Van der veen keukens en sanitair ervaringen

Beoordeling: 2.57 Van der veen keukens en sanitair is 7 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.57 uit 5 sterren.

Van der veen keukens en sanitair ervaringen Oosterwolde? Hier vind u alle reviews. Van plan bij deze keukenwinkel in Oosterwolde langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Van der Veen keukens? Wat was uw ervaring?
Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Van der Veen keukens in Oosterwolde.

 

keukenboeken thuis?

ervaringen van Van der Veen keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top 4 goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

 

Van der veen keukens en sanitair ervaringen

Van der Veen keukens is al 45 jaar een begrip op het gebied van keukens. Bij Van der Veen keukens heeft u veel keuze uit o.a. een moderne, klassieke, houten, greeploze, landelijke en design keukens. Tevens kunt u hier goed geholpen worden op gebied van sanitair van tegels.

 

Het bedrijf heeft één vestiging gevestigd in Oosterwolde, provincie Friesland.

Van der Veen keukens >>>  voor meer informatie, tips en de openingstijden. Lees hieronder beoordelingen, reviews, klachten en ervaringen met Van der Veen keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  7 Van der veen keukens en sanitair ervaringen

  Beoordeling: 2.57Van der veen keukens en sanitair ervaringen is 7 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.57 uit 5 sterren.
  1. Michelle   schrijft over Van der veen keukens en sanitair:
   Meerdere keren contact proberen te krijgen. Dame aan de telefoon reageert niet netjes. Meerdere problemen met de nieuwe keuken die ook nog eens niet volledig is op geleverd. Krijgen geen antwoord op mail contact

   Michelle geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  2. Anne-Ingrid   schrijft over Van der veen keukens en sanitair:
   Prachtige keuken geleverd en geplaatst. Team v/dVeen heeft ons goed geholpen om de ruimte optimaal te benutten en geluisterd naar onze wensen. Er is een mooi ontwerp gemaakt en van daaruit verder gepuzzeld. Kortom alles naar wens!

   Anne-Ingrid geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3. Al Beets   schrijft over Van der veen keukens en sanitair:
   Na eerst bij Mandemakers langs te zijn geweest, waar voor een goede prijsafspraak geen bedenktijd mogelijk was, van der Veen keukens bezocht. Goede voorlichting van eigenaar die enthousiast meedenkt wat voor jouw de beste mogelijkheden zijn. Professionele en snelle plaatsing. Keuken en apparatuur van kwalitatief hoog niveau! Uitermate tevreden.

   Al Beets geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4. Lieuwe   schrijft over Van der veen keukens en sanitair:
   Vorig jaar in mei een keuken gekocht van Johan van der Veen. Uitdrukkelijke eis was dat de keuken in week 37 geleverd zou worden. Dit werd ook gegarandeerd en na het bevestigen van de details niets meer van van der Veen vernomen. In week 35 en 36 contact opgenomen wanneer en hoe laat de keuken gemonteerd zou worden… toen begon de ellende pas echt:
   er werd niet meer gereageerd op mail of telefonische vragen, meerdere malen zou er terug gebeld worden en de mail werkte ook niet meer, de enige informatie die we konden bemachtigen was afkomstig van de monteurs die zo nu en dan een keer langskwamen. Daarna volgden onzekere weken wanneer er daadwerkelijk iets gemonteerd zou worden, de communicatie van van der Veen ontbrak volledig wat resulteerde in een hoop ergernis, frustratie en onzekerheid, de enige zekerheid die we hadden dat we veel buiten de deur hebben moeten eten en de plaatselijke fastfood leveranciers hebben dit geweten, immers we hadden geen keuken of kookgelegenheid tot onze beschikking. Toen de uiteindelijke oplevering plaatsvond (maart 2019!) waren we erg blij dat we iets mooi mochten meemaken, nl. een complete keuken. Na controle van de factuur bleek dat deze nogal wat fouten bevatte, m.a.w. de gemaakte afspraken over het leidingwerk mochten we plots zelf betalen. Gelukkig voor van der Veen werkte het e-mail verkeer wonderbaarlijk wel weer, want de (niet terechte) betalingsherinneringen en aanmaningen volgden in rap tempo, dat dan weer wel.
   Kortom, doe jezelf een plezier, trap er niet in, laat je niet voor de gek houden en mijd deze vreselijke amateurs en rijd met een grote boog om het pand in Oosterwolde heen, dit bespaart je een hoop ergernis en ellende!

   Lieuwe geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Petrovic   schrijft over Van der veen keukens en sanitair:
   In juni een (dure) keuken uitgezocht en hoorden dat de keuken eind juli compleet in de vrachtauto zou zijn. Als de keuken uiteindelijk op eind augustus wordt geleverd en je ziet dat er productiestickers op de kastjes geplakt met de datum 15 + 20 augustus dan zijn er sprookjes verteld. Wij houden niet van leugens en apekoolverhalen. Zeg gewoon wat er aan de hand is, dus geen onzin vertellen. De directeur kwam later bij ons verhaal halen door ongevraagd naar binnen te lopen (de voordeur stond toevallig open) en ons even de waarheid vertelden. Dit noem ik huisvredebreuk. Wij hebben één grote fout gemaakt door daar een keuken te kopen.

   Petrovic geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Rob en Esther   schrijft over Van der veen keukens en sanitair:
   We hebben een mooie keuken, maar die kostte dan ook wel heel wat meer dan in eerste instantie voorgespiegeld. Onze ervaring met Van der Veen Keukens: goede kwaliteit en goede montage, maar vreselijk in de organisatie. informatie en communicatie. Wij zouden zeggen: doe het niet!

   Rob en Esther geeft2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  7. Willie   schrijft over Van der veen keukens en sanitair:
   Een paar maanden geleden kwamen we binnen bij Van der Veen keukens. We werden aangesproken door een verkoper die ons een korte rondleiding gaf door de showroom. Vaak hou ik er niet van als een verkoper met me meeloopt om te laten dat hun winkel de beste is. Maar kreeg een echt vertrouwd gevoel ,hij was transparant in wat die deed en ging rustig alle opties met me door.

   Willie geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar