Wilco Klunder ervaringen

Beoordeling: 1.5 Wilco Klunder is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Wilco Klunder renovatie? Hier vind u alle Wilco Klunder renovatie ervaringen. Bent u van plan bij Wilco Klunder renovatie in Putten langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Wilco Klunder renovatie.

Ervaringen Wilco Klunder renovatie? Wat was uw ervaring met Wilco Klunder renovatie in Noordscheschut?
Uw ervaring met Wilco Klunder renovatie plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van AV Keuken renovatie | Keukenbrochures aanvragenWilt u meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan eenvoudig! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen, prijzen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket keukenbrochures met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures. U ontvangt deze brochures binnen enkele dagen in huis.

Bent u benieuwd naar de momenteel goedkoopste keukenzaak? Lees hier het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Wilco Klunder

Wilco Klunders heeft 1 vestiging in Noordscheschut, Drenthe. Bij Wilco Klunders kunt u alles in uw keuken laten renoveren. Ook kunt u keukenapparatuur laten installeren bij de renovatie. Bent u benieuwd? Klik hier om de website te bekijken.

2 Wilco Klunder ervaringen

Beoordeling: 1.5Wilco Klunder ervaringen is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 1.5 uit 5 sterren.
  1. Antonides   schrijft over Wilco Klunder:
    Afspraak gemaakt met dhr Klunder voor een evt keukenrenovatie, hiervoor vrij genomen. Toen dhr Klunder niet op het afgesproken tijdstip verscheen hebben we hem gebeld. Hij was elders aan het klussen en zou ons in de middag terug bellen. Ook deze afspraak is hij niet nagekomen. Als het nakomen van afspraken zo moeilijk is en dit zijn manier van werken is hoeft er van ons geen 3e afspraak te komen. Erg jammer!

    Antonides geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  2. Auke Heins   schrijft over Wilco Klunder:
    heeft onze keuken gerenoveerd duurde 2x zo lang als hij had gezegd maar geen probleem , behalve er moet nu nog een nieuw afvalsysteem in komen in oktober besteld door hem maar gewoon niet komen plaatsen ook niet reageren op telefoontjes gewoon niks doen dus een grote klus veel geld wel doen maar klusje van €350.00 totaal geen zin in vinden wij zeer slecht zaak

    Auke Heins geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar