Ervaringen Tabak Keukens

Beoordeling: 3.1Tabak Keukens is 10 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.1 uit 5 sterren.

Ervaringen Tabak Keukens? Alle Tabak Keukens ervaringen. Van plan bij Tabak Keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Tabak Keukens.

Wat was uw ervaring met Tabak keukens? Deel en ontvang gouden tips!
Uw ervaring met Tabak keukens plaatsen? Deel zelf snel een recensie voor Tabak keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring. En ontvang gouden tips nieuwe keuken kopen in uw mailbox.

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen Tabak Keukens | Keukenbrochures aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

 

Tabak Keukens algemene informatie

Tabak Keukens is onderdeel van Keukenspecialist en bestaat reeds sinds 1977. Deze winkel met keukens is een gevestigde naam in Friesland als het gaat om een nieuwe keuken kopen. Tabak richt zich op betaalbare en A-merken. Daarom verkopen ze onder andere Rotpunkt keukens, Schroder keukens, Schmidt keukens (uit Frankrijk)  en Nolte keukens. U kunt er tevens terecht voor keukenrenovatie, laminaat, haarden en natuurlijk niet te vergeten alle sanitaire voorzieningen.

Om de wensen perfect samen te stellen is een bezoek aan de showroom om de mogelijkheden te bespreken. Af en toe heeft Tabak tevens showroomkeukens in de uitverkoop. Indien u een nieuwe keuken koopt, kan Tabak tevens alle extra voorzieningen regelen. De oude keuken verwijderen, leidingen verleggen en eventueel gewenste extra.

Top 4 keukens vergelijken
Goedkoopste keukens
Populairste keukenzaken
Prijs/kwaliteit vergelijken
Gratis keukenmagazines
600 pagina´s
Inspiratie & korting
Binnen enkele dagen in huis
Alle keukenzaken vinden
Per provincie
Per plaats
Reviews delen en lezen

Tabak keukens vestigingen

Tabak keukens is alleen vindbaar in het noorden van het land en heeft twee vestigingen in Friesland. De showrooms zijn te vinden in Drachten en Westergeest, Nederland. De showroom in Westergeest is volledig vernieuwd en net opnieuw geopend. Verder zijn er geen nieuwe ontwikkelingen of nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen Tabak keukens.

Bekijk hier de website voor meer informatie, tips en de openingstijden

 

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

11 reviews & recensies Tabak Keukens

Beoordeling: 3.1Tabak Keukens is 10 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.1 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Tabak Keukens:
  Ik reageer nu en ik schrijf mijn ervaring over Tabak keukens nadat ik vandaag per toeval een aflevering gezien had van de “Rijdende rechter” op Nederland 1 van 11 maart 2020.
  Drie jaar geleden hadden wij een keuken gekocht bij Tabak keukens voor bijna €11500 en 100% hadden wij het bedrag ook betaald.
  J. T. heeft een gladde verkooppraatjes met een neppe glimlach ondersteund door zijn vader “F. T.” zogenaand de meest betrouwbare keukenboer van Friesland ooit geweest!
  Bij het montage van de keuken hadden wij drie verschillende monteurs gehad en alle deze drie monteurs waren tijdelijk “zwart ingehuurd” voor deze klus dus geen vaste monteurs waren”. En alle drie monteurs klaagden over dat ze te weinig betaald werden door “J.”.
  Na zes dagen werd ons keuken zogenaamd geplaatst maar niet afgewerkt “en nog steeds niet”
  *Twee deuren van bovenkastjes waren beschadigd.
  *De graniet randtje werd gebroken door de eerste monteur. Er was toen nieuw gelevered maar nog niet geplaatst.
  *De kap was scheef gemonteerd en nog niet hersteld.
  *Een “Bosch oven”+ een kookplaat zwartglas achterwand “ze zijn betaald” en moest geleverd worden, helaas werden ze nog niet geleverd.
  *De spotjes werden onder de ksten geplaatst maar niet vastgemaakt!
  *De hele keuken werd niet afgekit en de wasbak was zeer slecht afgekit.
  *De deuren van de kasten na 3 maanden gebruik, sloten niet meer goed.

  Ongeveer 4 maanden lang na het plaatsen van de keuken hadden wij geklacht over de keuken en iedere keer kwam Jan Tabak met een smoes of een reden en beloofde ons dat hij binnenkort alles gaat oplossen en ons als klanten tevreden gaat houden!
  Helaas, tot eind 2017 is niets hersteld dan wel geleverd.
  Door mijn ernstige ziekte periode en het overleden van mijn vader, had ik toen geen contact meer met Tabak Keukens gehad, omdat ik ze niet meer kon vertrouwen en dat ik iedere keer het gevoel krijg dat zij mij aan het belazeren zijn. Ik vind het rond uit schandalig!

  “Tabak Keukens” zijn net geen oplichters , maar zeker geen betrouwbare bedrijf is.

  Groet,
  Gerard

  Gerard van der Gast geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Tabak Keukens:
  Tabak Drachten: ben al maanden bezig om een monteur die de scheef hangende kastjes bij stelt, er wordt iedere keer toegezegd dat er iemand komt, maar er komt nooit iemand.

  De koelkast bleef zelfs gewoon open staan en daarvoor hebben we al een externe hulp voor ingeroepen.

  dit alles betreft een nieuwe keuken van 4 maanden oud.

  Willem Katoen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Tabak Keukens:
  Bij deze willen wij Jan Tabak bedanken voor onze prachtige keuken en Willem Lezwijn voor de perfecte plaatsing hiervan .

  Wij raden jullie bij iedereen aan !!!

  Yvonne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 4. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 5.   schrijft over Tabak Keukens:
  In 2015 hebben wij dit bedrijf benaderd om een keukenrenovatie bij ons te doen. Hadden we dit maar nooit gedaan. Het duurde heel lang voordat het eindelijk klaar was. Afgelopen december liet de afzuigkap los en een aantal handgrepen van kastjes lieten los. Hierover begin januari 2016 contact opgenomen met Tabak of ze dit even konden vastmaken. Er wordt niet gereageerd op de mail, moet je constant zelf achteraan. Na heel veel te hebben gemaild en te hebben gebeld, zou er dan een monteur langskomen. Deze belde echter een uur van te voren af omdat hij ergens anders naartoe moest.

  Nu is het eind april en is het nog NIET gedaan! Wederom afgelopen weken veel gemaild, geen reactie vanuit hen! Echt om gek van te worden. Vorige week eindelijk mail terug, of het deze week zou kunnen. Direct terug gemaild dat dat wel kan, maar de week is al voorbij en we hebben weer niets gehoord. Service is hier dus niet te vinden. Ze doen hun naam eer aan, wij hebben er Tabak van! Dus kies liever ergens anders voor…

  J geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  • Tabakkeukens  reageert op de beoordeling van J:

   Wij hopen dat u nu wel tevreden bent mevrouw Kuipers , zijn afgelopen week bij u in Hardegarijp geweest en alles is goed en netjes verholpen zover wij weten .

   Jammer dat het met afspraken een aantal keren niet goed is gegaan, onze excuses hiervoor .

 6.   schrijft over Tabak Keukens:
  Fijne ervaring met Tabak keukens.
  Prettige benadering van de verkoper.
  De keuken is van sterk materiaal.
  Veel tijdloze keukens in het assortiment waar wij uit konden kiezen.

  |Anke geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 7.   schrijft over Tabak Keukens:
  Onze keuken en laminaatvloer komt hier vandaan.
  Er werd mee gedacht vanuit ons als klant. Niets aan te merken. De montage is zeer nauwkeurig gebeurd. Hier werken mensen met hart voor het vak.

  Rik geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 8.   schrijft over Tabak Keukens:
  Hierbij een reactie. Het blijkt maar weer dat een kleine showroom meer kan dan alle grote showrooms bij elkaar. Wij danken jullie voor onze mooie keuken.

  P. Hoeksema geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 9.   schrijft over Tabak Keukens:
  Wij hebben op de website gelezen dat tegen inlevering van je oude keuken 1000 euro korting krijgt op de nieuwe keuken, voor ons is dat heel gunstig, wij hebben namelijk een nieuw huisje gekocht met daarin een oud piepklein keukentje, die we dus in kunnen leveren. We gaan binnenkort naar de showroom om te vragen naar de voorwaarden. Via via goede berichten over deze zaak gehoord.

  jurre&nadine geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

 10. Vergelijk eenvoudig deze keukenzaken:

   

 11.   schrijft over Tabak Keukens:
  Super blij met mijn mooie ‘net geplaatste’ moderne keuken, met witte kunststof fronten. Ik zelf ben best wel lang om zo te noemen en kan genieten van de hoogte in deze keuken. Mijn werkblad wilde ik van natuursteen en heb dus ook een gepolijste, granieten aanrechtblad in de kleur Spice Black.

  Anne-belle geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 12.   schrijft over Tabak Keukens:
  Het voordeel van Tabak keukens is dat ze naast keukens ook vloeren hebben, zo weet je zeker dat alles 1 geheel vormt en perfect bij elkaar past. In onze vorige keuken was het laminaat helemaal opgezwollen doordat er wel eens wat water wordt gemorst tijdens het koken, dus zijn we nu voor een pvc vloer gegaan. Dat de keukens an sich ook nog oerdegelijk zijn is natuurlijk ook niet onbelangrijk en ik kan iedereen Tabak keukens in Drachten van harte aanraden.

  Jos geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden