Ervaring Keukenkampioen

Beoordeling: 3.57Keukenkampioen is 517 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.57 uit 5 sterren.

Keukenkampioen ervaringen? Uw nieuwe keuken een hoofdpijndossier vol klachten en slapeloze nachten, dat wilt u toch niet?

Maandenlang geen gebruik van de keuken kunnen maken komt helaas vaker voor dan men denkt. Om dat te voorkomen is het verstandig om voor aankoop research te doen. Met duizenden klachten en positieve reviews helpen wij hier graag bij.

Wij ontvangen graag uw ervaring over Keukenkampioen. Zo kunnen mensen net als u ook een overwogen keuze maken.

Keukenzaken met een vergelijkbaar keukenaanbod als Keukenkampioen

Andere keukenkopers helpen met uw ervaring? 

 • Over
 • vestigingen
 • video
 • gratis keukenbrochures
 • prijzen vergelijken

Keukenkampioen algemene informatie

Keukenkampioen hanteert scherpe inkoopprijzen. Het voordeel men in haar eigen fabriek behaalt tijdens de efficiënte productie van haar keukens, spelen ze direct door naar de klant.

Van verkoop tot levering van uw nieuwe keuken wordt uw keuken grondig gecontroleerd. De voordelen van het hebben van een eigen fabriek: geen tussenpersonen. Een zeer breed assortiment: bijna alles is te maken. Keukenkampioen heeft zeer regelmatig acties, wat er voor zorgt dat u voordeliger kunt aanschaffen.

Ondanks dat alle keukens maatwerk zijn, kan de Keukenkampioen al in drie weken de meeste keukens leveren. (bij veel keukenzaken 12 weken)

De prijzen van een Keukenkampioen keuken liggen gemiddeld tussen de 4.350 euro en 30.000 euro. Een gemiddelde Keukenkampioen keuken kost 12.000 euro.

Wist u dat u ook al zelf thuis een keukenontwerp bij Keukenkampioen kunt maken?  Ontwerp uw keuken >

597 reviews & recensies Keukenkampioen

Beoordeling: 3.57Keukenkampioen is 517 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.57 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mensen ik raad iedereen af om een keuken bij keuken kampioen te kopen. Ik de winkel zeer vriendelijk om te verkopen. Maar daarna mag je stikken. Zeer slechte ervaringen mee. Als je apparatuur kapot is dan duurt erg lang voordat je geholpen word. Als ze een monteur sturen dan komt een koeken bakker langs die geen verstand van heeft. Tenslotte wordt er verteld dat de keuken apparaat verkeerd is aangesloten Door hun eigen mensen aangesloten. En toch valt niet meer onder de garantie. Gewoon stelletje oplichters zijn dat .Mensen. noo ooit keuken kopen bij keuken kampioen! !!!!

  Soenildath Gadjri geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Keukenkampioen:
  Brutale verkopers in Utrecht gesproken. Grof en vrouw onvriendelijk. Heel dwingend ook. Mij belachelijk maken omdat ik niet op dat moment een keuken wilde kopen en met mijn partner wil overleggen. Heel dwingend ook, ‘bel hem nu maar dan.’ Zou iedereen afraden daar heen te gaan.

  Anne geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij oriëntatie voor een keuken hebben we besloten om de keuken meteen te kopen en niet naar een andere leverancier te gaan, zoals we onszelf hadden voorgenomen! Het gesprek was naar volle tevredenheid, alsmede het aanbod.

  Het plaatsen van onze gloednieuwe keuken vond plaats op een donderdag. Op zaterdag de oven in gebruik genomen, deze maakte rare geluiden. Het weekend erop wilden we wederom de oven gebruiken maar deze gaf de geest. Dit leek me nog geen probleem, het geleverde product werkt niet naar behoren en zal wel vervangen worden, hij is tenslotte gloednieuw!

  De oplossing van de keukenkampioen is om een monteur te sturen??? Ik koop dus een apparaat dat nog niet goed en wel is gebruikt en moet dus voor ingebruikname gerepareerd worden?? Ik vind dit een uitermate slechte beslissing van de keukenkampioen die pretenderen 100% service te geven. Garantie tot aan de deur lijkt me. Er mag redelijkerwijs vanuit gegaan worden dat dit apparaat al mankementen had bij aflevering. Een monteur stuur je als het apparaat reeds enige tijd in gebruik is, niet bij een aankoop!

  Inmiddels een klacht ingediend bij de klantenservice, maar op een antwoord wachten we nog steeds.
  Maar via een review kregen we onderstaand antwoord: de keukenkampioen heeft meerder malen contact met u gehad….NOT….niet vanuit de keukenkampioen, maar omdat we zelf hebben gebeld om de klacht te melden…. Keukenkampioen blijft bij het standpunt : koop bij ons maar een nieuwe oven die niet werkt, dan laten we hem even maken. We gaan de oven niet vervangen voor een nieuwe. Klaar is Kees. Hier moeten wij dus blij mee zijn.

  Een service van niks!!!!

  Beste mevrouw,

  Heel erg vervelend om te horen van u dat uw oven niet goed functioneert, onze excuses voor dit ongemak. U geeft aan hierover al contact te hebben opgenomen met onze klantenservice. Ik bespreek uw klacht ook met onze klantenservice en ga ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met u opgenomen wordt.

  Met vriendelijke groet,

  T. K. – Keuken Kampioen
  _______________________________________________________________________________________________
  03-07-2019

  Beste mevrouw,

  Vanuit onze klantenservice heb ik vernomen dat er over uw klacht reeds meerdere malen contact met u is opgenomen. Hierbij is ons standpunt ook aan u toegelicht. Helaas kan ik u niet anders mededelen dan dat we ons standpunt hierin handhaven.

  Met vriendelijke groet,

  T. K. – Keuken Kampioen

  Carola geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 5.   schrijft over Keukenkampioen:
  koop geen keuken bij k k die komt zijn verplichtingenn niet na ze houden jouw
  wel aan het contrakt maar hun zelf niet
  ik raad het niemand aan om bij hun een keuken te kopen en dat zal ik ook door vertellen.

  geilings geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 6.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen Son: Een top zaak met prachtige keukens en mensen die voor je klaar staan!! Mensen die je geen onzin verkopen maar je echt een goede keuken willen laten kopen en niet alleen om hun eigen beurs denken!!

  Naomi - Herman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Keukenkampioen:
  Eerste bezoek meteen raak. Duidelijke uitleg we konden alles zien wat we gingen krijgen en naderhand een overzichtelijke oferte. Ben er zekers blij mee en ga er vanuit dat de montage even zo goed gaat.

  F. Kardinaal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hebben een prachtige keuken van de keukenkampioen. Alle medewerkers waren correct en beleefd. De keuken is net naar volle tevredenheid geplaatst.

  Gerard en Rein geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vakkundig personeel dat nuttige info geeft en goede prijzen aanbiedt kortom een goede keuze

  Tom & Patricia Scheenaard geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 11.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij waren niet van plan direct een nieuwe keuken te kopen, maar de adviseur heeft het ons wel heel moeilijk gemaakt 😉 Een mooie korting, een prachtontwerp en de perfect passende levertijd.

  Ook al waren wij bij Superkeukens en Keukenconcurrent goedkoper uit, alles voelde hier net ietsje beter.

  A.M. Maarssen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Keukenkampioen:
  alle facetten tijdens de aankoop zijn hier vakkundig opgepakt. Een goed advies, vooral een duidelijke structuur zodat je als klant niet ‘onzeker’ word.

  Van de 5 keukenboeren bleven er 2 over , concurrent en kampioen bij keukenkmpioen hadden wij een net iets betere klik met de adviseur. (kampioen wel duurder)

  Het zit verder vlak bij ons huis dus we kunen zo binnenlopen als er iets is.

  bert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 13.   schrijft over Keukenkampioen:
  ik had juist wat moeite met de snelheid van de adviseur, maar achteraf bleek wel dat alles perfect op zijn plek past. de keuken kleur konden wij achteraf nog wijzigen wat op zich prettig was. onze keuken is uiteindelijk een droomkeuken gewordne, mede door het goed meedenken van de adviseur. financieel scheelde het ook nogal een hoop. montage eindigde vakkundig. ok het is mandenmakers, maar je weet dat het goed gebeurd.

  groet johan, cynthia & mirelle

  fam. Koolen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 14.   schrijft over Keukenkampioen:
  De vriendelijke monteur was toch wel het perfecte eindpunt. Hij maakt of breekt de keuken en is de laatste indrk….in dit geval is de monteur goed te werk gegaan. Keukenkampioen bedankt, wij zijn blij met onze keuken en dat mag ook eens gezegt worden!

  gr Geert Kamphuis

  Geert Kamphuis geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 15.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze keuze voor de keukenkampioen is omdat deze partij alles het meest professioneel voor elkaar had >
  De keukens zien er solide uit, de adviseurs weten hoe ze een keuken moeten ontwerpen en, vooral, ook wat niet te doen. Als je dan de verwennerij er bij ziet en de prijs is goed, dan weet je dat je goed zit. wij genieten sinds kort van onze (2e) keukenampieon keuken.

  Henri geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 17.   schrijft over Keukenkampioen:
  Voor de tweede keer uitstekende ervaring bij de Keuken Kampioen. Als de gelegenheid zich voor doet beveel ik filiaal Weert zeker aan.

  G. Engelen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 18.   schrijft over Keukenkampioen:
  Schitterende keuken gekocht bij Keukenkampioen. Ontvangst in de showroom en bezorging top alles naar wens verlopen!

  Joeri & Fleur Cloosterman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 19.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hadden geluk met de verkoopster, ze is ervasren en creatief genoeg om een keuken te bedenken waar echr alles op en aan zit….

  Onze keuken is in 1 keer goed geplaatst en de contacten met het hoofdkantoor hielpen hier goed bij! Dan krijg je wel heel erg het gevoel dat ze je plan goed ‘bewaken’

  Mizzty86 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 20.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keuken Kampioen Rotterdam Alexandrium, J. en collega’s: wij hebben bij de keuken kampioen een tekening laten maken voor een nieuwe keuken. Vooraf aangegeven dat dit om te orienteren is. Toen de tekening af was, kwam er een prijs uit van 12 duizend euro (hele basic keuken). Met alle acties, manager bellen, collega erbij, kwamen ze met een prijs van 6k als we hem die dag zouden kopen. De volgende dag zou de actie vervallen en zou het ons 12k kosten. We voelden ons aangevallen en bedreigd. Maar hebben onze poot stijf gehouden en niks getekend. Afgesproken dat de prijs 2 weken vast zou staan en dat we dan terug kwamen. Ondertussen hebben wij ons georiënteerd bij andere winkels, waar we voor direct 6k (geen acties, gezeur) een luxere keuken kregen aangeboden.
  Na 2 weken terug bij de keuken kampioen: manager en verkoper aan de tafel. Wij aangegeven dat we de vorige keer niet pretig vonden en dat wij graag goed na willen denken over zoveel geld. Dat vonden ze vervelend, maar ze gingen er nog harder mee door. We kosten hun geld door meerdere keren langs te komen; als we de keuken voor 6k wilden, dan mochten we niet meer langs komen, want dat werd ze te duur, etc. We hebben gezegd dat we ons er niet fijn bij voelden en zijn weg gegaan.
  Vervolgens zijn we nog 3x opgebeld. Dat we nog meer acties hadden en of we de keuken niet wilde kopen. Ze dreigen aan de telefoon en zijn heel grof/brutaal. “ik heb 4 uur met je aan tafel gezeten en nu wil je niet eens zeggen waar je dan de keuken koopt” “heb ik het dan niet goed gedaan” “dit is toch de keuken die jullie willen”. Dat allemaal op een dreigende toon. Honds brutaal!
  J. en collega’s: een hele koude douche!

  Laura geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 21.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vorige maand de keuken aangeschaft bij de keuken kampioen.

  De opening begon al goed; Een heel fijn welkom aan de balie. Mark leidde ons met enthousiasme door de mogelijkheden heen.

  Ondanks de twijfel die wij hadden om direct een handtekening te zetten, hebben wij toch direct gekozen. Nu in spanning wachten op de datum!

  Anne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 22. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 23.   schrijft over Keukenkampioen:
  Er word vrij strak gewerkt wat op zich een fijn gevoel geeft omdat je eigenlijk niets vergeet. Sommige dingen (zoals inbouw) krijgen wat minder tijd dan ik had gehoopt, maar dat zie ik overal.

  Medewerkers hebben een duidelijke opleiding gehad en dat merk je in het ontwerp.

  grt. Albert

  Albert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 24.   schrijft over Keukenkampioen:
  1 bak ellende, het is nog steeds niet opgelost. als je ze belt zijn ze druk en zullen ze terugbellen, nou vergeet het maar. Zeer slecht !!!

  e de kruijf geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 25.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen Cruquius: Mensen wees verstandig en koop hier niet u keuken, kennelijk als je er gevoelig voor bent kun je voor duizenden euro’s de mist in gaan. Ik heb bij diversen bedrijven een opgave laten maken en zat gemiddeld rond de 10 k.
  Ik ben hier eerlijk en open het gesprek ingegaan bewust niet me budget en prijsopgaves van andere offertes gegeven. Zodoende aan het schetsen en rekenen geweest en er werd gezegd dat er momenteel 40% korting op de inbouw zat en handgrepen gratis waren ik dacht nou ik dat zal wel onder die 10k gaan. Ze kwamen uit op 15500,00 euro. De verkoper: ik zie dat u nog schrikt van de prijs….toen heb ik een prijsopgave van een Duitse offerte gegeven 11k met alles uit de fabriek van Simatec 1 van de betere van Europa. Ok meneer wat nou als ik deze keuken u voor dat geld kan aanbieden nou dat vind ik nog teveel ik ga voor 10k ok ehm dan moet ik even de directeur bellen of dat mogelijk is, ik zeg hou hier nou mee op ik geloof hier niet in alsof de directeur van de Mandemakers groep de hele dag dit telefoontjes zit te beantwoorden, ok dan moet ik even met mijn leidinggevende overleggen ok prima begrijpelijk. Die kwam er uiteindelijk bij zitten en praatten uiteindelijk in de richting dat het kon voor dat geld maar ik dan wel nu een keuze moest maken en ervoor zou moeten tekenen. Toen heb ik ze rechtaan verteld dat mensen die hier dus gevoelig voor zijn dus zwaar teveel betalen in mijn ogen. Dus wees wijs ga naar Duitsland laat daar een offerte maken hier krijg je gelijk de bodemprijs zonder afdingen of andere marktpraktijken, neem dit mee naar winkels in NL en vergelijk en persoonlijk zo ik de Mandemakers (keukenkampioen, keukenconcurent, keukenmax, keukenloods)mijden . Ga voor 1 pitters of familiebedrijven.

  Freek de Vries geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 26.   schrijft over Keukenkampioen:
  geduldig goed advies zonder pushen in almelo

  aldf geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 27.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij de concurrent wilden ze niet echt een prijs maken en werd ik snel de winkel uitgeserveerd . Ook bij de kampioen waren ze vrij kortaf toen ik aangaf nog verder te willen kijken, volgens de adviseuur was dat omdat ik nog meerdere winkels wilde gaan bekijken. Dat mag blijkbaar niet??? Kort iets meegekregen en weer naa thuisgestuurd.

  Idaline geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 28. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 29.   schrijft over Keukenkampioen:
  Niet perfect geplaatst maar iedereen deed zeker wel zijn uiterste best. De keuken is prachtig, de verkopers vriendelijk en de nazorg oprecht.

  Doetinchem geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 30.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vakkundig en klantvriendelijke ervaring kan niet ander zeggen

  Leo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 31.   schrijft over Keukenkampioen:
  Moo ie keuken, voor 12.500 euro waren wij klaar. Het ging allemaal heel snel, en daardoor hebben wij, vinden wij, erg weinig informatie over het gebruik van deappparaten gekregen.

  Van den Berg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 32.   schrijft over Keukenkampioen:
  De gehele aankoop vonden wij erg fijn verlopen. Wij zijn vriendelijk geholpen en hadden binnen enkele uren een schitterend ontwerp.

  Fam. Kienhuis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 33.   schrijft over Keukenkampioen:
  Het begint goed.

  Verkoopster sprankeld van enthausiasme en neemt ruim de tijd om voor ons een prachtontwerp te maken.

  Om eerlijk te zijn schrokken wij enorm van de prijs en hadden wij keuken kampioen goedkoper verwacht. Naar onze mening werd er netjesd gewerkt maar niet goed genoeg gestuurd, zodat wij teleurstelling haden kunnen voorkomen.

  Anneke en Erik geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 34. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 35.   schrijft over Keukenkampioen:
  gegoochgel met prijzen en een veel en te duur in mijn ogen

  samira geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 36.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vanaf de eerste kennismaken een goed gevoel. Scherp in prijs en zagen niets over het hoofd. We voelden ons gehoord en zouden zeker adviseren Keukenkampioen Almere te bezoeken.

  Andrea geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 37.   schrijft over Keukenkampioen:
  Uitstekende ervaring vergeleken met de agressieve druk bij de keukenconcurrent.

  + aandacht
  + geduld
  + nette korting
  + foutloos geplaatst

  Niks op aan te merken!

  Laarveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 38.   schrijft over Keukenkampioen:
  Fantastische service, goed personeel en denken echt aan alles. Zorgen voor een natje en droogje tijdens de lange zit en hebben voor alles een oplossing.

  Tom & Mariët Franssen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 39.   schrijft over Keukenkampioen:
  Goede verkoop, goede plaatsing, niets op aan te merken. Punt van kritiek: ze ruimen de rommel niet op. Verpakkingsmaterialen moet je zelf afvoeren, dit had ik wel graag vooraf geweten.

  Erwin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 40. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 41.   schrijft over Keukenkampioen:
  Verkoper Richard (Rotterdam Stadionweg) leverde prima werk!

  P.T. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 42.   schrijft over Keukenkampioen:
  In 2017 een keuken besteld vanaf bouwtekening, omdat ons huis nog gebouwd moest worden. Tekening was in spiegelbeeld, dit ook vermeld aan verkoopster. Verder netjes geholpen tijdens de verkoop. Na een jaar gemeld, dat de keuken geleverd kan worden. In mijn oogpunt hoefde er niet ingeneten worden, omdat de keuken eindigt in de woonkamer, keuken komt dus niet tussen muren. Wel verder de maten gecontroleerd. Helaas is hier tijdens de eindaflevering niet gesproken over hoe de keuken komt te staan. Vervolgens zijn wij meerdere keren gebeld over maten en overige. Keurige controle. Kan in mijn ogen niet vaak genoeg gecontroleerd worden. Uiteindelijk word de keuken ter waarde van 13000 euro keurig geleverd, alleen in spiegelbeeld. Aangezien ik getekend heb voor naatvoering en er niet bij mij is ingemeten, weten ze bij de keukenkampioen gelijk hoe ze je kunnen knippen en scheren, want ze bieden een nieuwe werkblad aan voor 2250 euro. Ik begrijp dat ze niet volledig verantwoordelijk willen zijn voor deze fout, maar om je dan zo te straffen, vind ik schandalig. Voor mij dus nooit meer een Mandemaker keuken. En ik heb gelijk geleerd om nooit meer een bedrijf te helpen, door te zeggen, dat er niet hoeft te worden ingemeten. Altijd doen dus.

  H Jansma geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 43.   schrijft over Keukenkampioen:
  Door een scheef hangende ladekast contact opgenomen met de service afdeling.

  Resultaat: binnen een week is het probleem opgelost.

  Rien geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 44.   schrijft over Keukenkampioen:
  Goede adviezen & correct personeel alles perfect van A tot Z

  M.J. Floor geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 45.   schrijft over Keukenkampioen:
  Klantvriendelijk en goed op de hoogte van alles zou er zeker teruggaan

  B. Haverman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 46.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keuken gekocht in april 2017. Op afroep. Mocht er 2 jaar over te doen.
  Intussen tijd ben ik duizend keer binnen gelopen om verhaal te halen. Afspraken worden niet nagekomen. 40% korting actie klopt ook helemaal niet. Je wordt opgelicht waar je bij staat. Nadat ik er achter was gekomen terug geweest hebben ze 50% korting aangeboden op de kasten en apparatuur tegen internet prijzen….. Intussen een stuk og 5-6 filiaal managers gesproken en allemaal weer uitgelegd wat er allemaal gebeurd is. Geen enkele afspraken werden nagekomen door de keuken kampioen.
  Uiteindelijk keuken geannuleerd ergens eind april en pas op 2 juli werd dossier doorgestuurd naar hoofdkantoor. Vervolgens brief van de juridische zaken ontvangen op 16 juli met de mededeling 1000 EURO af te rekenen ivm annulering. Dus het hele verhaal erom heen wordt nog geen eens meegenomen. Of keuken kampioen nou fout is of niet maakt niet uit. Det er niet toe. Alle filiaal managers beloven dat het goed komt en bla bla. Uiteindelijk in deze fase weten ze van niks. Van het poes lieve verkoop zijn het opeens hyena’s die je van achter besluipen.
  IK weiger om te betalen en laat het maar op een rechtszaak aankomen.
  Het is toch van de zotte dat diegene die de fouten maakt nog een vergoeding toe krijgt ipv andersom.
  Voor mensen die nog steeds een keuken willen kopen. JE mag van mij overnemen tegen 50% korting die ze bieden op de kasten en de apparatuur voor internet prijzen…

  Ricky geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 47.   schrijft over Keukenkampioen:
  Steinhaus rieslin gekocht……

  Zonder al te hoge verwachtingen de keukenkampioen aangedaan. Totaal ongepland dan ook stonden we aan het eind vd middag buiten met een order voor onze nieuwe keuken. Alles verliep zo prettig dat we eigenlijk geen moment hebben getwijfeld 🙂

  Borgers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 48.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vriendelijk en meedenkend personeel

  Jette geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 49.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zou er zeker weer kopen:

  – onze keuken is zeker mooi afgewerkt opgeleverd.
  – prijs kwaliteit goed

  ASAP geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 50.   schrijft over Keukenkampioen:
  Prettig gesprek en soepele verkoop. De kampioen is zeker een veilige en betroubware patij. Ik heb alleen helaas nergens nog nooit een keuken foutloos gekocht. zo ok deze niet, aar als je kijtk naar hoe snel dingen opgelost worden, dan doen ze het hier wel goed.

  Jan uit Spijkenisse

  Heelfijn geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 51. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 52.   schrijft over Keukenkampioen:
  Het voortraject is perfect waarbij de klant koning is en alles kan…. Afhandeling is naar behoren & de algemene ervaring goed.

  Brand Mazure geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 53.   schrijft over Keukenkampioen:
  Prijs en kwaliteit goed in verhouding. Niet spotgoedkoop maar wel scherp voor wat ik kreeg. Oplevering hier en daar wat ongeregeldheden o.a. missende onderdelen welke keurig werden opgelost.

  Chris78 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 54.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij zijn tevreden met hoe de keukenkampioen is omgegaan met onze klassieke keuken. Als is het aanbod in klassieke keukens wat beperkt

  Terugkijken op het complete traject is het zeker ”secuur” te noemen.

  Het ontwerp ging als vanzelf en de montage is absoluut gedaan door vakmensen.

  A Olde Hartman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 55.   schrijft over Keukenkampioen:
  Kampioen een prettige winkel en aan alles word wel gedacht tijdens je zoektocht…. Over het advies geen klachten. Over de keuken zelf ook niet, maar montage kwam helaas… te laat.

  Idaline geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 56.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij genieten inmiddels al een poosje van onze nieuwe keuken. Er werd vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd

  Fels geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 57.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring in de showroom door ons beide (broers) als goed ervaren. Het ging eigenlij ksneller en makkelijker dan we dachten en wij zijn een hele ervaring rijker!

  Elias en Matthias geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 58.   schrijft over Keukenkampioen:
  via een online keuken ontwerp programma n in contact gekomen met keuken kampioen. (minpuntje: meteen je gegevens invullen!) we zijn trouwens ook nog op bezoek geweest bij superkeukens, maar hier hadden wij geen klik met de verkoper. wij zijn gebeld voor een aspraak en zo hebben wij hier uiteindelijk de keuken gekocht. super service & advies, alle wensen uitgekomen. ondanks dat wij een beetje bang waren voor de montage is ook dat goed verlopen

  douma geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 59.   schrijft over Keukenkampioen:
  Top ervaring bij de Kampioen. Compleet en overtuigend advies waarbij aan alles is gedacht!

  Jeroen Marjolein geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 60.   schrijft over Keukenkampioen:
  We zijn tevreden met filiaal heerlen goed gesprek gehad en over alle s goed geinformeerd. hebben verstand er van en de prijs is er ook na. Wel beetje prikkelen om order te geven op t laatst maar d at hoort bij t spel. Helaas een kras op een lade die moest vervangen worden eb dat deden ze perfect.

  limburger geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 61.   schrijft over Keukenkampioen:
  Voor ons doet de Keukenkampioen zijn naam eer aan. Echt een top bedrijf! Bedankt!

  van Leer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 62. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 63.   schrijft over Keukenkampioen:
  De verkopers kunnen er niet al te veel aan doen, maar de laag die er boven zit sturen alles aan.
  Korting die je krijgt is geen korting, wat er af gaat is alleen maar lucht, ze zullen aansturen op Whirlpool Bauknecht of Aeg, job bende. ook de euro motage is natuurlijk een sigaar uit eigen doos, wie komt er nu voor een euro monteren? Teken daarom ook nooit direct voor de keuken, vraag een gespecificeerde offerte met de prijzen, zal je zien dat ze dat niet meegeven, omdat ze veel te veel geheimen hebben. Al zeggen ze transparant te zijn. Allemaal praatjes. laat je niet verleiden met korting wat dus geen korting is. Koop je bij keuken kampioen, dan koop je een hoop ellende, voor je geld waar je hard voor hebt gewerkt. Advies: NOOIT DOEN…

  Judas geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 64.   schrijft over Keukenkampioen:
  Was bij inmeten een fout genaakt waardoor de keuken niet geplaatst kon worden ivm verkeerd liggend leidingwerk. Contact voor verzetten afraak was moeizaam, maar uiteindelijk netjes opgelost. We zijn echter heel erg ontevreden over het aanrechtblad. Deze zou totaal niet krassen, maar al na een week zaten er diepe krassen in. De keukenkampioen geeft niet thuis. Wij zouden bewust gekozen hebben voor een blad wat zou gaan krassen, dit is echter niet het verhaal van de verkoper!

  Marijke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 65.   schrijft over Keukenkampioen:
  5 jaar geleden een keuken gekocht en laten plaatsen bij keukenkampioen. Deze was direct goed. In die 5 haar 2x contact met hen gehad over een defectje waarbij we prima zijn geholpen. Nu voor een ander huis de keuken bij IKook gekocht. De verkoop verliep prima maar betr de afronding kunnen zij niet tippen aan de keukenkampioen. We zitten nu, 5 weken na levering nog steeds met een apparaat wat niet werkt. Zo jammer…….dus een volgende keuken gewoon weer bij keukenkampioen!
  We hebben 5 jaar terug geen beoordeling geplaatst maar beseffen nu pas hoe goed het toen geregeld was!

  Gerry geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 66.   schrijft over Keukenkampioen:
  Fijne adviseur, scherpe prijs maar ontbrekende oven liet op zich wachten.

  Sander geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 67.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mooie keukens, enthousiaste entree! Natuurlijk wilden ze ons meteen als klant binnenhengelen maar wij wilden toch nog even nadenken dus lieten ze ons maar gaan haha. We maakten een vervolgafspraak voor een aantal aanpassingen en hierbij kwam de koop rnd de afronding. Enige tijd later is de keuken zorgvuldig geplaatst door een vriendelijke monteur. Daarom keukenkampioen Enschede en adviseurs bevelen we van harte aan!

  wesselerbrink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 68.   schrijft over Keukenkampioen:
  lees de kleine letters ze laten je zitten er is geen goede eind controle

  mr de rooij jurrist geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 69.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na installatie toch nog een aantal kleine ´slordigheden´ ontdekt. Ook dit pakken ze uiteindelijk goed op.

  John geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 70.   schrijft over Keukenkampioen:
  Tsja… absoluut vriendelijk en bekwaam personel. Heen en weer onderhandeld en uiteindelijk met een nieuwe keuken de deur uit gelopen.

  Goedhart geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 71.   schrijft over Keukenkampioen:
  We hebben in januari schade gevonden aan de keukenkastjes rondom de vaatwasser. De keuken is nog geen 4 jaar oud (binnen hun eigen garantietermijn dus van 5 jaar). Aan de zijkanten zijn nu scheuren zichtbaar (tussen folie en het plintje wat aan de zijkant zit). Uiteraard begrijpen wij dat dit komt door vocht wat in het samengeperste hout is getrokken (condens van de vaatwasser), maar wij hebben geen rare dingen met de vaatwasser gedaan. De Keuken Kampioen schuilt zich achter een gebruikersfout en biedt dan ook geen enkele oplossing (behalve het uitbrengen van een offerte). Er wordt niet meegedacht hoe de schade hersteld kan worden of hoe wij zoiets in de toekomst kunnen voorkomen. Wij worden enkel verweten dat wij de vaatwasser te snel openen nadat ie klaar is. Naast dat dit niet het geval is (voor dagelijks gebruik zetten wij de machine namelijk ‘s avonds voor het slapen aan en ruimen we die de volgende dag pas uit), hebben wij geconstateerd dat de condens al tijdens het draaien van de vaatwasser vrijkomt. Hier hebben we ook een filmpje van gemaakt en doorgestuurd naar de Keuken Kampioen. Ik ben het dan ook niet eens met de stelling van de Keuken Kampioen dat dit een gebruikersfout is. Overigens heeft onze vaatwasser “Zeoliet-droging” (wat men wel heel enthousiast wist te verkopen..), dit zou al het vocht omzetten in warme lucht. Na het programma zou er dus niet eens vocht vrij te horen komen…
  Daarnaast vind ik het eigenlijk gewoon niet kunnen dat een keuken van nog geen 4 jaar oud dit soort mankementen vertoont. Keuken Kampioen heeft tenslotte de keuken en de vaatwasser zelf geleverd, dan zouden zij toch ook kunnen weten dat het materiaal in aanraking zou kunnen komen met vocht..
  De “oplossing” van Keuken Kampioen is nieuwe kastjes kopen zonder enkele garantie dat dit het probleem ook oplost (het komt tenslotte al vrij tijdens het draaien van de vaatwasser, wie zegt dat we over 4 jaar dan niet weer hetzelfde probleem hebben?), dat is geen oplossing voor iemand die pretendeert een “kampioen in keukens” te zijn…

  Lin_Her geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 72.   schrijft over Keukenkampioen:
  Uitstekend werk kampioen Purmerend

  Anouk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 73. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 74.   schrijft over Keukenkampioen:
  In 1 middag geholpen in Emmen. Zonder verwachtingen winkel in. Met keuken er weer uit. We kijken er naar uit de levering.

  Anke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 75.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring Keukenkampioen:
  Sales zit goed in elkaar ze maken het je helemaal naar de zin. Demonteren en plaatsen vd nieuwe keuken netjes en geduldig doe zo voort.

  van Reeuwijk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 76.   schrijft over Keukenkampioen:
  Verkopers zijn enthousiast, ze brengen het verkoopverhaal goed over. Ik kan merken dat er een goede training achter zit… Onderhandelen over de prijs is een spannend spel maar er zit best wel ruimte in.

  Bijna perfect geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 77.   schrijft over Keukenkampioen:
  Alles is gedaan met oog voor detail. Het plaatsen viel wat tegen, een handvol zaken waren gebrekkig of niet aanwezig. Na tussenkomst van klantenservice is toch alles goed opgelost.

  Liz geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 78.   schrijft over Keukenkampioen:
  We hebben een prima keuken gekocht en vorige week geplaatst Alleen maar aardige mensen ontmoet inc de monteur Zeer tevreden!

  Boeren nuchterheid geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 79.   schrijft over Keukenkampioen:
  Blij met Brian, hij heeft ons geod geholpen

  abbas geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 80.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij kozen voor Keuken Kampioen: Van het weghalen van de oude, tot het monteren van de nieuwe keuken. Van de veelgelezen klachten hebben wij geen last gehad alles is redelijk soepel verlopen. Natuurlijk weet je nooit wat je voor de keuken betaald.

  Als er dan al een minpuntje genoemd zou moeten worden, is het dat de montagedatum verkeerd stond gepland en pas vrij laat ontdekt werd waardoor ik moest gaan schuiven met vrije dagen.

  Borgerhoff geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 81.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hebben een prettige indruk van keuken kampioen gekregen. De adviseur gaat meteen hard voor je aan het rekenen, maar wij beslissen nog niet direct, ook niet met een dagkorting

  Liefje121 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 82.   schrijft over Keukenkampioen:
  prima geholpen in het filiaal er werd steeds met ons overlegd en bij levering zijn geen fouten gemaakt

  p kasteel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 83.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vestiging Almere neemt de tijd en is gemotiveerd om hun klant te behagen. Door deskundige houding en inzet na lange tijd tot een perfect ontwerp gekomen. Het samenzijn als extra prettig ervaren door de regelmatige versterking van de inwendige mens.

  Rick geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 84. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 85.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vriendelijk ontvangen in de winkel in Heerhugowaard ondanks dat we geen afspraak hadden. De gevoelstemperatuur in de showroom is erg goed. Met een hapje en drankje word je als klant gunstig gestemd wat eigenlijk een doorzichtige tactiek is maar toch goed werkt… Met gevoel voor detail werden onze eisen uitgewerkt

  en de beoogde keuken aan ons gedemonstreerd. We waren enthousiast en niets stond deze sale in de weg. Zo gingen we aan het einde van de middag met een overeenkomst en positief gevoel huiswaarts. Naar de oplevering kijken we vol vertrouwen uit.

  Koen W geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 86.   schrijft over Keukenkampioen:
  I paid 8896 euros for this kitchen and still waiting for over a month, so that they can replace my damaged ceramic stove and some wooden work. they promised it to be replaced just after Christmas 2017 and i am still waiting.
  The workers delivered a bad work and full mess in my house and had to engage a timmer man friend to fix it.
  Every time i call, they have a coolant answer ” we are waiting for things” . I am really pissed off, They chassed for there money so badly , that i mistakenly paid twice and it took me 14 days, After multiple calling to get my money back.
  I hope some day they will finish my kitchen!!!
  Be careful and don’t let your self to be fished by such company’s.

  Rajinder Bnayal geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 87.   schrijft over Keukenkampioen:
  Geadviseerd en de keuken laten monteren na een hoog bedrag betaald te hebben.
  Vanaf dag 1 alleen maar ellende welke nog steeds loopt, het een na het ander.
  Ongelofelijk teleurstellend en stuurt de Keukenkampioen alleen maar leveranciers aan die weinig tot niets doen. Uiteindelijk concluderen ze dat alles werkt maar niets volgens advies wat men zou leveren.
  Al met al gewoon weer een voorbeeld van geld binnen halen en slechte service bieden. De Keukenman ook onderdeel van Mandemakers leveren half werk af en laten je vervolgens zitten.
  Ze mogen van mij de keuken verwijderen en mij het totaal bedrag terug storten zodat ik elders een fatsoenlijke keuken kan aanschaffen zoals mijn oude in mijn oude woning, half het geld en staat nog steeds zonder 1 mankement die niet bij de mandemakers group is gekocht.
  DAT WIL AL WAT ZEGGEN !!

  Betuwe nuchterheid geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 88.   schrijft over Keukenkampioen:
  Een tijdje geleden vroeg Kampioen ons of we belangstelling hadden in een keukenontwerp op maat. Supervriendelijk behandeld en namen echt de tijd om alles goed uit te leggen. Stond open voor advies en zette niet veel druk om te verkopen waardoor we er vertrouwen in kregen. Om ons als klant tevreden te krijgen gaven ze een extra korting weg en zo kwam het dat we nu ipv €7475 nu €6995 hoefde te betalen. De rest is nu geschiedenis en wachten op de levering!

  Chayenne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 89.   schrijft over Keukenkampioen:
  als prettig ervaren, goed geplaatst

  essy geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 90.   schrijft over Keukenkampioen:
  Gastvrijheid goed, kwaliteit goed, verkopen (wel met de bekende trucs en methodes)
  Montage goed gegaan en aftersales niet nodig gehad. Wij kregen waar voor ons geld.

  Wes geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 91.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij kwamen er om ons te orienteren op een keuken .
  Al snel kwam er een verkoopster met de aanbieding om eens om de tafel te gaan gaan zitten.
  Ik heb gelijk aangegeven dat ik deze dag geen keuken zou kopen, en op de vraag wat ons buget ongeveer was het ik aangegeven 7K.
  Een paar uur ;ater kwamen we uit op een keuken van 17K.
  Maar ze wilde ons tegemoet komen en met alle kortingen kwamen we uit op 10K.
  Toen was het even stil, ik heb aangegeven dat het een paar duizend te veel was.
  Vervolgens is ze met de direktie in gesprek gegaan en kwam er een prijs uit van 6,5K.
  Deze prijs gelde alleen voor vandaag, als ik morgen terug zou komen moest dezelde keuken 10K kosten.
  Ik ben maar snel weg gelopen 🙂
  Enkele dagen later terug gebeld door het hoofdkantoor, de aanbieding de ze gedaan hebben geld nog steeds.
  De broek zakt me steeds verder af

  Henk geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 92.   schrijft over Keukenkampioen:
  In de winkel verstaan ze hun vak, maar de afwerking vertoonde toch wat kleine puntjes. Het zit hem echt in de service, 4 sterren.

  familie vd Most geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 93.   schrijft over Keukenkampioen:
  Tot mu 7 keer geweest voor een kleine kast reparatie en word me beloofd dat ze een afspraak voor me zullen maken en een monteur zou langskomen.maar helaas. Maar ze hebben pech en zal ik elke dag langs gaan.

  Behzad geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 94.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keuken kampioen Amsterdam: op zich goed ontvangen, maar het was erg druk en daaromhad ik het gevoel dat ze te vluchtig met mijn plan omgingen. Dat voelt minder prettig als je veel te besteden hebt… Misschien omdat ik niet direct kon beslissen?

  Jesper geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 95. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 96.   schrijft over Keukenkampioen:
  Het lijkt of ze de tactiek van de vertraging toepassen. Ze blijven maar gaan met schetsjes krabbeltjes lijstjes met wensen, als je terugkomt zijn ze die kwijt en beginnen ze weer opnieuw en pas als je er heel hard op aandringt tekenen ze het voor je in 3D. Ze doen er zo lang over in de hoop dat je geen zin meer hebt in een andere zaak te bezoeken. Als een keuken ineens van 30k 15k kosten en dat over 9 k nog gebeld kan worden met de manager dan weet je dat het hier niet om reële prijzen gaat. Heb inmiddels ervaren dat het ook veel transparanter en sneller kan. Ik zou voor een andere zaak kiezen. Tenzij je heel blij wordt van de illusie dat je heel goed hebt onderhandeld…

  Robbie geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 97.   schrijft over Keukenkampioen:
  eigenlijk heb ik veel te vroeg een afspraak gemaakt, uiteindelijk toch direct beslist gezien de prachtige deal. mijn bevindingen: goede service (keukenkampioen is best bang voor klachten), meedenkend en relaxt. de monteurs die ik had waren uiteraard wat ik van de monteurs kon verwachten. Lastig qua communicaite, maar uiteindelijk ben ik gewoon zeer tevreden mag ook best gezegd worden

  zzp'er den haag geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 98.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vandaag hebben wij de keukenkampioen een kort bezoekje gebracht. Direct werden we geloodst naar de meest verkochte keuken hier, dit is ook meteen de keuken waar wij voor willen gaan. De eerste schatting is lovend en er is een vervolg gemaakt…

  Miriam geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 99.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zonde van je geld een nieuwe keuken, maar het moet gebeuren. Vorige week hebben wij besloten toch maar bij de keuken kampieon Rotterdam binnen te lopen.

  Wij denken hier de beste keuze te hebben gemaakt als je kijkt naar prijs/kwaliteit van de nieuwe keuken,de korting is natuurlijk ook mooi meegenomen maar het gaat om een goede keuken die lang mee kan. Of dit werkelijk zo is valt nog te bezien en ik meld mij over een poosje weer.

  BM Lesage geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 100.   schrijft over Keukenkampioen:
  Jr. verkoper J. Heeft gedurende twee uur prima werk geleverd. Alles alten zien en getekend. Goed ontwerp. Bij aanvang van het gesprek heb ik heel duidelijk aangegeven oriënterend te zijn en absoluut geen besluit te nemen. Het laatste half uur was buitengewoon vervelend. Samen met een collega verkoper ging J. Maar door met zeggen wat houdt u dan tegen om nu te kopen?, waarom zou u het nu niet doen?, wat maakt dat u vandaag over de streep gaat?, enzovoorts. Toen ik aangaf nog twintig minuten te hebben om dat ik een vervolg afspraak heb, werd de druk nog meer opgevoerd. Toen ik aangaf dat de tijd om was en ik moest gaan, vond J. het nodig om te zeggen dat dat wel heel snel is ineens en dat hij niet eerder heeft meegemaakt dat de stemming zo kon omslaan. Dat zelfde had ik, buitengewoon naar. Vandaag belde J. of ik nog gedacht heb over de mooie tekeningen die hij had gemaakt. Ja, dat had ik, de wijze waarop het adviesgesprek eindigde maakt dat het vertrouwen in de Keukenkampioen Zaanstad er niet is. J. vond het ook nodig om vervolgens te zeggen dat de klant wel lange tenen had. Wat een onbeschofte wijze, wat een onervaren verkoper, geen manier. Keukenkampioen Zaanstad mijden!!

  Anna geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 101.   schrijft over Keukenkampioen:
  als aleenstaande moeder ben je toch een beetje extra bang dat er iets mis gaat in je keuken gelukkig trof ik een persoon waar het meteen mee klikte en die mij geruststeld.

  alles is ook goed gegaan bij het monteren van mijn kleine keukentje…iets waar je wel de meeste gruwelverhalen over hoort.

  Ik ben enorm blij en dank keuken kamp amsterdam nogmaals!

  Babette

  mama geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 102.   schrijft over Keukenkampioen:
  Hoe kan je ontevreden zijn als je keuken:

  perfect geleverd is, het advies enn meedenken goed was, je familie zegt dat de keuken prachtig is….en als toetje ook nog zeer vriendelijke monteurs krijgt?? ?

  Wij zijn echt heel blij!!!

  Venema uit Duiven geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 103.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen leeuwarden :pas op! Na tweejaar heb je geen garantie meer…

  Alie Kooistra geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 104.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij Keukenkampioen gaan ze zeer zorgvuldig en accurraat te werk. Geen ellenlange zit, maar zeer gestructureerd alles aanpakken. JE zit eigenlijk vlakbij een ander stel en die waren ook tevreden hooren we. We hebben samen een lunch gehad en een mooie korting gekregen.

  Ja, ik kan keukenkampioen iedereen aanbevelen

  Jan en Fung Ma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 105.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen Purmerend: Vakkundig en erg klantvriendelijk. Dit had vooral te maken met de verkoper. Wij zijn door hem uitstekend geholpen!

  M. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 106. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 107.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na bijna 12 jaar toe aan een nieuwe keuken en direct geslaagd bij de KeukenKampioen. Attente adviseurs en onder onze begroting!!

  Kit geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 108.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze nieuwe keuken is perfect afgeleverd! Wij danken de winkel en het hoofdkantoor voor de voortreffelijke manier van werken. Ook het advies en de samenstellingen verliepen goed.

  familie Duijsens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 109.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen zwolle: kijk uit met het tekenen van een offerte,de aanbetaling ben je zo wie zo kwijt bij een annulering en je krijgt een rekening van de juridische afdeling van € 1000,00 als je die niet betaald word de rekening € 4900,00 en gaat het naar een incasso buro,nu maar wachten op een rechtzaak.

  G. Dekker geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 110.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen kwam terecht als winnaar uit de bus. Grondig vergelijk gemaakt tussen superkeukens , bruynzeel en keukenkampioen. Montage is net netjes afgerond en daar zijn we ook zeer tevreden over. Ook nog wat uitleg van deze monteurs kwam goed van pas.

  Sven geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 111.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op zaterdag hebben wij een lekker hapje meegegeten, terwijl de keukenofferte gemaakt werd. De keuken die wij wilden hadden gewoon letterlijk in de brochure gezien, dus een offerte was ook zo gemaakt. Montage verliep goed.
  Zo werd een nieuwe keuken kopen een andere beleving dan onze eerste keuken in de jaren 70.
  Een aanrader voor iedereen!

  Jacob en Hilde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 112.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ik schrijf deze review in de hoop dat iemand mij, na meer dan een half jaar, duidelijkheid kan geven.
  Vorig jaar heb ik in Rotterdam Alexander een keuken gekocht. Deze aankoop verliep niet zoals gewenst en enige tijd na de aanschaf besloot ik een review op Trustpilot.com te plaatsen. Al snel nam Thomas van Webcare contact met mij op. Hierin gaf hij mij twee keuzes: hij zou mij helpen met een nieuwe keuken naar wens of ik mocht kosteloos mijn aankoop annuleren. Hier heb ik enkele dagen goed over nagedacht en uiteindelijk besloten dat ik gebruik wilde maken van zijn tweede aanbod. Helaas kon ik hem niet meer bereiken. Ik heb meerdere malen gebeld, naar het filiaal in Rotterdam Alexander en naar het informatie nummer van de Keuken Kampioen. Ik heb gesproken met diverse mensen, o.a. Demi uit Rotterdam Alexander en niemand kon mij helpen.

  Na de zomervakantie heb ik weer meerdere malen gebeld en hoorde ik dat mijn situatie in behandeling is. Dat is ondertussen alweer twee weken geleden.

  Vandaag opende ik mijn spamfolder om deze te legen en zag daar bij toeval een e-mail van de Keukenkampioen:

  “Beste heer/mevrouw Stigter,
  Onlangs stuurden wij u de aanbetalingsfactuur van uw ordernummer 2 0202 004982.
  Bovenstaand aanbetalingsbedrag hebben wij tot op heden nog niet op onze rekening mogen ontvangen.Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend het aanbetalingsbedrag onder vermelding van het ordernummer alsnog binnen 5 werkdagen over te maken op de bankrekening zoals hieronder vermeld.”

  Formele communicatie over incasso en rechtszaken moet toch via de post? De wet eist dat een aanmaning schriftelijk gebeurt, en pas na zo’n aanmaning kun je gaan dagvaarden – en ja, die dagvaarding moet dan ook weer schriftelijk. IK heb geen enkele brief van de Keukenkampioen ontvangen en nu moet ik binnen vijf dagen bijna 1000€ overmaken. Bovendien wacht ik nog steeds van een reactie ‘van hogerhand’ op de belofte die mij is gedaan.

  Ik ben ten einde raad en dus heb ik besloten om wederom weer een negatieve review (op diverse sites) te plaatsen in de hoop dat er eindelijk iemand reageert en de belofte die mij is gedaan inlost.
  Thomas van Webcare, ben je daar?

  A. Stigter geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 113.   schrijft over Keukenkampioen:
  Erg tevreden over het ontwerp en advies alleen adviseur vroeg meteen of wij ook een nieuwbouwhuis gingen kopen en of hij dan wel moest gaan rekenen. (?)

  Sjoerd geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 114.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op 16 maart 2017 hebben wij ons keuken besteld en pas 5 september 2017 was hij volledig afgeleverd. De werkblad is 2 keer stuk gegaan. Door die blad kon niet de rest keuken gemonteerd worden. Ik was zonder keuken 3 manden. Omdat wij gekozen hebben voor eigen monteur, hebben ze geen normale service geboden. Elke keer krijg je verschillende medewerkers aan de lijn, de afspraken dat met de klanten worden gedaan worden niet in het systeem genoteerd. Met de ellende hebben ze toch noodblad geleverd zodat ik gas en water kon gebruiken.
  Ik moest zelf met de bladleverancier contact opnemen om afspraak te maken. Hoezo!!!! Ik heb toch bij keukenkampioen besteld niet bij de bladleverancier?!!!
  Tijdens de verkoop van werkblad “Angola black” was niet verteld over de eigenschappen, dat hij van natuur heeft kleine krassen en gaatjes.
  Het is nooit zo dat bij een keukenzaak montage is €1 euro of gratis. De kosten van montage is altijd zit er in – onzichtbaar.

  Yahyai geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 115.   schrijft over Keukenkampioen:
  Verkeerde voorlichting mbt blad wat we wilde hebben bij de keuken. Nadat geld vanuit onze kant was overgemaakt geen enkele mogelijkheid om hier met ons als klant uit te komen. Verkoper in de winkel verzoek ingediend voor een waarde bon ook niet gekregen. Bij keukenkampioen geldt wanneer de betaling binnen is je als klant niet meer interessant bent. Daarnaast interne communicatie niet op orde men werkt langs elkaar heen en weet van elkaar niet wat er gebeurt bij de klant. Zeer teleurstellend en had liever mijn keuken geretourneerd en elders besteld.

  RJ Klappe geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 116.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij de Keuken Kampioen Cruquius een schitterende keuken gekocht. (advis. van Amstel) Ruim binnen budget en met oog voor detail.

  Mirjam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 117.   schrijft over Keukenkampioen:
  Dit weekend bezochten wij vestiging Zwolle. Wij ervoeren een boel geduld en ruimvoldoende advies. Het ontwerp is erg mooi en de prijs lijkt goed. Lijkt want we hebben nog niet getekend helaas voor de beste man.

  jamie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 118.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na 27 jaar hadden wij een nieuwe keuken nodig en we zijn niet verder gekomen dan KeukenKampioen Den Haag waar we snel en direct goed zijn geholpen. Didi bedankt!

  Jansen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 119.   schrijft over Keukenkampioen:
  Tekeningen en prijzen en al m’n vragen beantwoord. De nameting is gedaan en vervolgens is de keuken naar tevredenheid geplaatst door vakmannen.

  Bas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 120.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op basis van de scherpe prijs hebben mijn vrouw en ik onze handtekening gezet. Nu, maanden verder kijken we terug op een zeer geslaagde nieuwe keuken.

  Wij zullen keukenkampioen in de toekomst blijven aanbevelen.

  P Kuijkhoven geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 121.   schrijft over Keukenkampioen:
  De keuken is goed en keurig ingebouwd. Voor ons is de tegenvaller de onophoudelijke lawaai van de koelkast waarvoor we zojuist toch maar de klantenservice hebben gebeld. Wij vonden de verkoper in eerste instantie nogal irritant overkomen. (Een aantal zaken anders en hij leek dat wat ge-ergerd)
  te doen. Dat kan iets beter (?!)

  T. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 122.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keuken niet compleet, afspraken worden niet nageleefd, monteurs vergeten e.e.a. aan te sluiten, slang afzuigkap schiet los en men wil dit na 14 dagen wel verhelpen, regaal is anders dan tekening en afspraak en sluit niet goed aan, afval laten ze staan en ide nooit besproken en fa zo maar door. Kortom….totaal niet zoals verwacht.

  JOYCE geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 123.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vriendelijke secretaresse met top ontvangst en zeer professioneel. Hapjes en drankjes tijdens onze sessie. De man die ons uiteindelijk hielp was erg joviaal en klantvriendelijk. Onze ervaring is dus zonder twijfel positief.

  F.N. Amsterdam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 124.   schrijft over Keukenkampioen:
  De ontvangst is gastvrij en het advies is geen moeite teveel. De keus voor Keuken Kampioen vinden we samen ook nu na 4 maanden nog een goede

  Wanda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 125.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring keukenkampioen zwolle: bij de aankoop van onze nieuwe keuken zijn wij enorm bedrogen door de keukenkampioen in Zwolle door de verkoopster Petra. Na onderhandeling over de keuken hadden wij uiteindelijk een akkoord over een keuken incl. prijs. Dit uiteindelijk kort beschreven op een intern document dat niet bindend zou zijn volgens de verkoopster. De mondelingen afspraken en verdere uitwerkingen zouden verder uitgewerkt worden waarna de definitieve ondertekening zou plaatsvinden. Helaas ontbraken de mondelinge afspraken op het definitieve document en de verkoopster weigerde deze na te komen waarna wij niet getekend hebben. nu een aangetekende brief gekregen met een claim van €2700. wil u geen problemen koop dan uw keuken ergens anders.

  Harm geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 126.   schrijft over Keukenkampioen:
  Super service door Dhr. Bakker te Drachten. Hele behulpzame sociale medewerker die ons vertrouwen wist te wekken!

  Hermelien geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 127.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ook een aanbod van 50% korting op de hele keuken en op alle apparatuur gekregen na het aanvragen van een keukenboek.
  Nu blijkt dat een kleine koelkast, een kleine diepvries, een oven, een vaatwasser,een kookplaat en een afzuigkap bij de Keukenkampioen E12000,- kosten!
  Tenminste… de apparatuur ging E6000,- kosten, na de korting.
  In het echt kosten deze apparaten [is allemaal te vinden op internet] slechts 3300,-
  De rest van de keuken kwam op E8000,- ook al na de korting!
  Je krijgt een offerte, maar geen specificatie, en ze bellen twee keer dat je nog wel even moet tekenen voor akkoord.
  Dacht het niet.

  An geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 128.   schrijft over Keukenkampioen:
  Afgelopen mnd onze nieuwe keuken geplaatst prima afgeleverd geen klachten, keurig geplaatst !

  max geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 129.   schrijft over Keukenkampioen:
  Dit is de eerste en de laatste keer dat ik ooit bij keuken kampioen zal wezen… Ik had doorgegeven dat ik de kleur wit wilt maar krijg een kleur van gebroken wit.. Ja, en dan zeggen ze dat we een handtekening hebben gezet… Klopt naar een wit
  kleur wel ja op de papier stond geen gebroken wit maar wit .. Wat er begrepen wordt onder wit dat weet ik dus ook niet.. De afmetingen die keuken
  kampioen zelf had gemeten komen niet overen met de keuken die we hebben gekregen. We bellen en krijgen te horen dat we hem zelf moeten zagen…wat is dit ? Wauw met zo veel vestigingen ((zo veel klantvrindelijkheid)). Het was echt laatste keer nooooit meer.. En komen ze nog ook zeggen klantvriendelijkheid dat zijn jullie zeker niet… En geen 1 ster waard !!!!

  Nooit meer geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 130.   schrijft over Keukenkampioen:
  Al is de scoringsdrift wel wat voelbaar. Gelukkig rtuim voldoende tijd voor uitleg. We konden het ontwerp thuis nog eens rustig doorkijken en bij de volgende afspraak dingen wijzigen enz enz allemaal heel positief

  G geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 131.   schrijft over Keukenkampioen:
  Kwalitatief goed en klantvriendelijk advies gehad waardoor wij hebben besloten tot aankopen mvg fam bossers

  Bossers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 132.   schrijft over Keukenkampioen:
  My horrific experience with Keuken kampioen: Me and my wife went to keuken kampioen at Mijdrecht to look for a kitchen for our new house which we planned to buy but still not bought then. M. from keuken kampioen showed us the kitchen and finally created an offer for us. As we still did not buy the house then, so we didn’t want to sign any paper. They fooled us by giving an offer. They gave us appliances worth 250 euros and told us to sign the offer and pay 250 euros. They mentioned that in case we don’t buy the house or do not want to buy kitchen they will keep 250 euros with them and we will keep the appliances. But if we decide to buy, then we will get the appliances for free. Later we realized it’s an overpriced kitchen and we told them we do not want the kitchen. Then the manager at the shop who is very arrogant and ill mannered person told us that we have signed the order and now we need to pay 30% fine if we cancel. By then even the design of kitchen was not finalized and no measurements were taken. Also as all the papers were in Dutch and we cannot read Dutch, we trusted their words and got fooled. They talked so rudely to me and my wife that finally we got pissed off like hell and we paid the fine to get out of their shackles. It was a nightmare experience for us and we lost thousands of euros as fine. I would suggest people never to trust their words and there are other shops who offer better kitchen for much less price. These guys are just bunch of liars !! They took advantage of us being expats. #shameonkeukenkampioen

  Sushil Kumar Jha geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 133.   schrijft over Keukenkampioen:
  Tsja.. Onze intentie was in eerste instantie niet om te kopen maar om indrukken op te doen. Dhr vd Kolk wist het echter zover te krijgen dat wij na 6 uur! onderhandelen met koffie, fris cake en snacks toch ov erstag gingen.

  Bij thuiskomst hadden mijn partner en ik toch wel allebei het sluimerende gevoel dat we onze hand overspeeld hadden en teveel betaald. Van de bruto apparaat prijs gingen een hele rits kortingen af en onderaan de streep nog een fiks bedrag van de totaalprijs maar toch kwamen we nog uit op een flink bedrag/ Het ontbreken van apparaatprijzen maakt dat we er zo gauw de vinger niet op kunnen leggen hoe dit nu zo tot stand is gekomen. Dat zou zeker beter kunnen.

  P.B. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 134.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vandaag een keuken gekocht in filiaal Middelburg, hier werden we geholpen door Johnny.
  Johnny nam echt de tijd, had het geduld,de creatievetijd en proffesionaliteit om voor ons een droom keuken te ontwerpen.
  Kortom erg tevreden met het resultaat, tegen een erge scherpe prijs, aanrader!

  Willemse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 135.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij zijn hier als een tevreden stel weggegaan haha. Gisteren werd onze keuken geleverd. De race is dus gelopen en dat hebben we zeer positief ervaren. Keukenkampioen Den Haag heeft een team met een aanstekelijk enthousiasme. Gedreven en klantvriendelijk om ons de beste keuken mogelijk te maken. Wat zeker niet altijd gemakkelijk was! De plaatsing ging ook zonder problemen en we konden de voortgang online monitoren. Montage ging door een derde partij maar ook die maakte geen fouten. Eindconclusie: een trouwe klant er bij!

  marianne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 136.   schrijft over Keukenkampioen:
  Super! Zelf zouden wij hier echt niet snel naar binnen gelopen zijn, maar 2 familieleden hadden al een keuken kampioen keuken. Vooraf hadden wij gedacht dat de Keuken kampioen net als die andere prijsvechters waren en heel erg op de verkoop zijn gericht, maar dat viel in het geval van onze adviseur erg mee.

  De verkoper was zeer joviaal en luisterde goed naar ons. Daarnaast dacht hij goed mee en wanneer er problemen waren qua ontwerp werd dit keurig opgelost. De deal werd niet in een dag gesloten, wij hebben wel bedenktijd genomen.

  P.J. Dijkink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 137.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ook wij hebben een keuken gekocht bij de Keukenkampioen Hartelijk ontvangen, goed gesprek gehad en ja, onze droomkeuken gekocht. Wel in de duurdere segment. Nu is de keuken geplaatst, zonder het doorlopen van de werkblad in hoogte, terwijl wij dit specifiek met de verkoper hadden besproken. Volgens Keukenkampioen is het nergens terug te vinden in de offerte, terwijl op de site van Keukenkampioen bij betreffende keuken gesproken wordt over een doorlopend werkblad in hoogte…… Het gaat ons dus nu 3120 euro meer kosten om een spatrand langs de keuken te plaatsen van 10 cm hoog. Nepzooi is het. Ma.w. deze spatrond kost 1/4 van de hele keuken……..wil dit toch eens neer gaan leggen bij de geschillencommissie. Heb ook op andere sites gekeken en ga het toch eens navragen…

  Annie geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 138.   schrijft over Keukenkampioen:
  Focus ligt in onze ogen nogal op het binnenhalen van de sale. Hiervoor zijn we toch wat onzeker om direct ons vast te leggen waar dan ook. Naar ons idee was de verkoper daar toch wel op uit en dan kan natuurlijk alles. Het ontwerp daarentegen is schitterend en de prijs erg goed. Er staat een vervolgafspraak gepland….

  Leon en Bianca geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 139.   schrijft over Keukenkampioen:
  Begonnen als een prachtige tekening van onze droomkeuken. In de winkel supervriendelijke mensen, ook de leveranciers waren aangename mensen!
  Echter, de mannen die de keuken kwamen plaatsen, dat was een heel ander verhaal. Respectloos naar onze materialen (nieuwe vloer), en nét niet onbeleefd tegen mijn man. Afvoer van de spoelbak niet aangesloten, afwasmachine doet het niet, en de dampkap is stuk!
  We namen contact op met de Keukenkampioen, er zou met spoed contact worden opgenomen met de mannen van de montage, niet dus! Pas 2 dagen later worden we terug gecontacteerd, en wordt ons doodleuk meegedeeld dat ze dit niet in orde gaan komen maken.
  Ook afspraken worden niet nagekomen: een kast heeft plots een andere maat, wat niet met ons is gecommuniceerd. Apparaten besteld, dit plots niet meer leverbaar zijn.
  Qua klantvriendelijkheid echt top, tot het geld betaald is. Vanaf dan is er nul komma nul klantvriendelijkheid en service.
  Een echte afrader!!

  Karolien geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 140.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen Cruquius : 3 maanden geleden nieuwe frontjes voor de keuken besteld. Levering 1: vrije dag genomen, bleek achteraf de levering niet compleet. Levering 2: Vrije dag genomen, deurtjes niet de goede afmetingen en zitten er geen greepjes bij, die al bij de eerste levering hadden moeten zitten, ook niet voorgeboord (Wat ook zou gebeuren). Al met al, nog steeds er mee bezig.

  Hoelang nog?!

  NOOIT MEER de keukenkampioen!

  Melissa geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 141.   schrijft over Keukenkampioen:
  Eerste paasdag zaten wij in Duiven de fantastische aanbieding over ons heen te laten komen. Aangezien we al meerdere keukenwinkels haddeen bezocht wisten we direct wat we zochten en waar we op moesten letten. Vriendelijk ontvangst bij de balie. Top service door de verkopers. Enthousiast, deskundig en klantgericht. Wachten is nu op de plaatsing………

  YOLO geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 142.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij kwamen éven kijken naar een nieuwe keuken bij KeukenKampioen Den Bosch. Al gauw zaten we daar de hele middag. Zeer professioneel gesprek met alle aandacht voor onze wensen. Voor we het wisten lag er een ‘offer we could not refuse’. Wie had dat gedacht. Van even binnen lopen naar direct een keuken kopen.

  Rianne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 143.   schrijft over Keukenkampioen:
  Voor ons eerste huis dus voor de eerste keer een nieuwe keuken gekocht. Vrienden raadden ons Keuken Kampioen Tiel aan. Wij liepen eerst een rondje door de winkel en sloegen advies eerst af omdat we niet meteen gestuurd wilde worden. Uiteindelijk gingen we overstag bij dhr Kerkhof die er een droomkeuken van heeft gemaakt. Prachtig mooi en als de montage ook zo gaat als de verkoop, zijn wij heel tevreden 🙂

  ikbenbloem geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 144.   schrijft over Keukenkampioen:
  Destijds een goede begeleiding door K Prins in Helmond. We wisten er nauwelijks iets van maar nu zijn wij behoorlijk kundig geworden. Heel het traject goed begeleid.

  B.E. Janssens geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 145.   schrijft over Keukenkampioen:
  We hebben er vorig jaar onze keuken gekocht met die 40% en 1 euro montage actie.

  Het bleek achteraf allemaal FAKE.

  Uiteindelijk betaal je gewoon grof geld voor een keuken na eindeloze discussies.
  We werden er niet goed van.

  Dus:
  NIET DOEN, WE WORDT GEWOON BELAZERD WAAR JE BIJ STAAT.

  Erik geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 146.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen Almelo: Keuken uit laten rekenen maten doorgegeven bij oplevering de kraan precies voor de loszetraam gezet zitten nog steeds te wachten op een oplossing ook de agresieve opdringerige verkoop tactiek van de VM destijds was verre van vriendelijk.Wil hier nooit geen keuken meer weg.

  Bernhard geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 147.   schrijft over Keukenkampioen:
  Een snelle ronde door de showroom werd al gauw een adviesgesprek van dik twee uur. Van te voren hadden wij aangegeven dat we eventjes wilden kijken naar de mogelijkheden. Ondanks dit namen ze toch alle tijd voor ons. Wij willen ze dan ook hartelijk bedanken met de kennis die zijn ons hebben meegegeven.

  Charelle geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 148.   schrijft over Keukenkampioen:
  Geen klik met verkoper, kwaliteit matig, snel handtekening vragen. bekende verhaal

  DW geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 149.   schrijft over Keukenkampioen:
  Aantal jaren geleden hebben wij ook onze keuken gekocht bij de Keukenkampioen en dat beviel uitstekend. Dit was dan ook de reden dat wij hier weer naar toe gingen om onze nieuwe keuken te kopen. Net advies, betaalbare prijs en een prachtige keuken (Steinhaus keuken). Alleen op de levering hebben we wat aan te merken, er werd namelijk een lade geleverd die niet goed dicht kon. Maar dit werd netjes opgelost.

  J. Alink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 150.   schrijft over Keukenkampioen:
  Omgang met ons als potentiële klanten zeer goed. Vriendelijk ontvangst en men liet ons uitpraten zonder met allerlei aanbiedingen te komen. Hierdoor gunden wij gaandeweg deze mensen de koop.

  Alison geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 151.   schrijft over Keukenkampioen:
  Maximaal geslaagd bij Keukenkampioen Zwolle mbv dhr Veltmaat. Dhr Veltmaat heeft uitstekend werk verricht in het ontwerpen en beslissen van opstelling. Daarvoor nam hij ook ruim de tijd zonder een gehaaste beslissing te willen forceren, ook de plaatsing is met klasse verlopen trouwens.

  Chris geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 152.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ontzettend slechte winkel!! Wij zijn in Drachten geweest, ook wij waren één van de gelukkige stellen die 50% korting hadden ‘gewonnen’. Het eerste gesprek was prima, niks op aan te merken. De manager komt constant bij jou en je adviseur over hoe mooi je huis is en hoe mooi alles wel niet wordt. Je wordt VERPLICHT om voor een tweede gesprek te komen, pas dan mag je de grepen etc uitzoeken. Anders wordt het je allemaal teveel, aldus de verkoper. Tweede gesprek ingepland en langs geweest, vanaf dat moment kan de manager je al niet meer groeten. Vervolgens moesten wij eerst ons front en blad weer bekijken, om te zien of we dit nog steeds mooi vonden. Aangegeven dat dat voor ons niet hoefde maar het moest echt. Er is een apart stukje in de winkel met frontjes en bladen, toen we daar heen liepen zag ik ons blad al liggen maar de verkoper zou (hoogstwaarschijnlijk) een goedkopere variant pakken. Ik werd er op gewezen hoe bijzonder het wel niet was dat ik nog steeds wist wel front en welk blad ik had uitgezocht.
  Daarna wordt de gehele keuken weer doorgenomen en wordt je nog op een 300 euro extra kosten gejaagd. Dit allemaal te hebben geregeld gingen we weer naar huis, in de auto bekeek ik de offerte nog eens goed en zag dat we allemaal andere apparatuur hadden. Thuiskomend heb ik 13 keer gebeld zonder dat er werd opgenomen. Ik ben weer naar Drachten gereden en de winkel waar we een uur geleden uit waren gestapt was nu gesloten en er was een onverwachte training. Gewacht te hebben kwam onze adviseur weer aanrijden en ik heb bovengenoemd probleem voorgelegd. Ik kreeg als antwoord dat zijn collega’s dit waarschijnlijk zo hadden gedaan omdat we dan het meeste van 1 merk hebben en dan meer garantiejaren krijgen. Aangegeven dat we dat niet willen en we zijn in dit geval naar de uitgezochte koelkast gelopen. Daar ging de verkoper met mij in discussie dat het een koel-vriescombinatie was, nu heb ik niet veel verstand van keukens maar dit was duidelijk een koelkast. Uiteindelijk kreeg ik mijn gelijk maar dit was wel een hele grote koelkast en die wordt niet vaak verkocht, oke belangrijk. Een en ander te hebben uitgezocht werken ze er allemaal nog maar krap aan een jaar. Dit baart mij zorgen.
  Nieuwe offerte opgesteld en getekend.
  De keuken zou nog worden ingemeten en dit is ook gebeurd, het was alleen erg jammer dat we beide een verschillende tekening hadden. Wij hebben al met al 7 verschillende tekeningen gehad.
  Het volgende probleem de kookplaat was niet leverbaar en we konden een veel betere en duurdere krijgen. Wel hadden we dan als voordeel dat we dan de extra kosten daarvan niet hoefden te betalen. We zijn hiermee niet akkoord gegaan omdat we de spullen willen die oorspronkelijk besteld hebben. Dit kregen we een week voor de levering te horen. 2 dagen later werd ik weer gebeld, nu was de vriezer niet leverbaar en konden we wederom een veel betere krijgen zonder tegenbetaling. Hiermee akkoord gegaan en aan de telefoon werd nog gemeld dat de kookplaat ook leverbaar zou zijn. Fijn!! De manager van Drachten ook gebeld maar hiervan krijg je eerst een preek dat je heb wakker belt (om 09.30 uur ’s ochtends op een vrijdag) en vervolgens kan hij (verrassend genoeg) niks voor je doen.
  Maandag werden we weer gebeld (woensdag zou de keuken worden geleverd) en helaas was de kookplaat toch niet leverbaar maar die zou een week later komen.
  Omdat we nog aan het verbouwen zijn hebben we de kookplaat niet per direct nodig maar ik vind het allemaal onacceptabel. Die maandagmiddag nog wel gebeld door goederenbeheer en daar een klacht ingediend, hiermee is niks meer gebeurd. Een tweede klacht inmiddels ook ingediend en we hebben een dinercheque gekregen van 50 euro. Leuk idee, maar de klacht blijft en inmiddels hebben we al een aantal dagen vrij moeten nemen voor dit alles.
  De keuken werd die woensdag geleverd, en wat bleek de verkeerde koelkastdeur kwam. Een heel heen en weer gebel maar er werd een nieuwe besteld. Deze is gister (28-3) geleverd, intussen zitten we nog steeds zonder kookplaat en die wordt 3 weken later dan de toegezegde datum geleverd. Van je klacht krijg je vervolgens niks meer te horen.
  Ik kan nog veel meer vertellen wat mis is gegaan maar alles is wel duidelijk zo, KOOP HIER GEEN KEUKEN!
  Neem ander personeel, en nog belangrijker -> een andere manager!!!

  pst geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 153.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze keuken is gekocht bij Wesley! De winkel manager zorgde ervoor dat wij ons zeker thuis voelden. Er hing duidelijk een goede sfeer in de winkel en dat kon je voelen.

  Tijdens het uitzoeken zijn wij verwend met hapjes en drankjes en soms een snack. Wij kijken terug op een vakkundig advies. O wat wij trouwens erg prettig vinden is dat je hier geen aanbetlaing moet doen. Wij wensen hem succes met zijn winkel!

  JG. Smits -Van Speybroeck geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 154.   schrijft over Keukenkampioen:
  Klantvriendelijke benadering in Helmond door een dame.

  Nuttige suggesties op onze offerte van Superkeukens gehad. Alle twijfels heeft zij weggenomen met uitleg over de werkwijze en double-check van offerte.Een verbeterpunt zou in onze ogen alleen de manier van verkopen zijn.

  Marga en Albert geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 155.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vestiging Zwolle:

  Er werd ruim de tijd genomen om ons van het beste advies te voorzien door Ralf. Wij wilden eigenlijk 2 ladeblokken en een hoek-uittrekkast, maar hij dacht goed met ons mee en stelde een gewone kast voor met legplak, die is veel goedkoper en de pannen kunnen dan in de 2 ladekasten. Dit advies resulteerde in een prachtig keukenontwerp waarin zo´n beetje elke wens in terug komt. Wij hebben nog geen handtekening gezet onder de offerte, omdat we perse verder wilden kijken, we gaan zeker terug!

  A. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 156.   schrijft over Keukenkampioen:
  Enige tijd geleden lieten wij een keuken tekenen bij Keukenkampioen die in eerste instantie top leek. Na thuiskomst waren we echter niet meer zo blij en wilden we toch een aantal wijzigingen doorgeven. Ook nu werden we even vriendelijk ontvangen als de eerste keer. De indeling van de keuken was op zich goed maar we gingen o.a. voor een grotere koelkast. De adviseur attendeerde ons op het benutten van de ruimte ion de kookzone en we kwamen erop dat een wokbrander een goede toevoeging zou zijn. Als laatste en grootste aanpassing is het spoelgedeelte verplaatst naar met het gezicht richting de woonkamer. Het bleek namelijk dat de verhouding spoel-kook-koel niet optimaal was. Aan het einde van het verhaal moesten we €4.000 bijbetalen maar men kwam ons tegemoet en stelde de meerprijs bij tot €3.250. Hier konden wij ons in vinden. Een positieve ervaring dus en we vertrouwen er op dat de plaatsing even gemoedelijk verloopt.

  Mvg Jeroen & Bernadette

  J - B Ruitenbeek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 157.   schrijft over Keukenkampioen:
  De keuken is geplaatst met een tekort blad en beschadigingen aan lijsten.ook zijn de afwerklijsten voor de ibk niet geleverd.De afwasbak is scheef geplaatst.
  Na 3 weken komt er nu pas iemand kijken.
  6 mails met foto.s en van onze kant 9 telefoontjes verfer5 is er nog niks opgelost.
  Ik heb zo.n spijt van mijn keuze om bij de keukenkampioen mijn keuken te hebben uitgezocht.
  Alleen het feit dat je bij aflevering alles betaald moet hebben geeft je de garantie dat wanneer er dan wat is na plaatsing je kan fluiten naar enige klantvriendelijkheid en oplossingen.
  De inmeter heeft een fout gemaakt en de plaatser heeft slordig en gehaast werk geleverd.
  Aan wie ligt het dan??
  Hun nieuwe naam is Keukenknoeikampioen.

  Afz fam.wiersma

  Wiersma geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 158.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op zich prima, maar was onze eerste keuken die we kochten. Dat was in 2000. Achteraf gezien onder tijdsdruk gezet omdat de 10 daagse actie de laatste dag had. Uiteindelijk dus handtekening gezet. Maar eerlijke is eerlijk/: we hebben geen spijt gehad van onze aankoop en na 16 jaar wordt hij nu vervangen…

  Roy geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 159.   schrijft over Keukenkampioen:
  Via familie zijn wij doorgestuurd naar Keuken kampioen Heerhugowaard. Warm ontvangen en begeleid door adviseuse Wendy Roelofs met het tot stand brengen van onze keuken. Ze leidde ons door de mogelijkheden heen maar liet ons steeds zelf aangeven wat wij mooi vonden om daarna pas bij te sturen waar het nodig was.

  Leonie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 160.   schrijft over Keukenkampioen:
  Prijs in de showroom stuk hoger dan de site doet vermoeden. En dan nog niet eens maatwerk, vage kortingen. Nee sorry bedankt.

  doet er niet toe geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 161.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring winkel Ede:

  Nettte ontvangst en ontspannen sfeer, meteen rondgeleid en direct aan tafel met Jos. (Er heerste trouwens een goede sfeer tussen de verkoper en ons). We kwamen er snel uit en zien uit naar onze nieuwe keuken!

  Met dank!

  P.J. van der Kloet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 162.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wat een geduld had de verkoper. Wij hebben vanaf 12:45 uur tot aan 16:00 uur met de verkoper aan de keukentafel gezeten. Hij heeft voor/met ons de mooiste keukenschetsen gemaakt. Ook nadat wij aangaven dat wij die middag nog niet zouden tekenen was dat voor hem geen probleem en bleef hij uiterst vriendelijk.

  Maar de keuze is nog niet gemaakt.

  0547 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 163.   schrijft over Keukenkampioen:
  Prettig ontvangen door dhr Trip in Woerden. Zorgvuldige uitleg en geduld met onze op- en aanmerkingen deden ons besluiten. We verwachten over een paar weken een net zo voorspoedige levering!

  Vestiging Keuken Kampioen Woerden raad ik zeker aan

  mevr vd Ende geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 164.   schrijft over Keukenkampioen:
  Direct aanspraak maar we wilden even eerst zelf kijken. Geen probleem, daarna keurig te woord gestaan. We denken nog even na over welke kant we op willen. Was prima, kaartje meegekregen. We gaan zeker terug.

  Joop geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 165.   schrijft over Keukenkampioen:
  Prima geholpen in Son door Kasimir. Geduldig eerlijk en zonder dwang.

  Leroy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 166.   schrijft over Keukenkampioen:
  In het proces tot de handtekening is alles goed verlopen. In totaal rond de €10.000 uitgegeven voor nieuwe keuken. Toen bij levering de bovenkasten verkeerd geleverd werden en het werkblad stootschade had, raakte mijn vrouw ook nog in de stress dus die moest ik kalmeren. Na overleg met de monteur contact opgenomen met het kantoor. Servicedesk pikte dit z.s.m. op en plande een nieuwe afspraak om het ontbrekende na te leveren en het beschadigde te vervangen. Uiteindelijk is alles naar behoren opgelost.

  K.P.O. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 167. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 168.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keuken kopen stelde wij al een tijdje uit maar nu dan wezen kijken voor de korting + EXTRA vakantievoucher actie. De eerste drammer afgewezen. Daarna sprak een jonge verkoper uit die zelfde winkel ons aan en hij wist de juiste snaar te raken. (We hadden immers ook op korte termijn een nieuwe keuken nodig). Open vragen en oprechte belangstelling voor onze wensen. De verkoper deed heel erg zijn best om ons langer te laten zitten maar wij moesten weg. Er is trouwens niet naar ons budget gevraagd.

  Wordt vervolgd………..

  Frank den Hartogh geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 169.   schrijft over Keukenkampioen:
  Eerste indruk is goed
  Nog geen aankoop beslissing genomen

  Willem geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 170.   schrijft over Keukenkampioen:
  Direct aangesproken en lekker gemaakt. Voors en tegens op papier gezet. Deze verkoper wilde wel graag horen per wanneer we dachten te gaan kopen en hield ons tijdelijke acties voor. Offerte per email nadien niet meer ontvangen maar ook niet meer achteraan gegaan.

  Verlinde P geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 171.   schrijft over Keukenkampioen:
  Duidelijk aangegeven te willen oriënteren. Was geen probleem bij vragen mochten we altijd hulp roepen. Later heeft een adviseur ons toch een uur lang geinformeerd over alle opties. Voor ruim 12k zouden wij een keuken hebben inclusief vijf apparaten en montage + cooker. Daar hebben we onze twijfels bij maar we hebben voor donderdag een afspraak gemaakt. Tot nu toe dus tevreden.

  bmw geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 172.   schrijft over Keukenkampioen:
  prijs kwaliteit achteraf bleek zeer goed. Meerdere malen hebben mijn vriend en ik behoorlijk wat gewijzigd en dat kan gelukkig ook bij de keukenkampioen. Niet alleen een handgreep hier en daar maar twee keer is ook de totale indeling door ons aangepast. Wat wel van belang is is om alles zelf goed na te checken, ook bij levering! Voorkomt onduidelijkheden en je hebt achteraf geen juridische clash. En laat je niet van de wijs brengen door de kortingen online en in de folders hoor, je komt er face 2 face wel uit in de winkel als je stevig in je schoenen staat.

  bloempje21 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 173.   schrijft over Keukenkampioen:
  De verkoper hield een mooi praatje dat mijn handtekening een intentieverklaring zou zijn, niet meer dan dat. Toch bleek het weldegelijk een koopcontract. De verkoper wees bovendien niet op onbrekende zaken en ik ontving de algemene voorwaarden pas na het tekenen van het koopcontract. Consequentie: zelf aansluiten keuken, aansluitmateriaal wordt niet meegeleverd en mocht je willen annuleren, dan zijn de annuleringskosten 30% van het aankoopbedrag.

  Matthijs geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 174.   schrijft over Keukenkampioen:
  We zijn ooit uit ons zelf naar de keukenkampioen gegaan en een offerte laten maken. Toen hij onze ruime keuken zag eerst enthousiast, totdat we een budget gaven, toen had hij minder zin. Uiteindelijk best iets leuks uitgewerkt, maar behoorlijk aan de prijs. Na welgeteld 33 gemiste oproepen van (landelijke) keukenkampioen met het verhaal dat we jaja “regiowinnaar” waren en extra korting zouden ontvangen. Wij dus opnieuw naar de winkel, waar we niet heel hartelijk werden ontvangen. Onze vorige offerte had meneer niet meer zei hij. Dus opnieuw iets uitgewerkt tegen zijn zin, montage korting eraf gehaald na veel aandringen, we waren uiteraard regiowinnaar. MAAR, korting stond 1 dag zei hij… terwijl wij nog niet eens officieel onze nieuwbouwwoning getekend hadden. Nou op deze manier hoeft het niet! Wat een arrogante man en leeft zich totaal niet in in de klant. Plus dat het nog steeds duur was voor een simpele keuken met kunststofblad en goedkopere apparatuur.
  Uiteindelijk zijn we veel beter en goedkoper geholpen bij Paul Roesscher en daar de keuken gekocht naar al onze wensen.

  Silke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 175.   schrijft over Keukenkampioen:
  Als klant vooraan in de kooptrechter (oriënteren rondkijken ipv kopen) beleefd ontvangen. Veel inspiratie opgedaan en mogelijkheden bijgekregen en af laten vallen.

  Een puntje van kritiek waardoor wij gesterkt worden in ons gevoel toch offertes te gaan vergelijken is de uitgeoefende pressie. Dat we toch maar vooral een tweede afspraak moesten maken is wel drie keer gezegd. Nu heb ik dat wel gedaan omdat ik benieuwd ben (en tegen die tijd nog een of twee prijsindicaties van anderen wil overleggen). Maar alert ben ik nu wel extra.

  Joost geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 176.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op enig moment zijn mijn zoon en schoondochter ’s avonds gebeld door de KeukenKampioen en verleid tot een gesprek met een speciale korting. Ik ben dus eerst met hun meegegaan. De mensen van de KeukenKampioen wisten ons toen te overtuigen van hun goede bedoelingen. Zo wisten zij ook direct welk prijsniveau zij moesten hanteren. Dit attente inspelen op hun wensen hebben wij als erg prettig ervaren.

  Carla Bosschaert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 177.   schrijft over Keukenkampioen:
  Beslist tevreden over de keukenkampioen. Afspraken keurig voldaan en plaatsing naar behoren een in hoofdlijnen aangename ervaring. Een punt van kritiek is in onze ogen de snelheid waarmee kampioen je tracht te laten tekenen. Dit hebben wij ondanks verzoek van hun kant niet gedaan maar moesten wel voet bij stuk houden. Kleine vlek op een verder smetteloze review

  Marlies Koopman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 178.   schrijft over Keukenkampioen:
  Afgelopen Donderdag op afspraak langs gegaan bij de vestiging in Almelo. Vriendelijk ontvangen met koffie en een koekje. We hadden te horen gekregen dat we een keuken mochten uitzoeken voor 50% van de prijs. Ik had al een schets gemaakt van hoe ik het hebben wou, na wat rond gekeken te hebben en het budget te hebben overlegd wat rond gelopen met de verkoper. Na dat alle apparatuur uitgezocht was kwam hij met een prijs over de brug. Naar mijn mening een beetje veel voor een hoekkeuen van 4 bij 2.50. Toen we klaar waren wou hij maar wat graag dat we overstag gingen, nou dat hebben we niet gedaan. Ik had hem verteld dat ik er nog even over wilde denken hij vroeg aan mij waarover, nou misschien de prijs en dat er nog meer te koop is voor dat geld. Maar hij bleef maar aandringen dan ben je bij mij aan het verkeerde adres het is geen 10 euro wat je uit wilt geven. Ook zou hij mij vandaag weer bellen want dan liep de actie af van de 50% ook niet gedaan. Dan denk ik het is ook niet belangrijk genoeg, ik zal er niet meer heen gaan want ze lullen maar wat daar bij de keukenkampioen.

  schaapje geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 179.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk te woord gestaan door de verkoopster van Keukenkampioen, het advies wat we van deze mevrouw kregen was uiterst vakkundig. De keuken konden wij geheel na onze eigen wensen ontwerpen en met wat advies hier en daar was het eindresultaat prachtig. Maar toen kwam het, de prijs van de keuken lag veel hoger dan dat wij ons voorgesteld hadden. Nadat wij de mogelijkheid kregen om rustig te overleggen met elkaar (mijn vrouw en ik), zijn wij tot de conclusie gekomen om de keuken niet te kopen i.v.m de voor ons hoge prijs. Maar heeft u wat geld te besteden dan raden wij Keukenkampioen zeker aan.

  Dennis geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 180.   schrijft over Keukenkampioen:
  In Ede is het uiteindelijk gelukt een keuken aan te schaffen. De klachtgerichte en vriendelijke Tom stond in de showroom open voor onze wensen. Verdere afhandeling werd door een andere vriendelijke meneer begeleid. Alle eisen zijn door hem in het ontwerp meegenomen. We gaan uit van een prachtige keuken in onze net aangekochte woning, dat is alleen nog even afwachten.

  D. Schouten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 181.   schrijft over Keukenkampioen:
  Verleden December onaangekondigd gaan kijken te Rotterdam en bij binnenkomst medegedeeld dat ik niet ging kopen en absoluut NIET onder druk wilde worden gezet dat ik dan meteen opstapte. Hierop een gesprek gehad. Rondgeleid en al wandelend in de zaak over en weer gespard over allerhande technische mogelijkheden. Kosten berekenen gebeurde eerst wel uit de losse pols. Aan het eind van de rit hadden we het best duidelijk uitgewerkt.

  De prijsindicatie kregen we dan ook mee. Wel meteen een afspraak gemaakt voor verdere uitwerking. In de tussentijd thuis laten bezinken en op de details ingegaan. Bij het tweede bezoek die details verwerkt en toen kwam het dan toch: ‘als ik je nu de aanbieding mag doen haal ik er nog 10% af’
  Na opgeteld 4 uur te hebben geinvesteerd vind ik dat geen druk zetten meer maar netjes vragen om de order dus die hebben we hem graag gegeven.

  Plaatsing pas gepland voor eind maart i.v.m. drukte op ons werk.

  Ruud & Jacqueline geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 182.   schrijft over Keukenkampioen:
  we hadden een prima gesprek en hadden het gevoel goed begrepen te worden. we konden zonder problemen e.a wijzigen. we wilden ons eigen granietenblad hergebruiken en dat kon ook, de steenhouwer heeft het op maat gezaagd. de oude keuken is er uitgehaald, wordt hergebruikt. in 1 dag de nieuwe keuken erin. op wat kleine dingen na is het heel goed verlopen. Alle onderdelen waren er, geen beschadigingen omderweg. afval keurig opgeruimd. conclusie al met al zeer tevreden

  Elly geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 183.   schrijft over Keukenkampioen:
  Kan u me helpen wil weten welke persoon die kosten draagt als de meting niet goed verloopt?? Zelf heb ik de alles opgemeten en ook doorgegeven aan hun en zei zeiden toen dat ze nog wel gaan na meten kunnen zei ook uit gaan van wat ik heb gezecht en ligt de verantwoordig dan op mij?? Wil graag deze keuken…….

  S Loohuis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 184.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zeer zeer slecht ervaring, men probeert klanten te misleiden om geld te verdienen, het is triste hoe dat gaat.
  Momenteel ben ik een uitgebreid stuk aan het schijven met de nodige bewijsstukken die binnenkort via diverse kanalen verspreid gaat worden.
  Advies : Niet tekenen bij keukenkampioen voordat je 200% zeker bent van wat je gaat doen. Laat je niet afleiden door zogenaamde hoge kortingen en door de reclame spotjes.
  Mijn probleem is op een ontevreden wijs opgelost en ik wil geen contact meer hebben met deze zaak.

  Ben Abdellah geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 185.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mooie showroomkeuken voor een prikkie op kunnen halen. Zelf alles succesvol geplaatst.

  jonathan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 186.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op zich vriendelijk personeel, maar ik ging alleen dus had wel het idee dat ze dan minder tijd in je willen investeren, omdat ze denken dat je toch nog niets zal beslissen.

  Lizz geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 187.   schrijft over Keukenkampioen:
  Uit de goede verhalen van kennissen zijn wij terecht gekomen bij Keukenkampioen. Nadat wij vriendelijk werden ontvangen zijn we vakkundig te woord gestaan door de verkoopster. Zij vertelde ons gelijk wat mogelijk was binnen ons budget, hierdoor konden wij de keuken helemaal zelf inrichten. Na wat kleine aanpassingen door verkoopster zijn we tot een prachtige keuken gekomen en kunnen dan ook niet wachten tot de keuken wordt geleverd.

  Arno - Amsterdam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 188.   schrijft over Keukenkampioen:
  Steinhaus zijn verschillende (preis)klassen van is gewoon eigen merk van KK. Wij hebben er wel goede ervaringen mee met onze dochter daar staat de keuken nu twee jaar wij overweegen het nu zelf ook. Is kwa verhouding voor ons het beste

  Tineke Naus geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 189.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na 10 jaar en bij gewoon en netjes gebruik laat de folie los op diverse kasten en dat voor ruim 10.000 euro geinvesteerd te hebben is dat een schande
  Geen garantie meer en losse panelen komen om 250 euro per stuk
  Ik zou adviseren om nooit een steinhaus keuken te kopen hetzij je er na 4 jaar weer van af wil binnen de garantie termijn
  Geen geen value for money iig .
  Een ikea keuken had de helft gekost

  Lex geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 190.   schrijft over Keukenkampioen:
  Meerdere keren terug gekomen om de keuken helemaal af te ronden. Het duurt even maar dan krijg je ook wat. Daarover zeer content.

  HP geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 191.   schrijft over Keukenkampioen:
  Nadat wij heel vriendelijk werden ontvangen, werd het in de loop van het traject wel een beetje commercieel. Daarnaast vonden we de prijs wat aan de hoge kant dus zijn we verder wezen kijken.

  Richard geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 192.   schrijft over Keukenkampioen:
  Snel geregeld, goed geholpen en keurig netjes gemonteerd.

  Krijgsman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 193.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vorig jaar op tweede kerstdag goede zaken gedaan. Mevrouw navigeerde ons uiterst soepel en scherp naar onze nieuwe keuken èn bediende ons van verfrissing en versnaperingen. Bijna een j aar verder zijn wij nog immer tevreden. Wij zoeken nu dan ook een keuken voor onze dochter en haar man die volgende week gaan trouwen.

  Lenie Verdonk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 194.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen haar voorwaarden om een keuken te kopen zijn prima. Tijdens de montage bleek dat het verleggen van het leidingwerk niet was afgesproken. Na een paar belletjes zijn er eruit gekomen en is alles toch nog naar wens opgelost.

  bosman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 195.   schrijft over Keukenkampioen:
  We deden mee aan een “loterij” bij keukenkampioen. Informatie aanvraag invullen bij het verlaten van de zaak en tevens kans op mooie prijzen….Na 5 dagen werden we gebeld dat we hadden “gewonnen”. 50% korting op een keuken naar keuze. Wel direct de komende zaterdag of zondag een afspraak maken tot koop, anders verviel “de prijs”. We waren op dat moment nog bezig met een huis, dus konden gewoon niet beslissen. Maar… we mochten ook nu bestellen voor latere levering en dan als we wisten hoe de keuken moest worden, aanpassingen doen. Kortom, druk. Bleek een gewone marketingtruc, waarbij de standaard keuken 50% korting gaf, maar de apparatuur, installatie, bezorging allemaal extra €€. Tja die 50% hadden ze zo terugverdiend.

  vledder25 geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 196.   schrijft over Keukenkampioen:
  Opvallend is de bijzonder huiselijke sfeer in de showroom. Er was flink uitgepakt met allerlei lekkers. De mogelijkheid om mee te eten deed zich zelfs voor. De vestigingsmanager (erg prettige man) heeft ons voorzien van praktische adviezen. Samen hebben we de keuken ontworpen en besteld.

  E. Verkade geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 197.   schrijft over Keukenkampioen:
  Afhandeling na de koop traag leverdatum erg ver weg. Kwaliteit n.a.v. prijs top, verkoopbehandeling ook gelikt. Geef ze een ruime voldoende.

  arash geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 198.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij het eerste bezoek direct een 3D ontwerp laten maken. Uitermate tevreden over het ontwerp. De prijs was echter een hekel punt. In overleg met de manager die erbij is gekomen zijn we er uiteindelijk toch uitgekomen. Wij blij, zij blij. De onderhandelingen zijn overigens op een keurige manier verlopen.

  Siemerink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 199.   schrijft over Keukenkampioen:
  Iets te enthousiaste verkoper die heel graag wilde afsluiten. Eerst rustig rondkijken bij meerdere winkels.

  eder geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 200.   schrijft over Keukenkampioen:
  Eigenlijk kwamen we alleen maar langs om te informeren over bepaalde mogelijkheden. Kelly heeft ons hartelijk ontvangen. Jeffrey heeft het later overgenomen en de voor ons belangrijke mogelijkheden besproken. Aangezien alles in ons wensenpakket in de te bouwen keuken mogelijk was, hebben we de keuken direct besteld. Kan zeggen dat alles na het tekenen perfect is verlopen.

  Maikel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 201.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bijzonder tevreden over de Keukenkampioen. Zeer vakkundig, betrouwbaar en transparant qua prijs.

  Koopman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 202.   schrijft over Keukenkampioen:
  Heel goed geholpen bij de keukenkampioen. Ik heb zelf de keuken geplaatst en de levering van de keuken was perfect. Eigenlijk waren wij er binnen 10 minuten al uit.

  J de Vries geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 203.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij zijn gisteren bij keuken kampioen Middelburg geweest, we willen bestaande keuken vervangen en weten hoe we de nieuwe keuken willen inrichten, en met welke apparatuur, meeste wensen van onze kant werd geen rekening mee gehouden, merken welke wij willen waren niet zijn keus en de verkoper knutselde een keuken in elkaar naar zijn wensen, toen ik daar een opmerking over maakte was het over met de z.g. vriendelijkheid, en toen zijn handgetekende ontwerp gereed was, de prijs er onder stond (onduidelijk wat we nu kregen voor dat geld) en ik vertelde dat ik op dit ongedetailleerde ontwerpje geen keuken koop zou het volgens hem inhoudelijk nog allemaal gewijzigd kunnen worden, maar nu gewoon tekenen zodat hij niet voor niets 2 uur met ons bezig was geweest, ik vertelde dit niet te tekenen, hij verscheurde zijn schets en liep zonder iets te zeggen geïrriteerd weg van tafel, liet ons daar zitten waarna wij ook de winkel zijn uitgegaan.
  Al met al een zeer slechte ervaring, oorzaak was de agressieve opstelling / verkoop manier van de verkoper welke wij hadden getroffen.

  Jan geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 204.   schrijft over Keukenkampioen:
  Eerste keer dat ik een keuken ga kopen. Heel duidelijk het gevoel dat het puur om de prijs gaat en de soort keuken hebben we het nauwelijks over gehad. Voronamelijk over kosten en alles wat mijn voorkeur heeft is duurder. Begrijp nog steeds niet waarom greeploze keukens zo extreem veel duurder zijn.
  Ook vaak aangemoedigd om snel te beslissen. Ik begrijp dat dit een verkoop techniek is maar zorgt wel voor irritatie

  Kees geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 205.   schrijft over Keukenkampioen:
  Voor ons is het nog enkele weken afwachten hoe de levering & montage gaat, maar tot nu toe zijn wij zeer positief over Keukenkampioen Dordrecht. Op een middag zijn we daar toevallig de showroom binnen gelopen omdat we in de buurt waren. Wij hadden dan ook niet direct de intentie om daadwerkelijk een keuken aan te schaffen. Na ons eerste korte gesprekje hadden wij zo´n goed gevoel dat we voor een vervolg-gesprek gingen. En aan het einde van dat gesprek hadden wij onze handtekening gezet onder een keukenofferte.

  Fam. T geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 206.   schrijft over Keukenkampioen:
  Deze zaak is zeker de moeite waard om je tenminste te oriënteren op een nieuwe keuken. Ervaring is ruim aanwezig. Wel zo handig als je met wat lastige vraagstukken zit. Minpuntje vond ik wel dat door een aantal mensen die al stonden te wachten er op een gegeven moment iets te snel door bepaalde zaken werd gelopen. Op dat moment voel je je in de winkel opgejaagd. Dit is trouwens niet terug te zien in het resultaat van de keuken.

  J. ten Dam geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 207.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij een spontaan bezoek aan de keukenkampioen zijn we deskudig en vriendelijk te woord gestaan. Bij het samenstellen van de keuken werden we redelijk gestuurd in onze keuze voor de materialen en apparatuur. Dit was voor ons wel nodig, anders konden wij geen keuken kopen.

  Zaki geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 208.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze keuken moet nog gemonteerd worden maar tot nu toe zijn we zeer tevreden. Bij de Kampioen in Den Bosch werden we geholpen door Frank, een uiterst ervaren en vriendelijk man. Er werd een keuken ontworpen en na wat twijfels aan het ontwerp werd het ontwerp net wat aangepast. Daarna kregen wij de tekening mee naar huis om verder te overleggen. Na goed overlegd te hebben hebben wij anderhalve week later onze handtekening gezet onder de keukenofferte.

  Coonen - Van Driel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 209.   schrijft over Keukenkampioen:
  Door omstandigheden dienden we voor de derde keer in 7 jaar tijd te verhuizen. Ook voor de derde keer voor de Keukenkampioen gekozen.
  Deze keer goed geholpen in de showroom in Villa Arena. Net als de vorige keurig verzorgde plaatsing door vakmannen.

  K Kuipers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 210.   schrijft over Keukenkampioen:
  Fijn gesprek, meedenken enorm, bruikbare informatie tijdens het gesprek en een zeer mooie designkeuken neergezet. Gezien de prijs is de keuze snel gemaakt! Dank!!

  Victor en Hans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 211.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mijn advies: Als het je niet aanstaat bereid je dan opzichtig voor om weg te gaan. De verkoper zal dan héél snel bijdraaien. Zo ging het bij ons althans.

  Tijdens het gesprek had ik dus het vermoeden dat de startprijs behoorlijk hoog werd ingeschoten dus ik dacht ik bluf eens wat en zei ‘ik ga weg tenzij je onder €9.000 gaat’ (startprijs €12.500). En wel graag INCLUSIEF plaatsen!!

  Afvoer en aansluiting van water enzo moet je namelijk allemaal zelf aansluiten of laten aansluiten want zij zijn immers geen loodgieters. Ons budget was 10k en we moesten dus ook nog een loodgieter laten komen.

  Dikke bluf natuurlijk maar het lukte wel. Meneer vond dat we moesten blijven zitten. Hij ging zijn uiterste best doen zei hij. Goed hoor wij wachten wel. Zo gezegd zo gedaan. Zij tevreden… wij tevreden ^_^

  Lady Romy geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 212.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op de website een keuken getekend. Aangezien het best wel lastig is om zelf de keuken goed in te delen hebben we toch contact opgenomen met Keukenkampioen. Peter heeft er zorg voor gedragen dat we een mooie keuken hebben samengesteld. Ontwerp mee gekregen naar huis znder prijs maar met indicatie. Na twee dagen en twee extra zaken bezocht te hebben, is de keuken uiteindelijk bij Peter besteld. Correct en soepel verlopen proces na het tekenen van de offerte.

  Ahj Verlinden geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 213.   schrijft over Keukenkampioen:
  Top keuken en dito apparatuur. Veel gewijzigd dus constant heen en weer bellen mailen en afspreken met winkel en kantoor. Eindprijs steeg hierdoor wel daar werden we relatief laat pas duidelijk over geinformeerd. Verbeterpuntje. ondanks dat we het er over eens zijn geworden. Plaatsing goed, keuken staat inmiddels te shinen 🙂

  Reindert Govaerts geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 214.   schrijft over Keukenkampioen:
  Pretige ontvangst en lekkere koffie. Goed gesprek en advies ook prima. Toen kwamen er wat scheurtjes…. Er was een actie van 40%, montage van de gekochte keuken voor slechts 1 euro en een iPhone 7. Mooi. Dan komt de aap uit de mouw. Die 40% is al verrekend in de prijs die is aangegeven, zonder verwijzing van/voor. Zelfde opstelling stond voor de actie voor dezelfde prijs in de showroom. Controle op werkelijke of gefingeerde korting is niet mogelijk en blijft de korting dan ook maar een getal uit de lucht gegrepen. De montage blijkt ineens geen 1 euro maar 1.000 euro. Nogal een verschil. Toen wij aangaven nog even te willen denken over de aankoop veranderde de toonzetting van vriendelijk naar dwingend want de actie was wel tijdelijk he. (Welke actie was ons niet duidelijk want zowel de 40% werd niet verklaard en de actie montage kosten ging in een flits van 1 naar 1.000 euro door ons te betalen blijft de iPhone) U vindt de keuken toch mooi dus waarom niet nu beslissen? Tot vervelends toe. Vonden wij vervelend en zeker niet klant gericht. Uiteindelijk weg gelopen en we konden tot 19.00 uur bellen om te profiteren van de actie. Nou ja de actie is geen moment duidelijk geworden en als je op prijs gaat onderhandelen gaat er ineens 500 euro van de prijs af. Maar goed heb je altijd nog 499 euro speling ten aanzien van de eerdere gedane actie aanbieding als verkoper. Los zand verhaal met een mooie keuken waarom dan niet een professioneel verhaal en geen lul story over actie 40% korting.

  G en Y geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 215.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vandaag een keuken uitgezocht bij de Keukenkampioen in Almelo.
  Heel goed en leuk geholpen met het uitzoeken door mensen met veel verstand van zaken.
  Er werd een mooi 3D ontwerp gemaakt waardoor we een duidelijke indruk kregen van hoe de keuken er uit kwam te zien.
  Daardoor wordt het allemaal iets makkelijker om een uiteindelijke keuze te maken.
  Kan het zeker aanbevelen om hier eens te gaan kijken als je van plan bent een nieuwe keuken te kopen.

  pluimw geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 216.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zodra de Keuken verkocht is, gaat het moeizaam met de service van Keukenkampioen. Vervelend dat je vooraf alles moet betalen. In de afhandeling is Keukenkampioen erg in gebreke gebleven. Van de consumentenbond heb ik al begrepen dat er meerdere klachten hierover bij hun binnen komen. Ik zou graag een klein deel van het bedrag terugkrijgen wegens het in gebreke blijven, maar daar kan ik naar fluiten.
  Aanrader: Neem een kleiner bedrijf in de arm. Die overzien zaken wat meer en zullen eerlijker reageren als er iets mis gaat

  Zwaar teleurgesteld geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 217.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zeer prettig en deskundig ontvangen bij de Keukenkampioen te Middelburg. Verkoper deed alle moeite om mij alles te laten zien tot in de kleinste details. Zeker niet gepraat richting vandaag tekenen. De bespreking wordt nu op mijn verzoek tot in detail uitgewerkt tot offerte die ik op zaterdag wil inzien en waarnodig als de prijs scherp is mogelijk getekend gaat worden.
  De keuken is zeker geen standaard keuken

  Sirua geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 218. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 219.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na aanschaf van de keuken nam een collega contact met ons op daar onze verkoper niet alles juist genoteerd had. Het bleek dat deze man (jongen) nog niet zo lang ‘in het vak zat’. E.e.a. was van dusdanige aard dat de nieuwe adviseur bij ons thuis kwam om alles nog door te nemen. Van begin af aan hebben we alles doorgelopen en nog een paar dingen toegevoegd. Hierbij werd op de details gelet en uitgelegd hoe e.e.a. perfect kon zijn. Wij zijn tevreden met deze handelswijze. Eind goed al goed dus.

  Calvin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 220.   schrijft over Keukenkampioen:
  In Duiven bij de keukenkampioen op jacht gegaan naar een nieuwe keuken. Het lastige was dat er een kleine ruimte beschikbaar was met veel eisen van onze kant. Ons geluk was dat we een verkoper hebben getroffen die hier handig op in heeft gespeeld. De ruimte is effectief en goed ingedeeld. Alle musthaves komen in de nog te leveren keuken. Hoe zal de keuken in onze ruimte staan?
  Groetjes Anne

  Anne geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 221.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zo slecht alleen maar ellende gehad van dit bedrijf. Bespaar jezelf de ellendige service en extra onnodige kosten.

  Mersini geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 222.   schrijft over Keukenkampioen:
  Reeds in Groningen bij de Keukenkampioen voor een nieuwe keuken naar binnen gelopen. Op voorhand waren er een aantal keukenzaken die we sowieso aan zouden gaan doen.
  verkoper heeft ervoor gezorgd dat we de gehele showroom te zien hebben gekregen. Aan tafel heeft hij alle wensen op papier gezet. Het leuke van dit moment is dat verkoper je praktische dingen laat zien waar je zelf in geen honderd jaar aan hebt gedacht. Dat je een paar uur aan tafel zit is een feit, het is wel een stuk gemakkelijker geworden door het eten en drinken wat elke keer keer op tafel word geschoven. De kadestrale kaart hadden we meegenomen om zo de exacte afmetingen van de woning duidelijk te hebben. Deze afmetingen zijn meegenomen in een 3D ontwerp. Zo heb je direct een indruk van hoe de besproken keuken in je eigen ruimte staat.
  1. Gesprek was naar wens
  2. Naar onze mening zijn alle opties besproken
  3. Je weet wat je krijgt: zie 3D ontwerp
  4. Prijs was onderhandelbaar
  5. Afspraken zijn goed gecommuniceerd
  6. Levering laat even op zich wachten
  7. Montage in één dag volgens afspraak

  tevreden klant geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 223.   schrijft over Keukenkampioen:
  Aanrechtblad wilden wij verstek gezaagd en dat is verzuimd. Daar er een compensatiekorting werd gegeven hebben we het daar verder bij gelaten.

  Karl geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 224.   schrijft over Keukenkampioen:
  PRETTIG BEHANDELD, NIET OPDRINGERIG.

  Frederik geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 225.   schrijft over Keukenkampioen:
  Handtekening gezet.
  Onze keuken is nog niet gemonteerd, maar tot nu nog tevree. Wij kunnen continue nog dingen vervangen, kleur, blad, meten kan nog enz enz. Daarom lijkt deze winkel me vrij soepel ook na keuze.

  Keukens zijn Duitse dus dat zit ook goed. Wel werden we nog gebeld dat een apparaat vergeten was in de offerte, hier is een coulance op gekomen.

  Jeanine geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 226.   schrijft over Keukenkampioen:
  slechte ervaring.zaterdag een nieuwe keuken gekocht bij kk son zouden dezelfde avond nog een 3d tekening krijgen van de verkoper maar moesten wel een review invullen dan zou hij 100 euro krijgen van kk dus ingevuldt maar nog geen 3d tekening.vraag me af waar ik terecht ben gekomen als ze nu de afspraken al niet na komen misschien maar alles afblazen ik heb nu al geen vertrouwen in kk

  ruud holtman

  ruud holtman geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 227.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hebben de keuken nog niet geleverd gekregen maar na het lezen van uw en andere reviews voelt het niet meer goed. Wij hebben bv voor onze zoon een gasfornuis en voor onszelf een keuken gekocht. Wij wonen in Middelburg en de zoon in Krommenie. Op de afleveringsbon staat dat de keuken in Krommenie wordt geleverd en ook het gasfornuis. Het uitbreken van de oude keuken zou niet meer kosten als €2000,–, het is nu al €3000,– geworden. Het gasfornuis is betaald maar wat schetst onze verbazing er staat nog een rekening open voor het gasfornuis!!! Als we in de winkel informeren over het verkeerde afleverinsadres is er niets te vinden en ook niets over het verhogen van de prijs voor het uitbreken. De keuken moet nog komen maar eigenlijk heb ik helemaal geen zin meer in. Maar ja je kan niet terug, er is getekend en ook dat voelde voor ons als een onder druk zetten. Omdat mijn zoon niet in Middelburg woont zijn we samen gaan kijken naar het betreffende gasfornuis in KK in Beverwijk. Bijzonder onbeschoft behandeld. Zij wilden ons niet te woord staan want het fornuis kwam uit Middelburg en niet uit hun filiaal. We zijn er als het ware de winkel uitgebonjourd!!!

  Rita geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 228.   schrijft over Keukenkampioen:
  In totaal 4 winkels langsgegaan voor orienteren nieuwe keuken/ 3 maanden voorbereiding.
  bruiynzeel, feenstra keukenkampioen en keukensale in heerenveen.

  Dit was ons verhaal.

  Uiteindelijk bij Richard een keuken gekocht in winkel Sneek. Eerst ee nglobale bepaling van onze behoeften en ons budget. (hier waren wij wat argwanend in, werkt verkoper naar bedrag toe??) Het verbaasde ons hoe snel we de nieuwe keuken vorm konden geven.
  Zelf thuis op internet dingen uitzoeken is trouwens zonde van de tijd. Bij een adviseur krijgen de plannen sneller vorm. We kregen hier in tegenstelling bij andere winkel niet het gevoel dat we onder druk stonden. Terug naar onze keuken:
  Richard garandeerde het eerste contact te zijn tussen dekeuken en ons. Dat gaf ons een veilig gevoel ,aangezien vorige keuken compleet verpest was! (Bekende verhaal, betalen en niets meer horen tijdens bestelproces). het leveren en montage verliep zonder directe problemen

  fam. Bruinsma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 229.   schrijft over Keukenkampioen:
  Pluim voor Keukenkampioen Purmerend. 100% goed gegaan. Kundig advies & geduld. Al onze wensen verwerkt & korting gegeven om binnen budget te blijven
  maakt ons heel blij.

  P. Vossenaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 230.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mijdrecht: Omdat wij wegens ons werk niet overdag langs konden komen lieten ze de winkel speciaal voor ons ’s avonds nog open zodat wij uiteindelijk wel op gesprek konden komen. Omdat mijn vrouw en ik rechtstreeks vanuit ons werk kwamen werd er speciaal avond eten voor ons klaargemaakt. Klantvriendelijkheid ten top. Daarnaast kregen we vakkundig advies en werd er uitstekend meegedacht door de verkoper. Wij kunnen niet wachten tot wij in onze nieuwe woning gebruik kunnen maken van de nieuwe keuken.

  S. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 231.   schrijft over Keukenkampioen:
  Voor de nieuwbouwwoning diende een nieuwe keuken uitgezocht te worden. Dat werd geen projectbouw dus naar de kampioen (filiaal Duiven). Met maximale precisie zijn de wensen bestudeerd en verwerkt in een 3D ontwerp. De aanpassing van de handgrepen, inbouwapparatuur en kleur van de voorkant, waren zo verwerkt. Een ZEER GOEDE prijs gekregen (na stevige onderhandeling) en een redelijke termijn van leveren. Dat was een paar dagen na oplevering van de woning.

  >Ter info voor andere bezoekers: bekijk de keukendeurtjes buiten met zonlicht/ kleur is dan enorm anders!

  Mack geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 232.   schrijft over Keukenkampioen:
  Samen met mijn zoon eind 2015 2 keukens gekocht en geloof me voor bij elkaar veel geld. In maart 2016 werden ze beiden geleverd en geinstalleerd.
  En toen begon het. Bovenkasten verkeerde front geleverd, kastdiepte kookeiland verkeerd, afzuigkap waarvan een inwendige kabelboom was doorgesneden,
  stuk uit 2 onderlades gezaagd, beschadiging composiet werkblad, vooraf diverse zaken verkeerd ingemeten waardoor vaatwasser niet meer open kon,
  deel composiet werkblad opnieuw bestellen vanwege anders plaatsen werkblad, vaatwasser en koelkast weken lang ingepakt in de gang, en nog veel meer.
  Bereslechte after sales, helemaal niet dus! Niet of te laat reageren op klachten, doorverwijzen naar andere collega’s of fabrikanten van de keukenapparatuur.
  En zo nog wel meer zaken te noemen. Wij hebben absoluut spijt van onze keuze voor de Keuken Kampioen. Diverse malen met Keuken Kampioen overlegd om een redelijke
  vorm van compensatie voor alle gedoe die we hebben meegemaakt, nu 6 maanden verder en het heeft nergens toe geleid.
  Voor alle duidelijkheid nog dit: de keukenmonteurs die bij ons zijn geweest zijn een absolute toppers! Inmiddels is de vestigingsmanager vervangen en onze keukenverkoopster werkt er ook al niet meer.
  Mijn tekst qua ongenoegen over Keuken Kampioen is veel langer maar ik wil het voor dit moment hier even bij laten. U bent gewaarschuwd!

  Ewald V. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 233.   schrijft over Keukenkampioen:
  Goed geadviseerd door mevr H. Geeft je de ruimte, tijd en keuzevrijheid en denkt met jouw mee in plaats van voor ’t eigen hachje.

  Klantvriendelijkheid zit met eten en drinken ook goed. Keukenkennis op hoog niveau denken ze met je mee naar een echte droomkeuken.

  Leveren vervolgens wel het verkeerde werkblad!

  Wat schetst de verbazing dit blad vinden we eigenlijk nog mooier dan wat we in eerste instantie hadden uitgezocht dus we besloten het zo te houden. Dus een uitglijder met positieve gevolgen!

  leonie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 234.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij de keukenkampioen in heerlen was de eerste indruk prima, vriendelijk en niet te opdringerig personeel. Tot we echter gingen zitten om tot een prijsofferte te komen. De verkoper vroeg naar ons budget, onze wensen wat betreft looks en apparatuur maar ook wensen als werkbladsoort etc. Zodat hij hier bij het tekenen en het komen tot een prijs rekening mee kon houden. Wij hadden aangegeven dat ons budget 13000 euro maximaal was. Vervolgens na 3uur praten en tekenen krijgen we dan eindelijk de prijs; 29000 euro! What a waste of time. Nu weet ik wel dat je moet gaan onderhandelen, maar om hier nu meer dan 50% vanaf te gaan praten?! Daarbij voel je je voor de gek gehouden en heb ik in ieder geval totaal geen zin meer om nog energie in deze zaak te stoppen.

  Keukenkampioen heerlen geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 235.   schrijft over Keukenkampioen:
  Lastig om te bepalen of je nou wel of niet voordelig uit bent. Grote kortingen en veel manieren om je in de watten te leggen. Met Grando de vergelijking gemaakt en bij de Keukenkampioen ben je een stukje voordeliger uit, het doet elkaar niet heel veel. We gaan een derde winkel bezoeken.

  Piet Haverman geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 236.   schrijft over Keukenkampioen:
  john heeft goed geholpen en erg goede service geleverd. Ben er blij mee groet Jan

  jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 237.   schrijft over Keukenkampioen:
  De nieuwe keuken van de Keukenkampioen Den Bosch is er dan toch gekomen. Er was een warm onthaal van diverse personen in de zaak. Ashley (erg spontane dame) heeft erg uitgebreid de tijd genomen om de gehele keuken door te nemen en te verwerken. Een voordeel en ook een nadeel is dat ze niet bang is om haar mening te geven. Enerzijds helpt het mee aan een prachtig ontwerp, aan de andere kant betekent dit dat je eigen ideeën ook soms naar de prullenbak worden verworpen. Uiteindelijk zijn we samen tot een goed functionerend en uitziend geheel gekomen. Zijn er dingen waar Ashley tegenaan loopt? Ze aarzelt geen moment om de manager er bij te halen. Dat we nog niet hadden gegeten kwam niet zo slecht uit. Er was een kok aanwezig die ons daar wel vanaf heeft geholpen 🙂 Jullie hebben ons goed geholpen met de nieuwe keuken. Onze dank!

  Bosschenaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 238.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen koopnacht was een goede ervaring. Korting + een kado was lekker. tot nu toe positief, montage en afhandeling moeten we nog maar zien natuurlijk.

  Tatjana geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 239.   schrijft over Keukenkampioen:
  Service op ten top. Kopje koffie, lekker bakje soep, glaasje frisdrank en snacks. Dit is hoe je een klant moet behandelen, want een klant is immers koning. Het resultaat is dat wij weg liepen met een prachtig 3D ontwerp. Binnenkort maken we een afspraak om daadwerkelijk voor de keuken te tekenen.

  Stefanie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 240.   schrijft over Keukenkampioen:
  Er wordt meteen gevraagd naar het beschikbare budget. Op zich logisch. Maar tijdens het gesprek kregen we meer en meer het gevoel dat de verkoper chagrijnig werd van de opties die we in die keuken wilden. We durfden niet om nog een ladekastje te vragen.
  Volgende keer willen we niet praten over de prijs, eerst praten over de wensen en dan handelen over de prijs.

  Henk geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 241.   schrijft over Keukenkampioen:
  wij zijn ons nog aan het oriënteren op onze nieuwe keuken. 1 ding is echter niet duidelijk hoe verhoudt het keukenkampioen eigen merk Steinhaus zich tot de bekendere keukenmerken? Als bijvoorbeeld tot Hecker of Nobilia?

  Ik heb gehoord dat ze vanalles onder Steinhaus gooien maar dat de kwaliteit dus wisselt …

  Clemens geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 242.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mwoa..

  Kort samengevat tijdens ontwerp groeide het vertrouwen in de adviseur behoorlijk. Wij hadden ook het idee dat wij qua prijs goed uit zouden komen. (verkoper gaf ons die indruk althans) ons budget werd niet gevraagd (????gelukkig, elders wel)
  Bij het verkoper werd er echter pressie gebruikt. Er kwam ook nog een bedrijfsleider bij. Wij gaan eerst nog verder kijken.

  Daniel en Fernando geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 243.   schrijft over Keukenkampioen:
  In zomer 2015 bij Keukenkampioen (KK) binnen gelopen. Ze doen er alles aan om je meteen te laten kopen. Ook al beschouw ik mezelf als kritische cliënt, ik ben er toch ingestonken: meteen een op het eerste gezicht zeer hoge korting. Maar totaal geen mogelijkheid gekregen om prijsopbouw te controleren. Maar goed, dat is allemaal mijn eigen schuld. Maar toen… Ten eerste begint de ellende bij het feit dat zij niet installeren, dat moet jezelf regelen. Dat wilden we niet: we wilden één contactpunt. Uiteindelijk zouden zij dan ook de installateur sub-contracteren. Ook al wil je één contactpunt, dan nog liepen de rekeningen via die installateur en de KK. Vervolgens werd tot twee (!!!!) keer toe een verkeerde aanrechtblad geleverd, heeft de afzuigkap een te kleine (120 mm ipv 150 mm) afvoerbuis waardoor ie nou een teringherrie maakt en niet goed afzuigt, is de coating van de matchrome kraan al twee keer afgebladderd, hangt nu al een kastje scheef en zijn we er nu achter gekomen dat de gleuf tussen de achterwanden en de bovenkastjes helemaal niet moet voor de ventilatie (dat zeiden ze mij toen ik hun daar op wees), maar waarschijnlijk ook het resultaat van een opmeetfout. Telefonisch klagen helpt niet, want die arme telefoonklerk heeft 0,0 beslissingsbevoegdheid en komt altijd terug met de opmerking: ik heb met de manager gesproken en hij vindt dit en dat (altijd ten nadele van mij) . Het blijkt onmogelijk om die manager zelf te spreken (“te druk”, “valt niet binnen zijn takenpakket”). Afijn, klachtenafhandeling wordt op allerlei maniertjes getraineerd en gefrustreerd in de hoop dat je het er bij laat zitten. Ik heb het idd laten lopen, maar ga nu weer vol in de aanval. 15.000€ is te veel geld om gewoon slechte kwaliteit en slechte after sale service geleverd te krijgen. Tip voor nieuwe kopers: niet doen.

  Martijn geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 244.   schrijft over Keukenkampioen:
  Nu ongeveer 6 jaar geleden keuken gekocht de aankoop was een beetje opdringerig maar goed verder geen problemen

  Maar nu vaatwasser is al kapot advies prijs 1470 euro heb natuurlijk de (zogenaamde korting gekregen ) bij aankoop. werkelijk prijs kan ik niet eens terug vinden ik weet nu wel veel teveel betaald prijs zelfde product 450 euro. Dus een nieuwe besteld in de buurt de monteur zegt uw keuken is niet goed afgesteld daardoor zijn kastdeurtjes beschadigt. Ik bel naar service afdeling die zegt geen garantie meer (5jaar)
  Koste ongeveer 120 euro dit is schandalig voor een paar deurtjes afstellen

  De service hoort bij de garatie slecht keuze bij een butget keuken boer zaken doen

  mc geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 245.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen had geen enkele moeite om ons plan met moeilijke maatvoering perfect te ontwerpen. Ook al hadden wij liever een 3D tekening gezien dan met de hand, we zijn zeker tevreden!

  P. Sapoen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 246.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij kwamen via onze buren uit bij de kampioen. Gegevens in de winkel ingevuld en daarna de folder ontvangen.

  Ook onze keuken kwam uiteindelijkbij keukenkampioen Duiven vandaan. Verkoper Hosseini heeft ons toen perfect geholpen.

  Ook al staat de keuken flink wat maanden, wij zijn er erg tevreden mee.
  Leon

  Leon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 247.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring Keukenkampioen Weert: Wij werden vriendelijk ontvangen en de verkopers drongen zich niet op. Ze waren behulpzaam met het pakken van een rolmeter, informatieboek etc. Wij zijn nog in orientatiefase, dus meer ervaringen volgen nog.

  Mark geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 248.   schrijft over Keukenkampioen:
  Winkelpersoneel Tiel is super. Goed geholpen. Daarentegen klantenservice echt bar slecht. Onvriendelijk en totaal niet behulpzaam. Heel jammer.

  Voud geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 249.   schrijft over Keukenkampioen:
  In februari zijn ongeveer wij begonnen met orienteren. Hier hebben wij een aantal maanden over gedaan.

  Via via ons laatste bezoekje alsnog naar de keuken kampioen. Wij konden niet meteen akkoord gaan en hebben de offerte meegenomen. Bij het tweede bezoek bleek de aanbieding nog beter waardoor wij overstag zijn gegaan.
  Wat wij erg fijn vonden was dat er naderhand gewoon nog dingen aangepast konden worden. Wij bedanken Stefan bij deze nogmaals!

  Hans en Ineke geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 250.   schrijft over Keukenkampioen:
  Uitstekend!

  Soms tref je een gladjakker, soms een normaal persoon. Wij troffen Bart. Die heeft ons perfect bediend en daarmee onze order verdiend. Waarvoor dank!

  Super geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 251.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wat een top verkopers! Normaal is het zo dat wanneer je vragen hebt ze dit normaal beantwoorden, zo hadden wij dus ook vragen over de oven in een keuken… Wat deden ze nou; Ze deden de oven aan en maakten gewoon een lekkigheidje uit de oven voor ons!

  Milan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 252.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij vonden de adviseurs erg op de koop gericht wat op een gegeven moment toch ten kostte ging van het advies. Maar toen we de keuken zagen op een schets konden we er eigenlijk niet onder uit. Een prachtige en kwalitatief goede keuken gekocht en onder ons budget.

  Oleg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 253.   schrijft over Keukenkampioen:
  Binnenkomst als een koning. Opdringerige, agressieve en onrustige verkoper. Komt het niet tot een deal? Dan wordt je bijna via de achterdeur afgevoerd.

  Babs geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 254.   schrijft over Keukenkampioen:
  Eind Januari – begin Februari hebben we een keuken gekocht bij de Kampioen in Mijdrecht. Inmiddels staat de keuken er een paar maanden en kunnen wij met een gerust hard zeggen dat wij zeer tevreden zijn. Dus van ons krijgt de Keukenkampioen 5 sterren!

  Leon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 255.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zeer prettig ervaren, ons bezoek aan Heerlen en de vrouwelijke verkoopster. Op basis van onze wensenlijst bleek al gauw dat we een en ander moesten schrappen. Jammer denk je dan. Onze U-vorm keuken werd dus een hoekkeuken (eignelijk hebben we er geen spijt van gezien de ruimte die we nu overhebben)

  H Paffen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 256.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij zijn ZEER verwend bij keukenkampioen Amsterdam Westpoort met hapjes en drankjes. De inventarisatie ging best lastig, maar we zijn er uitgekomen. Er was eigenlijk geen winkel waar de keuken zo snel ´klaar stond´ .
  Offerte werd duidelijk uitgelegd en wij wisten dat dit onze keuken moest worden.
  Rachid, bedankt!

  J S van den H geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 257.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mid Juni hebben we een bezoek gebracht aan de Kampioen in Drachten. Groot assortiment en een vriendelijke verkoper wat veel verstand had van de keukens. Maar volgens ons was hij op het laatst iets te veel bezig met het door drukken van de verkoop ipv het adviseren.

  S geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 258.   schrijft over Keukenkampioen:
  Per toevall zijn wij op een zondag de showroom in Zaandam binnen gelopen, bij binnenkomst kwam mnr. (van Dok??) gelijk naar ons toe of hij ons kon helpen. Wij hebben hem toen eerlijk verteld dat we gewoon wilden kijken en geen concrete keukenplannen hadden (onze keuken was vrij oud maar niet perse aan vervanging toe). Dit werd positief opgevat en werden verder met rust gelaten.

  Toen wij in de showroom een prachtige keuken zagen staan hadden we er toch nog wat vragen over, dus terug naar de verkoper of hij ons toch even een paar vragen wilde beantwoorden. Dit wilde hij wel en we hebben het einde van de middag de showroom pas weer verlaten. Meteen even gevraagd wanneer hij weer werkte, want wij hadden gewoon een vertrouwd gevoel bij deze man. Na een week nadenken hebben we besloten om zelf alsnog de vrijblijvende afspraak te maken wat uiteindelijk leidde tot de koop van de keuken. Dit is niet de eerste keuken die mijn vrouw en ik hebben gekocht dus uit onze ervaring kan ik wel vertellen dat deze man een uitstekende verkoper/adviseur is.

  Jesse v.d Brink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 259.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zoals het bij ons altijd gaat moest er in één keer en zo snel een nieuwe keuken kopen. Naast dat wij de Ikea hadden bezocht zijn we terecht gekomen bij de Keukenkampioen te Mijdrecht. Hier zijn we ontvangen door meneer M. Kabel. Hij heeft ons vakkundig en professioneel advies gegeven en zo zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen. Begin deze week kregen we keuken plannen en net een week later hebben we al een offerte getekend bij de Keukenkampioen.

  H geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 260.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij de Keukenkampioen in Utrecht geweest, wat een top ervaring. Toen we in de showroom kwamen werden we erg gastvrij ontvangen. Wij werden verder geholpen door Rob, hij was zeer vriendelijke, open en dacht goed mee. Samen hebben wij een keuken ontworpen wat precies qua stijl en vorm bij ons past en mogelijk is. Rob heeft het maximale eruit gehaald. Wij kunnen niet wachten tot dat de keuken klaar is.

  Mark-Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 261.   schrijft over Keukenkampioen:
  Enkele weken geleden zijn we bij de kampioen in Kaatsheuvel geweest. Direct kwam er een adviseur naar ons toe om ons te begeleiden. Wij hebben toen een ronde door de showroom gedaan om ons te oriënteren, wij hebben van deze man de Keukenkampioen brochures meer naar huis gekregen om er verder over na te denken. Twee weken terug nogmaals de showroom bezocht voor een gesprek, bij dit gesprek kregen we uitgebreid advies. Nam uitstekend de tijd voor ons. Daarnaast dacht hij prima met ons mee, gaf duidelijk aan wat er mogelijk was en wat niet. En zo kwamen we tot de mooiste keukenontwerpen, waarvoor we ook hebben getekend. Tot nu toe zijn wij zeer tevreden.

  fam. Nijzink geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 262.   schrijft over Keukenkampioen:
  Toen wij aankwamen kregen we rustig de tijd om ons te orienteren in de showroom zonder dat de medewerkers heel opdringerig naar ons toe waren. Toen wij rustig hadden rondgekeken werden we geholpen door een adviseur. Hij heeft voor ons een keuken ontworpen waarbij hij aandachtig keek naar onze wensen en budget. Precies zo als wij het voor ons zagen.

  Boers geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 263.   schrijft over Keukenkampioen:
  In het kort: ronduit schandalige geklungel:
  1. Ik voel me totaal benadeeld door Keukenkampioen Enschede (veel te veel geld betaald voor beroerde service en een graniet blad dat nota bene zwart geverfd is).
  2. Ik ben met stomheid geslagen over de beroerde organisatie bij Keukenkampioen. Kantenservice stemt niets af met de klant. Zit nu in een vrijwel onbewoonbaar huis omdat de oude keuken eruit gesloopt door klusteam van Keukenkampioen Enschede maar de keuken wordt maar niet geplaatst.
  3. Ik vind Keukenkampioen Enschede zeer ondeskundig want:
  a. bij de communicatie ligt de fout bij de klant volgens Keukenkampioen Enschede.
  b. Ik vind dat Keukenkampioen Enschede zich aan de eerste tekening die was opgemaakt had moeten houden.
  c. Keukenkampioen had niet naar eigen inzicht, dus zonder overleg de keuken moeten aanpassen omdat ik dat domweg niet zou toestaan.

  Sla die kop koffie bij Keukenkampioen Enschede maar over en rijd door naar Duitsland voor goede service en kwaliteit.

  wilhelmina geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 264.   schrijft over Keukenkampioen:
  40% korting, 1 Euro montage én een gratis camera. Na 3,5 uur aan het lijntje te zijn gehouden bleken ze ruim 4000 Euro duurder dan een offerte die andere KeukenKampioen vestiging een tijd geleden had gemaakt, lokkertje dus. Verkoper sprak zich telkens tegen. We hadden 6500 euro apparatuur, montage was 1 euro (actie), geen werkblad dus was het houtwerk 8000. We hebben heel wat andere offertes gezien maar zelfs een maatwerk keuken had geen 8000 euro aan kastjes, daarbij was er ook al 40% korting af!

  Daarnaast zijn de prijzen niet transparant en krijg je geen gespecificeerde offerte. Sterker nog, als je niet koopt krijg je de offerte ook niet mee. Hier hadden we eerder iets over gelezen en dit was het moment om zo snel mogelijk te vertrekken. Als je bij de deur bent kunnen ze nog de rayon manager bellen voor een laatste bod. Gelukkig reden wij toen al met piepende banden weg.

  Frans geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 265.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenkampioen, vooral op het gebied van de financiën waren we hier erg tevreden over. Zo vroeg de verkoper/adviseur goed door over het beschikbare budget en heeft ons daarin goed geadviseerd. Daarnaast was er een fikse korting op de keuken mogelijk.

  Sligman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 266.   schrijft over Keukenkampioen:
  Maximale bediening in de vestiging Duiven. Samen met Dragan onze nieuwe keuken uitgezocht. Goed geholpen, vriendelijk en tevens de voordeligste opties er voor ons uitgekozen.

  Door meerdere mogelijkheden te laten zien werk je samen naar de keuken die wij graag willen hebben. Wat leuk was om te zien: ons zoontje werd door het overige personeel opgevangen. Daar hadden we dus geen omkijken naar. Uiteindelijk alles op papier gezet en in orde gemaakt. Nog een paar dagen wachten en dan zien we eindelijk hoe de keuken bij ons thuis staat.

  Tineke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 267.   schrijft over Keukenkampioen:
  Nadat wij verschillende brochures hadden aangevraagd hebben wij een selectie gemaakt van de keukenzaken die bij ons paste (o.a Keukenkampioen). Bij al deze zaken hebben we een afspraak gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden, dus ook bij de Keukenkampioen. Onze afspraak was om 7 uur s´avonds. Dan gaat eigenlijk de winkel dicht maar voor ons was er geen andere mogelijkheid. Wij werden geholpen door Rachid, hij heeft alles met ons doorgenomen en verschillende ontwerpen gemaakt. De afspraak duurde uiteindelijk tot vijf voor tien. Dit bewijst maar weer dat gastvrijheid en klantenservice een belangrijk onderdeel is bij de Keukenkampioen.

  Linda geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 268.   schrijft over Keukenkampioen:
  Inmiddels voor de 3e keer een steinhauser keuken gekocht in breda. Heb een zeer fijn gevoel over gehouden aan dit bezoek. Zonder zorgen een nieuwe keuken kiezen en kopen. Tijd in de showroom werd aangenamer door eea aan eten en drinken naar binnen te kunnen werken.

  Jos Peters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 269. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 270.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vorige week hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft bij de Keukenconurrent in Helmond. Uiterst positieve ervaring met deze zaak. Geven vakkundig advies en nemen goed de tijd. Al met al zeer tevreden.

  Kramer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 271.   schrijft over Keukenkampioen:
  Schandalig de manier waarop ze keukens proberen te verkopen. Vrijblijvende afspraak op advies van Keuken Kampioen gemaakt. Terwijl wij aangaven dat we binnen 1 a 2 jaar geen keuken kopen. Oriënterende fase.
  Ruim 3 uur daar gezeten. Volledige keuken via de computer samengesteld en uiteindelijk mochten we prijs niet weten omdat we nog niet wilde kopen! Ze gaven een absurde vanaf prijs. Toen de opmerking gemaakt gekregen dat we onze vakantie misschien nog konden annuleren om deze mooie keuken te kunnen kopen. Het was echt een verschrikkelijke ervaring. Wij gaan nooit meer terug naar deze winkel. Alles draait om omzet, verkopen en provisie. Klantvriendelijkheid is belangrijk. Die was ver te zoeken aangezien de dwingende manier van verkopen de overhand had.

  Trijntje de Vries geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 272.   schrijft over Keukenkampioen:
  plaatsing van de keuken slecht,kasten scheef, gootsteen niet goed afgekit en lekte naar het blad wat na 3 jaar zichtbaar werd omdat het blad begon te bobbelen. moesten zelf een nieuw blad betalen.
  combioven niet goed gemonteerd wat resulteerde in 3x nieuwe kastpanelen die gesmolten waren door de hitte, nu na 5 jaar nog niet helemaal goed. combioven al 2 keer de draaiknop stuk gehad. vaatwasser geeft condens af naar de kasten waardoor het fineer losgaat, al 4 keer nieuwe kastdeuren gekregen,vaatwasser al 3 keer gerepareerd nu na 5 jaar nog niet goed fineer is weer los en blijft nat, Keukenkampioen wijst whirlpool aan en whirlpool wijst naar keukenkampion. resulteerd in 4 keer voorrijkosten al moeten betalen a 60 euro per keer. klantenservice vind het fijn dat ze aan de telefoon zitten en gewoon zeggen dat ze er weinig aan kunnen doen. In de winkel word je gezegdt dat je de klantenservice maar moet bellen waar je dus ook geen steek verder word geholpen

  Peeters geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 273.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen son en breughel bedankt!

  Toendertijds geholpen door Bora. Zeer enthousiaste adviseur met passie voor keukens!

  Wij zijn zeker ambassadeur van keukenkampioen en zullen alle buren deze man en winkel aanbevelen.

  P van Lieshout geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 274.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen.
  Verkoper was zeer vriendelijk.
  Kwa redelijk eerlijk over.
  Na de offerte (aan de hoge kant) thuis zelf
  1 en ander nagerekent en kwam toch op een lager bedrag uit.

  Moeten nog een keer terug om het over de keueken kastjes te hebben die waren voor mijn gevoel extreem duur.

  Nick geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 275.   schrijft over Keukenkampioen:
  Erg vriendelijk personeel die ons uitgebreid en vriendelijk te woord stond. Dik tevreden!

  Donders geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 276.   schrijft over Keukenkampioen:
  Je kunt zien dat de service bij de Keukenkampioen hoog in het vaandel staat, zo leggen ze een bepaalde functie van een oven niet uit maar laten ze het proeven. Erg leuk!

  Johan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 277.   schrijft over Keukenkampioen:
  Voor een allereerste oriëntatie naar binnen gelopen en geholpen door Kevin. In een wat langdurig gesprek zijn alle wensen en bijbehorende mogelijkheden doorgenomen. Prijs stond ons dusdanig aan dat we direct hebben gekozen met een nieuwe keuken naar buiten te gaan. We zijn content met onze keuze voor Keukenkampioen.

  Pronk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 278.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na dat wij twee keer een bezoek hebben gebracht aan de Keukenkampioen in Breda om te kijken naar de mogelijkheden was het nu tijd om een offerte en 3D tekeningen te laten maken. Onze adviseur heeft ons vakkundig advies gegeven en daarna alles duidelijk op papier gezet. Na het einde van het gesprek hebben wij eindelijk onze handtekening onder de offerte gezet.

  B. de Jong geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 279.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hebben onze keuken gekocht bij de Keukenkampioen in Duiven, zeer tevreden over deze zaak. In de showroom werden we geholpen door Maray, hij nam alle tijd voor ons en probeerde zo goed mogelijk te luisteren naar onze wensen en eisen. Daarna heeft hij een paar 3D ontwerpen gemaakt, met een paar kleine aanpassingen op één van de ontwerpen hebben wij besloten om onze handtekening te zetten.

  Erwin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 280.   schrijft over Keukenkampioen:
  De vestigingsmanager heeft flink tijd in ons geïnvesteerd om er wat moois van te maken. Bij elk besproken onderdeel van onze nieuwe keuken zijn duidelijk de voordelen en nadelen naar voren gekomen.
  Mijn vriend en ik zijn met een tevreden gevoel de winkel uit gelopen. Ondanks het extra voordeel als wij DIRECT een handtekening hadden geplaatst, hebben wij de keuze gemaakt om de keuken wat later te kopen. Levering heeft snel plaatsgevonden.

  Onze keuken heeft deze keukenzaak trouwens later alsnog een klant opgeleverd!

  Juultje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 281.   schrijft over Keukenkampioen:
  Nog nooit een bedrijf getroffen waarbij er zoveel onverwachte kosten om de hoek komen kijken. Een bedrijf die geen enkele verantwoording op zich neemt en totaal geen service bied.
  Naaste extra kosten is de keuken ook met beschadigingen opgeleverd. Willen ze wel oplossen, als je maar betaald en het liefst verspreiden ze ieder klusje over een andere dag. Kortom het plaatsen van de keuken kost je 3 vakantiedagen!
  Advies: Koop vooral geen keuken bij KeukenKampioen!

  Zeer ontevreden geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 282.   schrijft over Keukenkampioen:
  Stáát die keuken eindelijk zonder al te veel gedonder, zijn er problemen met het werkblad. Maarrr het magische woord: garantie.

  @ keukenkampioen: foutje kan gebeuren, naar behoren opgelost. geen kritiek dus dit juist positief.

  + service OK
  + niet duur

  – blad kapot wel goed opgelost

  Netjes! geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 283.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vestiging Son: Er is vindingrijk meegedacht in het ontwerpen van onze keuken, samen hebben we de keuken gemaakt zoals wij het wilden.

  van Beek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 284.   schrijft over Keukenkampioen:
  Rond een uur of zeven (19:00 uur) waren wij aan gekomen bij de Keukenkampioen in Son. Daar zijn we geholpen door mnr. Aydin, naast dat hij met fantastische ingevingen kwam nam hij alle tijd voor ons. Van 19.00 uur tot 23.30 uur terwijl de winkel normaal om 19:00 uur. Nu hebben wij een fantastische keuken en zijn we ook nog eens zeer tevreden over de service.

  Peet geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 285.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vandaag een keuken gekocht bij Keukenkampioen aan de Vierhavenstraat te Rotterdam. Uitstekende service goede en advies gekregen van Wilco Baas (verkoper).

  Zeer vriendelijke mensen! Kortom echt een aanrader.

  Saskia Holkenborg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 286.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij waren hier (Keukenkampioen Den Bosch) om een aanvraag voor een offerte voor een nieuwe keukenblad. Als eerst werden er maar snel wat bladen voor onze neus geduuwd. Daarna vroeg ze wat de afmetingen was en toen wij de tekening van onze keuken lieten zien begreep mevrouw nog eens niet wat een plaatje (kast) op de tekening in hield. Toen wij vertelde dat dit een kast was ging ze nog in discussie dat wij toch nooit bij de kast konden komen. Nou keuken is al 10 jaar oud en ik kan er al 10 jaar bij vertelde ik. Toen gaf ze als reactie nou dan zijn jullie de eerste waar dat wel kan. Ze had geen verstand van zaken lijkt me. Ik schatte haar IQ toch wel hoger ingeschat dan haar uitspraak. We hebben nog eens rondleiding gehad over de bladen wasbakken etc. Ze vroeg of wij bij de tafel konden zitten zodat wij een prijs konden krijgen. Erg raar terwijl wij nog geen keuze hebben gemaakt. Tijdens haar prijsopstelling had zij al besloten welke granietenblad en wasbak we zouden nemen. Achteraf gaf ze een prijs voor enkel alleen een blad zelf aan wat het dubbele was van andere keukenboeren waar ze alles inclusief nog gaven. We voelde ons totaal niet serieus genomen. Er worde voor jou een keuze gemaakt in plaats van andersom. Ze was een zo onbeschoft en een botte vrouw. Ze wist onze keuken beter dan ons terwijl wij er al 10 jaar in wonen. Cursus communicatie is 100% toegepast. En bovenal respect!

  Erol geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 287.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na ons eerste gesprek wisten wij het nog niet zeker, dus zijn we terug gekomen voor een tweede gesprek. Tijdens het tweede gesprek zijn we geholpen door Mark. Hij bood ons koffie, een appelflap en een lekker soepje aan. Daarnaast was hij erg vakkundig en gaf hij zijn advies waar dat nodig was. We moeten nog even wachten voor dat we er in kunnen koken, maar we verheugen ons erg op.

  R. Olde Kalter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 288.   schrijft over Keukenkampioen:
  Schandalig behandeld, notabenen door de Vestigingsmanager! Onder valse voorwensellen een korginsactie ondertekend waarvan wij gebruik mochten maken indien wij er een keuken zouden kopen, zo niet ook even goede vrienden. Zit er nog een addertje onder het gras? Nee meneer zei de Vestigingsmanager nog. Toen wij besloten hadden ergens anders een keuken af te nemen werd ons opeens vermeld dat wij verplicht zijn om een keuken te kopen bij Keukenkampioen. In ons gesprek zij de Vestigingsmanager dat wij nergens toe verplicht zijn waren indien wij het dat weekend maar lieten weten. Vervolgens ontkent hij alles gezegd te hebben en beticht hij ons van leugens.
  Mensen koop nooit een keuken bij Keukenkampioen!!

  Keukenkoper geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 289.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keuken na drie keer van tevoren opmeten nog niet goed geplaatst. Beschadiging werkblad en aantal dingen lelijk afgewerkt. Loodgieter,plaatsingsbedrijf en Keukenmpioen geven elkaar de schuld en lossen het niet op. Eindelijk na 5 maanden ia het dan geregeld. Dit heeft ons heeeel veel ergernis, tijd en belkosten gekost. Voor ons NOOIT meer keukenkampioen. Zo aan het lijntje gehouden. We zijn er gewoon ziek van. Een nieuwe keuken moet leuk zijn.

  Arbon geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 290.   schrijft over Keukenkampioen:
  In overleg en goed advies een prachtige keuken gekocht bij Keukenkampioen Zaandam
  Door zeer vakkundig personeel is de keuken bij ons geplaatst
  Wij zijn zeer tevreden

  Ton Munnik geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 291.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mijn man en ik willen mnr. Ligtvoet graag bedanken, hij heeft ons goed advies gegeven en er voor gezorgd dat alles zo vlekkeloos mogelijk verliep. Nu staat er (geruime tijd) een mooie keuken zoals wij het allebei voor ons zagen. Keukenkampioen Reeuwijk en mnr. Ligtvoet bedankt.

  Fred en Saskia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 292.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij binnenkomst werden we niet gelijk geholpen, dus hebben we zelf een rondje gedaan door de showroom. Daarna werden we vriendelijk benaderd door meneer v. Wijngaarden. Hij luisterde goed naar onze wensen waarop hij op het idee kwam om nogmaals een ronde door de showroom te doen, zo kon hij precies vertellen wat mogelijk was binnen ons budget en konden wij het gelijk in het echt zien. Na de tweede ronde hebben we aan tafel gezeten en heeft hij een paar ontwerpen opgezet, de ontwerpfase was ver na het dichtgaan. Ondanks dat de showroom al een tijd was gesloten bleef hij ons vakkundig adviseren en niet gehaast of opdringerig. Nu hebben we de tijd gekregen om de ontwerpen thuis nogmaals te bekijken en er goed over na te denken.

  Marie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 293.   schrijft over Keukenkampioen:
  Over het verkoop traject zijn wij zeer tevreden. Vriendelijk, professioneel en vakkundig zo zouden wij het beschrijven. Helaas werd er één keukenkastje beschadigd afgeleverd. Maar ook dit werd zo opgelost.

  Droste L. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 294.   schrijft over Keukenkampioen:
  Teveel druk om direct te tekenen voor de aankoop.

  CVZ geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 295.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zeer tevreden over de Keukenkampioen in Spijkenisse, erg vriendelijke en professionele verkopers. Uiteindelijk zijn we uit gekomen bij een fantastische keuken voor een reële prijs.

  Bart geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 296.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vrij agressief: korting geldt alleen als u vandaag beslist. De deal is echter onweerstaanbaar, dus toch getekend. Nu maar hopen dat ze fatsoenlijk installeren.

  Marjan Landman geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 297.   schrijft over Keukenkampioen:
  Gezellig personeel, duidelijk verhaal, lekker hapje en drankje genuttigd. verder geen poespas. Keukenkampioen Den Bosch heeft goed geholpen en een goede indruk achter gelaten.

  1982 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 298.   schrijft over Keukenkampioen:
  Uitstekend en uiterst correct te woord gestaan en geholpen door de winkelbediende zonder de keuken aan ons op te dringen. Vele tips ontvangen in het gehele proces. Er zijn zelfs nog een paar kleinigheden toegevoegd aan de order zonder enige prijsverhoging.

  Post - Amsterdam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 299.   schrijft over Keukenkampioen:
  het is niet heel erg maar kun je ook bij aanspraak maken voor een monteur voor onze koelkast deze bromt nogal en de keuken is pas een jaar oud via keukenkampioen??

  ashley geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 300.   schrijft over Keukenkampioen:
  Aantal zeer mooie keukens gezien maar irritant dat als je wil ontwerpen je meteen je adresgegevens
  en alles moet achterlaten voor je de 3d planner kan gebruiken.

  CH geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 301.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vandaag een prachtige keuken gezien bij keukenkampioen alphen aardig geholpen door F. de keuken zou 13.000 euro kosten dit vonden wij iets teveel en hadden ons voorstel 11.500 euro daarover moest F. met zijn chef praten ondertussen gingen wij even kijken bij de keuken en besloten er een nachtje over te slapen maar de chef was zo agressief in zijn verkoop dat ik al zou ik de keuken voor niks krijgen ik hem mooit meer zoy kunnen kopen omdat de bijsmaak van dit avontuur altijd zal blijven proeven nooit meer 1 stap bij deze zaak en ik ben wat gewend maar zoiers sloeg alles

  Hanny geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 302.   schrijft over Keukenkampioen:
  Het model hadden wij online al uitgewerkt om te zien of het zou passen en dat werd in de winkel bevestigd.
  Aangezien ik de keuken zelf ga plaatsen had ik een adviseur nodig die niet teveel commercieel zijn eigen inbreng bracht en me de technische uitleg gaf waar ik om vroeg.
  Gevonden bij de Keuken Kampioen. Geen aanmerkingen over, gewoon goed.

  Harm-Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 303.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vandaag 27-5-2016 had ik om 19.00 uur een afspraak bij keuken kampioen in Mijdrecht. Daar aan gekomen heb ik even rond gekeken omdat de persoon die met mij een afspraak had nog bezig was met iemand anders. EN ALS IK HET HAD GEWETEN WAS IK NOOIT BINNEN GELOPEN.
  Hier begon het ik vertelde even kort wat ik graag wilde hebben en wat mijn budget is en dat ik graag SAMEN wil kijken wat de mogelijkheden zijn. Nou meneer die was alles behalve geïnteresseerd in wat mijn wensen zijn. En vervolgens wil die een tekening maken en dat gaat niet met een liniaal wat veel medewerkers doen. Nee maar met een en streep hier een vierkant daar terwijl ik netjes voor mezelf alle afmetingen heb opgeschreven. Dan leg ik hem uit hoe ik het graag wil hebben. NEE meneer tekent al een oven onder de aanrecht. En zegt de oven kan je beter onder het aanrecht doen. En daar naast het laden bestek. HIER BEGON IK MIJZELF AF TE VRAGEN HET WORDT TOCH MIJN KEUKEN!!! zijn hele geklets dat daar achter kwam hoorde ik niet want zijn signaal was duidelijk. MEVROUW LEKKER BOEIE WAT JE WILT IK KRAS WEL EVEN EEN KEUKEN EN ALLES WAT JE ZEGT BOEIT ME NIET IK ZIT HIER TOT LAAT IN DE AVOND. Vervolgens zeg ik nog een keer wat ik wil. En op alles had hij een negatieve punt. Ik zeg heel eerlijk zijn denkwijze was ver onder het gemiddelde. Hier kwam bij mij het punt waarbij ik bijna de neiging had om mijn glas water letterlijk tegen zijn hoofd aan te gooien. Meneer had een binnen pretje en lachte mij uit waar ik bij zat. Zegt hij ‘’ hahaha vindt je het gek dat je nog steeds zoekt haha jij gaat lang blijven zoeken’’. En ging verder met zijn schots en scheef tekening. waarnaar ik vervolgens het volgde zei ‘’ik hou het voor gezien ik ga naar huis’’. Krijg ik een antwoord ja ik moet dit even verder tekenen. Ik ben letterlijk hele gefrustreerd jankt van woede naar buiten gegaan.
  Nou verkoper als ik jouw leidinggevende was had ik jouw NEVER nooit aangenomen. Een SCHANDE dat jij nog durft te zeggen ik doe het al jaren. In al die jaren heb jij geen gram respect geleerd tegenover een klant die iets van jou werkgever wilt. Jouw onprofessioneel houding mag je bij je houden en doe dat maar bij mensen die jij dagelijks kent. En dat onzin geklets mag je in je achter broekzak stoppen. En spreek vooral van geluk dat je niet achter 1 van die keuken kasten ingedeukt zou zitten nu. Of in een natte overhemd nu zat.
  En voor keuken kampioen te Mijdrecht. Ik ben niet zomaar naar binnen gelopen. Als jullie iemand als verkoper in de winkel hebben dan kan iedereen beter via internet zijn keuken bestellen en kunnen jullie de winkel in Mijdrecht sluiten. Want als ik alles BETER wist net als die aardappelzak die mij hielp was ik nooit langs gekomen.

  fatima geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 304.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zéér gastvrij geholpen en geadviseerd het klant is koninggevoel verstaan ze zekers wel. E.e.a. netjes op schrift gesteld zodat voor beide kanten alles duidelijk was. Leveren ze vervolgens bij het installeren nog een verkeerde maat kastje mee. Enfin telefonisch contact gehad en kast werd gelukkig snel vervangen dus vooruit we zien het door de vingers en geven vier sterren.

  Carlijn S. geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 305.   schrijft over Keukenkampioen:
  Welke filiaal was dat dan? Ik was met mijn vader en vriend gaan kijken en wij zijn in Weert juist kei goed geholpen. Die wat daar rondliepen waren voor ons bescheiden en netjes.

  Nicole geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 306.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bedankt Keukenkampioen!!!!
  Door jullie zeer agressie verkooptechniek zijn wij naar een andere keukenwinkel gegaan. Daar prima en eerlijk geholpen voor een eerlijke duidelijke prijs!
  Alleen jammer van de uren die we bij jullie in de winkel zijn geweest en alles uitgezocht hebben, waarna we te horen kregen dat we alleen een opgave van de kosten kregen als we meteen zouden beslissen. Vreemd ik moet dus beslissen dat ik een keuken koop, zonder dat ik een prijs weet…..
  Leuke verkooptechniek…….succes ermee.

  Marie-Louise geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 307.   schrijft over Keukenkampioen:
  ‘Wanneer u een afspraak maakt weet u zeker dat onze verkoper alle tijd voor u heeft’ ja en dat hij 100% scherp is dus onaangekondigd binnen gegaan en hebben een budgettair verantwoorde prijs er uit onderhandeld. Reken maar dat ik wel tevreden ben.

  H. Konijn geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 308.   schrijft over Keukenkampioen:
  We zijn keurig geholpen door maurice keizer een dikke 9.de ontvangst was zeer goed ook mede door de gastvrouw.

  Ton Van De Wiel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 309.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zeer goed geholpen in Enschede.

  BB geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 310.   schrijft over Keukenkampioen:
  Als je in de omgeving van Alkmaar woont en van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, ga dan niet naar Heerhugowaard. De vestiging van Keuken Kampioen Heerhugowaard is gewoon niet goed: er is geen service, als je eenmaal een handtekening op het contract hebt gezet. Communicatie is niet goed, jouw email wordt niet beantwoord en als er al een antwoord komt dan is dat telefonisch zodat je geen schriftelijke bewijzen achteraf hebt. Als jij belt, kunnen ze je niet helpen, want “jouw” verkoper is er niet en alleen hij jou kan helpen. Wees voorzichtig: zo kregen we een order te ondertekenen, die niet op de offerte werd gebaseerd (kleinere kasten, ondiepe/lagere kasten enz.) De verkoper, die toevallig de vestiging manager is (Ja, goed in verkoop, maar niet in mensen helpen) was nalatig: ons was niet verteld, bijvoorbeeld, dat de plaatsing van de handgrepen op 3 manieren kan. De oplossing moet ons veel geld kosten, terwijl het fout van de verkoper is geweest. Kortom, ga ergens anders kijken. Scheelt je veel stress en nare gevoelens achteraf.

  Oksana Harmsen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 311.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring Keukenkampioen Alphen aan den Rijn: Na heden middag 2 uur te zijn geholpen door een aardige verkoper Frank zijn we na wat gesteggel met het HOOFD van dienst ??
  Onverrichte zaken de deur bij de keuken kampioen uitgelopen !
  Reden we moesten een offerte tekenen wat wij niet wilden daar wij echt de juiste maten niet wisten en ook de zaak nog even thuis verder wilde bekijken.
  De betreffende keuken koste ca 9700 euro wat wij teveel vonden en zeker niet meer dan 8000 euro wilde uitgeven.
  Wij vroegen of we de kopie specificatie mochten meenemen hetgeen werd geweigerd ?? Wij hebben de vestiging verlaten met een naar gevoel.
  Wij wensen deze zaak veel fijns toe , wij zullen hier nooit meer een voet over de drempel zetten, wat een hork die dienstdoende chef.

  arie geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 312.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op meerdere plekken recensies gelezen en Keukenkampioenbrochure besteld. We hebben vervolgens ook voor een keuken van Keukenkampioen gekozen. Zo gezegd zo gedaan zou je zeggen maar toen de leveringsafspraak was gemaakt begon voor ons het gezeur. Toen de oude keuken er uit was gehaald bleken het oude aansluitmateriaal te slecht. het ingehuurde montage bedrijf moest toen later terugkomen maar dat was lastig met onze planning dus zaten we in plaats van in een nieuwe keuken ineens tijdelijk zónder keuken. Vervelend maar niemand kwalijk te nemen. Gelukkig kwamen ze snel terug. Naderhand door monteur goed geplaatst. Service dus prima. We gebruiken onze nieuwe keuken nu alweer drie weken naar volle tevredenheid!

  Pdw geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 313.   schrijft over Keukenkampioen:
  Geweldige service bij Keuken Kampioen te Ekkersrijt, Son!
  Wij zijn op 16-05-2016 tijdens een 2e gesprek wederom geweldig goed geholpen door de heer Aydin. Hij heeft alle tijd voor ons genomen om zo voor ons de meest ideale keuken tegen een goede prijs te ontwerpen. We kregen tevens diverse malen eten en drinken voorgeschoteld.

  Dirk van Mourik geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 314.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mooi verkoop praatje en dan koop je een keuken van 12425€ met een ‘ontzorgpakket’van 1200€.
  MAAR dan komt er een mannetje die constateert dat er 3750€ meerwerk is.
  Je hebt al getekend, dus…..
  Omdat ik heel duidelijk had aangegeven dat mijn max budget 14000€ was een gesprek met de manager.
  Die heeft cum laude zijn cursus het is niet ons probleem afgerond.
  Dus zwaar over budget en zoek het maar uit.
  Bij levering ook geen siphon geen slang voor de gasplaat.
  Zo ontzettend goedkoop qua service.

  Keuken kampioen…. ik zeg NIET DOEN.

  F ten Horn geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 315.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na lang georiënteerd te hebben, waren mijn vrouw en ik afgelopen zondagmiddag wat rond gaan kijken in de keukenshowrooms in Helmond. De showrooms die wij onder andere hebben bezocht waren de Grando keuken & bad en de KeukenKampioen (Zitten naast elkaar). Bij de KeukenKampioen werden wij net wat vriendelijker ontvangen dan bij de Grando, en aangezien vooral ik een grote waarde hecht aan service en vriendelijkheid hadden we besloten om als eerst hier serieuze zaken te doen. Wij werden geholpen door adviseur Sem. Later kwam hier Bianca ook bij, zij vormden een goed team en snapte precies wat wij zochten. Samen hebben we een paar mooie tekeningen gemaakt van een keuken die aan bijna onze eisen voldoen, deze mee gekregen naar huis om er nog eens over na te denken. In de loop van de week zou er nog een 3d tekening nagestuurd worden. Deze had ik de volgende dag al in mijn postvak. Dit benadrukt ook weer de goede service van de KeukenKampioen. De keuken hebben we nog niet aangeschaft, maar het is nu al een prettige samenwerking.

  DN geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 316.   schrijft over Keukenkampioen:
  Het is niet handig om een ruimte van 3×3 meter in te delen. Het komt er gewoon op neer dat je concessies in het ontwerp moet doen. Erg positief de keuken was het aandragen van de ‘magische hoek’. Hiermee zorg je dat de normaliter loze ruimte toch optimaal word benut. Een aanrader voor mensen met een kleine keuken

  Groetjes,

  P. Klaassen

  P. Klaassen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 317.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ondanks het ruige image!!! van de keukenbranche was het tegenovergestelde een feit. De Keukenkampioen heeft onze nieuwe keuken juist goed geleverd. Johan die ons door het proces heeft geduwd, herkende ons na 4 maanden nog. Erg leuk!

  Valerie & Jorn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 318.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onlangs een keuken gekocht bij de keuken kampioen in Weert! Met drie man sterk er naar toe. Zoon, vrouw en ik. Wij gaan daar in gesprek met de verkoper, die in het begin zeer zeker het goed met ons voor heeft. Tenslotte moeten wij natuurlijk wel wat geld daarlaten als het enigszins mogelijk is. We hebben diverse modellen bekeken, en uiteindelijk een keus gemaakt.

  We spreken alles door en besluiten om de keuken hier te bij de keuken kampioen te kopen.

  In dit gesprek word ook besproken dat er de keuken betegeld gaat worden, de achterwand. Samen met de verkoper de kleur uitgezocht in een bestaande keuken.

  Zoon vraagt nog als het moeilijk is om deze te bevestigen waarop de verkoper antwoord nee hoor, de meeste installateurs hebben een lijmset/lijmkit t bij zich, dit is zo gebeurt. We spreken een prijs af en hij geeft ons hier de hand op.

  Keuken word geleverd. Wij laten alles ter bescherming in de dozen/karton zitten. Op moment dat er geleverd word controleren ze nog de leidingen, als deze alle goed op de plaats zitten. Dit is Ok, en alles word afgevinkt. De dag er op komen ze de keuken installeren. De monteur geeft direct aan at de leidingen niet goed zitten, en dat hij niet monteren. Omdat hij nu voor niets was geweest, zou ons dit 250 euro gaan kosten. Na wat heen en weer gebeld te hebben en een overleg bij de KK was het geregeld we hoefde de 205 euro niet te betalen.

  Helaas wel weer anderhalve week vertraging!! Bij het uitpakken van de keuken, misten we de tegels.

  We hadden helemaal niets van tegels besteld volgens de verkoper.

  Nou , volgens ons wel, we zaten met drie man tegen over hem toen we dit af hebben gesproken. Nu komt het: Hij zegt doodleuk: Ik zie niets op papier staan. En daar hebben wij na gelaten. Wij hebben dat papier niet gecontroleerd. Maar goed, we zaten met drie man tegenover hem, en hij heeft gewoon met ons besproken dat de tegels er bij geleverd zouden worden en na dat we de prijs hebben afgesproken ons de hand hierop gegeven. Nu kan hij zich “niets meer herinneren” geeft ons het gevoel dat wij de leugenaars zijn! Onredelijke verkoper die in het begin niet tot een oplossing wilden komen. Na enige woordenwisseling krijg je dan een zo genaamde teamleider aan de telefoon die mij in ieder geval weer wat rustig krijgt. Ze gaan kijken voor een oplossing, deze gaat er komen, aldus de teamleider!

  Niet dus! Na ons een 2 weken aan het lijntje gehouden te hebben, bellen ze doodleuk op om mij mede te delen dat ze het toch niet gaan oplossen, en dat we min of meer het maar uit moeten zoeken want het staat niet op papier!. Wij zitten nu met de problemen en de kosten!!!!!

  Onze mening is dan ook: Mensen maak niet dezelfde fout als ons. Google eerst op de Keuken kampioen en neem je tijd om de recensies te lezen!! Dan zie je ook de waarderingen, de problemen door heel Nederland die de keuken kampioen veroorzaakt, en hoe ze zaken afhandelen etc. Daar word je niet blij van, beslist niet. Wij hebben in ieder geval 1 familielid en twee kennissen die op het punt stonden om te kopen aangeraden om niet naar de Keuken Kampioen te gaan in Weert. Gelukkig hebben ze dit advies ook gevolgd en zijn elders geweest voor hun keuken. Een zeer wijze beslissing. Wij hebben onze keuken in ieder geval nu veel en veel te duur betaald!!

  Een goede les die wij graag met iedereen willen delen om te voorkomen dat er nog meer gedupeerde / “slachtoffers” zullen vallen van zulke praktijken.

  John geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 319.   schrijft over Keukenkampioen:
  Zeer te spreken over de aanpak van Kasmir van K. bij de Keukenkampioen in Son. Wat een vriendelijke verkoper die ons van uitstekend advies heeft voorzien. Bedankt voor het goede advies en begeleiding. Met vriendelijke groet, Rob

  Rob geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 320.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen Reeuwijk: Goede adviezen mogen ontvangen bij het kiezen van de keukenapparatuur, de keuken kasten en het aanrechtblad. Het was een lang gesprek van meer dan 3 en een half uur. De verkoper bleef gefocust en heeft uiteindelijk ons overtuigd van de keuken. Erg benieuwd hoe de keuken er bij ons uit zal komen te zien als hij in de ruimte staat!

  Pieter E - Reeuwijk geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 321.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vlak voor onze vakantie toch nog even ter orientatie zijn wij keukenkampioen Helmond binnen gelopen. Wij werden direct aangesproken. Dit vond ik in eerste instantie niet prettig. Je wil toch eerst rustig rond kijken?? Toch verliep het contact goed en kregen wij in de mail uiteindelijk een 3d ontwerp. Sem heeft ons de keuken goedkoop en foutloos geleverd.

  P. Maas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 322.   schrijft over Keukenkampioen:
  Tot nu toe is er een last van onze schouders gevallen. We hebben lang getwijfeld of we bij keukenkampioen den bosch zouden gaan kopen gezien de horrorverhalen in deze branche.
  Het contact was eigenlijk vooral met verkoper (frank) maar ook met de bedrijfsleider (stefan) hebben wij herhaaldelijk gesproken.

  Terugkijkend kunnen we zeggen dat onze keuken zeer serieus is aangepakt door de heren. We wachten alleen de levering en montage nog af.

  Yvette geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 323.   schrijft over Keukenkampioen:
  Rowan de Haas van Keukenkampioen Dordrecht heeft ons gezin PERFECT geadviseerd bij onze nieuwe keuken.
  Hij is een aanrader voor mensen die in Dordrecht een nieuwe keuken willen kopen.

  Happy family geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 324.   schrijft over Keukenkampioen:
  Al een tijdje geleden een keuken gekocht bij de Keukenkampioen in Leeuwarden, samen met de adviseur mnr. Stoelwinder een keuken ontworpen. Kregen netjes de tijd om er over na te denken, na een paar dagen besloten om het toch te doen en een handtekening gezet. Wegen omstandigheden hebben we geen afspraak kunnen maken over de plaatsing van de keuken. Uiteindelijk ging hier een beste tijd over heen en kregen we andere wensen, uiteindelijk heeft Gerard Stoelwinder als nog onze wensen in de keuken verwerkt. En nu is het wachten tot dat de keuken wordt geplaatst. Wij willen alvast Gerard en de Keukenkampioen Leeuwarden daarom bedanken en kunnen niet wachten tot dat onze keuken wordt geleverd.

  Pieters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 325.   schrijft over Keukenkampioen:
  Erg prettig dat we op zeer korte termijn een afspraak hebben kunnen maken. We hebben samen met de adviseur de mogelijkheden en onmogelijkheden besproken. Het resultaat is een passende keuken die goed in de ruimte staat. Bedankt voor de duidelijke communicatie, we zijn erg benieuwd naar de nieuwe gave keuken. Met vriendelijke groet, Nikkie

  Nikkie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 326.   schrijft over Keukenkampioen:
  Geslaagd bij keukenkampioen voor 8000 euro. Alles er op en er aan, helemaal compleet. Het leveren en het plaatsen verliepen voorspoedig en gebeurd accuraat. Netjes!

  H. Mastenbroek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 327.   schrijft over Keukenkampioen:
  Een ervaring bij Keukenkampioen gehad die alle vooroordelen over keukenboeren bevestigt. Wij hadden een mooie kwaliteitskeuken voor 13000 bij Bruijnzeel gevonden maar wilden toch een vergelijking kunnen maken en zijn hiervoor naar Keuken kampioen gegaan. Vrijwel een identieke keuken laten tekenen. Kwaliteit en afwerking was wel wat lager, maar dat zouden we in de prijs terug moeten zien. Op de vraag van de verkoper, wat wij dachten dat de keuken zou kosten was ons antwoord 10000 euro. Kwaliteit was tenslotte beduidend lager. Helaas, deze keuken kwam op 34000!!!! Euro uit. Gevraagd of de verkoper wel bij zijn volle verstand was. Natuurlijk hadden we recht op de korting en kwam de keuken op 22000 euro. Onbespreekbaar natuurlijk voor deze spaanplaat opstelling. Gelukkig was de rayonmanager binnen en dat zou onze redding worden. Na eenheid uur kwam de verkoper weer terug en hij had de deal van de eeuw voor ons gemaakt. Er was maar een voorwaarde, we moesten gelijk tekenen. We hebben aangegeven dat wij altijd een nachtje slapen over bedragen boven de 1000 euro. Dat was helaas niet mogelijk. We zijn opgestaan en zonder te weten wat de prijs zou zijn geweest weggelopen.
  Denken ze bij Keukenkampioen nu echt dat klanten gek zijn? Blijkbaar wel, ze verhogen eerst de prijzen van de kastjes met 300% en gaan dan korting geven. Voorbeeld: hoekkastje met rek: 3400 euro bij Keukenkampioen, rond de 1000 euro bij Bruijnzeel.

  Ronnie geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 328.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mijn vrouw en ik geven de KeukenKampioen een dikke 10! Van het ontwerpen tot het plaatsen ging goed. Bij het plaatsen kwamen we erachter dat er een foutje was aan het keukenkastje. Dit werd meteen genoteerd en doorgespeeld na de zaak. Binnen een paar dagen kregen we al weer een nieuw keukenkastje. Dus ook over de na zorg zijn wij zeer tevreden!

  Alain geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 329.   schrijft over Keukenkampioen:
  Juni 2015 keuken gekocht bij filiaal in Duiven. Mrt 2016 eindelijk kunnen annuleren.
  Waar moet ik beginnen? Het gaat op zoveel fronten mis bij deze keten. We hebben de koop van vorig jaar geannuleerd en boete betaald en ook hierbij was t een en al gezeik.
  Bij 1e bezoek meteen keuken gekocht, leek een mooie deal en was toen eenmalige actie. Nu bijna 1jr later nog steeds zelfde actie. Keuken zou tegen €23.000,- zijn en met de 40% korting en nog speciale korting €10.200,- zijn. Moesten direct tekenen maar alles was nog aan te passen. Als we maar keuken bij hem kochten. Na rondkijken kom je tot het inzicht dat voor 23.000 euro je een hele andere categorie keuken kunt aanschaffen ipv simpele L-vorm met kunstof blad (wel greeploos).
  Na klacht ingediend te hebben, en uitleg gevraagd te hebben over dat prijsverschil wordt je gebeld door ontzettend botte manager en dat is nog netjes verwoord. Je word behandeld alsof je dom bent en niks snapt, want je vergelijkt bruto en netto prijzen (en dan hebben ze het niet over 21% BTW).
  Dingen zijn er beloofd maar niet nagekomen. Ze spreken elkaar en zichzelf tegen.
  Je krijgt korting (om maar aan je budget te voldoen) door een keuken met granietenblad (want nu is dat ineens goedkoper) zelf te monteren en aansluiten!?? Terwijl met die mooie actie we dat voor 1 euro al hadden.
  We hebben het vertrouwen al snel verloren en hoe zij klachten en het annuleringsproces afhandelen is te schandalig voor woorden. Weken wachten tot je reactie krijgt en nog steeds geen bevestiging. Vervolgens moeten we een juridische inschakelen en krijgen we binnen 4u een bevestiging !!
  Betere apparatuur, zelfde keuken, leman systeem en apothekerskast en niet zelf monteren ; dat hebben we nu bij Bruynzeel voor €8550,- en zijn we met de boete van 2250 nog steeds goedkoper uit. Tot slot misschien nog belangrijker: we worden netjes behandeld en hebben vertrouwen in ze.
  Shame on you KK. Allemaal mooie praatjes en slogans maar is niks van waar! Nooit zullen we nog een voet bij jullie in de showroom zetten of mensen adviseren bij jullie te gaan kijken. Grote boog om KK heen.

  Kelly geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 330.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ben goed te spreken over de Keukenkampioen in Den Haag. Grote showroom waar veel mensen in de showroom komen. Toch werden we gelijk geholpen, vriendelijke en aardige medewerkers. Alles word gelijk opgepakt en geen akelige dingen tegen gekomen.

  Prettig geholpen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 331.   schrijft over Keukenkampioen:
  Veel keukenbrochures aangevraagd om te kijken naar de mogelijkheden. Op het internet hebben wij gekeken naar verschillende ervaringen van keukenbedrijven. Bij twee wat grotere keukenzaken uitgekomen in Heerlen. KeukenKampioen en SuperKeukens. Als eerst bij de Kampioen langs gegaan, puur nog om te kijken naar de keukenmogelijkheden. ´Netjes´ ontvangen door de heer Moeradjan. Tijdens de ronde door de showroom viel ons oog toch op een wat kleinere keuken, wat voor ons ideaal is. Ruim assortiment in keukenapparatuur en vele kleuren. Inmiddels staat de keuken er nu al even en zijn wij zeer tevreden. Top service!

  Frenk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 332.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onlangs een keuken gekocht bij de keukenkampioen te cruquius.
  Verkoop en informatie was helder tot de afspraken nageleefd moesten worden.
  Wanneer er betaald moet worden krijg je meerdere herinneringen ivm de levering.
  De levering en montage was goed, maar korting op monteren word niet nageleefd toegezegde waardebonnen worden niet verstrekt 3d tekening van je aankoop krijg je na veel mailcontact op verzoek terug bellen gebeurt niet.
  Elke belofte gemaakt Door de keuken kampioen word niet nagekomen.
  Zij hebben hun geld en daarna bestaat de klant niet meer wat een slechte winkel is dit.
  Wilt u een keuken en zonder problemen dat is hier niet mogelijk .

  W .v O geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 333.   schrijft over Keukenkampioen:
  Lang georiënteerd voor een keuken. Via het het internet uitgekomen bij de Keukenkampioen in Heerlen. Nadat wij daar zijn binnen gelopen zijn we goed ontvangen door de verkoper. Nadat wij eerst zelf wouden kijken toch voor een advies gesprek gegaan met mnr. Toussant. Goed gesprek gehad, de heer Ryan bleek goed te weten waar hij het over had. Na dat wij een paar mooie 3D ontwerpen hadden meegekregen, hadden we afgesproken om de er even over na te denken en de volgende dag terug te komen. Na dat wij er goed over na gedacht hadden en de puntjes op de I van het ontwerp hebben gezet zijn we akkoord gegaan. Wij hopen dat we zo positief kunnen blijven in het proces. Meneer Toussant bedankt.

  Allie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 334.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wat opdringerig bij vragen advies

  tst geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 335.   schrijft over Keukenkampioen:
  Nu voor de 2e x een keuken bij kampioen gekocht. Nu hebben we vooral gekozen omdat we de 1e x erg tevreden waren over de service en kwaliteit. Bij onze verhuizing dus als eerste naar kampioen en gelukkig is alles weer zo verlopen zoals de vorige x.

  Marina geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 336.   schrijft over Keukenkampioen:
  Afgelopen vrijdag hebben we een keuken besteld bij de keukenkampioen aan de hengelosestraat in Enschede.
  We zijn zeer vriendelijk geholpen, goede informatie gekregen en de verkoper was eerlijk zonder gladde verkoop praatjes. Mooie winkel!

  G. Voerman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 337.   schrijft over Keukenkampioen:
  De heer van der Molen heeft in filiaal Alexandrium door middel van onze input een geweldige keuken op maat voor ons samengesteld. Toegegeven, we zijn niet de gemakkelijkste klant geweest. Tim heeft veel tijd en energie in de keuken gestopt met een prachtig resultaat.

  John geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 338.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ze hebben mooie keukens en goede service in de winkel maar we hadden de keuken nog niet lang en de deur van de koelkast sloot niet goed meer. Uiteindelijk is het wel gewoon gerepareerd en door dat we gewoon garantie hebben, heeft Keukenkampioen de kosten op zich genomen.

  Eelcos geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 339.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ik heb grote problemen met Keukenkampioen. Hebben mij betr. het granieten keukenblad, helemaal niet voorgelicht (wij hadden een composiet gewild) maar op hun aanraden hebben wij voor graniet gekozen. Zitten nu met de problemen. Blad (wat ontzettend duur was) voldoet helemaal niet. Zouden mij donderdag terugbellen maar niemand reageert meer (natuurlijk niet, zij hebben hun geld).
  Zijn er meer van deze klachten betr. Keukenkampioen?

  Lia Janssen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 340.   schrijft over Keukenkampioen:
  De aankoop is nog beter verlopen dan ik ooit had kunnen bedenken. In de winkel werd goed voor me gezorgd en meegedacht. Alle vragen werden goed en zorgvuldig beantwoord. Snel, vriendelijk en accuraat.

  Bij de levering was er een kozijn licht beschadigd. Direct contact opgenomen en werd snel gecontacteerd over dit probleem. Ik kon de offerte van de schilder opsturen en er werd verder zorg voor gedragen. Positief verrast dus…

  Anita geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 341.   schrijft over Keukenkampioen:
  goed geholpen door omar, een klantvriendelijk bedrijf bij keukenkampioen duiven. Nu is het wachten op de levering en dan beoordelen wij opnieuw.

  RA v P Arnhem geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 342.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op zoek naar keuken binnen mijn budget, maar ik wilde wel een stenen blad.
  Op naar de KeukenKampioen op de Maanweg.
  Fantastisch met heel veel hulp van de verkoper toch een keuken kunnen kopen binnen budget met een stenen blad.
  Gister is de keuken geïnstalleerd keurig gedaan. Super blij keuken is geweldig.

  Apolonia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 343.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze keuken komt van de vestiging in Purmerend. Heel blij met de keuken en dik tevreden over hun service. Er werkt gespecialiseerd personeel, wij kregen hulp van Rasjid. Hij was geduldig en legde vanalles uit over de materialen. Bij het invullen van de keuken kwam hij met een mooi voorstel voor de indeling. We hebben er al met al zeker 4 uur gezeten. Tijdens het gesprek werden wij goed verzorgd door de gastvrouw.
  Weken later zijn de onderdelen bezorgd. In twee delen helaas, maar dit blijkt vaker zo te zijn. Het monteren gebeurde door een monteur die overduidelijk jarenlange ervaring heeft, want het ging van een leien dakje.

  Manon van Staveren geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 344.   schrijft over Keukenkampioen:
  op vrijdag avond een afspraak gemaakt om een keuken uit te zoeken, vraagt een medewerkster (Bianca van Ham) “eten jullie dan mee” .. wowww dat is een leuk gebaar. keukens bekeken en besproken, veel mogelijkheden en super vriendelijk. we zijn geslaagd en hebben een enorm gezellige avond gehad die ook nog eens werd afgesloten met een borrel op de goede afloop. bedankt Bianca van Ham voor de goede uitleg, tips, je geduld en positieve energie.

  kusters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 345.   schrijft over Keukenkampioen:
  mijn eerste review:

  Ik ws vrij bleu met keukens en kende behalve ikea keukens geen enkele winkel. Op een koopavond ben ik binnengelopen bij keukenkampioen. De winkel oogde goed. Ik kon niet meteen geholpen worden maar er werd een afspraak gemaakt. Er werd zeer veel tijd vrij gemaakt om goede naar de bouwtekening te kijen. Na het bestelle nvan de keuken kon er eenvousig door mij nog wat aangepast worden. (kleur en extra aanrechtblad) Voorverpakking van de kasten was goed. Geen beschadigingen door of voor transport gezien. Opmerkelijk hoe die complete bestelling, van al die dozen compleet is geleverd. Dat was namelijk mijn grote angst.

  punt van verbetering? het magazine

  petra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 346.   schrijft over Keukenkampioen:
  Aardig dat wij geholpen werden zonder een afspraak te maken, er stond immers later wel een afspraak voor deze man gepland. Op tafel gelegd hoe wij de keuken willen hebben. Op die dag heeft de verkoper een tekening gemaakt. Toch teruggekomen om de indeling om te gooien. Werd niet moeilijk over gedaan. Werd er iets afgeraden door de verkoper dan kwam hij met een goed alternatief wat wel mogelijk is of waar we aan moesten denken. Ook gaf hij nog bruikbare tips. Zo waren we oa goed voorbereid op de levering en montage.

  Sunny geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 347.   schrijft over Keukenkampioen:
  Na ruim 15 jaar een nieuwe keuken uitgezocht en daarvoot bij de kampioen uitgekomen. Fijn te woord gestaan maar misschien wel 2 x 3 uur in showroom gezeten. keuken is in die tijd wel prima uitgewerkt welke precies op onze wensen aansluit. De afgesproken dag is de keuken correct aangesloten.

  J van Duinen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 348.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij liepen ter oriëntatie keukenkampioen nijmegen binnen. Werden spoedig aangesproken door een vriendelijke en vooral opdringerige verkoper.

  Ivm recente opening hadden ze een actie. Een leuke korting van 50%. Voorwaarde is dat je moet inschrijven.

  Onze gegevens werden gevraagd om in te schrijven. Niet veel later volgde een uitdraai die wij konden tekenen. TOEN KWAM DE AAP UIT DE MOUW……. het was geen inschrijving maar een CONTRACT wat verplichte tot aankoop van een keuken.

  Toen ik de verkoper ( tevens manager van deze winkel) er op aansprak was duidelijk aan zijn gezicht te zien dat zijn verhaal was uitgekomen. Nou dat probeerde hij natuurlijk meteen te verbloemen mijn opmerkingen die ons het gevoel moesten geven alsof wij achterlijk waren.

  Ik heb hem verzocht onze gegevens te verwijderen waar geen gehoor aan werd gegeven. Zijn reactie was opstaan en op een intimiderende manier je te benaderen.

  Lang verhaal kort. Geen serieuze partij om nu of in de toekomst zaken mee te doen. Een louche autohandelaar gaat nog netter met zijn mogelijke klanten om.

  jan geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 349.   schrijft over Keukenkampioen:
  In Amersfoort zijn wij geslaagd voor een heel nieuwe woonkeuken. De heer Borst had ons daar voortreffelijk geholpen. Gedegen advies en professionele uitwerking.

  Bram Wolters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 350.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vriendelijke verkoper en veel aandacht voor onze ‘casus’. Echter twijfelen we sterk aan de offerte prijs die nu genoemd is. We gaan bij andere keukenzaken kijken om te vergelijken.

  Julia geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Julia:

   Beste Julia,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen! Mocht u nog vragen hebben over de offerte mag u altijd mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 351.   schrijft over Keukenkampioen:
  Heel blij met het uiteindelijke resultaat. Contact opgenomen met de klantenservice die veel voor ons heeft betekend in het wegwerken van openstaande puntjes. Bedankt!

  Marianne Nijland geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 352.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vorige week bij de keuken kampioen in Almelo geweest.
  Een mooie keuken gevonden waarvan we graag een prijsindicatie wouden. Een vriendelijke mevrouw heeft ruim twee uur tijd in ons gestoken om te komen tot de perfecte keuken.
  Totaal prijs 9.750. Dit was ruim boven ons budget. Na overleg met de vestigingsmanager werd dit bedrag uiteindelijk teruggebracht naar 8.250. Omdat wij onze fincanciering nog niet rond hadden gaven we aan om dit bedrag mee te nemen en er volgende week op terug te komen. Daarop kwam ze met een koopovereenkomst. We hebben aangegeven nog niet te willen tekenen, ook niet onder voorbehoud. Mevrouw gaf aan dat deze prijs alleen vandaag vast stond en dat het echt een scherpe prijs was (het bekende verkoperspraatje).

  Een week later, nadat we zeker weten de financiering rond te krijgen zijn we vandaag weer teruggegaan naar de keuken kampioen. We hebben aangegeven het apparatuur te willen veranderen in een voor ons betrouwbaarder merk (geen Whirlpool). Ze gaf al aan dat het dan wel veel duurder werd. Maar aangezien er vanaf vandaag een kortingsactie in is gegaan plus de montage voor maar 1 euro hebben we aangegeven toch een nieuwe prijsindactie te willen.
  Diezelfde mevrouw is uiteindelijk opnieuw gaan rekenen en kwam een half uur later terug met een bedrag van 10.150 euro.
  Hierbij was de korting en de montage voor 1 euro al in verrekend. Aangegeven hier absoluut niet mee in te stemmen waarna ze vervolgens met een bedrag van 9.000 aan kwam. Aangegeven dat dit ook veel te hoog is, waarna ze met een bedrag van 8.250 kwam. Hetzelfde bedrag als onze eerste prijsindicatie maar dan met ander hoogwaardiger apparatuur en een hoogstaande rand. Ze gaf aan dat het prijsverschil echt komt door de apparatuur. De hoge rand als ‘extra’ waren als meerkosten maar 150 euro, dus daar zit het niet in.
  Opnieuw aangegeven hier niet mee akkoord te gaan. Ze gaf opnieuw aan dat dit echt een scherpe prijs is. Helaas hebben we de keukenzaak verlaten.

  Als we de keuken met de eerste prijsindactie hadden genomen ging hier dus nog korting van af. Hierbij kom ik op een bedrag van 5.850. Dan heb ik de montagekosten er nog niet eens afgehaald.

  10.150 euro is de tweede prijsindicatie, met de korting en de montage voor een euro. Deze bedragen liggen zo ver uit elkaar waardoor blijkt dat de ‘kortingacties’ een grote leugen zijn.
  Zelfs met de uiteindelijke prijs van 8.250 euro zit er nog 2.400 euro verschil in. Je maakt mij niet wijs dat er zoveel prijsverschil zit in de apparatuur.

  Erg jammer want de keuken zoals wij deze willen was echt prachtig!

  J. geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van J.:

   Beste heer/mevrouw,

   Spijtig te vernemen dat uw ervaring in de winkel niet naar wens is verlopen. Een goede communicatie is van groot belang, vervelend dat dit niet goed is gegaan. Ik neem uw feedback mee ter verbetering en mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen verneem ik dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 353.   schrijft over Keukenkampioen:
  blad is beschadigd geleverd. werd kosteloos opnieuw in bestelling genomen en geleverd. noodblad werd geregeld.
  veel opties voor een bedrag van 7000,- we konden apparatuur weglaten, alternatieven werden geboden ook voor goedkopere werkbladen enz.
  we hebben een halfronde keuken met weinig bovenkasten en een moderne afzuigkap. strakke keuken voor een mooie prijs.

  julian vk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 354.   schrijft over Keukenkampioen:
  Moest onderhandelen tot de prijs die ik wilde betalen. Dat lukte wel je moet gewoon zeggen wat je budget is en dat je het anders niet doet. De verkoper die ons toen hielp was Randy en die wist snel te begrijpen naar wat voor keuken we zochten. Het is mooi geworden en goed gegaan.

  Kevin Groothedde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 355.   schrijft over Keukenkampioen:
  wij gingen kijken bij keukenkampioen kaatsheuvel er was 1 klant binnen die al werd geholpen wij werden geholpen door verkoper die hoorde dat wij de keuken niet gelijk nodig hadden die zij ik stuur wel een offerte zonder te weten wat wij precies wilde ongeveer wel hij wilde ons wel gelijk helpen als we dan ook gelijk zouden tekenen dat gaat hem niet worden zij ik krijg ik dezelfde avond een mail dit gaat de keuken ongeveer kosten dus nooit meer in kaatsheuvel toen naar keukenkampioen den bosch rekenen bijna met korting er af nog meer als andere keukenzaak zou bij offerte een jbl speaker krijgen maar mooi niet alleen als je tekend ik gemeld op hoofdkantoor klachten servis werd door hen gebeld zou teruggebeld worden maar nog steeds niet gebeld voor de speaker en betere offerte ik kreeg een betere offerte als ik van andere keukenzaak mee zou brengen maar daar hebben ze niets mee te maken op deze offer exact hetzelfde inbouw apperaten was nog goedkoper dan keukenkampioen met montage en keuken kampioen maakt reclame plaatsen 1 euro je word hier gepakt van alle kanten bedankt na offerte voor de jbl speaker die ik nooit heb gekregen

  rene geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van rene:

   Beste Rene,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Helaas hebben wij de offerte geannuleerd aangezien we niet kunnen leveren wat u wenst.

   Mocht ik u in de toekomst nog van dienst mogen zijn verneem ik dat graag!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 356.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hebben onze keuken van keukenkampioen in Lelystad waar ene Arwin ons de keuken heeft verkocht. Hij was goed op de hoogte van alle opties en bestuurde het tekenprogramma gemakkelijk. Fijn dat er ruim voldoende tijd werd genomen voor de afspraak. Zo konden wij weloverwogen keuzes maken voor onze nieuwe keuken.

  Thom83 geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 357.   schrijft over Keukenkampioen:
  Door de aanbeveling van familie zijn wij naar Cruquius gegaan. De Keuken Kampioen heeft er weer tevreden klanten bij.
  De verkoper stuurde het gesprek op een prettige manier:
  *Hij besteede veel aandacht in de uitwerking van de tekeningen.
  *Hij richte zich helemaal op onze ideeën.
  *Hij ging op een spontane manier om met onze zoon van 7 die de hele middag als een kleine koning is behandeld.

  Nicol geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 358.   schrijft over Keukenkampioen:
  De keuken is echt mooi geworden. Mooier dan ik van tevoren had gedacht.
  Bij het monteren van de keuken kwamen enkele problemen naar voren. Door de vakmannen is hier adequaat op ingespeeld. Ze kwamen met creatieve maar professionele oplossing.

  Willemien Bos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 359.   schrijft over Keukenkampioen:
  Voor we hier terecht kwamen waren we bij verschillende keukenaanbieder wezen kijken. Telkens haakten we af omdat iets ons totaal niet beviel.

  Bij Keuken Kampioen bleven we plakken. Hartelijk ontvangst, gedegen advies en het ontwerp was zoals wij de keuken wilden. De monteur was een werkelijke kanjer! In 1 dag is de keuken NAADLOOS geïnstalleerd

  Herder, J geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 360.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij waren niet de makkelijkste klanten, maar ze hebben het goed gedaan. Wij hebben weinig ruimte en wilden toch een keuken met een afzuigkap, combimagnetron, gaskookplaat, inbouwkoffiemachine en koel- en vrieskast ineen. Het was een puzzel voor de verkoper, maar het is hem gelukt! Top!

  Kiki geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 361.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ze spreken over gratis montage, maar vermelden niet dat er ook nog installatiekosten zijn van bijna €400,-, dus dan kan je alsnog zelf gaan kloten of op zoek naar een goedkopere loodgieter. Zelfs de stekker van de inductie kookplaat zat er niet bij! Die moesten we zelf nog kopen bij de Praxis! Betaal je €10.000 voor een keuken en dan zetten ze hem alleen neer!

  Anna geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Anna:

   Beste Anna,

   Spijtig te vernemen dat u ontevreden bent. Kunt u uw ordernummer mailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Ik help u graag verder.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 362.   schrijft over Keukenkampioen:
  Laatst bij Keukenkamioen langs geweest om een keuken te bezichtigen. Werden meteen vriendelijk ontvangen en kregen veel handige tips. Zeer overzichtelijke offerte. Alleen nog kijken wat er over de prijs valt te onderhandelen. Tot nu toe zeer tevreden.

  Rick M geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 363.   schrijft over Keukenkampioen:
  de week van hemelvaart is onze U keuken geplaats, met verkeerd te klein ingemeten keukenblad , daarna een nieuw blad geleverd, was het de verkeerde, dus gelijk retour. Blad nummer 3 geplaatst , maar met kleurverschil . Blad nummer 4 uitgepakt, wéér kleurverschil, na vaak contact te hebben gehad wilden ze ons eerst met 100 euro afschepen, maar dat nam ik niet dat is zo doorgegaan tot max 400 euro!!, Toen ik dat ook niet wilde vroegen ze; wat wilt u dan; en ik zei een aanrechtblad die goed isen waarvoor wij betaald hebben. toen werd er gezegt dat we een ander uit mochten zoeken maar dat als er weer kleurverschil in zat dat voor ons eigen risico zou zijn en dat we daar voor moesten tekenen . Eindelijk ons 5e aanrechtblad , EINDELIJK GOED!! maar bij1 hoekkastje was het deurtje krom , deze week is het vervangen!!. Ook hebben we vermeld dat het dubbele bovenkast nu al na een half jaar is doorgezakt!!. Zegt de monteur dat dat altijd is bij een dubbele kast omdat het maar aan 2 kanten opgehangen kan worden en niet in het midden. Had de verkoper dat er niet bij gezegd dan???.
  Wij hebben bij onze vorige keuken precies dezelfde maat kastjes en nooit problemen gehad . Dus ligt het echt aan het SLECHTE materiaal dat ze gebruiken!!
  Hij raadde ons aan om contact met de verkoper op te nemen , want hij mocht geen nieuwe bestellen !!
  Ook hebben we nog steeds geen vergoeding gekregen voor het ongemak dat we hadden bij de 5 geplaatste werkbladen, want we moesten iedere keer weer thuis blijven bij de leveringen en het in en uitladen van de 6 onderkastjes . Dat is toegezegd, maar hebben daar ook niets meer over gehoord!!!! Hoezo goede keukens en service?

  Betty van Gurp geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Betty van Gurp:

   Beste mevrouw van Gurp,

   Wat vervelend om te horen dat er meerdere zaken niet naar wens zijn verlopen. Excuses hiervoor. Mocht u verder in gesprek willen gaan hoor ik dat graag via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 364.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring keukenkampioen arena: goede ontvangst met koffie en een leuke verkoop gespreek, maar het gaat mis bij het plaatsen in over leg met de monteur toch geplaatst ,kom goed wordt er gezegd, geen goeden spullen geleverd wordt ook niet terug genomen ,dus een dubbelen strop voor de koper, planken kunnen niet aan de muur worden op gehangen hoe verder dat moet de koper zelf oplossen . DE keuken kampioen zegt dat wij worden gebeld zit nog te wachten dit duur al een maand of 3 ik weet dat ik geen keuken meer zal kopen bij de Keuken kampioen

  cd geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van cd:

   Beste heer/mevrouw,

   Spijtig te vernemen dat u geen goede ervaring heeft opgedaan. Ik help u graag verder. Kunt u mij mailen via wecare@keukenkampioen.nl?

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 365.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze ervaringen met de keukenkampioen zijn goed. De verkoper Frans Bodegom is een sympathieke bereidwillig persoon, waar je een grapje mee kunt maken. Tot het laatste toe alles tot in de puntjes verzorgd.

  Wilma de Raaff geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 366.   schrijft over Keukenkampioen:
  Mijn ervaring van Keukenkampioen:

  * spontane medewerker die goed op ons inspeelde
  * ze hebben service hoog in het vaandel
  * na montage was de keuken nog niet volledig opgeleverd. openstaande punten zouden binnen korte termijn worden opgelost. na 2 weken heb ik zelf gebeld en het werd door de medewerker direct opgepakt. excuses gekregen en binnen een week is de keuken afgemaakt.

  Amy geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 367.   schrijft over Keukenkampioen:
  Complimenten voor de nauwkeurige montage. De heren hebben in één dag de hele keuken in mekaar gezet echt een naadloos resultaat. Voorafgaand goed geholpen in de winkel. Bij het ontwerpen van de keuken, wat een hele middag in beslag nam, kregen wij een lunch aangeboden. Afspraak van de levering zijn ze nagekomen. Oftewel, geen klachten alleen maar complimenten!

  H L geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 368.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op dinsdag 19 januari telefonisch een afspraak ingepland bij de keukenkampioen in Son en speciaal op ons verzoek met verkoper omdat hij in november 2015 al een tekening voor ons had gemaakt. Zo werden wij ingepland voor zaterdag 23 januari 2016 om 1530 uur.
  Met koffie en de mededeling dat het een kwartiertje zou duren omdat de verkoper nog met andere klanten bezig was, gingen we zitten wachten. Tussendoor kwam er een jongeman ons uitnodigen om mee te gaan kijken/kiezen voor de kleur van de kastjes, het soort blad etc. Daarna hebben we verschillende keren een rondje door de zaak gedaan omdat het “kwartiertje” schijnbaar langer duurde. Is prima als men de tijd voor zijn klanten neemt, dat vinden wij ook fijn als ze dat bij ons doen maar waar maken we dan een afspraak voor? Na 1 uur en een kwartier wachten hebben we ons afgemeld en gevraagd een nieuwe afspraak in te plannen. We zullen gebeld worden.
  Ivm het drukke werk van mijn man maken we een afspraak en dan maak je dit mee. Echt super balen, zeer slecht van dit bedrijf en zonde van onze tijd.

  Mawuenyega geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Mawuenyega:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te vernemen dat u langer heeft moeten wachten in onze showroom dan verwacht. Excuses hiervoor.

   Mocht u nog een afspraak wensen verneem ik dat graag via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 369.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze ervaring met Keukenkampioen is slecht te noemen.
  Het begon allemaal met een voor ons orienterende tour door verschillende keukenzaken. Bij de keukenkampioen werden we meteen licht opdringend benaderd. Nadat we vrij door de winkel konden lopen werd ons meteen een offerte aangeboden waar wij nog niet aan toe waren. Echter een 3D ontwerp kon men toch wel maken? Ook dat hoefde eerst nog niet, echter aangezien het voor de vriendelijke meneer geen probleem was en alles heel vrijblijvend hierop ingegaan. Helaas werkte het systeem niet, de tekening zou ons per mail worden toegestuurd als we ook onze adresgegevens zouden achterlaten. Helaas hebben wij deze mail nooit mogen ontvangen. Wel ontvingen wij een tweetal weken later een envelop met een aantal reclamestunts (waarbij de prijs van onze offerte drastisch zou kunnen zakken???) los van het feit dat er nooit een offerte was gevraagd hadden wij verder nog niets ontvangen. Een week daarna werden wij gebeld door een medewerker van keukenkampioen die wist te melden dat er wel het een en ander mogelijk was. Deze meneer schakelde vrij snel toen duidelijk was dat wij nog helemaal niets hadden ontvangen en er werd ons een nieuw onderhoud voorgesteld in een ander filiaal. Dit hebben wij toch geaccepteerd en aldaar hebben wij in eerste instantie een heel leuk en informatief advies ontvangen. Hetgeen ons deed besluiten dat keukenkampioen een nieuwe kans kreeg een offerte te maken. Die zouden wij die dag nog ontvangen per mail…helaas kwam er een telefoontje want het systeem lag er wederom uit. Het zou een drietal dagen duren, helaas toen ook niets ontvangen. Twee dagen daarna ontvingen wij een offerte met het ontwerp. Helaas waren het niet de juiste handgrepen, niet het juiste werkblad en in de offerte was niets gespecificeerd, enkel een totaal prijs en dat hier wel al alle kortingen in zaten (dus ook de 40% en de montage voor 1 euro??). Om te beginnen de apparaten in hun eigen webshop opgezocht en daarna vergeleken met de catalogus prijs van de fabrikant zelf: 1051 euro verschil in ons nadeel. De offerte was verder geheel vrij en kon de komende 2 jaar nog volledig verander worden. Het is een rare bedoeling dat de prijs (inclusief de 40% korting) hoger was dan andere zaken waar (nog geen korting was gegeven) met andere woorden zonder de korting zou deze eenvoudige L keuken dus bijna twee keer zo duur zijn als de geboden offerte prijs????

  Bart geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bart:

   Beste Bart, vervelend om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan bij Keuken Kampioen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wel stel ik het op prijs dat u uw feedback aangeeft, op deze manier kunnen wij onze processen blijven verbeteren. Als ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik het graag via webcare@keukenkampioen.nl. Kunt u mij dan tevens aangeven in welk(e) filia(a)l(en) u bent geweest? Met vriendelijke groet, Eva – Webcare Keuken Kampioen

 370.   schrijft over Keukenkampioen:
  Al enkele keuken handels gezien. Na lang twijfelen heb ik voor de kampioen gekozen 😉 In Son advies gekregen van ene Maurice. Welke keuken het moest worden kon ik al gauw kiezen. Welke apparaten er in moesten wist ik nog niet direct. Maurice gaf aan dat ik langer kon nadenken en op een later tijdstip kon beslissen. Heel klantvriendelijk en tot nu toe snelle antwoorden op mijn mails. Ik heb elders gekeken voor de keukenapparatuur, maar dit was een stuk duurder dan als ik het bij de Keuken kampioen zou bestellen.

  Sphie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 371.   schrijft over Keukenkampioen:
  Door goede ervaringen van familie zijn wij bij keuken kampioen in Almere terecht gekomen. Het was er druk en we hadden geen afspraak gemaakt. We hadden net alle keukens bekeken toen we werden geholpen door Ulfert-Jan. Deze meneer wist genoeg te vertellen over de keukens en nam ruim de tijd. Er werd een datum geprikt voor het inmeten van de keuken. Tijdens de volgende afspraak hebben we nog een aantal details doorgenomen. Wij konden zelf een voorkeursdatum doorgeven waarop de keuken wordt geleverd en wanneer de keuken wordt gemonteerd. Ideaal dat de keuken kampioen zo flexibel is.

  Stefan & Dewi geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 372.   schrijft over Keukenkampioen:
  Laats geweest om definitieve keuze te maken en dit tot een ontwerp te laten maken. We hadden het geluk dat we een oplettende adviseur hadden die werkelijk aan alles dacht en al onze wensen doornam. We hebben er zelfs nog even na sluitingstijd gezeten. De jongeman heeft goed zijn best gedaan. Wij kijken erg uit naar de montage, zodat wij volop kunnen genieten van het mooie resultaat.

  Henk en Ans geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 373.   schrijft over Keukenkampioen:
  Op de woonbeurs in Amsterdam zijn we benaderd door een verkoper van keuken kampioen.

  Zij deden een voorstel om een “blanco” offerte te tekenen met een flinke korting.

  We zouden vervolgens de keuken binnen 2 jaar moeten afnemen.

  Roy geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Roy:

   Beste Roy, uit uw bericht maak ik op dat u niet tevreden bent over de manier van benaderen. Excuses hiervoor. Als ik nog iets voor u kan betekenen dan hoor ik het graag via webcare@keukenkampioen.nl.
   Met vriendelijke groet, Daan – Webcare Keuken Kampioen

 374.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen stelde zich als volstrekt onbetrouwbare partij op. Elke potentiële koper daar zij gewaarschuwd voor twee.

  Said Bellari geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Said Bellari:

   Beste meneer Bellari,

   Wat vervelend dat u deze ervaring heeft opgedaan. Kunt u deze verder toelichten per mail via webcare@keukenkampioen.nl?

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 375.   schrijft over Keukenkampioen:
  Hoewel ik de keukennog niet gekocht heb, wil ik toch mijn ervaring met u delen. Als ik de keuken al had gekocht dan hoef ik dan niet mee te dingen naar deze tipd of prijzen. beetje raar natuurlijk. Desondanks mijn fijne ervaring met jullie delen. Keukenkampioen. met alle geduld werd ik geholpen om de keuken van mijn dromen te kiezen. Er werd met mij meegedacht. Ook werd er rekening gehouden met mijn budget. De keuken kan ik op elk moment wijzigen. Ik heb een jaar daarvoor de tijd. Voordat ik de keuken uiteindelijk echt ga bestellen. Die jaarruimte vond ik dus perfect. Ik heb nu alle tijd om er goed over na te denken. Op de 3-d foto is het een prachtige keuken geworden. Ik heb de keuken nog niet, maar deze service overtuigd mij ervan, dat het leveren enz ook vlekkeloos zal gaan verlopen. De medewerkerster was ook open en is mij ook tegmoet gekomen in de prijs..Cheers.. Ik kan niet wachten toto ik de keuken in huis heb.

  Geertruida geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 376.   schrijft over Keukenkampioen:
  Content met Keukenkampioen Spijkenisse:
  Alleen even binnen kijken was het plan maar door de goede indruk meteen een afspraak gemaakt
  In grote lijnen al een idee hoe we het wilden hebben en voor welk bedrag
  Menno is de specialist die ons vanaf de eerste afspraak heeft geholpen
  Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden en in hoeverre onze ideeën te realiseren waren
  In de winkel is er goed voor ons gezorgd regelmatig vroegen ze wat wij wilden drinken
  Bij elkaar koste het veel tijd om de keuken samen te stellen maar goed het moet een weloverwogen keuze zijn
  De bedoeling is immers dat we er jaren plezier van hebben
  Aan het eind van de afspraak hadden we een keuken
  Een waar onze ideeën in verwerkt zitten en dat voor een prijs waar we ook vrede mee hebben

  Richard geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 377.   schrijft over Keukenkampioen:
  Twee jaar geleden een keuken in ons vorige huis gekocht bij Keukenkampioen, Alphen a/d Rijn. Super tevreden over de showroom als de plaatsing , als kwaliteit.

  Janine geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 378.   schrijft over Keukenkampioen:
  Goede service, maken 3D tekening en nemen de tijd.
  keuken is goed geleverd en ik heb er veel plezier van.

  Manen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 379.   schrijft over Keukenkampioen:
  Beste Keukenkampioen,

  Middels deze weg wil ik mijn enthousiasme over een nieuwe keuken aanschaffen bij Keukenkampioen met anderen delen.

  Toegevende dat ik enigszins ben afgeschrikt door andere verhalen, heb ik mij hier overheen gezet. Eenmaal aangekomen heeft de adviseur mij een aantal modellen in de showroom laten zien. Mijn wensen voor een strak afgewerkte keuken met stenen aanrechtblad en stoomfunctie zijn hierin meegenomen. Over de prijs van ruim 10000 euro waren we het vrij snel eens. De levering heeft een aantal weken op zich laten wachten maar dat was het meer dan waard. Er staat een prachtige keuken (kan de keuken hier helaas niet laten zien??) waar ik nog jaren mee lijk verder te kunnen.

  Met vriendelijke groet,

  Ivy

  Ivy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 380.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring Keukenkampioen Heerlen: Wij kochten onze keuken enige tijd geleden bij Keukenkampioen Heerlen bij J. Cruysberg. Deze week werd onze keuken geleverd precies op de afgesproken dag. Alles was ook nog eens compleet inclusief de granieten keukenbladen. Hulde.
  De dag erna werd de keuken zeer vakkundig gemonteerd en aangesloten door Roger Hendriks, een vakman pursang! De technische problemen die hij tegen kwam werden snel en vakkundig opgelost.
  Het gehele proces van bestellen tot opleveren verliep vlekkeloos en dient dan ook met tien punten gehonoreerd te worden. We kunnen zelfs niet 1 minpunt noemen ondanks dat we vrij kritisch zijn. Keukenkampioen:
  dank voor de advisering en goede begeleiding. Ik kan iedereen aanraden met jullie in zee te gaan.
  F. Heuts Maastricht.

  F. Heuts geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 381.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring keukenkampioen Almelo: Ze houden mooie praatjes maar ben erg teleurgesteld.

  mineke geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van mineke:

   Beste Mineke,

   Wat vervelend om te lezen! Kan ik iets voor u betekenen? Ik hoor het graag via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Sophie – Webcare Keuken Kampioen

 382.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring Keukenkampioen Utrecht: Moeizaam. We weten allemaal hoe het werkt. Vallen terug op de 40% die ze ‘al geven’. Iedereen weet dat de bodem nog lang niet in zicht is. Willen je uit de markt kopen met een kleine korting. Niet gekocht. Op naar de volgende 🙂

  sjefke geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van sjefke:

   Beste meneer,

   We stellen het op prijs dat u uw eerlijke mening deelt en zullen dit meenemen om onze werkwijze verder te optimaliseren. Wanneer we u nog van dienst kunnen zijn horen we het graag.

   Met vriendelijke groet,

   Sophie – Webcare Keuken Kampioen

 383.   schrijft over Keukenkampioen:
  we zijn zomaar binnengelopen ter oriëntatie. De bijzonder prettige manier van adviseren van de verkoper zorgde ervoor dat we terplekke een keuken kochten. Nog geen moment het gevoel gehad dat het te glad was oid. Goed gevoel over! De uiteindelijke keuken, levering en plaatsing zijn allemaal 100% naar wens.

  Hans ter Beek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 384.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hebben bij Keukenkampioen een keuken uitgezocht voor ons clubhuis van de scouting. Vanaf het bgin gaven wij aan voor een praktische en degelijke keuken te gaan. Er hoeft geen dure apparatuur in en we willen simpele materialen, aangezien wij een vast budget hebben waar we ons aan moeten houden. Het duurde even voordat de verkoper begreep waar wij naar opzoek waren, hij kwma met te dure oplossingen. Om uiteindelijk binnen budget te blijven hebben we van beide kanten concessies moeten doen. We hebben de keuken zo basic mogelijk gehouden.

  christoffel geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 385.   schrijft over Keukenkampioen:
  Van het begin tot het eind veel lof, ook de montage heel goed, monteur wist waar hij mee bezig was. Ook bij het uitzoeken van de keuken werden we goed geholpen. En van elke stap op de hoogte gehouden. Dus zullen zeker reclame voor jullie maken.

  Volvofan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 386.   schrijft over Keukenkampioen:
  Prima geholpen in de zaak, alle afspraken zijn perfect uitgevoerd. na plaatsing functioneerd de keuken ook perfect. Natuurlijk hadden wij een plan en budget voor dat we gingen kijken naar een nieuwe keuken. Doordat wij deskundig advies hebben gekregen bij de inrichting van de keuken zijn we ook binnen ons budget gebleven. wij zijn tevreden over de kwaliteit en functionaliteit van de keuken en prima prijs verhouding.

  Maike&Chris geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 387.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring keukenkampioen Utrecht: Deskundig en klantgericht. En daarbij in vergelijking met andere keukenwinkels ook nog eens scherp geprijsd.
  Goedkoper dan de keuken van Ikea en betere apparatuur!
  We hebben een hele tijd gezocht en vergeleken maar het meedenken en de klantgerichtheid (vriendelijkheid, hapjes/drankjes) waren klasse!!

  Roos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 388.   schrijft over Keukenkampioen:
  Gekocht grote keuken inbouw met kookeiland. Zeer klantvriendelijke en kundige verkopers, perfecte voorlichting. Offerte compleet en duidelijk en conform uitgevoerd. Alle afspraken exact nagekomen zoals levering op tijd, compleet, montage volgens planning. Niet een klacht! Zeer tevreden. En perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

  Arjen V. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 389.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vanaf het binnenstappen tot aan de oplevering alleen maar met de nodige vriendelijkheid en deskundigheid geholpen. Naast een uitgebreid advies, het wijzen op de diverse (on)mogelijkheden, een keuken samenstellen die geheel aan onze wensen tegemoet kwam tegen een goede prijs. Alle stappen in het plaatsingsproces werden zowel schriftelijk, als telefonisch steeds keurig op tijd gedaan. Van aanlevering leidingenschema, tot inmeten en van bezorging tot montage. Met als uiteindelijk resultaat de prachtige keuken , zoals we die ons tijdens ons eerste bezoek aan de vestiging in Weert hadden voorgesteld. Nu alleen nog een klein mankementje weg werken. Dan verdient de Keuken Kampioen wat ons betreft een 10!

  Holthuijsen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 390.   schrijft over Keukenkampioen:
  We zijn netjes geholpen bij het orienteren op een keuken. De verkoper luisterde heel goed naar ons verhaal waarbij hij met een snelle schets en prijsindicatie een duidelijk punt maakte. We willen verder met ze in zee gaan, we nemen er de tijd voor.

  Jan-Willem geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 391.   schrijft over Keukenkampioen:
  Een keuken kopen doe je niet elke dag ,dus wil je dat goed doen. Na het nodig speurwerk besloten we om bij meerdere keukenaanbieders langs te gaan. Vandaag gingen we langs de Keuken Kampioen op de Maanweg in Den Haag. Wat we erg fijn vonden is dat er veel keukens staan opgesteld wat het bekijken van opties erg makkelijk maakt (Staaltjes kijken is ook handig maar het geheel is vaak toch anders) Een van de verkopers (Kostas Papadakis) kwam naar ons toe en 2 1/2 uur later ondertekende we de koopovereenkomst. Het aanbod, de service en de prijs was voor ons reden genoeg om niet verder te zoeken. De afspraak voor het inmeten en installatie waren zo gemaakt. Bedankt Kostas en Keuken Kampioen.

  Nicole van Essen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 392.   schrijft over Keukenkampioen:
  We zijn naar de Keuken kampioen in Almelo geweest. We zouden eerst ff wat indruk op doen. Maar al gauw waren we in gesprek met een verkoper. Die heeft ons het een en ander uit gelegd en wij onze wensen. Met een 3D schets het een en ander bekeken onder een genot van een kop koffie en wat lekkers. En we zijn de deur uit gegaan met een gekochte keuken en een goed gevoel en een super Advies.

  Do geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 393.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vandaag zijn ze pas de keuken komen inmeten maar wij hebben het nu al helemaal gehad met keukenkampioen Breda! Wij zagen een leuke actie: 40% korting en montage voor €1,-. Wij zijn allebei niet zo handig dus dachten wij; dat is makkelijk. Er werd ons vertelt de leidingen zelf te moeten verplaatsen voor aansluiting, wij dachten hiermee dus klaar te zijn. Nu vandaag bij het inmeten werd gevraagd om nog even een formulier te tekenen dat wij bewust zijn van dat er extra kosten bij zitten voor het aansluiten van het gas en water. Dit behoord volgens mij toch echt tot montage. Er is ons niks aangeboden van deze extra optie en ook niet met de prijs mee besproken. Of we nog even extra €400,- willen betalen, niet voor het omleggen, maar puur voor t aansluiten van het gas en het water.

  Hoofdkantoor behandeld geen klachten, je word van het kastje naar de muur gestuurd. Ze maken misbruik van je goede trouw en er wordt gelijk maar een koopovereenkomst voor je neus geschoven ipv een offerte.

  Voordat de keuken staat zijn wij al helemaal klaar met de keukenkampioen!

  Tw geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Tw:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent. Leidingen verleggen, aansluiten etc. kan optioneel gekozen worden. Mocht u hier interesse in hebben kunt u mij mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 394.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wat een waardeloze service bij Keukenkampioen! De verkoper van Keukenkampioen Breda heeft ons mondeling belooft dat de plaatsing van onze nieuwe keuken volledig verzocht zou worden. Helaas was hij vergeten te melden dat installatie hier niet bij hoort. Wat een vervelende manier om iemand met halve informatie een keuken aan te smeren.
  Gelukkig wel vandaag door degene die kwam inmeten erop geattendeerd dat de installatie niet verzorgd wordt, dan staan we in ieder geval tijdens de plaatsing voor verrassingen.
  Intussen hebben we met verschillende werknemers van Keukenkampioen contact gehad, namelijk de verkoper die overal zijn handen van af trekt, een klantenservice die geen klachten aanneemt en een manager die je voor gek verklaart.
  Al met al een ongekend slechte ervaring met Keukenkampioen…

  Celina geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Celina:

   Beste Celina,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat dit niet goed met u is gecommuniceerd. Er kan namelijk optioneel gekozen worden voor het aansluiten van apparaten in uw keuken. Mocht u hier alsnog interesse in hebben verneem ik dat graag! U kunt mij mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 395.   schrijft over Keukenkampioen:
  We hebben gisteren een keuken gekocht bij KeukenKampioen in Helmond. We zijn een keer of drie gaan kijken en hebben samen met de verkoper (Marnix) weloverwogen keuzes gemaakt. Hij was zeer behulpzaam en dacht graag mee in het totaalplaatje. Mede door een bepaalde ‘gunningsfactor’ hebben we dan ook besloten om onze keuken bij KeukenKampioen te kopen. Tevens hebben we de transparantie van de prijzen als zeer positief ervaren. Al met al zijn wij dus zeer tevreden kopers en wil ik iedereen aanraden om op z’n minst bij KeukenKampioen langs te gaan en de mogelijkheden te bespreken. Silvie en Thomas

  Silvie en Thomas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 396.   schrijft over Keukenkampioen:
  Vanavond hartelijk ontvangen bij Marcel in keuken kampioen Duiven. We waren aanvankelijk niet van plan om daadwerkelijk meteen te beslissen maar door de goede gepersonaliseerde hulp hebben we vanavond toch onze keuken gekozen. We zijn blij met het eindresultaat en de prijs. Er wordt echt samen gekeken wat je budget is en daar het mooiste voor gekozen. Een aanrader om heen te gaan als je een mooie betaalbare keuken wilt.

  Eindresultaat goed geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 397.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring Keukenkampioen: Prima service. Goed te onderhandelen.

  Enka geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 398.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij hadden al aardig in ons hoofd wat wij wilden. Dit is door keukenkampioen mooi vertaald naar een mooie keuken voor een goede prijs. Daar was wel wat onderhandeling voor nodig, maar dat hoort en natuurlijk een beetje bij. Al met al, zeer tevreden!

  Sanne & Bart Kamphuis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 399.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ondanks dat het voortraject perfect verliep, verknalde de monteur een en ander in de communicatie. Werk werd goed verzet, maar hij was niet echt sociaal. Daarom 4 sterren.

  JL geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van JL:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring en feedback! Hier gaan wij zeker iets mee doen.

   Geniet van uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 400.   schrijft over Keukenkampioen:
  Buiten hangt vlag met 40% korting op alle keukens. Aanvankelijk prima ontvangen, keuken werd keurig voor ons getekend. Maar toen was de service op.

  Verkoper wees ons de verschillende bladen, ging erbij staan en wachtte tot we zelf wat deden. Gaf geen passend advies of enigerlei hulp. Korting kon helaas niet gegeven worden, actie was toevallig net voorbij en ze waren er nog niet aan toe gekomen alles op te ruimen.

  We wilden een berekening. Verkoper liet ons ergens achter, zou even ‘de boeken’ erbij halen. Geen boek gezien en na 10 min wachten -medewerkster balie zei dat hij aan het berekenen was- kwam hij met dezelfde globale berekening van 12 à 13000 euro.

  Wij zullen geen stap meer in die zaak zetten!!

  Carla geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Carla:

   Beste Carla,

   Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft opgedaan in onze showroom. Ik wil u bedanken voor uw feedback, dit nemen we zeker mee in ons verbetertraject.

   Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 401.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ik ben onder de indruk hoe de verkoper mijn keukenruimte heeft weten om te toveren tot een effectief ingedeelde plaats.
  De intensieve begeleiding, afspraken die nagekomen worden en duidelijke communicatie hebben bijgedragen om voor de Keukenkampioen te kiezen.

  Agnes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 402.   schrijft over Keukenkampioen:
  Goede service en deskundig personeel, vriendeljjke receptionist

  Peter geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 403.   schrijft over Keukenkampioen:
  Hallo Keukenkampioen.

  Wij zijn afgelopen 10 oktober in de vestiging Zwolle wezen kijken naar een nieuwe keuken.
  Wij werden daar echt vriendelijk en informatief te woord gestaan door 1 van de medewerkers.
  Uit het gesprek wat we hadden is er een tekening en een prijsopgaaf gemaakt.
  Alleen heb ik nu een heel naar gevoel over mijn aanschaf. Ik heb er de hele week al wakker van gelegen.
  Wij werden gevraagd te ondertekenen voor eventuele betaling vooraf via de bank of met ideal aan de bezorger.
  Nu heb ik nergens anders voor getekend. Alleen voor datgene wat ik zojuist beschreven heb.

  Nu wil ik toch afzien van de koopovereenkomst. Alleen heb ik volgens mij geen overeenkomst. Ik heb ook niet voor enige vorm van voorwaarden getekend(zie foto) .
  Wat zijn nu de gevolgen als ik de koop cancel. Want ik lees op internet bedragen van 30% van de overeenkomst. Alleen is er nog niets in produktie of ingemeten.
  En we hebben iets vaags getekend qua betaling ,maar niet voor de rest.
  Ik hoor het graag van jullie.

  Ordernummer 2 0233 056077

  AH Vermeij geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van AH Vermeij:

   Beste heer/mevrouw Vermeij, bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u geen goed gevoel heeft over de aanschaf van uw keuken. Er is door uw verkoopadviseur telefonisch contact met u opgenomen en de situatie is met u besproken.

   Mocht u nog vragen hebben wil ik u verzoeken contact op te nemen met uw verkoper, hij helpt u graag verder!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 404.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keuken leek perfect gemonteerd door de vakkundige monteurs.
  Maar ze hebben hun werk netjes en goed afgeleverd.
  Alles zag er netjes en mooi uit.

  Bianca geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bianca:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor het plaatsen van uw bericht. Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 405.   schrijft over Keukenkampioen:
  goede showroom, maar verkoper op het eind opdringering, jammer!

  Bert geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bert:

   Beste meneer,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u enthousiast bent over onze showroom.
   Wel vind ik het vervelend om te lezen dat u geen goede ervaring heeft met onze verkoper. Ik wil u danken voor het melden hiervan, zo kunnen wij onze processen blijven optimaliseren.
   Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen dan hoor ik dit graag!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 406.   schrijft over Keukenkampioen:
  Goede service en vakbekwaam personeel, van aankoop tot plaatsing wordt met je meegedacht. Onze eigen inbreng werd verwerkt tot een goede oplossing. Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er is meer dan genoeg expertise in huis om ons w.b. apparatuur goed voor te lichten. Ook hierbij hanteren ze prijzen die met het internet kunnen concurreren.
  Kortom een fijne keukenzaak met een helder beleid.

  Bas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Bas:

   Beste meneer,

   Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review! Fijn dat u over gehele traject zo positief bent, daar doen we het allemaal voor. Veel plezier met uw keuken gewenst!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 407.   schrijft over Keukenkampioen:
  13 juli 2015 is de keuken geplaatst. Daarna bijna iedere week een monteur over de vloer. Of voor de apparatuur of dan wel voor de keuken. Voor mijn vakantie vier wk geleden weer melding gemaakt. Er was water op mijn vensterbankje gekomen . Dit is hetzelfde materiaal als het wandbord . Dit plankje was aan de voorkant met een stripje afgewerkt HEEL LELIJK geplakt met bisonkit en aan raamkant afgekit. NIET GOED AFGEKIT. Daardoor was het water erachter gekomen en gaan bobbelen. Gisteren zijn er monteurs geweest om dit te beoordelen en nog andere op_aanmerkingen. Intussen was het weer rechtgetrokken. Om een lang emotioneel verhaal kort te maken, ik moet nu mijn verzekering inschakelen, want dit valt onder waterschade. Ik zei nog maar bij de montage is het niet goed afgekit anders had dit nooit gebeurd. Nu wachten op de offerte en hopen dat de verzekering dit betaald. Dus zij leveren geen goed werk en worden beloond door mijn verzekering . De afwerking qua stripje aan de voorzijde had helemaal niet zo moeten zijn, Namelijk , ZE HEBBEN DE VENSTERBANK PLANK NOOIT GELEVERD. Dus heeft de monteur dit gewoon uit een stuk wat erover was gehaald.
  DIT IS VOOR MIJ EEN GROTE NACHTMERRIE. vannacht om 1 uur eindelijk in slaap gevallen en nu weer wakker. Had ik nou maar ALLEEN de apparatuur vervangen in mijn oude keuken, wat wij in eerste instantie wilden doen. En alle uren die ik vrij heb moeten nemen!

  M uit P geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van M uit P:

   Beste heer/mevrouw,

   Wat een vervelende situatie. Graag ontvang ik uw ordernummer via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik u zo spoedig mogelijk van dienst kan zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 408.   schrijft over Keukenkampioen:
  leuke ontvangst, mooie showroom, goed advies en een prachtige ontwerp. Helaas gaat onze verhuizing niet door ivm het niet kunnen verkopen van onze huis. Ik heb dit ook al telefonisch gemeld bij jullie medewerker. Zodra decimalen veranderen komen wij zeker bij jullie terug.

  helaas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van helaas:

   Beste meneer, mevrouw,

   Hartelijk dank voor het plaatsen van uw ervaring. Hopelijk zien we u in de toekomst nog eens terug!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 409.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ter oriëntatie voor een nieuwe keuken kwamen we bij de keukenkampioen Cruquius terecht. We werden hartelijk ontvangen door T. We stelden onze “droomkeuken” samen om te kijken wat het ons uiteindelijk zou gaan kosten. T berekende alles voor ons uit, en uiteindelijk ging er nog 40% korting af. Wij vonden het uiteindelijke bedrag nog behoorlijk prijzig en dhr. T ging voor ons onderhandelen of er nog wat van de prijs af kon. Na uiteindelijk een uur of 2 daar te zijn geweest besloten wij om alsnog verder te gaan kijken bij andere zaken. Dit omdat we nog nergens anders waren geweest. Dhr. T deed toen erg vervelend en opdringerig, hij had er al die tijd ingestoken en aandacht aan geschonken. Mijn man heeft het uiteindelijk ondertekend zeer tegen mijn zin in, en achteraf met heel veel spijt. Wij konden er alsnog onderuit als we zouden twijfelen….dus niet! Wij zaten er dus aan vast!
  Ik weet dat dit zeer stom was, maar door die druk is dit ons overkomen. Er werd ons tijdens dat gesprek door T van alles beloofd. Een goede oven/ magnetron voor 200,00 euro minder dan de orginele prijs, een koolstoffilter gratis enz. De keuken is 18 Sept geplaats, helaas wachten we nog steeds op het koolstoffilter. Gratis krijgen wij hem iig niet, omdat het nergens zwart op wit staat. Wij voelen ons door T gemanipuleerd, hij heeft ons dingen beloofd die hij niet is nagekomen. Verder bleken de bovenkastjes op een andere plaats te komen hangen dan wat zowel mijn man als ik hadden begrepen. Verder hebben we nu een “dodehoek” in onze keuken wat ons van te voren ook niet was verteld. Dit ook doordat het allemaal veel te snel is gegaan….Vanmiddag gebeld over de levering van het koolstoffilter? 10 dagen geleden besteld. Toen bleek nota bene dat dit wel eind oktober zou worden. Het is hun fout en nu kunnen ze het niet inplannen ook nog. Ik word hier zo moe van! Wij raden niemand de keukenkampioen aan. Helaas wij hadden het heel graag anders gewild.

  Sandra geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Sandra:

   Beste mevrouw,

   Ik vind het vervelend dat u geen goed gevoel heeft overgehouden aan uw keuken! Dit is natuurlijk niet waar we voor staan. Graag ontvang ik uw ordergegevens via webcare@keukenkampioen.nl zodat ik uw order kan inzien en uw melding kan oppakken.
   Alvast bedankt.

   Met vriendelijke groet,
   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 410.   schrijft over Keukenkampioen:
  Hallo Keukenkampioen 28-09-2015

  Wij hebben 18 sept. jongstleden een keuken bij u gekocht in Utrecht, daar was een verkoper, hij vertelde van de actie over de apparatuur, maar we hebben nooit iets vernomen van een 1,- euro montage die we nu via de tv te zien krijgen, het was misschien toen ook nog niet geldig, maar wel jammer we hadden er anders graag gebruik van willen maken, wilde ik toch even kwijt aan u.

  Met vr.gr. A. Aantjes uit Woerden

  Aantjes geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Aantjes:

   Beste meneer, mevrouw Aantjes,

   Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Helaas zijn onze verkopers niet op de hoogte van de aankomende acties en kunnen zij u hierover dus niet inlichten. Toch wil ik u danken voor uw melding.
   Ik wens u alvast veel kookplezier!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 411.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen, kampioen in keukens. Niets is minder waar. Goed geholpen tijdens het uitzoeken van de keuken. Met daadwerkelijk iemand die verstand heeft van keukens en ook nog goed kan stijlen, een mooie keuken ontworpen. Op basis van de tekeningen van ons huis, wist hij wel wat moois voor ons te maken. En dat is hem zeker gelukt. De keuken zit inmiddels een maand in onze woning en we zijn er erg tevreden over. Het past inderdaad goed bij de stijl van de rest van het huis. De moderne greeploze keuken lijkt maakt de keuken een mooi geheel met de woonkamer. Mag ook wel, want het heeft ons wel wat centen gekost. Maar de prijs heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Er wordt bijna meer geleefd in de keuken dan in de rest van het huis, sinds de nieuwe keuken is geplaatst.

  V. Laarhoven geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van V. Laarhoven:

   Beste meneer, mevrouw van Laarhoven,

   Bedankt voor uw positieve ervaring. Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent.

   Heel veel kookplezier gewenst!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 412.   schrijft over Keukenkampioen:
  De keuken is afgelopen week binnengekomen en na een eerste inspectie bleek er een grote vlek op het aanrechtblad te zitten. Wij hadden in de winkel juist dit aanrechtblad aangeraden gekregen omdat hier niet zoveel (grote) vlekken op zouden zitten als bij natuursteen. Wij zijn hiervoor terug naar de winkel gegaan maar deze raadden ons aan om de klantenservice te bellen. Dit uiteraard gedaan, waarna deze ons niet kunnen helpen en wij volgens hun naar de winkel moeten gaan. We worden steeds ergens anders heen gestuurd en niemand wil ons hiermee helpen.

  Dominique van Gaalen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Dominique van Gaalen:

   Beste mevrouw van Gaalen,

   Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat er een probleem is ontstaan met uw werkblad. Ik help u graag verder. Kunt u mij uw ordernummer doosturen via webcare@keukenkampioen.nl? Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 413.   schrijft over Keukenkampioen:
  De tijd van de vekoper is belangrijker dan de tijd van de koper. Dat is het eerste signaal. Na even rondgekeken te hebben hadden we snel een idee hoe de keuken er uit moest zien.
  De verkoper begeleide ons geod naar de juiste materialen en mogelijkheden. Nieuwsgierig naar de prijs van ons wensen…Op naar de tekentafel. Daar begon het gekonkel. Voordat er getekend wordt eest willen weten wat we te besteden hadden. Andrrs werd er niet ontworpen. Wij wilden juist weten of wij wilden besteden wat kk op onze wensen zou aanbieden. Voordat het potlood op papier kwam hebben we tig keer gehoord dat de keuken duurder zou worden dan de show keuken. De actieprijs van 40% korting en 1euro instalatie (tsjah wij zijn onnozel) kon nog verlengd op zaterdag nog een week verlengd worden coulancehalve. Wij hebben niet veel op met aanbiedingen en acties als we de basisprijs niet weten of kunnen vergelijken. Een week later hebbe we een lullig 3d tekeningetje gekregen ipv een prijs of een offerte. We moesten maar weer kangs komen. Gereageerd dat wij de prijs wilden weten. Toen moesten we langskomen omdat de apparatuur niet duidelijk was. Dan maar een prijs zonder apparatuur. Niets meer van gehoord. 3 weken later kregen we een aanbieding via de telefoon… met een mooie korting. Dit heb ik vriendelijk afgewezen, omdat deze ons nog steeds niet duidelijk was…wat een bende. Ook wij zijn in veendam aanbeland en in een prettige omgeving gekomen waar geluisterd wordt naar wensen.

  Echt op zoek! geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Echt op zoek!:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u dit gesprek op een negatieve manier heeft ervaren. Dit is niet onze bedoeling geweest. Mocht u nog met ons in gesprek willen gaan hoor ik dat graag! U kunt mailen via webcare@keukenkampioen.nl.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 414.   schrijft over Keukenkampioen:
  Door de tv commercial aangetrokken om naar de keukenkampioen te gaan voor een nieuwe keuken. Dit dachten meer mensen, want het was ontzettend druk in de winkel. Met een kopje koffie ben ik in de ‘wacht’ gezet tot een verkoper me kon helpen. Dit duurde lang, maar gaf wel aan dat ze wel de tijd nemen voor de klanten die ze helpen. Zo ook namen ze de tijd voor mij om me te helpen bij het maken van een keuze voor de juiste keuken. Vele opties doorgenomen en uiteindelijke gekozen voor een trendy strakke rode keuken, afgewerkt met een wit blad en chromen kleurige handgrepen en rvs apparaten. Aangezien ik graag andere apparaten in de keuken wil, dan de apparatuur die in eerste instantie bij deze keuken worden geleverd, liep de prijs wel snel op. Uiteindelijk toch tot een mooie prijs weten te komen met de verkoper. De keuken werd snel geleverd en gemonteerd. Hier hoefde ik gelukkig niet zo lang op te wachten. De monteurs waren een beetje humeurig maar ze hebben het mooi afgeleverd en alles goed geïnstalleerd.

  Luicie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 415.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij binnenkomst werden we aangesproken en we vroegen of we even rond mochten kijken dat was geen enkel probleem.Daarna spraken we een verkoper aan of hij tijd had voor ons dat was geen probleem. Ik denk dat hij ongeveer 3 uur met ons is bezig geweest in een hele goede
  en vakkundige sfeer.We hebben een keuken gekocht en vertrouwen er op dat het inmeten,het vervoer en de montage in dezelfde goede sfeer gaat verlopen.Kortom we hebben prettig zaken gedaan met koffie en appel flap.

  C de Bie geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 416.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ervaring keukenkampioen Almelo: WIj zijn heel erg tevreden over het verloop van de bestellingen en plaatsing van de keuken. De keuken is 3 en 4 September geplaatst door een monteur die nauwkeurig en precies te werk ging. Bij de levering 2 September van de Keukenonderdelen was alles geleverd. Nu gaat er meestal wel wat mis met een keuken en we kregen dus 3 September een SMS dat de ingeplande monteur ziek was. Keukenkampioen heeft direct een andere monteur ingepland en die kwam een half uur later. Alles is naar behoren geplaatst. WIj zijn heel erg tevreden.

  Klaasen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 417.   schrijft over Keukenkampioen:
  Binnenkomst op winkel Stadionweg was prettig. De dame P. stond ons rustig en netjes te woord. Na verloop van tijd verwees P. ons naar K. Hij is ook bij ons thuis geweest op de fiets. Hij heeft het voor elkaar gekregen om in een kleine keuken heel veel te proppen, zonder dat er ruimte verloren ging. Heel fijn. Goed advies. Het monteren is gedaan door een monteur, zouden er twee moeten zijn, ik was thuis en heb geholpen met de apparaten ?.
  Wel goed geplaatst. Verkeerde spoelbak geleverd, maar binnen 2 uur de juiste geleverd door koerier. De volgende dag 2 monteurs gehad om het restant af te werken, was toch nog veel werk, keurig afgehandeld. Alleen het afleveren van de keuken op vrijdag was veel later, en over de reden blijkt later is gelogen door de klantenservice. Al met al tot nu toe een prima keuken.

  Roel Hopstaken geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 418.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ben benieuwd of mijn reactie ook geplaatst wordt.
  Na een afspraak te hebben gemaakt en digitaal onze keuken tekening te hebben toegestuurd om bij het eerst komende gesprek goed voorbereid te zijn gingen wij met volle moed naar Groningen. Aangekomen werden we verwezen naar een plaatsje aan de “koffie” tafel. Geen bureau waar we e.e.a. konden bespreken na een al niet goed voelend gesprek werd ons gevraagd wat voor bedrag we wilden besteden. Ook wij laten niet het achterste van de tong zien en noemden een bedrag ongeveer twee duizend euro lager dan we in ons achterhoofd hadden. Toen was het helemaal gedaan met de “pret” Werden we nog meegenomen naar een aanbieding keuken voor 15.000 euro. Dit waren we minsten kwijt en voor een lager bedrag moesten we maar snel naar de keuken firma’s gaan die goedkoper konden.
  Wel nu dat hebben we gedaan.
  We hebben twee gevonden in Veendam die onder de tien duizend euro uitkwamen.
  Vriendelijke groeten meneer van de keukenkampioen.

  egbert geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van egbert:

   Beste Egbert,

   Bedankt voor uw bericht. Uw feedback stel ik zeer op prijs en vind het vervelend te horen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen.

   U geeft aan elders te zijn gaan kijken. Ik wil u succes wensen met de zoektocht naar een nieuwe keuken. Mochten we u nog van dienst kunnen zijn hoor ik dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 419.   schrijft over Keukenkampioen:
  Via een familielid bij de keuken-kampioen terecht gekomen. Aangezien zij vol lof was over dit bedrijf, heb ik mij ook met ze ingelaten (bij dezelfde vestiging).

  Het uitmuntend verlopen proces is praktisch vlekkeloos verlopen. Het uitzoeken + ontwerpen van de keuken en de installatiehulp die alles in orde heeft gemaakt.

  Mieke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Mieke:

   Beste mevrouw,

   Wat leuk dat u op aanraden van een familielid bij ons terecht bent gekomen. Heel veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 420.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ondanks de lastige maatvoering en ongelijke hoeken in onze keuken is er een redelijk goede oplossing bedacht.

  De uiteindelijke keuken is dankzij perfect advies van de verkoper toch een kunststof deurtje gewrden. Gelukkig geen hoogglans. Dit deurtje bleek zeer gevoelig voor krassen.

  Anita geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Anita:

   Beste Anita,

   Leuk dat u de advisering in de winkel zo waardeert en zo samen met uw adviseur tot een mooi eindresultaat bent gekomen.

   Veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 421.   schrijft over Keukenkampioen:
  In vergelijking met de oude Bribus keuken is de aangemeten Steinhaus keuken gewoonweg geweldig. Door de helpende hadn van mijn adviseur is er een stijlvolle hoogglans antraciet keuken geplaatst.

  Ik raad Keukenkampioen aan iedereen aan!

  Kampioenklant geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Kampioenklant:

   Beste heer/mevrouw,

   Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over uw aankoop! Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen.

   Ik wens u veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 422.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij keuken kampioen Den Bosch langs geweest voor een nieuwe keuken. Na aardig wat strubbelingen eindelijk een juist ontwerp met ook eindelijk een passende (afgesproken) prijs gekregen. Onze contactpersoon was uiteindelijk filiaalmanager. Nu kunnen we eindelijk gaan vergelijken met de concurrent!

  Worden we na twee dag gebeld, door een verkoper van Keuken Kampioen Den Bosch! U ontvangt een cadeau van ons!! Wanneer kunnen we hier een afspraak over maken!

  Nou dat klinkt mooi! Ik vraag tweemaal voor de zekerheid, ik ontvang dus een cadeau van jullie zonder dat ik een keuken bestel bij jullie! Tweemaal word ja gezegd.

  Ik kom langs in de winkel voor het cadeau………..word mij verteld door de filiaalmanager dat het cadeau natuurlijk alleen gegeven word als ik nu mijn handtekening zet!!!!

  Ik leg nog een keer het hele verhaal uit, maar hij weet daadwerkelijk echt niet wat zijn personeel allemaal afspreekt en belooft!

  Uiteindelijk was het voor mij helemaal over en ben ik weg gegaan. Nadat ik natuurlijk uitdrukkelijk had gemeld wat ik van deze actie vond!

  Thijs geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Thijs:

   Beste meneer,

   Bedankt voor uw bericht. Inmiddels is er telefonisch contact met u opgenomen en is de situatie besproken. Er is samen met u gekeken naar een oplossing. Mocht u nog vragen hebben verneem ik dat graag!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 423.   schrijft over Keukenkampioen:
  27 augustus. Nieuwe keuken uitgezocht.
  Met behulp van verkoper menno .nam
  Voldoende tijd om uitleg enz.
  Zeer spraakzaam erover.
  We hopen op een snelle levering van de keuken

  Groet. George kreischer
  Uit schiedam

  george kreischer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van george kreischer:

   Beste meneer Kreischer,

   Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen.

   Alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 424.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ik ben twee keer bij de keukenkampioen geweest. De eerste keer zonder en de tweede keer met afspraak. Mijn oog was gevallen op een keuken in de showroom. De eerste keer werd gezegd dat die keuken onder de actie met o.a. gratis montage viel, en met de aanpassingen die ik wenstte ongeveer 4000 Euro zou kosten. De tweede keer werd iets heel anders gezegd. Die keuken viel niet onder de actie en de kosten zouden veel hoger uitkomen. Dit vind ik verwarrend. Ook jammer dat ik een afspraak had om een offerte te krijgen voor een keuken met en zonder actieprijs, maar heb het niet gekregen.

  Mim geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Mim:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te lezen dat dit niet goed naar u toe is gecommuniceerd. Ik hoor graag in welk filiaal u bent geweest. Kunt u dit samen met uw gegevens doormailen naar webcare@keukenkampioen.nl? Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 425.   schrijft over Keukenkampioen:
  Binnen ons gezien de laatste 5 jaar reeds 4 keukens bij deze zaak gekocht. Nu van een koude kermis thuis gekomen. Na 10 dagen nog geen offerte. Mail gestuurd; geen reactie. Gebeld, gegevens onvindbaar!! Eindelijk kwam er een tekening, gegevens blijkbaar gevonden. Na emailverkeer eindelijk een offerte. Men wil je maar aan de tafel hebben voor de handtekening, terwijl alles bekend was, apparatuur, keukenindeling, blad enz. Volgende keuken zal dus waarschijnlijk niet hier vandaan komen. Om over de 3 beloofde wooncheques maar te zwijgen die beloofd waren bij de offerte.

  peter geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van peter:

   Beste Peter,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring. Spijtig te horen dat u geen offerte heeft ontvangen. Ik hoor graag ik welk filiaal u bent geweest zodat ik kan kijken waar het mis is gegaan. Kunt u dit samen met uw gegevens doorsturen via webcare@keukenkampioen.nl?

   Alvast bedankt.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 426.   schrijft over Keukenkampioen:
  Ik heb 2 maanden geleden een mooie keuken gezien van 7900 euro bij de keukenkampioen in Middelburg. Ik ben vorige week terug gegaan i.v.m. de actie 40 procent korting plus montage 1 euro plus een tv. Wat blijkt, de keuken kwam nog duurder uit incl de korting van 700 euro voor het niet afnemen van de tv.
  Als reactie kreeg ik: de 40 procent korting is er altijd al af. Dacht u nu echt dat er deze week nog 40 procent af gaat? Dit is een lokkertje om mensen in de winkel te krijgen, zei de verkoper. Ik vind dit misleidende reclame. Dus weet dat de prijzen iedere dag hetzelfde zijn en dat er geen korting is.
  Ook met de prijzen van apparatuur lijkt iets mis. Ik had een berekenformulier meegevraagd, waarop de berekening van de keuken uitgewerkt was. I.p.v 7900,00 kwam de keuken uit op 14.000 euro waarvan de 40 procent nog zou afgaan. Bij thuiskomst had ik wel de potloodtekening van het ontwerp, maar de berekening was niet meegegeven. Ik zeg niet kopen, totdat u echt zeker weet dat u niet bent beetgenomen.

  Jolanda geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Jolanda:

   Beste Jolanda,

   Bedankt voor uw bericht. Vervelend dat dit zo naar u is gecommuniceerd. Dit is zeker niet waar Keuken Kampioen voor staat. Excuses voor de ongemakken. Mochten we u nog van dienst kunnen zijn, wellicht in een ander filiaal, horen wij dit graag.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 427.   schrijft over Keukenkampioen:
  Het idee was om onze keuken te kopen bij Ikea keukens, maar we schrokken wij nogal van de prijzen daar. Keukenkampioen had dezelfde keuken nog goedkoper, daar wist de verkoper ons van te overtuigen.

  Meerdere keren terug geweest en nogal wat wijzigingen aangebracht aan het plan. Communicatie met het hoofdkantoor verliep perfect en de montage is door kerels gedaan die echt genoten van hun vak. Wij zijn zeer tevreden!

  Lia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Lia:

   Beste Lia,

   Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

   Geniet van uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 428.   schrijft over Keukenkampioen:
  Dmv de brochures in de winkel terecht gekomen. De eerste indruk is goed.

  H Valk geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van H Valk:

   Beste meneer/mevrouw Valk,

   Bedankt voor uw compliment! We zien u graag nogmaals terug in onze winkel.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 429.   schrijft over Keukenkampioen:
  Onze keuken mocht 9000 euro kosten. Bij vergelijking van de offertes van meerdere winkels bleek de keukenkampioen veruit het goedkoopste. Ondanks e stroeve onderhandelingen zijn we tevreden over het resultaat.

  Lindsey geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Lindsey:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Veel kookplezier gewenst!

   Met vriendelijke groet,
   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 430.   schrijft over Keukenkampioen:
  Bij Keukenkampioen binnengelopen om ons te oriënteren over een nieuwe keuken met gebruiksgemak.
  Het gesprek was goed en er werd met ons meegedacht.
  Er werd een uiterste prijs neergelegd, maar de verkoper wilde wel graag dat we gelijk tekenden, want hij wilde ons graag als klant. Daar wij niet over een nacht ijs gaan, want je hebt het niet over een pakje boter hebben wij dit niet gedaan.
  We hebben de tekening meegenomen en prijzen en maandag zouden wij een 3D tekening per email ontvangen. Donderdag zou de verkoper ons bellen over ons gesprek.
  Bij nakijken tekening bleek dat er verkeerde maten waren ingetekend waardoor de keuken 1 meter groter was dan de beschikbare ruimte.
  De optelling van de prijzen klopte niet en er was bijna € 2000,00 verschil in ons nadeel. Hierbij is dan ook nog geen rekening gehouden met verkeerde kasten dus dan wordt de prijs nog lager.
  Maandag geen 3D tekening dus hebben wij donderdag tegen de verkoper gezegd dat we niet verder gingen met hem en bij een andere zaak gaan kijken. Het vertrouwen was er niet meer helaas.
  Van andere mensen in onze omgeving hadden we juist goede reacties gekregen over de Keukenkampioen, maar wel in een andere plaats.

  Else geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Else:

   Beste mevrouw,

   Bedankt voor het plaatsen van uw review. Ik vind het erg vervelend om te moeten lezen dat u het vertrouwen bent verloren in Keuken Kampioen. Wij nemen uw ervaring dan ook zeker mee om ons traject verder te optimaliseren. Mocht ik u toch nog ergens mee kunnen helpen kunt u altijd een email sturen naar webcare@keukenkampioen.nl.
   Met vriendelijke groet, Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 431.   schrijft over Keukenkampioen:
  Kocht keuken in Breda. Helaas schreef verkoper verkeerde keukenblad hoogte op (standaardhoogte ipv 95cm). Dit was me bij ondertekening van offerte niet opgevallen. Hier kwam ik pas achter toen keuken geplaatst werd. Ik heb om offerte gevraagd om deze keuken op goede hoogte te brengen. Daar heb ik vijf keer voor moeten bellen. Er is tot twee keer gezegd dat de offerte verstuurd was (per post). Uiteindelijk heb ik geëist dat ze het maar per mail moesten sturen. De papieren versie is nooit aangekomen…..
  Lampjes zijn al stuk, kastje komt al van de muur. Dat kan gebeuren, waar gewerkt wordt gaat wel eens wat fout. Sois. Maar los het dan netjes op. Laat mensen niet tien keer bellen en kom je afspraken na!
  Tien dagen geleden offerte voor ophogen van de keuken en herstel bevestiging kast, per mail en per post toegestuurd met verzoek tot bevestiging van ontvangst en montagedatum. Weer niets gehoord. Opnieuw gebeld: ze wisten van niets, meneer die er over gaat is met vakantie… Etc. Wat een amateurisme. Is dit nu een klantenservice van een grote firma? Zo net weer, voor de derde keer dus, de ondertekende offerte en vragen/afspraken op de mail gezet. Weer naar iemand anders op de klantenservice. Ben benieuwd of het nu wel werkt. Advies voor de leiding van de Keukenkampioen. Pas op uw zaak. De klantenservice is allesbehalve wat de naam suggereert! Met de wetenschap van nu had ik vwb de keukenleverancier een andere keuze gemaakt.

  Marco Bastiaansen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Marco Bastiaansen:

   Beste meneer Bastiaansen,

   Bedankt voor uw bericht.

   Spijtig te vernemen dat u geen goede ervaring heeft met Keuken Kampioen. Inmiddels is er vanuit de klantenservice een afspraak met u gepland en gaan we er van uit dat alles netjes wordt opgelost.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 432.   schrijft over Keukenkampioen:
  Goed geholpen door onze adviseur die echt verstand van zaken lijkt te hebben. Samen goed nagedacht over het totaal plaatje.

  Wanneer de levering dichterbij komt hoop je dat het allemaal goed komt. Tijdens de plaatsing hebben we er door de ervaren monteur geen seconde meer het gevoel gehad dat er wat mis zou gaan.

  Ben geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Ben:

   Beste Ben,

   Bedankt voor uw compliment! Goed te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.

   Veel plezier met uw nieuwe keuken.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 433.   schrijft over Keukenkampioen:
  Omdat we ons goed wilden oriënteren op een keuken voor onze nieuwbouwwoning, hebben we meerdere zaken bezocht. Eén daarvan was Keuken Kampioen in Duiven.

  We werden vriendelijk geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Wij gaven aan geen C-merk apparatuur te willen en gelakte kastjes ipv. folie of kunststof, maar volgens de verkoper lag dit ver boven ons budget. Daarop stelden wij onze eisen bij, in de hoop dichter bij ons budget uit te komen. De verkoper noemde vervolgens -voor een keuken met C-merk apparatuur en foliekastjes, die dus alsnog niet helemaal naar onze wens was – een prijs die 4 (!) keer ons budget was. Toen hij (na onderhandelingen) de prijs naar beneden bijstelde (en dus nog steeds boven ons budget), kregen we het gevoel als klant niet helemaal serieus genomen te worden. We wisten dat onderhandelen er in de keukenbranche bij hoort, dat de marges groot zijn en dat de welbekende marketingtrucjes uit de kast zouden worden getrokken (lees: “Hiervoor moet ik echt even bellen met de regiomanager”), maar het extreme prijsverschil en het relatieve gemak waarmee de prijs omlaag te krijgen was, deed ons vermoeden dat we alsnog niet de beste deal kregen.

  Bij een andere keukenzaak werden we gelukkig wel serieus genomen. Daar kregen we voor bijna hetzelfde bedrag exact dezelfde keuken, maar dan incl. A-merk apparatuur én gelakte keukenkastjes. Toen we dit telefonisch lieten weten aan de verkoper bij Keuken Kampioen, was zijn antwoord: “Tja, die prijs had ik u ook kunnen bieden. Maar goed.” De klant krijgt het gevoel dat hij een enorme besparing heeft gerealiseerd, terwijl hij alsnog veel te veel betaalt – wat zijn wij blij dat we niet voor dit bedrijf hebben gekozen!

  MCS geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van MCS:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het delen van uw ervaring, dit stel ik zeer op prijs.

   Spijtig te vernemen dat u niet naar wens bent geholpen in onze showroom, excuses hiervoor. We zullen uw verhaal zeker meenemen in ons verbetertraject.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – webcare Keuken Kampioen

 434.   schrijft over Keukenkampioen:
  Wij ging vrij blijvend in de zaak kijken maar al snel gingen ze op ons in om even een tekening te maken enzovoort..!
  Uit eindelijk getekend voor een keuken die we eigenlijk toch niet willen. We hebben toen die zelfde avond gemaild dat we er van af zien waar op de volgende ochtend gelijk gebeld werd met het zeggen dan er dan 30%betaald moet worden. Terwijl de keuken nog niet besteld is en nog geen bestelling van is gedaan omdat we hem op afroep hadden gezet.
  Ook hebben we ons niet de voorwaarden laten lezen of überhaupt laten zien!!!
  Na heen en weer gebeld te hebben zeggen ze uit eindelijk dat we een contract hebben waar we niet onder uit kunnen.
  Dit kan toch niet als je binnen 24 uur aan geeft het te willen annuleren..?

  De lange geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van De lange:

   Beste heer/mevrouw,

   Bedankt voor het schrijven van uw review, dit stel ik zeer op prijs.

   Spijtig te vernemen dat u de keuken niet wenst af te nemen. Graag ontvang ik uw ordernummer zodat ik u verder kan helpen. U kunt deze mailen naar webcare@keukenkampioen.nl.

   Alvast bedankt!

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 435.   schrijft over Keukenkampioen:
  Keukenkampioen heeft mijn wensen inzichtelijk gemaakt en deze gestructureerd in een prachtig ontwerp. Toen de keuken eenmaal was besteld bleef het contact met Keukenkampioen ook goed. Er rezen een aantal vragen over de oude keuken en het leidingwerk. Ook toen zijn we goed te woord gestaan en hebben we nuttige tips gekregen.

  Het monteren is secuur en goed uitgevoerd en het resultaat is precies de keuken die we voor ogen hadden. Ons advies is: wanneer u een keuken nodig heeft, kijk bij de Keukenkampioen.

  Lucie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Lucie:

   Beste mevrouw,

   Hartelijk dank voor uw compliment! Het doet mij erg goed te horen dat u tevreden bent over de aanschaf van uw keuken.

   Ik wens u namens Keuken Kampioen veel kookplezier toe.

   Met vriendelijke groet,

   Jordy – Webcare Keuken Kampioen

 436.   schrijft over Keukenkampioen:
  Uitgebreid te woord gestaan in de Keukenkampioen winkel. De adviseur heeft mijn keukenruimte prachtig ingedeeld. Hulde voor de creativiteit.

  Ven M. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Ven M.:

   Beste meneer, mevrouw,

   Bedankt voor uw positieve beoordeling. Erg leuk om te lezen.

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 437.   schrijft over Keukenkampioen:
  Eigenlijk viel onze keuze niet op de Keukenkampioen. De offerte die wij eerst lieten maken kwam elders veel hoger uit (Ruim 3000 euro_ ) Jammer, want wij hadden in eerste instantie voor dat bedrijf gekozen.

  Dan kan je eigenlijk maar een ding doen en dat is verder kijken. Bij ons in de stad zitten wel vrij veel keukenwinkels. Inmiddels hadden wij de Keukenkampioen al gesproken door de brochure. Met de offerte zijn we daarom toch naar de Keukenkampioen gegaan. De eigen fabriek in Duitsland sprak ons namelijk erg aan. Het ontwerp van de rivaal werd meteen bij binnenkomst door de verkoper bekritiseert. Ondanks de opmerkingen van de man hebben wij besloten het keukenontwerp vrijwel identiek te houden.

  Toen bij en vervolg de prijs op tafel kwam en het spel van onderhandeling voorbij was, hebben wij na het bezoek van 3 winkels eindelijk de handtekening gezet. De keuken was een stuk voordeliger en alles is goed verlopen.

  Vroegindeweij geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  • Webcare Keuken Kampioen  reageert op de beoordeling van Vroegindeweij:

   Beste meneer, mevrouw,

   Bedankt voor uw positieve reactie. Erg leuk om te lezen dat uw keuze uiteindelijk op Keuken Kampioen is gevallen.
   Alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

   Met vriendelijke groet,

   Thomas – Webcare Keuken Kampioen

 438.   schrijft over Keukenkampioen:
  na het laten tekenen van de keuken ging het over de prijs. Deze bleek meer dan het dubbele als bij een concurrent, na 3 bezoeken en er een paar uur over praten was de prijs van 23K naar 11K gegaan. Waarom niet gewoon een reele prijs afgeven??? Ik heb mijn apparatuur gegoogeld en wist zo de prijzen wel, bij Keuken Kampioen werd gedaan alsof ik heel veel korting had gekregen wat natuurlijk de grootst mogelijke onzin is.

  Ik heb gekozen voor zelf plaatsen, aangezien dit tijdens mijn verbouwing meer flexibiliteit gaf en er weer E1200 van de offerte afging.

  Nadat de keuken geleverd is was er bijzonder veel beschadigd. Dit werd allemaal wel vervangen. Van de 8 laden 5 stuks beschadigd, daarnaast nog een kastdeur en een vulstrook. Weer een hoop gezeik maar ok, t was geregeld. Mijn kook eiland plaatste ik als laatste, en bij het verwijderen van de piepschuim op het corpus materiaal bleek dit helaas ook beschadigd. Beschadigen moet je binnen een week melden, dus nu ben ik te laat. Ik had alle kasten e.d uitgepakt maar mijn corpus materiaal en plinten niet.

  Nu enige tijd laten is er al een rail geleider van een la stuk, en ook bij mijn lade kast van mijn kookeiland hangt een lade scheef. Maaar omdat ik zelf geplaatst heb moet je betalen voor een monteur. Ik vindt dit ronduit schandalig. Aan de scharnieren etc doe je helemaal niks tijdens het plaatsen. Het service nummer geeft aan dat als je kiest voor plaatsing je dan een garantie bijkoopt en een monteur kostenloos wordt langs gestuurd. Dit is mij in de winkel nooit verteld. Hoewel is het triest vind dat je voor herstel werkzaamheden moet betalen had ik dit wellicht nog als meerwaarde gezien en had ik wel tot plaatsing over willen gaan.