Ervaringen Concordia keukens

Beoordeling: 2.33 Concordia keukens is 3 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.33 uit 5 sterren.

Ervaringen Concordia Keukens? Alle Concordia Keukens ervaringen. Van plan bij Concordia Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Concordia Keukens.

Wat was uw ervaring met Concordia Keukens?

Zelf snel een recensie voor Concordia Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van  Top 4 Beste & Goedkoopste Keukenzaken >>> van dit moment.

 

Concordia Keukens ervaringen – algemene informatie

Wie een keuken wil die bij hem of haar past en aan alle wensen voldoet, binnen een gesteld budget, is bij Concordia keukens aan het juiste adres. Het ruim 100 jaar oude bedrijf levert keukens die chique, goed van kwaliteit en schappelijk geprijsd zijn.

Deze keukenzaak onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment en de onberispelijke service. Maar liefst 3000 vierkante meter vol keukenmodellen, en niet voor niets draagt Concordia het predikaat ‘hofleverancier. Geïnteresseerd geraakt? Bezoek de showroom en laat uw persoonlijke droomkeuken samenstellen.

Bekijk hier de website van Concordia keukens >>> voor meer informatie, tips en de openingstijden. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen met Concordia keukens.

 

Concordia Keukens vestigingen

Concordia Keukens heeft alleen vestigingen in het noorden van het land in de provincies Drenthe en Friesland. Showrooms zijn te vinden in Meppel en Heerenveen. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  4 reviews & recensies Concordia keukens

  Beoordeling: 2.33Concordia keukens is 3 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.33 uit 5 sterren.
  1. Janneke   schrijft over Concordia keukens:
   Eigenlijk is het nog niet eens een ster waard. Maar 0 steren geven bestaat niet. Concordia zou onze vloerverwarming, vloer en keuken regelen/ plaatsen, etc. Wij hadden bewust voor concordia gekozen omdat dit alles onder 1 dak zou zijn en wij zouden helemaal ontzorgd worden. Niets bleek echter minder waar.

   De onderaannemer die via concordia is ingehuurd is 1 groot pruts bedrijf. Ze veroorzaken een lekkage die voorkomen had kunnen worden door ons te melden dat er een verouderde kraan is die gaat lekken. Alle net geverfde slaapkamers hebben waterschade. Zelfs het plafond op de benedenverdieping en de buren. Vervolgens sluiten ze kabels verkeerd aan. Doet de vloerverwarming het niet waardoor we ruim 3 dagen moeten leven in een huis met een temperatuur van 14 graden in februari.

   Daarna zou de keuken eindelijk komen (oktober besteld en februari plaatsen). 2 dagen van te voren krijgen we een mailtje dat de vaatwasser niet komt. Geen tijdelijke oplossing of termijn. Vervolgens zijn de leidingen voor de keuken op de verkeerde plekken gelegd (gedaan door hetzelfde pruts bedrijf intechnea)

   Kabels zijn verkeerd getrokken. Dan komt concordia. De tegels die wij uitgezocht hadden en waarvan ons verzekerd werd dat dit in visgraad gelegt kon worden, kan opeens niet. De quooker doet het niet. Over 2 dagen nemen ze contact met ons op. Daarnaast is de keuken na 3 dagen nog niet eens af en hebben ze een vierde dag nodig. Die is alleen niet morgen maar daar moeten wij nog weer op wachten. De keuken plaatsers kunnen hier niets aan doen maar man O man wat een ontzettend slecht bedrijf is dit.

   Janneke geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  2. Aarts   schrijft over Concordia keukens:
   Wij hebben enige tijd geleden de keukenapparatuur door concordia laten vervangen. Hierbij is door de monteur een plafondlamp kapot gestoten. Na herhaaldelijk reclameren is er een monteur gekomen die de lamp Gerepareerd zou hebben. Achteraf blijkt de lamp met plakband gerepareerd te zijn en heeft het weer begeven. We vinden dat slordig en onzorgvuldig en verzoeken Concordia met een definitieve oplossing te komen. Tijdens door Consortia uitgevoerde werkzaamheden is er dus buiten onze schuld schade toegebracht die na herhaaldelijk reclameren nog steeds niet definitief is gerepareerd. rer

   Aarts geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • aarts  reageert op de beoordeling van Aarts:

    Inmiddels, zoals het hoort, een nieuwe plafondlamp aangebracht. Dank concordia. Aarts

  3. Anton   schrijft over Concordia keukens:
   nieuwe Stoomoven van pelgrim na 2 maanden kapot. we zijn nu 1.5 maand verder en nog steeds geen oplossing.
   probeer ik pelgrim te bellen, nemen deze niet op, probeer ik Concordia in meppel te bellen, zijn ze met vakantie.

   Anton geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar