Ervaring Küchentreff Villa Arena

Beoordeling: 1.77 Küchentreff Villa Arena is 13 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1.77 uit 5 sterren.

ervaring Küchentreff Villa Arena? Alle Küchentreff Villa Arena Keukens ervaringen. Van plan bij Küchentreff Villa Arena langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Küchentreff Villa Arena.

Deze winkel is permanent gesloten.

Keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Küchentreff Villa Arena algemene informatie

Küchentreff Villa Arena valt zoals de naam al zegt onder Küchentreff. Bij de zaak staat de klant en zijn wensen in het middelpunt. Er staat er een grote diversiteit aan keukens in de showrooms waardoor u een compleet beeld krijgt van wat er op dit moment gebeurt en in is in de keukenwereld.

Deze winkel heeft een grote diversiteit aan keukenfronten, werkbladen en de modernste en energiezuinige keukenapparatuur. De Küchentreff Villa Arena staat voor prijs, prestatie, advies en service. In Villa Arena is Küchentreff op de derde verdieping gevestigd.

Benieuwd naar informatie en andere handige informatie?

Bezoek de website

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  13 reviews & recensies Küchentreff Villa Arena

  Beoordeling: 1.77Küchentreff Villa Arena is 13 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 1.77 uit 5 sterren.
  1. Alf   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Kitchendiscounter, voorheen Kuechentreff.
   Heb je eindeloos geduld? En ben je mega stress stressbestendig? Koop dan hier je keuken!
   Vorig jaar maart hier prima ontvangen door E vd V. Na enig aandringen van snelle betaling uit mijn bouwdepot werd de keuken uiteindelijk geleverd in juli 2019. Installatie ging prima, maar door dat de monteur alleen kwam is hij toch 11(!) uur bezig geweest.
   Na kritisch kijken naar de keuken waren er een aantal cosmetische dingetjes welke vervangen zouden worden. Daarnaast ook de nieuwe keuken lade welke niet past. Bora strip en een vervangende Quooker en nog wat kleine dingetjes.
   Nu denkt u ah dit los je zo op?
   Nou E. niet. Aan de telefoon (mocht hij überhaupt opnemen want hij is altijd bezig met klanten.. arme mensen) belooft hij van alles en maakt nieuwe afspraken.
   Ik heb heb deze maand 3 afspraken met heb gemaakt maar doordat hij alles op het laatste moment besteld (en dat terwijl hij er al sinds oktober vorig jaar van op de hoogte is) is het tot nu toe wéér verschoven.

   Vandaag zou z’n monteur eindelijk langskomen, eerst s’morgens en toen na 2en, maar ben net door het distributie centrum van Kuechentreff gebeld dat de spullen niet zijn opgehaald.
   Nu dus voor de 4e keer deze maand weer met een kut excuus weg gestuurd gaan worden.

   Helemaal klaar met deze tent en momenteel bezig om juridische stappen te ondernemen hopend dat de Beste E. vd V. mij wel een keer gaat helpen.

   Samenvatting:
   ik heb heb hem talloze keren proberen te bereiken, berichten, mailtjes alles wordt genegeerd tot het laatste moment. Dan worden er concrete afspraken gemaakt welke tot op heden nog steeds zijn uitgebleven.

   Alf geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Tony van den Berg   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Kuechentreff Villa Arena cq Kitchendiscounter.NL
   Advies: Mijdt deze keukenboer, E. is niet in staat een behoorlijke keuken te leveren. Na dat je getekend hebt wordt er niet naar je geluisterd en heeft zijn eigen “planning”, manipuleert, Liegt en bedriegt. trap er niet in.
   Ruim 2 jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij Kuechentreff. We wilde de keuken in de week van half mei 2018 geplaatst hebben. E. had geen monteur die kon plaatsen.
   Op eerste pinksterdag zou de monteur komen…helaas die kwam niet. E. begreep er niets van uiteindelijk heeft het ruim 3 weken geduurd voor dat de keuken (incompleet en met vele gebreken) kon worden geplaatst.
   Een kleine (incomplete) opsomming van wat er allemaal mis is gegaan:
   • E. vond het niet nodig om het keukenblad na dat er gestucte was opnieuw in te meten, gevolg tot 2 x toe een gebroken keukenblad en een beschadigde muur. De stukadoor heb ik zelf betaald en niet vergoed gehad.
   • Afgezaagd keukenblad
   • Afgezaagde keukenkasten omdat een verkeerde maat is besteld
   • Scheve passtukken, niet geplaatste passtukken, eigengemaakte pastukken met kit
   • Scharnieren op verkeerde plaatsen gezet en boorgaten van niet geplaatste scharnieren
   • Zeker 20 dagen zitten wachten op niet na gekomen afspraken. Tijdens die dagen uiteraard gebeld regelmatig werd gezegd dat de monteur onderweg was maar kwam nooit opdagen.
   Ik kan zeker nog 10 incidenten noemen maar laat het hier maar bij. Kort om mijd deze man het gaat je een hoop geld en ergernis kosten als je met hem in zee gaat.

   Tony van den Berg

   Tony van den Berg geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Hennie   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Wat een slechte service!!! Afspraken en toezeggingen maken doet E. met gemak, maar nakomen ervan lukt m niet!!! Ipv de beloofde levertijd van 13 weken werd het bijna 20 weken, waardoor wij met een klein kind in huis ruim 6 weken zonder keuken hebben gezeten!!! Kreeg na veel bellen en klagen een”noodkeuken” dat bestond uit een gammel wasbakje(zonder afvoer of aanrechtblad) een klein koelkastje en een losse kookplaat. Dit alles was de fout vd fabriek in Duitsland..beschadigde keuken waardoor niet geleverd kon worden,en daarna complete keuken zoekgeraakt…toen eindelijk de keuken geleverd werd, werden ook meteen de “leenonderdelen, meegenomen. En nóg was hij niet compleet!! Wéér 6 weken wachten op de ontbrekende delen, maar doordat hij niet helemaal aangesloten kon worden, zaten we alsnog met een keuken waarin niet gekookt kon worden!! Inmiddels staat de keuken, maar wel met een verkeerde wasbak,die niet paste(Villeroy en Boch á 785.-). Die hebben we zelf passend moeten maken. Beloofd werd dat de onkosten van eten bestellen,en gemaakte afspraken met installateur en loodgieter vergoed zou worden en we voor alle stress en ongemak een vergoeding zouden krijgen.de onkosten zijn inmiddels vergoed, maar de vergoeding niet, omdat de fout (natuurlijk) niet bij E. lag, maar bij de fabriek in Duitsland, en zij niet wilden betalen.
   Ik raad iedereen af om bij kuchentreff/kitchen discounter een keuken te bestellen!!!!

   Hennie geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4. S. romviel   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Keuken zou 16 december gemonteerd worden dus gehele keuken eruit. Wordt er zaterdag gebeld er is een miscommunicatie het wordt vrijdag 20 december. Dus al een bijna een week zonder keuken. Vrijdag 20 december is er een halve keuken gemonteerd. Ontbrekend zijn, aanrechtblad, spoelbak, quooker, oven, afzuigkap niet aangesloten, verlichting in bovenkastjes ontbrekend en nog wat kleine dingetjes. Aanrechtblad was beschadigd tijdens transport en oven was zoekgeraakt in magazijn.
   Oven is na vele valse beloftes en veel bellen (meestal zonder opgenomen te worden) en na boos bezoek aan winkel eindelijk geplaatst op 9 januari.
   Aanrechtblad incl. quooker een spoelbak was gelijk (voor de kerst) met spoed besteld en zou uiterlijk eind januari binnen zijn. Na totale radiostilte en geen mogelijk om in telefonisch contact te komen is er 24 januari een afspraak gemaakt om op 27 februari het aanrechtblad gemonteerd worden. Een dag (26 feb)van tevoren in de winkel geweest en alles was goed, alles kwam nu echt in orde. Maar er niets gebeurd zonder enig bericht van meneer van V.

   Hij liegt je constant voor in je gezicht, is niet bereikbaar tenzij je onverwachts in de winkel voor zijn neus staat. Heb zeer grote twijfel of hij het aanrechtblad überhaupt ooit besteld heeft. Wij leven al 2,5 maanden zonder aanrechtblad en een lelijke oude spoelbak zonder quooker. Verder ook de keuken niet kunnen afwerken met een achterwand en het plafond wat nu ook al 2,5 maand open ligt.

   WAARSCHUWING: BETAAL EN BESTEL HELEMAAL NIETS MENEER E VAN V Küchen Treff (kitchendiscounter tegenwoordig) Villa Arena Amsterdam
   Alleen maar ellende, grootste fout van mijn leven.

   S. romviel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. robnic   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Kuchentreff Villa Arena bestaat niet meer.
   Ze zijn verder gegaan onder de noemer Kitchen Discounter, Novakeukens en/of projectkeukens
   De Kuchentreff organisatie heeft hun licentie gestopt!!!!!!!!!!!!!!
   ,
   Verkoper eigenaar E. mooje praatjes en alles wat bij anderen wordt gnoemd hebben wij ook ervaren!
   Trap er niet in en als je toch in zee met hem in zee gaat, betaal niet meer dan de helft vooraf en hou behoorlijk bedrag in, toot allses in orde is!!!

   Voor de duidelijkheid.
   Winkel in de Arena valt niet meer onder de Kuchentreff keten/organisatie.
   Zij doen geen zaken meer met E.

   robnic geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Henk   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Ook bij ons een drama
   De slechtste keuken firma die er is
   Onze keuken 20 duizend euro 2 jaar verder is nog steeds niet af
   Vele beloftes van E.
   Heeft een boek met excuses wat een drama
   Er nu maar een jurist op gezet
   Vandaag zouden ze weer komen
   Niet dus

   Henk geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7. Maria Bastiaens   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   In juli vorig jaar een keuken gekocht bij E. van KüchenTreff. Hij maakt een erg goede eerste indruk. Helft aanbetaald, in september vraagt hij naar betaling tweede helft. Ik heb hem een mail gestuurd waarbij ik zei dat ik die tweede helft zou betalen als de keuken er stond. 8 november 2019 zou gemonteerd worden. De monteur was er die dag, de apparatuur niet. Op 12 november was de monteur er weer. een deel van de apparatuur was er die dag. Ontbraken: koelkast, werkblad en bijbehorende gootsteen/kraan, 2 frontjes van bovenkastje en koolstoffilter van afzuigkap. De monteur heeft zelf voor een tijdelijk werkblad gezorgd! Hij vroeg ons dringend een bedrag aan E. over te maken, omdat anders zijn werk niet betaald zou worden! E. vult blijkbaar het ene gat met het andere. Intussen is hij werkelijk NOOIT bereikbaar.

   Ik ben een keer met mijn schoonzoon langs geweest, we zouden de apparatuur zelf mogen afhalen in het magazijn. We kregen een telefoonnummer dat natuurlijk ook onbereikbaar was. Mijn man is de volgende dag langs gegaan, hij zei iets van Consumentenbond, waarop E. woest werd en dreigde de beveiliging in te schakelen. Intussen stonden twee andere gedupeerden te luisteren naar ons verhaal. Dat was allemaal halverwege december.

   E. heeft nog één keer gebeld en ons beloofd dat op 28 januari 2020 gemonteerd zou worden. Dat is vandaag. Monteur gebeld, die zei dat hij geen contact had gehad met E.. Natuurlijk is hij ook vandaag weer niet bereikbaar. We blijven dus zitten met een keuken, die half af is. Niet het werkblad dat we hebben besteld, noch de gootsteen en kraan, geen in kleur bestelde frontjes, geen koolstoffilter. Er is overigens op een gegeven moment wel een koelkast geleverd, maar de verkeerde, De deur/front kan er niet op worden gemonteerd, het is geen deur-op-deur systeem.

   GA NIET IN ZEE MET KUCHENTREFF VILLA ARENA

   Maria Bastiaens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8. Marlo   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Vorig jaar een keuken gekocht bij dit bedrijf en erg enthousiast. Daarna werd het stil en hoorden we een hele tijd niets. Bij navraag bleek dat de eigenaar een ongeluk had gehad, waardoor er een kleine vertraging in de keuken was. Daarvoor heb ik alle begrip en de eigenaar heeft ook zijn excuses aangeboden en ons een kleine korting gegeven. Heel professioneel opgelost. De eigenaar is duidelijk een man van zijn woord. De keuken die ik heb gekregen is ook mooi, precies zoals ik in gedachte had. Zeer tevreden, mijn volgende keuken koop ik weer bij hem (als het zo ver is).

   Marlo geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  9. Maria vh   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   In januari heb ik samen met mijn man een mooie keuken gekocht bij dit bedrijf en afgelopen vrijdag is hij gemonteerd. Superblij mee!!!

   Maria vh geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  10. Harm Fredriks   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Goed gesprek gehad met Ewout van der Veen en een keuken gekocht. Tijdens het monteren van de keuken zaagde de monteur per ongeluk het blad verkeerd af, waardoor dit opnieuw moest worden besteld. Hoewel dit de fout is van de monteur en niet van de winkel heeft Ewout dit vlug voor ons geregeld waardoor we toch nog snel onze keuken konden gebruiken. Verder niks op dit bedrijf aan te merken, gewoon goede ervaring mee.

   Harm Fredriks geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11. cees   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Na het maken van een afspraak, heeft kuchen treff onze wensen ingetekend. Gedurende dat gesprek was meneer erg druk met z’n telefoon en was hij daardoor regelmatig afgeleid. Niet netjes, maar meneer had het erg druk en geen personeel.
   Waarschijnlijk is dat ook de reden waarom wij nooit een offerte hebben ontvangen, zelfs niet na twee x nabellen. . Zonde van mijn tijd die ik bij kuchentreff heb door moeten brengen.

   cees geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  12. Yasmin   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Trap er niet in! De mooie praatjes van Ewout van der Veen van Kuechen Treff Villa Arena. Ik heb in december 2016 een keuken gekocht; we zijn nu ruim een jaar verder en de keuken is nog steeds niet af! Alles wat er fout kon gaan is fout gegaan, verkeerde apparaten geleverd, verkeerde deuren, beschadigde deuren, niet nakomen van gemaakte afspraken en zo kan ik nog wel doorgaan! Hij bedriegt je waar je bij staat, hij belooft elke week dat het word opgelost en nu zijn we 1 jaar verder is het nog niet gebeurd! Ik moet elke keer achterhem aanzitten, inmiddels vele tientallen emails verder. Hij reageert alleen wanneer je aangeeft juridische stappen te ondernemen.

   Yasmin geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  13. Kose   schrijft over Küchentreff Villa Arena:
   Op 15-03-2017 een keuken besteld bij küchentreff op 15 mei bezorging van de kasten en merkte toen dat mijn aparatuuren er niet bij zaten die dag ging het fout 2 weken over gedaan om mijn kasten te plaatsen en nog steeds niet klaar ik mis mijn oven diepvries en combi magnetron led lampen en elke keer hebben ze een smoes er voor nou is het al 3 weken voorbij zit thuis met al die troep ik raad echt niemand om bij küchentreff in de villa arena te kopen elke keer ga ik er achter aan zo slecht daar ik heb maar een advocaat ingeschakeld zit nu helemaal in de stress

   Kose geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar