Ervaringen Marquardt keukens

Beoordeling: 3.33 Marquardt keukens is 33 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.33 uit 5 sterren.

Ervaringen Marquardt keukens? Alle Marquardt Keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over deze zaak.

Wat was uw ervaring met Marquardt Keukens?

Zelf snel een recensie voor Marquardt Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen:

Klik hier om uw ervaring te delen >>>

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Deze keukenmagazines staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen – en supertips over keukens kopen! Ontvang het complete pakket.

Klik hier om te ontvangen >>>>

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht:

Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

Marquardt Keukens ervaringen

Marquardt is een grote speler in Duitsland onder de naam Marquardt Kuechen. Deze winkel heeft meer dan dertig vestigingen verspreid over heel Duitsland.

Het assortiment van Marquardt bestaat voornamelijk uit strakke  keukens. In de collectie zitten meer dan 80 verschillende natuurstenen bladen. Daardoor heeft u hier de meeste keuze in granieten bladen en composiet werkbladen.

De eerste vestiging van Marquardt in Nederland is geopend in Utrecht.  Na dit grote succes in Utrecht, volgde in Breda een tweede vestiging. Deze zat direct op de populaire Woonboulevard XXL.

Deze keukenwinkel heeft ruim 25 jaar ervaring in het verkopen van keukens in Duitsland. Via de website is het mogelijk om uw keuken online in 3D te tekenen.

Heeft u alleen een granieten blad nodig? Ook dat kan bij Marquardt. Betaling met een financiering voor keukens is ook mogelijk.

 

Marquardt Keukens vestigingen

Update: Marquardt Keukens heeft inmiddels 10 vestigingen. Te vinden in de provincies Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. De showrooms staan in Almere, Amersfoort, Breda, Duiven, Oisterwijk, Zoeterwoude, Kaatsheuvel, Hulst, Utrecht, Sint- Maartensdijk, Oisterwijk, Gorinchem en Rotterdam.

Klik hier voor de website van Marquardt keukens >>>

Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen Marquardt keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  33 reviews & recensies Marquardt keukens

  Beoordeling: 3.33Marquardt keukens is 33 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.33 uit 5 sterren.
  1. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  2. G.J. Nagel   schrijft over Marquardt keukens:
   Jonge winkel met erg kundige en enthousiaste eigenaren W en R.
   We hadden de keuken al besteld voordat we onze nieuwe woning konden betrekken. Wim heeft daarna alles ingemeten en de onderdelen zijn vervolgens besteld.
   Top team installateurs (A en V) hebben de keuken vervolgens vakkundig geplaatst.
   Later zijn R en W nog langsgekomen om alles te bekijken en te informeren of alles naar wens was.
   Heerlijke “niet lullen maar poetsen” mentaliteit.
   Een aanrader voor iedereen die voornemens is om een nieuwe keuken aan te schaffen.
   Ga vooral langs in Amersfoort.

   G.J. Nagel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Frank   schrijft over Marquardt keukens:
   Zeer goede kwaliteit. De service en advies van Marquardt Utrecht is optimaal. Zo mochten we het stuk waaruit het aanrechtblad werd gemaakt, in de fabriek uitzoeken.
   Nog een tweede keer naar de winkel om details en keuze nogmaals te bespreken. In één keer is te veel.
   De installateur is zeer vriendelijk en behulpzaam, niets is te veel.
   Alles was in één keer goed afgeleverd.

   Frank geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Bruikman   schrijft over Marquardt keukens:
   Keuken eind 2019 besteld, deze is halverwege 2020 gemonteerd. In het koop en bestel proces zijn al de nodige fouten gemaakt (slechte communicatie, verkeerde bladen geleverd doordat Marquardt een foutieve tekening heeft doorgegeven, niet inplannen van monteurs, plinten en greeplijsten verkeerd afzagen).

   Vervolgens was de keuken geleverd op het afgesproken moment zodat deze de volgende dag gemonteerd zou worden. Monteurs kwamen niet opdagen, na wat belletjes bleek er geen monteur te zijn geregeld. Volgende dag kwamen er twee invliegers die de keuken schots en scheef hebben gemonteerd. Weer wat belletjes en telefoontjes is een aantal maanden later de directeur zelf gekomen om de keuken opnieuw te monteren. Helaas waren niet alle materialen geleverd en moesten onder andere greeplijsten en plinten opnieuw besteld worden.

   Het is nu 2022 ik heb ongeveer 300 berichten via whatsapp en mail verstuurd. Telefonisch heeft geen zin, ik word overal naartoe verwezen maar niemand kan een monteur langs sturen. De reacties vanuit Marquardt zijn op 1 hand te tellen. Nog steeds wachten wij op een montage datum.

   De spullen die nodig zijn om onze keuken na twee jaar (!) af te maken zijn wel aanwezig in het magazijn. Daar heeft de directeur een foto van doorgestuurd. Maar nu….. nog steeds wachtende op een monteur..

   Met andere woorden; om een hoop frustratie te besparen zou ik naar een andere keukenzaak gaan. Hier hebben ze mooie verkoop praatjes maar zodra het koop contract is getekend is de buit binnen en doen ze niets meer voor je.

   Bruikman geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Ton van Gorp   schrijft over Marquardt keukens:
   In november 2020 hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Marquardt Kuchen in Oisterwijk. Ondanks herhaaldelijk aandringen hebben wij nooit een gespecificeerde offerte ontvangen. Vervolgens is een andere koelkast geleverd dan in de getekende offerte was overeengekomen.
   Bij aankoop keuken hadden wij geen definitief besluit genomen over het keukenblad. De meerprijs van het keukenblad dat wij hadden gekozen bedroeg € 6.733 zonder verdere onderbouwing.

   Tijdens de verbouwing kwamen we erachter dat het leiding plan niet overeenkwam met het leidingplan uit de opdrachtversie; niet alleen waren de stroomaansluitingen omhoog verplaatst, ook was uitgegaan van een afzuigkap terwijl een geïntegreerde afzuiging zou worden geïnstalleerd.

   Op 18 en 19 januari 2021 is de keuken geïnstalleerd meer bleek er een lijst een restpunten te ontstaan; zo waren een spoelkastje, een bestek lade, het afvalsysteem en BORA-onderdelen niet geleverd, is de wijnkoeler lager geplaatst dan overeengekomen waardoor het kastje eronder niet normaal kon worden geopend, zat de magnetron te hoog om hem veilig te gebruiken en er waren geen spatranden geleverd.
   Op 4 februari 2021 hebben we een gedeelte van de keuken naar achteren laten plaatsen omdat we erachter waren gekomen dat er een loze ruimte zat van 15 cm. Tevens is het laatste keukenblad en de spatranden geplaatst.
   Op 7 april 2021 is een 2e poging gedaan om de restpunten weg te werken. De magnetron en de stoomoven zijn omgewisseld maar nu paste de lijst niet meer.
   Op 16 april is een 3e poging gedaan maar wederom konden de werkzaamheden niet worden afgerond; zo waren de ladengeleiders niet de juiste en missen er nog enkele schroefjes om de oven vast te zetten en dient de keuken nog te worden afgesteld.
   Op 17 september 2021 is een 4e poging gedaan. De keukenkastjes zijn gesteld en de ontbrekende schroefjes van de apparatuur zijn aangebracht maar nu blijkt de opening boven de magnetron te groot of het deurtje erboven te kort. De kit op de greep lijst kon niet worden verwijderd en hiervoor moet een nieuwe greep lijst worden besteld. Een nieuwe geleverde afvalsysteem paste wederom niet en zou alleen geplaatst kunnen worden als de achter front verwijderd wordt.
   Inmiddels zijn we bijna 1 jaar verder en zitten we nog steeds te wachten op de 5e poging waarin het afvalsysteem nog geplaatst dient te worden, een deurtje dat te kort is nog vervangen moet worden en een nieuwe greep lijst nog moet worden geplaatst.

   Ton van Gorp geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Steven, Den haag   schrijft over Marquardt keukens:
   Na 10 weken van aanmaningen om onze keuken te komen afwerken, heb ik op 14 september 2020 Marquardt Alexandrium BV formeel in gebreke gesteld, nadat op 1 juli 2020 tijdens de eerste montage dag was gebleken dat meerdere onderdelen verkeerd waren besteld of ingemeten. Op 23 oktober (de laatste dag van de 6 weken voor ingebrekestelling), en na veel ongemak, is Marquardt langsgekomen om eindelijk de resterende keukenkasten op te hangen. Momenteel missen we nog steeds 2 frontpanelen. L. (zaakvoerder) heeft in december bevestigd dat het front passtuk was toegekomen, maar sindsdien blijven mijn emails grotendeels onbeantwoord. Op 16 februari 2021 heb ik L. and F. (algemeen directeur) er nogmaals formeel op gewezen dat Marquardt Alexandrium nog steeds in verzuim is, maar helaas blijft hun antwoord uit. Ik voel me dan ook genoodzaakt om de geschillencommissie in te schakelen, om na 8 maanden eindelijk onze keuken afgewerkt te krijgen. Hopelijk komt er nog tijdig een reaktie vanuit Marquardt Alexandrium. Een datum voor montage. Simpelweg.

   Steven, Den haag geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  8. Peter en Fabianne   schrijft over Marquardt keukens:
   Marquardt is voornamelijk bezig met de koop binnenhalen! Montage, levering, afspraken en o.a. communicatie doen ze niet aan. Zoals meer recensies het laten blijken !!
   Mocht je in zee gaan met Marquardt geef ik je een tip: zorg dat je pas achteraf betaald, de volle 100%, dit is het enigste wat ze waarschijnlijk zal stimuleren om goed werk af te leveren. Ondanks ze zullen zeggen dat het moet staat de wet achter je, je hoeft helemaal niets vooruit te betalen dat is onzin. Komen wij helaas te laat achter!

   De vermoeden van onprofessionele werkwijze begon op de dag dat Marquardt kwam “inmeten”. Iemand kwam zonder professioneel meetapparatuur een beetje rondkijken en nam geen cruciale maten op (zoals een koof in de muur). Wij spraken ze hierop aan, maar dit hoort en “het komt allemaal goed”.
   Met als gevolg dat het keukenblad, de kastjes en de 1e monteur niet waren voorbereid/op de hoogte gebracht van de muur situatie waardoor er gelijk problemen ontstonden.

   Na 7+ maanden is bij ons helaas de keuken nog steeds niet gereed. Restpunten worden niet (meer?) opgelost denken wij, want op telefoontjes en mailtjes wordt niet gereageerd. We geven het op om via de winkel het op te lossen en hebben een laatste poging gedaan om met de Directeur in contact te komen. Mocht dit niet werken oogt het toch veel naar oplichting, we hebben immers een opdracht (contract) waar we wel 100% betaald voor is, maar die niet wordt na geleefd.
   Een paar punten om aan te geven hoe belabberd het is gegaan / hoe belabberd het is:
   – Keuken is 15mm (1.5cm) te hoog geplaatst.

   – In het granieten keukenblad zit een flinke permanente scheur, dit is door slechte montage & ondersteuning. Lion Stone (de fabrikant van het blad) heeft dit onderzocht en bevestigt, echter komt er helemaal niets vanuit Marquardt om het op te lossen.

   – Tijdens montage een paar flinke deuken in de muur.

   – Spullen worden “per ongeluk” weg-gegooid door de monteur, dit resulteert er in dat we in donkere dagen zitten zonder verlichting.

   – De monteur had de Quooker stuk gemaakt (lek) tijdens het vervangen van het keukenblad, dit was op een vrijdag middag. Één week later kwam Quooker het probleem oplossen, omdat wijzelf hier achteraan gingen na een bepaalde tijd, het kwam ons over dat de lekke Quooker vooral ons probleem was. Volgens Quooker haar administratie probleem had Marquardt geen contact opgenomen met Quooker om dit probleem op te lossen.

   – Apparatuur wordt niet bevestigt zoals het hoort (Magnetron/Oven combi los in een kastje om maar wat te noemen).

   – Laten we dan maar niet beginnen over de afwerkingen…

   Kortom; je kan beter met een andere partij in zee gaan.

   Peter en Fabianne geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Ron Bennink   schrijft over Marquardt keukens:
   Half april is Marquardt Keukens in Zoeterwoude gestart en ik was één van de eerste klanten die op zoek naar een mooie keuken daar binnen liep.
   Vanaf het eerste moment voelde ik mij écht welkom en ben zeer hartelijk en gastvrij ontvangen door Filip Gels en Michelle Slegers.

   Twee bijzondere mensen heb ik ervaren.
   Bijzonder gastvrij, zoals gezegd,
   Bijzonder meedenkend
   Bijzonder kundig adviserend
   Bijzonder prettig en sympathiek.

   Geen loze verkoop prietpraat, nee inhoudelijk sterk en ook geen gedoe met prijzen. De prijs die je krijgt is een eerlijk en goede prijs waar niet achteraf nog eens 5 of 10 % af blijkt te kunnen.

   Ben super blij met hun positieve bijdrage in mijn proces om tot een nieuwe keuken te komen. Ben ook blij Michelle en Filip ontmoet te hebben, twee, gedreven, oprechte en leuke mensen met hart voor hun vak en hart voor hun klanten.

   Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen en als u op zoek bent naar goed en eerlijk advies bij UW ‘keuken’ proces ga dan absoluut bij Michelle en Filip in Zoeterwoude langs, u zult geen spijt krijgen.

   Ron Bennink

   Ron Bennink geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10. Mirjam   schrijft over Marquardt keukens:
   Een van de fijnere keukenboeren! Prettig geïnformeerd en hele mooie keukens in de showroom.

   Mirjam geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. Daan & Wouter   schrijft over Marquardt keukens:
   Marquardt R’dam Alexandrium prachtige keukens fantastische service + scherpe prijzen. Wij zijn zeker tevreden.

   Daan & Wouter geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  12. tevreden klant   schrijft over Marquardt keukens:
   Ontzettend tevreden met onze keuken mede mogelijk gemaakt door Michelle 🙂 (Marquardt Utrecht)

   tevreden klant geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  14. Rox   schrijft over Marquardt keukens:
   snelle service. goede medewerkers. in korte tijd alles geregeld. top!

   Rox geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15. Janssen   schrijft over Marquardt keukens:
   Diverse zaken bezocht maar toen werd ons Marquardt aangeraden en deze sprong er uit. Super adviestraject en meerdere afspraken en tekeningen om alles te bespreken. Elke keer weer scherp op de details EN op de kleintjes want een betere aanbiedingen hadden we nergens.

   Janssen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16. VDB Utrecht   schrijft over Marquardt keukens:
   Van te voren nemen ze alles meerdere malen met je door dus LET OOK ZELF OP WAAR JE MEE INSTEMT De adviseur nam ons bij wijze van spreke bij de hand om ons er stap voor stap doorheen te loodsen. Ook met inmeten en de technische afhandeling door de Keukenmontage geen echte bijzonderheden. Slechte plek op het blad snel door leverancier verwijderd en geïmpregneerd. Wat service betreft vonden wij dat dit steeds goed bereikbaar was en we een vast aanspreekpunt hadden. De verkoper in de winkel moet afgaan op de informatie die hij van zijn klanten krijgt maar kent het huis immers niet!

   VDB Utrecht geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  17. Mr ontevreden,   schrijft over Marquardt keukens:
   Koop hier niets,ga ook niet iets laten tekenen en teken vooral geen commisiepapier. Na tekenen voor commisie van degene die ons geholpen had hebben hun er op een slinkse manier een koopcontract van gemaakt. Terwijl we aan het orienteren waren en pas over 5 jaar aan de keuken toe zijn. Kijk uit mensen en laat je niet naaien hier…..

   Mr ontevreden, geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  18. Jessica Louwersheimer   schrijft over Marquardt keukens:
   Afspraken en beloftes zondr morren nagekomen. Inmiddels is dit onze tweede keuken waar we de 1e bij een andere leverancier kochten in Nordhorn. Mijn zus ried ons Marquardt aan en zo kwamen we in Utrecht bij deze keten. Een vlot verlopen advies en ontwerp gemaakt en bovenal transparante m.b.t. prijzen. Dhr Kok hielp ons zo goed als hij kon. Het ingehuurde keukenmontagebedrijf maakte er vervolgens helaas een bende van. Beschadigde muren, notabene een GRANIETEN werkblad weten te beschadigen, onderdelen die ontbraken, deuren slecht afgesteld en spoelbak dramatisch gemonteerd. U begrijpt het al, zwaar gedemotiveerd namen we contact op met de winkel. Het eerste punt van discussie uiteraard wie er nou verantwoordelijk is voor dit fiasco. Filiaalmanager heeft in elk geval al het mogelijke gedaan om tot een bevredigend resultaat te komen. Op dit moment kunnen we dus ook alleen maar stellen dat we toch tevreden zijn met het eindresultaat! We hadden er 0,0 vertrouwen meer in maar afspraak is afspraak dat blijkt maar weer. ECHT SUPER!! Inmiddels zijn we een jaar verder en kan ik als er iets is nog altijd Marquardt bellen voor assistentie. Echt een zeer goede aftercare ervaring dus.

   Jessica Louwersheimer geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  19. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  20. Wong   schrijft over Marquardt keukens:
   Ik kan u niet anders meer adviseren om absoluut uwkeuken hier niet te kopen! Bizar slechte service en u moet hier minstens 6 maanden wachten op uw keuken voordat hij helemaal gereed is. We hebben ons keuken besteld in oktober, geleverd in november. En tot de dag vandaag 29 mei is deze pas afgerond. Dit is de normale gang van zaken bij hen blijkt het. Van service is er geen sprake. Onnodige fouten die zijn gemaakt, en als je met de customer service spreekt, dan zeggen ze dat zij niks kan doen omdat het via de sales gaat. Right..

   Wong geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  21. Vlad   schrijft over Marquardt keukens:
   Het is een mooi keuken, geleverd met een aantal kleine defecten, oa twee delen van de keukenblad scheef aan elkaar gelijmd. Dit is later hersteld, echter is de blad door de herstel werkzaamheden iets beschadigd. Kosten reparatie – 110 euro, maar Marquardt weigert hier iets aan doen omdat de reclamatie tijd van 5 dagen verstrekt is.
   Van mij krijgen de installatie en de service van Marquardt dik onvoldoende. Dit geldt ook voor de medewerkers van de klantenservice.

   Vlad geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  22. Jaldert   schrijft over Marquardt keukens:
   Ik raad iedereen Marquardt in Utrecht van harte aan. Deugdelijk advies volgens de Duitse kernwaarden en beslist niet duurder dan nodig.

   Jaldert geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  23. BM Janssen   schrijft over Marquardt keukens:
   Voorbereiding op internet gedaan en diverse keukenzaken op de boulevard opgezocht voor we hier uitkwamen. Behulpzaam aangesproken door verkoper met duidelijk een enorme hoeveelheid aan kennis over keukens. Het 3 dimensionale ontwerp mochten we mee naar huis nemen en zag er fraai uit. Deze vrijblijvendheid heeft ons vertrouwen gesterkt en dat is toch wattelt bij een uitgave van dit niveau. Plaatsing geschiede volgens plan en duurde slechts een dag.

   > Firma Marquard bevelen wij anderen aan.

   BM Janssen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  24. Nina en Jurgen   schrijft over Marquardt keukens:
   Onze ervaring is vooral heel erg duidelijk. Opdringerige verkopers die je vaak ziet? Niets van gemerkt. Het zal vanwege de Duitse herkomst van deze firma zijn dat wij vooral een sfeer van degelijkheid hebben geademd. Hierdoor hebben wij het Marquardt gegund en niet meer verder gekeken.

   Nina en Jurgen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  25. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  26. Freek   schrijft over Marquardt keukens:
   Wij vroegen om uitleg over de samenstelling van de granieten bladen en men gaf aan dat het gangbaar was dat het onderstuk opgevuld was. Dit omdat volledig massief stenen bladen veel te zwaar zijn. Die integere sfeer bleef gehandhaafd waardoor wij in zee zijn gegaan.

   Freek geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27. Kiki   schrijft over Marquardt keukens:
   We begrepen er aanvankelijk eigenlijk weinig van maar zijn zeer uitvoerig voorgelicht over verschillende mogelijkheden qua apparatuur door verkoopster dat voelde heel prettig en ontspannen. VOor ons was dat het grote pluspunt in onze keukenexercitie.

   Kiki geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  28. ron bakker   schrijft over Marquardt keukens:
   Doe ons een plezier en koop geen keuken of keuken apparatuur bij marquardt keuken in Utrecht
   – keuken apparatuur geleverd maar miste onderdeel van quooker.
   – 2 weken bezig geweest, zou niet op de originele offerte staan, moet ik uitzoeken, we bellen terug (zelf na 3 dagen maar weer gebeld)
   – Eindelijk, we gaan het opsturen, Vrijdag voor 12.00 uur in huis. gegarandeerd door Verkoper
   – Vrijdag 15.00 uur, bellen naar de winkel, we bellen u met spoed terug (moet nog gebeuren)
   – Woensdag contact gehad. We gaan het opsturen, we bellen u maandag terug (moet nog gebeuren)
   – Monteur 2 x in huis gehad voor niets
   – Vandaag Zijn we gebeld, sorry was het enige wat ze zeiden. Het is u verantwoordelijkheid niet die van ons (moet niet gekker worden)
   Wij kunnen hier niets aan doen.

   ron bakker geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  29. h martens   schrijft over Marquardt keukens:
   onze eerste indruk:

   – een grote maar vrij kille showroom bij ons in breda.
   – wij werden wel direct netjes aangesproken, maar hebben het beoogde rondje langs alle keukenzaken nog niet direct af kunnen maken helaas, dit volgt nog.

   hans

   h martens geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  30. Toko   schrijft over Marquardt keukens:
   Het viel in eerste instantie een beetje tegen dat de keuken die ik op het oog had duurder uitviel dan verwacht. Om binnen budget te blijven kwam de verkoper met goede alternatieven die niet het idee geven dat je een stapje terug doet.

   Toko geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  31. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  32. Daphne   schrijft over Marquardt keukens:
   We willen een goed vergelijk hebben met deze winkel. Kent iemand een vergelijbare zaak?

   Daphne geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  33. Ben   schrijft over Marquardt keukens:
   In conclaaf geweest met de zaak over een greeploze keuken. Redelijk tevreden over het resultaat van het bezoek. Omdat we een kennis bij superkeukens hebben werken, willen we hier eerst een vergelijking in laten plaatsvinden.

   Ben geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  34. B. van Eijndt   schrijft over Marquardt keukens:
   Dreigende mails en telefoontjes van DMG!.Zonder betaling krijgen we geen levering…. Het lijkt mij logisch, maar het bewijs van betalen is door mijn financiële man direct aan Marquardt gemaild. Dan vraag je je af waar we nou eigenlijk een keuken kopen?! Ondanks de aanvraag van voorwerk, en vele herinneringen vanuit ons krijgen we pas 2 weken voor levering bericht. Resultaat? In plaats van een tegelvloer een PVC vloer. Door een planningsfout van Marquardt was het stucwerk nog niet droog. Resultaat?, plinten de krom zijn getrokken. Beschadigingen op 2 werkbladen, spotjes die na 1 maand van de kast vallen, een kromgetrokken Boretti achterwand vanwege een fout in het ontwerp of met het tekenen. Resultaat? Het fornuis steekt nu 5 cm uit het aanrecht vanwege de eerder benoemde ontwerpfout. Ondanks de gemaakte mal en diverse weken vertraging blijkt het werkblad toch net iets te groot voor de nis waar hij eigenlijk in hoort. Resultaat? het stucwerk wordt weggedrukt. Spatranden blijken te kort en worden gewoon gemonteerd, tijden van levering komen niet binnen of worden niet doorgegeven. Bij mijn klachten belt Marquardt pas terug na diverse mails en telefoontjes. Wat opvalt is dat ze dat altijd pas doen als iedereen in de CC staat. Als wij ons niet bemoeid hadden met de planning, en de monteur niet buiten werktijd was langsgekomen dan zou de keuken nu nog geleverd moeten worden. De Duitse directeur in excuseerde zich bij mij, en verzekerde mij dat Marquardt geen cowboy’s zijn…… Helaas is de realiteit toch anders. Marquardt gaf aan na de volledige oplevering iets te gaan doen met als “gebaar”, maar voorlopig is 21 juli bevestigd dat we kunnen wachten tot na de bouwvak voor er wat gaat gebeuren. De hoop is dat de oplevering nog voor november zal worden gedaan. Teleurgesteld!, en al 5 maanden wachtend op een volledige oplevering waar de komende tijd helaas nog geen zicht op is…..

   B. van Eijndt geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  35. Wim   schrijft over Marquardt keukens:
   Hallo met Wim

   Zaterdag toevallig op de woonboulevard
   In breda.
   Toen we toevallig langs marquardt keukens
   Kwamen uit nieuwschierigheid naar binnen.
   Toen bleek dat ze er nog maar twee maande
   Open zijn daar.
   Naar wat rond gekeken te hebben,toen kwam
   Vriendelijke verkoper die ons vervolgens heel goed
   Heeft geholpen.
   En samen met ons een mooi ontwerp heeft gemaakt.
   En toen de prijs tevoorschijn kwam waren we
   Zeer verast een droom keuken voor een hele mooie prijs.
   Zijn nu aan het na denken maar denk dat het hem wel
   gaat worden.

   Wim geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  36. Hans en Johan   schrijft over Marquardt keukens:
   In tegenstelling tot onderstaande twee recensies, zijn wij marquardt zeer erkentelijk. Van het begin, het meedenken, tot het definitieve plan geleverd is, is dit vrijwel zonder enige problemen verlopen. Een 10 en hulde.

   Hans en Johan geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  37. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  38. Daniel Weggemans   schrijft over Marquardt keukens:
   Het aankoopdoeproces is heel plezierig, maar daarna ben je volledig aan de goden overgeleverd. Onze keuken had 22 december klaar moeten zijn, maar dat is bijna 2 maanden later nog steeds niet het geval. Ik heb ook geen idee of het ooit nog goed gaat komen want er wordt meestal helemaal niet gereageerd. Als je wel gehoor krijgt, dan worden gemaakte afspraken niet nagekomen.

   Het begon al met de levering: het fornuis waar heel groot op staat welke kant boven moet wordt op zijn kant geleverd en neergezet. Een stuk graniet blijkt later niet goed afgewerkt. Er missen een aantal planken die vervolgens weken op zich laten wachten. Het had ook zomaar de spoelbak of het fornuis kunnen zijn… stel je voor dat je daar weken op moet wachten.

   Even later komen de monteurs zonder tekeningen van de keuken. Het eindresultaat: de plinten zijn niet op de juiste hoogte gezaagd, het aanrecht is lager geplaatst dan afgesproken. De schouw met afzuigkap is niet opgehangen en de Quooker is niet aangesloten.

   Later wordt de verkeerd afgewerkte granieten plaat zomaar opgehaald zonder dat dit was afgesproken. Gelukkig waren we thuis. Weken later komt de plaat 30 cm te smal terug. Weer weken later te hoog. Bij Marquardt is 4 maal hopelijk scheepsrecht. Leuk detail is dat ze 1 chauffeur sturen, dus je bent verplicht om dat loodzware graniet te helpen tillen.

   Daniel Weggemans geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  39. A. van Strien   schrijft over Marquardt keukens:
   Ik heb zeer slechte ervaringen met Marquardt keukens in Utrecht! We hebben een keuken van bijna 8.000 euro gekocht inclusief de levering van ongeveer 400 euro. Dit is vrij hoog maar wordt op aangedrongen dat je dit moet doen. De levering zou zeer goed zijn, waarbij alles uitgepakt zou worden,een proefopstelling gemaakt wordt om te kijken of er iets mist en ze zouden de verpakkingsmateriaal meenemen. Dan nu onze ervaringen: Keuken werd op ons oude adres bezorgd (gelukkig waren we daar om ze te vertellen dat het naar het nieuwe adres moest gaan (aannemer was aanwezig). Vervolgens konden ze het nieuwe adres niet vinden. Wanneer ze er uiteindelijk waren hebben ze de keuken gewoon in de woonkamer gekwakt en zijn weg gegaan (wat dus niet volgens afspraak was). Vervolgens miste er een hoop spullen: Afzuigkap was niet geleverd, bevestigingssetje van de vaatwasser zat er niet bij, wieltje van het vaatwassermandje zat er niet bij. Na ze gebeld te hebben zouden ze de afzuigkap met spoed naleveren. Dit hebben ze ook gedaan, volgende dag was hij binnen ……KAPOT! Tijdens het uitpakken van de keuken kwamen we erachter dat er nog meer schade was. Zo zaten er krassen in het glas van de kastdeurtjes. De Afzuigkap moest opnieuw besteld worden en de levering duurt 2 maanden. We zitten nu 2 maanden lang met een gat in de muur naar buiten toe! De technische tekening klopte niet waardoor we een kast weer van de muur moesten halen (ze hadden het ophangsysteem niet meeberekend in de maatvoering). op de vraag of er een compensatie tegenover staat kregen we een compensatie van ongveer 50 euro aageboden (op een keuken van bijna 8000 euro). Ze krijgen van mij toch nog 1 ster extra omdat het materiaal wel goed is maar dat is dan ook echt het enige wat goed is aan Marquardt! De manager zou contact met ons opnemen maar dat is ook niet gebeurd….. Wij klagen niet snel en schrijven niet snel een negatieve recensie maar we vinden wel dat mensen dit moeten weten voordat ze met Marquardt in zee gaan.

   A. van Strien geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  40. natasja   schrijft over Marquardt keukens:
   Keuken gekocht voor fabrieksprijs bij marquardt keukens utrecht. wat meteen opviel was de duitse benadering: geen opdringerigheid. Keuken is naar volle tevredenheid geplaatst.

   natasja geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar