Quooker ervaringen

Beoordeling: 2.08 Quooker is 12 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.08 uit 5 sterren.

Ervaringen Quooker? Van plan een kokend waterkraan aan te schaffen? Beoordeel eerst of u een Quooker wenst. Lees hier de reviews, recensies en klachten over Quooker – en kokend waterkranen. Vind hier meer korte algemene informatie over de kokend waterkraan of bekijk hier de momenteel goedkoopste Quookers.

 

Ervaringen Reviews Quooker

Wat is uw ervaring met de Quooker? 

Zelf snel een recensie met een Quooker plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

keukenboeken thuis?

U wilt gratis  keukenbrochures thuis ontvangen? Deze brochures zitten vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Ontvang daarom het complete pakket. Hier kunt u keukenbrochures aanvragen.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top 4 goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

 

Quooker kokend waterkraan ervaringen

Ook u heeft er wel eens van gehoord. Deze kokend waterkraan bestaat al geruime tijd in Nederland. Inmiddels een jaar of 10. Ondanks de hoge prijzen kunt u er enorm veel mee en krijgt u er veel voor terug.

Vooral in deze haastige tijd waarin tijdsbesparing belangrijk word. Wist u dat u er warm, koud en kokend water uit de kraan kan krijgen? Tevens is de kraan is voorzien van een beveiligingsslot.

Ideaal om eieren te koken, tomaten te pellen, cup a soup of om thee mee te zetten. Om een idee te geven: de kosten van een Quooker zitten ongeveer rond de 1200 euro.

Bijna elke keukenwinkel verkoopt kokend waterkranen. Dit model Quooker word nog wel als prijzig gezien. Niemand weet het, maar er zijn goedkopere alternatieven die bepaalde partijen aanbieden. Vraag voor informatie bij uw dichtstbijzijnde keukenwinkel. Bekijk hier de site van Quooker.

https://youtu.be/mAuwN2QGjUI

12 Quooker ervaringen

Beoordeling: 2.08Quooker ervaringen is 12 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.08 uit 5 sterren.
 1. Wim Pessers   schrijft over Quooker:
  Na ruim 8 jaar corrodeert de hals van onze Quooker. De klantenservice gebeld, een zeer onprettig heerschap staat mij uiterst onbeleefd te woord. Of wij de tank wel hebben onderhouden. Ik kan geen verband leggen tussen onderhoud tank en het loskomen van het chroom aan de buitenkant van de hals. Hals is niet apart te leveren en het enige aanbod dat krijgen is een nieuwe kraan zonder tank voor ruim €500. Anders ziet hij de juridische onderbouwing van mijn klacht graag tegemoet

  Wim Pessers geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Bettina   schrijft over Quooker:
  We hadden binnen een jaar al problemen met de Quooker – nadat we kokend water hadden gebruikt bleef er altijd een beetje inzitten, dus als we normaal water nodig hadden of onze handen wilden wassen daarna verbranden wij ons. Ze zijn langs geweest en de monteur gaf aan dat het na een paar maanden weer zou gebeuren – omdat we in een gebied met harde water wonen. En dat klopt. Nu is de gehele kraan er mee gestopt en na ruim een week nog niets van Quooker gehoord, wij hebben 5 buren in het gebouw met zo’n kraan en die zijn ook niet tevreden. Ik raad het niet aan.

  Bettina geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. H. Seegers   schrijft over Quooker:
  Op vrijdag 23 april service aanvraag ingestuurd voor lekkende Quooker keukenkraan. Maandag morgen 07:30 mail van serviceafdeling, om 08:00 een afspraak met monteur, voor vervanging van defecte onderdeel met een voor ons redelijke prijs. Goed en snelle service.

  H. Seegers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. H. Seegers   schrijft over Quooker:
  We zijn nu in afwachting van het antwoord van Quooker. De kraan sluit niet goed af blijft doorlekken. Zes mnd nadat de garantie verlopen is. Alleen bij een stand tussen koud en warm is de kraan dicht. Blijft een beetje gokken. Jammer na twee en half jaar in een tweepersoons huishouden. Wordt vervolgd. Afwachten wat Quooker gaat doen. Geen 5 jaar zonder onderhoud

  H. Seegers geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 5. Astrid   schrijft over Quooker:
  Sinds eind januari een quooker. Vanaf dag 1 geeft bij opwarming het relais een harde klik. Bij stoppen daarvan 2 kleine klikjes.
  Gisteren quooker hier gehad. Er is NIETS aan te doen !!!
  Daar ben ik het natuurlijk NIET mee eens

  Astrid geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 6. Arno   schrijft over Quooker:
  Wij maken al 8 jaar gebruik van onze Quooker duo kraan en voor mij is het de beste aankoop in de keuken. Aangezien het geen standaard kraan is is de kans dat er iets kapot gaat natuurlijk groter. Wij hebben een paar keer iets moeten vervangen en vind de service van dit bedrijf bijzonder goed. Hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

  Arno geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7. John van loosbroek   schrijft over Quooker:
  Sinds een week heeft de quooker het begeven. Na zeker een half uur bezig te zijn met bellen uiteindelijk de service afdeling aan de lijn gehad. De quooker is nog geen 3 jaar oud. De mededeling was dat het binnenwerk vervangen moet worden. Uit coulance is het nieuwe binnenwerk €50,- en de monteur €85,- totaal dus € 135,- voor een nog geen 3 jaar oude quooker. Mededeling van de service afdeling dat dit zelden voorkomt , echter als je gaat zoeken naar reviewed lees je dat er veel mensen zijn met hetzelfde probleem. Onvoorstelbaar!!!!

  John van loosbroek geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8. Wendela   schrijft over Quooker:
  Na ruim 3,5 jaar werkt quooker niet meer. Restart helaas zonder resultaat. Per mail heeft quooker geconstateerd dat de kraan vervangen moet worden. Uit coulance nieuwe kraan voor €150 ex montagekosten €85,- Je mag van zo,n duur apparaat een langere levensduur verwachten!

  Wendela geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 9. AnnA BeeK   schrijft over Quooker:
  We hebben 5 jaar n quooker . We hebben al n keer t binnenwerk kapot gehad . Per post n gebruiksaanwijzing ontvangen. Onderdeel vervangen ,wat niet goed lukte Toen brak de “hals ” af ,nieuwe gestuurd . Maar zit op de dag van vandaag nog los . Ik vind t heel raar dat zo’n dure kraan zoveel onderhoud kost en geld. Denk dat we na 5 jaar al aan n nieuwe moeten 🥺

  AnnA BeeK geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 10. peter   schrijft over Quooker:
  herkenbaar , hetzelfde als theo na 3.5 jaar moeten er onderdelen vervangen worden, kosten inkl monteur 285 euro , heel normaal volgens quooker, duur kopje thee , belachelijk!!! dus onderhoud 75 per jaar. maak een duurzaam apparaat .

  peter geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 11. Theo Bouwman   schrijft over Quooker:
  Goedemorgen,
  Ik heb nu bijna 4 jaar een quooker fusion en dit weekend begaf hij het. Volgens de service dienst moest het binnenwerk van de quooker worden vervangen en volgens hen is dat normaal na ongeveer 4 à 5 jaar. Ik vind het belachelijk dat een apparaat van €1200,- na 4 jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft die € 210,- kost.

  Theo Bouwman geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 12. Peter   schrijft over Quooker:
  Wij zijn zeker tevreden over het gebruik van onze quooker en ervaren het als extra luxe in deze snelle maatschappij.
  Was het geld zeker waard. Een aanrader voor drukke stellen.

  Peter geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar