld worden. De kookplaat ligt er los in en ook te laag. Wij hadden een hoogglans witte afwerking besteld en krijgen mat-wit geleverd !?. Het stucwerk is erg slordig achter gelaten, veel klodders op de kozijnen en muur. Alles zou niet zo erg zij als er maar iemand naar je zou luisteren en het probeert op te lossen……maar dat doet men vooralsnog niet !

   Michael geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van Michael:

    Beste meneer Meijer,

    Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ook negatieve feedback stellen wij zeer op prijs.

    Erg vervelend te vernemen dat u zich niet geholpen voelt en dat de montage van uw keuken niet verlopen is zoals u gewenst had, excuses hiervoor. Op dit moment zijn wij in overleg betreft het bezoek van onze hoofdmonteur. U wordt hier vandaag over gebeld.

    Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Tim – Webcare Keukenmaxx

  80. Frederike   schrijft over Keukenmaxx:
   Keukenmaxx komt op ons over als de meest trendy en frisse keukenwinkel. Prachtige opstellingen sieren de winkel. Aanrader voor mensen die voor het nieuwste van het nieuwste gaan. Prijzen? Die zijn wel behoorlijk. Pas na het gesprek werd duidelijk dat op basis van onze opstelling de keuken zeker binnen het budget kon vallen. Kortom: wij gaan terug voor een gespecificeerde offerte voor onze woonkeuken!

   Frederike geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  81. Nijland   schrijft over Keukenmaxx:
   Ons is Keukenmaxx goed bevallen. Verschil in het exclusieve advies ten opzichte van goedkopere budgetwinkels was meteen merkbaar. Derde winkel die wij hebben bezocht en meteen raak. Aanpak perfect, ontwerp perfect, advies goed, levering goed. Montage: goed.

   Nijland geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  82. teleurgesteld   schrijft over Keukenmaxx:
   Bij keukenmaxx Hoofddorp geweest. Toen we de keuken kwamen kopen waren ze vriendelijk en doortastend. Nadat we het contract hebben getekend werden we constant aan het lijntje gehouden. Na 4! maanden hadden we eindelijk de juiste tekeningen. We hebben zo vaak gevraagd of er misschien een probleem was, waardoor het zo lang duurde. Maar nee hoor de financieel directeur was ervan overtuigd dat het goed ging komen. We hebben een contract getekend op basis van het showroommodel wat er stond. Apparatuur, kasten en formaat eiland was wel bekend en beschreven.

   Toen ze ons de uiteindelijke tekeningen gaven zeiden ze meteen. Helaas deze keuken kunnen wij u niet leveren voor de afgesproken prijs, wel voor een stuk meer. Helaas waren er fouten gemaakt (aan hun zijde) en was ons een keuken aangeboden die niet zo verkocht had mogen worden. maar ja, zoals we natuurlijk wel zouden begrijpen zij zijn ook maar mensen…. ook zij maken fouten….

   Nou dat begrijp ik niet! Tuurlijk kan er een fout gemaakt worden, maar als we al zo lang bezig zijn, en de commercieel directeur zegt dat hij ons geval bekeken heeft en er van overtuigd is dat we eruit komen. Dan verwacht ik niet dat hij na 4 maanden tot de conclusie komt dat hij deze niet kan leveren voor deze prijs.

   teleurgesteld geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Keukenmaxx  reageert op de beoordeling van teleurgesteld:

    Beste heer/mevrouw,

    Vervelend om te horen dat u teleurgesteld bent in Keukenmaxx. Ik wil graag met u in contact komen. Kunt u uw contactgegevens doorsturen naar webcare@keukenmaxx.nl?

    Alvast dank voor uw reactie.

    Met vriendelijke groet,
    Webcare Keukenmaxx

  83. S. bloksma   schrijft over Keukenmaxx:
   reeds 3 keukens gekocht in ons leven en dan weet je wel ongeveer waar je op moet letten.

   keuze is gevallen op keukenmaxx. dit werd onze laatste keuken, dus het moest een hele mooie worden. het keukenontwerp was uitmuntend bij keukenmaxx ten opzichte van andere keukenwinkels, zeer aangenaam verrast hierdoor. subliem advies.

   tip voor andere keukenkopers: overleg goed de meerwerkkosten en vraag naar de aanbetalingsvoorwaarden. bij onze vorige keuken hebben wij de meerwerkkosten bij de nieuwe keuken compleet over het hoofd gezien.

   S. bloksma geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  84. Corine   schrijft over Keukenmaxx:
   In ons huis stond al een keuken die gekocht was bij Bruynzeel ooit. Oorspronkelijk wilden we ook terug naar dit merk, maar toch wat meerdere brochures opgevraagd. Siematic keuken S2 gezien bij keukenmaxx waarbij ik kon kiezen uit glans of mat. Na lange twijfel werd het de glans. Maar deze keuken word ook uitgevoerd met de multimediakast die verschillende vormen van communicatie gebruikt zoals: radio, cd, televisie en internet. Heerlijk om tv te kijken tijdens het koken. Keukenmaxx is de enige winkel waar ik zo een multimediakast gevonden heb.

   Corine geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  85. mart   schrijft over Keukenmaxx:
   was in keukenmaxx barendrecht. In nieuwe keuken zit combi oven vast gekit!! nu bij storing kost me dat extra dagen omdat de monteur van bauknegt hem niet uitbouwt. krijg geen dag vergoed van keukenmaxx. dat is dag vier al sinds de misplaatsing door een amateur.
   Prutsers zijn het als je een oven vastkit

   mart geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  86. De witte   schrijft over Keukenmaxx:
   Viavia bij keukenmax terecht gekomen. Mooie keuken gevonden in de outlet store. Nog steeds een flink bedrag betaald, maar wij zijn er erg content mee. De verkoper had erg veel humor en we hebben vaak lachend aan tafel gezeten! Plaatsing showroomkeuken ging vrij goed. Jammer alleen dat aanpassingen aan showroomkeukens zoveel risico’s met zich meebrengen. Toch nog voor 6500 euro geslaagd. keukenmaxx krijgt van mij een dikke tien!

   De witte geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  87. Barend   schrijft over Keukenmaxx:
   Nadat ik op de meubelboulevard in Barendrecht bij de keukenconcurrent en kvik was geweest, wilde ik nog even bij keukenmaxx kijken. Ik was (misschien door de naam?) in de veronderstelling dat ze wat prijs betreft vergelijkbaar zijn met voorgenoemde winkels. Zat ik er even flink naast! Maar de keukens zijn wel erg mooi hoor. Ik voelde me in het begin niet helemaal op m’n gemak in zo’n dure winkel, maar ik heb echt heel mooie keukens gezien daar en het is echt een verschil met bijvoorbeeld kvik. Twijfel twijfel.. Misschien moet ik een gulden middenweg zoeken tussen de goedkoopste en duurste winkels. Iemand tips?

   Barend geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  88. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  89. dieudonnee   schrijft over Keukenmaxx:
   Keukenmaxx had een mooie showroom! Wel een dure keukenzaak die mooie siematic design keukens verkoopt. Wij zijn er begin januari geweest en gaan vermoedelijk snel terug om een offerte te laten maken. adviseurs waren kundig en relaxed, geen vlotte babbels. Beetje bang dat het allemaal wel erg duur word! Als het tegenvalt gaan we toch een ritje naar Duitsland doen.

   dieudonnee geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  90. klant   schrijft over Keukenmaxx:
   Ik zou zeker niet weer een keuken bij Keukenmaxx kopen. De prijzen zijn ook na onderhandelen vrij hoog gezien de zo blijkt in praktijk matige kwaliteit van de bij ons geleverde keuken, maar ook gezien het gebrek aan service en nazorg van Keukenmaxx. Bij de verkoop goed geholpen, maar na plaatsing en betaling een reeks aan slechte ervaringen ondanks dat de verkoper garandeerde dat het met de nazorg en service zeer goed zat bij Keukenmaxx.
   16 maanden na plaatsing van de keuken en meerdere monteursbezoeken later is nog steeds niet alles in orde. Monteurs komen niet op afgesproken tijdstip, en hebben structureel niet het benodigde materieel bij zich om eea te herstellen waardoor eea zeer lang duurt. Zeer frustrerend. Met klachten wordt ook niets gedaan, behalve sorry gezegd en dat ze verder niets extra‚s kunnen doen.
   Om deze reden zou ik dus nooit meer een keuken bij Keukenmaxx kopen. Het verkopen gaat gelikt, maar nadat er betaald is ontbreekt klantvriendelijke service

   klant geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  91. rinie   schrijft over Keukenmaxx:
   goede ervaring met keukenmaxx (onderdeel van mandemakers) voor diegenen die het niet weten. Ze hebben klassieke, moderne en landelijke keukens, dus slagen lukt wel. Bezoek ook eens hun outlet. Flinke kortingen op siematic keukens. helaas is het nooit duidelijk of je niet teveel betaald. Hoeveel korting je kunt krijgen hangt af van hoe goed je kan onderhandelen op de keuken

   rinie geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  92. marcella   schrijft over Keukenmaxx:
   Eerst bij Tinello keukens langsgeweest en daarna meteen naar keukenmaxx. Tinello bleek te duur voor ons (prachtige winkel trouwens) en bij keukenmaxx zijn we geslaagd. prachtige simatic gekocht voor weinig. Flinke korting gekregen.

   marcella geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  93. de jong   schrijft over Keukenmaxx:
   Onze twijfel ging eigenlijk tussen tulp keukens en voortman keukens. Op aanraden van kennissen gingen we toch bij de keukenmaxx kijken. Het was een eindje reizen voor ons naar het westen, maar het was het zeker waard! Prachtige showroom met goed advies en goed gegeten. Qua afwerking vonden we de keuken zelf net wat mooier dan bij de andere keukenzaken. Omdat het gevoel zo goed was hebben we gelijk getekend. Bij deze: wij raden keukenmaxx iedereen aan, misschien komen er nog eens vestigingen in het oosten.

   de jong geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  94. nigel   schrijft over Keukenmaxx:
   Geweldig mooie siematic keuken gekocht bij keukenmaxx. Supergoed onthaald. Prachtige showroom. Bij keukenmaxx werden we echt in de watten gelegd. Hele aardige en vooral niet opdringerige verkoper. Alles ging eigenlijk vanzelf. Uiteindelijk hebben we de keuken zelf geplaatst. Alleen al voor de showroom een aanrader. ondanks een paar kleine bestelfoutjes is de keuken prachtig geworden.

   nigel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar