Keukenmontage

Keukenmontage? In de planning om een nieuwe keuken te kopen? Wordt die voor u geïnstalleerd? Eigen montage bedrijf of wordt het uitbesteed? Een keukenmontage is een belangrijk punt bij de aanschaf van een nieuwe keuken.
Ontvang de gratis keukenbrochures om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken of bekijk hier de goedkoopste keukens bij de momenteel voordeligste keukenzaak.

Keukenmontage en Installatie

Over het algemeen is het standaard bij een keukenbedrijf dat een nieuwe keuken voor u wordt gemonteerd en kook-klaar opgeleverd word. Zo hebt u zelf weinig zorgen en staat u al snel vol trots in uw nieuwe keuken te koken. Soms is de montage bij een keukenbedrijf gratis of het komt nog bij de keukenprijs op. Deze prijzen kunnen erg verschillen per keukenzaak.

 

Gratis keukenbrochures

keukenbrochures-aanvragen-keukenmontageOntvang net als vele anderen de gratis keukenbrochures. De brochures staan boordevol met interessante informatie, keukenopstellingen, tips en inspiratie. U kunt ze al binnen een paar dagen bij u thuis op de mat ontvangen. Gratis meer dan 500 pagina’s aan keukenbrochures.

 

 

Maar waarom is het prijsverschil soms zo groot? Dat komt omdat niet elke keukenzaak een eigen keukenmontage dienst heeft. Kleinere keukenzaken verkopen wekelijks/maandelijks een stuk minder keukens dan de grotere spelers op de keukenmarkt.

Omdat de kleinere zaken minder keukens verkopen is het makkelijker wanneer de kleinere zaken een keuken verkopen een montagebedrijf inschakelen en regelt dat het montagebedrijf uw gehele keuken installatie verzorgd. Zo worden er geen onnodige (personeels-)kosten gemaakt.

 

keukenmontage

Keukenmontage extern

In de meeste gevallen verloopt dit soepel. Er kan wel een nadeel zijn, namelijk: U hebt nu geen één aanspreekpunt meer, bij een complicatie zit u tussen de keukenzaak en het montagebedrijf in, en dat komt ook de communicatie niet ten goede.

Als dit gebeurt is dit erg vervelend maar de ervaring leert wel dat het vaker mis gaat wanneer er een extern bedrijf werkt. Want als er wat fout gaat is het niet het montagebedrijf dat gezichtsverlies lijdt, maar de keukenzaak.

Bij de grotere spelers op de markt bent u gegarandeerd van één aanspreekpunt, tenzij deze geen eigen montagebedrijf in dienst hebben. Bij een complicatie word er vaak al na één telefoontje actie ondernomen i.p.v. dat het allemaal via via gaat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verkeerde onderdelen, missende onderdelen, defecten maar ook de garantie en reparatie wanneer er achteraf wat stuk gaat.

Doe-het-zelf

Bent u zelf timmerman of een doe-het-zelver? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de keuken geleverd te krijgen en deze zelf te monteren. Zorg dan wel dan u weet wat u doet en dat er niks kapot gaat tijdens het monteren. Als een montagebedrijf wat stuk maakt horen zij dat onderdeel te vergoeden. Wanneer u zelf wat stuk maakt of breekt krijgt u dit onderdeel niet gratis opnieuw geleverd.

Maak hoe dan ook, klein of groot bedrijf, goede afspraken over de montage van uw nieuwe keuken. Wie monteert de keuken? Welke kosten zitten hier aan verbonden? En hoe zit het met de garantie en reparatie achteraf. Onze tip is om deze punten duidelijk af te spreken met keukenzaak zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

 

Opzoek naar uw droomkeuken? Ontvang gratis meer dan 500 pagina’s aan keukenbrochures of bekijk hier direct de goedkoopste keukens van het moment.

Spring naar toolbar