Bruynzeel keuken ontwerpen

Beoordeling: 1 Bruynzeel keuken ontwerpen is 1 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1 uit 5 sterren.

Bruynzeel keuken ontwerpen? Alle Bruynzeel ontwerp ervaringen? Van plan om bij Bruynzeel een keuken te laten ontwerpen of zelf te ontwerpen online? Lees hier alle Bruynzeel keuken ontwerpen ervaringen.

Vraag de keukenbrochures >>> aan of bekijk hier >>> de goedkoopste keukenzaak.


Ervaringen Bruynzeel keuken ontwerpen

Elke keukenzaak ontwerpt keukens op een andere manier. Wat was uw ervaring met het Bruynzeel, zowel in de keuken showroom als online. Hebben ze een keuken ontworpen die aan uw eisen voldeed? Was de ontwerp tool makkelijk te gebruiken? Help anderen door een recensie achter te laten.

Keukenbrochures ontvangen?

keukenbrochures-aanvragenKeukenbrochures van deze en andere keukenzaken thuis ontvangen? Meer dan 500 pagina´s met duizend keukenontwerpen, tips en natuurlijk de prijzen voor uw nieuwe keuken.

Binnen enkele dagen bij u thuis. In deze brochures staan tevens de laatste keukenacties en kortingsbonnen. Vraag direct keukenbrochures aan.

 

Bruynzeel keuken ontwerpen stappenplan

Sinds kort heeft Bruynzeel een nieuwe website. Op deze website hebben ze nog geen ontwerp programma. Er is nog geen zekerheid of deze nog zal komen. Bezoek hier de nieuwe website van Bruynzeel.

 

Bruynzeel keuken ervaringen

Naast de onderstaande ervaringen hebben wij ook nog ervaringen over Bruynzeel keukens zelf. Denk hierbij aan ervaringen over een keuken, de plaatsing van een keuken door Bruynzeel of hoe u wordt ontvangen bij Bruynzeel keukens. Lees alle Bruynzeel keukens ervaringen.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Tips keuken kopen ontvangen? (Binnen 24 uur)

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  1 “Bruynzeel keuken ontwerpen

  Beoordeling: 1Bruynzeel keuken ontwerpen is 1 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 1 uit 5 sterren.
  1. Gerard WB   schrijft over Bruynzeel keuken ontwerpen:
   Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Bruynzeel die geplaatst is in 2020. Kosten 20000 euro. Groot deel van die hoge prijs werd bepaald door het Dekton keukenblad van 4000 €. Onze keus viel op Dekton omdat, naast een prachtig uiterlijk, het materiaal als “onverwoestbaar” werd gepresenteerd. Recentelijk is er bij het uitpakken van de afwasmachine een stukje van de rand (1,7 cm) afgebroken toen een steelpannetje even zachtjes de rand aantikte. Stomverbaasd dat een stukje eruit brak bij zo’n klein tikje. Verre van onverwoestbaar dus! Bij Bruynzeel klantenservice kregen we het antwoord dat als we Dekton gegoogeld hadden, we hadden kunnen vaststellen dat Dekton niet onverwoestbaar is. Vreemd: waarom gebruikt Bruynzeel zelf wel die aanduiding bij verkoop? Garantie is niet van toepassing omdat de schade veroorzaakt is door “externe factoren”. Dit argument houdt geen steek natuurlijk (een botsende vlieg is ook “extern”…) Verder wordt gemeld dat de leverancier de schade te groot vindt om te repareren. Verder wordt aangegeven dat we zelf contact mogen opnemen met Alex reparatietechniek, in tegenspraak met het commentaar van de leverancier. Al deze argumenten van ons worden in een tweede reactie terzijde geschoven: garantie niet van toepassing! Verder onderzoek van ons levert nog het inzicht op dat de rand van het keukenblad bewerkt is waardoor er spanningsconcentraties zouden kunnen ontstaan. Gecombineerd met de hogere temperaturen en vocht bij de afwasmachine is dit mogelijk de aanleiding voor de beschadiging bij de lage impact. Maar bovenal is onze klacht:de keuze voor Dekton was volledig gebaseerd op de gecommuniceerde onverwoestbaarheid, en voor 4000€ mag je meer kwaliteit verwachten!

   Gerard WB geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar