RSPro montage ervaringen

Beoordeling: 3 RSPro montage is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.

RSPro montage ervaringen? Hier vindt u alle RSPro montage ervaringen. Bent u van plan door RSPro montage uw keuken te laten monteren? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over RSPro montage.

RSPro montage ervaringen? Wat was uw ervaring met RSPro montage?

Uw ervaring met RSPro montage plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor RSPro montage! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over RSPro montage.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Piet Venema keukenmontage | Keukenbrochures aanvragenOp zoek naar een nieuwe keuken maar u kunt nog geen keuzes maken? Vraag de gratis keukenboeken aan en ontvang meer dan 500 pagina’s aan inspiratie al binnen een paar dagen bij u thuis. Deze boeken staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen, prijzen en tips over keukens kopen! Ontvang het complete pakket keukenbrochures met honderden pagina’s.

Bent u benieuwd naar de momenteel goedkoopste keukenzaak? Lees hier het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

RSPro montage informatie

RSPro montage verzorgt de montage en installatie compleet met garantie en service. Bent u benieuwd? Bekijk de site voor meer informatie, tips en om een afspraak te plannen.

2 RSPro montage ervaringen

Beoordeling: 3RSPro montage ervaringen is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.
 1. Heel fijn bedrijf !   schrijft over RSPro montage:
  Ik herken me niet in de negatieve review, ik ervaar het als een fijn familie bedrijf die weet waar ze het over hebben. Misschien uit verbouwing stres is deze lange negatieve review geplaatst.

  Als er gebreken zouden zijn door dit bedrijf word het ook opgelost keurig en netjes afgehandeld, zo ervaar ik dat met RS Montage. ze leveren vakwerk af en monteren al ongeveer 25 jaar voor Superkeukens die doen dat ook niet voor niks zo lang….

  RS Montage ga zo door!

  Heel fijn bedrijf ! geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2. Patricia   schrijft over RSPro montage:
  Inmiddels onze 3e keuken bij Superkeukens gekocht. Naast ons nog meer familie en vrienden. Ontzettend goed geholpen keer op keer, ook de service achteraf vanuit het keukenbedrijf is prima.
  Helaas doen zij vanuit o.a. Utrecht zaken met RS MONTAGE. Je koopt de keuken dus bij Superkeukens maar tekent daarnaast een contract voor de montage met bovengenoemd bedrijf. Wij willen iedereen die overweegt een keuken te kopen bij Superkeukens Utrecht en omgeving sterk aanraden om GEEN contract aan te gaan met RS MONTAGE.

  Onze vorige keukens zijn door monteurs geplaatst vanuit Superkeukens zelf of ingehuurd door RS MONTAGE. Naast wat kleine punten is dit verder prima verlopen.
  Helaas is onze laatste keuken geplaatst door de heer Smitskamp en zoon.
  Alles wat mis kon gaan is misgegaan. Als je hen daarop aanspreekt is het nooit hun schuld en wordt je onbeschoft te woord gestaan. Van gaten op een verkeerde plek in een kast boren, tot apparaten die niet goed aangesloten zijn, losse electrapunten etc.

  Helaas hebben wij na 9 maanden een lekkage ontdekt van een sifon die niet goed dichtgedraaid was. Deze lekkage zit er al maanden. Dit is gemeld bij de aansprakelijkheidsverzekering van RS MONTAGE. Gebaseerd op informatie die zij hebben ontvangen van RS MONTAGE, namelijk dat zij suggereert dat de sifon meerdere malen door hen is gecontroleerd, is de uitspraak dat dit NIET aan een montagefout te wijten is.
  Erg frustrerend want wij hebben de sifon nog nooit aangeraakt. Omdat de keuken zo nieuw is dus ook nog nooit de sifon schoongemaakt. Helaas liegt de heer Smitskamp over de controles want deze hebben nooit plaatsgevonden. Achteraf gezien hadden wij dit blijkbaar zelf moeten controleren en er niet vanuit moeten gaan dat een montagebedrijf, waar je goed geld aan betaald, dit op de juiste manier aansluit. Nu zitten wij met schade aan een vloer en is de heer Smitskamp zo onprofessioneel om, zelfs als het een verzekeringskwestie is, te liegen en te ontkennen dat het hun schuld is.
  Op Internet zijn wij niet de enigen die slechte recensies achterlaten over dit bedrijf, dat zegt genoeg over hun kwaliteit van werken en hun manier van zaken doen.

  DUS: overweeg een ander montagebedrijf in te schakelen voor het plaatsen of koop je keuken liever elders zodat je geen zaken hoeft te doen met RS MONTAGE.

  Patricia geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar