Keukenapparatuur

Keukenapparatuur? Een keuken kopen is een hele klus. Het begint allemaal bij de opstelling en het werkblad. Wanneer deze aspecten besproken en gekozen zijn is het tijd om te gaan kijken naar de keukenapparatuur die het beste bij uw wensen en/of budget passen. Bekijk hier de belangrijkste apparatuur voor in uw keuken en de nieuwste trends.

Doe inspiratie op voor de nieuwste keukenapparatuur met de gratis keukenbrochures.
Bekijk hier >>> de goedkoopste keukens van het moment bij de meest voordeligste keukenzaak van Nederland.

 

Keukenapparatuur nodig?

Een belangrijk aspect van uw nieuwe keuken is uiteraard de apparatuur. Welke keukenapparatuur is volgens u onmisbaar in uw nieuwe keuken? Een vaatwasser? Oven of magnetron? Koelkast? Afzuigkap? Kooksysteem? Losse apparatuur of inbouw? Kijk onderstaand voor alle informatie, prijzen en de nieuwste trends op gebied van keukenapparatuur.

 

Kookplaat

Een kookplaat zoals bijvoorbeeld een gasfornuis, is onmisbaar in de keuken. Tegenwoordig hebt u al legio mogelijkheden in allerlei verschillende kookplaten en kooksystemen. Maar zijn de voor en nadelen? Wat kost het precies? Kijk hier voor alle informatie betreft de verschillende kookplaten.

Gratis keukenbrochures

Keuken apparatuurOntvang nu de gratis keukenbrochures in huis met meer dan 500 pagina’s aan inspiratie, informatie en tips die u helpen bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

De brochures staan tevens boordevol met keukenapparatuur. Alle soorten, merken en prijzen kunt u hier vinden. Ontvang nu de gratis keukenbrochures al snel binnen een paar dagen bij u thuis. Vraag de gratis keukenbrochures nu aan en profiteer.

 

Afzuigkappen

Naast een kooksysteem is een goede afzuiging van de kookdamp ook belangrijk. Zo vermijd u nare kook luchten die zich verspreidden door het hele huis. Er zijn ontzettend veel soorten en maten afzuigkappen te verkrijgen.

Zo hebben de meeste keukenopstellingen en verschillende keukendesigns enig sinds een eigen soort model afzuiging. Bij een strakke design keuken hoort bijvoorbeeld een strakke design afzuigkap. Dit zorgt ervoor dat de onderdelen goed bij elkaar passen en de keuken één geheel blijft.

 

Wat kost een afzuigkap?

– Een goedkope afzuigkap van redelijke kwaliteit hebt u al voor zo’n 100 euro. Wilt u nu een grotere, betere en krachtigere afzuigkap dat moet u denken aan een bedrag van rond de 400 euro.

 

Nieuwste trend keukenapparatuur in afzuigsystemen

Er is een revolutie in opkomst in keukenapparatuur op het gebied van afzuigkappen. Het Bora afzuigsysteem. Deze geweldige uitvinding wordt in uw keukenblad gebouwd.

Het is een ongelooflijk sterk afzuigsysteem dat vrijwel alle damp en nare kook luchten vangt en wegtrekt uit de keuken. Het Bora systeem is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd. Met de apparatuur en de installatie ervan moet u al gauw denken aan zo’n 3.000 euro.

Bora heeft 3 productlijnen. Voor de particuliere markt is er Basic en de classic lijn. De professional lijn is meer bedoeld voor de zakelijke markt. Hoe hoger de lijn hoe uitgebreider, sterker en luxer het systeem.

Over het geluid hoeft u zich geen zorgen te maken. Zoals ze Bora zelf zeggen “Een Bora systeem op de hoogste stand maakt nog minder geluid dan het bakken van een steak.”

Alle kookdamp en vet wordt het filter ingezogen. Ook met het schoonmaken is hier aan gedacht. Het enige wat u hoeft te toen is het filter er gemakkelijk uit te halen en zo de vaatwasser indoen. Alles is ontworpen voor uw kookgemak.

Zoals u hieronder kunt zien is de Bora afzuiging in de kookplaat geplaatst. De kookdamp word direct vanaf de pannen de afzuiging in gezogen.

Bora afzuiging keukenapparatuur

 

Oven, magnetrons en combi’s

Ook in ovens, magnetrons en combi’s is er meer dan genoeg keuze. Hoeveel ruimte hebt u in de keuken? Wanneer u een kleinere keuken of kleinere ruimte ter uw beschikking hebt is het verstandig om te kijken naar een goede combi magnetron.

Dit bespaard u namelijk veel ruimte, omdat u in dit geval 1 apparaat heeft met een oven functie en een magnetron functie. U hebt de keuze uit een inbouw of een losse combi magnetron.

 

Wat kost een oven, magnetron, of combi?

– Een losse combi magnetron heeft u al voor tussen de 100 en 200 euro. Een inbouw combi magnetron is daarentegen wat duurder. De gemiddelde prijs van een inbouw combi magnetron is ongeveer tussen de 400 en 450 euro.

– Een losse oven heeft u al voor ongeveer 100 euro. Een inbouw oven is daarentegen wat duurder. De gemiddelde prijs van een inbouw oven is ongeveer 500 euro.

– Een losse magnetron heeft u al voor ongeveer 75-100 euro. Een inbouw magnetron is daarentegen wat duurder. De gemiddelde prijs van een inbouw magnetron is ongeveer 450-500 euro.

 

Vaatwasser

Wat altijd optioneel is in een keuken is natuurlijk de vaatwasser. Het is uiteraard geen vereiste, maar wel een handige luxe voor in uw keuken. Nooit meer met de hand afwassen.

Wanneer u naar een vaatwasser gaat kijken moet u eerst de grootte bepalen. Als u bijvoorbeeld alleen woont hebt u waarschijnlijk een minder grote vaatwasser nodig dan wanneer u een gezin hebt met 7 mensen.

De grootte? In- uitbouw? Wanneer het model bepaald is kunt u gaan vergelijken tussen alle verschillende merken die er op de markt zijn. Het is altijd aan te raden om te kijken naar een zeer krachtige vaatwasser.

Op deze manier houdt u iedere keer een schone vaat.
Naast de kracht kan het ook handig zijn om de energiezuinigheid, de programma’s, extra functies, geluidsniveau, waterbeveiliging of zelf kinderbeveiliging te bekijken. Wat zijn uw wensen? En stel de wensen/eisen aan een vaatwasser en neem de machine die het beste bij uw wensen past.

 

Wat kost een vaatwasser?

In vaatwasser is er keuze uit 3 segmenten. Laag, midden, hoog.

Een laag segment vaatwasser hebt u al voor ongeveer 250 a 300 euro.

Voor een midden segment vaatwasser betaald u ongeveer tussen de 500 en 600 euro.

Het hoge segment. De prijzen in het hoge segment lopen snel op. Vanaf 750 euro hebt u al vaatwasser van zeer hoge klasse, maar dit kan oplopen tot ruim 3000 euro.

 

Gratis keukenbrochures aanvragen

Doe inspiratie op voor de nieuwste keukenapparatuur met de gratis keukenbrochures.
Bekijk hier >>> de goedkoopste keukens van het moment bij de meest voordeligste keukenzaak van Nederland.

 

 

Spring naar toolbar