Ervaring Keukendepot

Beoordeling: 2.93 Keukendepot is 56 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.93 uit 5 sterren.

Ervaring Keukendepot? Alle Keukendepot keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over deze keukenzaak.

Wat was uw ervaring met Keukendepot keukens? 

Zelf snel een recensie voor Keukendepot keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen:

Klik hier om uw review te delen >>>

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Ontvang het complete pakket.

Klik hier voor keukenmagazines >>>

Goedkoopste keuken

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht:

Klik hier voor de Top 4 goedkoopste >>>

 

Keukendepot ervaringen

Keukendepot keukens is een zelfstandige keukenzaak met een transparante werkwijze. Hier kunt u terecht voor al uw keukens, kasten, apparatuur en zelfs badmeubelen.

De zaak is onderdeel van de Img groep. Hieronder valt ook het bedrijf Superkeukens.

Keukendepot is lid van het CBW, dat betekent dat u veilig een keuken koopt. Bij deze winkel is het ook mogelijk om online producten te bestellen.

Op de site kun je een offerte opvragen. Een dienst waar u meestal voor naar een showroom moet. Dit is handig om een prijsopgave te krijgen.

Keukendepot valt in het laag – midden segment. Wilt u een keuken voor een lage prijs? Dan zit u bij Keukendepot goed. Bij Keukendepot Keukens worden de kasten en lades ook gemonteerd geleverd. Zo kan de keuken meteen geplaatst worden.

De levertijd van een nieuwe keuken bij Keukendepot is 5 weken. Wilt u meer zien?

Klik hier voor de website van Keukendepot >>>

voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Vestigingen

Keukendepot heeft in totaal 12 showrooms in meerdere provinciën. Sinds kort is er in Druten een nieuwe showroom bijgekomen. De showrooms van Keukendepot zitten in Buitenpost, Groningen, Eindhoven, Capelle aan den IJssel, Druten, Huissen, Leeuwarden, Soesterberg, Terborg, Tilburg, Wolvega en Gorinchem. Veenendaal is gesloten.

Bijzonder: er zijn 2 vestigingen op Curaçao en Bonaire.

Lees alle reviews, beoordelingen, klachten en ervaring Keukendepot keukens hieronder:

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  56 reviews & recensies Keukendepot

  Beoordeling: 2.93Keukendepot is 56 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.93 uit 5 sterren.
  1. Khadija   schrijft over Keukendepot:
   Ze zijn ‘vriendelijk’ bij de aankoop, maar daarna begint de ellende. je wordt genegeerd als er problemen zijn met je aankoop.
   Denk er goed over na voordat je hier iets koopt je geld echt niet waard.

   Khadija geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  3. Hermi Neite   schrijft over Keukendepot:
   Tijdens de verkoop en goede ook druk gekregen en vriendelijk behandeld. Daarna werd het een aaneenschakeling van teleurstellingen. Afspraken niet nakomen, monteur die niet komt een niet belt en het tenslotte helemaal af laat weten. Onbereikbaar per telefoon en verder ook geen communicatie meer. Dit is eens maar nooit weer.

   Hermi Neite geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. Marcel   schrijft over Keukendepot:
   Keukendepot Capelle aan den IJssel:

   Keukendepot weet zich alleen positief te onderscheiden van sommige aanbieders op prijsgebied. Daar is al het positieve meteen mee gezegd, want helaas bleek goedkoop weer eens duurkoop. Keukendepot schiet (in willekeurige volgorde) ernstig tekort op het gebied van klantvriendelijkheid, deskundigheid, communicatie, servicegerichtheid, zorgvuldigheid, empathie, pro-activiteit enzovoorts. Zakendoen met Keukendepot was alsof we voortdurend een puber achter z’n broek aan moesten zitten. Wij zaten daar midden in onze verbouwing natuurlijk niet op te wachten. Je koopt in je leven niet vaak een nieuwe keuken, maar onze volgende keuken kopen we bij een volwassen bedrijf.

   Sluit mij hier bij aan,dezelfde ervaring 10-2019) er is dus nog niks verandert in 1 jaar tijd.
   Fout leidingschema gehad,gevolg extra sleuven en gaten in de nieuw gestucte muur en dus extra kosten. Extra dagen moeten vrijnemen voor inbouw en herstel werkzaamheden,op de dag zelf krijg je dan bericht dat de bestelde delen niet binnen zijn en er dus een nieuwe afspraak gemaakt moet worden. Foute ( te hoge ) eindfactuur gehad etc etc. Kort gezegd DRAMA.

   Marcel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Bert   schrijft over Keukendepot:
   Ik kan niet anders zeggen dat ik verrast ben door de kwaliteit van mijn nieuwe keuken, dat had ik niet verwacht. Ik heb er al meer gekocht en deze is net zo goed zo niet beter dan degene die ik eerder gemonteerd heb en die waren stukken duurder, alles zat erbij, niks niet moeilijk.

   Mark superbedankt voor je goede tips!

   Gr Bert (die nu nog moet gaan leren koken)

   Bert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. Lisanne   schrijft over Keukendepot:
   Wat een WAARDELOOS bedrijf! Wij hadden een keuken besteld en ons werd beloofd dat deze volledig kant en klaar zou zijn. Wij twijfelde tussen een keuken van de Ikea en een keuken van deze winkel. De verkoper vertelde ons toen: bij ons zit alles al in elkaar, je hoeft helemaal niets meer zelf te doen, hij is kant en klaar. Nu is de keuken bezorgd, komen wij er achter dat wij de gaten voor de kookplaat en spoelbak zelf nog moeten zagen. Toen ik de winkel hierover belde kreeg ik het antwoord, je kan toch wel een gat zagen? Nee natuurlijk kunnen wij dit niet. Hij weigerde verder om iets te doen voor ons. Lekker makkelijk natuurlijk achteraf, het geld is binnen dus nu kunnen we oprotten. Ik zal NOOIT meer iets kopen bij deze oplichters!

   Lisanne geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Coco   schrijft over Keukendepot:
   Keukendepot Capelle: Keuken verkeerd ingemeten. Bedrijf reageert niet. Wacht nu al ruim 5 maanden en keuken is nog steeds niet af..

   Coco geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  9. Kruyt   schrijft over Keukendepot:
   Keukendepot weet zich alleen positief te onderscheiden van sommige aanbieders op prijsgebied. Daar is al het positieve meteen mee gezegd, want helaas bleek goedkoop weer eens duurkoop. Keukendepot schiet (in willekeurige volgorde) ernstig tekort op het gebied van klantvriendelijkheid, deskundigheid, communicatie, servicegerichtheid, zorgvuldigheid, empathie, pro-activiteit enzovoorts. Zakendoen met Keukendepot was alsof we voortdurend een puber achter z’n broek aan moesten zitten. Wij zaten daar midden in onze verbouwing natuurlijk niet op te wachten. Je koopt in je leven niet vaak een nieuwe keuken, maar onze volgende keuken kopen we bij een volwassen bedrijf.

   Kruyt geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  10. Dani D.   schrijft over Keukendepot:
   Alles is bespreekbaar. Denken goed mee en komen met slimme oplossingen met mooie keuken als resultaat!

   Dani D. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. Farid   schrijft over Keukendepot:
   Keukendepot Veenendaal: Aankoop montage en afwerking uitstekend

   Farid geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. Melanie Blom   schrijft over Keukendepot:
   Vreselijke winkel met wanproducten!! Bij levering bleken er keukenkastje ernstig beschadigd. Kan gebeuren, maar nieuwe pas een maand later leverbaar dus besloten om toch te monteren omdat de beschadigingen aan de achterkant zaten. Door externe interieurbouwer laten plaatsen, die een extra dag werk heeft gehad omdat er zoveel aanpassingen gedaan moesten worden. Verkeerd ingemeten, snoeren niet meegeleverd, keukenkastjes aanmoeten passen etc.
   Na een week gebruik, gaat de kraan kapot. Nieuwe wordt besteld, maar moeten zelf bellen om te vragen of t al komt. Fout gegaan in de bestelling, dus nog langer wachten.
   Binnen een maand veel krassen op t werkblad. Die komen er al in als je een bord of ander voorwerp schuift. Glas valt kapot op t werkblad. Grote putten in t werkblad. Als dit de kwaliteit is van t werkblad, slecht advies gegeven bij aankoop vd keuken.

   Niet t gevoel gehad dat de klachten serieus werden genomen. Gelijk de mededeling dat een financiële oplossing niet ging komen. We zouden wel meegenomen worden in een nieuwe actie.
   Heel boos en teleurgesteld!!!

   Melanie Blom geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  13. Jose   schrijft over Keukendepot:
   Ik zit sinds 13 maart te wachten op nalevering van beschadigde onderdelen. Er wordt van alles beloofd maar ze komen niets na.
   Het wordt telkens met een week verlengd ben het nu zat.
   Wij kochten een keuken daar nette heer die ons hielp en zei dat er nooit problemen waten en dat alles opgelost zou worden. Wij kregen keuken gekeverd zonder spoelbak is hij komen brengen. Wij hadden gasplaat besteld belde hij 3 dagen voor levering dat ze hem niet konden leveren een andere genomen dat duurde nog eens 3 dagen langer voordat hij Erwas. Daarbij hadden wij alles van Beko besteld want daarbij waten nog klachten. Nu zit ik met verschillende merken apparatuur.

   Jose geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  14. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  15. B.K   schrijft over Keukendepot:
   Zeer prettig en behulpzaam. Nabestelling eveneens zo. Uitstekend!

   B.K geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16. looij   schrijft over Keukendepot:
   vorig jaar een keukengekocht en door een aanbouw moest ik opnieuw naar dezelfde zaak. Helaas is dit slecht verlopen. Ineens wordt er gezegd dat een andere installateur de keuken gaat plaatsen zonder overleg. Toen zelf iemand geregeld helaas was de achterwand van de keukenkastjes kapot. Het keukenblad werd 3 weken na levering van de keuken bezorgd! En de afspraak om het keukenblad te leveren waren ze “vergeten”. kortom een nare ervaring

   looij geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  17. Emst   schrijft over Keukendepot:
   Keukendepot Soesterberg: Van begin af al problemen 8 weken gezeten met gedeelte keuken onderkasten deels niet geleverd
   Stopcontacten niet afgewerkt. Gaslek heb ik zelf bedrijf voor moeten laten komen ( Volgens keukendepot geen lek) a 100 euro
   Kastdeurtjes scheef af gehangen
   Muur beschadigd
   Kraan zit nu nog los
   Grote gaten binnenkant kastjes .Leidingen ??ik zie ze niet
   Tot nu toe geen reactie
   Zeer slechte montage en service

   Emst geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  18. somers   schrijft over Keukendepot:
   Begin 2017 keuken gekocht nu na 1 jaar zeer tevreden. Goede spullen goede kwaliteit. Telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Overal zeer tevreden.

   somers geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  19. Roos   schrijft over Keukendepot:
   Hadden vandaag een afspraak om 13 uur om de offerte te tekenen. De meneer die ons zo goed ha geholpen was met twee klanten bezig. De mevrouw die ook in de zaak werkt zat erbij en na tien minuten vroeg ze of wij koffie wilden maar mijn man zei nee dank u wij hebben een afspraak om 13 uur. Toen kregen wij als antwoord dat meneer bezig was en dat hij dat nieet zomaar kon afbreken. Waarop mijn man zei dan had ik ook geen afspraak hoeven te maken had ik ook zo vanmorgen kunnen binnenlopen. Waar op wij van de mevrouw het antwoord kregen dat zij toch nit op een lijn met mijn man zou zitten en liep ze weg. Vind ik toch een rare verstandhouding als je een keuken wil bestellen van 5100,00. Dus niet naar Almere

   Roos geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  20. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  21. Marese   schrijft over Keukendepot:
   Na diverse mailtjes en telefoontjes is uiteindelijk alle klachten verholpen. Dit omdat er een andere manager is aangesteld. Goed opgepakt. Mijn complimenten.
   De vorige werknemer hield me aan het lijntje en nam zelfs de telefoon niet op?! !!
   Het is maar net wie er de klacht aanneemt.

   Marese geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  22. M den Ouden   schrijft over Keukendepot:
   Keukendepot Capelle ad ijssel: Heel lang wachten op de keuken en een heleboel onderdelen niet compleet.Weer heel lang wachten. Wij komen hier nooit meer.

   M den Ouden geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  23. Jan   schrijft over Keukendepot:
   Beste Lezer als je Keuken gaat bestellen in capelle moet je zeker minimaal 21 weken wachten.
   ik heb onze keuken in week 20 besteld in de winkel alles was mooi uitgezocht de blad en kasten aparatuur en week 29 geleverd moeten worden we hebben netjes gewacht ,
   in die week heb gebeld voor de lever datum bekent was dat wisten ze niet dat in de vakantie periode kan afwijken met 2 weken ,na 2 weken hoor ik nog niets
   weer gebeld hij wist de leverig nog niet zow disdag terug bellen en dgaat ma zo door onder tussen had ik de halve keuken gesloopt omdat ik de keuken zelf gaan monteeren.
   hij was in week32 bij ons langs gekomen met excuus dat hij nog niet wist waneer geleverd word hij zal dinsdag week33 terug bellen tot 5 uur heb niet gebeld ik bel de zaak ik hoor dat hij ziek is en zijn kolega ging het zoeken ja geluk hij belde terug na en uur heb onze map gevonden . en het bijk dat zijn colega heb nooit onze keuken besteld is hij zou nu gaan bestellen en in de week 40 kunnen krijgen…….ik kan ook niet van uit gaan dat het echt de week 40 is zelfde geld word wel wk52
   ik heb echt spijt dat ik bij hun langs bent gekoomen voor en keuken dat ik 20 weken moeten wachten.

   morgen ga ik bij en andere zaak gelijkwaardige keuken uit te zoeken .

   mijn beoordeling is zeet slecht!!!!!

   gr.

   Jan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  24. Janneke vink   schrijft over Keukendepot:
   Ik heb in april een afspraak gemaakt dat mijn keuken 10 juli geplaatst zou worden. We zitten inmiddels in augustus en ik heb nog geen nieuwe keuken. Ik heb hem besteld in Capelle. De communicatie verloopt uiterst slecht. Ik moet steeds contact opnemen. Ze vertellen niks over de rede van deze enorme vertraging.
   Kortom ik ben heel erg ontevreden!!!!!
   Ik ga straks wederom bellen. Ik heb namelijk ook al een aanbetaling gedaan!!!

   Janneke vink geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  25. Gulten   schrijft over Keukendepot:
   We hebben voor keukendepot gekozen omdat ze iets snelle levering hadden dan anderen. Onze keuken zou in mei geleverd worden en is half geleverd, we zitten tot augustus met een halve keuken. De mensen zijn ook niet aardig achteraf. Ik zou het niet aanraden

   Gulten geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  26. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  27. Natty   schrijft over Keukendepot:
   k heb reeds in December mijn keuken bij keukendepot gekochten in maart aangegeven dat deze in mei geleverd kon worden. Dit zou geen probleem hoeven te vormen indien ik Keukendepot min 6 weken van te voren de leveringsdatum zou doorgeven, aldus de verkoper van keukendepot. Echter nu geven ze aan de keuken pas in juni te leverenvwaardoor ik zes weken zonder keuken zit !!! Dit is onacceptabel. Heb hen gevraagd om met een oplossing te komen… ben benieuwd.

   Natty geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  28. Mitch Slagter   schrijft over Keukendepot:
   Vriendelijk benaderd maar toch maar verder gegaan. Veel keukens kwamen ons iets te goedkoop over.

   Mitch Slagter geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  29. Marleen   schrijft over Keukendepot:
   Onder druk gezet bij een concurrent dat was niet echt geweldig, eigenlijk ronduit agressief.

   Zo kwamen we al enigszins angstig bij dit bedrijf uit. Niets dan lof voor hoe we daar opgevangen zijn en de keuken is erg mooi geworden 🙂

   Marleen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30. w cuperus   schrijft over Keukendepot:
   wij werden in Leeuwarden fantastisch geholpen
   moeten nog besliisen
   maar worden wel angstig n.a.v
   de negatieve berichten.

   w cuperus geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31. c   schrijft over Keukendepot:
   lastige keuze en beslissen momenteel tussen keukendepot/superkeukens. ze zitten naast elkaar en je ziet de verschillen wel. Gaan we voor een goedkope keuken met alles er op en er aan? Of gaan we voor een keuken met hogere kwaliteitsfronten waar we voor hetzelfde geld niet alles in verwerkt krijgen??

   c geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  32. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  33. S van Wijk   schrijft over Keukendepot:
   Redelijk aantal keukenzaken en bouwmarkten afgestruind om voordelig een degelijke keuken te vinden. Veel keukenzaken kunnen niet bedienen in het gewenste prijssegment en de bouwmarkten schoten tekort in de kwaliteit van een keuken. Er zit een enorm gat tussen bouwmarktkeuken prijzen en keukens van bijvoorbeeld ikea prijzen.(best veel nog wat je hier moet betalen) dat is voor beginners als ons besty lastig, want waar koop je dan je keuken??
   een simpele maar degelijk ogende keuken voor +/- 3500,- gkoocht. Het plaatsen hebben wij geen ervaring mee, dit deden wij zelf.

   S van Wijk geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  34. anna030   schrijft over Keukendepot:
   we werden netjes behandeld, zowel in de showroom als verkoop/service. voor ons zeker een aanrader geweest!

   anna030 geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  35. Maikel   schrijft over Keukendepot:
   Keukendepot Wolvega (homecenter)

   Wij hebben hier keurige service gehad!
   In eerste instantie met de keuze en het samenstellen van de keuken, perfect geholpen. Het was passen en meten voor een optimale invulling gezien het voor een chalet is bedoeld.

   Montage nvt geweest dit heb ik zelf gedaan.

   Na het verwijderen van de bescherm folie bleken er helaas wat vlekken in de lak te zitten. (kan gebeuren) Hiervan foto’s gemaakt en toe gemaild en dit werd keurig beantwoord en goed opgelost door Keukendepot Wolvega.

   Super service zoals het hoort!
   Zeker aan te raden

   Wij willen zelfs nu eind van het jaar thuis ons keukenblad gaan vervangen en zullen wederom bij Keukendepot Wolgeva om een offerte vragen.

   Maikel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  36. Wilbert   schrijft over Keukendepot:
   Wat een gedoe je hier ook leest zeg. Bij ons ging het gelukkig wel goed dus we hebben hier geen klacht toe te voegen.

   uitzoeken goed
   levering volgens afspraak
   plaatsing zoals het hoort

   ja wij zijn wel gewoon tevreden

   Wilbert geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  37. Dimphy en Patrick   schrijft over Keukendepot:
   Onze simpele rechte keuken gevonden voor een uiteindelijke totaalprijs van iets onder de €3200. Verschil: zon 15% met Ikea en zeker tevreden over de kwaliteit.

   Dimphy en Patrick geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  38. Kees Bruys   schrijft over Keukendepot:
   Ach,ze doen daar de meest onzinnige uitspraken, mijn afwerkingsrand liet los van het keukenblad,nog geen twee jaar oud, ik krijg een nieuw keukenblad maar de montagekosten zijn wel voor mijn rekening.
   Word er gezegd,de eerste is ook niet door ons gemonteerd….maar klacht heeft totaal niets met montagen te maken, ze willen gewoon niet daarvoor betalen.

   Kees Bruys geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  39. Andries Oord   schrijft over Keukendepot:
   Koop hier geen keuken! Neem dit aan van een zeer ontevreden klant. Bij Keukendepot Leeuwarden heb ik een keuken gekocht en bewust gekozen voor de bezorgservice van €100. Dit, voor veiligheid en zekerheid op kwaliteit. Deze service hield in dat ik een keuken kreeg met een kapotte kast. De deur van dit kastje hing scheef in de scharnieren omdat deze was uitgescheurd. Daarnaast klopte de afmetingen van de kastje niet, waardoor de buis van de afzuigkap zichtbaar was. Voor het krijgen van een nieuwe kastje, moesten we ruim 3 weken wachten. Een bouwstop, en met goede hoop wachten op beter. Deze hoop op een goede afloop was tevergeefs. Alleen het frame was besteld, een kastje zonder deuren. Wederom een frame waarbij de afmetingen niet klopten met de tekening en de afzuigkap weer zichtbaar zou zijn. Mij werd verteld dat Keukendepot niet aan compensatie doet. Wanneer de klant eenmaal binnen geharkt is, dan is hij of zij de lul. De bezorgservice is een fictieve service. En de keuken wordt geleverd als brandhout.

   EDIT: Dit bericht blijft staan zolang er geen passende oplossing wordt geboden. Ook zullen er verdere stappen worden ondernomen.

   Andries Oord geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  40. Van Geloven   schrijft over Keukendepot:
   Ervaring is positief. Voor een klein bedrag een leuke keuken die een paar jaar moet staan. Aangezien wij over enkele jaren zeer waarschijnlijk verhuizen was er voor ons geen directe reden om duurder te gaan. Kun je geen bult aan vallen.

   Een van de weinige (de enige??) zaak trouwens die een ontwerpprogramma met daadwerkelijke prijsindicatie heeft zónder dat je meteen al je gegevens om registreren

   Van Geloven geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  41. Frans   schrijft over Keukendepot:
   Slechte service gootsteenbak besteld heel andere gekregen het antwoord was de garantie is verlopen heeft niks met garantie te maken koop er nooit meer wat

   Frans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  42. Werner Knoops   schrijft over Keukendepot:
   Onze keuken heeft nogal een irritante hoek en het is niet allemaal even recht daar verwachtten we al problemen mee.

   We gebruikten dus eerst de 3d ontwerper. Hele avond gepuzzeld maar jezus zo’n programma moet toch wel beter kunnen. Toen maar de bouwtekening van woning meegenomen naar winkel. Het design hadden we wel al uitgezocht dus ook dat hebben we opgeschreven en onze voorkeur voor het type kastjes. Adhv die informatie in de showroom een opstelling laten uittekenen.

   Kortom, zelf kun je een hoop voorbereidend werk doen maar een deskundige werkt dat met de hand toch altijd beter uit. geduldige medewerking maakte het voor ons goed.

   Werner Knoops geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  43. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  44. S Jonkers   schrijft over Keukendepot:
   Mooie kleine opstellingen.
   In onze ogen een winkel met keukens voor mensen met een kleine portemonnee. De keukenprijzen lagen veel lager dan we verwacht hadden. Hierdoor twijfelen we behoorlijk aan de kwaliteit van de keukenkasten. Heeft Iemand ervaring?

   S Jonkers geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  45. A & L   schrijft over Keukendepot:
   Wij hebben begin december een keuken uitgezocht bij Keukendepot in Soesterberg. De dag voor kerst kon deze al worden bezorgd en we hebben hem zelf gemonteerd.

   De bladen die keukendepot in het assortiment heeft stonden ons niet zo heel erg aan, daarom hebben we elders een (betonnen) blad laten maken.

   We zijn echt superblij met deze goedkope, kwalitatief goede keuken en krijgen ook veel positieve reacties van vrienden en familie.

   Wij kunnen het iedereen aanraden (& dat doen we dan ook!)

   A & L geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  46. Te vrede   schrijft over Keukendepot:
   Mijn vriend en ik waren opzoek naar een keuken voor ons appartementje, aangezien mijn vriend part-time werkt en ik nog student ben hadden wij een laag budget. Verschillende brochures aangevraagd, hier hebben we veel aan gehad qua informatie, het enige probleem waar wij tegen aan liepen was het budget… Via kennissen van mijn schoonouders kwamen wij uit bij de Keukendepot. Op het internet een georiënteerd naar de Keukendepot, zowel voor de ervaringen als het assortiment. Wat ons opviel was dat de keukens van de Depot nog goedkoper waren dan die van de IKEA. Uiteindelijk een bezoek gebracht aan de showroom in Soesterberg. Nu hebben we onze kleine witte keukentje er al een jaar staan zonder ook nog maar een probleem gehad te hebben. Daarom geef ik de Depot een warme douche voor een kwalitatief goede keuken voor een lage prijs!

   Te vrede geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  47. Zwanenmeer   schrijft over Keukendepot:
   Onze ervaring bij Keuken-Depot was super goed…..echt waar. Heel veel keuken voor weinig geld
   Eerder die week waren we bij de Keukenkampioen en Keukenconcurent in Amersfoort geweest, wat een verschrikkelijke ervaringen waren dat, die verkopers daar, ze zijn zo vreselijk opdringerig en agressief niet normaal. Toen kwamen we toevallig bij Keukendepot in Soesterberg en daar ging het allemaal heel anders, erg vriendelijk geholpen geen opdringerige verkoper en je krijgt hier ook de tijd om thuis na te denken over de keuken……niks geen handtekening zetten of druk uit oefenen, Ons advies is: Ga hier aub een keuken kopen hij is ook nog eens super goedkoop en absoluut geen opdringerige mannetjes en ook geen handtekeningen dwang.
   Alles klopte precies van de keuken en hij is van zeer goede kwaliteit gemaakt, ik snap echt waar gewoon niet dat zo”n mooie afgewerkte keuken zo weinig kan kosten……het bestaat dus nog echt in Nederland.
   Keukendepot, U krijgt van ons de “warme douche”

   Fam Zwanenmeer

   Zwanenmeer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  48. ricardo   schrijft over Keukendepot:
   Prachtig keuken gekocht. Uitmuntende service

   ricardo geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  49. mandarijn   schrijft over Keukendepot:
   Mooie royale keukens en goed advies, daar niets op aan te merken. Wel mis ik een stukje klantgerichtheid. Na het tekenen voor mijn nieuwe keuken (waar ik overigens heel blij mee ben) werd er niet voldoende gehoor gegeven aan mijn vragen en het duurde even voor openstaande punten werden opgelost

   mandarijn geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  50. jantje   schrijft over Keukendepot:
   zijn er wezen kijken voor een keuken en hebben een opstelling uit laten werken. Er zou contact met ons worden opgenomen over het inmeten van de keuken. Nog een keer terug geweest maar tot op heden ( ruim 6 weken later) nog steeds niks gehoord. Ze willen zeker niks verkopen.
   Toen maar naar een andere keukenzaak geweest (keukenconcurrent) prima geholpen en 2 dagen later alles al geregeld (inmeten hebben we zelf laten doen door degene die nu de keuken gaat plaatsen) leiding schema ook al in de bus.
   Nog een belletje gehad over de kraan , kregen een andere optie die iets duurder was maar dit werd netjes door de keukenconcurrent vergoed.

   jantje geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  51. Blinky   schrijft over Keukendepot:
   Goede hulp, maar mag wat meer meedenken. Vond de mogelijkheden wat beperkt mbt standaardkasten.

   Blinky geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  52. Fam Buiten   schrijft over Keukendepot:
   Onze ervaring bij Keuken-Depot was super goed…..echt waar. Eerder die week waren we bij de Keukenkampioen en Keukenconcurent in Amersfoort geweest, wat een VERSCHRIKKING ervaringen waren dat, die verkopers zijn vreselijk opdringerig niet normaal. Toen kwamen we toevallig bij Keukendepot en daar ging het allemaal anders!! vriendelijk gehopen geen opdringerige verkoper en je krijgt hier ook de tijd om thuis na te denken over de keuken……niks geen handtekening zetten of druk uit oefenen, Ons advies is: Ga hier aub een keuken kopen hij is ook nog super goedkoop en absoluut geen opdringerige mannetjes en geen handtekeningen dwang…..BEDANKT KEUKENDEPOT wij zijn heel gelukkig met onze mooie keuken.

   Fam Buiten

   Fam Buiten geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  53. Wendy van den Hoek   schrijft over Keukendepot:
   Ik heb op 10 augustus een keuken laten plaatsen van keukendepot. Ik ben nu 3 maanden verder en mijn klachten die ik heb zijn nog steeds niet opgelost alleen maar verergerd. Er word beloofd contact met mij op te nemen maar vervolgens moet je er telkens zelf achteraan. Ik koop een keuken bij keuken bij Keukendepot Veenendaal maar ik moet zelf mijn klachten oplossen met het montage bedrijf i.v.m. hun nauwe samenwerking?
   Morgen komen ze voor de denk ik 5e keer langs om mijn keuken te maken word die nu echt gemaakt ik heb mijn twijfels.

   Wendy van den Hoek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  54. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  55. Willie   schrijft over Keukendepot:
   Uiteraard ben ik begonnen met het zoeken naar een keuken op internet. Zo kon ik mooi alle keukensites met elkaar vergelijken voor ik veel tijd kwijt zou zijn aan het rondrijden en rondkijken in verschillende keukenshowrooms. Alles kon ik op de site al bij elkaar zoeken, van de fronten in kleuren, materiaal en prijs tot aan welke grepen qua prijs en werkbladen, praktisch alles dus wat er in een keuken hoort kon je mooi uitzoeken en bekijken hoeveel het uiteindelijke plaatje zal gaan kosten. Een winkel van Keukendepot zat gelukkig dicht bij mij in de buurt, dus ik hoefde niet ver te reizen.
   De verkoper in de showroom heeft mijn uitgekozen onderdelen vanaf de website nog wat weten aan te passen om zo tot een praktischer ontwerp te komen. Hier ben ik blij mee, deskundig advies had ik wel nodig want ik heb vrijwel alleen gekeken naar wat ik mooi vond en niet was praktisch was. Uiteindelijk dus een praktisch mooie keuken gekocht. De monteurs waren vriendelijk. Na het monteren van de keuken, wat redelijk snel verliep, bleek dat er één afwerkstrip niet bijgevoegd was. De monteur was erg vriendelijk, bood zijn excuses aan. Deze services en het deskundig advies, alsmede de vrijheid op de site, brengt mij tot deze vijf sterren voor Keukendepot.

   Willie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  56. David   schrijft over Keukendepot:
   Prijstechnisch kun je prima bij Keukendepot terecht. Bij het uitzoeken vn de hoekkeuken was ik iets te blij toen ik op de site keek. De prijzen de in eerste instantie vermeld stonden waren namelijk zonder de apparatuur, spoelbak, kraan en ledverlichting. Dat was wel een domper. gelukkig ben ik wel binnen het budget gebleven.

   David geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  57. jolien   schrijft over Keukendepot:
   Onduidelijke offerte, niet inzichtelijk qua prijsopbouw en materialen. Afgezien van verdere actie. Vestiging Beuningen.

   jolien geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  58. VD broeke   schrijft over Keukendepot:
   Nette adviseurs en bodemprijzen voor keukens, het kan nog. Goede eerste indruk ontvangen bij keukendepot terborg

   VD broeke geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  59. mar   schrijft over Keukendepot:
   heb sinds september 2014 een keuken van keuken depot eindhoven, na een half jaar nog steeds super tevreden! mijn bezoek zegt steeds dat zal wel een dure keuken zijn wat is hij mooi. ongeloof als ik dan de prijs vertel is steeds de reactie. dus ik ben zeer tevreden met mijn mooie , en ongeloofelijk goedkope keuken!

   mar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  60. Maureen   schrijft over Keukendepot:
   In augustus een keuken gekocht in veenendaal
   Leek een goede keus maar helaas.
   Na dat de keuken was besteld en ingemeten ging het helemaal fout.
   Zou leken de medewerkers zeer klantvriendelijk maar schijn bedriegt. Nadat de keuken was afgeleverd bleken vele kasten beschadigd te zijn. Handgrepen verkeerd te zitten en het vervelendste het inmeten was fout gegaan waardoor het erg passen en meten was om er iets van te maken.
   Vaak contact moeten zoeken met de zaak in veenendaal en elke keer er achter aan moeten zitten helaas niet de keuken gekregen die besproken was! Vervolgens krijg je nog op je bord dat alles je eigen fout is. Klantvriendelijkheid en service was ver te zoeken.

   Hoop dat ze voor in de toekomst wat aan hun service en klantvriendelijkheid gaan doen wat dat is zeker een dikke -10

   Maureen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  61. Oude Vrielink   schrijft over Keukendepot:
   Voor de tijd op de website gekeken van Keukendepot en de prijs indicator gebruikt, wat wel super handig blijkt te zijn. Bij Keukendepot in Terborg langs gegaan en een advies gesprek gehad. Voor de tijd heb ik de lengte en breedte maten van mijn gewenste keuken op gemeten en foto’s van de keukenruimte mee genomen. Uiteindelijk heel veel mooie keukens voor bijna geen geld gezien, die perfect bij mij en mijn huis passen. Ik ben tevreden met de service en de keuken.

   Oude Vrielink geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  62. Marleen   schrijft over Keukendepot:
   Dit was niet helemaal onze winkel, zo leek het in eerste instantie. Keukens deden ons teveel aan de gamma denken. Dat gevoel kregen wij althans van de website. Heel toevallig, maanden later, reden wij bij keukendepot soesterberg langs. De indruk in de showroom was ineens een stuk beter. De keuken is hier na enige twijfel gekocht. Foutloos geleverd. Na alle berichtgevingen in de wereld van nieuwe keukens, verdiend dit bedrijf een goede recensie.

   Marleen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  63. Teddy   schrijft over Keukendepot:
   Bij keukendepot hebben de keukens geen “naam” zoals bij andere keukenwinkels, maar een nummer. Ik raakte hierdoor telkens de kluts kwijt toen we tussen 3 keukens twijfelden. “Welke hadden we het nou over??!” haha “Die links achterin de hoek” zei m’n vriend dan weer. Heel verwarrend allemaal 😛 Uiteindelijk is onze keuze gevallen op een mooie rechte keuken met houten frontjes en stoere rvs apparatuur en we hebben hem inmiddels alweer bijna een maand met veel plezier in gebruik. We zijn zelf niet gaan knoeien met montage ofzo, de jongens van keukendepot terborg hebben hem zelf geplaatst. Dat is maar goed ook, want een paar dingen waren niet goed geleverd. Daar zouden wij anders pas veel later achter zijn gekomen en zij konden het heel snel herstellen. Al met al dus een redelijke ervaring met keukendepot

   Teddy geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  64. johan   schrijft over Keukendepot:
   veel gelachen met de amicale verkoper en voor weinig geld een goedkope keuken gekocht, die we zelf geplaatst hebben. Handig was vooral de globale indicatie op hun site, die ons er toe overgehaald heeft een offerte bij deze zaak te maken. redelijk tevreden met keukendepot.

   johan geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar