Ervaringen Keukentreffer

Beoordeling: 2.67Keukentreffer is 3 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.67 uit 5 sterren.

Ervaringen Keukentreffer? Alle Keukentreffer ervaringen. Van plan bij Keukentreffer langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukentreffer.

Wat was uw ervaring met Keukentreffer?

Zelf snel een recensie voor Keukentreffer plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukentreffer algemene informatie

Keukentreffer is de Nederlandse variant van het Duitse Küchentreff. In Duitsland heeft Küchentreff meer dan 300 vestigingen. Keukentreffer staat bekent om zijn kwaliteitskeukens voor weinig geld. Het motto van Keukentreffer is:´kwaliteit´ hoeft niet duur te zijn. Keukentreffer levert de keukens tegen dezelfde prijs als in Duitsland. Keukentreffer biedt een breed assortiment aan, van moderne keukens tot aan keukens met een klassieke stijl. Bij Keukentreffer kunt u na uw aankoop ook rekenen op een uitstekende service.

Keukentreffer vestigingen

Keukentreffer heeft vestigingen in Amsterdam, Barneveld en Schiedam. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

3 reviews & recensies Keukentreffer

Beoordeling: 2.67Keukentreffer is 3 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.67 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Keukentreffer:
  Na7 maanden zijn mijn beschadigde kast deurtje nog niet vervangen ook niet na meerdere telefoontjes en toezeggingen

  M geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Keukentreffer:
  Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Keukentreffer in Amsterdam terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Mehmet. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop thee/koffie. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Siemens te nemen omdat we dan 5 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Keukentreffer in Amsterdam heel warm aanbevelen. Keukentreffer heel hartelijk dank voor de goede zorgen.

  Isa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Keukentreffer:
  I am not happy be cause of having no answer for months about the failure in product I bought from Keukentreffer Amsterdam

  Deniz Dursun geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden