Ervaring Voortman keukens

Beoordeling: 3.61 Voortman keukens is 72 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.61 uit 5 sterren.

Ervaring Voortman keukens? Alle Voortman keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over dit bedrijf.

Wat was uw ervaring met Voortman keukens? 
Uw ervaring met Voortman keukens plaatsen? Daarom zelf snel een recensie plaatsen? Help ons en anderen:

 

Klik hier om uw review te delen >>>

 

 

Cadeau – keukenmagazines

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Deze keukenmagazines staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s.

Klik hier – ontvang het cadeau >>>

 

Goedkoopste keukenwinkel?

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht:

Top 4 goedkoopste keukenzaken >>>

 

Voortman keukens informatie

Voortman keukens is onderdeel van de Voortman groep. Deze kleine keten heeft reeds 40 jaar ervaring in de keukenwereld. Door ontwikkeling besteed Voortman extra aandacht aan milieubewuste en energiebewuste keukens.

Verder heeft de groep 2 labels, PEFC en FSC norm. De Voortman groep heeft nog twee andere concepten genaamd Keukenvision en

Bsk keukens.

Verder heeft Voortman keukens het Keurmerk kwaliteit keukenbranche. Het voorlichtingsbureau dat dit keurmerk uitgeeft, laat hiervoor klanten aan het woord. Die beantwoorden vragen over hoe de voorlichting is verlopen. Zo geeft u zelf een eindoordeel. Die mening is belangrijk voor Voortman keukens.

Deze gegevens worden bijgehouden. Kortom, Voortman staat voor een veilige aanschaf van uw nieuwe keuken.

Voortman keukens vestigingen

Voortman keukens heeft 6 showrooms.  Alle winkels zitten in de provincies Utrecht, Overijssel, Noord-Holland Gelderland en Brabant. Showrooms van Voortman keukens zitten in Amsterdam, Bunnik, Elst, Rijssen, Steenwijk en Apeldoorn.

Er was ook nog een vestiging in Lijnden – maar die is gesloten.

Klik hier voor de website van Voortman keukens >>>

 

Voor meer informatie, tips en de openingstijden. Voortman keukens had een 6e showroom in Eindhoven, maar die is gesloten. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaring Voortman keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  72 reviews & recensies Voortman keukens

  Beoordeling: 3.61Voortman keukens is 72 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.61 uit 5 sterren.
  1. Wouter   schrijft over Voortman keukens:
   Fijne deskundige begeleiding, scherpe prijs en mooie producten. Zeker een bedrijf dat je niet mag overslaan bij je zoektocht naar een mooie degelijke keuken. We zijn supertevreden en goed geholpen door H. in de vestiging Apeldoorn.

   Wouter geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. Gerda   schrijft over Voortman keukens:
   Je kunt merken dat de mensen bij Voortman net wat meer met je meedenken dan bij andere keukenzaken. Ook de geleverde kwaliteit van de keuken is prachtig. Ik ben heel blij dat ik goed begeleid ben in mijn aankoopproces en dat er geen addertjes onder het gras zaten. Gewoon eerlijk, goed en betrouwbaar.

   Gerda geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  4. Laura   schrijft over Voortman keukens:
   Erg goed geholpen door de adviseur. Mijn keuken is mooi en netjes op tijd geleverd. Ook de monteurs hebben super werk verricht Wij zijn zeer tevreden met Voortman.

   Laura geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5. Jari   schrijft over Voortman keukens:
   Zeer goed geholpen en geadviseerd!

   Jari geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6. Ruben   schrijft over Voortman keukens:
   In één woord super! Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken! Geadviseerd, gekocht en geplaatst door Voortman Keukens.

   De adviseur dacht goed met ons mee en verraste ons met precies de goede kleur van de kastjes en het blad van onze smaak.

   Met de kwaliteit van de keuken zijn wij uitermate tevreden. De keuken voelt kwalitatief hoogwaardig aan.

   Kortom erg blij met het advies, de eerlijke prijs en kwaliteit. Bedankt H., Voortman Keukens.

   Ruben geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7. Arnold & Annemarie   schrijft over Voortman keukens:
   Wij zijn geweest op de locatie Apeldoorn

   De showroom; ruim en sfeervol ingericht.

   De adviseur/verkoper; we hebben vooraf een afspraak gemaakt. De adviseur heeft ons opgevangen. Daarna heeft hij ons de ruimte gegeven om de showroom te verkennen. Hierna heeft hij onze wensen op papier gezet. Hij heeft onze wensen overtroffen met zijn idee. Dit is daarna samen in detail met ons uitgewerkt. Het mooie was dat wij op een groot scherm, in 3D en kleur onze keuken tot leven kwam. DIt gaf een goed beeld van de werkelijkheid. We hebben ons gesprek afgerond, en hebben op papier een duidelijke offerte meegekregen.

   Levering en plaatsing; De service afdeling van Voortman heeft ruim van te voren de keuken ter plekke ingemeten. Direct daarna hebben wij een zeer uitgebreide en duidelijke tekening ontvangen waar de leidingen geplaatst moest worden. De leverdatum werd ruim van te voren gepland. De plaatsing van de keuken is perfect geplaatst volgens planning, zeer vakkundige monteur.

   Arnold & Annemarie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  8. Schuurbiers   schrijft over Voortman keukens:
   Keuken laten plaatsen door Voortman, vandaag afgerond.

   Mooie kwaliteit en plaatsing gebeurde soepel en door een nette installateur die de tijd nam voor de keuken en zijn vak begrijpt.

   Er moet nog een plekje wat open blijft worden opgemeten dat wisten we van tevoren, Ga er vanuit dat dit net zo netjes verloopt.

   Al met al, erg blij en prijs m.b.t. bijv. een keukenbudget bedrijf nog steeds concurrerend!

   Schuurbiers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  10. Henk en Jacqueline van Asselt   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman heeft een showroom in Apeldoorn waar je een echte beleving voelt zoals het hoort. Tevens een fijne en open benadering, creativiteit met een investering waar je blij van wordt! We zijn superblij met het eindresultaat, tenslotte is dit waar het om gaat.

   Henk en Jacqueline van Asselt geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. Taniya   schrijft over Voortman keukens:
   Wij hebben bij Voortman een geweldige ervaring gehad! Vanaf het moment dat wij binnen liepen voelde de sfeer goed, zag de showroom er prachtig uit en werden we vriendelijk welkom geheten en wij konden dan ook meteen een afspraak maken.

   Onze afspraak was met Ricardo en we hadden ons geen betere adviseur kunnen wensen. Naast gezellige gesprekjes zijn we gewoon ontzettend goed geholpen.

   Hij is meedenkend, geeft continu goede tips & adviezen en deelt ontzettend veel kennis over niet alleen de apparatuur maar ook over de verschillende materialen.

   Kortom, Ricardo heeft van begin tot eind hard gewerkt en echt alles uit de kast gehaald om onze droom keuken een realiteit te maken.

   Echt een aanrader!

   Taniya geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12. Wilma Potkamp   schrijft over Voortman keukens:
   Ik heb een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn. Ben heel netjes geholpen en keuken is naar alle tevredenheid bezorgd en geplaatst. Ik ben dan ook zeer tevreden.

   Wilma Potkamp geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13. Familie Goedhart   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman keukens hebben wij ontdekt toen wij in Apeldoorn zijn komen wonen,hebben daar een prachtige keuken gekocht met de hulp van Henk de Vries een deskundige verkoper die rustig luistert naar de klant Henk komt met oplossingen aan en denk mee met de klant ,20 april wordt de keuken geplaatst en wij weten zeker dat het er geweldig gaat uitzien .

   Familie Goedhart geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14. Jan & ingrid simons   schrijft over Voortman keukens:
   Onze ervaring met Dhr de Vries van Voortman keukens is uitstekend, dhr luistert erg goed naar onze wensen en de eisen die wij aan een keuken stelden. je wordt als klant goed behandeld, en dhr geeft goed advies wat er allemaal mogelijk is en kan.

   Jan & ingrid simons geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  16. Foka   schrijft over Voortman keukens:
   Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Het prettige overleg met en deskundig advies van Roland Besselink resulteerde in een mooie keuken met ingebouwde kookplaat en oven. Woensdag 13 november jl. hebben de monteurs de keuken geplaatst. Besselink en de monteurs hebben wat ons betreft een 10 plus verdiend.
   Het traject van koop tot installatie is perfect gelopen. De vragen die we na de koop via de mail stelden, werden door Besselink vlot beantwoord. Als alle klanten van keukenzaken zo tevreden zouden zijn als wij zijn over Voortman en de medewerkers, dan zijn er geen boze of ontevreden klanten meer. Onze ervaring met Voortman is uitstekend: 5 sterren!

   Foka geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17. Elena   schrijft over Voortman keukens:
   De nieuwe keuken is helemaal naar onze zin met professioneel advies en planning van Henk van Voortman keukens Apeldoorn. Onze keuken is uitgevoerd in parel grijze kleur met een granieten aanrechtblad.

   Elena geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  18. keukenkoper   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman keukens Apeldoorn:

   Snelle en vakkundige service. zowel bij het uitzoeken als bij het plaatsen van de keuken. Wij zijn erg tevreden. Topbedrijf!

   keukenkoper geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  19. Enisa   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman apeldoorn: Ik zal dit bedrijf aan niemand willen aanraden, het levert een hoop stress, ontevredenheid en elende op. Ze verkopen de keuken zonder service of aftersales, het belangrijkste is dat je op tijd betaald anders wordt de keuken niet gelost, dat ze niet compleet is dat doet er niet toe bij Voortman. Klanvrienelijkheid laat echter te wensen over. Alles wat erbij komt kijken aan probleemen moet de klant zelf oplossen.

   Enisa geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  20. D. Van de Merwe   schrijft over Voortman keukens:
   Ik mijn eerste keuken kopen via een deal van het bouwbedrijf bij voortman keukens gekomen. Ik waarschijnlijk naïef erheen gegaan dat daar mij alles wel word uit gelegd, niks bleek minder waar. Maar zal wel fout zijn van mijn kant, had waarschijnlijk zelf eerst alles moeten uitzoeken wat verschil is tussen verschillende apparaten.

   1e week oktober 2018, keuken geplaatst en opgeleverd, helemaal blij en alles vergeten. Totdat we erachter komen dat dr oven niet werkt, aangegeven bij voortman keukens, keurig opgelost. Inmiddels kom je erachter dat er een keramische kookplaat is gekeverd i.p.v. een inductie plaat. Is inmiddels ook opgelost, maar toch apart, fout maken kan gebeuren maar inmiddels krijg ik er een vieze smaak van in de mond. Tijdens het koken staat het hele huis blauw, wat blijkt, geen koolstoffilter in de recirculatie afzuigkap geleverd. Voortman gebeld, die geeft mij een type koolstoffilter door die ik moet bestellen, want zelf bestellen is sneller zeggen ze. Ik besteld, is het de verkeerde. Ik weer bellen. Krijg ik een 11 cijferig product nummer waar ik niks mee kan, en kosten vergoeden ho maar. De magnetron werkt ook niet, ik heb 25x gebeld, van kastje naar dr muur gestuurd, constant word gezegd: u staat op spoedlijst vandaag of morgen word u terug gebeld. Inmiddels 5 maanden later zit ik nog steeds met een combi-oven waar magnetron het niet van doet en zonder fatsoenlijke afzuigkap. Inmiddels is mij toegezegd dat binnen een week het kapotte onderdeel vervangen word en anders een nieuw apparaat krijg.

   D. Van de Merwe geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  21. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  22. A.S   schrijft over Voortman keukens:
   We kunnen Voortman Keukens alleen maar aanraden.
   Ze hebben een mooi en praktische keuken ontworpen en geplaatst.

   Super blij mee, Voortman Keukens bedankt!

   A.S geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  23. D.R   schrijft over Voortman keukens:
   Goed advies gehad in de showroom, fijne communicatie na de aankoop/tijdens het plaatsen en een een prachtig eindresultaat! Kortom een topbedrijf!

   D.R geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24. Jeroen   schrijft over Voortman keukens:
   PRACHT KEUKEN

   Bij Voortman Apeldoorn een keuken gekocht, wij hadden zelf al een idee en Henk de Vries heeft dat samen met ons verder uitgedacht.

   Nu staat de keuken erin en het is een plaatje geworden!

   Hoe we zijn geholpen, de levering en de montage in 1 woord super!!!

   Jeroen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  25. Ton en Astrid   schrijft over Voortman keukens:
   In prettige en professionele sfeer een prachtige keuken naar wens uitgezocht en later perfect geplaatst in onze nieuwbouwwoning
   in Zwolle.
   Zeer tevreden!

   Ton en Astrid geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  26. Marian   schrijft over Voortman keukens:
   Topzaak, keuken gekocht in Bunnik verrassend ontwerp, en alles in 1 keer goed geleverd. Verkoper en monteur dachten goed mee.
   Voortman bedankt.

   Marian geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  28. H. Grashuis   schrijft over Voortman keukens:
   We hebben een keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn en zijn daarbij plezierig geholpen door Roland Besselink. Omdat wij in Groningen wonen is er veel telefonisch overleg geweest.
   Er was steeds een luisterend oor en voor alle problemen is een passende oplossing gevonden. Ondanks dat de afwerking een tijdje op zich liet wachten, krijgt Voortman Keukens Apeldoorn van ons 5 sterren.

   H. Grashuis geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  29. k   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman apeldoorn: goede zaak, goed geprijsd en niet opdringerig

   k geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30. Eric   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman keukens Apeldoorn: Tijdens de verkoop van de keukens goed geholpen maar nu buiten de 2 jaar wettelijke garantie verschuilt Voortman zich achter de regeltjes die op de voorwaarden staan en zet zeer zeker geen extra stap om service te verlenen. Geval is dat ik bij aankoop van 5 bauknecht apparaten 5 jaar garantie kreeg nu is na bijna 3 jaar de knop dan de magnetron kapot, om deze te vervangen is het 30 sec werk , kan ik zelf ook doen. Geval is dat de knop onder garantie vervangen kan worden maar dan betaal ik wel 53 euro voorrijkosten ?…. De knop opsturen daarvan willen ze niet weten bij Voortman. Gevalletje van zeer slechte service

   Eric geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  31. L   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman Apeldoorn: prima zaak. keuken netjes volgens afspraak geplaatst.
   zeker aan te bevelen.

   L geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  32. Anita   schrijft over Voortman keukens:
   zatetdag 12 augustus vrijblijvend keukens gaan kijken in Bunnik.
   Prettig ontvangen er werd netjes aangegeven dat er geen verkoper beschikbaar was in verband met de vele reeds gemaakte afspraken voor deze dag.

   Dit was helemaal geen probleem rond gelopen in een prachtige zaak, vriendelijk personeel, brochures meegekregen en een kopje koffie werd ons aangeboden.

   Prima indruk van de firma Voortman.

   Anita geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  33. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  34. Peter   schrijft over Voortman keukens:
   Bij Voortman in Bunnik binnengestapt maar we stonden in een half uur weer buiten! De verkoper nota bene zelf aangesproken dat we advies wilden, en misschien een offerte. We waren dus best gericht aan het zoeken. Maar dat kon niet, in verband met de drukke inloop en voor een offerte moesten we maar een afspraak maken. Alle collega’s waren ook bezet. Ik kijk rond, de winkel was zo goed als leeg, niemand zat achter de computers. Meneer had er kennelijk geen zin in die dag. Wat hij dan als zogenaamd advies meegaf was ook nog eens gezwatel. Prima, geen Voortman keuken dan maar.

   Peter geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  35. Fusion   schrijft over Voortman keukens:
   Tot aan de offerte is niet gepraat over een evt budget vanuit onze kant. Alleen de wensen zijn gevraagd. Dan komt de offerte, ook na onderhandelen ruim boven budget. Vraag dan eerder naar budget en geef aan dat sommige wensen te duur worden voor dit budget.

   Fusion geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  36. Piet Hendriks   schrijft over Voortman keukens:
   Granieten blad was beschadigd bij het plaatsen van de inductieplaat. De plint in de keuken hangt los. De verlichting aan de onderzijde van de keukenkastjes hangen los.

   Piet Hendriks geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  37. Nick   schrijft over Voortman keukens:
   Twee maal hebben mijn vrouw en ik de winkel in Bunnik bezocht.
   De eerste keer hebben we bijna een uur rondgelopen zonder dat er uberhaupt aandacht aan ons werd besteed.
   Vandaag een half uur rondgelopen.
   Het hele team ging vervolgens in de winkel zitten lunchen. Niemand meer beschikbaar.
   Uiteindelijk vroeg iemand of hij iets kon doen.
   Wik vertelde dat we uit Den Haag kwamen en interesse in een bepaalde keuken hadden.

   Helaas hebben alle heren afspraken vanmiddag was het antwoord. Verder niets.
   Schandalig slechte,arrogante opstelling.
   Het gaat kennelijk te goed met die winkel.
   Zo loopt men nu een keueken mis en bouwt een slechte naam op.
   Dit verhaal vertellen wij natuurlijk door aan de mensen om ons heen.

   Nick geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  38. Letschert   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman Zeist is naar onze ervaring een prima bedrijf en zij zijn alle afspraken keurig nagekomen met informeren en levertijden en ook het namens Voortman opererende montagebedrijf was vakkundig en punctueel.

   Letschert geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  39. Mark   schrijft over Voortman keukens:
   Koop hier uw keuken niet. Ze zijn er niet om u te helpen aan een mooie keuken maar puur uit eigen winstoogmerk. Zo goedkoop mogelijke keuken tegen zoveel mogelijk geld wegzetten bij een particulier.

   Mark geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  40. P Groenink   schrijft over Voortman keukens:
   Wij zwaaien Voortman bij deze gelegenheid alle lof toe.

   In eerste aanleg schoven wij namelijk bij Brugman aan maar allengs het gesprek vorderde nam de druk behoorlijk toe. Wij besloten elders heen te gaan. Voortman heeft het daaropvolgend voortreffelijk opgepakt/overgenomen. Na een kleine inleiding en een veel betere sfeer hebben wij hier uiteindelijk gekozen. De keuken staat al lang en naar tevredenheid in ons huis.

   P Groenink geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  41. Kees   schrijft over Voortman keukens:
   Ik heb toch wel een slechte ervaring met Voortman keukens Elst. Na levering bleek veel niet in orde, slecht gemonteerd, waardoor schade was ontstaan. Dit gemeld bij Voortman maar ik ben nooit meer teruggebeld, en als ik weer bel krijg ik als antwoord dat de persoon die de zaak behandeld er even niet is…., daar kom je helaas niet doorheen, wat een ellende, wat nu…?

   Kees geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  42. Kok   schrijft over Voortman keukens:
   Prachtige zaak! veel showroomkeukens staan die tegen niet al te veel geld weg mogen en kunnen! Zo hebben wij ook onze keuken daar aangeschaft. aan de verhalen die wij hier onder lezen kunnen wij ons zeker niet vinden! top bedrijf! top verkoper! top service! een dikke 10, en bij onze volgende keuken gaan wij in 1 streep naar Voortman Keukens Elst

   Kok geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  43. Jan   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman heeft de stekker van de afzuigkap in een niet afgedekt, dus open stopcontact gestoken. Op mijn aangeven dat dat niet veilig kon zijn, en of dat dit stopcontact niet eerst juist afgemonteerd moest worden werd mij verteld, “hij is toch geaard”…, niet te geloven, wat een knutselaars!

   Jan geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  44. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  45. Joosten   schrijft over Voortman keukens:
   Normaal ben ik niet zo van het schrijven van reviews. Echter ben ik door Voortman Elst zeer slecht geholpen/voorgelogen. Zonder in detailles te treden weet ik in ieder geval zeker hier nooit meer een keuken te kopen. Ik snap dat ze hun best doen om te verkopen maar feitelijke leugens vertellen om iets te verkopen gaat mij te ver.

   Joosten geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  46. Didi   schrijft over Voortman keukens:
   Wij hebben net twee gesprekken gehad bij Voortman in Bunnik. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen. De verkoper was erg behulpzaam en dacht mee vanuit ons oogpunt, maar gaf ook zijn eigen mening over de uitstraling van de keuken en hebben zo wel echt een prachtige keuken ontworpen. We hebben inmiddels de offerte ontvangen. Volgens ons is deze nog wat aan de hoge kant. Nu gaan we kijken waar we op uit gaan komen.

   Didi geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  47. Cla   schrijft over Voortman keukens:
   Zeer vakkundige begeleiding bij keuzes en foutloze installatie

   Cla geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  48. Johanna   schrijft over Voortman keukens:
   Ervaring Voortman Rijssen: Super mooie keuken gekocht! Was super geregeld, een wat een goede service! Kan het alleen maar aanbevelen!

   Johanna geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  49. Ibam   schrijft over Voortman keukens:
   Ervaring Voortman Elst: Jaren geleden een keuken gekocht bij Voortman keukens in Elst.
   Omdat ik vaker gehoord had dat er bij nieuwe keukens dingen gaan zoals ze niet zouden moeten gaan, hebben we tegen de verkoper gezegd. Wij kopen de keuken en laten deze ook door jullie plaatsen. Als er dan iets verkeerd gaat dan kan ik bij jullie terecht en hoef ik niet van het kastje naar de muur gestuurd te worden.
   De verkoper wist mij te overtuigen dat er niets maar dan ook echt niets fout zou gaan. Toch hebben we de keuken door het bedrijf laten plaatsen en niet door een aantl timmermannen en installateurs uit de familie.
   Na verloop van tijd begon in de gang de spachtelputz van de muur te vallen net naast de meterkast, en in de meterkast was het ook flink vochtig. Ik ging zoeken en kwam op een gegeven moment achter de plinty in de keuken, daar was het kletsnat.
   Ik Voortman gebeld, en daar hebben ze ws. tekeningen erbij gepakt en hij begon over een rooster of opening onder onze vaatwasser. Ik zei tegen hem dat er onder de vaatwasser geen opening in de plint zat wel onder de koelkast. Hij zei tegen mij dat er een opening in de plint onder de vaatwasser moest zitten omdat daar via een slang vanuit de vaatwasser de condens in de keuken zou komen. Als dat niet op die manier gemaakt was dan moest ik maar naar de keukenmonteur gaan dan was het verkeerd geinstalleerd. /toen ik hem zei dat de keuken door Voortman gepkaatst was kon hij er nog niets aan doen en heb ik mijn eigen verzekering moeten inschakelen. Dat werd allemaal wel opgelost door een ander bedrijf. Toen was de folie aan de beurt. deze liet los. Helaas voor ons valt dat niet onder de garantie.
   Op dat moment zag ik een advertentie in de krant van Kaandorp interieurbouw. Dit bedrijf wil ik iedereen aanbevelen. Wat Voortman aan kwaliteit tekort kwam heeft KAANDORP superkwaliteitsmensen in huis die echt vakwerk leveren. Zij hebben de folie verwijderd en de keuken overgespoten met 2-componentenverf en een nieuw aanrechtblad geplaatst.

   Ibam geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  50. Beltman   schrijft over Voortman keukens:
   Jaren geleden een keuken gekocht bij Voortman.
   Niet zo gek dat om een gegeven moment dingen stuk gaan. Zoals ook ons geschiede, ging de oven stuk.
   De rest van de keuken is nog in perfecte staat!

   Beltman geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  51. bart   schrijft over Voortman keukens:
   Ervaring Voortman keukens: Goede en rustige uitleg.

   bart geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  52. Tanja   schrijft over Voortman keukens:
   We kozen voor Voortman omdat we voor kwaliteit en service wilden gaan. Helaas werden we geholpen door een jongeman die volgens mij als vakantiebaantje bij Voortman werkte. Hij kwam zeer onkundig, onzeker en onprofessioneel over. In een heel aantal gevallen moesten wij hem verbeteren, terwijl wij ook nog nooit een keuken gekocht hadden. Achteraf bleek dan ook dat hij nog nooit eerder een keuken had verkocht.
   Nadat een eenvoudige schets was getekend, werd gevraagd wat wij ervan vonden. “Nou, dat hangt natuurlijk van de prijs af” antwoordden wij. Wat bleek? Er kon alleen een prijs gegeven worden wanneer we van tevoren al zouden toezeggen dat we op DIE dag een keuken bij Voortman zouden kopen. Wij vonden deze werkwijze heel vreemd en manipulatief. Helaas toch ingestemd. Toen we na het opstellen van de offerte nog om 1 dag bedenktijd vroegen, bleek dit niet mogelijk. Hoewel we aan het eind van de dag natuurlijk blij waren dat we een keuken hadden besteld, reden we toch weg met een hele nare nasmaak. We voelden ons er echt ingeluisd.

   Tot ons grote ongenoegen is er door de onervarenheid van de jonge verkoper een fout in de bestelling gekomen. Verschillende e-mails werden niet beantwoord door betreffend persoon, pas na herhaaldelijk bellen van onze zijde werd actie ondernomen. Maar helaas was Voortman niet bereid om de fout-bestelde plank retour te nemen. Sowieso vonden we het vreemd en onprofessioneel dat e-mails die wij richtten aan Voortman beantwoord werden vanaf een Budget Select Keukens e-mailadres en onderaan elke e-mail prijkte een groot logo van Budget Select Keukens (later kwamen we erachter dat Budget Select Keukens ook bij Voortman hoort). Overigens vinden wij niet dat deze zaken een fout zijn van betreffende jongeman, maar eerder van zijn leidinggevende die onvoldoende een oogje in het zeil hield bij iemand zonder ervaring. Als je dan toch één keer in de 15 jaar zoveel geld uitgeeft aan een nieuwe keuken, mag je er toch wel vanuit gaan dat de zaken zorgvuldig geregeld worden. Al met al van begin tot eind een onplezierige ervaring bij Voortman Keukens.

   Tanja geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  53. bakker   schrijft over Voortman keukens:
   Eerlijke zaak helder en duidelijk verhaal. Merkt gewoon dat er meer kennis in huis is dan bij vele andere “keukenspecialisten” zijn nog steeds blij met de aankoop

   bakker geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  54. Dick   schrijft over Voortman keukens:
   Ervaring Voortman keukens Rijssen: zeer goed advies

   Dick geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  55. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  56. Dommel   schrijft over Voortman keukens:
   prettige ervaring met Voortman keukens Apeldoorn.
   keuken is 2 weken geleden geplaatst naar alle tevredenheid.

   het goede mag op deze manier ook genoemd worden.

   Dommel geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  57. Astrid   schrijft over Voortman keukens:
   Mee eens M. Geesters! Wat een ontransparant geheel. Er wordt een rekensommetje gemaakt en God mag weten waar deze op gebaseerd is. Daarbij wordt je ook nog eens ontzettend onder druk gezet. Voorbereiding was uiterst slecht, maar er wordt wel verwacht dat je direct tekend.

   Astrid geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  58. Hans   schrijft over Voortman keukens:
   Wij hebben reeds twee gesprekken gehad. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen. De verkoper was erg behulpzaam en dacht mee vanuit ons oogpunt, maar gaf ook zijn eigen mening over de uistraling van de keuken. We hebben inmiddels de offerte ontvangen. Volgens ons is deze nog wat aan de hoge kant. Nu gaan we kijken waar we op uit gaan komen.

   Hans geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  59. M. Geesters   schrijft over Voortman keukens:
   Bij Voortman Keukens in Elst geweest omdat zij aangesloten zijn bij de nieuwbouwprojecten van Trebbe. We zijn “geholpen” door een medewerkster. Na de keuken uit gezocht te hebben kregen wij een offerte voorgelegd waarvan wij dachten dat hij te hoog was. Ze ging voor ons haar best doen en bellen met de directie van Voortman keukens om er voor ons een uiterste prijs uit te halen (jaja het bekende verkoop trucje in de keukenbranche). Ze kwam toen met een voorstel wat volgens haar niet scherper kon. Ze gaf ook aan dat beide buren van ons de keuken bij hun al hadden besteld wat achteraf niet waar bleek te zijn (beide buren hebben de keuken ergens anders gekocht). Van dit soort praktijken zijn wij niet gediend en hebben de keuken uiteindelijk bij een andere zaak besteld voor een lager bedrag en waar we ons niet onder druk gezet voelde.

   M. Geesters geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  60. klaas   schrijft over Voortman keukens:
   Mooie keuken bij Voortman Apeldoorn gekocht.
   in vergelijking met andere zaken, hebben ze de showroom erg up-to-date.

   prijs kwaliteit staat in verhouding.
   ik ben erg tevreden!

   Klaas.

   klaas geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  61. Jansen   schrijft over Voortman keukens:
   Zeer teleurstellende ervaring gehad. Erg slecht geholpen in Elst. Na twee gesprekken met uiteindelijk een offerte te hebben gehad, had de verkoper geen tijd meer voor ons. Na enkele dagen aan het lijntje te zijn gehouden de keuken gelukkig ergens anders gekocht!

   Jansen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  62. René   schrijft over Voortman keukens:
   Voor een andere keuken dan een doorsnee keuken zijn we hier geslaagd. We hebben door het fijne meedenken gekozen voor een nerf-tekening in het hout wat zich erg mooi uit in de keuken.

   René geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  63. Simon   schrijft over Voortman keukens:
   Het verbaasde mij erg dat mij werd geadviseerd een afspraak te maken voor in de winkel en wanneer je daarna hoort van de lever termijn dan sta je wel even met de oren te wapperen. Desondanks heeft Voortman ons aan een strakke, moderne en toch sfeervolle keuken geleverd. We zijn blij dat alle elementen die we voor ogen hadden er in zitten.

   Simon geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  64. F. Hendriks   schrijft over Voortman keukens:
   De standaard projectkeuken voor een nieuwbouwwoning besteld bij Voortman. Niets speciaals dus. Na installatie bleek dat de monteur vergeten was de apparatuur op het elektriciteitnet aan te sluiten. Daarnaast was een niet passende bestekbak geleverd en een niet bijpassende kleur kit gebruikt om de keukenblad af te kitten.

   F. Hendriks geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  65. Marleen   schrijft over Voortman keukens:
   Na 11 jaar wilden mijn man en ik onze oude keuken vervangen. Onze voorkeur lag gelijk bij Adee keukens, hier hebben we onze vorige keuken gekocht toen ze nog net open waren. Een bezoek gebracht aan de showroom van Adee. En ja.. in elf jaar tijd kan er héél veel veranderen… We zijn dan ook teleurgesteld weggegaan. Mensen uit onze omgeving waren positief over Voortman keukens, na hun advies toch bij Voortman langs geweest. Uiterst vriendelijk ontvangen. We werden gelijk met een kopje koffie verwelkomd, een klein ding maar voor ons een groot gebaar. Toen we ons kopje koffie ophadden hebben we de mogelijkheden besproken, eerlijk gezegd viel het eerste ontwerp ons een klein beetje tegen maar de verkoper deed er alles aan om een keuken te ontwerpen die aan al onze wensen voldoet. Nadat er een paar ontwerpen af waren hebben we deze netjes mee naar huis gekregen om er over na te denken. Het is nog afwachten of we daadwerkelijk een keuken daar kopen, maar wat we zeker weten is dat we terug komen voor een vervolg gesprek.

   Marleen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  66. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  67. Henk Pijlman   schrijft over Voortman keukens:
   We hadden de showroom een aantal rondjes gemaakt voordat we werden aangesproken. Het duurde even voordat een verkoper tijd had om ons te woord te staan. Hij bleek een leerling verkoper die nog in opleiding was. Begrijpelijk maar jammer voor ons. We gingen uiteindelijk weg zonder een keuken.

   Henk Pijlman geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  68. M. Keijser   schrijft over Voortman keukens:
   In oktober een mooie keuken bij Voortman keukens gekocht. Er waren wat strubbelingen, maar inmiddels is alles opgelost.

   M. Keijser geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  69. ldv   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman echt een top bedrijf, bij het uitzoeken hing in vestiging Apeldoorn ook een sympathieke sfeer. we voelden ons direct op ons gemak.

   we kregen netjes de tijd om over de offerte na te denken ( hebben we ook anders meegemaakt ) en bij ons 2e gesprek hebben we voor voortman gekozen.

   keuken is geplaatst, en we zijn helemaal bij

   ldv geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  70. Klaas   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman keukens is ons aangeraden door vrienden.
   We waren erg benieuwd of wij ook een goeie indruk zouden krijgen. En ja, we merkten aan het begin gelijk al een ontspannen sfeer bij de verkoper. Eerlijk advies en een eerlijke prijs. We waren niet eens van plan om in 1 keer te kopen. Maar, de keuken was volledig naar wens, de prijs was goed, en uiteraard hadden we er een goed gevoel over. Dus daarom de knoop gelijk maar door gehakt. Waar we geen moment spijt van hebben gehad. We genieten nu elke dag volop van onze keuken! Echt een aanrader!!!

   Klaas geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  71. Essen   schrijft over Voortman keukens:
   Beste Lezers, Voortman Keukens heeft een prachtige showroom! onze complimenten. Veel keuze en stijlen. Een aantal maanden geleden zijn wij geslaagd bij Voortman Keukens. De keuken is ook geplaatst naar alle tevredenheid. Laatst zijn wij weer in de showroom geweest voor de bijkeuken. Zeker een aanrader!

   Essen geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  72. henk   schrijft over Voortman keukens:
   keuken gekocht bij voortman Apeldoorn, alles netjes verlopen. goed degelijkbedrijf.

   henk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  73. Tom   schrijft over Voortman keukens:
   Vandaag langs geweest bij voortman in elst,we waren er al eerder geweest en we wilden nu een keuken uit laten rekenen die wij mooi vonden.
   De verkoper had geen tijd voor ons,druk druk druk,maar er was verders niemand in het pand,we konden wel naar de naast hem gelegen keukenzaak, daar zou een verkoper ons wel verder kunnen helpen zei hij.
   Na 10 minuten wist deze jongen het ook niet meer,we moesten toch maar een afspraak maken bij voortman.
   Nou niet dus wij kunnen ons geld overal kwijt. De klantvriendelijkheid waar Voortman zo trots op gaat is in Elst ver te zoeken,het zou de directie van Voortman wel sieren als men contact met ons opneemt.

   Tom geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  74. Lex   schrijft over Voortman keukens:
   Onze derde keuken die wij kopen in ons leven, wederom van voortman keukens, ditmaal in vestiging elst. Voorgaande keren zijn zeer goed bevallen, ook al gaat er bij elke levering altijd wel iets fout, het gaat hier om kleinigheden die vaak zo opgelost zijn. Communicatie met hoofdkantoor is duidelijk. Ook al word dit onze laatste keuken, we gaan er weer van genieten. Normaal tevreden.

   Lex geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  75. BXM   schrijft over Voortman keukens:
   Onlangs voor ons bijhuis, dat we verhuren, een showroomkeuken gekocht bij Voortman Keukens. Omdat het een lange rechte wand is waar de keuken aan werd geplaatst kwam het qua afmeting van de keuken niet zo nauw. Dan is een showroomkeuken een voordelige optie om toch een kwaliteitskeuken te kunnen plaatsen. We hebben hem bovendien zelf kunnen plaatsen. Kostte dan wel 2 dagen, maar hij staat als een huis!

   BXM geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  76. keukenkoper   schrijft over Voortman keukens:
   in het verleden goede ervaringen gehad met Voortman en nu het tijd is voor een nieuwe keuken ben ik gewoon weer bij voortman begonnen met zoeken. de sfeer is wel wat veranderd sinds het laatste bezoek, de verkopers zijn wel iets opdringeriger geworden zeg. maar dankzij de vorige ervaring zijn we rustig blijven rondkijken en liepen we tegen een witte greeploze keuken aan en zijn we aan tafel gegaan. na een lekker kopje koffie hebben we alles op papier gezet en ze komen deze week de keuken inmeten, daarna zullen we de koop waarschijnlijk afronden en kunnen we de komende jaren hopelijk weer zorgeloos genieten van de keuken. net als van de vorige!

   keukenkoper geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  77. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  78. Jongsma   schrijft over Voortman keukens:
   Wij hadden een vrij lastig keukenontwerp en wilden ooit nog eens een siematic keuken kopen. Na het bestuderen van verschillende brochures kwamen wij bij voortman keukens uit. Een collega van mij had er jaren geleden ook een keuken gekocht en die was zeer tevreden. De hele entourage, de ontvangst en het niet meteen om de handtekening vragen heeft ons doen besluiten om hier de keuken te kopen. De hele afhandeling, liep op een probleem met de plint na foutloos. Nu een aantal maanden zeer tevreden. Voortman keukens bedankt!

   Jongsma geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  79. lklk;lk   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman keukens in steenwijk bezocht. Mooie showroom met leuke keukenopstellingen. De ervaringen die wij met voortman keukens hebben is goed, ondanks de negatieve reviews die we elders hebben gelezen, Nette presentatie van de offerte en duidelijk kundige keukenadviseurs. De keukenprijzen liggen erg laag hier, maar heb het idee dat landelijk gezien keukens steeds goedkoper worden. (Later na een familiebezoek ook Voortman keukens in Rijssen bezocht en nog even kort wat gevraagd). Denk dat wij hier wel kunnen slagen.

   lklk;lk geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  80. heleen rik   schrijft over Voortman keukens:
   Voortman keukens bezocht, nadat ze bij ons thuis geweest waren om de sfeer te proeven en de maten op te meten. Bij voortman keukens zijn gelukkig geen gladde verkopers die meteen voor je handtekening gaan, dat beviel ons wel. Wij hebben hier andere ervaringen mee bij keukenzaken van mandemakers. Uiteindelijk met volle tevredenheid gekocht. De levering is bijna, we zijn benieuwd.

   heleen rik geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  81. Flip   schrijft over Voortman keukens:
   Twee bezoeken aan Voortman keukens gebracht: keurige ontvangst, veel aandacht voor de kinderen en inwendige verzorging (er worden voortdurend hapjes en drankjes aangevoerd). Gedegen advies, verkoper denkt goed mee en komt met zinnige voorstellen. Eerste offerte valt niet tegen maar er lijkt nog enige onderhandelingsruimte in te zitten.

   Flip geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  82. De Vries   schrijft over Voortman keukens:
   Vandaag voor een orienterend gesprek geweest bij Voortman keukens. Na een wat moeizame start toch behoorlijk goede stappen gemaakt. Het is nog afwachten hoe het zich verder gaat ontwikkelen maar we komen terug voor een vervolg gesprek.

   De Vries geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar