Ervaring Aswa keukens

Beoordeling: 4.04Aswa keukens is 26 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.04 uit 5 sterren.

Ervaring Aswa Keukens? Alle Aswa keukens ervaringen. Van plan bij Aswa Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Aswa Keukens.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Aswa Keukens algemene informatie

Aswa keukens is van oorsprong een familiebedrijf. Het bedrijf bestaat inmiddels 40 jaar en is flink gegroeid. Aswa verkoopt exclusieve kwaliteitskeukens van zeer goede kwaliteit. Aswa is zeer betrokken bij de klant en is financieel betrouwbaar. Heeft u een flink budget voor uw nieuwe keuken? Dan is een bezoek aan Aswa keukens zeker de moeite waard. De adviseurs van deze keukenwinkel zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste keukentrends. Bovendien heeft Aswa Keukens een eigen binnenhuisarchitect rondlopen die u advies kan geven over kleuren en een compleet lichtplan voor de gehele ruimte. De montage is bij Aswa ook perfect verzorgd. Deze keukenwinkel heeft eigen monteurs in dienst die continue opgeleid worden. Er word gebruik gemaakt van verschillende A-merken, het merk SieMatic zie je in de showrooms staan en de inbouwapparatuur van de keukens van Aswa is Gaggenau, Siemens en Miele. Tegenwoordig houdt Aswa keukens zich ook bezig met andere projecten, zo kunt u hier nu ook terecht voor een keuken in uw nieuwbouwwoning. U kunt een afspraak maken voor een advies gesprek.

Aswa Keukens vestigingen

Er zijn vestigingen in Dordrecht, Helmond, Hilversum & Uden. Bekijk hier de website. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder ervaring Aswa keukens.

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

26 reviews & recensies Aswa keukens

Beoordeling: 4.04Aswa keukens is 26 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.04 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Aswa keukens:
  Hele fijne begeleiding bij het ontwerpen van de keuken, zowel qua design als in functionaliteit. Over het algemeen zeer tevreden, en we zouden ASWA zeker aanbeveling. Vooral vanwege de persoonlijkheid en ze gaven ons nooit een pusherig gevoel, wat we bij andere keukenzaken wel kregen.

  Steffie vd Laar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Aswa keukens:
  We zijn erg blij met onze keuken, een echte eyecatcher in het huis. Van begin tot het eind erg goed geholpen. Er waren wat problemen met de vaatwasser, maar dat is snel en goed opgelost. Als we weer een nieuwe keuken nodig hebben, zouden we zeker weer bij aswa gaan kijken!

  Michelle geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Aswa keukens:
  Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Zij doen wat ze beloven en komen hun afspraken na. Mooi op tijd geleverd en super kwaliteit! We zijn erg tevreden over onze keuken en krijgen veel reactie op het prachtige design. Blijf zo doorgaan!

  Dave. D. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 5.   schrijft over Aswa keukens:
  We hebben meerdere showrooms bezocht, en op aanraden van vrienden, die onlangs een keuken bij Aswa hebben gekocht en heel tevreden waren, zijn we ook bij Aswa geweest. We werden erg vriendelijk ontvangen en uitstekend geadviseerd. Onze verkoopadviseur bood uit zichzelf aan wat schetsjes te maken, en zijn voorstellen waren zo origineel, dat we besloten hebben met Aswa in zee te gaan. Over de klantvriendelijkheid en service niets dan lof, de levering en installatie verliep goed, en wij zijn helemaal tevreden!

  Etienne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Aswa keukens:
  Ons gevoel was dat er erg professioneel gewerkt werd, goed geluisterd naar wensen, tijd en aandacht, prima gereageerd op probleemstellingen die overigens door bouwbedrijf veroorzaakt waren.

  Yvonne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Aswa keukens:
  Hoge deskundigheid bij opstellen keukenplan. Bedrijf laat duidelijk zien de klant te vertrouwen. Dit is zeker een aanrader voor goed advies! Wij zijn zeer tevreden.

  T. Ettinger geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Aswa keukens:
  Fijne ervaring en een goede klik met onze verkoopadviseur. Eerlijk advies en een prachtig ontwerp, iets waar we zelf nooit op waren gekomen én binnen ons budget. De opstellingen in de showroom lieten een goed beeld zien van de mogelijkheden. Zo hebben we heel wat rondjes gelopen om de juiste apparatuur en kleuren uit te kiezen… Maar het is gelukt en nu de keuken er staat is ie nog veel mooier dan gedacht! Met dank aan het geduld van Julia onze verkoopadviseur, en Peer de monteur voor het eindresultaat.

  Bergje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Aswa keukens:
  Van het begin tot het eind hadden we het idee dat er geluisterd werd naar onze wensen en daar werd ook tot in extrema naar gewerkt. Niets dan lof en een aanrader voor eenieder die een nieuwe keuken nodig heeft.

  D. Bakker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 11.   schrijft over Aswa keukens:
  Lekkage leiding boiler na aansluiting van ASWA monteur.

  Door de aansluiting leiding van de boiler niet goed te bevestigen aan de afvoer pijp is deze gaan lekken. Omdat dit druppels zijn en niet direct zich baar is, is het na 1 jaar het hout gaan rotten van de spoelkast. ASWA heeft de leiding gerepareerd maar wilt niet een nieuwe spoelkast betalen dat mag de klant doen. De reden is, garantie verstreken. De klant kan het verhalen bij zijn eigen verzekering word er dan gezegt.
  Ik vind dit geen stijl.
  Verschillende email verstuurd naar ASWA service maar kreeg geen antwoord, zelf steeds moeten bellen voor antwoord.
  Geen manier van doen.
  Dus mensen opgelet. Kijk alles goed na.

  van Koll geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Aswa keukens:
  Als de handtekening is gezet, ben je als klant niet meer in beeld.
  Onze keuken is op een schandalige manier achtergelaten door de monteurs. Inmiddels zijn we drie maanden verder en we zitten nog steeds met een onafgemaakte keuken.
  Er worden dingen gezegd die niet worden nagekomen.
  Een grote teleurstelling.

  Jolanda geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Aswa keukens:
  Oprecht zeer betrokken en passie voor het product. Prachtig geleverd op basis van een eigen ontwerp.

  Dirk L geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Aswa keukens:
  36 jaar geleden een poggenpohl keuken bij aswa in Helmond gekocht daar toen goed geholpen dus daar ga
  ik nu ook kijken

  piet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Aswa keukens:
  Samen nog niet echt begonnen aan het startproces van onze keuken , maar toch hebben wij alvast een winkel bezocht die ons kan begeleiden in onze keukenaankoop.

  Aswa is een prachtige winkel. Na binnenkomst een goed kort eerste gesprek gehad met adviseur paul . Dit lijkt ons een efficiënte, deskundige en creatieve ontwerper.

  JR Halbertsma geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 17.   schrijft over Aswa keukens:
  Goed gesprek gehad, eerst wensen vanuit ons kant op papier gezet. Nemen ruim de tijd voor hun klanten. Tot 2x toe ruim 2 uur tijd voor ons vrij gemaakt. Smeren niet de duurste dingen aan, adviseren juist om basic te blijven met apparatuur. Zelf gekozen voor een siematic keuken, totale waarde van 26000. Wel aan de dure kant, geven aan een basis prijs te hebben waar weinig speling mogelijk is.

  Anonymouse geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Aswa keukens:
  Goede verhalen gehoord over Aswa keukens. Uiteindelijk hier gaan kijken en
  een simatic keuken uitgezocht. We zijn goed geholpen en kregen
  praktische tips.

  Monique geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Aswa keukens:
  Heel stijlvolle keukens. Ze verkopen hier het neusje van de zalm; keukens van Siematic en alleen maar A-merkapparatuur. We kwamen er helaas al vrij snel achter dat dit ver boven ons budget ligt.

  Roel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 20.   schrijft over Aswa keukens:
  Hier een poos geleden geweest. Wij zijn toen een prijs overeengekomen van 13000. We hebben niet ter plekke getekend. gelukkig maar, want in de offerte stond:

  Prijsvast was tot 15-12-2015. Vanaf 16-12-2015 tot 15-12-2016 knnen de prijzen met een maximum van 5 % stijgen. Ik heb daar een vervelend gevoel over, omdat ik 650 euro van de prijs af had gekregen en laat die 5% nou net 650 euro zijn.

  B geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 21.   schrijft over Aswa keukens:
  Eerste indruk redelijk:

  Wij kregen een magazine mee waar de mogelijkheden in staan. Voorzichtig al wat omtrent de prijs losgepeuterd bij de adviseur. In deze winkel liggen de prijzen behoorlijk hoog!

  Calis geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 23.   schrijft over Aswa keukens:
  Het advies vanwege de ruimte leek in de showroom naadloos aan te sluiten op onze wensen. Achteraf had ik wellicht toch voor andere apparatuur gekozen als ik het over zou mogen doen. Desondanks staat er een keuken waar veel mensen jaloers op zouden zijn.

  Anoniem geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 24.   schrijft over Aswa keukens:
  Gepassioneerd bedrijf dat de nadruk echt legt op het koken, maar er vooral alles aan doet om het perfecte model te maken. Daar kwamen wij te laat achter: ons budget was niet toereikend genoeg. Toch was dit voor ons een prettig bedrijf en heeft het ons verder geholpen om onze ideeen vorm te geven! Graag de tips.

  Geraldine geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 25.   schrijft over Aswa keukens:
  Wij zijn tot nu toe in onze zoektocht het meeste te spreken over deze winkel. Qua design hebben zij hier alles wel voor elkaar. Ontvangst was uiterst warm met een zeer enthousiaste adviseur, zelfs nadat wij hem vertelden dat onze keukenplannen pas over 2 jaar spelen. voelden ons gewaardeerd, iets wat bij andere winkels niet altijd het geval is.

  Irma geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 26.   schrijft over Aswa keukens:
  Je weet natuurlijk nooit wat de toekomst brengt en hoewel we nu heel prettig in ons huis wonen willen we toch rekening houden met een eventuele verkoop bij alle aanpassingen die we in en om het huis doen. Dus ook bij de keuken!

  Daarop zijn we op zoek gegaan naar een keuken die wel aan onze eisen voldoet, maar niet te eigenzinnig is qua ontwerp: een tijdloze keuken die de echte huiselijke sfeer ademt. Bij ASWA in Helmond zijn we moeiteloos in deze missie geslaagd. Nu een aantal maanden na het plaatsen hebben wij nog steeds het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt met onze stijlvolle Eggersmann.

  Buitenom de keuken, kunnen we ASWA bovendien aanraden vanwege de excellente service en correcte afhandeling van het hele aankoop- en leverproces.

  I. Hendriksen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 27.   schrijft over Aswa keukens:
  Aswa keukens in Uden heeft een prachtige showroom, maar het zijn wel keukens die flink wat kosten. Als architect heb ik zelf mijn keukenontwerp gemaakt. Bij een aantal keukenzaken een bezoek gebracht met mijn vrouw (grando keukens in uden en nuva keukens in veghel) het meenemen van mijn eigen keukenontwerp werd niet echt in dank afgenomen. ik ervaarde een soort concurrentiestrijd in het keukenontwerp?

  Bij Aswa werd ik mijn ontwerp wel met open armen ontvangen en waren ze zelfs enthousiast over mijn ontwerp, waar ik toch maanden aan gewerkt heb. Voor 35.000 euro ben ik hier geslaagd en de keuken staat en is mooi qua belijning ten opzichte van de ruimte. Aswa is de plek voor exclusieve keukens. Een dikke 10!

  hans g geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 28. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 29.   schrijft over Aswa keukens:
  de showroom van aswa keukens in hilversum was prachtig, mooie grote opstellingen, onder andere de siematic painters collection. Onbetaalbaar maar echt de moeite waard om eens te zien. Omdat deze iets boven ons budget lag, gaan we nu kijken of we er een offerte gaan laten maken. De brochure van aswa keukens is een aanrader voor iedereen die voor een luxe keuken gaat.

  jeanine z geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 30.   schrijft over Aswa keukens:
  Wezen kijken en verliefd geworden op een siematic keuken bij aswa keukens in Hilversum. Prachtige showroom met hele mooie opstellingen en aldaar met volle tevredenheid bij paul een keuken gekocht. deze man heeft veel ervaring en passie voor zijn vak. Aswa is een aanrader en de keukenadviseur is in mijn ogen de beste die ik heb mogen treffen in keukenland. Veel dingen heeft hij ons uit ons hoofd gepraat en daar zijn we nu na de levering erg blij mee.

  jn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31.   schrijft over Aswa keukens:
  Was erg bang dat Aswa keukens iets boven ons budget lag, maar dat viel tot nu toe erg mee. Mooie showroom met prachtige keukens. Bij aswa word je echt in de watten gelegd. Nog niet gekocht en in twijfel..

  Erik geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden