Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen? Wilt u snel en gemakkelijk een keuken ontwerpen? Wilt u volledige keuken samenstellen naar uw eigen wensen zonder dat u kennis nodig heeft over een technisch programma?

 

Inspiratie opdoen?

Wilt u inspiratie opdoen voor het ontwerpen van uw keuken?  gratis keukenbrochures  thuis te ontvangen of bekijk hier >>> de goedkoopste keukens.

 

Start het ontwerpen >>> van uw keuken met het mooiste ontwerp programma. Zowel in 3D als in 2D zelf een nieuwe keuken ontwerpen voor de ruimte waarin u de keuken wilt gaan plaatsen. In 5 minuten kunt u al klaar zijn door de handige functies in dit ontwerp programma.

 

Wilt u ontwerpen via de iPad? Start keuken ontwerpen iPad.

 

Keuken ontwerpen online?

 

Lees alle ervaringen over het ontwerpen bij een keukenzaak:

 

Keuken ontwerpen, hoe het werkt

In slechts drie stappen heeft u al een complete keuken ontworpen:

 

Stap 1: Start het 3D ontwerpen. Vul u gegevens in en begin gelijk met het ontwerpen van uw droomkeuken, geheel naar eigen stijl en wensen.

 

Stap 2: Kies uit vele stijlen welke stijl u het beste bij u en uw huis vindt passen. Bepaal de kleur van de kasten, de achterwand en het werkblad. Ontwerp de keuken geheel naar uw eigen indeling, het fornuis in het midden, of toch liever wat meer aan de zijkant, alles is mogelijk in dit gemakkelijke ontwerpprogramma.

Kies ook welke apparaten u graag in de keuken wilt hebben en plaats ze op de door u gewenste plaats in de keuken. Zo ontwerpt u gemakkelijk u droomkeuken.

 

Stap 3: Download u ontwerp. Na het samenstellen bent u bijna klaar. Download het ontwerp om een totaaloverzicht van de keuken vanuit verschillende perspectieven te kunnen bekijken. Bent u volledig tevreden over het ontwerp? Dan kunt u met het ontwerp naar de showroom .

 

Klaar, in drie gemakkelijke stappen heeft u nu uw droomkeuken ontworpen.

 

Keuken ontwerp af, wat nu?

Nu kunt u met het bestand naar de showroom gaan. Hier kunt u samen met een keukenadviseur bekijken of uw keuken volledig klopt.

Hij kan u nog enkele tips en trucs vertellen om de keuken nog een beetje extra te optimaliseren. Wellicht heeft hij ook nog wel enkele handigheidjes die perfect in uw keuken passen, waar u zelf niet aan heeft gedacht.

 

Het ontwerpen van uw keuken niet goed gelukt? Ontvang dan gratis keukenbrochures en wellicht staat u droomkeuken voor u al in één van de keukenshowrooms.

 

 

Spring naar toolbar