ervaringen Keukenwarenhuis

Beoordeling: 2.27ervaringen Keukenwarenhuis is 22 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.27 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukenwarenhuis? Alle Keukenwarenhuis ervaringen. Van plan bij Keukenwarenhuis langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenwarenhuis.

Wat was uw ervaring met Keukenwarenhuis?

Zelf snel een recensie voor Keukenwarenhuis plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukenwarenhuis algemene informatie

Keukenwarenhuis is een echt familiebedrijf, het Keukenwarenhuis heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de keukenbranche en onder andere voort uit Hans Verkerk keukens. Keukenwarenhuis staat bekend om zijn goede prijzen. Alles is compleet en transparant geprijsd! Het Keukenwarenhuis specialiseert zich in compleet ontzorgde keukens voor de helft van het geld. Maar niet alleen voor een complete keuken kunt u hier terecht, maar ook voor nieuw keukenapparatuur, werkbladen etcetera. Dus bent u opzoek naar een keuken voor een goede prijs of nieuw keukenapparatuur? Dan bent u bij het Keukenwarenhuis aan het goede adres. En komt u vooral langs in een van de outlet showrooms. De keukenshowroom in Ter Aar is beduidend groter dan in Dordrecht, met 10.000 m2. Keukenwarenhuis heeft een duidelijk stappenplan en omschrijven helder op de website hoe je bij Keukenwarenhuis een nieuwe keuken koopt. Bent u benieuwd?  Ga naar de site van keukenwarenhuis voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Keukenwarenhuis vestigingen

Keukenwarenhuis heeft alleen vestigingen in de provincie Zuid Holland. Showrooms van Keukenwarenhuis zijn te vinden in Dordrecht en Ter Aar. Bekijk hier de website van deze keukenzaak. Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, klachten, beoordelingen en ervaringen Keukenwarenhuis.

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

22 ervaringen Keukenwarenhuis

Beoordeling: 2.27ervaringen Keukenwarenhuis is 22 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.27 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Meest slechte service die ik ooit heb meegemaakt. Wat een aanfluiting.
  Grootste fout die ik ooit in mijn leven gemaakt heb. overal zelf achteraan, klachten afhandeling zijn we nu al 9!!!! maanden!!! mee bezig. En dan hoop je maar dat het goed komt.

  klotewarenhuis geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Als trouwe fan van FC Dordrecht heb ik mijn kritische vrouw met enige tegenzin meegesleept naar shirtsponsor Keukenwarenhuis.nl. Je hoort mensen vaak klagen over de aankoop en plaatsing van hun keuken. Onlangs hebben wij een mooie keuken gekocht bij keukenwarenhuis.nl XXL in Dordrecht. Alle vooroordelen die mensen hebben over veel ‘keukenboeren’ gelden NIET voor keukenwarenhuis.nl. Dit is van begin tot t eind gewoon een goede oprechte zaak met mooie keukens van goede kwaliteit. Het eerste verkoopgesprek was gemoedelijk, helder en totaal niet opdringerig. De afwijkingen die wij wilden ten opzichte van de voordbeeldkeuken in de enorme showroom hadden een kleine maar eerlijke meerprijs. Denk aan upgrade apparatuur en andere/extra kastjes. Een paar weken voor de definitieve order kwam er eerst iemand inmeten en kijken of de leidingen op de juiste plaats zaten. In een tweede gesprek wordt daarna alles nagelopen en hebben we nog wat aangepast. Niet omdat dat ons werd opgedrongen maar omdat wij daar zelf om vroegen. De keuken bleef nagenoeg t zelfde in prijs. Zelfs in een final check een paar dagen later wilde mijn vrouw toch nog iets aanpassen. Ook dat was nog mogelijk. Dan de plaatsing. Dinsdag (augustus 2019) alle spullen gebracht door keurige mensen van een soort verhuisbedrijf. Op woensdag is de keuken perfect in 1 dag neergezet. Alle zaagresten en verpakkingen netjes afgevoerd en dus binnen een dag een topkeuken in ons nieuwe huis. Kortom een super tevreden klant met een prachtige en betaalbare kwaliteitskeuken met een service van A tot Z waar veel andere bedrijven nog wat van kunnen leren! Keukenwarenhuis is ook wat mijn kritische vrouw betreft een aanrader voor iedereen die toe is aan een nieuwe keuken.

  Timo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Koop hier vooral NIET je keuken!

  Onze ervaring met deze keukenspeciaalzaak is een grote nachtmerrie.
  Totdat het geld is overgemaakt is de service top. bij levering van de keuken is het verkeerde aanrechtblad geleverd (december 2018). Na hierover gebeld te hebben, werd mij doodleuk medegedeeld “dat ik zelf dan maar beter had moeten opletten bij het lezen van het orderformulier”.
  Vervolgens heen en weer gebeld en gemaild met klantenservice. In april 2019 (!) werd een nieuw aanrechtblad bezorgd. Helaas….weer verkeerd. Juiste kleur, verkeerde afwerking.
  Monteur is onverrichter zaken weer weggegaan. Nu is het inmiddels juni: vanochtend zou dan eindelijk het juiste aanrechtblad worden geleverd en gemonteerd (het tweede verkeerde aanrechtblad van 4 meter staat al maanden bij ons in de keuken). Krijgen wij net een telefoontje van de monteur “dat hij het niet gaat redden vandaag”.

  Nu horen wij dat er maar weinig keukenzaken zijn waar dit van A tot Z goed gaat, maar het Keukenwarenhuis krijgt van ons wel de hoofdprijs van slechte klantenservice, laxheid, gebrek aan proactiviteit, en kwaliteit van service over het algemeen.

  Zelden ZO klaar geweest met een bedrijf! Ik zal deze “speciaalzaak” dan ook absoluut aan iedereen afraden.

  Familie Peccia geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 5.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Een aantal jaren geleden (7 jaar) bij het Keukenwarenhuis een nieuwe Nolte keuken gekocht voor een zeer redelijke prijs. (Niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste) De keuken werd op de afgesproken datum afgeleverd en door de installateur geplaatst. Bij het uitpakken van de onderdelen bleken er 3 glazen onder platen van hangkasten en de glazen foto wand gebroken te zijn. Tevens zat er een deuk in de spoelbak. Alle problemen zijn in een korte termijn (3 weken) netjes opgelost en opnieuw geplaatst.
  Tot zover niets dan lof over deze keuken winkel.
  Kort geleden terug geweest en een nieuwe electrische oven gekocht. Bij het eerste inschakelen van de oven knalt direct de zekering eruit: Kortsluiting. (16 Ampére kan 3680 Watt aan en de oven is 2630 Watt dus de zekering is zeker niet overbelast).
  Direct terug naar Het Keukenwarenhuis en gevraagd of zij de oven terug nemen.
  Antwoord: Nee wij nemen die oven niet terug u heeft hem gekocht dus het is uw probleem. Neem maar contact op met de fabrikant u heeft 3 jaar garantie.
  Na veel heen en weer gepraat heeft de verkoper de fabrikant gebeld en een afspraak gemaakt voor reparatie bij ons thuis na 3 weken, dus 3 weken zonder oven.
  Volgens de verkoper is dat jammer voor ons maar verkocht is verkocht en wij nemen niets terug.
  Als het ons niet bevalt moeten wij voortaan maar naar een andere zaak gaan.
  Ik vind deze after sale service wel heel erg slecht.
  De monteur van de fabrikant vertelde ons later dat deze manier van service verlenen bij Keukenwarenhuis normaal is.

  Willy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 6.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Na 9 wk nog steeds met half afgemaakte keuken. Ondanks bellen , mailen nog steeds niemand die kan vertellen wanneer geleverd en afgemaakt wordt. Bijzonder agressieve verkopers, zeer slecht tel. bereikbaar wegens veel klanten met problemen en waardeloze klantenservice

  C Siemons geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 7.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Helaas een minder goede ervaring, in dit geval met de directie voor het oppakken van een klacht.
  Nadat wij een prima oriënterend gesprek hadden gehad duurde het langer dan afgesproken dat wij een tekening zouden krijgen zonder daarover geïnformeerd te worden. Ook nadat wij gebeld hadden bleef de tekening uit. Via Facebook hebben we een reactie gestuurd en werden we verzocht contactgegevens te sturen. Telefoonnummer gestuurd alleen ipv dat we gebeld werden kregen we weer een chatbericht met daarin ook nog een foute aanname. Lang verhaal kort te maken, ze hadden ons verwisseld met iemand anders.

  Na extra uitleg was het duidelijk en nadat ik had aangegeven er wel mee klaar te zijn en een review te schrijven werd de directie geïnformeerd. Nog steeds allemaal via de chat inclusief vele uitroeptekens aan de kant van keukenwarenhuis. Verkoper had later gebeld, excuses aangeboden en hem zouden wij dan ook graag een tweede kans willen geven.

  De “onsportieve” reactie van de directie hield ons echter tegen nadat we wat positief kritische feedback hadden gegeven over de chatsessie en de aanpak van hun rol hierin. Volgens de eigenaar was een eerste kort belletje van hun kant zeker niet nodig want chatten is de “nieuwe wereld”.

  Blijkbaar is het lastig voor keukenwarenhuis om op de chat onderscheid te maken tussen klantvragen en afhandeling van klachten. Tip voor de directie….een eerste telefoontje van 30 seconden kan wonderen doen.

  Fam Meijer geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Mijn keuken gekocht eind februari 2018 en tot op de dag van vandaag, 8 november 2018, nog niet compleet!
  Keukenblad is tot 5 x toe misgegaan…………..
  Klacht ingediend en ik kon naar Ter Aar komen voor een oplossing.
  Ik mocht uit eten als tegemoetkoming………. terwijl ik ondertussen niet kon verhuizen en dus langer dubbele lasten heb gehad (zeker 4 maanden). Ik heb vriendelijk geweigerd voor het etentje, dit is geen passende compensatie. Verder zou ik hier al drie namen kunnen noemen die mij niet goed behandeld hebben, maar die personen weten het zelf wel………..
  Mond-op-mond ‘reclame’ doet het ook heel goed, zeker in een drukke voetbalkantine waar ik wekelijks sta, en ook mijn aannemer zal bij de eerste beste keer dat een klant vraagt naar een keukenzaak ‘Keukenwarenhuis’ niet noemen…………… dan maar hopen dat het vuurtje gaat lopen. Dus wees gewaarschuwd!!

  J.L. IJspelder geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 9.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Beste mensen denk goed na voor u een keuke koopt by keukenwarenhuis TerAar heb in April keuken by hun besteld na eerder ellende gehad te hebben by een ander bedryf die my de bestelde keuken niet konden leveren voor de afgrsroken prys stond in m,n recht. kon ze aan klagen maar dat zou een jaar duren dat duurde me te lang heb geld teruggekregen kwam toen by keukenwarenhuis zelfde keuken alleen duurder en mat oké zou in juni geplaatst worden maar nee hoor het werd maanden later en in etappes zonder kraan was er niet by later kwam kraan en veel later m,n shouw en wat bleek hy paste niet er tussen weer ellende werdt opgehaald want hy bleek standaard maat 107 en ik moet 105 hebben die is er niet dus ze zouden hem wel laten vermaken en ja hoor vermaakt en ze hebben hem beshadigd dus nu hebben ze weer een nieuwe besteld weer standaard 107 moet weer vermaakt worden wordt pas in dec geleverd by keukenwarenhuis nog vermaakt worden en dan wachten wanneer monteur weer plaats hebt lekker allemaal je wordt geacht alles te betalen shouw moest ik nog betalen maar by aflevering werd er gezegd als u niet betaald nemen wy hem weer mee lekker allemaal mag dan bly zyn als hy nu goed op maat gemaakt is dat alles misschien in jan 20019 klaar is ik blyf zeggen dat de fout ligt by de gene die m,n keuken indeling heeft getekend want die wist ook van de standaard maat af van shouw en dat heeft hy niet gedaan maar ik ben de pineut met dit alles dus ik zou nooit het keuken warenhuis aan bevelen alleen maar ellende

  Sara geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 11.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Als het goed is komt 11 weken na plaatsing onze afzuigkap (2 x de verkeerde!) en we wachten ook nog steeds op elektriciteitszuilen. De communicatie is uiterst klantonvriendelijk!

  familie den otter geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 12.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Wij zijn zeer tevreden met onze keuken Nobelia Slpasch hoogglans wit.Er werd goed naar onze wensen geluisterd, advies en tips gegeven waar wij zelf niet opgekomen waren. Deze keuken is geworden zoals wij hem voor ogen hadden. Wij kunnen KEUKENWARENHUIS zeker aanbevelen.

  Mettie Wiegman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 13.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Na orientatie op een nieuwe keuken uitgekomen bij Keukenwarenhuis in dordrecht. Even rond gekeken en geholpen door een verkoper. Die heeft met ons meegedacht en tekening op papier gezet, dat ging nog goed.

  Op het afroepgesprek geconstateerd dat tekening niet helemaal juist was, hetgeen aangepast werd.

  Maar toen begon het gedonder:
  We werden geinformeerd dat keukenwarenhuis een foutje had gemaakt in de kleurstelling van onze keuken en dat deze wit zou worden ipv door ons gekozen kleur. Gewoon ter info, niets van overleg. De verkoper was niet bereikbaar – want dat mag niet omdat afroep al geweest was.

  Keukenwarenhuis bleef van hun probleem ons probleem maken en tot een passende oplossing is het nooit meer gekomen. Nooit meer keukenwarenhuis!

  Ontevreden klant geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 14.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Na een reklame gezien te hebben op facebook, besloten we een keuken Aan te schaffen bij KEUKENWARENHUIS. het verkopend personeel was heel vriendelijk en meedacht en mij geen mes op de keel zette waarvoor complimenten. Een aantal dingen klopten niet en zijn snel opgelost. Ook was men altijd bereikbaar en bereid om me te helpen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevereden ben over de service en met mijn keuken. Zelfs vonden we de bestaande grepen minder mooi na een berichtje kregen we spontaan een doosje nieuwe gestuurd binnen 24 uur. Dus zeker een AANRADER!

  Unal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 15.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Een kort verhaal. Wij wisten wat wij wilden en zijn akkoord gegaan met het prijsvoorstel. Dat voorstel komt wel op een wat vreemde manier tot stand. (Even bellen met de baas hoeveel er van de prijs af kan). Na akkoord te zijn gegaan volgt er een afroepgesprek in een prima sfeer en verder heb je er geen omkijken naar. Keuken is geleverd en geplaatst, in dit geval door John Schaap. Wij zijn helemaal tevreden en gaan er van uit dat een nog ontbrekend onderdeel wordt nageleverd en geplaatst. Keukenwarenhuis adverteert met keukens voor half geld. Wat dat inhoud is niet mij nog steeds niet duidelijk maar uiteindelijk is de prijs onderaan de streep hetgeen waar je wel of niet voor kiest.

  J. Hofland geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 17.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Tijdje terug een bezoek gebracht aan Keukenwarenhuis Dordrecht. 1e indruk was goed. Wat keukens bekeken en een verkoper wat vragen gesteld. Toen een afspraak gemaakt voor een offerte. Vandaag was het zover.

  Het werd een onprettig bezoek….Wat een verkoper ,..een echte verkoper met verkooppraatjes!

  We hadden gezegd dat we al een offerte van een andere hadden en wilden na laten gaan of we bij hun een betere aanbieding zouden krijgen. We gaven aan de maten door, soort kasten die we willen, overzicht van de apparatuur e.d. De verkoper dacht mee, hoe e.e.a. anders kan. Enkele aanpassingen waren wel goed, maar niet alles. Achteraf bedacht ik dat hij dat wellicht deed om te zorgen dat we daardoor de keukenprijzen niet 1 op 1 kan vergelijken. Hij maakte een tekening van de keuken op papier. De apparatuur die we bij de andere keukenzaak hadden uitgezocht waren oude modellen . Die had KWH niet in hun assortiment. Zij hadden alleen de nieuwe (luxere) modellen . Hij vertelde dat Siemens geen service leverde op oude modellen. Wat een onzin zeg. Alles en iedereen werd afgekraakt. De Nolte keukens (Duits merk) van de andere keukenzaak zou de eco-line zijn (dat is niet zo), KWH verkoopt alleen de luxere lijn van Nolte.

  Hij maakte een tekening van de keuken op papier en schreef op een blad de prijzen op van de kasten, apparatuur, installatiekosten e.d. “Ik dacht dat de installatiekosten waren “inbegrepen””. “Nee, dat geldt alleen voor de tentoongestelde keukens”. Hij kwam op een totale prijs van ca. € 22.000,- .Ik zei, dat is bruto, kan je met een reëele prijs komen? Dat kan alleen wanneer we gelijk konden beslissen. Hij wilde nl. niet zoveel werk verrichten ( alles in de computer te zetten) met de kans dat we vertrekken zonder een deal. Met een offerte kwam hij dus niet en hij wilde ook niet nagaan wat de uiteindelijke prijs zou worden. Wij hadden laten blijken dat we niet gediend zijn van hun manier van zaken doen. Meerdere keren probeerde hij ons zover te krijgen om gelijk te gaan beslissen. Na hem meerdere keren hebben aangegeven dat we dat niet gaan doen, vertrokken we zonder prijsopgave en zonder offerte. Begrijp de vele goede reviews op andere sites echt niet., Wij doen in ieder geval geen zaken met hun. Nu niet en nooit niet. Mijn familie , vrienden en kennissen zullen dat ook zeker niet doen!

  (slechte) ervaring geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 18.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Na een afspraak gemaakt te hebben bezochten wij het Keukenwarenhuis in Dordrecht. Eerst een tijdje rondkijken zonder daarbij benaderd te worden. Daarna, onder het genot van een kop koffie, een gesprek met een adviseur gehad. We wisten voor ons bezoek al hoe onze nieuwe keuken ingedeeld zou moeten worden, dus daar was geen discussie meer over mogelijk. Nadat we te kennen hadden gegeven welke in de showroom opgestelde keuken ons het meeste aansprak, werd er voorgesteld een prijsberekening te maken. Welke kleur frontjes, welk werkblad en welke greepjes zou later pas ingevuld worden,
  De berekening was spoedig gemaakt. De totaalprijs viel ons niet mee, maar er was al eerder gezegd dat er wel een “mooi prijsje” gemaakt zou worden. De adviseur verdween na de berekening even naar “zijn baas” en kwam na 10 minuten terug met een nieuwe prijs die ver, heel ver, onder de eerstgenoemde prijs lag en ook ver onder het door mij bedachte budget.
  Nadat er ook nog een deal was gemaakt voor een achterwand en enige andere zaken, is door ons de knoop doorgehakt en heb ik mijn handtekening gezet.
  Volgende week wordt de keuken ingemeten en daarna komt er nog een afroepgesprek waar alle details worden ingevuld, zoals de kleur van de fortjes, het werkblad, de achterwand en enige apparatuur.
  Tot dusver zijn we heel tevreden over de gang van zaken en zien de verdere procedure met vertrouwen tegemoet.

  P.A. van der Staal geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 19.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Ervaring keukenwarenhuis Ter Aar: Voor ons nieuwe huis zochten we een nieuwe keuken. Via internet hebben we echt alle keukenaanbieders bestudeerd. Ook gekeken op Marktplaats en naar showroom- en tweedehandskeukens. Daarna een oriënterend bezoek gebracht aan Keukenwarenhuis in Ter Aar. Lang rondgekeken, aardig gesprek gehad met een verkoper maar niet meer dan dat. We wezen een keuken aan die ons beviel en vroegen wat een hoekkeuken van 4 bij 1.75 meter, keukenserie Nolte, met inbouwapparatuur ongeveer zou kosten: 8.500 euro.
  We hebben niet laten blijken wat we van dit bedrag vonden maar wisten al wel dat we er niet zoveel aan uit wilden/konden geven. We moeten een heel huis opknappen. Daarna naar Superkeukens in Amsterdam-Zuidoost gegaan en een ontwerp en offerte laten maken. Een iets goedkopere keukenserie Nobilia, met alle inbouwapparatuur (koel/vries, oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser), ook 4 x 1.75 meter: incl. montage ca. 6.000. Helder verhaal gekregen, verkoopster gaf aan welke zaken binnen ons budget vielen (ja, we hadden wel een budget van 5.000 genoemd), ontwerptekening in 2D en 3D met verschillende aanzichten, ontwerptekeningen en offerte meegekregen en digitaal opgestuurd, bedenktijd en geen pressie.
  Omdat Keukenwarenhuis ook de goedkopere keukenserie Nobilia verkoopt, zij reclame maakten voor kortingen in de herfstvakantie en het maar acht kilometer van ons nieuwe huis is maakten we een afspraak met Keukenwarenhuis, op een vrijdagavond. Zelfde verkoper als in augustus. De verkoper informeerde eindeloos lang naar onze wensen terwijl wij met een helder ontwerp op papier kwamen, gebaseerd op kasten die zij zelf verkopen. We wilden onze eigen inbouwapparatuur gebruiken, alleen een vaatwasser en afzuigkap moesten nieuw aangeschaft worden. Op een gegeven moment vonden we het ‘voorgesprek’ te lang duren en we vroegen ‘hoe gaan we nu verder?’ Daarna werd het ontwerp uitgetekend op ruitjespapier met een liniaal. We vonden dit nogal knullig na de ervaringen bij Superkeukens. Vervolgens kwamen de catalogi erbij en werden de prijzen van de onderdelen vliegensvlug opgezocht en op papier geschreven en opgeteld: 11.000 euro. Mijn man vroeg heel nuchter hoe het kon dat er eerder een prijs van 8.500 was genoemd voor een grotere keuken van een duurdere serie, met alle inbouwapparatuur. Dat kon de verkoper niet verklaren, hij vloog naar achteren en kwam terug met een papiertje met twee bedragen en een handtekening van ‘de baas’ erop. Wij wisten dat dit toneelspel was. Voor 8.250 konden we de keuken kopen als we voor maandag beslisten. Als we meteen beslisten dan kostte de keuken 7.250. Het was tenslotte een actieweek. We waren niet zo alert om te vragen waarom we die korting niet meteen hadden gekregen als het toch actieweek was. We wilden niet meteen beslissen. We hadden een vervelend gevoel bij deze werkwijze, het gaat om veel geld, er was geen ontwerptekening en geen offerte. En wie zegt dat de opgeschreven prijzen en de optelsom klopten. Bovendien wisten we dat eenzelfde keuken bij Superkeukens konden kopen voor rond de 5.000 en dan zonder ondoorzichtig gereken, handjeklap en pressie. Als wij die vrijdagavond geen ja zouden zeggen tegen 7.250 euro dan zouden we nooit meer terugkomen, zei de verkoper. Dat kan zijn maar is niet ons probleem. En omdat we voor de tweede keer kwamen waren we toch van plan een keuken bij Keukenwarenhuis te kopen, zei de verkoper. Na een half uur soebatten – wij hielden de poot stijf, ook omdat we halsstarrig worden en de hakken in het zand zetten als iemand ons iets wil aansmeren of opdringen – was de prijs gedaald naar 6.300. De verkoper vroeg ons welk bedrag we in gedachten hadden; mijn man zei 6.000 (ikzelf dacht aan 5.000) en de verkoper zat op 6.700 dan was 6.300 een goede prijs om het af te maken, volgens de verkoper. We vroegen hoe het kan dat een keuken eerst 11.000 euro kost en een half uur later 6.300 euro. De verkoper antwoordde dat sommige klanten een keuken 11.000 euro waard vinden, anderen willen em kopen voor 8.250 of 7.250, en bij sommige klanten moet de verkoper er nog wat harder aan trekken om een verkoop rond te krijgen. En hij vulde aan: bij een volgende klant halen we het ‘verloren’ geld wel weer binnen. Deze toelichting gaf ons wel een kijkje in de keuken van het Keukenwarenhuis. De verkoper viel slechts één keer uit zijn rol; hij wilde weten waarom wij die keuken niet wilden kopen voor 7.250 euro. We vonden het eigenlijk niet zo chic om te melden dat we al een offerte hadden en wilden ook niet zeggen dat dat bij Superkeukens was. Omdat de verkoper bleef aandringen antwoordden we met enige tegenzin dat we dezelfde keuken ergens ander voor beduidend minder geld konden kopen. Zijn vinnige antwoord was: nou, dan koop je daar toch een keuken. Daarna wilde hij nog weten bij welk bedrijf. We waren er klaar mee en ondertussen zat een ander stel (jonger dan wij, wij zijn 50+ maar kopen een eerste keuken) ons achterstevoren op hun stoelen aan te staren, wat gebeurt daar nou, de verkoper stuift steeds naar achteren en de klanten kijken allesbehalve content. Ik zei tegen de verkoper dat ik me ongemakkelijk voelde, niet die avond ging beslissen – zeker niet zonder gespecificeerde offerte op papier – en wilde al opstaan. De verkoper probeerde het nog eens: als we i.p.v. een ladeblok en een lage apothekerskast gewone kastjes zouden nemen dan zakte de prijs onder de 6.000 en hadden we toch nog een mooie keuken. Nee: de keuken zou minder mooi zijn en ergens anders kan je wel de gewenste keuken voor minder geld krijgen. En minder functioneel, zeker ook in de toekomst: de komende 15-20 jaar moet je steeds bukken om je pannen achter uit het schap te trekken terwijl dat met lades niet zou hoeven. Toen we wegliepen vroeg de verkoper of we de keuken zouden kopen voor 6.000. We waren er helemaal klaar mee. In de hal hebben we nog even overlegd of dit een goede deal was maar we willen gewoon niet op zo’n manier kopen, beslissen en behandeld worden. Thuis hebben we meteen een fles drank uit de kast getrokken. We hebben het nog vaak over deze ervaring.
  Tijdens het klussen aan het huis kwamen we tot andere inzichten m.b.t. de keuken. De keuken zou 3.60 meter lang worden met een losse kast en – indien betaalbaar – een keukeneiland van 1.20 x 60 cm. Oven, kookplaat, koel/vries bezitten we en zouden we hergebruiken. Zonder keukeneiland kwam de keuken bij Superkeukens op ca. 5.000, zonder ondoorzichtig gereken, handjeklap en pressie. We kochten dus uiteindelijk een keuken bij Superkeukens. 17 januari komt ie.

  Marijke Kunst geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 20.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  De keuze zeer slecht ontbreekt hier.. Ik raad namelijk iedereen aan om met een GROTE bocht om deze organisatie te gaan. Totale keuken, is meerdere keren in de verkeerde kleur geleverd, onderdelen die zij geadviseerd hadden paste niet, fronten die niet juist waren, totaal geen communicatie mogelijk, fout op fout op fout wordt er gemaakt. Ik heb in tijden niet met zo’n slechte organisatue gewerkt!!!
  Nu ben ik bijna een jaar verder en heb nog steeds mijn keuken niet compleet. Ik heb spijt dat ik niet mijn keuken bij de IKEA heb besteld, die zijn teminste betrouwbaar, behulpzaam en service gericht!
  Wat is Keukenwarenhuis een puinhoop, ben slim en spendeer je welverdiende geld ergens anders, dan het uit te geven aan deze onbetrouwbare organisatie!!!!

  Boze klant geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 21.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Een grote teleurstelling. Keer op keer wordt de verkeerde kleur keuken afgeleverd en andere zaken foutief in bestelling gezet. Verkeerd geleverde spullen worden niet opgehaald. Het vertraagt en hindert de complete verbouwing van de beneden verdieping enorm. De woonkamer is voor ons gezin met kinderen hierdoor onleefbaar. Er wordt nauwelijks in oplossingen gedacht. Heb is duidelijkst dit “ons probleem” is. Drie en een halve maand na de afgesproken leverdatum is nog steeds niet de juiste keuken volledig geleverd.

  WH geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 23.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Goed ontvangen en een grote collectie keukenopstellingen en apparatuur.

  Cora geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 24.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Mijn moeder had een keuken besteld voordat ze plotseling overleed. Waar ik verhalen heb gelezen van andere keukenboeren waar ze de annuleringskosten vorderen bij de erfgenamen waren zij heel begripvol en hebben zij de order kosteloos geannuleerd.

  Voor mij een reden om in de toekomst een keuken daar te kopen en zal het zeker aanbevelen bij anderen.

  Rishi geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 25.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Precies dezelfde ervaring als Daniel hierboven. Dit was gisteravond. Wat een slechte, onbeschofte verkoper! Alles en iedereen werd afgekraakt, maar een tekening/offerte om aan te tonen dat ze de goedkoopste waren, kon meneer niet maken. Tenzij we van te voren zouden zeggen dat we gelijk een deal hadden! Belachelijk toch! Ben benieuwd hoe het gesprek verlopen zou zijn als ik een andere college had getroffen.

  Annette geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 26.   schrijft over ervaringen Keukenwarenhuis:
  Wilde een keuken laten tekenen en heb gekeken wat er gebeurde als ik open kaart zou spelen.
  Heb mijn budget gezegd van 15.000 uren en dat ik al een offerte had liggen van superkeukens (14000 euro).
  Precies dezelfde apparatuur er in opgegeven en ze wilde uiteindelijk geen eens een tekening maken.
  Alleen als ik van tevoren zou zeggen dat ik de keuken bij hun zou afnemen.
  Ik koop toch niks als ik de prijs nog geen eens weet?

  Daniël geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden