Verhaegen keukens Kessel ervaringen

Beoordeling: 3 Verhaegen keukens Kessel is 2 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.

Verhaegen keukens Kessel ervaringen? Hier vind u alle Verhaegen keukens reviews. Bent u van plan bij Verhaegen keukens in Kessel langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Verhaegen keukens.

Ervaringen Verhaegen keukens? Wat was uw ervaring met Verhaegen keukens in Kessel?
Uw ervaring met Verhaegen keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Verhaegen keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Verhaegen keukens in Kessel.

keukenboeken thuis?

ervaringen van Verhaegen keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Verhaegen keukens Kessel ervaringen

Deze keukenzaak heeft één vestiging gevestigd in Kessel, in Nederland. Bent u opzoek naar een nieuwe keuken? U bent van harte welkom in de showroom van Verhaegen keukens.

Laat u inspireren door Verhaegen keukens om een nieuwe keuken te laten maken. Maak ook gebruik van de 3D keukenplanner om uw droomkeuken in beeld te brengen, ontwerp de 3D tekening al in een paar minuten. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website Verhaegen keukens >>> voor meer informatie, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  3 Verhaegen keukens Kessel ervaringen

  Beoordeling: 3Verhaegen keukens Kessel ervaringen is 2 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3 uit 5 sterren.
  1. Pim   schrijft over Verhaegen keukens Kessel:
   We hebben bij dit bedrijf onze nieuwe keuken gekocht na goed advies over wat het beste zou passen in onze woning. De heren van Burhenne hebben service hoog in het vaandel staan en stonden bij kleine issues (die je altijd wel hebt bij de aankoop van een keuken) meteen klaar om dit (kosteloos) op te lossen. Het is duidelijk dat zij als kleinere keukenzaak voor 100% klanttevredenheid gaan. Aanrader!

   Pim geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. S te G   schrijft over Verhaegen keukens Kessel:
   Slechte ervaring mee! Leveren keuken, maar bij klachten over de afwerking en kwaliteit nemen ze niet eens de moeite om te komen kijken! “De gaten in uw keuken horen bij de karakteristieke eigenschappen van hout”. My as! Totaal niet bereid om mee te denken in oplossingen en de reparatiekosten wilden ze op mij afwimpelen. Koop hier dus vooral geen keuken en wees gewaarschuwd!

   S te G geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Patrick Burhenne - Verhaegen Keukens  reageert op de beoordeling van S te G:

    Direct na melding van de klant hebben we nogmaals geïnformeerd over de gekozen en geleverde keuken. De noesten in de fronten zijn conform de getoonde en bestelden fronten, en zo ook beoordeeld toen er melding over is gemaakt. We hebben op een eigen deur zelfs een test uitgevoerd of we de door de klant gewenste nadere aanpassingen konden uitvoeren, maar daarin konden we helaas niet voorzien.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar