I-kook keuken ontwerpen

I-kook keuken ontwerpen? Alle I-kook keuken ontwerp ervaringen? Van plan om bij I-kook een keuken te laten ontwerpen of zelf te ontwerpen online? Lees hier alle I-kook keuken ontwerpen ervaringen.

Vraag de gratis keukenbrochures aan of bekijk hier de goedkoopste keukenzaak.

Ervaringen I-kook keuken ontwerpen

Elke keukenzaak ontwerpt keukens op een andere manier. Wat was uw ervaring met het ontwerpen van een keuken bij I-kook, zowel in de keuken showroom als online. Hebben ze een keuken ontworpen die aan uw eisen voldeed? Was de ontwerp tool makkelijk te gebruiken? Help anderen door een recensie achter te laten.

Keukenbrochures ontvangen?

keukenbrochures-aanvragenKeukenbrochures van deze en andere keukenzaken thuis ontvangen? Meer dan 500 pagina´s met duizend keukenontwerpen, tips en natuurlijk de prijzen voor uw nieuwe keuken. Binnen enkele dagen bij u thuis. In deze brochures staan tevens de laatste keukenacties en kortingsbonnen. Vraag direct gratis keukenbrochures aan.

 

I-kook keuken ontwerpen stappenplan

Hier onder staan kort maar krachtig de stappen die volgen als u een keuken ontwerpt op de website van I-kook keukens: Bekijk de 6 ontwerp stappen.

1. Ga naar www.i-kook.nl/ontwerp-je-keuken/

2. Je komt nu op een informatie pagina over het ontwerpen van een I-kook keuken, klik op de groene button onderaan en start met ontwerpen.

3. De eerste stap in het ontwerp programma is dat je kunt kiezen hoe de keukenruimte er uit moet zien. Je kunt kiezen uit een lege ruimte, een keuken in een opstelling of een bewaard ontwerp veranderen.

4. Je kiest bijvoorbeeld een hoekopstelling (L-keuken). Nu krijg je zes voorbeelden te zien. Kies één van deze voorbeelden.

5. Wanneer je één van deze voorbeelden hebt gekozen, legt die de basis van je keukenontwerp. Nu kun je onderdelen vervangen of het een andere kleur geven.

6. Rechts boven heeft u de mogelijkheid om uw ontwerp op te slaan, uit te printen of door te mailen.

I-kook keuken ervaringen

Naast de onderstaande ervaringen hebben wij ook nog ervaringen over I-kook zelf. Denk hierbij aan ervaringen over een keuken, de plaatsing van een keuken door I-kook of hoe u wordt ontvangen bij I-kook keukens. Lees alle I-kook ervaringen.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar