Ervaring Keukenconcurrent

Beoordeling: 3.27 Keukenconcurrent is 477 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.27 uit 5 sterren.

Keukenconcurrent ervaringen? Uw nieuwe keuken een hoofdpijndossier vol klachten en slapeloze nachten, dat wilt u toch niet?

Maandenlang geen gebruik van de keuken kunnen maken komt helaas vaker voor dan men denkt. Om dat te voorkomen is het verstandig om voor aankoop research te doen. Met duizenden klachten en positieve reviews helpen wij hier graag bij.

Wij ontvangen graag uw ervaring over Keukenconcurrent. Zo kunnen mensen net als u ook een overwogen keuze maken.

Keukenzaken met een vergelijkbaar keukenaanbod als Keukenconcurrent

540 reviews & recensies Keukenconcurrent

Beoordeling: 3.27Keukenconcurrent is 477 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.27 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vanaf het 1e gesprek tot aan de levering verliep alles prima.
  Na de oplevering bleek één gedeelte van het aanrechtblad te kort gezaagd, geen probleem, wordt opgelost…………2e aanrechtblad wederom te kort gezaagd!
  Dan wordt het toch langzamerhand wel een probleem.
  Je moet tenslotte vrij nemen en de elektricien moet ook weer opnieuw ingepland worden, niet geheel kosteloos uiteraard.
  3e levering aanrechtblad beschadigd, dus elektricien weer voor niets geweest, weer een halve vrij dag ingeleverd.
  Wat doet Keukenconcurrent hiermee? Helemaal niets! Een beetje coulance zou je wel mogen verwachten toch?
  Nee hoor, gewoon wachten en weer vrij nemen. Hoeveel verlof gaat hieraan verloren, ik heb ook maar 25 dagen per jaar. Elektricien weer opnieuw inplannen, kost toch ook alweer € 85 per uur.
  Ondertussen toch weer zo’n kostenpost van € 450 extra erbij en de keuken is nog steeds niet klaar.
  Slecht, slecht ,slecht en zeer onprofessioneel.

  Raymond Robeerts geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een half jaar na plaatsing van de door ons bij Keukenconcurrent Groningen gekochte keuken (26-04-2022) is deze nog steeds niet afgewerkt. Er ontbreekt tot op de dag van vandaag een schacht voor de afzuiginstallatie. We hebben daarover meerdere keren contact gehad, alsmede over het feit dat het de Keukenconcurrent zelfs lukt om een beschadigd front te vervangen door een eveneens beschadigd exemplaar. We hadden nog een beetje hoop dat de problemen op 4 oktober jongstleden eindelijk verholpen zouden zijn. Toen zou, na eerdere mislukte pogingen, eindelijk een schacht worden geplaatst en ook het beschadigde front worden vervangen. Wat schetst echter onze verbazing? We kregen een telefoontje dat de monteur niet zou komen omdat de te plaatsen schacht ook beschadigd bleek te zijn. En dus zijn we weer terug bij af. En krijgen we de mededeling dat we rustig moeten blijven omdat ze het uiteindelijk wel gaan oplossen….

  fam. N. Kiel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik heb in Amstelveen een keuken besteld, Dit was een zogenaamde “lever-keuken”; een keuken zonder montage. De Keukenman is 3x (!) langs geweest om te komen meten. Bij levering is een deel van de keuken beschadigd geleverd; kan gebeuren. Maar dan ga je installeren en kom je van alles tegen wat niet goed is. Zo zijn grieplijsten te kort, 4 kasten beschadigd en een afzuigkap die niet volledig is en de achterwanden die niet kloppen. Toen zakte de moed wel naar mijn schoenen. Meerdere keren de klanten service gebeld en iedereen die ik aan de lijn kreeg, vertelde een ander verhaal, Ik heb het via de manager van het filiaal gespeeld en ook daar kwam niet uit wat ik verwachtte. Bij de levering van de keuken, werd door 1 chauffeur gemeld dat je gewoon moet gaan installeren. Hij gaf aan dat bij de nieuwe levering ook de montage gedaan wordt. Immers heb ik een hele keuken besteld en geen defecte… bij het reclameren kwam er geen monteur terwijl ik wel alles had geïnstalleerd. Voor mij dubbel werk dus.

  En dan de achterpanelen. Die staan op tekening zoals ik ze hebben wil. Maar ja, dat kunnen ze dan weer niet leveren. Op dit moment is het 5 september en heb ik wel alles maar is een deel nog niet geïnstalleerd. De keuken is in december 2021 (!) besteld.

  De algemene stelling is dat als je betaald hebt bij Mandemakers, de service achter blijft. Ik ga nooit meer naar Mandemakers!

  Johan van der Linde geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 5.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik bel klantenservice KeukenConcurrent (optie 2, after sales) nu al 24:43 minuten. Wij doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen…

  Rozemarijn Bos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Keukenconcurrent:
  In november hebben wij onze keuken besteld welke op 19 januari is geleverd. Bij het monteren van de keuken bleken er echter meerdere onderdelen te missen en fouten te zijn gemaakt in o.a. de montage van het keukenblad en de greeplijst in de fabriek. Hieronder een korte opsomming van de fouten en gebreken:

  De uitsparing van de kookplaat is verkeerd gemaakt, waardoor deze niet mooi verzonken in het keukenblad ligt, maar er boven op.
  Het keukenblad is te breed geleverd, waardoor we onze muur hebben moeten uitkappen om hem passend te maken.
  Ophangsystemen voor de bovenkasten missen (welke we tot op heden ondanks meerdere malen aangegeven nog steeds niet hebben ontvangen, dus inmiddels zelf maar bij een bouwmarkt hebben gekocht).
  De uitsparing voor ventilatie van de kookplaat in de greeplijst is op de verkeerde plek gemaakt, waardoor de kookplaat nu niet kan ventileren.
  De bestekbak en combioven waren niet geleverd, maar deze zijn inmiddels een aantal maanden later wel nageleverd.

  We hebben deze problemen meerdere malen doorgegeven bij keukenconcurrent (zowel bij het filiaal, als de klantenservice). Keer op keer worden we echter óf genegeerd óf aan het lijntje gehouden met een vage reactie en wordt er geen actie ondernomen. Zo hebben we bijvoobeeld na de levering van de keuken deze problemen gemeld, waarop werd gevraagd om foto’s hiervan door te sturen. Dit hebben wij uiteraard direct gedaan. Op deze mail hebben wij echter geen reactie gekregen. Ondanks vriendelijke reminders op 15 februari, 24 februari, 5 maart en 10 maart bleef een reactie vanuit keukenconcurrent uit en werden we simpelweg genegeerd. Inmiddels hebben we denk ik wel 40 keer gemaild en een tiental keer geprobeerd te bellen, echter is zijn de problemen dus nog steeds niet opgelost.

  Na talloze pogingen tot telefonisch en/of mail contact kregen we eindelijk een reactie. Echter, werd er steeds maar geen actie ondernomen. Er is in de tussentijd contact geweest met het filiaal, de klantenservice en het hoofdkantoor van keukenconcurrent, waarna erkend werd dat de fouten in de bestelling en montage van het keukenblad veroorzaakt waren intern bij (het hoofdkantoor van) keukenconcurrent en/of de bedrijven waar zij mee samen werken. Het leek ons dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat deze problemen opgelost zouden worden door keukenconcurrent, echter niets was minder waar helaas.

  De missende onderdelen leveren en de verkeerd gemonteerde onderdelen vervangen was blijkbaar geen optie. Het aanbod vanuit keukenconcurrent was het volgende: óf een nieuw keukenblad leveren (exclusief montage) óf een compensatie van 750 euro te ontvangen. Als het keukenblad geleverd wordt en niet gemonteerd wordt, dan zijn wij alsnog de dupe van jullie fouten. Wij moeten dan dus zelf de kosten betalen voor het demonteren van het oude werkblad en het monteren van het nieuwe werkblad. Daarnaast bestaat dan het aanzienlijke risico dat andere onderdelen zoals de keukenkasten, de spoelbak en de inductiekookplaat beschadigd raken omdat deze vastzitten met stevige kit en schroeven. Deze extra kosten voor (de)montage en het risico op schade staan totaal niet in verhouding tot de 750 euro compensatie voor een keuken van ruim 11.000 euro. Eigenlijk is dit dus echt een absurd voorstel, dat wij op moeten draaien voor extra kosten door hun fouten.
  Daarnaast zijn de problemen van de greeplijst en missende ophangsystemen dan nog stééds niet opgelost. Vanuit keukenconcurrent werd alleen terug op het probleem van het aanrechtblad, maar van de andere fouten wordt blijkbaar gevonden dat wij het zelf maar mogen oplossen en zelf mogen opdraaien voor de extra kosten en nadelen.

  Wij hebben simpelweg betaald voor een keuken van ruim 11.000 euro en hebben door fouten van keukenconcurrent niet de keuken geleverd gekregen waarvoor we dit aanzienlijke bedrag betaald hebben. Het is echt te absurd voor woorden dat wij het allemaal maar zelf moeten uitzoeken, zelf moeten oplossen en zelf moeten opdraaien voor extra kosten door jullie tekortkomingen.

  De keuken is geleverd in januari en het is inmiddels juni. Inmiddels zijn we het dan ook spuugzat dat we continu maar achter jullie aan moeten zitten om een reactie te krijgen. We hebben inmiddels al heel vaak gebeld (waarvoor we elke keer eerst een uur in de wacht moeten hangen voordat we iemand te spreken krijgen) en zo een 40 keer gemaild, maar 80% van de telefoontjes en mails blijven dus gewoon onbeantwoord. Wij zijn er inmiddels echt helemaal klaar mee.

  Omdat wij het dus totaal niet zien zitten om zelf op te draaien voor nog meer extra kosten door hun fouten en het vertrouwen in een goede afloop compleet verloren zijn, hebben we gecommuniceerd dat we maar akkoord gaan met de compensatie en ons jammer genoeg maar neerleggen bij de problemen en fouten in de keuken, omdat het te veel energie kost om op een normale fatsoenlijke manier met de klantenservice van keukenconcurrent te communiceren en dit probleem op te lossen. Ondanks dat deze compensatie totaal niet in verhouding staat tot de gemaakt fouten in o.a. een werkblad ter waarde van 3500 euro, hebben we dit aangegeven omdat het ons dus zo veel energie en vooral ook tijd kost om continu maar te proberen om met hun in contact te komen. Niet geheel verbaasd hebben wij de beloofde compensatie nog steeds niet ontvangen ondanks opnieuw vele verzoeken en reminders. Beloofd is dat we deze uiterlijk 2 weken geleden ontvangen zouden hebben, maar dit is nog steeds niet gebeurd dus. Dit is dan ook de reden dat wij een slechte google review hebben achtergelaten, omdat we nou niet bepaald klantvriendelijk behandeld zijn, wat duidelijk moge zijn aan bovenstaande mail. Daarop kregen we een reactie dat we contact op konden nemen met een ander email adres voor afhandeling van onze klacht. Hier hebben we naar gemaild maar krijgen geen reactie op. Dit lijkt alleen maar om naar buiten te laten blijken alsof ze er alles aan doen om hun fouten op te lossen, maar achter de schermen gebeurd er dus helemaal niks zo lijkt het.

  Thomas geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Keukenconcurrent:
  gekomen voor een Offerte, vervolgens word er op een slechte manier een koopovereenkomst onder je neus geschoven. Dit onder naam van de offerte. Teken je het onder motto van `dan draai je mee in de actieperiode en kun je altijd nog verder kijken wat je wil` zit je er daarna wel aan vast of je mag dik betalen. Want verkoper weet hier vervolgens niks meer van. Nooit heengaan. Heel jammer dat dit zo moet.

  Leander Mennink geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Keukenconcurrent:
  in 1 woord geweldig, wat een vakmannen, niet te bereord om wat extra voor de klant te doen, op een deurrubber van de vriezer na ( probleem van die leverancier) heel blij met onze keuken , tot in de puntjes geregeld.

  erik vd galien geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer zeer slechte service!!!
  Keuken (4 kastjes en een hoge kast inc. apparatuur) besteld met Bora plaat en afzuiging, keuken kostte bijna €9000
  Wij wilden een buitenafzuiging, op dringend advies van verkoper van keukenconcurrent Oss een binnenafzuiging gepakt, want dit was veel beter, alle luchtjes zou worden gerecirculeerd en je zou extra warmte hebben.
  Maar deze verkoper vergat te vertellen dat de vloer van de keuken tijdens het koken spiegelglad zou worden door de vocht dat door de binnenafzuiging vrij komt.
  Klacht hierover ingediend, 2x zijn ze komen kijken en allebei zeiden ze dat we buitenafzuiging moeten hebben en dat dit een bekende klacht is.
  Kosten om dit te verhelpen zouden op €500 à €550,- komen
  Nu wil de keukenconcurrent dat we €813,= betalen om dit te verhelpen.
  Schandalig hoe ze omgaan met klanten als ze al betaald hebben

  Raassens geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 11.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Hallo Mijnheer/Mevrouw.
  Ik heb geen klacht, hoor. Ik ben Dove vrouw. Ik beval de keuken heel prima en ik ben teveel blij. Ik heb de keuken gekocht bij Keukenconcurrent te Zoetermeer. Er is een probleem bij de oven. De draaiknop is stroef en krijg geen beweging. Kan iemand
  langs komen kijken. Dan graag.

  Met vriendelijk groet M.M. Beerepoot-Vogelaar

  M.M. Beerepoot-Vogelaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De medewerker (S) heeft mij in begin november geholpen. Hij heeft met ons de keuken besproken en aangegeven wat de kosten van keuken zouden worden. Wij hebben akkoord gegeven op de offerte met voorwaarden dat we alles uiterlijk week 3 geleverd zouden hebben. S. gaf aan dat dit geen probleem was en dat het blad het langste duurde.

  S. gaf ook aan dat wij makkelijk het inmeten van de keuken zelf konden doen. Op zijn ADVIES gingen wij naar huis om in te meten. Daar kwamen we er al snel achter dat we dit beter niet zelf konden doen. S. gaf aan wij kunnen het voor u doen geen probleem Hij belt vervolgens dag later terug en geeft aan: Als wij het komen inmeten dan moeten wij het ook monteren (400eu extra). S. had ons dit niet verteld in de winkel, hij gaf aan dat hij het zelf wel kwam inmeten. Diezelfde avond kwam hij inmeten. Dag later belt hij op, nee het moet toch echt worden gedaan door een inmeter?? Hij geeft vervolgens aan dat er geen extra kosten voor komen maar het duurt wel weer 2 weken langer.

  Vervolgens gaat hij het blad bestellen. Het blad dient aan 1 zijde 60cm en andere zijde 60.5cm te zijn. Maar dit maatwerk bieden ze niet aan dus moet het 90cm zijn ( 100eu per m duurder). Nu hebben we toch maar 60cm besteld en moeten wij een stukadoor laten komen voor de afwerking (BELACHELIJK).

  Nu belt vandaag Keukenconcurrent op om een afspraak in te plannen voor de levering. Nu geeft de medewerkster vervolgens aan dat de kraan pas in begin maart geleverd kan worden?!?! S. had ons nog zo zijn woord gedaan dat dit in week 3 allemaal geregeld zou zijn.

  Ik bel S. op en geef aan dat ik kook van woende en onbegrip. Hij geeft aan dat hij vanaf moment 1 geen beloftes heeft gedaan en ze er allemaal niets aan kunnen doen. Vervolgens geef ik aan dat ik contact op ga nemen met zijn manager om te kijken of die iets kan betekenen, hij lacht mij uit als reactie..

  Heel professioneel dit allemaal.

  Roy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Keukenconcurrent:
  In de winkel van keukenconcurrent namen ze echt de tijd en was de verkoper vriendelijk. Echter na we de keuken hadden gekocht kwamen er allemaal dingen boven. Zo hadden we voor bepaalde dingen getekend die nu opeens niet leverbaar waren of waarvan ze zeiden die helemaal niet te verkopen?!?! Vreemd als het wel op de offerte staat.
  We hebben flink betaald om de keuken te laten plaatsen maar ook dit viel zwaar tegen. Geen klantvriendelijke mannen en kort van stof. Bij een hoogglans witte keuken, mat witte zijkanten. En deuren die de verkeerde kant op draaien. Eerst werd er gezegd dat we dit zelf moesten regelen en hier ook weer voor moesten betalen. Uiteindelijk met veel pijn en moeite heeft één van de monteurs ons hier bij geholpen en wordt dit uiteindelijk kosteloos verholpen…. Alleen wanneer is de vraag.
  Ik zou niet nog eens een keuken bij hun kopen.

  Winkel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keuken Concurrent:
  Keuken sinds eind vorig jaar sindsdien alleen maar ellende: lekkage (cooker), vaatwasser afvoer, combi magnetron, koelkast, kookplaat, afzuiger, werkblad en keukenkast deurtjes. Heb hard moeten werken om de centjes te kunnen sparen voor een keuken en elke maand komt er wel iemand voor mijn keuken. Elke x wordt het wel “opgelost” maar werkt niet motiverend als ik een week of maand later weer een probleem heb met mijn keuken. Hoor ook tegenstrijdige verhalen. Zo werd mij verteld dat er geen gaten gemaakt konden worden in spatwand voor Electra. Kennis van mij dezelfde keuken en daar was het wel bij mogelijk. Keuken bij hem was overigens kleiner maar kosten even veel. Ze wilde perse weten wat mijn klantnr was zodat ze dit konden matchen maar niet gegeven. Ik ben zeer maar dan ook zeer teleurgesteld en heb hier heel veel stress door. Dus lieve mensen denk goed na…

  Brigitte geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Keukenconcurrent:
  order number 20344057591
  Don’t FALL into their Trap and DO NOT sign anything they offer from such an Unethical business sales people and their branch manager.
  I was pushed to sign the offer way after closing time (against the law to keep shop late open on Saturday by Amstelveen Gemeente) of the KeukenConcurrent in Amstelveen at around 18:59 on 25th July and pay the deposit.
  Later came to know that this misguiding and trapping the customer on last working hour of the week is their forte.

  Even though I asked for a week time to think about it and mentioned like 40 times that I am being pushed to make decision, I was not given space to think and pushed to sign the offer agreement for almost an hour which was completely vague and pay the deposit. Offer agreement was vague in terms of price of all the furniture cabinets and appliances and discounts applied with a generic statement of possibility to change the design later but still not clear. No prices at all, nor the applicable discounts for which they had been exaggerating and reasoning to sign but only model numbers.
  Also, I was NOT at all informed of the deposit to be paid right away. AND ONLY AFTER SIGNING THE AGREEMENT was I informed that I need to pay 30% of purchase price if I decide to cancel now.
  I was NOT informed of 2 days of reflection period in which I can cancel the agreement.
  Even after my mentioning more than 3-4 times post signing the offer that I intend to cancel the installation mechanic and will arrange installation with handyman myself and I will remove inbuilt refrigerator and its cabinet and go for free standing one, I was kept in dark and NOT informed that updates in kitchen are possible keeping minimum of 75% of the purchase price.
  IN addition to NOT informing about 2 days reflection period, I was NOT informed of Amstelveen branch been closed on Sunday and Monday (which deprives me the opportunity to call to clarify or cancel the offer agreement.

  Already sent an email to cancel the offer and raised a legal error request of misguided and vague offer from the company.

  Note of advice for management to discourage such sales of the kitchen where sales person and their branch manager respect consumer choice of decision by providing sometime to ponder on the offer.

  Anonymous geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 17.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Bad services….😡
  😡 is dat nieuwe keuken????

  Lucie Kindlova geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Keukenconcurrent:
  I cannot recommend.

  We came to this place after a friend of us recommended it.
  we had two appointments, the first was to done to ensure the grand aspects of the kitchen, while the second was to finalize the needed points and set the date of delivery.
  In our second meeting we were pushed to signed in order to “secure” the delivery date for the kitchen, and while we expected to have the kitchen delivered, by the second week of August, it appeared that our sales agent put the delivery week on the first week of October. When we tried to understand how come this is the case, we were told that it because there was a “condition” in the contract, which made it an “offer” and not an order. Which in no point was told to us.
  While some aspects seems like they this company are ok, make sure to have EVERY SINGLE detail specified in the contract because if you wont, they will take advantage of you. Even now, when they said the “Manager” will contact us to solve this, we received an email, which shows that the person who wrote it had no idea about the current situation, heard new nothing about the phase of which we were in with the kitchen, and offered NO acceptable solution for the misleading and misinformation provided in our last meeting.

  Liran geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Slecht ervaring, slecht service, slecht monteurs, niet aanrader.
  Ik ga nooit bij keukenconcurrent spijkenisse.

  Iffi geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 20.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Spijt.
  Nooit en echt nooit bij keukenconcurrent een keuken kopen. Je krijgt er spijt van.
  Slechte kwaliteit. Slechte service. Slechte afhandeling van je klacht en garantie bestaat bij keukenconcurrent niet. Er wordt letterlijk gelogen.
  Kijk goed voor je zaken gaat doen met keukenconcurrent.

  H.alhamami geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 21.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring Keuken Concurrent Den Bosch:
  In november een keuken gekocht. In eerste instantie slecht advies gekregen waardoor we bijna 6 maanden later (!), nog steeds niet de keuken hebben waar we zoveel geld voor hebben betaald. Van het kastje naar de muur gestuurd, niemand binnen de Keuken Concurrent die dit probleem écht wil oplossen. Afgelopen half jaar de bevestiging gekregen dat we onze keuken NOOIT bij de Keuken Concurrent hadden moeten kopen en daarom adviseer ik ook iedereen om je keuken lekker ergens anders te halen;).

  Leonoor van rijn geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 23.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Klantvriendelijk personeel, zorgvuldige montage van de keuken. Slechte service als er iets met een apparaat is. Als klant moet je erachter aan mailen anders hoor je niets meer. Telefonisch beloven ze dingen waar je in de mail, die je dan eindelijk ontvangt, niets meer over terug ziet. De montage kosten zijn 80% van het apparaat die er nog bijkomen.

  Maas geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 24.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Erg ontevreden!
  Super ontevreden, liep afgelopen jaar met mijn vriendin keukenconcurrent Arnhem binnen.
  Puur met intentie om bedragen en voorbeelden te zien. De verkoper won ons vertrouwen en liet ons formulieren tekenen puur om ons wensen en keuzes te bewaren, de keuken zou een bedrag van bijna 9 duizend euro kosten! Wij liepen de winkel uit. En via Whatsapp had ik de weken erna 2x gevraagd voor een tweede gesprek, maar de verkoper was steeds ziek en had geen rooster omdat de hoofdkantoor dicht was!
  Wilde wel snel afspraak maken voor inmetingen bij ons thuis. Ben niet eens voor tweede gesprek geweest en er was al iemand thuis voor inmetingen!
  De verkoper heeft tijdens de eerste gesprek niet de algemene voorwaarden overhandigd!
  Heeft niet over annuleringskosten kosten gehad!!
  Dit heb ik ook als bewijs in mijn whatsapp gesprekken met hem, geeft aan dat hij niet daarover heeft omdat er nooit bij hem annuleringen zijn!!!
  Dit betekent niet dat hij als verkoper dit soort super belangrijke informatie niet aan mij doorgeeft.
  Ik net afgestudeerd en hoe kan ik een keuken van 9 duizend euro betalen! Ik heb hem heel snel gevraagd dat ik het niet meer wil, ik wil geen keuken!
  Wij hadden niet volledige informatie vanaf het begin!
  Wij wilden puur bedragen en voorbeelden zien.
  En nu jaar later ongeveer werd ik gebeld dat als ik het wil annuleren dan moet ik 30% betalen!
  Ik vraag dat ik een klacht wil indienen krijg ik verkeerde mailadres door! Die niet bestaat!
  Het is echt ongelofelijk, het is alsof ik voor niks werk!
  En ik werk in de zorg! Hoe kunnen jullie dit ons aandoen?? 1 gesprek gehad en nu moet bijna 3 duizend euro annuleringskosten betalen.
  Ik zou graag hulp willen want dit kan gewoon niet.

  Sabouri geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 25.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Helaas biedt de keukenconcurrent geen fatsoenlijke oplossing voor een grote fout. Mijn ervaring:

  Onlangs hebben wij een prachtige keuken besteld van maar liefs 19.000 euro bij de keukenconcurrent. Het is echt een prachtige keuken incl groot kookeiland.

  Helaas steekt de oven echter 2,5 cm uit het keukenblad wat een heel gek gezicht is. De symetrie zoals geschetst bij het design wordt immers verbroken. Keukenconcurrent zegt simpelweg dat het niet anders kan dus ik pech heb. Heel erg vreemd wanneer je op alle designs waar je voor tekent een perfect vierkant kookeiland wordt beloofd. Zeker voor een keuken van deze prijs een slechte afhandeling van een gegronde klacht.

  bruno geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 26.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent zwolle:
  Hallo.
  Inmiddels 2 jaar geleden keuken gekocht.
  Verkoper heeft meegedacht opzich prima.
  Vanaf Levering keuken tot op heden is vervangen:

  Vaatwasser motor
  Afzuigkap
  Front kastje ( beschadigt )
  Front lades ( monteur verkeerd geboord)
  Front vaatwasser ( lamineren begint te bobbelen)
  Frontje onder koelkast ( kras met levering)
  4 x Front koeler (deur trekt krom en is nog steeds krom)
  Plint zit losjes vast en hoekpunt valt eraf als je er langs loop.
  2x afstellen lades ( zakt door )
  Wasbak vervangen (scheef gemonteerd)
  Oven wand zet uit en bakplaat plus rooster vallen er zo uit..

  Een keuken van 10.000 euro.

  Pleijsier geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 27.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring Keukenconcurrent Arena:
  Mijn klacht is dat er bij mij de monteur de keuken heeft gekit met doorzichtige kit naast de wanden, waarvan de muren net gestukt waren maar nog niet gewit waren. In eerste instantie zag ik het ernst er niet van in, maar toen mijn muren werden gewit, zag je gelijk het probleem, namelijk dat verf niet op kit pakt en nu het aanzicht van de keuken is verpest. De schilder gaf gelijk aan dat het eigenlijk niet had gekit moeten worden. Ik de keukenconcurrent bellen met mijn klacht, foto’s gemaild etc. Oke monteur komt langs, ff gekeken, zegt ie dat zijn collega aangeeft het niet gekit te hebben, want dat mogen ze niet doen en ik moest maar bewijzen dat het hij het wel heeft gedaan, dus een welles en nietes getrek. Collega liegt!!! Hij heeft het wel gedaan. Nu komt de leidinggevende langs en beweert dat het de schilder schuld is want hij had niet mogen verfen, want zonder verf hadden ze het sneller kunnen verhelpen, waarop ik hem vroeg hoe het zat met de beschadiging van de muren tijdens het verwijderen van kit, als het niet geverfd was. Dat zou dan ook hersteld moeten worden, toch. Daar was hij het ook niet mee eens. En komt met een bedrag van 150 euro schadevergoeding, want het is allemaal de schuld van de schilder! Ik ben woest dat monteurs hiermee weg kunnen lopen en keukenconcurrent hier niets aan doet. Ik laat het hier niet bij zitten. Keukenconcurrent moet dit oplossen het asnzicht van mijn keuken is daardoor heel lelijk geworden.

  h. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 28. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 29.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Aankoop verliep vlotjes. Na 2jaar en 3 maanden alle apparatuur van ignis defect en de koelkastdeur krom. Helaas u heeft 2 jaar garantie, we nemen maximaal 1/3 van de kosten op ons.

  De deur kunnen we wel gratis vervangen. We wachten na ruim 6 maanden nog steeds op een afspraak die ons past.

  Niels geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 30.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keuken gekocht van € 13.000 bij levering kozijnenbeschadigd muur beschadigd en kapotte afzuigkap. Meneer die het keuken inbouwt is een zzper hij kan niks betekenen. Meerdere malen contact gehad na 1 jaar uiteindelijk niuewe afzuigkap geleverd. Echt een rotzooi bedrijf ga niet met hun in zee beter door Reddy keuken of star keuken. Ik raad deze hufters aan niemand.

  Harry geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 31.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Waardeloos

  Enkele maanden geleden een keuken gekocht bij de Keuken Concurrent in Den Bosch, maar 3 maanden verder en het is nog steeds niet afgrond. Half november hebben we de handtekening gezet en de keuken is net voor kerst gemonteerd. Een zeer chagrijnige monteur die zonder communicatie met de Keuken Concurrent, de stellingspoten met 3 cm heeft afgezaagd. Hierdoor is ons werkblad dus niet uitgekomen op een 90 cm hoogte die we hadden afgesproken, en tevens op de werktekening staat, maar op 86,5 cm. Je kunt je voorstellen dat dit verre van ideaal is en hierin heeft de Keuken Concurrent tekort geschoten. Wij zitten hierdoor al 3 maanden met een te laag werkblad en zonder bovenkasten, omdat deze dus ook niet gemonteerd zijn. Daarnaast lekte de Quooker nadat de monteur deze had aangesloten, hij heeft het hele waterplan omgegooid en niet gebruikt zoals op werktekening is aangegeven, heeft de vaatwasser en koelkast niet aangesloten. Uiteraard betaald om het goed gemonteerd en geïnstalleerd te hebben, maar ook hierin heeft de Keuken Concurrent gefaald.

  Als een bedrijf een fout maakt, dan zou je zeggen dat ze dit voor je gaan oplossen. Dit is bij de Keuken Concurrent absoluut niet het geval. Ze wijzen intern naar elkaar, schuiven het probleem af naar de klantenservice, die met een ‘oplossing’ komt: het werkblad kan omhoog door 3 nieuwe onderkasten te bestellen wat 700 Euro kost, MAAR dan willen we deze kosten splitsen.

  Dus wij betalen al 18.000 euro, de Keuken Concurrent creëert een onwerkbare situatie met een werkblad hoogte van 86,5 cm, en wij moeten dan nog eens 350 euro bij gaan leggen, terwijl er tot op de dag van vandaag ook nog geen oplossing is gevonden voor de 3 kasten boven het werkblad. Deze ‘aanbieding’ om de kosten te splitsen moesten we maar ‘heel snel accepteren’, want anders ‘moet je maar accepteren dat het zo is’.

  Bovenstaand is een korte samenvatting hoe het gaat als je een keuken koopt bij de Keuken Concurrent. Dus als je nog steeds aan het lezen bent, dan zou ik jezelf maar eens goed afvragen of je wel een keuken bij hen moet willen kopen. Want als ik je een advies mag geven, dan zou ik het mooi ergens anders doen.

  Ze geven je slecht advies, wat komt door onbekwaam personeel. Ze zijn volledig gefocussed om de sale zsm te beklinken, de service is dramatisch en de afwikkeling van alles hoef ik verder niet eens op in te gaan.

  Tip van de dag:
  Koop je keuken ergens anders

  Sjors van Zoggel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 32.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben goeie ervaring met de keukenconcurrent. Keuken wensen waren voor ons duidelijk. Zo ook ons besteedbaar budget. Daarmee in gesprek gegaan en met een uur een plaatje van een keuken samengesteld passend voor onze ruimte. Na de koop nog een keer een aanpassing gedaan. Verliep fijn. Afspraak voor inmeten ook geen opmerkingen. Aanpassen van leidingen zelf gedaan. Paar keer info gevraagd in de winkel en goed advies gekregen. Monteurs deden een extra leiding check bij het brengen van de keuken. Erg fijn geholpen. Helaas was op de dag van monteren de monteur ziek maar een volgende dag is een ander geregeld. Alle telefonische contacten verliepen gewoon fijn .
  Keuken is goed en prachtig gemonteerd en aangesloten. Een kleine schoonheidsfout bleek nadien en die is ook weer met veel vriendelijkheid en zorg hersteld.
  Kortom . Erg tevreden over deze “keukenboer” .

  V. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 33.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Waar moet ik beginnen?
  Bij het feit dat de verkopers vooral aan hun verkoopcijfers denken? Of bij de slechte kwaliteit of slechte service?

  We wouden ooit met de tijd een nieuwe keuken, dus gingen alvast even kijken bij de keukenconcurrent, na een uur drong de verkoper aan op te tekenen voor een keuken, want die dag was de laatste dag dat er een actie was “hele keuken halve prijs” we tekende maar gingen met een slecht gevoel naar huis.. we moeste ook al een voorschot betalen.. wat we kwijt zouden zijn als we ons bedenkte. Wat jammer dat ik dat voorschot niet gewoon heb late vallen.. want sinds de plaatsing van onze keuken half september zitten we met een Schots en scheve verkeerd geplaatste keuken.. vele telefoontjes later en een gerij van hier naar daar hebben we nog steeds geen goed geplaatste keuken, ook de kwaliteit van de kasten trekt op niets.. echt goedkoop materiaal!!! Ons werkblad dat van kunststof is trekt op niets.. en er zijn al verschillende stukken uit.. ook de apparatuur die volgens hun van A label voorzien zijn trekken op niets.. vaatwas was al meteen stuk, dampkap maakt ongelofelijk veel herrie.. mijn lijstje kan zo door gaan.. maar Het enige wat ik nog kan zeggen is dat de keukenconcurrent de slechtste keukens aflevert!!!

  S geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 34. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 35.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Onlangs met mijn ouders naar Keukenconcurrent Helmond geweest omdat zij een nieuwe keuken wilden.
  We hadden een afspraak met W. Mijn ouders zijn op leeftijd en zochten een eenvoudige keuken in dezelfde opstelling als hun huidige keuken.
  Eenmaal in gesprek werd het a snel duidelijk dat W geen zin had om mijn ouders verder te helpen, er werd allerlei onzin verteld, bv dat het leidingwerk verander moest worden terwijl de keuken in dezelfde opstelling blijft, er moest een stucadoor aan te pas komen volgens W. om een muurtje te stucen voor 600′- ( muurtje van 3m) en het ruime budget van mijn ouders was volgens hem al veel te laag.
  W. wist mij zelfs beter te vertellen wat de montage van mijn keuken heeft gekost terwijl ik die bij een andere zaak heb gekocht.

  Het was dus duidelijk dat deze meneer er geen zin in had om ons te helpen, dus wij stonden 15 min later een illusie armer en een ontevreden gevoel rijker, weer buiten.
  Deze W. pretendeerde ook dat de Keukenconcurrent absoluut de goedkoopste zaak van Nederland is.

  Mijn ouders hebben gisteren bij een andere zaak een keuken gekocht, geheel naar hun wensen voor veel minder geld.
  Hier bleek wel een adviseur te werken die capabel is, wat ook prettig is.

  Deze meneer behandelde mijn ouders met respect in tegenstelling tot W., hij behandelde ze namelijk alsof ze seniel waren.

  Mijn advies: Ga vooral NIET naar Keukenconcurrent Helmond.
  Mijn advies aan W: zoek een andere baan waarin je niet met mensen om hoeft te gaan, daar ligt duidelijk niet je talent.

  Martine geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 36.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Koop hier niks! Zodra je erachter komt dat er iets niet klopt dekken ze zich helemaal in en mag je het zelf uitzoeken. ( Je moet eerst wel even geduld hebben op een reactie). Schuld wordt bij ons neergelegd omdat wij de tekening (leidingadviesschema) niet goed hebben begrepen krijgen we nu een schiereiland ipv kookeiland. In de winkel allemaal leuk en lief maar zodra het rond is hebben ze maling aan je.

  merinde coppens geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 37.   schrijft over Keukenconcurrent:
  voor 9500 euro
  En de personeel die gaf mij 5 jaar garantie als ik 5 apparaten van whirlpool zou kopen,dat heb ik gedaan nu 2,5 jaar verder hebben 2 van deze apparaten het begeven. Ik ben teruggegaan naar keuken concurrent om dit te melden wat bekijkt dat ik maar 2 jaar fabrieksgarantie heb dit omdat ik de 5 jaar garantie niet heb aangevraagd. Pure oplichterij niemand heeft mij gezegd over het aanmelden van de apparatuur en wat mij betreft voor zo een bedrag hadden ze dit lekker zelf mogen doen als ze dit verkopen.
  Ik voel me zwaar opgelicht dus niet doen!!!!

  Bahari geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wat een slechte zaak.. Ik had van te voren al niet heel veel verwacht van de service van Keukenconcurrent maar het is gewoon nog slechter en beroerder dan dat ik had verwacht.. Bij de aankoop van de keuken wist ik niet zeker of ik wel of geen bovenkastjes wilde plaatsen. Bij het tekenen van de factuur hadden we afgesproken dat als ik later besloot dat ik geen bovenkastjes wilde ik deze nog in mindering kon brengen voor €396.. Uiteindelijk besloten dit dus te doen en de €396 in mindering laten brengen voor 4 bovenkastjes. Maar wel wilde ik de hoge kasten die ik had uitgekozen hoger bestellen dan ik had gedaan van te voren, +/- 20 cm hoger geworden.. Maar hier moest ik wel rond de €700 voor bijbetalen. Dus 4 boven kastjes worden €396 in mindering gebracht en een kast 20cm hoger bestellen mag je €700 bijbetalen. en dan is het mooiste nog dat als je de zijkant van de kasten in de zelfde kleur wilt als de rest van je keuken je hier ook nog voor moet bijbetalen.

  Ook heb ik bij het bestellen aangegeven dat ik een zwarte kraan wil met uitloop stuk.. Deze konden we in het assortiment niet vinden in de eerste instantie maar uiteindelijk toch 1 gevonden ! bleek na het tekenen dat dit dus ook een leugen was en dat ze gewoon weer een kraan op de factuur hadden gezet zonder uitloopstuk..

  Nu mag ik weer in discussie omdat de persoon die de keuken kwam inmeten heeft neergezet dat er een gat links naar buiten loopt voor de afzuigkap.. Dit is niet eens mogelijk omdat daar ramen zitten. Dit heb ik ook aangegeven bij het eindgesprek, en toen hebben we afgesproken dat ik voor de zekerheid ging checken hoe het dan zat en hun hiervan op de hoogte zou houden. blijkt dus dat er een slang naar de rechterkant loopt in een gat via de muur naar de schoorsteen. dit had de persoon die kwam inmeten dus niet gezien en nu krijg ik te horen dat de keukenconcurrent zich aan het inmeetrapport houdt en dat als het gat aan de linkerkant naar buiten niet gaat lukken ze wel wat koolstoffilters aan me willen verkopen.. Dit is echt te idioot voor woorden en de service is werkelijk belabberd. Je wordt gewoon in de maling genomen door deze gasten die totaal geen gevoel voor klantenservice hebben en je gewoon naaien voor een miezerig bonusje. Werkelijk geen goed woord over voor de manier waarop je behandeld wordt bij de keukenconcurrent, bij de gemiddelde kledingzaak wordt je nog vele malen beter behandeld dan hier. Als ik nog terug kon had ik dit gelijk gedaan.

  NIET AAN BEGINNEN DUS !!!!!

  joris geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 39.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben een aantal maanden geleden een keuken besteld bij Keukenconcurrent. De levering en montage van de keuken verliep soepel en ze hielden zich aan de afspraak.
  Wij kregen destijds te horen dat het keukenblad twee weken later geleverd zou worden omdat hiervoor andere werknemers nodig waren en het blad elders geproduceerd werd.
  Na twee weken kwamen ze hun afspraak niet na. We kregen te horen dat er een productiefout was, dus dat we nog eens 4 weken zouden moeten wachten. De vrouw van de klantenservice maakte ons duidelijk dat wij maar akkoord moesten gaan, omdat we anders nog langer konden wachten. Met tegenzin gingen wij akkoord.
  Op de dag die afgesproken was, is er niemand van Keukenconcurrent komen opdagen. Toen wij weer contact opnamen, hadden ze weer een ander excuus; ‘de afspraak zou niet goed in het systeem zijn verwerkt’.
  We konden een nieuwe afspraak maken maar dan zouden er weer 4 weken overheen gaan. Uiteindelijk zaten we dus op een levering van 2,5 na afgesproken.
  Nu zou aankomende donderdag eindelijk ons keukenblad gebracht en gemonteerd worden krijgen wij bericht dat ons keukenblad alleen thuis wordt gebracht. Maar dat wij maar een andere datum moeten plannen voor de montage.

  Hier hebben wij natuurlijk helemaal niks aan. Het blad staat dan alleen maar in de weg en dit was ook niet de afspraak. Ondertussen staat onze verbouwing al 3 maanden langer stil en hebben wij nog steeds geen stromend water. Ook hebben wij nu al 5 vrije dagen moeten opnemen zonder resultaat.

  Al met al een hele slechte service! Ik zou iedereen aanraden NOOIT bij Keukenconcurrent een keuken te bestellen!!

  Milena smits geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 40. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 41.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring Keuken Concurrent Utrecht
  In het begin waren ze heel behulpzaam en anthiousiast, zijn met het ontwerp bij het nieuwe huis langs geweest om in te meten. hebben ze niks gemeld. Komen de levering heren langs en zeggen gelijk öh, dit gaat niet passen, u moet er voor zorgen dat alle omleidingen worden geplaatst” mijn moeder werd er van beschuldigt dat zij het had moeten weten en regelen, als het niet binnenlevering en montage dag geregeld was (2 dagen) dat je alsnog de monteur moest betalen maar dan nog een keer afspraak maken en daarvoor betalen. Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt. Gelukkig hadden we een vriendelijke behulpzame monteur die met suggesties kwam en daarna toestemming om 2 delen om te draaien toch alles paste. Maar verkoop medewerkers en administratie die dreigden en brutaal aan de telefoon overkwamen, zorgt er toch voor dat niemand in de familie of vrienden groep om naar Keuken Concurrent te gaan (bovendien zijn ze niet eens de goedkoopste)

  nadine geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 42.   schrijft over Keukenconcurrent:
  13 september is onze keuken geleverd, de maandag er na werd hij geïnstalleerd. De monteur was netjes op tijd. Maar constateerde: geen boiler voor de Grohe Red. De keuken was rond een uur of 19 pas helemaal geïnstalleerd. De installateur bleek tussendoor nog andere klussen te hebben. Na installatie bleek dat niet alleen de Grohe nog niet werkte, maar ook dat er helemaal geen stromend wat was, de vaatwasser, magnetron én het gas niet waren aangesloten. Allemaal dingen die niets te maken hadden met de missende boiler. Daarom moesten we bijna vier weken wachten tot de boiler en de rest van de keuken was aangesloten. De tweede installateur kon wel alles aansluiten, alleen had hij tot zijn ergernis en verbazing geen idee dat dat nog nodig was. Niemand had hem verteld dat hij naast de installatie van de Grohe (installatietijd: 1 uur), de rest van de keuken nog moest doen. Gelukkig was hij er op tijd en was hij net voor etenstijd klaar. Het was dus bijna weer misgelopen. Weer een mega miscommunicatie.

  In die drie weken dat we geen keuken hadden waren we, met onze pasgeboren baby, aangewezen op afhaalmaaltijden en wasten we af in de badkuip.

  Voor dat zeer onnodige ongemak werden we graag voor gecompenseerd. Die compensatie kwam eerst in de vorm van een of andere domme woonbon. Later werd er geld geboden, maar dat bedrag werd weer ingetrokken omdat de klantenservicemedewerker haar meerdere verkeerd had begrepen. Toen eindigde het met minder dan de helft van het originele bedrag. Supoer slechte klantenservice, nog slechter bedrijf.

  Bart Vos geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 43.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Verkoop verliep nogal dwingend. Afspraak was dat de keuken op afroep geleverd zou worden. Mijn man werd opgenomen in ziekenhuis en was erg ziek. Dit duidelijk gemaakt aan de beller van Keukenconcurrent: wacht met bellen tot over een paar maanden. Tóch blijven bellen en zeggen: de keuken staat in de weg en moet uit de loods, etc.
  Dan blijkt er een meetfout gemaakt te zijn: we krijgen een kleinere wasbak dan ingetekend (dus goedkoper) én leidingwerk moest daardoor veranderd worden. Deze kosten plus goedkopere wasbak werden niet vergoed..
  Ja, een aanbod voor de helft van het bedrag van het leidingwerk.
  Wat een firma.
  Deze keuken was onze bijkeuken, verkoper wist dat de échte keuken over 3 jaar zou komen. Hij zei dat maak ik dán met jullie wel goed, nou dat hoefde niet meer van ons!

  M. Boonstra geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 44.   schrijft over Keukenconcurrent:
  doe nooit zaken met Mandemakers Keukens; KeukenConcurrent; Keuken Kampioen.

  Wat een waardeloze tent is dat. en allemaal onder een ander labeltje! En dan nog het lef hebben om aan te geven (als je belt) dat meneer een betaling heeft gedaan (mijn man dus) en ze dus alleen zaken doen met meneer.

  Maken fouten, inmeten, onnodige hoge kosten die erbij komen, vanwege verkeerd advies. moet je 2 weekjes uitstellen, geen probeem, verwachten vervolgens het volledige geldbedrag op rekening. Doe je dit vervolgens netjes en laten ze dan ineens weten dat je moet wachten tot oktober. Geen enkel bedrijf laat je onder “een leugen over datum net NA de bouwvak” een volledig bedrag betalen om vervolgens oktober een keer te leveren.

  brenda geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 45.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Pas op met de acties. Ze zeggen dat je korting krijgt maar ze gooien eerst de prijs omhoog waardoor je uiteindelijk net zoveel of soms meer betaalt. Ze hebben zelfs bij iedere actie een aparte folder met andere prijzen. Blij dat we onze keuken elders hebben gekocht.

  Barbara geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 46.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De aankoop verliep goed
  Maar bij levering miste we een paar dingen.
  Naar veel bellen en mailen toch nog wat gekregen .
  Wachten nu zo 9 maanden op de koolstoffilter tot opheden naar meerdere telefoontjes nog steeds niet geleverd .
  Schande dat je zo met je klanten omgaat.

  miltenburg geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 47.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer slechte zaak. Precies verteld wat we wilden. Alleen had de verkoper de schouw “per ongeluk” vergeten erbij te zetten. Wij hadden ook beter moeten opletten. Maar toch. Toen kwam er dus 1100 bij. Tsja. Ruit oven ontploft. Zouden direct offerte krijgen. 2 weken later zelf maar weer gebeld. Ruim 20 euro duurder dan bij de fabriek zelf. We zouden via keuken concurrent korting krijgen. Dus niet. Afzetters. Koop je keuken hier niet!! Ga naar een goede winkel. Overigens soft close kastjes zijn na 3 maanden al niet meer soft close.

  Kirsten geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 48.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een keuken gekocht goed behandeld de keuken is geplaatst niets was teveel voor de monteur hij is fantastisch geworden bedankt Sander

  Van Houten geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 49.   schrijft over Keukenconcurrent:
  keukengekocht
  Hij werdt ingemeten. kregen week voor levering bericht dat keukenblad niet meer leverbaar was. bleek dat na enige tijd er kleur verschil ontstond. vond het heel netjes. andere uitgezocht. na levering de keuken zelf geplaats vonde het te duur om hem te laten plaatsen kwamen op bij 1300 euro daar voor. vind het slecht dat die prijzen zo hoog liggen per 4m2. bezig met plaatsen kwamen we erachter dat er veel niet deed deugen. als de deur van de koelkast open ging ging ook de deur van de vriezer open. grote onzin. de afvoer van de afzuiger is 150 doorsnee. de kasten zijn hoger dus kunnen alleen met plastic afvoer werken in de plate vorm. zeer sclecht in gemeten.

  astrid geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 50.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vaatwasser met hard brom geluid.
  Gebeld met keukenconcurrent met deze klacht. Advies van keukenconcurrent vaatwasser niet gebruiken, er komt een monteur kijken naar het probleem. Monteur inderdaad komen kijken, nu blijkt dat we een vaatwasser hebben met een hele grote motor en een db van 49. Het licht niet aan de vaatwasser die is niet kapot, probeer maar met keukenconcurrent een coulance regeling te treffen. Die zelfde dag gebeld met keukenconcurrent en ik zou worden teruggebeld. Echter ik ontving het volgende mailtje:Beste meneer/mevrouw van der Heijden,

  Allereerst bedankt voor uw mail.
  Het apparaat is geleverd conform koopovereenkomst.
  Het (gemeten) aantal DB is inherent aan het product, zoals terug te lezen in het rapport is dit niet op te lossen door het vervangen van onderdelen.
  Ik kan u tegen een coulance prijs een nieuw apparaat aanbieden met minder DB.
  Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

  Met vriendelijke groet,
  Kim Vos
  We hadden een andere vaatwasser uitgezocht en wel Indesit difp28t9aeu met een prijs van rond de €350. Krijg van keukenconcurrent een offerte meet een prijs van € 359.
  Weer gebeld met keukenconcurrent met de vraag of ik hier prijs van de andere vaatwasser mee kon verreken. Echter men moest dit even uitzoeken en ik zou weer worden terruggebeld.Echter tot mijn verbazibg volgende mail ontvangen

  Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad betreffende de offerte voor de vaatwasser. U was van mening dat het ging om een omruilactie. Dit zou ik voor u navragen bij mijn leidinggevende, omdat het gaat om een gebruikt apparaat.
  Doordat het apparaat gebruikt is, kunnen wij het niet retour nemen. Waardoor de offerte is gebaseerd op een compleet nieuw apparaat is. Wellicht dat u zelf de huidige kan verkopen.
  Wat blijkt nu ik moet de volledige prijs betalen voor een andere vaatwasser. Ik vraag me hier toch echt af wat ze hier bedoelen met een coulance regeling.
  Ik vind dit een zeer slechte zaak en de service van keukenconcurrent is ook zeer ver te zoeken.

  hkhk hkhk geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 51. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 52.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We zijn keurig geholpen. Verkooptraject & levering prima, compleet en op tijd. Alleen geen kit randen er bij maar daar is overheen te komen.

  David geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 53.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Fijn geholpen ondanks beperkt budget gingen ze toch maximaal voor ons!

  Rinaldi geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 54.   schrijft over Keukenconcurrent:
  onbetrouwbaar, geen verantwoordelijkheid en neemt de klant na verkoop niet serieus. Vorig jaar een dure keuken gekocht van onze spaargeld. De plaatsing was amateuristisch. Na grote lekkage door slechte montage probeert de Kc de schuld af te schuiven. Onze woonkeuken is veranderd in een bouwput. Met de feestdagen zitten wij in de puinhopen die de KC heeft veroorzaakt. Vanaf juni hebben wij de schade gemeld, Na 2 onderzoeken, meer dan 10 bezoeken van de experts van de KC, wordt weer een onderzoek voorgesteld. Allemaal om de verantwoordelijkheid af te schuiven.

  OB geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 55.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Alles werd ons goed uit gelegd. Wij kregen een duidelijk beeld van onze keuken en wat er allemaal bij komt kijken. Uitstekend afgehandeld door de montage en nazorg. Top!

  Robert Geerdink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 56.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer slechte afhandeling!! Verkoper M. verkoopt zoete broodjes, glanzend wit besteld en krijg keuken met roze gloed, ben tante til niet!!!

  Jacqueline geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 57.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We zijn geweldig tevreden over de Keukenkampioen en we zijn ontzettend prettig geholpen door medewerker Frank van Hengst. Hij heeft een prachtige keuken voor ons opgesteld, precies naar onze wensen met praktische en leuke adviezen voor een prijs die ons reuze meeviel. Hij denkt heel erg goed met je mee. Dankjewel Frank!

  Monique geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 58.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Amersfoort: Jammer dat ik een ster moet geven, want ik heb er geen goed woord voor over! Standaard verkooppraatjes, levering die niet klopt, hoop gezeur en gedoe. Kan allemaal gebeuren, maar als je dan contact opneemt wordt je voor “gek verklaard”, want alles is “verteld tijdens het gesprek” of heeft “nooit plaats gevonden zoals u het benoemd”. Het ligt allemaal aan de klant!
  Een klacht indienen heeft alleen zin als je zit te wachten op dagenlang wachten op reactie en achter mensen aanbellen, als je houdt van loze beloften en uiteindelijk teleurgesteld achtergelaten wilt worden met een bos bloemen.
  Het heeft me weken van dit alles gekost en uiteindelijk heb ik het opgegeven en probeer ik te genieten van het feit dat ik straks die bos bloemen met een smak in de kliko kan mieteren.
  Hopelijk kan ik mensen behoeden voor eenzelfde ervaring.
  Voor mij, mijn vrienden en familie NOOIT meer!

  Natasja geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 59.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik heb echt geen goed woord over over jullie als keuken concurrent en zal dan ook iedereen afraden om bij jullie wat te kopen. Monteur die slorig te werk gaat en slordig achter heeft gelaten dingen stuk (schroeven door buitenkant kast heen) . Of verlichting in kast niet aansluiten en zeggen dat er iets ontbreekt wat niet zo was. Boiler van cooker in kast je zetten dus kan na de hand niet meer onder kast gepkaatst worden dus moest weer uit elkaar,Apparatuur wat niet goed is en daarna vervangen wordt en die kapot is. Wacht nu op een bestelling van onderdeel, Kraan die niet helemal voluit open kan, beschadiging aan magnetron. En ga zo maar door. Dus al 10 monteurs verder. En ohja pas op met leidingadvies want dat is maar ADVIES maar als er iemand komt voordat keuken geleverd wordt en het klopt niet dan wordt er niks geleverd. En terug vallen op de winkel ho maar want alles moet voor de klantenservice winkel druk alleen maaar op knopje van bestellen. En afspraak maken dat je terug gebelt wordt is ook al te veel gevraagt. Pffff om gek van te worden. En dan nu dood leuk met een comensatie komen van 150 euro te besteden in een woon winkel.

  Jessica de vries geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 60.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn tevreden en hebben het idee een goede prijs/kwaleteit verhouding met de keuken. Wij konden het ook goed vinden met de plaatsers van de keuken .

  Willem en Jeanet geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 61.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ook 3 jaar na aanschaf zijn we nog supervriendelijk geholpen met defecte quooker, niet alleen bij het zetten van de handtekening van onze nieuwe keuken. Top!

  D. Coblijn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 62. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 63.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zo ziet u maar weer, de keuken is pas nodig in 2019 en zo kom je ineens met een nieuwe keuken naar buiten 🙂

  Met onze logische twijfels zijn er toch wel wat onduidelijkheden weggenomen met betrekking tot onze nieuwe keuken door de man.

  Ergens wel wat te vroeg getekend. Aan de andere kant ben ik blij dat het rond is, ik ben ook al niet de jongste meer.

  Ben W. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 64.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Goede ontvangst in de showroom, snel een medewerker bij ons die ook niet meer van ons geweken is. Plaatsing werd helaas wel een week opgeschoven door miscommunicatie. Wel in een keer goed dat compenseert. Over het geheel toch een goede beoordeling waard.

  Gerard geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 65.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De keuens zijn mooi maar als je naar de keukenconcurent gaat moet je onderhandelen dat moet je dus net liggen. mij ligt t totaal niet en ik zou dat spellentje niet willen spelen. dan maar naar superkeukens of ikea waar je gewoon meteen de reeel prijs krijgt

  tuinfluiterstaatmeneer geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 66.   schrijft over Keukenconcurrent:
  keuken gekocht voor een goede prijs realisatie was conform afspraak wij kennen de verkoper bij keukenconcurent dus dat was mooi meegenomen in de prijs

  sulaiman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 67.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Denken goed mee. Werd ons al snel duidelijk dat dit de plek was waar wij onze keuken gingen kopen en ze stelden ons niet teleur.

  Fred - Anja geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 68.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Slecht. Ze hebben betere juristen in dienst dan verkopers.
  Je verwacht als leek (consument) dat je goed op weg wordt geholpen met het uitkiezen van een keuken.
  Toen de gehele keuken ontworpen was en ik hem handtekening had gezet, kwam ik tot de ontdekking dat er geen stopcontacten waren voorzien in mijn granieten achterwand.
  Doordat ik deze fout in het ontwerp had geconstateerd, mocht ik opdraaien voor de kosten om extra gaten in de granieten achterwand te laten plaatsen.

  Mijn quooker was niet goed aangesloten en heeft waterschade veroorzaakt. Deze quooker is door de Keukenconcurrent geplaatst, maar het was niet hun schuld. Daar konden ze niets aan doen. Ik kon niet bewijzen dat zij deze niet juist hadden aangesloten.

  Mijn nieuwe afzuigkap moest aangesloten worden op een grotere diameter voor de luchtafvoer. Ik heb geen specificaties ontvangen van de gewenste afmetingen van de afzuigkap, dus diameter.
  Op het leidingschema stond vermeld letterlijk “Volgens specificaties”, maar ja als je deze specificaties niet meegeleverd krijgt is het de bedoeling dat je hier zelf, als consument voor gaat bellen. Als weerwoord geeft de Keukenconcurrent, wij zien in ons belsysteem dat U niet heeft gebeld om de specificaties van de afzuigkap op te vragen.
  Dit is toch belachelijk, ik heb nu een nieuwe afzuigkap die niet goed afzuigt en een enorm lawaai maakt.

  Kortom koop NOOOIT een keuken bij de keukenconcurrent.
  Een service tot aan de stoep dat de keuken is geleverd.

  Janssen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 69.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Goede ervaring met een super resultaat

  romy geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 70.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Erg lang en stevig dooronderhandeld. Uiteindelijk zijn we ongeveer bij de prijs uitgekomen wat wij in gedachten hadden. Nu nog wachten op de keuken, daar wij deze pas aan het einde van het jaar kunnen plaatsen.

  Remco geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 71.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Mooie keuken en redelijk goed verlopen montage door de keukenman.

  M. Kamphuis geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 72.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Enige maanden geleden in Deventer begonnen met super goed gesprek. Meteen aangegeven dat we geen belangstelling hadden voor idiote kortingen en dito acties dus er ging meteen al een bedrag van de prijs af. Met die schatting en onze wensen zijn we gaan tekenen en daarmee konden we met goed gevoel instemmen. Nu zich in het na-traject ook geen bijzonderheden voorgedaan hadden geven wij gerust 5 sterren!

  Leonie B. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 73. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 74.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Behulpzaam en vriendelijk, geen haast en aandacht voor ons. Prijs was voor ons niet doorslaggevend, met kennis meedenken en betrouwbaar overkomen wel.

  M Bruns geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 75.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Superfijn geholpen door mnr Kemp. Hem was geen moeite teveel en verstrekte ons alle informatie om een goede keus te maken. En dat werd keukenconcurrent!

  Fleur geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 76.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Bram verstaat zijn vak, scherp op de details en steeds geduldig.

  Melissa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 77.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent heeft ons uitstekend geholpen. De verkopers dachten perfect mee met ons en ook de montage door firma Keukenman was top.

  H de V geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 78.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Betaalbaar en goed van kwaliteit. Advies zonder dwang en klantvriendelijk. Pluspunt zou zijn voortaan een extra monteur mee te sturen de plaatsing duurde lang en had nog langer geduurd als ik de monteur niet zelf had geassisteerd.

  Jeroen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 79.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We zijn er heel tevreden over Keuken Concurrent. Bij keukenwinkels die we eerder bezochten was de ervaring niet om over naar huis te schrijven. Bedelen om een order tot gewoon onbeschoft ons niet te woord willen staan. Bij Keuken Concurrent werden we gasvtrij onthaald en ook meer dan een keer terug geweest om verdere details te bespreken. Voor deze goede zorgen hartelijk bedankt en we zijn zeer trots met de keuken!

  wij uit Geleen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 80.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Toen ik de winkel binnenkwam zaten de medewerkers achter de balie te eten. Geen fatsoenlijke goede dag zelf. Verkoper rook naar knoflook saus…bah.Ik heb net een huis gekocht waar een van de greep van de koelkast beetje beschadigd was. Ik wilde alleen een greep , maar dat was niet mogelijk ondanks keuken daar vandaan kwam. Ik zou ook terug gebeld worden wat nooit gebeurd was. We dachten ook aanrecht vervangen omdat bestaande niet mooi vond. ( die was nog van oude bewoners). Ik krijg de vraag van wat heeft u in de gedachte, hoeveel wilt u besteden. Dat vond ik maar vreemd. Ik zei dat het niet erg duur moet zijn en ik heb iets uitgezocht. Prijs was 1700 e maar hij kon een leuke prijsje voor mij maken…1100 e en plus die keuken greep (dat was andere verkoper) krijg ik dan gratis bij twv 14 e. Grappig want eerste verkoper die zei dat ik greep niet los kon kopen was 30e.
  Alles bij elkaar vond ik opdringerig en voelde me erg ongemakkelijk , dus ben ik gewoon naar een andere winkel gegaan.

  Bibi geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 81.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Behulpzaam en correct advies gekregen, dat blijft gewoon bij. Enige gezonde verkoopstress om te verkopen hoort daar we bij natuurlijk.

  Evengoed tot een voor ons goede prijs gekomen, daarna perfect opgeleverd

  Diane

  Diane geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 82.   schrijft over Keukenconcurrent:
  In eerste instantie waren we helemaal nog niet zo zeker van keukenconcurrent. De inzet en kennis van Rick heeft er toch voor gezorgd dat het goed kwam. Na lang zitten, vele voorbeelden en nog meer vragen hadden we eindelijk wat we zochten. Chapeau!

  Kelly geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 83.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ruim 2 jaar geleden een keuken gekocht met voor die gene die ons getipt had €250 tip geld.
  We zijn al 2 jaar bezig om dit uit te laten betalen.
  Zo kan ik ook tip geld uit loven als het toch niet betaald word.
  Zeer slechte zaak, ik zou niemand meer bij deze zaak een keuken aan bevelen. We zijn nu nog steeds bezig om het rond te krijgen., en gaan nu verdere stappen onder nemen.
  Ze krijgen van ons een 1. Super waardeloos.

  Broekman geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 84. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 85.   schrijft over Keukenconcurrent:
  goed geholpen filiaal Heerlen aanrader door dame

  G & C geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 86.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben onze keukn gekochtr bij kevin . zowel de keuken als het advies zijn goed bevallen

  jordy geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 87.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vriendelijk, deskundig en behulpzaam! En een goedkope keuken!

  Patty geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 88.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn geholpen door mevr Hoogstra en dat is supergoed gegaan. Door gerichte vragen bracht zij onze noden in kaart en tekende een echte droomkeuken. Omdat wij ondertussen werden voorzien van een hapje en drankje werden we het al gauw eens. De keuken is inmiddels naar tevredenheid geleverd 🙂

  Monique geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 89.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik ordernr. 20391052023 waarschuw een ieder die een keuken via Keukenconcurrent wil aanschaffen.
  Het verkopen in Venlo verliep vlot, toen wij onze zorgen duidde over de negatieve reviews werd dit met kracht ontkend. Zeker afgezet tegen de duizenden keukens per jaar die verkocht werden.
  Er wordt behoorlijk druk op je gezet om te kopen / tekenen. Ook laten ze je terug naar de winkel komen om zogenaamd alles door te nemen, maar hun doel is je nog extra dingen aan te smeren.
  Het plaatsen van de keuken was een drama. Wij kregen totaal andere fronten dan besteld/ Wel moet je dagen van te voren het volle bedrag betalen.
  Na de vaststelling dat er fout geleverd begint het afschuif systeem, de winkel in Venlo had het niet gedaan, onder druk zouden zij de klantenservice bellen, wat je toch echt zelf volgens hun moet doen.
  Niemand bood ook maar enige vorm van excuus aan, het was telkens een ander die een fout had gemaakt.
  In totaal heb ik 3 afzonderlijke vakantie dagen op moeten nemen voor dat alle problemen weer aangepakt werden. Fout geplaatste fronten, kapotte fronten die telkens opnieuw besteld moesten worden.
  Je moet telkens tekenen voor gedane werkzaamheden en dat alles wat niet goed is vervangen wordt. Ze leggen de druk bij jou als klant dat jij moet controleren dat alles goed is, terwijl je denkt dat zij de deskundige zijn die correct met jou investering om gaan.
  Nogmaals KIJK UIT VOORDAT JE MET KEUKEN CONCURRENT IN ZEE GAAT.

  Aanvulling 14-06:

  Ik (j.Kuijpers revieuw 11-06-2018) werd vandaag 17.30 door de klantenservice van keukenconcurrent gebeld toen ik opnam werd de lijn verbroken, (heb terug gebeld en kreeg het meer keuze menu dat ik weiger te gebruiken) , Vervolgens kreeg ik een mail met de vraag terug te bellen. Ik weiger jullie achterna te lopen.
  De bedrijfsleider van venlo heeft mij wel gebeld. Deed zijn best om de excuus over te brengen. Deed toezegging dat wat nog fout aan onze keuken is op te lossen. Wat hij volgens zijn zeggen aan zijn directeur terug zou rapporteren.
  Alles wat er tot nu is ondernomen door keukenconcurrent maakt mij maakt mij strijdvaardiger.

  Kuijpers geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 90.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De keuken werd bij ons bijna op tijd geplaatst. Kan gebeuren, foutjes in de planning. Na bijna een jaar begaf een scharnier van een kast het. Wij netjes klantenservice gebeld, nieuwe scharnier aangevraagd, hebben erbij gezegd dat het opgestuurd kan worden. Helemaal geregeld.

  Wat er ook gebeurde geen scharnier in de brievenbus. En dan ga je bellen. Wij zijn 3 weken verder, en dan willen ze een afspraak inplannen voor nog 3 weken later. Wij hebben niet gevraagd om een afspraak maar om een scharnier, die kunnen wij ook zelf plaatsen.

  Keukenconcurrent schuift alles lekker af op de leverancier, en de klant staat in de kou. Je hebt de keuken betaald, en als iets binnen de garantie valt, kun je het bekijken.

  Uilskuiken geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 91.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Top ervaring in Purmerend aandacht voor de klant en oog voor detail en prijsbewust. Als je ook gaat zorg dat je bij Tom zit die verstaat z’n vak

  Brthil geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 92.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Met hulp van Scott een keuken gezocht en gevonden voor een gelimiteerd budget echt een topper deze man

  Maick geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 93.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ruim 2,5 jaar geleden een keuken aangeschaft bij de Keukenconcurrent Arnhem. Over deze zaak geen kwaad woord maar wel over het hoofdkantoor/ klantenservice. Na 2,5 jaar begon het front van de vaatwasser aan de bovenkant iets te bobbelen, duidelijk vochtschade. Bij de handgreep was het niet goed geplakt en kun er dus vocht tussen komen. Via de vestiging bij de klantenservice terecht gekomen. Daar was het direct duidelijk, het was onze schuld. Wij mochten de vaatwasser, wanneer deze gereed was, niet direct openen want de hete wasem is funest voor een front. Dit was de eerste keer in mijn hele leven dat ik zoiets gehoord had. Ik gaf aan dat wanneer dat zo is men dat had moeten vertellen bij de verkoop/installatie wat niet het geval was. Daar was ze het met mij eens en voor deze ene keer zouden wij het frontpaneel vergoed krijgen. Echter bleek de kleur niet meer in het assortiment te zitten. Wij konden het front laten repareren bij Novanet. Offerte opgevraagd en doorgestuurd naar de klantenservice. Vervolgens te horen gekregen dat het niet vergoed werd, alle kosten waren voor ons……want ja het was immers vochtschade. Ongelooflijk dit, van mij krijgt de klantenservice een dikke 1, het liefst een nul maar dat gaat helaas niet. Ik ga mijn geluk proberen via de geschillencommissie wonen.

  Edwin Eshuis geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 94.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Almere: Vanf de dag van plaatsing hebben wij geklaagd over de kwaliteit en gebruiks vriendelijkheid van de door ons gekochte combi-ovens. We zijn direct naar de vestiging geweest, stuurt u een mail naar klantenservice, dit gedaan, geen reactie dus na een week nog een keer gemaild, eindelijk met iemand gesproken., er kwam een monteur. Deze hadden we niet nodig! We zijn ontevreden over de kwaliteit!!!! Drie maanden later en vele bezoekje aan de vestiging later… komt er een voorstel: u koopt 2 nieuwe ovens, u krijgt korting hoor en wij plaatsen ze!! We kunnen de ovens niet terug nemen . Wij moeten alleen even €1000 bij betalen! Zij hebben goede apparaten geleverd… de geboden oplossing zou een goed voorstel zijn…. ik denk het niet!!!
  Nooit meer naar de keukenconcurent!

  monique geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 95. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 96.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik bel met de klantenservice omdat iets over mijn geleverde keuken onduidelijk is, de dame van de klantenservice helpt mij al niet bepaald vriendelijk. Ik word doorgeschakeld naar het filiaal waar ik de keuken heb gekocht: Barendrecht. Daar wordt midden in het gesprek de hoorn op de haak gegooid. Bij de verkoop vriendelijk geholpen maar zodra het geld binnen is, is alle klantvriendelijkheid verdwenen. De inmeting is verkeerd gedaan en wij zijn niet voorgelicht over bepaalde zaken. Duizenden euro’s uitgeven en dan op deze manier behandeld worden. Als je een goede service wil koop dan vooral niet bij keuken concurrent!

  Roxanne geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 97.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een paar prachtige keukens gezien in het magaizne. Wij lopen veel later eigenlijk alleen naar binnen om informatie bij de keuken concurrent. Na ruim 3 uur staan we pas buiten, met een koopovereenkomst, zo snel kan dat gaan als het klikt…. Aan de ene kant gaat het kopen op dezer manier veel te snel, aan de andere kant hebben we dit nu eindelijk geregeld.

  Leonie en Sander

  Leonie van der Laan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 98.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn tevreden over het proces.

  Tijdens het gesprek hebben wij best nog wel wat concessies moeten doen aan onze wensen, waardoor we uiteindelijk toch onze keuken konden kopen, met iets minder gemakken.

  Toch zijn we blij dat wij de keus juist hier hebben gemaakt, wij willen immers absoluut geen boumarktkeuekn!

  Anthonie & Iris geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 99.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben hier onze handtekening gezet onder de keukenofferte voor een prachtige design keuken. Helaas kwam die prijs er pas nadat wij flink onderhandeld hadden en dat is nou ook precies wat ik er minder leuk aan vind, een keuken kopen op die manier is zo een beetje een domper

  L geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 100.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Echt perfect geholpen. Inlevingsvermogen deskundigheid en goede prijs alles was er. Zou kc groningen bij iedereen aanraden.

  Diane geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 101.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Slechte slechte slechte service!!! Mijn inbouw koel/vriescombinatie staat vanwege fouten van keukenconcurrent al anderhalf jaar midden in de woonkamer. Ondanks mijn verspilde energie tijd en verminderd woongenot is keukenconcurrent niet bereid om de montagekosten voor hun rekening te nemen.

  Geenkeukenbijkeukenconcurrent geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 102.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Offerte laten maken bij de Keukenconcurrent. Uiteindelijk kwamen we op een bedrag van bijna 12duizend euro. Dit vonden wij echter wat aan de hoge kant voor de keuken die wij voor ogen hebben.

  J. geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 103.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Slecht bedrijf met louche verkopers die als ze fouten maken er voor op laten draaien .
  Hebben er ook geen moeite mee om verhalen zo te verdraaien dat de schuld bij de klant ligt .

  Aderie schoep geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 104.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Slechte ervaring je betaalt alles van te voren dus geen poot meer om op te staan De afspraak Was geen zorgen perfecte levering nou daar Is niets van gekomen. Ze sturen zzp.ers die onbeschoft zijn de plaatsing gaf alleen maar problemen terwijl het voorwerk ook door een werkman van keukenconcurrent Was gedaan. Nu zit ik met schade aan de muren de vloer de kozijnen en een kast die verkeerd sluit. Blilbaar boeit j
  Het de Keukenconcurrent niet ik heb hun enquête ingevuld nou ze moeten nog terug bellen. De man die mij de keuken verpacht heeft een keer gebeld maar ach boeien geld Is binnen en ik zit met een keuken die niet af Is. Ik heb handtekening gezet na plaatsen omdat ik zo bang Was voor die kerel dat ik blij Was dat hij weg Was. Ga niet met keukenconcurrent in zee il heb nog nooit zo een slechte ervaring gehad met een keukenzaak.

  M.W. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 105.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Filiaal venlo is goed,prettige mensen en nemen de tijd.
  Dramatisch is het als er aanspraak op garantie gemaakt wordt.
  Keukenkastjes waar de fineer van afbladderd boven de kookplaat worden niet vergoed ,want is vochtschade zegt men.
  Nou vind ik dat als een keukenkastje van 4 jaar oud al uiteen valt ,een slecht produkt.Er zit 5 jaar garantie op.Er is gewoon een slecht produkt geleverd en een ontwerpfout gemaakt.Maar 2 keukenkastjes vergoeden zijn ze te schijterig voor.Koop hier maar beter niks meer.Is gewoon dezelfde rotzooi die je in iedere bouwmarkt voor veel weiniger kunt kopen.

  Binnen de garantietermijn valt het fineer van kastjes af boven kookplaat,wordt niet vergoed want is vochtschade wordt mij medegedeelt.Hier ben ik het niet mee eens want een keuken is om te koken en als daar schade uit voortkomt dan is er een slecht produkt geleverd.

  Frank Geenen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 106. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 107.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Prijs is goed maar het gesprek ging in sneltreinvaart, gemengde gevoelens!

  O.b.b geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 108.   schrijft over Keukenconcurrent:
  top service, geen druk en ruim de tijd om alle puntjes op de i te zetten!

  winkel: r’dam alexandrium

  vdploeg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 109.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn goed geholpen door Edwin, over de kwaliteit kunnen we nu nog niets zeggen.

  DS geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 110.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Eind vorig jaar een keuken gekocht bij de keukenconcurrent. Eerst een globale tekening en toen werd er gevraagd of er serieuze interesse was of oriënterend. Had het idee toen we zeiden dat het serieus was, er echt moeite werd gedaan. Wel enigszins onder druk gezet om uiteindelijk de handtekening te zetten met argumenten als: per 1 januari gaan de prijzen omhoog en de aanbieding van de apparatuur voor de halve prijs is dan ook niet meer geldig. Op het einde nog iets van de prijs afgekregen (verkoper moest overleggen met een meerdere) en het tegenvoorstel hebben we getekend. Er is geen woord gerept over de Corendon actie die toen liep !

  Anoniem geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 111.   schrijft over Keukenconcurrent:
  waren wel tevreden met onze keuken, maar de
  monteur was vergeten om de oven aan te sluiten, de doorvoer van de kabel moesten wij ook zelf in de achterwand zagen want toen wij dat ontdekte wilde de monteur er niet voor terugkomen’
  Het ergste was echter dat de keuken niet afgekit was maar toen wij daar achter kwamen begon het spaanplaat al op te zwellen door gemorst water in de keuken.
  Toen wij daarvoor klaagde werden wij grof behandeld en moesten we niet zeuren en het zelf maar uitzoeken. Wij hadden maar moeten zien dat er niet afgekit was. Wij hadden volgens de keukenconcurrent dat zelf maar moeten zien, afkitten was coulance en geen verplichting van de keukenmonteur.Ons advies ga nooit, nee NOOIT met de keukenconcurrent zaken doen

  haddock geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 112.   schrijft over Keukenconcurrent:
  ok moest wel flink onderhandelen maar we zijn tevreden met het resultaat.

  tip kijk vaak bij de konkurent op de site want ze hebben veel akties!

  Jess geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 113.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Carlos van Keukenconcurrent heeft ons goed geholpen. Keuken is geworden wat we wilde. vakkennis en peopleskills top

  bijrijder geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 114.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Snelle service van Nourat binnen paar uur alles klaar en extra uitleg + van de prijs kon nog 10 procent af

  Gulsen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 115.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een offerte laten maken er word gezegd wij geven prijs garantie nergens goedkoper nou vergeet het maar!

  Bij aankoop een reischeque van Corendon tewaarde van €1000 leuk een sigaar uit eigen doos
  De plaatsing en demontage kosten zijn €1000 hoger dan bij een ander!

  Gerrit geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 116.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer vakkundig geholpen, prettige zaak met vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen. Aanrader!!

  Suzanne Van Dongen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 117.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vorig jaar uitgekozen voor 50% korting. Wij nasr duiven vriendelijk pntvsngen . Direct duidelijk gemaakt dat ze een keuken offerte mochten maken en dat ik nietdirect tot kopen over ga. Nadat de offerte klaar was, was de prijs zo hoog dat na de korting de prijs nog belachelijk hoog was. Hiernabegon het dwingen om te tekenen met nog meer korting. Door niet te tekenen en weg te gaan werdt ikna het weekend gebeld om terug te komen voor nog meer korting. ze wilde de prijs niet via de telefoon vermelden. de verkopen vond zelfs dat ik hem chanteerde. Dat gaf mij de doorslag om geen keuken te lopen bij deze zaak die onder de mandemakersgroep valt.

  Teun geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 118.   schrijft over Keukenconcurrent:
  een goed 1e orienterend gesprek gehad bij keuken concurrent voelt wel goed in breda wie weet komen we terug want we hebben wel een nieuwe keuken nodig

  anja de smet geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 119.   schrijft over Keukenconcurrent:
  op een passtuk na, is de keuken helemaal glplaatst. Contact met hoofdkantoor liep goed

  j. nolte geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 120.   schrijft over Keukenconcurrent:
  filiaal Leeuwarden, geholpen door meneer Lantinga. Hij nam de tijd en deed echt zijn best ons een goed advies te geven. We hebben 3 uur bij hem zitten schaven aan de nieuwe keuken en daarna nog de prijs. MET SUCCES!

  Tara geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 121.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Effectieve snelle werkwijze geen geblaat maar veel wol zouden er zo weer kopen (vestiging Wateringen)

  Nicole & Cas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 122.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Dramatische ervaring! Duren keuken gekocht en vervolgens blijken de aansluitingen niet goed te zitten nadat twee personen op twee verschillende dagen zijn komen controleren naar het leidingwerk. Nu trekt iedereen zijn handen ervan af na levering en is de klant verantwoordelijk geven ze aan. Geen enkele concessie vanuit keukenconcurrent. Echt belachelijk hoe ze met de klanten omgaan, dit doe je niet! Let ook op dat de vestiging die je de keukenverkoop zijn handen er vanaf trekt na verkoop en aangeeft alles met het hoofdkantoor te regelen. Ik adviseur dan ook koop geen keuken bij keukenconcurrent.

  Jordi geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 123.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keuken kopen en betaald, beschadigd afgeleverd en door hun fout nu 3 weken wachten op een afzuigkap.
  Nooit je keuken kopen bij de keukenconcurrent.
  Waardeloze service.

  R. Meijer geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 124.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Mijn vrouw en ik zijn afgelopen week bij de Keukenconcurrent langs geweest:

  Vooraf geen idee wat we precies wilden. Nadat wij goed advies hadden gekregen gingen we samen aan de slag om een strakke keuken te ontwerpen. Uiteindelijk uitgekomen bij een prachtige moderne keuken. De verkoper wilde het liefst dat wij gelijk voor deze keuken tekende. Gaat dat zo?? Allen de prijs vonden wij wat aan de hoge kant, dus hebben we ook niet getekend. Nu gaan wij dan ook kijken welke keukenboer lager kan zitten met de prijs om zo te onderhandelen met de Keukenconcurrent. Ik denk dat het dus geen dagprijs is zoals men zegt.

  P. geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 125.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Klantvriendelijke medewerkers behulpzaam en heldere uitleg

  W.B. de Jong geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 126.   schrijft over Keukenconcurrent:
  hooglanskeuken wit goedkoop gekocht bij concurrent.
  goed advies en goede prijs. levevertijd wat aan de lange kant. ben wel tevreden.

  vd meer geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 127.   schrijft over Keukenconcurrent:
  zeer slechte ervaring super slecht gewoon oplichters van af het hoofd kantoor gewoon alles heel slecht geregeld ben nu 2maanden verder en de keuken is nog niet klaar krijg een mail van 6 december komen wij alles afmaken en ja hoor vandaag gebeld wij komen de 18 januari het afmaken gewoon oplichters heb er geen andere woorden voor nog niet een excuus ik advisier om hier nooit een keuken te kopen en zeker nooi vooraf te betalen ben gewoon genaaid

  esa bv geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 128.   schrijft over Keukenconcurrent:
  alles volgens afspraak keurig en netjes geplaatst en goede info voor lang plezier te hebben van mijn nieuwe keuken. bedankt.

  koos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 129.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Groningen: Verkeerd gemeten waardoor de keuken niet past (te groot is). Beloftes die niet worden nagekomen..geleverde keuken beschadigt. En ga zo nog maar even door…..

  Martin geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 130.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij kregen een tekening mee maar geen prijs, wel een schatting. (?) beetje beduusd de winkel uit gegaan.

  Jantine geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 131.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Amsterdam
  Een keuken die niet past (15cm afwijking), slechte service, eindeloze discussies en slechts 2.5% vergoeding voor materiële en esthetische waardevermindering. Dat is een samenvatting van de KeukenConcurrent.

  Een keuken bij KeukenConcurrent zou ik dus never nooit niet aan iemand aanraden!

  Hoogeveen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 132.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij troffen een adviseur, die duidelijk een passie had voor koken. (en dat was onze passie ook) Hij maakte lunch voor ons en wist werkelijk alles te vertellen over de verschillen in keukenappparraten.

  Wij hebben het gevoel de juiste keuze te hebben gemaakt om met keukenkampioen in zee te gaan.

  J.G.Koning geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 133.   schrijft over Keukenconcurrent:
  mijn man en ik zijn goed geholpen in de Keuken concurrent Heerlen, ver onder prijs van andere keukenboeren 🙂

  – over de montage en de afwerking zijn we ook zeker te spreken.

  Monica geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 134.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Leuke keukens de goedkoopste van 3 winkels die wij secuur aan het vergelijken zijn. Al werd er wel weer eens over mijn te besteden bedrag gedramd…waarom moet dat nou altijd??

  Wieneke geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 135.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Teveel nadruk op het verkopen van de keuken. Het eerste adviesgesprek lijkt t moeten eindigen met een verkoop. Niets voor ons. Vraagtekens bij de korting

  kapel geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 136.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Er was sprake van een goede sfeer, een goed ontwerp en een zeer aantrekkelijke prijs. Ook de levering en montage van onze nieuwe keuken zijn perfect verlopen.

  Lameris PJM geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 137.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Eindelijk! Onze prachtige witte keuken staat! En voor een goede onderhandelprijs. Wij gaan zeker terug als we ooit weer een keuken nodig hebben!

  Menno en Katja geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 138.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een keuken kopen bij keukenconcurrent groningen….

  1-Ze vragen van te voren wat je te besteden hebt,…geef dit nooit aan!
  want de prijs waar ze je een prachtige keuken voor aanbieden kan enkele duizenden euro’s goedkoper! Als je zegt dat je 7000 euro wil uitgeven,..nou dan kun je er gif op innemen dat ze daar precies of eigenlijk net iets bovenuit komen. en zullen je dan tegemoetkomen in de vorm van korting om tot je max. te besteden bedrag uit te komen. Wees daarom brutaal noem een bedrag 2000,- goedkoper,…dat je hem daarvoor wel wilt afnemen,…je zult tegenspraak en tegen aanbod krijgen,…loop gewoon naar de deur en geef ze nog maal het lagere bod…..je zult zien dat je hem voor het beoogde geld kunt kopen!

  2- je getekende document bij overeenkomst betekend meteen dat je de keuken ook moet afnemen,..of een idiote boete moet betalen,..let hierop!

  3- HET VERVELENSTE,
  als je achteraf ZOALS WIJ B.V. kleurverschil in vulstroken en kastjes c.q. lades hebt en hier dan achteraanbeld,…krijg e te horen maar meneer dit is heel gewoon,….Nou het lijkt nergens op! Daarnaast beloven ze je terug te bellen,…Maar dat moet nog steeds gebeuren!!! Bij levering moesten we al een week langer wachten omdat het aanrechtblad was gebroken (natuursteen) natuurlijk kan dit gebeuren maar wel heel vervelend.
  Al met al weet wat je wel en niet moet doen om een keuken naar je zin te krijgen, laat dingen goed op papier zetten, maar verwacht niet de service die je mag verwachten voor een duur pruduct waar je toch wel een tijdje voor moet sparen.

  4- LET OP HET IS MANDEMAKERS GROEP (meerdere keukencentra zijn in bezit van deze groep)

  5-BEZINT VOOR GIJ ER AAN BEGINT!!

  zweverink geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 139.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn aangesproken door een verkoper die toevallig buiten stond, terwijl we in de etalage keken. Meegesleurd naar binnen, in de showroom onder de indruk geraakt van een specifieke keuken die helaas net iets te duur was. Met creatief tekenen heeft adviseur Pascal deze, in overleg, alsnog binnen de marge gekregen. We zijn wel nog een keer terug gewest

  Bertil web geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 140.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij kwamen binnen bij Keukenconcurrent Alkmaar voor een uitbreiding op onze keuken.
  Er werd nog net geantwoord op onze goedemiddag.
  Na een kwartier te hebben rondgelopen, heb ik maar eens gevraagd of we geholpen konden worden. Nou, mevrouw moest eerst nog even wat afmaken, als we nou nog maar wat rondliepen, dan kwam ze zo. Haar collega was ‘schijnbaar’ ook druk bezig met haar PC.
  Nou, toen kwam ze. Ongeinteresseerd, totaal klant-onvriendelijk, niet oplossingsgericht, onaardig , niet meedenkend. Echt een drama. Ze krabbelde wat prijzen op een velletje (welke is zelfs nog moest overschrijven!) en dat was het. Toen ik zei dat we er nog even over na gingen denken, kwam ze met een nieuw voorstel en vroeg of ik het hiervoor niet wilde doen?
  Wat denk je zelf? Dat ik bij jullie een keuken ga kopen?
  Hier kom ik nooit meer terug.

  A geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 141.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Met een positief gevoel de Kaatsheuvelse showroom verlaten. We kwamen alleen oriënteren maar verkoper Arie zorgde dat de koop dezelfde dag nog werd afgerond 🙂

  K&B geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 142.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Samen hebben wij al heel wat rondgeneusd bij allerlei zaken van groot tot klein. Door Keukenconcurrent Heerenveen kregen we meteen een positief gevoel. Met gevoel voor detail kregen we de perfecte keuken uitgewerkt. De jongens die de keuken plaatsten werkten ook erg hard en nauwkeurig. Onze complimenten zijn hier meer dan verdiend!

  Melanie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 143.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Goed geadviseerd in alle rust zonder extreem pushen. Het hangt wel heel erg van de verkooper af ! Na montage enkele punten die helaas niet meteen verholpen konden worden. de volgende dag werd er al contact opgenomen het staat nog open maar we kunnen nu zeggen dat we er een goed gevoel bij hebben

  pj tardez geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 144.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Leiderdorp:
  Absoluut geschikte keukenzaak met goede service. Neem wel de onderstaande tips in acht!
  (jammer dat ik deze feedback alleen in kan vullen als in een minimale score van 4 sterren in de mail aan kan geven. Bij lagere scores krijgt men gewoon niet de mogelijkheid om wat toe te lichten)

  Tip 1:
  Hak pas knopen door in een tweede gesprek, doe dit vooral niet in een eerste gesprek. De sluwe vossen laten je helemaal ervaren dat je hun vriend bent, de goedkoopste actie alleen nu geldt en laten je in een eerste gesprek akkoord gaan met dingen die je achteraf anders of helemaal niet had gewild. Wanneer ze je knopen willen laten doorhakken, geef je aan er nog een nachtje over te willen slapen > laat je niet overhalen door allerlei smoezen/acties/verkooptrucs. Laat je niet belazeren en zet absoluut geen handtekening in het eerste gesprek!!!
  Overleg na het eerste gesprek met mensen die je kent, van jou (en niet je geld) houden en/of er verstand van hebben.

  Tip 2:
  Stel voor het eerste gesprek alles op papier wat je in je keuken wilt hebben en ga met een duidelijke afvinklijst het gesprek in. De verkoper zal proberen je de goedkopere versies van kastjes, grepen, sluitingen en apparatuur te laten kiezen (“Omdat de keuken anders enorm duur wordt”), maar let op: kies eerst alles wat je wilt, in de versie die jij het mooist vindt –> Je kunt altijd nog over goedkopere versies nadenken als je het totaalbedrag eenmaal gehoord hebt. Anders kan iedereen wel een ‘goedkope’ keuken verkopen.
  Overweeg na het eerste gesprek wat je er zeker wel in wilt hebben en wat eventueel anders kan. (voorbeelden: langzaam sluitende laden èn langzaamsluitende kastjes, verlichting (ze doen alsof ze ook keukens zónder verlichting verkopen…), lichtlijst, sierlijst onder en boven de keuken, verzendkosten, verzekering van de verzendkosten, aansluiten eenvoudig, aansluiten grondig > Onderschat deze extra’s niet!)

  Tip 3:
  Zorg aan het einde van het gesprek dat ALLES van de afvinklijst op papier is gezet door de keukenzaak en dat je daar bewijs van hebt.

  Tip 4: Als alles op papier staat: ga dán pas over de prijs praten, eventueel besluiten om bepaalde zaken te laten (en dan natuurlijk afdingen > ze kopen het nooit zo duur in als dat ze je er voor laten betalen).

  Henk geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 145.   schrijft over Keukenconcurrent:
  zeer hartelijk bedankt aan het fijne personeel van keukenconcurent veenendaal.

  we hebben de winkel een aantal keer bezocht om te kijken en vanaf de tweede keer aan het ontwerp gewerkt

  het meest waardeerden we ook de eerlijkheid over de kosten.

  Ook complimenten voor de aandacht voor de kids openlijk is de installatie van keuken straks ook goed wij kijken erna uit en bevelen keukenconcurrent veenendaal zeker aan!

  fam van Leer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 146.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Advies en prijsopgave goed en duidelijk. Persooneel vriendelijk en correct. Onderhandelen is wel degelijk nodig en hier moet je wel vasthoudend zijn hierin zijn ze dus net als alle andere.

  Milan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 147.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben in Januari een keuken gekocht, alles was mogelijk goede verkoper, Maar niet alle nadelen vertelt. Nu is het Juli en de keuken is nog niet helemaal af. Een klacht ingediend. Waar we tot nu toe nog geen reactie op hebben gehad.
  Om te verkopen de beste maar dan, dan is er geen keus meer en heb je gewoon aan alle afmetingen te houden.
  Als klant wel alles betalen bij aflevering , andersom houden ze geen rekening..
  Had ik dit geweten had ik hier geen keuken gekocht.

  angelique van aert geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 148.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Leiderdorp:
  Na 8 maanden een nieuwe keuken te hebben gekocht van ruim 10.000 euro heb ik een scheur in mijn keukenblad. Er wordt aangegeven dat diþ mijn eigen schuld is. En de verkopers verstoppen zich als ik in de winkel kom. Bij mijn
  vaatwasser zijn 2 kleine stukjes van het blad af en dan zeggen ze zal je wel met een bordje tegen aan gestoten hebben.

  mjmc Donders geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 149.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn goed geadviseerd in de showroom. Er werd zeker de tijd genomen om je goed van alle informatie te voorzien.
  Wij hadden nog wel wat kleine dingetjes na het plaatsen van de keuken. Wij gaan er wel van uit dat dit binnen enkele dagen ook is geregeld!

  H.B. Honegger geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 150.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Prijs zeer goed!!! Vriendelijk geholpen deskundige service en montage maar wel verkeerde plinten en kookeiland zat niet goed vast waarvoor ze toch moesten terugkomen

  Van der Ploeg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 151.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een offerte aangevraagd bij Keukenconcurrent in Den Haag. Ik had een nieuweling, snap best dat hij moet leren. Maar ik voelde me echt een testcase en ik leidde meer het gesprek dan hij. Na een uitgebrachte offerte, bleek dat hij het verkeerde had geadviseerd. Jammer ik ga niet meer terug om het te laten corrigeren.

  Marjon geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 152.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer tevreden. We liepen eerst vast in de puzzel maar notabene de regiomanager bood de hulpende hand. Wat die afspreekt word netjes nagekomen en het belang van de klant staat voorop. Super goed dus.

  Esmeralda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 153.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik had een schowroom keuken gekocht en binnen een jaar er een probleem mee in de winkel geweest en door verwezen naar klanten service waar zonder problemen de klacht naar opsturen. van foto’s alles keurig is opgelost .en ondanks dat er ook wat administratieve fouten zijn gemaakt waar wat irritatie door ontstond ben ik 100 procent te vreden met de aan mij geleverde op lossing en stuur ik anderen graag door naar naar de keuken concurent om een keuken te kopen

  Ton Bouman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 154.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Door een lekkage een nieuw spoelonderkast moeten bestellen bij keukenconcurrent filiaal Amersfoort. Nu ruim een jaar verder en nog steeds geen kast geleverd. Blijkt dat de kleur van de kastjes (fronten) niet meer leverbaar zijn. Dit terwijl de keuken nog geen 5 jaar oud is. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd (hoofdkantoor wijst naar filiaal en filiaal wijst naar hoofdkantoor). Ze zijn er voor je totdat er betaald is daarna kun je fluiten naar een service! Ook al heb je op tijd de factuur van een nabestelling betaald, het is meer gewoonte dan uitzondering dat je na 9 maanden nog steeds niets geleverd krijgt. Uitermate slechte service!!!

  frustratie na betaling geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 155.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Enorm goed werk van Martijn/Marijn?? ik weet het niet meer in de winkel in Sliedrecht. Meedenkend, goed onderbouwd, heldere uitleg en duidelijk aangaande de prijs.

  R.G. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 156.   schrijft over Keukenconcurrent:
  50% korting op alles met je mag overal kijken bij ons krijgt u het voor de helft ze weten goed in te spelen op je gevoel maar trap er niet in je haalt ellende binnen ik heb de ervaring met de winkel in Rotterdam Alexandrium gehad 3 keer geweest komt goed allemaal maar lang verhaal kort te maken je haalt echt ellende in huis met valse beloftes. dus kijk goed uit en teken niets.

  Jan geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 157.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Op de Huishoudbeurs afgelopen februari deelgenomen aan half geld actie en geen spijt van gekregen

  jannie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 158.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben getekend! Wat voor ons de reden was om in zee te gaan met de Keukenconcurrent was dat onze wensen in de keuken zaten en de prijs onder ons budget zat tipje: noem nooit het volledige budget bj de concurrent

  Orlando en Shanti geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 159.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij wisten dat wanneer we een nieuwe keuken kochten, er leidingen verplaatst/aangelegd moesten worden. Van te voren hadden wij dan ook gedacht dat dit enkele problemen ging veroorzaken. Maar gelukkig was dit voor de Keukenconcurrent geen enkel probleem. Het ontwerp was uiteindelijk naar smaak en de keuken werd ook zonder enige moeite gemonteerd. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de vakmannen van de Keukenconcurrent.

  V. A. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 160.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We kosten vier jaar gelden een mooie keuken met goede apparaten zoals vaatwasser koelkast gasfornuis en afzuigkap. Ging tien jaar mee.
  Nu klachten aan de vaatwasser en krijg te horen dat het slechte merken zijn, of te wel a huismerken waar ze een naam opplakken om te verkopen.
  Ik moest en vanuit gaan dat me vaatwasser max twee jaar nog mee ging, koelkast vier jaar en de rest ook twee jaar nog.
  Nou de leuke prijs van de keuken is zo duur.
  Vertelde hoeveel ik betaald had voor ee vaatwasser schijnt geen eens de helft waard te Zijn.
  Nou we zijn dus echt belazerd geen goede producten zijn bijna aan vervanging toe en veel teveel betaald ?

  Anne geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 161.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Meest vreselijke montage bedrijf ooit meegemaakt. Gewoon niet op komen dagen, en je laten zitten met losse keukenonderdelen en nooit meer wat laten horen. Maar wel laten betalen. Ik heb er een advocaat op gezet. Al is het het laatste dat ik doe maar ik ga die keuken geplaatst krijgen en al mijn geld terug!
  Keukenconcurrent zijn bandieten!!

  Maria geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 162.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Top service ervaren. 0 klachten!

  Tineke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 163.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Zwolle: Opdringerige verkoper. Meer gericht op de verkoop dan echt goed adviseren

  Wesley geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 164.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik had hier graag een goede recensie geschreven over mijn droomkeuken zoals uitgezocht en besteld.
  Keukenconcurrent kan hem niet leveren. Dus…
  Als ik had geannuleerd koste mij dat 50%. Maar ik kan fluiten naar mijn al reëel gemaakte kosten.
  Wat mij ook blijft verbazen is dat er geen reactie komt op mail, telefoon en zelfs niet op een aangetekende brief.
  Dit is gewoon minachting van de klant, wat een arrogantie!

  Luijben geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 165.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukeconcurrent, ongeïnteresseerde verkopers die veel op hun telefoon keken, en niet bezig waren met klant, maar weten te wachten totdat ze naar huis konden gaan.

  Pippi geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 166.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Beste mensen
  Uitkijken met KC Verkopers .
  Opdringerige verkooppraatjes en dan laten tekenen voor de korting ,achteraf krijg jij de rekeningen van meer dan €500 .zogenamde annuleringskosten.er was nog nix besteld .
  Hellas heb ik het zelfde meegemaakt als lotgenoot
  Jool (10/04/2017-21:14)

  Z geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 167. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 168.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zoals beloofd bij deze een review over onze keukenbelevenis. De advisering in de winkel absoluut uitstekend. Het uitwerken duurde lang. De prijsstelling is fel over gediscussieerd tot ik mijn zin had haha.

  De inmeter die vervolgens kwam deed zijn taak ook prima en zo koersten we rustig naar de plaatsing toe.

  Dit nam twee dagen in beslag en dat ging niet zonder problemen. De rompslomp die de monteurs hadden werd mijns inziens nogal koel behandeld door de klantenservice waar ik toen ook contact mee had.

  Trouwens de offerte was een stuk goedkoper dan bij ikea (!!??)

  Machiel Mannes geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 169.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Prijsaanbod eerst veel te hoog (het filiaal in groningen). Nadien zakte men, zakte men, zakte men en werd het steeds beter passend. Part of the game?? Als je hier doorheen prikt heb je een goede keuken voor de laagste prijs (die wij konden vinden tenminste) Kwaliteit is nog steeds goed voor zover wij dat kunnen beoordelen.

  Marloes & Ralph geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 170.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn blij.

  Bij de nieuwe keuken moest er bij ons loodgietwerk gedaan worden, dit wisten we en zagen we al tege op. Voor de monteurs van KC gelukkig geen punt. Het ontwerp is prachtig geworden en de keuken is zonder moeite gemonteert ondanks dat wij er zo’n hard hoofd in hadden.

  Dave Bakker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 171.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Goedkoop maar wel een geforceerd gesprek. Het is eerst even bij de buren kijken voordat de beslissing definitief word gemaakt. De snelheid bepalen we zelf 😀

  Anoniem geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 172.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Goed gevoel over de werkwijze in Hulst. Professionaliteit en vriendelijkheid voorop. Prachtige keuken geworden en ook nog binnen ons budget. We bevelen een ieder aan hier eens te kijken. Veel geluk! Peter & Anja

  Peter & Anja geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 173.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer opdringerige verkoopmethode geef mensen misleidende verkooppraatjes en blijven maar doorratelen en zeuren waardoor je van je stuk wordt gebracht en voordat je het goed en wel weet ben jezelf ook slachtoffer… en zit je ergens aan vast wat je niet hebt besteld,, wij hadden 2 jaar de tijd om een definitieve bestelling te plaatsen maar na 6 mnd moesten we de keuken al afnemen die we niet definitief hadden besteld deze was maar een opzetje maar we zaten er wel aan vast..
  Deze hebben we geannuleerd en nu kregen we advocaten op onze dak of we maar even 500,00 annuleerkosten willen betalen anders krijgen we een incassobureau op ons afgestuurd…dom van ons om te tekenen maar de keukenconcurrent heeft totaal niet hoeven te bestellen en wij hebben ook geen aanbetaling gedaan.en dan toch doorzetten en een mes op onze strot houden……schandalig gewoon…
  WEG MET ZULKE ZAKEN EN VERKOOPMETHODEN GEWOON TE WALGELIJK VOOR WOORDEN

  Jool geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 174.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Nadat wij uit nieuwsgierigheid de winkel in liepen (zonder direct een keuken te kopen). Liepen we weg met een prachtig keukenontwerp en een offerte. Als ik de winkel/vestiging in Hulst moet beschrijven in twee woorden is het: Vakkundig en Vriendelijk. Nu alleen nog besluiten wat we doen…

  Josje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 175.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De keuken die wij voor ogen hadden staat gewoon in het magazine, zou makkelijk schoon te maken zijn en was een aanbieding keuken. Het blad dat wij zagen bleek echter kunststof te zijn. Dat was geen probleem bij keukenconcurrent. Wij zaten zelfs nog tot na sluitingstijd en hebben een flinke korting gekregen. Tevreden hebben wij de winkel verlaten, de montage konden wij trouwens prima zelf.

  B.D. Vosmaer geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 176.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn tevreden over alles bij keukenconcurrent, de keuken staat als een rots in ons nieuwbouwhuis in Amsterdam Keukenconcurrent Amsterdam is zeker een aanrader.

  Said geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 177.   schrijft over Keukenconcurrent:
  de aanspreekmethodes bevielen mij totaal niet en ik voelde mij niet op mijn gemak bij deze heren, meteen al een interview over mijn keukenplannen??Weggelopen dus!

  marjolein geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 178.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer netjes en correct begeleid door keukenconcurrent rotterdam. Het verkoopteam was bij verkoop erg salesgericht maar met de gehanteerde prijzen en kortingen vonden wij dat niet erg.

  De afzuigkap bleek niet geheel recht te zijn gemonteerd en na tal van excuses werd direct een afspraak gemaakt waarop keukenconcurrent het kwam oplossen.

  M. Kranenburg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 179.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wat je toch veel hoort over de keukenboeren is dat de verkopers erg uit zijn op de handtekening onder de keukenofferte. En zo ook bij ons het geval. We zijn best wel onder druk gezet afgelopen zaterdag. Dit heeft er eigenlijk wel een beetje voor gezorgd dat wij nog niet hebben getekend. Ze waren er na onze mening toch erg op uit. Maar het keukenontwerp is prachtig geworden en de prijs is de laagste tot nu toe. Dus wij twijfelen nog erg..teruggaan??

  Patrick geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 180.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Prima service in Amsterdam. Hoogglans wit mooi composieten antraciet werkblad Novy inductie + schouw. vaatwasser combimegnetron en kv combinatie 10.750 euro zijn we blij mee.

  Wout & Romy van Gijtenbeek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 181.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn via mijn broer bij keukenconcurent terecht gekomen en uitstekend geholpen door verkoopster Bressers. Onderhoudend en klantvriendelijk gemixt met deskundigheid. Goede service van begin tot eind. Levertijd van de keuken kon uitgesteld worden omdat wij pas later onze keuken nodig hebben. Nu is het wachten op de grote dag!

  Remco en Roos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 182.   schrijft over Keukenconcurrent:
  een keuken kopen was zeker prettig met Mark H. van Keukenconcurrent doetinchem vraag naar hem

  melissa albers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 183.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Geforceerde manier van samenstellen keuken.
  Totaal negeren van gesteld budget.
  Onzinnige argumenten op tafel brengen waar de meesten door heen prikken.
  Fouten maken in de offerte (Niet altijd nadelig..)
  Afschuiven van verantwoordelijkheid bij afwijking in levering.

  K.Concurent geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 184.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vandaag op de huishoudbeurs geweest daar stond een stand van keukenconcurrent. Wij gingen even kijken dat deden we bij alles en aangezien we toch volgend jaar een nieuwe keuken willen konden we een beetje inspiratie opdoen.
  Er was nu een actie van 50% korting en die was dan geldig voor 2 jaar dan hoefde je dus niet gelijk te kopen maar wel binnen die 2 jaar. Nou dat was voor ons een leuke beurs aanbieding dus we waren wel geïnteresseerd. Ik heb ongeveer aangegeven wat ik zou willen maar ook gezegd dat ik het nog niet echt zeker wist en dat ik thuis nog moest overleggen. Dit was allemaal geen probleem ik moest even zeggen wat ik dacht dat ik ongeveer Ou willen betalen en dan me paraaf zetten. Ik heb nog 3x gevraagd of ik er nog onderuit kon mocht mijn man het niet zien zitten. Dat was geen probleem dan moest ik gewoon even naar de winkel komen.

  Eenmaal thuis aangekomen gaf ik mijn man de papieren en zei tegen me je heb een overeenkomst getekend. Ik zeg ja maar we kunnen er nog van afzien.
  Na goed lezen van de kleiner lettertjes achterop stond er dus dat dat 30% zou kosten van de door jouw opgegeven prijs.
  Dus ik zou €4500 moeten betalen voor noet eens een tekening alleen een wilde gok en een paraaf.
  Ik voelde me zo dom maar op dat moment hebben ze je zo omgepraat en alles verdraait!! Ik waarschuw iedereen Google eerst voordat je daar wat wilt kopen je schrikt je eigen rot. Ik ben nu bezig on er onderuit te komen maar dat moet binnen 8dagen. Ik hoop dat de mensen die hetzelfde is overkomen dit lezen en dan weten dat je er nog onderuit kan na 8 dagen.
  Wat ook heel slim en en uitgekookt is dat ze je na 7 dagen bellen!!!! Dan kan je dus nergens meer onderuit!
  Heel slim van ze!
  Ik was serieus van plan om een keuken te gaan kopen bij ze maar na dit denk ik er niet meer aan! Vooral om het stukje er zit geen adertje onder het gras en uiteindelijk koop ik gewoon een keuken zonder enig idee.

  Xj geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 185.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop de verkopers met de klanten omgaan. We werden zeer vriendelijk ontvangen, de verkopers hadden een luisterend oor en vakkundig advies. Dit waren wel één van de redenen waarom wij onze handtekening onder de offerte hebben gezet. Nu moeten we alleen nog overleggen/afspraak maken voor de levering en montage.

  Merel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 186.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Net getrouwd en nu meteen een verbouwing voor het eerst een keuken kopen. KeukenConcurrent ging het zijn voor ons.

  Vanuit R’dam doorgestuurd naar Den Haag want wij hadden haast. Rotterdam was op dat moment kennelijk overbezet?? Bij aankomst direct wat eten voorgeschoteld gekregen en het spel begon. We wilden eigenlijk niet meer uitgeven als €6500,- incl. apparatuur en montage.

  In Den Haag wisten ze al na 5 minuten dat de door ons ontworpen opstelling (L vorm keuken 343 x 310 cm grijs) helaas niet haalbaar was. Dikke teleurstelling dus toen we dus niet lager dan €7800,- konden gaan. Gezegd dat het dan voor ons ophield.
  Na spoedoverleg met de manager mochten we de keuken voor €6800,- meenemen.

  MIrjam Faber geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 187.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Bij de Keukenconcurrent laten voorlichten en tekening laten maken. Volledige keuken, naar tevredenheid, laten opstellen en laten berekenen. Als er iets van de prijs af moest diende we direct te beslissen. Zijn daarna opgestapt en beleefd gedag gezegd. Na 15 minuten in de auto werd er al gebeld dat de prijs met € 5000 omlaag kon en dat we nog 5 dagen bedenktijd hadden………………………….

  keukenkoper geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 188.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij snappen de ophef van de laatste tijd niet bij de keukenwinkels. Wanneer wij iets te vragen hadden werden we altijd uitstekend geholpen door de medewerkers, de medewerkers gaven ons gewoon de bedenk tijd en de prijs was binnen ons budget.

  Leonie Voortman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 189.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ongeveer een drie weken geleden brochure doorgekeken en nu langs geweest. Begon best aardig met een beetje paaien. In het algemeen redelijke ervaring. Enkele uren van ons leven hier besteed. Verkoper deed zijn best maar we kwamen er helaas niet uit qua front en blad en kregen derhalve ook geen offerte mee. Meer ervaringen zullen dus volgen.

  Frederike geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 190.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hadden een bescheiden budget en dan kom je al snel bij de Keukenconcurrent terecht. Binnen die speelruimte hebben ze ons goed geholpen.
  Domper op de feestvreugde was dat er toch leidingwerk aan te pas moest komen waar we in eerste instantie dachten dat dat niet zo was.
  Niet geheel aan enige zijde te wijten overigens daar hebben wij ook schuld aan.

  Pascal Bregje geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 191.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zonder koopintentie naar binnengaan en er met een keuken weer uitkomen dat is grote klasse.

  Een 4 uur durende middag resulteerde in een schitterende keuken. Ferhad bedankt en een complimentje!

  PVDG geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 192.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Die actie van zoveel apparaten gratis is ook al jáááren dat zit er natuurlijk gewoon bij in. Desondanks keukenconcurrent donderdag maar eens op een bezoekje vereert. Misschien dat de bemesting tot vruchtbare resultaten heeft geleid en warempel.

  Wij zijn deskundig en geduldig voorgelicht, kregen alle tijd en dat won gaandeweg ons vertrouwen. Een mooi ontwerp (3D) liet ons tevreden vertrekken. Zaterdag zijn wij teruggekeerd om enkele wijzigingen en de bestelling door te geven.

  Tevreden Consument geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 193.   schrijft over Keukenconcurrent:
  In het begin zijn ze snel en maken ze ook veel fouten, net als bij inmeten. Let op, meet het na want jij tekent voor de maten als deze zijn opgemeten en bent verantwoordelijk dat deze maten er echt zijn (belachelijk? Ja, daarom laat je het hun inmeten toch :-X ). Daarna totaal geen reactie op mails ( tenzij je wat extra wilt bestellen… ). Diverse keren gebeld en gemaild. Uitermate teleurstellend.

  Anoniem geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 194.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De reden waarom wij hier onze keuken hebben gehaald is wegens de prijs en en de keuze. Toch waren wij vooral tevreden over de levering en montage, vaak hoor je dat dit mis gaat bij het kopen van een keuken. Gelukkig was dit bij ons zonder problemen, levering optijd (zoals wij hadden afgesproken) en de keuken zonder enige schade gemonteerd.

  Rogier geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 195.   schrijft over Keukenconcurrent:
  goed voorgelicht helaas niet tot overeenstemming kunnen komen

  André van den Berg geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 196.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik wilde een voor rolstoelgebruik aangepaste keuken; het ontwerpen heeft de nodige moeite gekost, men wist er niets van. Het uiteindelijk resultaat was verre van goed: kastjes klopten niet grepen ontbraken, gootsteen ongeschikt, afzuigkap niet geplaatst en nog veel meer. Nu, na diverse klachtenlijstjes en telefoontjes, is er nog niet veel aan gedaan en zit ik al 5 maanden met een incomplete en volledig betaalde keuken.

  Lamme geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 197.   schrijft over Keukenconcurrent:
  ik was daar en zag meteen mooie keuken in gebroken hout en zonder handvatten. ik wou die dag alleen kijken maar een man sprak mij aan en ik voelde mij beetje verloren en zei zeiden je moet niet met natuursteen blad nemen want dat kan niet in de keuken ik zei wil je voor me tekening maken en wat het kost? toen zei je kan korting krijgen. maar ik wil nog niet iets kopen want mijn man is er niet bij begrijp je. maar hij wilde toch weten wat ik wou betalen ik kon toen niet meer goed nadenken. ik heb ene cva gehad soms kom ik niet goed uit mijn verhaal dus ik ben weg gegaan. heb gezegd sorry ik kom bij u terug en dat doe ik ook zeker maar dan niet alleen!!

  riny van zuijlen geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 198.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Slecht heel slecht eerste X levering verkeerd gegaan ik dacht nog kan gebeuren zou opnieuw besteld worden duurde alleen 8weken nu is het weer besteld en gewoon weer verkeerd weer 8weken wachten en komen je met niks tegemoet
  Eens en nooit meer

  Jes geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 199.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Top ervaring! Bekwaam advies, prijs was reëel, levering zoals afgesproken en het monteren is zonder enige fouten gedaan.

  Rachel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 200.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Advies en levering is heel fijn en vlekkeloos verlopen. Dat heeft zoveel rust in het geheel gegeven. Van ons mag de Keukenconcurrent dan ook een warme douche ontvangen!

  Joost Venema geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 201.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vooral de start naar een geschikt bedrijf was moeilijk.

  Pietje geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 202.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Truly great experience, absolutely zero complaints. We were hesitant at first but they threated us with the most respect. We definitely felt a honest connection and the offer was also a good one.

  Sharida geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 203.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Levering ging niet helemaal volgens afspraak. Ontbraken een aantal onderdelen. In overleg is het snel opgelost. Door het snelle handelen kon de keuken alsnog binnen afzienbare tijd worden geplaatst. Traject daarvoor is keurig verlopen. Van winkel tot de leverdatum.

  4 sterren geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 204.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Tekeningen en offerte laten maken. Omdat ik niet direct een keuken zou kopen zouden de tekeningen en offerte per mail worden toegestuurd. Nooit ontvangen.

  Huub geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 205.   schrijft over Keukenconcurrent:
  best wel tevreden keuken is mooi en goedkoper dan vantevoren begroot wat alleen ergerlijk was waren de apparaten met zgn dikke kortingen op internet zijn ze gewoon altijd ongeveer die prijzen snap het wel hoort bij het spel maar toch

  m leiderdorp geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 206.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Over alles bij keukenconcurrent zijn wij te vrede. Aardige en behulpzame verkopers en een buitengewoon vakkundig advies. Resultaat: Een fantastische moderne hoekkeuken zonder grepen. Met de levering ging wel iets mis (schade) maar daar in tegen zijn wij wel weer zeer te spreken over de montage/monteur. Eén van de lades was namelijk beschadigd, de monteur verontschuldigde zich een paar keer hiervoor terwijl hij hier niets aan kon doen. Nu is het alleen nog wachten op de na levering van de nieuwe lade.. en dan is onze nieuwe keuken 100% af!

  mirel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 207.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ontvangst was prettig te noemen. Vind in deze winkel wel dat het een beetje over the top is. Van mij hoeft al die poespas niet zo.

  amar geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 208.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Nieuwe keuken gekocht maar met een ontzettend naar gevoel thuis gekomen. We voelen ons opgelicht, onder druk gezet en we hebben er echt heel erg spijt van dat we getekend hebben. Ze zeiden dat de korting alleen vandaag geldig was, maar op televisie zagen we dat de korting nog ruim een week geldt. We werden heel gehaast gehoplen, hebben nu geen tekening mee naar huis, geen bon waar prijzen op staan, niks. We hebben alleen een lijstje met wat we allemaal besteld hebben, maar daar staan geen prijzen bij.

  Claudia geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 209.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ontvangen van de tekening duurde voor eeuwig. Prijs en advies wel erg goed.

  Kars geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 210.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben handtekening gezet bij de Keukenconcurrent in Beverwijk. Net als vaker bij producten zoals een keuken of badkamer wil je na een bezoek aan de eerste showroom even verder kijken en vergelijken in andere showrooms om dan uiteindelijk weer terug te komen in de eerste winkel. Toch gewoon het beste gevoel bij de Keukenconcurrent, dit had vooral te maken met onze verkoper en de prijs. Vakkundig en aardige man en met de prijs was ook helemaal niets mis mee. Mijn vrouw en ik kunnen niet wachten tot dat de keuken wordt geleverd.

  K geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 211.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Heb via de site gemakkelijk een afspraak in Amsterdam gemaakt. Goed ontvangen en begeleid in deze winkel. De keuken laat nog even op zich wachten, hoop dat er nog wat mogelijk is dat het sneller kan

  Winnie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 212.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vorig jaar december is er een nieuwe keuken geplaatst die wij hadden gekocht bij de keukenconcurent. In eerste instantie tevreden en blij, maar na betere inspectie kwamen we er achter dat de deuren die geleverd en gemonteerd waren de standaard deuren waren en niet de dikkere die wij hadden besteld. Hierover gebeld maar keukenconcurent gaf niet thuis want volgens hun hadden wij deze deuren besteld. Toen tijdens de montage waren de deurgrepen er scheef opgeboord, schroeven waren door de fronten heengedraaid de deuren waren krom de hoekkast boven daar waren de snijvlakken van de deur niet mooi afgewerkt etc.. Na 7 x terug komen en deuren vervangen, en een versteviging in de koelkast deur gemaakt, zagen we na de montage weer de schroeven erdoorheen. Dit was al de 4de keer. Na een hoop gedoe, en valse beloftes mochten we uiteindelijk een andere front uitzoeken met dikkere deuren en deze waren uit een duurder segment, wij waren tevreden met de proefdeur die ze ons hadden toegestuurd en zijn toen akkoord gegaan met de nieuwe fronten. De keuken zelf hebben wij niet kunnen zien omdat deze nergens stond opgesteld, maar het zou dezelfde opstelling zijn als die we hadden, alleen met iets hoogte verschil maar hier konden wij mee leven. Na veel bellen naar meneer van keukenconcurent kon hij steeds maar niet de exacte maten doorgeven, uiteindelijk kregen wij de maten door vlak voor levering maar hadden wij dit nog niet op papier, er werd gezegd hoogte verschil is 2,5 cm totaal, maar na plaatsing kwamen wij erachter dat de carouselkast 30 cm korter was en de diepte 1,5 cm. Wij moesten de nieuwe keuken wel laten plaatsen omdat we anders geen keus meer hadden vanwege hun zogenaamde goede inzet, anders hadden we nergens recht meer op. De nieuwe keuken is een keuken volgens keukenconcurent uit een duurder segment, en wij kregen vanwege de overlast (10 dagen vrij moeten nemen) een gasfornuis erbij. achteraf was mijn vorige keuken wat betreft afwerking veel netter en moderner, deze keuken lijkt af te stammen uit de 90er jaren. De deuren van deze nieuwe keuken zijn nog slechter dan van de vorige en volgens keukenconcurent kunnen ze dit niet beter leveren, waarop wij ons afvragen waarom deze keuken überhaupt nog geleverd mag worden voor zoveel geld. Ze zijn vandaag voor 12de keer teruggeweest, de monteurs kwamen met een manager die mij wilde vertellen dat het met de nieuwe keuken allemaal wel meeviel dus met andere accepteer het maar. Ik liet hem de spoelkast zien waar wij een lekkage in hebben gehad na montage en dat de kast te klein is voor de spoelbak, waarvan de balken doorgezaagd waren bij montage door de monteur om deze passend te maken. Het leek wel alsof de ratten eraan geknaagd hadden zo lelijk was de afwerking. De man hield vol dat het er netjes uitzag ondanks de instabiliteit en de verdikkingen van het water. Ik heb deze man bij zijn kraag gepakt en gevraagd of hij wel goed bij zijn hoofd was. Ik hoef niet te accepteren dat na 12 x mijn keuken nog niet goed is, en dat ze mij vervolgens behandelen als een kleuter. De drie monteurs zijn snel weggegaan en hebben mij met de ellende laten zitten. Ik heb de nieuwe fronten nog gecontroleerd maar waren nog steeds niet netjes. Gebeld met keukenconcurent en uitgelegd over de deuren maar ze blijven volhouden dat deze niet beter geleverd kunnen worden. Maar ze sluiten de zaak en het word nu juridisch volgens keukenconcurent. Ik vind keukenconcurent een asociale organisatie, KOOP NOOIT EEN KEUKEN BIJ KEUKENCONCURENT.

  Marco geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 213.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Druk die er op ligt om te tekenen was in eerste instantie best hoog. In de winkel werd het commentaar geaccepteerd en verliep het gesprek een stuk prettiger. Uiteindelijke hebben ze de order toch wel binnen gehaald.

  Maarten geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 214.   schrijft over Keukenconcurrent:
  September 2014 hebben wij een keuken gekocht bij de keukenconcurrent. We werden zeer vriendelijk geholpen en alles is naar wens verlopen. Maar nu, twee jaar later meld ik een klacht bij hun. Aan de hoeken van de kookplaat ontstaan twee scheuren/barsten in het aanrechtblad. Gebeld me de firma. Tuurlijk, er zit geen garantie meer op, kreeg ik te horen. Maar wij sturen een monteur langs. Die monteur is vandaag geweest. Je voelt het al aankomen, er zit geen garantie meer op en wordt niet vergoed. Het zou overal aan liggen, behalve aan hun. De leverancier van het keukenblad zou hebben gezegd dat er vocht in het hout zou zijn getrokken, lekker makkelijk he, kan niet eens vocht bijkomen. Al met al zit ik nu met een keuken van 12.000 euro maar wel met twee scheuren/barsten in het keukenblad waar hun dus hun vingers niet aan branden. Zal eens even contact met radar opnemen misschien dat zei iets kunnen betekenen.

  Wissing geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 215.   schrijft over Keukenconcurrent:
  In de winkel is alles goed verlopen. Normaal ga ik niet over een nacht ijs, maar het gevoel was goed. Ik heb alle afspraken duidelijk op papier laten zetten. Naderhand nog wel een paar keer met collega’s aan de telefoon gehangen. Vind wel dat die communicatie wat beter kan en misschien wel moet.

  Ans geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 216.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Geen rare dingen tegengekomen heb niet op dit bedrijf aan te merken.

  Ollie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 217.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Deskundig advies mogen ontvangen in mei dit jaar. In oktober zelf de keuken er uit gehaald en de volgende dag werd de keuken bezorg en direct gemonteerd. Eigenlijk maar een avond in de rotzooi gezeten.

  Claudia T.D. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 218. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 219.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Na het aanvragen en ontvangen de brochure op de website ging een paar dagen later de telefoon. Er was een interessante kortingsactie en dat heeft mij verleid tot een afspraak. Tijdens de afspraak is alles van een leien dakje gegaan. Onder het genot van een colatje en een gebakje is de keuken uitgetekend. Heb gebruik gemaakt van de kortingsactie en zodoende een keuken binnengeharkt binnen het budget maar van alle gemakken voorzien. Helaas duurde het wel een kleine 3 maanden dat de keuken er stond.

  Amsterdammer geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 220.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Alles is goed verlopen, buitengewoon soepel. De installatie ging perfect, er was niets beschadigd en er werd correct aan de afspraken gehouden, dus alles ging goed.

  R.K.W geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 221.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wat ons opviel aan de Keukenconcurrent is dat zij zeer klantgericht te werk gaan. Zo waren ze totaal niet opdringerig en namen ze rustig de tijd om ons vakkundig te adviseren.

  Sas geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 222.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Op dit moment kan er alleen nog maar een tijdelijk tussenoordeel worden gegeven over dit bedrijf. In de winkel gaat het tot aan de handtekening gemoedelijk er aan toe. Toen we wilden onderhandelen werd het wel wat zakelijker. Uiteindelijk na deze fase een soort ‘felicitatie’ drankje gekregen. Tot zover de fase TOT de levering.

  maver geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 223.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Since i am new in Holland i could use some help for my new appartment. The member of this company helped me a lot with finding a new kitchen. Within 4 months they can put the kitchen on place. Looking forward to this moment.

  M. Khan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 224.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Koop was zo geregeld, aflevering, plaatsing waren volgens afspraak dus geen klachten daarover.

  Vlinder geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 225.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Aanvankelijk waren wij bij Keukenkampioen en van Kempen beide Alphen a/d Rijn maar daar slaagden we niet. Niet vanwege calamiteiten het was het gewoon allemaal net niet. We hebben hier bij keukenconcurrent toen gekocht. Men vroeg eerst wat het budget is en wat we daarvoor zoal wilden en gaven dan aan dat ze daar wel wat voor hadden en dat klopte dus.

  Bij thuiskomst liepen we de boel nog eens door en kregen we nog wat wensen we vonden dat de verdeling van de kasten beter kon dus wij weer bellen. Dat kon er nog wel bij.

  Goede zaak wij zijn er geen spijt van.

  Joost geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 226.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We hebben 2 weken geleden een hele mooie echte houtfineer keuken gekocht. Helaas heeft de verkoper ons daarin voorgelogen want we kwamen met een kunststof keuken thuis.
  Nu moeten we het juridisch “afhandelen” want we willen uiteraard deze keuken niet.

  M. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 227.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Nadat wij ons eerste gesprek hadden gehad bij de Keukenconcurrent (Verkoper Dennie) wilden mijn vrouw en ik eerst nog een paar andere showrooms bezoeken. Van te voren hadden wij dit aangegeven aan de verkoper maar voor hem was dit geen probleem en hielp hij ons gewoon naar behoren. Nadat wij 3 andere showrooms hadden bezocht kwamen we erachter dat de keuken nergens anders goedkoper was dan bij de Keukenconcurrent. Das mooi.

  Tijdens het leveren en monteren van de keuken ging er helaas wat mis. Er werd tijdens het monteren per ongeluk een keukenkastje beschadigd. Samentvattend voor de prijs en advies zou ik zeker de Keukenconcurrent aanraden, de rest van het traject kan absoluut beter!!!!

  Irma en Hans geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 228.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer aangename ervaring met dhr Buil in filiaal Breda. Hij zet werkelijk zijn beste beentje voor om te zorgen dat zijn klant daadwerkelijk tevreden is met wat hij of zij aanschaft. Ons huis is niet het gemakkelijkste maar dhr Buil klikte en tikte er een kundige 3D presentatie van. Hierdoor waren wij gerustgesteld en is het traject vlekkeloos verlopen.

  fam SLP geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 229.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Mooie keukens en goede advies wij hebben er goede ervaring mee en bevelen het iedereen aan

  Abdul geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 230.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Aankoopproces goed. Trammelant begint na levering. Maten kloppen niet. Verscheidene malen gebeld met de servicedesk en eindelijk klwam er iemand langs. De monteur gaf te kennen dat het blad binnen hooguit twee weken geleverd zou worden. Na 10 dagen zelf maar contact opgenomen en toen bleek dat het inderdaad enkele dagen later geleverd ging worden. Over de keuken ben ik dus erg tevreden maar als ik niet zelf had gebeld was dit weer misgelopen.

  J. Leiderdorp geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 231.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Dagje keukenconcurrent. Alleen rondkijken maar meteen aangesproken en aan tafel getrokken n.a.v een vraag over de inbouwoven. Meneer ging meteen tekenen en voor we er erg in hadden lag daat een compleet plan. Ondanks dat wij aangaven niet te willen tekenen kwam meneer meteen met een enorme aanbieding. Zelfs het bedrag was nog niet helemaal rond amar toch konden wij al tekenen. Op zich ging het goed, maar het ging ons te snel!

  Jolien en Jeremy Utrecht geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 232.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Kan mij herinneren dat het toen een bedrijf was waar de druk erg hoog lag. Tenminste dat was bij mijn aanschaf een jaar of 5 geleden het geval. Kan naderhand zeker zeggen dat het een goed product is wat ze bij mij hebben geplaatst. Ben nog niet tegen problemen aangelopen. Moet er wel bij zeggen dat ik zelf ook niet heel erg veel gebruik maak van de keuken.

  Amar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 233.   schrijft over Keukenconcurrent:
  In de toonzaal keurig ontvangen en we waren er snel uit. Daarna ging het al snel mis met het verschuiven van de leverdatum meerdere malen contact over gehad. Wanneer het eenmaal zo ver is ontbreken er vervolgens een paar onderdelen die extra geleverd moeten worden. Terugkijkend op het hele plaatje vind ik de keuken erg goed en niet duur en het personeel vol inzet.

  Wiljan Cremers geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 234.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Je denkt dat je nog wel een keer klaar bent met het samenstellen van een keuken. Nou, dat viel toch vies tegen. Om 15:00 aangekomen en ontvangen door Robert. Ruim 4 uur aan tafel gezeten om alles op papier te zetten. Gelukkig denken ze wel aan je en verzorgen voldoende drankjes en etenswaren. Dat het zo lang duurde heeft ook een beetje te maken met de stroeve onderhandelingen. Na een poos hebben we elkaar gevonden in een prijs waar iedereen (denk ik) content mee is.

  Barney geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 235.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Afzuigkap beschadigd op de dag van levering. Dezelfde dag werd nog een nieuwe geregeld. Zo is de service in lijn met het fijne salesgesprek in de vakantie. Daarom 5 sterren voor KeukenConcurrent Veenendaal.

  Anthony geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 236.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Erg bedankt keukenconcurrent. Erg goede service van u ontvangen. Altijd heel geduldig en rustig. 5 apparaten gratis en geen montagekosten betalen. Wij kijken uit naar de keuken.

  Met hartelijke groeten.

  Eray

  E. Soylemez geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 237.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Onze nieuwe buren hebben een keuken gekocht bij de keukenconcurrent en net als ons besloten om niet voor de projectkeuken te gaan die aangeboden werd door de aannemer. Wij hebben niet de keuken in de showroom gevonden die naadloos op onze wensen aansloot. Door een aantal elementen uit verschillende getoonde keukens te gebruiken, is er een wél een keuken uit gekomen die wij nog jaren willen gebruiken.
  Wat een beetje zuur was, was dat in de winkel wel de order direct gesloten moest worden. Gelukkig had ik al 2 offertes laten maken en was keukenconcurent de derde winkel. Door de andere offertes in het achterhoofd te houden is het gelukt om ruim onder de laagste offerte te komen.

  Michel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 238.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Onlangs hebben wij een pantry keuken besteld. Alles goed gegaan en zeer tevreden en blij met de keuken zelf!

  In de loop van de tijd werden wij gebeld dat er een verhuislift nodig zal zijn, kosten daarvoor €200!
  Daarmee waren wij het niet eens, te hoge kosten naast het feit dat het onnodig zal zijn naar onze mening. Als het niet anders kon mocht de keuken op de begane grond worden gezet en zouden wij het zelf naar boven brengen.

  Op de dag van levering kwamen de bezorgers toch aan met een verhuislift. Met hen besproken dat wij daarvan af hadden gezien via de klantenservice. “Nou ja ach hij was nu toch al gehuurd”, was hun reactie, moesten we dan later maar met de klantenservice regelen.
  Na het op de tweede verdieping neerzetten met de lift gaf de bezorger al aan dat hij het ermee eens was dat het inderdaad onnodig was geweest om de lift te gebruiken. Daarvoor konden wij contact opnemen met de klantenservice.
  Dat hebben wij dan ook direct gedaan, zodra die geopend was! De medewerker gaf aan het heel vervelend te vinden en zou er achteraan gaan, ook bij de bezorgers zelf. Logisch natuurlijk. We zouden later meer horen.

  Na 4 weken (!) toch nog eens zelf achteraan gegaan hoe het ervoor stond. Klantenservice kon er niets over terugvinden en de bezorgers contacten had geen zin, die zullen het wel vergeten zijn. Ja, misschien inmiddels…maar dan hadden zij er direct achteraan moeten gaan. Al met al een fout van KeukenConcurrent en de klant kan ervoor betalen!
  Nog los van het feit dat de KeukenConcurrent veel meer materiaal (kastfronten) nodig dacht te hebben, maar dat uiteindelijk helemaal niet heeft gebruikt. Waarvoor we als klant wel hebben betaald!

  Wanneer zij kunnen, grijpen zij hun kans om geld afhandig te maken en de klant voor te spiegelen dat de klant het helemaal verkeerd heeft gedaan! Schandalig. Oppassen dus wanneer je voor KeukenConcurrent kiest… Een gewaarschuwd mens….

  Ann geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 239.   schrijft over Keukenconcurrent:
  50% van aanvankelijke prijs af gekregen. KC Almere. Zelfde keuken kostte bij Grando €1900,- meer!!

  Mustafa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 240.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ter oriëntatie bij de keukenconcurrent binnengestapt. Ondanks dat we niet direct een keuken wilden aanschaffen, heeft de dame voor een aangenaam informerend gesprek gezorgd.
  Wensen uitgebreid doorgenomen en uitgewerkt in een computer ontwerp bij een verkoper. Het getoonde resultaat is erg mooi en zal zeker prachtig staan in huis. Afgesproken dat we er over een paar dagen op terug komen. Natuurlijk hebben ze liever dat je direct je fiat aan de opdracht geeft. Dat ging iets te snel.

  Jan & Willy Winkelhorst geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 241.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Over het hele traject beschouwd een redelijke ervaring. Vriendelijk ontvangst, tekening maken en keer op keer herzien allemaal geen probleem. Tot we het eens zijn over wat er in moet komen en over de prijs beginnen.
  Dan komt dat onderhandelen om de hoek kijken. Hoe moeilijk is het om gewoon de kostprijs van het materiaal bij elkaar op te tellen en daar, laten we zeggen, % winst bij op te doen?? Het was nogal een gegoochel en onduidelijk.
  De bedrijfsleider kwam er van lieverlee bij en we kwamen een prijs van Euro 6500 overeen. Witte keuken.
  Daar hebben we vrede mee want op andere plaatsen was het niet goedkoper en we wilden zeker niet weer het traject overnieuw doen.

  Frank Sassen geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 242.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Op maandag 14 december 2015 heeft Keuken Concurrent Eindhoven de keuken geïnstalleerd. De hiervoor genoemde keuken is tot op heden niet in de juiste staat opgeleverd

  De ingebrekestelling geld voor de volgende punten:
  1. Scharnieren: Het niet leveren van alternatieve scharnieren uit een andere keuken welke volgens verkoper van Keuken Concurrent Son en Breugel van een betere kwaliteit met een langere levensduur zijn. De heer deed de belofte deze scharnieren te leveren in de door mij te bestellen keuken, hetgeen mij na aankoop in nadere gesprekken is medegedeeld dat deze belofte niet nagekomen zal worden. Het niet noteren van de juiste diepte van het werkblad.
  2. Foutieve informatieverstrekking: Tijdens de Koop aangegeven geen Whirlpool of hieraan gelieerde apparatuur in de keuken aan te willen schaffen. De oven uitvraag ging specifiek over de Siemens oven-magnetron Combinatie. Dit was volgens het personeel in zijn geheel niet mogelijk via Keuken Concurrent.
  Bij het informeren van uw website blijkt het tegenovergestelde waar. Hier staat de Siemens combi oven-magnetron (Siemens CM633GBS1) geïntegreerd als optie.
  3. Oven-Magnetron: Vervolgens is op basis van punt 3 een alternatieve oven-magnetron combinatie aangeraden (Whirlpool AMW696IX) welke volgens de verkoper perfect zou voldoen aan de wens waar we ons geen zorgen hoefden te maken over de slechte ervaringen met Whirlpool. Achteraf blijkt dat dit aanbod ging over een oven-magnetron combinatie waarvan bekend is dat deze oven het vocht dat vrijkomt bij gebruik niet voldoende kan afvoeren. Dit vocht blijft, na kort gebruik, al simpelweg in de oven-magnetron combinatie staan. Bij normaal gebruik ligt op de bodemplaat een aanzienlijke plas water wat op langer termijn de oven en omringende kasten zal aantasten bij gebruik van de oven.
  Zoals u kunt begrijpen zijn deze verborgen, bij u ook bekende, gebreken van de oven en het foutief informeren van mijzelf als consument in zijn geheel onacceptabel.
  Dit punt is daarnaast meerdere malen gemeld, tot nu toe heeft tweemaal een monteur de oven doorgemeten en getest en OK bevonden. Tijdens gesprekken met de klantenservice en het spreken van monteurs die reparaties uit de keuken kwamen uitvoeren kwam naar voren dat deze specifieke oven bekend staat om dit probleem. “Het is een bekend probleem” geeft duidelijk weer dat dit product niet voldoet aan de redelijke eisen die vanuit een consument gesteld mogen worden zo’n produkt.
  4. Spoelbak: De spoelbak van het merk Job heeft sinds de plaatsing roestkleurige vlekken in de hoeken. Verder blijft er direct een grote hoeveelheid kalk op de wasbak achter, hiermee komt de vraag of de beschermlaag van de spoelbak juist is aangebracht.
  De keuze voor deze spoelbak komt voort uit de vraag vanuit de Keuken Concurrent of ik het erg vind een spoelbak erg vaak schoon moet maken. Mijn wens was een spoelbak die niet extra vaak schoongemaakt diende te worden,waarop juist deze spoelbak geadviseerd is.
  Vervolgens tijdens het contact met de helpdesk werd er op een tamelijk klant onvriendelijke manier verteld dat de spoelbak dan maar vaker schoongemaakt diende te worden, en dat dit probleem bij mij lag. Gezien ik dagelijks de spoelbak grondig schoonmaak verzwaard deze onsubtiele uitspraak het gevoel bij dit probleem.
  Nu is mondeling toegezegd dat er een nieuwe spoelbak geplaatst wordt, alleen daar verder niets meer van vernomen. Voordat er een andere spoelbak wordt geplaatst wil ik deze spoelbak eerst zien of deze voldoet aan de wens.
  5. Vaatwasser: De Ignis vaatwasser kwaliteit is eveneens niet zoals aangegeven in de winkel. De rekjes om pannen en borden in te zetten klappen constant om. Hierdoor kan al snel geen extra vaat in de vaatwasser worden geplaatst. Ondertussen zijn er al 2 rekken opgestuurd en 1 maal een ander mandje. In de nieuw geleverde rekken passen de bestekmandjes niet en kan ik deze niet in gebruik nemen.
  6. Koelkast: De Ignis koelkast sluit niet afdoende, de deur van de koelkast trekt krom. Monteur meld tijdens zijn bezoek dat de koelkast niet in orde is, de deur sluit inderdaad niet goed. De voorzetdeur word vervangen maar het probleem is hiermee niet opgelost. Nogmaals komt er een monteur van de keukenconcurrent langs maar die verwijst naar de Whirlpool. Het probleem zou hem zitten in de koelkast zelf en niet bij de voorzetdeur. Nu komt er een monteur langs van Whirlpool en die geeft aan dat het niet aan de koelkast ligt maar aan de voorzetdeur die niet goed gemonteerd/afgesteld zou zijn. Daarnaast wordt ik ingelicht dat deze koelkast van Whirlpool is, bij de eerste communicatie tijdens het verkoopgesprek is door mij direct aangegeven niets van Whirlpool of hieraan gelieerde merken in de keuken te wensen. Zonder mij hierover in te lichten plaatst Keuken Concurrent Eindhoven toch een Whirlpool product in de keuken zonder mij hierover in te lichten, waarvan ik later van de Keuken Concurrent in Breda hoorde dat het merk Ignis ook van Whirlpool is en iedereen bij de Keuken Concurrent dit blijkbaar weet, kortom onacceptabel.

  Ongenuanceerd aangesproken worden dat een klant maar beter dient te poetsen, een oven die ik maar open dien te zetten als er vocht in blijft staan omdat het nu eenmaal een bekend probleem is en dat de klacht die wordt gemeld niet kan bestaan omdat het materiaal RVS betreft is natuurlijk om geen manier om zoals nu ook blijkt terechte klachten op te lossen.

  Cindy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 243.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring Keukenconcurrent Zaandam.
  Vandaag aanrechtblad en achter wand geplaatst. Heel mooi en vakkundig gedaan en zeer netjes afgewerkt door de monteurs van Keuken concurrent

  A.Kraaijestein geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 244.   schrijft over Keukenconcurrent:
  voor mijn eerste koopkeuken heb ik een bezoek gebracht aan deze shop, gezien de kortingen. mooie verkoper met droge humor, houw ik wel van kwa prijs zat wij eerst veel te hoog. flink onderhandelen en vervolgens een scherp aanbod gekregen. 5.400. scheelde veel met ikea waar ik ongeveer 800 hoger uitkwam

  justin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 245.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn op zoek naar een keuken en wilden hier eens rustig de tijd voor nemen. Plannen zijn pas over 2 jaar meneer. Geen probleem. Bij keukenconcurent ging het echter allemaal vrij snel. Voor we het in de gaten hadden hadden we deurtje en blad al uitgekozen, er was flink wat korting beloofd (?) mindien wij vandaag een paraaf zouden zetten. Dit hebben we niet gedaan omdat alles veel te snel ging en daarom hebben wij hier gemengde gevoelens aan overgehouden.

  Peter Schorel geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 246.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ben bij keukenconcurrent geweest in megastores Den Haag.
  Zoals ik vaker heb gelezen,je wordt vriendelijk geholpen en dwingen je “vrijblijvend” de offerte te tekenen.Want de korting periode is zogenaamd vandaag nog geldig. Het meest rare is dat men 50% korting geeft op een keuken.Dan maakt men toch geen winst.Tenzij de keuken in werkelijkheid veeeeel minder kost.Ons keuken kost rond de 11.000 euro.Zonder korting.Kom op.11.000 voor een klein keukentje. Dan krijg je 50% korting en zit nog op ruim 5500 euro voor een klein keukentje.Ik vind het jammer dat er getekent is.Ik had toen nog geen beoordelingen over KC gelezen.Maar de maten zijn niet juist en de prijs ook niet.Dus ik neem aan dat de huidige offerte nu niet geldig is.Er word ook niet verteld dat er kosten zijn voor het slopen van de oude keuken en dat men voor het aansluiten van apparatuur ook geld vraagt.Dan ga ik 10 euro vragen als de monteurs naar de toilet gaan en 5 euro per koffie.Kan ik toch wat geld terug verdienen.Mensen die tevreden zijn met KC zijn mensen met geld of ze hebben een hele goedkope keuken gekocht..Dat de baas van KC nog kan slapen. Dan heb je nog iemand die terugreageerd met vervelend dat u een slechte ervaring heeft met ons. Binnenkort gaat mn vrouw terug naar KC om offerte opnieuw te maken met de juiste maten.Ik ga niet mee. En hoop dat het goedkoper kan want heb het uitgezocht en ze reken ruim 30% meerprijs voor de apparatuur.Elders is het goedkoper.

  gopper geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 247.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Voor de tweede keer in ons leven moesten wij opzoek naar een nieuwe keuken. Omdat wij de vorige keer (13 jaar geleden) uitstekende zaken hadden gedaan met de Keukenconcurrent leek het ons logischerwijs een goed plan om daar als eerst weer naar toe te gaan. Service en klantvriendelijkheid was nog steeds perfect. Toch is er wel één ding drastisch veranderd… Het assortiment is vele malen groter dan voorheen (positieve verandering). Zo konden we nu kiezen of we een keuken wilden met grepen of zonder. Een keuken met kokendwaterkraan of een keuken met een apothekerskast etc. Oftewel wij moesten nu veel meer keuzes maken dan de vorige keer. Uiteindelijk is het een prachtige designkeuken geworden zonder grepen en met kokendwaterkraan. Hopen dat het leveren en installeren van de keuken door de Keukenconcurrent ook zo goed gaat want dan zijn we weer uiterst tevreden.

  Jumper geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 248.   schrijft over Keukenconcurrent:
  verhouding prijs/kwaliteit materiaal uitstekend

  after service kan ik niks over zeggen. als dhzer zelf geplaatst 😉

  jon geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 249.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Bij 1e levering keuken, front vaatwasser en koelkast beschadigd. Plinten in verkeerde kleur. 2e Levering weer koelkast front beschadigd. Plinten opnieuw beschadigd en uiteindelijk maar om laten draaien waardoor andere kleur dan besteld om niet nog langer te hoeven wachten. Elke keer duurt het min. 3 weken voordat nieuw front of plint geleverd en gemonteerd kan worden. Keuken zou op zijn laatst in oktober 2015 geplaatst zijn en uiteindelijk zat hij er op 17 december 2015 in met de verkeerde kleur plinten.
  Vervolgens ligt binnen 9 maanden het front van de vaatwasser er weer af, omdat de plint niet helemaal scharnierde met dit front. Het duurt 3 weken voordat front beschikbaar is, dus afspraak na 3 weken. Uiteindelijk komt monteur zonder front. Front moet alsnog besteld worden, wat weer min. 3 weken duurt. Intussen elke keer 10 minuten wachttijd om de klantenservice telefonisch te bereiken.
  Kortom: drama. Volgens de verkopers kan alles, maar de levering en plaatsing is een en al ellende.

  Nicole Triebels geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 250.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Prima keuken, uitermate slechte klantenservice. Volgens mij hebben ze daar maar drie mensen werken

  Sarah geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 251.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Na het bestellen van het keukenboek wordt je platgebeld door al die keukenboeren. Bij keukenconcurent leuk lokkertje (instinkertje) dat je uitgeloot bent en 50% korting krijgt. Yeah right…was al voorbereid op flink wat onderhandel werk.

  Dit weekend in vestiging barendrecht geweest. Bij binnenkomt bleek verbouwing bezig, dus kreeg 10% extra korting. 60%, je zou zeggen dat is aanlokkelijk, maar niets is minder waar. Er werd me gezegd alles is vrijblijvend, maar de vrijblijvendheid was er snel af na enige tijd. Je wordt (ondanks dat je aangeeft dat je oriënteert en meer niet) gepusht om maar een beslissing te nemen tot aanschaf. Geef niet aan direct wat je budget is, maar laat ze rekenen. Je staat verbaasd hoeveel er na die kortingen nog af kan.
  Een goedwillende verkoper pusht niet en denkt mee, en laat de beslissing niet op dat moment gebeuren. Ze daalden van over de 11500 naar uiteindelijk 7000 (let wel, dit waren prijzen na korting).
  Ik voel mij als consument om twee redenen niet serieus genomen:
  A) Je wordt gedwongen om een grote uitgave te doen op basis van een potloodschets, een geschreven lijstje met spullen. Over zulke uitgaves moet je nadenken.
  B) Als er zoveel af kan na korting dan klopt er gewoonweg iets niet.

  Sorry Keukenconcurrent, maar dit is niet de manier waarop ik behandeld wens te worden.

  Dragonfly geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 252.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Na dat wij ons erg lang hadden georiënteerd en verschillende keukenzaken hadden bezocht, zijn wij uitgekomen bij de Keukenconcurrent in Venlo.

  Bij entree werden we direct geholpen, de verkoper luisterde uitstekend mee en kwam zelf ook nog met ingevingen om zo het beste uit de keuken te halen. Het eindresultaat; een prachtige hoogglans keuken in een parallelle opstelling.

  ten Velde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 253.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vriendelijk ontvangst direct bij binnenkomst. Keuken met de hand getekend. Je kan direct aangeven welke veranderingen je graag in de keuken doorgevoerd zou willen zien. Nu de kasten en blad naar wens zijn geplaatst in het ontwerp was het tijd voor de juiste prijs. Het voorstel was al goed, er is zelfs nog iets extra vanaf gegaan. Blij met de getekende order de winkel uit gelopen. Eventjes geduld hebben en daarna is de aflevering precies volgens plan verlopen. Nou ja bijna dan, de afleverdienst was heel iets later dan de afgesproken tijd. Alles gecontroleerd en er waren geen mankementen te vinden. Aangezien we alles goed geregeld wilden hebben is er een montagebedrijf gekomen die alles heeft verzorgd. Alles tot in de nopjes verzorgd zodat je zelf alleen nog maar de keuken hoeft te voorzien van alle servies etc. Kan zeggen dat het een zeer geslaagde aankoop is geworden!

  Maria van Beek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 254.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Inmiddels zijn wij behoorlijk keuken moe. offerte Keukenconcurrent het scherpste tot nu toe – Tevens hebben wij een offerte laten maken bij Superkeukens en Tulp. Deze laatste zal het niet worden, ver boven begroting.
  Iemand ervaring met de service hier?

  Twijfelaar geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 255.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring:
  Wij hebben afgelopen donderdag onze keuken ontvangen en vrijdag is hij geplaatst. De ervaring die wij hebben is ronduit goed.Het contact verliep prima, heel meedenkend.De chauffeur die de keuken bezorgde wees ons op een probleem, wat we gelukkig nog konden verhelpen voordat de keuken geplaatst werd.Wij werden daarover s’middags nog gebeld door keukenconcurrent of het ons zou lukken om het op te lossen.Vrijdag kwam Peter Brinks onze keuken plaatsen.Prettig persoon en goede vakman.
  Wat ons betreft een fijn ervaring en we zijn blij zoals alles verlopen is.

  Irene geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 256.   schrijft over Keukenconcurrent:
  in son door Mark van heeswijk geholpen hier zijn we geslaagd voor een keuken naar wens. mark een dikke pluim voor jou je was een prettige verkoper.kan je niet van 1 bepaalde verkoper in filiaal helmond zeggen daar we als eerste geweest waren.ons een koopcontract op een slinkse wijze laten ondertekenen en toen we dag erna teruggingen om netjes verhaal te halen werd verkoper brutaal . We zijn vervolgens om de boel niet te laten escaleren na telefonisch contact in zee gegaan zijn met filiaal son.dit filiaal was alles prima.

  Piet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 257.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Good product. Employees are a bit pushy but we got a fair (low) price, which is most importanto

  Fay geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 258.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Toendertijds geholpen door stephan bij keukenconcurrent houten. Hij heeft de keuken mooi uitgewerkt op papier. Er is wel een vervolgafspraak geweest want een keuken koop je niet in 1 keer! Wij zeker niet.
  groetjes

  Marina Blankers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 259.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De afspraken die we hadden met de Keukenconcurrent werden netjes nagekomen wanneer wij vragen hadden konden wij ze altijd bellen of werden wel later terug gebeld. Service en communicatie ging zoals het hoort. Met de levering van de keuken was er een probleem, de deur van de oven sloot niet goed. Dit werd zonder problemen/moeilijkheden opgelost. Het eindresultaat is iets om trots op te zijn, zowel voor ons als voor de Keukenconcurrent. Want wat hebben zij alles fantastisch gedaan!

  René geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 260.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keuken gekocht bij verkoper voor veel te veel geld blijkt naderhand. Hen nml dezelfde keuken in son laten uitrekenen en kwam hij uit op bijna 4000 euro minder. Na plaatsen lekte de spoelbak, grepen wat scheef zitten, koelkast wat niet fatsoenlijk sluit om maar wat dingen te noemen maar oplossen ho maar. Via een bevriende klussenbedrijf alles laten maken dus wie er wil kopen doe het niet.

  Frans houben geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 261.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn een poos geleden netjes te woord gestaan in filiaal Kaatsheuvel. Vakkundig advies en klantvriendelijke verkopers die rustig de tijd namen. Ook nadat wij meedeelden dat we die dag absoluut niet onze handtekening zouden zetten. 3D tekeningen mee naar huis. Nu nadenken.

  P van Loon geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 262.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben twee filialen bezocht van de Keukenconcurrent. Bij alle twee de vestigingen werden we zeer warm onthaald en kregen we het juiste advies. Zowel in Arnhem als in Beuningen. Nog niet tot de koop overgegaan bij de Keukenconcurrent maar die komt er waarschijnlijk wel.

  F geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 263.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Onze keuken staat inmiddels weer wat maanden en wij genieten er elke dag van. Wij hebben waardevolle tips gekregen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken van Rachid.

  Wij hebbein in ieder geval het gevoel dat dit de juiste prijs kwaliteit verhouding is. Dat zal komende jaren duidelijk worden.

  Hannah geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 264.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ibrahim uit Leiderdorp heeft ons toen voortreffelijk geholpen met onze nieuwe keuken. De middag duurde behoorlijk lang, maar we zijn er eindelijk uit.
  Tijdens het uitzoeken van de frontjes ontbrak het ons aan niets. Fijn overigens dat er genoeg te eten en drinken was, zeker als je uren samen zit. Geen enkele klachten keukenconcurrent voor ons, alleen maar tevreden.

  Gerard en Corine geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 265.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Correct te woord gestaan door Youssef en kornuiten bij de concurrent. Wij waren niet de makkelijkste klanten, er moest exact een keuken komen die de sfeer van ons oude huis ademde,.
  De ordercontrole heeft ons over de streep gehaald. Extra controle met inmeten voelde veilig aan. Nu is het afwachten.

  J. Plezier geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 266.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenconcurrent Apeldoorn: Toen wij aankwamen en onze wensen op tafel legde werd er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. Redelijke prijs en uiteindelijk getekend voor de offerte. Het plaatsen van de keuken ging vrijwel probleemloos.

  Bijen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 267.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn prima geholpen bij Keukenconcurrent in Beuningen. Ons eerste gesprek duurde maar liefst 5,5 uur.. Er werd wel veel uit het eerste plan gehaald, kokend waterkraan, hoekonderkast. Alles bleek enorm aan de prijs. Na ons gesprek en de aangepaste offerte kregen wij de mogelijkheid om de verschillende keukenontwerpen mee naar huis te nemen. Ondanks dat de adviseur probeerde meteen een handtekening te krijgen hebben wij er toch nog over nagedacht. En toen was het dan zo ver, eindelijk onze handtekening gezet voor de keuken. Best eng, maar dat proces is ons zeer goed bevallen. Het duurt echter nog wel even voor de keuken zal staan.

  E Houtsma - Nijmegen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 268.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vorige week zijn we uitstekend geholpen in Kaatsheuvel. Engelen geduld, professioneel advies en een mooi ontwerp. Nu nog beslissen wat wij doen.

  Astrid geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 269. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 270.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Commerciële maar toch een zeer klantvriendelijke verkoper. We hebben voor een keuken getekend die iets wat boven ons budget lag. Natuurlijk voldeed deze keuken wel aan al onze eisen.

  Wendy geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 271.   schrijft over Keukenconcurrent:
  samengevat geweldigg geen minpunten ondekt

  ricardo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 272.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Gisteren hebben wij zaken gedaan met de Concurrent, we werden ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Zo werd er goed op onze wensen en behoeftes ingespeeld en zijn we uitgekomen bij een super mooie keuken.

  Anke geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 273.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zo hoort het te gaan wanneer je een keuken koopt! Alles klopte, vriendelijk ontvangen, professionele verkopers en uiteindelijk een keukenontwerp gekregen van deze echte vakman. Uiteindelijk is de keuken op 8 juni geplaatst zonder enige schade of problemen. Deze staat nu ruim 1,5 maand en we zijn geen vervelende zaken tegengekomen. Daarom zouden wij zeggen aarzel niet en kijk voor je nieuwe keuken gewoon bij de Concurrent.

  P. Dassen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 274.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Chapeau! Eindelijk werd er naar mijn eisen en wensen geluisterd, wat totaal niet het geval was bij de andere keukenzaken. Nick (de verkoper) vertelde duidelijk wat kon en niet kon. Ik heb NOG niet getekend maar kan iedereen deze keukenzaak wel aanraden.

  Suzan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 275.   schrijft over Keukenconcurrent:
  goed geïnformeerd bij ons kan jullie adviseren hier te kijken voor nieuwe keuken

  adam geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 276.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zonder plan binnengestapt en direct aangesproken. Als je nog niet weet wat je wil kijk je eerst rond. Wel geschikte modellen en prijzen gezien. Werden meermaals aan tafel uitgenodigd maar hier hebben we vriendelijk voor bedankt. Eerst nog meer oriënteren op wat er meer in de markt te koop is.

  Pater geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 277.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Alles wat is beloofd is ook nagekomen, blij dat ik de stap heb gemaakt. is aan te raden voor iedereen die voordeliger een mooie keuken wilt.

  wiggers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 278.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Bij Keukenconcurrent in Amsterdam hebben wij een mooie showroomkeuken gekocht die perfect in huis past.. Wij hebben het contact met adviseur Youssef als zeer prettig ervaren.

  blij! geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 279.   schrijft over Keukenconcurrent:
  50% korting op de apparatuur en gratis montage heeft ons overtuigd hier een keuken aan te schaffen. Uitstekend geholpen en geleverd, alles is door mensen die hun vak verstaan geplaatst. Nadien nog wel wat andere acties voorbij zien komen maar deze bevestigden alleen maar onze uitstekende aankoop. Enige minpunt was dat niet is gecommuniceerd dat resthout en de inpakmaterialen van de keuken niet mee terug werden genomen.

  Mariëlle geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 280.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Prima winkel. Leuke acties. Alles kwam op tijd binnen en de service was intussen ook steeds goed. Er werd veel extra informatie gegeven over wanneer alles geleverd zou worden.

  Van Klaveren geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 281.   schrijft over Keukenconcurrent:
  ONGELOVELIJK,

  Keuken gekocht. Laten we het niet hebben over het bijna onbeschofte verkoop gelul.
  Stand van zaken nu we een paar maanden verder zijn:
  Keuken staat er maaaarrr:
  De keuken staat 2 cm van de achter muur af!
  De afzuigkap hangt niet recht boven het fornuis (3 cm verschil)
  Een kras op het aanrechtblad.
  Geen bakplaat bij de oven geleverd. (dit was standaard en hadden we gewoon even op internet kunnen opzoeken)
  Wat een enorme aanfluiting! En alles om maar een fatsoenlijke keuken in huis te hebben, gaat ons nu extra geld kosten.

  Bedankt keukenconcurrent.

  Judith Blokland geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 282.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Met een klein budget (bij andere winkels werden de winkels uit gekeken) zijn we hier geslaagd. De verkopende heer heeft ons over de streep getrokken om bij keukenconcurrent de keuken aan te schaffen. Hij heeft ons goed geadviseerd. Er werd vooral serieus de tijd voor ons genomen, ondanks het beperkte budget.

  H. Van Lier geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 283.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Goede winkel met prima acties. Het keukenadvies was zeer vakkundig en professioneel. Nu is het alleen nog wachten op de levering en montage. Dus voorlopig vier sterren en wanneer de levering en montage vlekkeloos verloopt krijgen ze de vijfde.

  MN geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 284.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Uitstekende service bij de vestiging in Zaandam. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en de verkoper nam alle tijd om zo met beste advies te kunnen komen.

  bastiaan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 285.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Uitstekend bijgestaan in de keuze, op tijd geleverd en netjes gemonteerd.

  J. Kroos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 286.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Behulpzaam ontvangst bij de Keukenconcurrent, na dat wij onze eisen en wensen hadden doorgegeven is er een geweldige schets gemaakt. De levering van de keuken ging zoals het moet, optijd en zonder schade. De keuken is na de afwerking helemaal gecontroleerd op schade en functionele fouten etc. Zo hoort het! Keukenconcurrent raad ik daarom ook aan iedereen aan.

  Sas Teelen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 287.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een goede verkoper met nadruk op verkopen. Keuken is nu 16 maanden oud en koelkast en laden gaan al niet meer zo soepel dicht. Voor de kwaliteit van de keuken veel teveel betaald.
  O ja na plaatsing keuken een stuk vloer (beton) zichtbaar hadden wij zelf moeten inzien? Zoals zo velen mensen Keuken Concurent nooiiiiit meer.

  Rinus geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 288.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Onze keuken gekocht bij de Keukenconcurrent, helaas tegen een klein probleempje aangelopen… Maar ook dit werd snel opgelost zonder ook maar enig gezeur. Daarnaast zeer vriendelijke monteur.

  Johan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 289.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keukenadvies, realisering en communicatie alles ging zoals wij het hadden afgesproken met de Keukenconcurrent. Het enige probleempje waar wij tegen aanliepen werd ook zo opgelost door de klantenservice.

  Smit geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 290.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij hebben er achteraf totaal geen spijt van gehad dat wij een keuken hebben gehaald bij de Concurrent in Kaatsheuvel. Super service gehad en natuurlijk een keuken die aan veel van onze wensen voldoet.

  Peters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 291.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zo blij met onze nieuwe keuken!! Heel goed geholpen,vriendelijk,goede service!! Bedankt keukenconcurrent Leiderdorp!
  Groetjes Caroline Doets.

  Fam. Doets geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 292.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Eerst heel vriendelijk na aflevering en probleem niet meer zo vriendelijk. Sterker nog je wordt gewoon voor leugenaar uitgemaakt. Ze passen 1 lade kast aan ivm inductie kookplaat dat is in princiepen goed maar volgens Siemens is de aanpassing niet goed uitgevoerd. En ja je raad het al….keuken concurrent geeft niet thuis

  Anja geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 293.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij ziijn zeer te spreken over de Keukenconcurrent. Van het advies gesprek tot aan het tekenen van de offerte. Mooie keuken, precies zoals wij in gedachten hadden. De data van het plaatsen van de keuken moest een paar keer verzet worden (onze schuld) maar ook dit werd zonder problemen opgepakt door de Keukenconcurrent.

  D. Boenders geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 294.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ik heb nog geen eens een keuken en nu begint de ellende al. 100x gebeld of we de keuken kopen. Maar als je overstag bent gegaan. Laten ze je vierkant barsten en mag je het uit zoeken. Fatsoenlijk terug bellen is er niet bij terwijl ze dat beloven.

  Tjel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 295.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Alles van aankoop tot het einde is goed verlopen door deze vakmannen. Daarbij een kwaliteitskeuken voor een schappelijk bedrag.

  Petra Stassen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 296.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Na ondertekening kwam ik erachter dat de keuken waar ik voor had getekend niet meer klopte. Er was al iemand langsgekomen om alles in te meten. Gelukkig konden er naderhand nog een aantal aanpassingen in de huidige bestelling plaatsvinden. Wat ik als erg positief heb ervaren is dat er vanuit de keukenconcurrent erg met mij is meegedacht om dit probleem(pje) uit de wereld te helpen. Ook dank aan mark in kaatsheuvel die uitstekend werk heeft verricht.

  D. Vossen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 297.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Completer als dit lijkt het niet te kunnen. Mijn persoonlijke ervaring is zo positief door de verkoop en montage bij elkaar. Een dikke 10 van mij.

  Elske geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 298.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Mijn ouders kochten hier een nieuwe keuken die ze konden betalen dus dat is wel goed ze zijn er heel blij mee!

  Wat ik iets minder vond is mijn vader spreekt niet heel goed Nederlands en hij belde mij vanuit de winkel omdat hij het niet goed begreep. Toen ik er aan kwam heb ik mijn vader uitgelegd en vond hij het goed en was alles snel geregeld. Maar eigenlijk ik vind het niet netjes om met iemand die het niet helemaal begrijpt al over handtekening zetten te beginnen.

  Ayisha geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 299.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Gastvrij ontvangen. Goede uitleg over verschillen in keukens. We mogen terugkomen met offerte van andere aanbieder, zij garanderen goedkoper te zullen zijn. We zullen zien..

  keukenjungle geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 300.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Overtuigd door KC geen problemen tegengekomen. Grappig: onze nieuwe keuken heet ‘Mike’ net als onze zoon. We zijn zeker trots op Mike!

  Romy + Dirk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 301.   schrijft over Keukenconcurrent:
  ik heb mijn keuken hier van de zomer gekocht net voor de bouwvak de levering duurde dus even maar over keukenconcurrent ben ik tevreden heel fijne ontvangst en uitleg

  klantje weltevree geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 302.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Mijn advies: zorg dat je het pingelspel beheerst. Ik word in zo’n winkel gewoon duizelig van de mogelijkheden en dan zit er zo iemand tegenover je die dat al 10 jaar voor z’n broodwinning doet en alle ins en outs kent, daar ga je het niet van winnen.

  Mijn algemene indruk van Keukenconcurrent is wel goed maar ik denk dat er meer te halen valt. Op intenret lees ik veel over marges van keukens, opgedreven prijzen, tekendruk, tijdelijke ‘verzonnen’ kortingen. Dus ik ga me dat eens allemaal voorbereiden en dan ga ik binnenkort terug om mijn klapper te slaan 😛

  Celik geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 303.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring Keukenconcurrent Hoogeveen: Geen fijne vorm van verkopen er werd totaal niet geluisterd en we werden onder druk gezet. Na ander half uur ging de keuken bijna voor de helft weg! We hebben aangegeven geen interesse te hebben en daarna nog 5 keer gebeld met allerlei aanbiedingen met deadlines.

  Ellen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 304.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Vriendelijke verkoper . Als ik vandaag onderteken 50% korting – gratis montage maar de volgende dag niet meer

  Geeft mij als consument geen goed gevoel .

  Maju geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 305.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Behoorlijk lang gezeten, uitgebreid geadviseerd. Een complete Toen het eigenlijk al zowat rond was nog blad en kastkleuren aangepast. Bedankt voor jullie geduld en sorry voor ons getwijfel 😉

  Julie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 306.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Word je bij Keukenkampioen zo behandeld dat je denkt ik gun ze niks meer en ga naar Keukenconcurrent. Ze hadden bij het ene filiaal waarschijnlijk hun dag niet en bij Keukenconcurrent die dag lieten ze juist zien hoe het ook kan. Ze hebben ons van begin tot eind netjes behandeld en gematst met de prijs. In dit geval dus echt een KeukenConcurrent haha

  Bilzen78 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 307.   schrijft over Keukenconcurrent:
  twijfel nog. prijzen zijn goedkoop dat is een pluspunt. kijk nog tot dit weekend verder. als ik geen betere deal tegen kom ga ik voor KC.

  de loo geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 308.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Veel dank voor alles heel vriendelijk en ook correct KeukenConcurrent Son

  Ayman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 309.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keuken gekocht bij de keukenconcurrent in Leeuwarden. In eerste instantie prima geholpen, mooie keuken uitgezocht, helemaal zoals wij het wilden. Vooraf duidelijk besproken dat de gipswanden in onze keuken eruit gehaald zullen worden en dat we de wanden zullen stuken. Allemaal geen probleem volgens de verkoper, dat doen nl veel meer mensen. Prima, deal gesloten.
  Dan begint de ellende:
  1, de keukenfronten kunnen niet geleverd worden zoals wij ze uitgezocht hebben maar er is een alternatief beschikbaar. Zogenaamd natuurlijk van betere kwaliteit dan degene die we eerst hadden en we hoeven niet bij te betalen.
  2. de grepen die we uitgezocht hebben passen niet op de deuren van de keuken, we moeten andere grepen uitkiezen. Veel kleinere grepen uitgekozen maar dit leid niet tot een prijsverlaging.
  3. Er komt iemand langs voor het inmeten en deze krijgt van ons volledige uitleg hoe de aanpassingen zullen worden in de keuken. Geen probleem daar kan hij allemaal rekening mee houden dus komt dik voor elkaar! Dus zetten wij onze handtekening als de inmeter daarom vraagt.
  Bij levering van de keuken blijkt deze 6 cm tekort te zijn. Precies de dikte van de 2 gipswanden. De inmeter heeft dus verkeerd gemeten.
  4. Hierover eerst maar contact gezocht met de klantenservice. Dat is echt nutteloos want deze mevrouw herhaalt steeds haar woorden zonder te reageren op mijn argumenten. Dusdanig dat ik haar zelfs gevraagd heb of ik soms tegen een bandje sprak! De oplossing van de klantenservice was: “voor een coulante prijs kunnen wij u een nieuw werkblad leveren” Op mijn vraag wat ik dan met het huidige werkblad moest doen kreeg ik de waardevolle tip om deze op Marktplaats te verkopen…….nee zulke adviezen zit je op te wachten!
  5. De opstaande rand bij het aanrechtblad is vervolgens te lang…..
  5. Uiteindelijk zelf een oplossing kunnen bedenken die niet al te veel afbreuk doet aan de keuken en hiermee maar eens naar het filiaal gegaan waar ik de keuken gekocht heb. Uitgelegd wat ik wil en wat ik hiervoor nodig heb van de Keukenconcurrent. De vestigingsmanager was van goede wil maar moest dit natuurlijk overleggen met zijn baas. Hij zou mij dezelfde dag of in ieder geval de dag erna terugbellen.
  Na 2 dagen zelf maar gebeld en bleek de vestigingsmanager vrij te zijn. Uiteindelijk antwoord gekregen op mijn verzoek. De Keukenconcurrent is bereid om de eigen fout t.a.v. de verkeerde inmeting op te lossen maar dan moet ik wel zelf de helft van de kosten hiervan betalen!
  En ik maar denken dat ik na alle ellende, ongewenste aanpassingen aan mijn keuken, de fouten van de inmeter, foute afmeting van de opstaande achterwand recht zou hebben op maximale inzet van de keukenconcurrent om deze fouten te herstellen en dat ik met de extra kosten die ik sowieso al moet maken eigenlijk recht heb op een fikse korting!

  Kortom dat wat superleuk had moeten zijn is inmiddels verworden tot een ‘keukentrauma’ waarbij de service van de Keukenconcurrent ronduit waardeloos is.

  Mijn advies is dan ook om nimmer een keuken te kopen bij de Keukenconcurrent!

  Janneke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 310.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zijn klein behuisd en omdat mijn man een paarj aar geleden arbeidsongeschikt is geraakt is ons inkomen ook wat lager. We zochten dus klein en goedkoop. Ik hou van wit en mijn man ook dus we kozen voor keuken met de naam EVa bij keukenconcurrent. Erg fijn geholpen bedankt keukenconcurrent.

  Maria & jos geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 311.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Alles laten regelen door de Keukenconcurrent. Eerst hadden wij hier nog onze twijfels over, maar wat zijn we nu blij dat wij dat hebben laten doen door de Keukenconcurrent. Alles ging super, van advies tot aan de koop en aflevering! De keuken kunnen we helaas nog niet in gebruik nemen omdat we nog niet in de woning wonen. Maar één ding is zeker wij kunnen niet wachten om te kokkerellen in ons nieuwe keukentje!

  Jo-anne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 312.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij waren niet opzoek naar een nieuwe keuken, maar naar vervanging van ons oude keukenapparatuur(waaronder een vaatwasser). Bij de keukenconcurrent werden we geholpen door mnr. Vaarties, hij gaf zeer vakkundig advies en heeft echt zijn best gegaan om ons zo goed mogelijk te helpen. Uiteindelijk bij een vaatwasser uitgekomen van het merk Zanussi, deze laten leveren en instaleren. De monteur monteerde de vaatwasser als een echt vakman. Zowel de verkoper als de monteur bedankt voor de goede service.

  van de Linden B geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 313.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De keuken staat er al een tijdje maar bij deze willen we de heer Abma van de Keukenconcurrent graag bedanken. Hij heeft ons goed advies gegeven, nu hebben we een keuken die aan al onze eisen voldoet.

  Els Lantinga geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 314.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een aantal dagen terug zijn wij naar keukenconcurrent in Barendrecht geweest. Daar werden wij vriendelijk ontvangend door Jeroen en zijn collega’s.

  Bij keukenconcurrent kregen wij de aandacht en vrijheid die wij nodig hadden. Na een aantal keukens te hebben gezien zijn er uitstekende zaken gedaan. Alles liep voorspoedig en werd netjes geregeld.

  Wij hebben een top kwaliteitskeuken gekocht voor een zeer nette prijs!

  Ricardo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 315.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij waren opzoek naar een showroomkeuken, wij hadden namelijk gelezen op het internet dat wanneer je een showroomkeuken je meestal een luxe, kwaliteitskeuken hebt voor een lage prijs. Bij de Keukenconcurrent waren we helemaal weg van één bepaalde showroom keuken, nu staat die al een tijd bij ons thuis en maken we er de lekkerste gerechten mee. Een echte kwaliteitskeuken voor een goede prijs, de Keukenconcurrent een echte aanrader!

  Patrick geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 316.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Na kort orientatiegesprek genegeerd door verkopers.

  Keukenkoper geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 317.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We purchased a beautiful kitchen from the Keukenconcurrent very recently. It was a hard choice to choose between some workplates en equipment but the adviser helped us really well. The value for the money is good for us. The kitchen will be delivered almost. So far we are very glad with the whole process. We will keep you informed.

  Rashi geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 318.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Duidelijk verhaal met een goed plan samengesteld. Je merkte aan alles dat ik met een adviseur met jarenlange ervaring te maken had. Veel mogelijkheden geïntegreerd in een prachtige kleine keuken. Opvallend detail is dat ik de keuken naar wens had ingericht, maar deze uiteindelijk helemaal is omgegooid. Daar namen ze wel de tijd voor.

  Don geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 319.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij danken Keukenconcurrent Leiderdorp voor de goede service. Prachtige keuken gekocht en heel tevreden met het eindresultaat.

  Wel heel lang moeten onderhandelen 🙂

  Fam oostindjer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 320.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Het is een prachtige Keukenconcurrent keuken geworden. Zonder enige vorm van mankementen of beschadigingen was onze levering compleet en onze nieuwe keuken een plaatje.

  Hartelijk dank voor de inspanningen, Erik!

  groeten uit Emmen

  Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 321.   schrijft over Keukenconcurrent:

  De KeukenConcurrent blijft bij hun standpunt van VVV-bonnen t.w.v. 150 euro.
  Het gebaar van KeukenConcurrent is bij lange na niet voldoende om onze ongenoegen weg te nemen. Dit is niet fair.
  De keuken heeft ons ruim 7000 euro gekost, maar plezier dat hebben we er het afgelopen half jaar nooit van gehad, aangezien we nog steeds in de afronding zitten. Het is niet iets om trots op te zijn. Mijn hele week vakantie die ik op heb moeten nemen om thuis aanwezig te kunnen zijn voor het personeel, daar wordt met geen woord over gerept.
  Wij zijn nog niet klaar en gaan het dan ook hogerop zoeken.

 322.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring Keukenconcurrent Kaatsheuvel: Helaas na -tig keer bellen en zo vaak beloofd gekregen teruggebeld te worden nu toch even mijn klacht hier.
  Mijn keuken is 9 september geplaatst helaas met vaste blende (ik had n ladebak verwacht). Zeker nadat ik had gemeld dat ik veel keukenruimte wil. Maar men was mij vergeten te vertellen dat n keukenruimte zoveel cm hoog moet zijn dan was het vanzelf een ladebak geweest. Div malen gebeld en weer n paar honderd euro lichter, helaas na n dag thuiszitten weer niet de complete bak ontvangen. Moest ik nog met de ladebak naar de showroom omdat men daar niet wisten welke rails ze moesten bestellen, weer thuis blijven bij aflevering, man die komt installeren ziet dat de bak weer niet compleet is. Ik weet het niet meer maar Keukenconcurrent kan/wil me niet helpen?

  Maxima geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 323.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wat zijn we toch tevreden met onze nieuwe keuken van de Keukenconcurrent. Uitstekend geholpen door de verkopers/adviseurs. Namen alle tijd voor ons om ons te helpen en zo het beste uit de nieuwe keuken te halen. Al met al top!

  Joyce geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 324.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Nog nooit zo schandalig slecht behandeld als klant. Ik zou het echt iedereen afraden om hier een keuken te kopen. Vanaf dag 1 is het mis gegaan, de offerte, vage kortingen, agressieve verkopers. Geen contact kunnen krijgen met een filiaalmanager, laat staan regiomanager. Uiteindelijk na 15 (!) maanden naar de geschillencommissie wonen en de zaak gewonnen. Maar ik weet zeker dat er vele kopers zijn die zich zo onder druk gezet voelen dat ze akkoord gaan. Niet laten intimideren dus. Voor ons een zeldzaam slechte ervaring.

  Esther geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 325.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De verkoper vertelde vrij snel dat hij ons uit de markt wilde halen voor het kopen van een keuken. In ruil hiervoor zouden we dan een aantrekkelijke korting krijgen… Wel even direct beslissen, niet gedaan dus. Nu in onderhandeling met een lokale keukenboer, wat een stuk prettiger verloopt met een geheel transparante offerte.

  aspirant keukenkoper geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 326.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Recent in Kaatsheuvel een rechte keuken van iets meer dan E6000 besteld. Met het juiste advies de meest ideale opstelling gekozen. Tot nu toe erg tevreden over de gang van zaken.

  jarine geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 327.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Flink wat onderhandelings fratsen gehad bij de concurrent en behoorlijk lang aan de onderhandel tafel gezeten , steeds onderbraken we het gesprek om in de showroom van alles te bekijken. Meerdere keren de kleuren aangepast en 1 keer het model frontje, maar toch uiteindelijk tevreden met het resultaat. Fijne zondag

  Talsma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 328.   schrijft over Keukenconcurrent:

  Beste Yasmin,

  Ordernummer: 20376001252.
  Het gaat er om dat KeukenConcurrent niet luistert, zich niet inleeft in de klant en problemen slecht oplost en afhandelt! 150 euro aan VVV-bonnen voor 7 maanden ellende en stress is een lachertje.

 329.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Wij zitten echt alleen in de oriëntatiefase, kleur, materiaal, apparatuur en dergelijke wat zijn de mogelijkheden in onze klein open keuken, hoe efficiënt kunnen wij die gaan gebruiken, gemak vriendelijk.
  Dus willen alleen even vluchtig rondlopen 1ste indrukken op doen, maar je word meteen lastig gevallen met wat voor soort, wanneer, de prijs.
  Vinden we vervelend want we sparen er nog voor willen 1 jaar voor uittrekken, dus echt geen haast.

  Liesbeth geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 330.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Uitstekende zaken gedaan met de Keukenconcurrent in Spijkenisse, bijzonder goed welkom geheten door de adviseur. Lekkere koffie + taartje gekregen. Onze adviseur was zeer eerlijk/betrouwbaar, dit was een groot voordeel voor ons. Uiteindelijk tot een koopcontract uitgekomen.

  Geels geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 331.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Ervaring Keukenconcurrent Alkmaar: Supergoed geholpen bij de verkoop.
  Alles liep voorspoedig en werd netjes geregeld.,
  En toen moest de keuken geplaatst worden.
  Aangezien ik handige mensen om me heen heb, konden we de keuken zelf installeren.
  Ik kwam op een gegeven moment kijken en zag dat er een verkeerde kraan gemonteerd was, hierover contact opgenomen en dit is na wat heen en weer gebel netjes opgelost.
  Toen moesten de bovenkastjes opgehangen worden en kwamen we er achter dat deze veel te groot waren.
  er was dus geen rekening gehouden met de koof.
  Dus ik contact opgenomen met het servicenummer, mails gestuurd met foto’s, maar ze leggen de schuld bij mijzelf neer.
  Ik heb bij de meting heel duidelijk aangegeven dat er nog een afvoer naar buiten moet voor de afzuiging, en specifiek gevraag of dit geen probleem was, dit was geen probleem volgens de opmeter.
  Dus ik heb getekend (stupid me)
  Ook bij het terugkom moment is hier niet over gesproken.
  Dus met andere woorden, je moet alles precies nameten en controleren wat een proffecional opmeet.
  Bij het opmeten zat er ook gewoon een koof!!!
  Dus Wazig verhaal en ik voel me genaaid.
  Sucks dus

  Marin geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 332.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De moeite die bij ons is genomen om de keuken te verkopen is erg goed geweest. Tot dusver is het duidelijk dat kwaliteit en de service erg belangrijk zijn. Dit blijkt voorral uit het feit dat een fout in de levering ter plaatse werd opgelost.

  Saar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 333.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Zeer goede ervaring gehad met Keukenconcurrent Kaatsheuvel, complete keuken aangeschaft inclusief het nieuwste inbouwkeukenapparatuur en oven. De verkoper bood ons uitstekende service aan, deskundig geholpen. Installatie ging ook uitstekend. Zeer vriendelijke en vakkundige instalateur. Zeer tevreden over de Concurrent. Neiuwe keuken? Dan is de Keukenconcurrent in Kaatsheuvel zeker een aanrader!

  Hilbert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 334.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Na besloten te hebben dat onze keuken vervangen moest worden binnen gelopen bij de keukenconcurrent ,vriendelijke verkoper wist genoeg over de keukens maar niet over de netto prijzen die ik zou moeten betalen, ik zocht rond de 5000 euro.keuken gevonden die aan onze wensen voldeed ,maar de prijs was 2x zo hoog. Bij navraag hoe deze was samengesteld bleek een fors gedeelte te zitten in de zeer dure inbouw vaatwasser en koelkast, toen ik hiervoor andere alternatieven aandroeg werd dit aangepast. De simpele kastjes 3x onderbouw en 3x bovenbouw kosten ca. 980 euro per stuk prijzen waren ex btw en ex montage.
  De korting die ik zou kunnen krijgen moest de verkoper eerst bellen met een manager en die zou alleen gelden voor dat moment later zou er een lagere korting gelden. Dit smiddags om 17.00 uur. Doordat er geen andere regels waren moest hij zich hier aan houden en kon geen netto prijs noemen dit was voor de manager die niet aanwezig was.Ik heb me geen mes op de keel laten zetten en besloten elders een keuken uit te zoeken. Geslaagd bij een ander voor de gewenste prijs en inclusief btw en montage
  inbouw apparaten van goede duitse merken.
  Dus laat u niet dwingen door z.g. hoge kortingen

  Mesjokke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 335.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Eindelijk is de keuken besteld voor minder dan 6000 euro! De stap maken was best even eng. De brochure was sumier maar de keuze was enorm. Er is buitengewoon goed meegedacht met mij met een mooie bijbehorende offerte. Het is nog even wachten op de plaatsing, maar wij zijn erg benieuwd. Saillant detail de adviseur gebruikte bijna EXCESSIEF geweld op de keukenlade om de kwaliteit van de keuken aan te tonen 😀

  P. Borgers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 336.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Bij de concurrent is alles goed verlopen voor onze nieuwe keuken. Wel werd er flink wat druk uitgeoefend bij het vragen van de handtekening! Daarna nam het gesprek ineens weer een andere wending.

  Femke geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 337.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Goede keuken voor een nette prijs.

  Geen tegenvallers gehad en de afspraken zijn nagekomen zoals we hebben besproken.

  Haverman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 338.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Erg tevreden met de eerste tekening bij de Keukenconcurent Zwolle. Daarna wederom een fijn bezoek gehad. Flink wat ruimte om onze eigen inspiratie en ideeën door te voeren in het reeds bestaande ontwerp.

  Pizza gegeten met verkopen Harmen, en toen was daar eindelijk onze 3D tekening. Deze voldoet aan al onze verwachtingen!

  N. Bannink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 339.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Keuken besteld bij Keukekconcurrent drie maanden geleden. Hiermee ook veel stress, intimidatie en kapotte vloer er gratis bijgekregen. Momenteel wordt de keuken gemonteerd, maar er is een verkeerd leidingadviesschema door Keukenconcurrent afgegeven, waardoor zaken niet kloppen. Keukenconcurrent wil alleen meedenken en tot een oplossing komen als je een paar honderd euro’s extra neerlegt. Je hoort eigenlijk blij te zijn als er een nieuwe keuken komt, maar het is 1 en al ellende. Ik adviseer: nooit meer Keukenconcurrent! En het is ook geen ‘goedkoop is duurkoop’, want een kleine keuken van krap €9000 noem ik niet goedkoop.

  YJasmina geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 340.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Een collega heeft mij de Keukenconcurrent getipt, echter wist ik niet zeker om hier naartoe te gaan omdat het een groot bedrijf is. Uiteindelijk was deze angst nergens voor nodig. Van binnenkomst tot plaatsing perfect begeleid.

  Peter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 341.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Advies werd vriendelijk gegeven en niet zoals ik elders lees hieronder met druk. (Bij ons althans niet). Een keuken kopen doe je niet in 1 keer, bij ons is het 3x showroombezoek geweest. En, wat ook belangrijk is…..tips werden gevraagd EN ongevraagd gegeven!

  Suus geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 342.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We wilden de montage zelf regelen maar bij de prijsindicatie bleken de kosten voor montage mee te vallen. Ze deden het nauwgezet, we zijn tevreden over hun werk.

  G. Evers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 343.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Onwijse club, min zus koopt een keuken en wordt daarna herzien na een 2e gesprek. Echter geheel anders dan besproken. Contact leggen lijkt onmogelijk. Op de zaak geweest en de tot stand koming van prijzen gevraagt, niet te krijgen. Finale aanbieding gedaan en akkoord gekregen. Toen weer niets en alles verloren voor een deal. Ze doen er maar wat, niet transparant zijn is het devies. Peperduur .

  theo geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 344.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Bij binnenkomst kwam er direct iemand naar ons toe wat ik netjes vind maar als je wil rondkijken loopt de verkoper wel mee. Daar was ik achteraf gezien heel blij mee want er werd gelijk veel uitleg gegeven en zo waren we een heel stuk beter op de hoogte. Het is niet bij één bezoek gebleven want de keer daarop zijn we adhv een keuken die er stond opgesteld aan de slag gegaan met het tekenen van onze nieuwe keuken. De verkoper kon ons goede tips geven en heeft wat praktische opties toegepast. De kosten bleken mee te vallen waardoor we akkoord hebben gegeven om de keuken te bestellen. Ook goed om te melden: op de afgesproken dagen is de keuken geleverd en geïnstalleerd.

  André geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 345.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Als je goed advies wil en niet teveel wil betalen moet je naar keukenconcurent in barendrecht gaan. ze hebben alle mogelijkheden die je ook bij andere keukenzaken hebt. wij waren er voor het eerst op een zondag en toen hebben we er een mooie keuken uit gezocht. In principe deed de verkoper het teken werk. je hoeft zelf alleen maar te zeggen hoe je het wil hebben.

  B. L. Kramer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 346.   schrijft over Keukenconcurrent:
  De verkoper heeft ons aardig op weg geholpen. Op aandringen zijn we bij ons eerste bezoek al het ontwerp gaan bespreken. Hij kwam met het idee om de keuken uit drie verschillende kleuren te laten bestaan.. het keukenblok heeft onder hoogglans fronten in gebroken wit, in het keukenblok zit de spoelbak en een gaskookplaat en boven twee keukenkasten met zwarte hoogglans fronten met daarnaast een strakke afzuigkap. De overige apparatuur zit allemaal in de donkerbruine houten wandkast verwerkt. Het is een mooie combinatie, heel blij met zijn advies!

  lap geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 347.   schrijft over Keukenconcurrent:
  In Amsterdam een keuken koste 8700 euro
  drie dagen later bij een andere vestiging van keukenconcurent de zelfde keuken 6200 euro.
  Amsterdam deed er helemaal niks mee,want we hadden al getekend.

  Kruithof geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • KeukenConcurrent  reageert op de beoordeling van Kruithof:

   Beste meneer/mevrouw Kruithof,

   Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Ik begrijp dat het vreemd overkomt als u in een andere vestiging een andere offerteprijs krijgt. Het kan zijn de mijn collega’s andere type keukens of materiaal hebben berekend op de offerte waardoor dit kan gebeuren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het filiaal.

   Met vriendelijke groet,
   Chris – Webcare KeukenConcurrent

 348.   schrijft over Keukenconcurrent:
  We zijn een aantal goedkopere keukenzaken afgestruind. Met Keuken Concurrent nog de beste klik. De verkoper was fanatiek bezig voor ons. Teleurstelling op zijn gezicht toen we aangaven niet direct een beslissing te willen maken. Maar we hebben goed nieuws… we komen terug!

  Jan-Paul B. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 349.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Al ruim een jaar hebben we deze keuken staan. Het bevalt heel goed. De combioven heeft laatst wel problemen gegeven toen de magnetronfunctie het begaf. Toen dit niet gerepareerd kon worden hebben we een nieuwe oven van kuekenconcurrent gekregen 🙂

  Hannema geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 350.   schrijft over Keukenconcurrent:
  Kleine aanpassingen wilden wij doen om onze keuken te renoveren. In de winkel zijn we van gedachten veranderd en hebben we ervoor gekozen een totaal nieuwe keuken te kopen. Dit vanuit een financieel oogpunt: het kost relatief minder om de keuken te vervangen voor een nieuwe dan dele