Ervaring Aswa keukens

Beoordeling: 3.76 Aswa keukens is 21 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.76 uit 5 sterren.

Aswa keukens ervaringen? Uw nieuwe keuken een hoofdpijndossier vol klachten en slapeloze nachten, dat wilt u toch niet?Maandenlang geen gebruik van de keuken kunnen maken komt helaas vaker voor dan men denkt.

Om dat te voorkomen is het verstandig om voor aankoop research te doen. Met duizenden klachten en positieve reviews helpen wij hier graag bij.Wij ontvangen graag uw ervaring over een Aswa keuken. Zo kunnen mensen net als u ook een overwogen keuze maken.

Keukenzaken met een vergelijkbaar keukenaanbod als Aswa

 VERGELIJKBAAR KEUKENAANBOD ALS Aswa
 

Keukenzaak:

1. Siematic Oosterhout

Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

Keukenzaak:

2. I-kook keukens

Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

Keukenzaak:

3. Huisbezoek 1:1

Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

BEOORDELING

Keukenzaak

Aantal beoordelingen

 

1.

1. Siematic Oosterhout

60+ beoordelingen

Bekijk ervaringen>>

 

 

2.

2. I-kook keukens

175+ beoordelingen

Bekijk ervaringen>>

 

 

3.

3. Huisbezoek 1:1

35+ beoordelingen

Bekijk ervaringen>>

 

 VERGELIJKBAAR KEUKENAANBOD ALS ASWa

 

 

 1. Keukenzaak: 

1. Siematic Oosterhout

 Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

 2. Keukenzaak:

2. I-kook keukens

 Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

 

 3. Keukenzaak: 

3. Huisbezoek 1:1

 Beoordeling:

Bekijk ervaringen>>

 

Andere keukenkopers helpen met uw ervaring?

 • Over
 • vestigingen
 • video
 • gratis keukenbrochures
 • prijzen vergelijken

Aswa keukens algemene informatie

Aswa keukens is van oorsprong een familiebedrijf. Het bedrijf bestaat inmiddels 40 jaar en is flink gegroeid. Aswa verkoopt exclusieve kwaliteitskeukens van zeer goede kwaliteit. Aswa is zeer betrokken bij de klant en is financieel betrouwbaar.

Heeft u een flink budget voor uw nieuwe keuken? Dan is een bezoek aan Aswa keukens zeker de moeite waard. De adviseurs van deze keukenwinkel zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste keukentrends.

Bovendien heeft Aswa Keukens een eigen binnenhuisarchitect rondlopen die u advies kan geven over kleuren en een compleet lichtplan voor de gehele ruimte. De montage is bij Aswa ook perfect verzorgd. Deze keukenwinkel heeft eigen monteurs in dienst die continue opgeleid worden.

Er word gebruik gemaakt van verschillende A-merken, het merk SieMatic zie je in de showrooms staan en de inbouwapparatuur van de keukens van Aswa is Gaggenau, Siemens en Miele.

Tegenwoordig houdt Aswa keukens zich ook bezig met andere projecten, zo kunt u hier nu ook terecht voor een keuken in uw nieuwbouwwoning. U kunt een afspraak maken voor een advies gesprek.

Aswa keukens vestigingen

Aswa keukens heeft 4vestigingen in Dordrecht, Helmond, Hilversum & Uden.

Het perfecte startpunt voor een nieuwe keuken zijn gratis keukenbrochures.

 • 40.000+ aangevraagd
 • 650+ pagina’s inspiratie
 • Laatste modellen en trends
 • Leuke kortingsacties

Ontvang gratis brochures >>

Vergelijk Aswa met de goedkoopste keukenaanbieders van dit moment. Vergelijk direct >>

21 reviews & recensies Aswa keukens

Beoordeling: 3.76Aswa keukens is 21 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.76 uit 5 sterren.
 1. Jp van Tiel   schrijft over Aswa keukens:
  Door een gebrekkige advisering hebben wij een andere kookplaat gekocht dan wij beoogde. De verkoper zei achteraf dat het ook een waarloze kookplaat was die hij bijna nooit verkocht. Desalniettemin onze fout omdat wij ermee ingestemd hebben. Hij wilden onze ongebruikte plaat wel ruilen na aandringen maar tegen de volle prijs van de nieuwe. Onze plaat was, hoewel ongebruikt, niets waard. We konden proberen het op marktplaats te verkopen. Later kwam een aanbod van 1000 €. Dat hebben niet gedaan. De verkoper, man van 55 jaar, begon te huilen omdat hij ook maar een mens was zei hij en de kritiek op zijn advisering hem teveel werd; Echt waar! Wij hebben afgezien van de ruil waar Aswa ook nadien nog op aan bleef dringen. Waarom is mij niet duidelijk omdat zij beweren mij een gunstig voorstel te doen. Aandringen op een soort geschenk terwijl men weigert de kosten van een correcte aansluiting te betalen is volstrekt ongeloofwaardig.
  Toen begon de ellende pas goed. Een grote keukenkast bleek beschadigd te zijn door schroefgaten van verkeerd geplaatste schroeven ( foto’s beschikbaar). De monteur had niets daarvan gemeld. Reactie van Aswa: geen probleem daar plakken we altijd een latje over. Dat is gedaan op 10 januari en op 15 januari sloot de laden niet meer omdat het latje eraf was gevallen en de sluiting belemmerde. Wij hebben onder protest de oplossing van het latje geaccepteerd omdat het aan de binnen zijde zit en om verdere schade te voorkomen aan stuc of schilderwerk als de kastromp vervangen werd.
  De koelkast was niet aan aangesloten, de snoer onvindbaar en dus ook niet getest. Op 10 januari werd door een monteur ontdekt dat de snoer op de vloer lag achter de plint temidden van alle afval zoals zaagsel, stukken hout, plastiek en een kabelgoot van de verlichting. Dat heeft hij hersteld. Verder waren klodders silicone kit in de kasten achtergebleven om een andere beschadiging te verdoezelen. Die klodders zitten er nog steeds.
  De laden sloot nog steeds niet goed. De reden was dat onder het toeziend oog van de monteur van Aswa de loodgieter de aansluitpunten, die door Aswa zijn bepaald en correct door de loodgieter zijn gemaakt, nu niet correct had aangesloten. Geen nood de monteur van Aswa pakt een grote waterpomptang en forceert de aansluiting die nu scheef zit en snijd een deel van de kunststof wartel weg.
  De laden sluit nog steeds niet goed. Aswa weigert de aansluiting aan te laten passen. Zij zijn daarvoor niet verantwoordelijk want zij adviseren niet altijd de loodgieter. Wanneer ze dat wel doen en wanneer niet staat nergens ( mail beschikbaar). Een andere oplossing, scheef K.Z., is de kast verder beschadigen door er een stuk uit te zagen en dat zou ik niet willen (mail is beschikbaar). Bij nader inspectie bleek de wasbak scheef in het blad te zijn geplaatst met ongelijke kitnaden in drie dimensies nl voor achterwaarts, rechts links en in diepte. Bovendien ware er onderbrekingen in de kitnaad door ontbrekende kit en op andere plaatsen was de kit over de rand van de wasbak gesmeerd (foto’s beschikbaar). Dat moest ik zelf verwijderen met HG was het antwoord. Roest vlekken in de was tafel van waai roest ( foto beschikbaar). Zou wel verdwijnen in het gebruik of kon ik verwijderen met een product (mail beschikbaar). De kit rand tussen blad en spatscherm vertoont uitstulpingen (foto beschikbaar) . Hierover is geen reactie gekomen.

  Hoe een slecht bedrijf een heel goed product kan verpesten: advies koop geen keuken bij Aswa. Als je dat al zou doen betaal nooit voor aflevering zoals ze eisen. De installatie is uitbesteed en bijzonder slordig. Denk er ook aan eenmaal betaald kennen ze je niet meer bij wijze van spreken. Oh ja een monteur verscheen tijdens onze verhuisdag om het latje opnieuw te plaatsen. Ik werd gevraagd, in die hectiek, om op een iPad een krabbel te zetten om dat bezoek te fiatteren. Dat zei de monteur althans en dat is ook gebruikelijk. Nu zegt K.Z. van Aswa dat ik alles heb goedgekeurd en de keuken is afgeleverd. Van die krabbel en de afleveringverklaring heb ik nooit iets gezien in de vorm van een mail of een brief.
  Op een vraag om opheldering over de vernielde aansluiting reageert men niet eens meer.

  Jp van Tiel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2. Nick   schrijft over Aswa keukens:
  Ronduit slecht. Na betaling ben je niks meer voor ze.

  Nick geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3. Huib   schrijft over Aswa keukens:
  Goede ontvangst , professionele uitstraling met een goed advies

  Huib geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Marie   schrijft over Aswa keukens:
  Voor in voor ons nieuwe “klushuis” hebben wij bij Robbert onze droomkeuken gekocht! Hij heeft perfect meegedacht en ideeën aangebracht om ons eigen ontwerp nog mooier te maken.
  Na de koop hebben we een duidelijke tekening van het benodigde leidingwerk en bouwkundige aanpassingen gehad zodat we alles goed konden voorbereiden voor de plaatsing. Deze verliep snel en soepel, in 1,5 dag was alles klaar. Nu 2 jaar later nog steeds erg blij en tevreden met onze keuken en de service van Aswa Keukens!

  Marie geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 5. Steffie vd Laar   schrijft over Aswa keukens:
  Hele fijne begeleiding bij het ontwerpen van de keuken, zowel qua design als in functionaliteit. Over het algemeen zeer tevreden, en we zouden ASWA zeker aanbeveling. Vooral vanwege de persoonlijkheid en ze gaven ons nooit een pusherig gevoel, wat we bij andere keukenzaken wel kregen.

  Steffie vd Laar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 7. Michelle   schrijft over Aswa keukens:
  We zijn erg blij met onze keuken, een echte eyecatcher in het huis. Van begin tot het eind erg goed geholpen. Er waren wat problemen met de vaatwasser, maar dat is snel en goed opgelost. Als we weer een nieuwe keuken nodig hebben, zouden we zeker weer bij aswa gaan kijken!

  Michelle geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8. Dave. D.   schrijft over Aswa keukens:
  Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Zij doen wat ze beloven en komen hun afspraken na. Mooi op tijd geleverd en super kwaliteit! We zijn erg tevreden over onze keuken en krijgen veel reactie op het prachtige design. Blijf zo doorgaan!

  Dave. D. geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9. Etienne   schrijft over Aswa keukens:
  We hebben meerdere showrooms bezocht, en op aanraden van vrienden, die onlangs een keuken bij Aswa hebben gekocht en heel tevreden waren, zijn we ook bij Aswa geweest. We werden erg vriendelijk ontvangen en uitstekend geadviseerd. Onze verkoopadviseur bood uit zichzelf aan wat schetsjes te maken, en zijn voorstellen waren zo origineel, dat we besloten hebben met Aswa in zee te gaan. Over de klantvriendelijkheid en service niets dan lof, de levering en installatie verliep goed, en wij zijn helemaal tevreden!

  Etienne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Yvonne   schrijft over Aswa keukens:
  Ons gevoel was dat er erg professioneel gewerkt werd, goed geluisterd naar wensen, tijd en aandacht, prima gereageerd op probleemstellingen die overigens door bouwbedrijf veroorzaakt waren.

  Yvonne geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 11. T. Ettinger   schrijft over Aswa keukens:
  Hoge deskundigheid bij opstellen keukenplan. Bedrijf laat duidelijk zien de klant te vertrouwen. Dit is zeker een aanrader voor goed advies! Wij zijn zeer tevreden.

  T. Ettinger geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 13. Bergje   schrijft over Aswa keukens:
  Fijne ervaring en een goede klik met onze verkoopadviseur. Eerlijk advies en een prachtig ontwerp, iets waar we zelf nooit op waren gekomen én binnen ons budget. De opstellingen in de showroom lieten een goed beeld zien van de mogelijkheden. Zo hebben we heel wat rondjes gelopen om de juiste apparatuur en kleuren uit te kiezen… Maar het is gelukt en nu de keuken er staat is ie nog veel mooier dan gedacht! Met dank aan het geduld van Julia onze verkoopadviseur, en Peer de monteur voor het eindresultaat.

  Bergje geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14. D. Bakker   schrijft over Aswa keukens:
  Van het begin tot het eind hadden we het idee dat er geluisterd werd naar onze wensen en daar werd ook tot in extrema naar gewerkt. Niets dan lof en een aanrader voor eenieder die een nieuwe keuken nodig heeft.

  D. Bakker geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15. van Koll   schrijft over Aswa keukens:
  Lekkage leiding boiler na aansluiting van ASWA monteur.

  Door de aansluiting leiding van de boiler niet goed te bevestigen aan de afvoer pijp is deze gaan lekken. Omdat dit druppels zijn en niet direct zich baar is, is het na 1 jaar het hout gaan rotten van de spoelkast. ASWA heeft de leiding gerepareerd maar wilt niet een nieuwe spoelkast betalen dat mag de klant doen. De reden is, garantie verstreken. De klant kan het verhalen bij zijn eigen verzekering word er dan gezegt.
  Ik vind dit geen stijl.
  Verschillende email verstuurd naar ASWA service maar kreeg geen antwoord, zelf steeds moeten bellen voor antwoord.
  Geen manier van doen.
  Dus mensen opgelet. Kijk alles goed na.

  van Koll geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 16. Jolanda   schrijft over Aswa keukens:
  Als de handtekening is gezet, ben je als klant niet meer in beeld.
  Onze keuken is op een schandalige manier achtergelaten door de monteurs. Inmiddels zijn we drie maanden verder en we zitten nog steeds met een onafgemaakte keuken.
  Er worden dingen gezegd die niet worden nagekomen.
  Een grote teleurstelling.

  Jolanda geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 17. piet   schrijft over Aswa keukens:
  36 jaar geleden een poggenpohl keuken bij aswa in Helmond gekocht daar toen goed geholpen dus daar ga
  ik nu ook kijken

  piet geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 19. Anonymouse   schrijft over Aswa keukens:
  Goed gesprek gehad, eerst wensen vanuit ons kant op papier gezet. Nemen ruim de tijd voor hun klanten. Tot 2x toe ruim 2 uur tijd voor ons vrij gemaakt. Smeren niet de duurste dingen aan, adviseren juist om basic te blijven met apparatuur. Zelf gekozen voor een siematic keuken, totale waarde van 26000. Wel aan de dure kant, geven aan een basis prijs te hebben waar weinig speling mogelijk is.

  Anonymouse geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 20. Roel   schrijft over Aswa keukens:
  Heel stijlvolle keukens. Ze verkopen hier het neusje van de zalm; keukens van Siematic en alleen maar A-merkapparatuur. We kwamen er helaas al vrij snel achter dat dit ver boven ons budget ligt.

  Roel geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 21. B   schrijft over Aswa keukens:
  Hier een poos geleden geweest. Wij zijn toen een prijs overeengekomen van 13000. We hebben niet ter plekke getekend. gelukkig maar, want in de offerte stond:

  Prijsvast was tot 15-12-2015. Vanaf 16-12-2015 tot 15-12-2016 knnen de prijzen met een maximum van 5 % stijgen. Ik heb daar een vervelend gevoel over, omdat ik 650 euro van de prijs af had gekregen en laat die 5% nou net 650 euro zijn.

  B geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 22. Calis   schrijft over Aswa keukens:
  Eerste indruk redelijk:

  Wij kregen een magazine mee waar de mogelijkheden in staan. Voorzichtig al wat omtrent de prijs losgepeuterd bij de adviseur. In deze winkel liggen de prijzen behoorlijk hoog!

  Calis geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 23. Geraldine   schrijft over Aswa keukens:
  Gepassioneerd bedrijf dat de nadruk echt legt op het koken, maar er vooral alles aan doet om het perfecte model te maken. Daar kwamen wij te laat achter: ons budget was niet toereikend genoeg. Toch was dit voor ons een prettig bedrijf en heeft het ons verder geholpen om onze ideeen vorm te geven! Graag de tips.

  Geraldine geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 24. Erik   schrijft over Aswa keukens:
  Was erg bang dat Aswa keukens iets boven ons budget lag, maar dat viel tot nu toe erg mee. Mooie showroom met prachtige keukens. Bij aswa word je echt in de watten gelegd. Nog niet gekocht en in twijfel..

  Erik geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar