Ervaringen Wolters Keukens

Beoordeling: 3.21 Wolters Keukens is 14 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.21 uit 5 sterren.

Ervaringen Wolters Keukens? Alle Wolters Keukens ervaringen. Van plan bij Wolters Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Wolters Keukens.

Ervaringen Wolters Keukens? Wat was uw ervaring met Wolters Keukens?
Ervaringen Wolters Keukens? Zelf snel een recensie plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Wolters Keukens algemene informatie

Wolters Keukens is een echt familiebedrijf met inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Naast keukens, verkopen ze ook badkamers en vloeren. Bijzonder aan Wolters Keukens is dat ze geen aanbetaling vragen en dankzij een eigen montageteam voldoet elke keuken aan de hoogste kwaliteitseisen.

Deze keukenzaak biedt nu naast keukens ook vloeren, badkamers en montage aan. Ook voor (keuken)renovatiewerkzaamheden kunt u hier tegenwoordig terecht.

Wolters Keukens vestigingen

Deze keukenzaak is alleen vertegenwoordigd in het oosten van Nederland. Wolters keukens heeft twee showrooms in Nederland. In Deventer en Lochem. Benieuwd?

Bekijk dan hier de website van Wolters keukens voor meer informatie, tips en de openingstijden.

Er zijn recentelijk geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  14 reviews & recensies Wolters Keukens

  Beoordeling: 3.21Wolters Keukens is 14 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.21 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Wolters Keukens:
   Bijzonder vriendelijke, hulpvaardige en kundige klantenservice.

   Marylene Smeets geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Wolters Keukens:
   In en in triest. Alleen de verkoop dat ze heel vriendelijk, zodra keuken betaald en geleverd is moet je het zelf maar uitzoeken. Service 0,0, communicatie 0,0, keuken slecht geplaats door een amateur (veel geld voor betaald), 10 x moeten terug komen, zelf overal over achteraan moeten zitten, tja te veel om op te noemen. Dus mijn advies DOE HET NIET!!! Het is je geld niet waard. Ze zijn niet de goedkoopste en ze maken je verwachting niet waar. Ik zou willen dat wij nooit naar Wolters keuken waren gegaan, maar helaas is er voor ons geen weg meer terug. Vooral G.W. zelf is gewoon niet thuis als er klachten zijn. Wij zitten nu zeker een half jaar te wachten op een oplossing/gesprek maar ze zijn niet thuis. Ze hebben geen idee hoe je service dient te verlenen.

   Tamara geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Wolters Keukens:
   Wij hebben in juli 2020 besloten een nieuwe keuken aan te schaffen en zijn bij Wolters uitgekomen. Daar werden we prima geholpen, maar nog belangrijker, goed geadviseerd door Jan van Delden.
   In november was het zover en werd de keuken geplaatst door monteur Jeroen Brouwer. Prima, Top. We hebben de keuken nu 2 maanden en iedere dag zijn wij nog blij met onze aanwinst. Wij kunnen de firma Wolters zeker aanraden

   Peters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  5.   schrijft over Wolters Keukens:
   Wolters keukens Colmschate: Wij hebben in juni een nieuwe keuken gekregen maar wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de planning liep zoals afgesproken ik zou Wolters’ keukens zeker aanraden!!!!

   Th Cinjee geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Wolters Keukens:
   Wij zijn inmiddels een procedure gestart bij de Geschillencommissie Wonen.Er mankeert van alles aan de keuken. Maar Wolters weigert de mankementen te verhelpen. Er is een nadere afspraak gemaakt om de problemen op te lossen . Maar die afspraak is het bedrijf zonder reden niet nagekomen. We hebben ontbinding van de koop gevraagd, teruggave van de koopsom en schadevergoeding. Dringend advies; koop geen keuken bij Wolters Keukens.

   Evert geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Wolters Keukens:
   Bij de eerste levering mankeerde van alles. keukenkasten waren niet goed,, want helemaal niet geschikt voor inbouwspotjes, uitsparing aanrechtblad was te groot voor spoelbak. Na dit gemeld te hebben geen reactie vanuit Wolters hoe en wanneer zaken worden opgelost . uiteindelijk nieuwe afspraak na veel aandringen van mijn kant. Bleken er maar twee spotjes ipv drie te zijn en ook bestelde achterwand bleke niet geleverd. Nieuw aanrechtblad was ok , maar rand spoelbak is krom en zou opnieuw geleverd moeten worden. Ik zit nog altijd te wachten oopeen oplossing , duurt nu al halfjaar en vanuit Wolters is er totaal geen overleg of communicatie. Binnenkort begin ik juridische proceure als ik niet wordt teruggebeld door directeur.

   Eric geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Wolters Keukens:
   Bij de aankoop prima geholpen, maar na de handtekening is de communicatie waardeloos. Er wordt volledige betaling geëist voor levering van de keuken, maar wij zijn inmiddels twee maanden verder en de keuken is nog niet conform afspraak. Een mail aan de directeur ligt nu al een week onbeantwoord te wachten, dat zou je toch niet mogen verwachten van een professioneel bedrijf……

   Esther geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Wolters Keukens:
   In januari bij Wolters in Lochem geweest om een keuken uit te zoeken. We werden zeer vakkundig geholpen door Wilco Krijns.

   Afgelopen week is de keuken geplaatst,
   En we zijn er heel erg blij mee.
   Ook de kleurencombinatie is super mooi.

   Leonie te Riele geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  11.   schrijft over Wolters Keukens:
   Bijzonder behulpzaam geholpen door Wilco in lochem. En keuken vakkundig geplaatst bij mijn moeder door philip.

   Ronnie Nijland geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Wolters Keukens:
   Wij zijn zeer tevreden over onze mooie nieuwe KEUKEN .prettig geholpen door Dennis. Ook de montage en bijbehorende werkzaamheden prima uitgevoerd. Ver geleken met andere keukenzaken .prima prijs kwaliteit verhouding.van ons krijgt Wolters een warme douche.

   Betty matthijssen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13.   schrijft over Wolters Keukens:
   Mooie zaak in Colmschate (Deventer).
   Voor de feestdagen zijn we hier geweest
   om een indruk te krijgen van de keukens die ze hebben.
   Wij hebben vooral interesse in hun Rotpunkt keukens.

   BMW geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  14.   schrijft over Wolters Keukens:
   Ervaring Wolters Lochem: Gesprek gehad met niet opdringerige verkoper. Veel bruikbare tips gekregen. Globaal prijs keuken gekregen, leek ons heel redelijk. Vorig jaar hebben we bij deze zaak een Bosch vaatwasser gekocht. Dezelfde middag werd deze geplaatst en netjes aangesloten!

   Karin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  15.   schrijft over Wolters Keukens:
   Kwaliteit van de keukens komt bij bezoek aan showroom zeer solide over. Lades lopen lekker. Buren van ons hebben een wolters keuken en zijn daar zeer content mee. De kans is groot dat wij onze plannen ook hier eens laten uitwerken of toch naar duitsland gaan om daar eens rond te kijken.

   ?Abbink geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  16. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

    

  17.   schrijft over Wolters Keukens:
   Een er ander oogt nogal goedkoop. Ongeïnteresseerd personeel bij Wolters keukens in Deventer. Misschien lag het aan ons maar wij zijn hier gauw weggegaan.

   Tineke geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden