Wildhagen keukens Breda ervaringen

Beoordeling: 2.5 Wildhagen keukens Breda is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Wildhagen keukens Breda? Hier vind u alle Wildhagen keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenzaak in Breda langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Wildhagen keukens? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie! Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Wildhagen keukens in Breda.

 

keukenboeken thuis?

ervaringen van Wildhagen keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures >>>

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van Top 4 goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

 

Wildhagen keukens Breda ervaringen

Deze keukenwinkel heeft één vestiging gevestigd in Breda, in Nederland. Deze keukenwinkel werkt onder het motto: ″Een design keuken hoeft niet duur te zijn.″ Ze verkopen Leicht keukens.

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor elke keuken op maat die aan uw wensen voldoet.  Ze werken o.a. met de producten van de merken Leicht, Liebherr, Wave design,  Miele, Siemens, Novy, Quooker en Arte. Van Miele zijn ze zelfs premium partner.

Kom langs in de showroom, het is tevens mogelijk om in de avonduren een afspraak te plannen.

Bezoek de site van Wildhagen keukens >>>

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  6 Wildhagen keukens Breda ervaringen

  Beoordeling: 2.5Wildhagen keukens Breda ervaringen is 4 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.5 uit 5 sterren.
  1. Jens   schrijft over Wildhagen keukens Breda:
   Bijzonder slecht gevoel over deze onderneming. Omdat ik helemaal weg ben van het merk Leicht en ik Wildhagen al een poosje volg en hele mooie opstellingen voorbij zie komen, heb ik enkele dagen na het geaccepteerde bod op onze nieuwe woning meteen geïnformeerd naar levertijden en mijn interesse uitgesproken. Daarbij gaf ik aan dat de nieuwe woning nog wat aanpassingen moet krijgen en de huidige keuken vervangen moet worden (maar ook de vloer en wellicht is een aanbouw nodig). Ik kreeg een ontzettende lange levertijd teruggekoppeld (5 maanden) met het advies z.s.m. te bestellen. Vervolgens heb ik per direct teruggekoppeld dat dit niet mogelijk is en dat ik een dergelijke levertijd absoluut niet verwacht had. Vervolgens zie ik weer prachtige Leicht opstellingen voorbij komen waarop ik aangeef dat het zulke mooie keukens zijn maar dat ik de extreme levertijd zo jammer vind. Komt er een bericht terug met wat commerciële uitingen en dat de keukens het wachten waard zijn. Hallo… ik heb net keurig persoonlijk aan Wildhagen uitgelegd waarom wachten niet kan in ons geval EN dat ik juist graag een Leicht keuken zou willen hebben. Iets met zout en wonden? Dit had ik absoluut niet verwacht en valt me ontzettend tegen. Ik kan me voorstellen dat er in de basis geen invloed is op levertijd, maar om zo met een potentiële klant om te gaan (niet echt een persoonlijke aanpak)… Ik zou me kunnen voorstellen dat er in dergelijke gevallen met de leverancier (Leicht) geschakeld kan worden om de klant te helpen, die nu simpelweg gedwongen wordt elders te kijken. Erg jammer.
   De conversatie op Facebook is verwijderd en als klap op de vuurpijl krijg ik een mail waarin Wildhagen uitlegt dat zij veel meer gedupeerd zijn door de extreme levertijden van Leicht dan ik als klant. Van enig inlevingsvermogen is blijkbaar geen spraken. Als ik vragen heb over levertijden mag ik wel zelf contact met Leicht in Duitsland opnemen. Dank voor de tip

   Jens geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Remi Roovers   schrijft over Wildhagen keukens Breda:
   wij zijn door Ad zeer correct en netjes geholpen
   Zeer kundig en net advies geen verkoeprspraatjes geeft je de tijd om een keuken uit te zoeken komt met zeer goede adviezen en tips.
   Misschien wel iets duurder als bij een standaard keuken leverancier maar je krijgt wel top producten en kwaliteit zeer vakkundige werklui alles tot op de mm in orde . ook de nazorg verdiend een pluim men komt de afspraken na . Alles is er mogelijk als je maar duidelijk bent met je wensen .
   Als je een mercedes wilt moet je niet voor een LADA willen betalen . Dan moet je inderdaad bij de standaard keuken leveranciers zijn daar is niets mis mee , maar daar kan Ad niets aan doen voor kwaliteit betaal je nu eenmaal..Wij hebben een prachtige keuken

   M.vr.gr Rem iRoovers

   Remi Roovers geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Rob   schrijft over Wildhagen keukens Breda:
   Erg slecht geholpen, weinig creativiteit en matige service. Doordat ze maar een paar merken hebben ook erg duur.

   Rob geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ad  reageert op de beoordeling van Rob:

    Beste Rob,
    Je bent niet slecht geholpen en er is door ons wel degelijk creatief meegedacht, echter je wilde zelf een vaatwassertje regelen van een paar honderd euro en je had ooit eerder een kokend waterkraantje gekocht bij Mandemakers voor rond de € 200,-. Je vond een Siemens vaatwasser van € 600,- al te duur en een Originele Fusion Quooker van € 1.100,- was al helemáál boven het budget. Je had zelf een keukenopstelling in gedachte in de vorm van een puntzak en je had een discussie aan tafel met je partner over de keuze van een witte of een zwarte keuken. Omdat jullie het samen niet eens waren wilde je van mij “advies”.
    Ik kon bij jullie géén goed doen en heb toen voorgesteld om het gesprek dan maar te stoppen…..

  4. A   schrijft over Wildhagen keukens Breda:
   In de zoektocht naar een nieuwe keuken vele zaken bezocht maar nog geen match gevonden. Wellicht komt dat omdat ik het net ietsje anders wil hebben dan anders. De zoektocht voortgezet bij Wildhagen omdat de website veelbelovend is. Een kijkje in de showroom heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Het daarbij horende gesprek verliep redelijk, daar ik mijn explicite wensen niet in mijn droomkeuken heb kunnen verwerken, heb ik nog geen beslissing genomen.

   A geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

   • Jeroen van Ouwel  reageert op de beoordeling van A:

    Goedendag,

    Zou ik zo brutaal mogen zijn en te vragen naar uw explicite wensen?
    Ik zit zelf in de keukenwereld en ben erg beneuwd naar wensen die bij een dergelijk bedrijf niet mogelijk zijn.

    Vriendelijke groet,
    Jeroen van Ouwel

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar