Rabelya keukens Amsterdam ervaringen

Beoordeling: 2.65 Rabelya keukens Amsterdam is 20 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 2.65 uit 5 sterren.

Rabelya keukens Amsterdam ervaringen? Hier vind u alle Rabelya keukens reviews. Bent u van plan bij deze keukenzaak in Amsterdam langs te gaan? Lees dan deze reviews en recensies.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Rabelya keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen!

Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Rabelya keukens Amsterdam ervaringen

Deze keukenwinkel had één vestiging gevestigd in Amsterdam, in Nederland. Deze keukenwinkel stond er om bekend dat ze ´Home Design´ betaalbaar maken. Met de jaren lange ervaring die ze hebben konden ze uw wensen in keuken degelijk waarmaken.

Naast keukens kon u hier ook terecht voor tegels en sanitair. Bij Rabelya keukens kunt u terecht voor verschillende keukenstijlen: Greeploos, tijdloos, design, modern en landelijk.

Bent u benieuwd? Lees dan onder in de pagina reviews of deel uw ervaring(en) met anderen!

Bezoek de website Rabelya keukens >>>

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  20 Rabelya keukens Amsterdam ervaringen

  Beoordeling: 2.65Rabelya keukens Amsterdam ervaringen is 20 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 2.65 uit 5 sterren.
  1. Ismail altuner   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Onze eerste afspraak ging vrij soepel kreeg een fijne gevoel een zeer gastvriendelijk zoals koffie thee etc. Waarbij ik het gevoel kreeg dat de klik er tussen ons was. Wij hebben dan op 30-03-2019 direct een bestelling geplaatst. We konden niet meer wachten op onze droom eiland keuken in onze nieuwe huis.
   Met een mondelinge termijn tussen 6-10 weken.

   Ik zou na order binnen 2 weken een geplande datum krijgen van de keuken levering. Helaas kreeg ik het niet binnen de 2 weken te horen. Uiteindelijk na over en weer te appen kreeg ik een leverweek en dit zal zijn week 26. Wij hadden daarvoor onze zomer vakantie omgegooid.

   In week 24 gingen we op vakantie en in week 25 besloot ik dus in onze vakantie weer eens contact op te nemen welke dag in week 26 de legering zal plaats vinden. Na een ZEER ONPROFESSIONELE telefoon beëindigden wij het gesprek . De verkoper beweert namelijk gezegd te hebben dat het een vanaf datum zal zijn. Wij moesten begrip tomen dat zijn leverancier te laat was etc. Terwijl we al over de 12 weken waren.

   Uiteindelijk werd het week 28 van realisatie(dachten we) dag voor montage werd ik gebeld dat de aanrechtblad bij de leverancier gevallen zal zijn en dat deze niet geleverd kon worden. Tijdelijke oplossing was een meubelplaat als compensatie. Prima de grootste gedeelte zou in huis zijn en gemonteerd. Alleen bleek ook dat er greeplijsten ontbraken waardoor vriezer kast niet gemonteerd kon worden en de inbouw vrieskast gewoon in een hoekje maar bleef staan. Daar Sta je dan weer.

   De keukenblad zou spoed op zitten dus binnen 3 weken werd er gezegd maar helaas ook deze tijd niet gehaald. Het werd 8 weken samen met de overige onderdelen. Ook hierbij meerdere keren over en weer gemaild waarbij ik genoodzaakt was mijn rechtsbijstand in te schakelen.

   Uit eindelijk werd alles op 11-09 afgeleverd dus 6MAANDEN later!!!!!!

   Na 3 maanden begon de zwarte lak al los te laten van de spoelbak en uiteraard bericht alleen krijg niks meer te horen.

   KORTOM denk goed na voordat je besteld!

   OVER de kwaliteit van de keuken kasten ben ik wel tevreden.

   Service is dramatisch.

   Ik zal dan ook mijn omgeving in ieder geval NiET aanraden om hier een keuken aan te schaffen

   Ismail altuner geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  2. Manuel   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Keuken was netjes gepaatst alleen nu al 2 jaar bezig een defect te laten verhelpen. A. belooft veel maar is telefonisch slecht te bereiken.

   Manuel geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  3. Tevreden klant   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Mensen mensen kom op, wees gewoon eerlijk. Wat kunnen de meeste hier overdrijven over dit bedrijf.

   Wij zijn prettig ontvangen, goed geholpen, een verkoper die met je meedenkt en handige tips heeft gegeven. De gekochte keuken had geen standaardmaat maar alles is op de juiste maat gemaakt en geplaatst in slecht 1 dag! Van te voren waren wij sceptisch omdat je vaak slechte verhalen hoort over de keukenbranche, maar dis is ongelooflijk, alles was aanwezig en alles werkte zoals het hoort te werken, kortom: alles klopt! Wij zijn super tevreden en raden deze keukenzaak aan iedereen aan.

   Tevreden klant geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  4. H.G   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Deze gast is meester in leugen vertellen komt zijn afspraken niet na ik ben nu 1,5 jaar later heb de geschillen commissie in geschakeld zelf daar kwam hij zijn afspraken niet na als je ziet hoe hij mijn keuken heeft geplaatst niet normaal met alle gebreken dat hij nog kan slapen oplichter !!! Maar a. ik laat je niet nog meer mensen duperen iedere keer heeft hij wel wat is het de leverancier dan is zijn familie ziek dit dat ik hoop werkelijk dat je her krijgt !!!! Mensen laten we met zijn allen deze man aanpakken geen woorden voor zelf zo erg dat je zelf ziek van word laten we allemaal wat doe tegen deze oplichter ik ga in iedere geval naar Radar

   H.G geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  5. Jammer Jammer   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Geen enkele belofte is op tijd waargemaakt. Uiteindelijk na een half jaar was de keuken compleet. Bij alle stappen ging het fout!!! Er ging elke keer wel wat mis en dat kwam altijd door externe factoren. Soms dacht ik “ zie ik er echt als een idioot uit?”

   Jammer Jammer geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6. Melisa v.d. Valk   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Alleen maar goede ervaring met Rabelya! Wij hebben een keuken gekocht. En zijn super goed geholpen en geadviseerd. Vooral wordt er veel met je mee gedacht. Wanneer je achteraf nog iets anders wil of nodig hebt wordt dit heel snel geregeld. Een bedrijf wat veel met je meedenkt en goed luistert naar welke stijl keuken je op zoek bent. Nadat de keuken geplaatst is waren wij meer als tevreden. Het was nog mooier dan wij hadden verwacht. Een gezellig, leuk familiebedrijf! Dus ja wij raden Rabelya zeker met een gerust hart aan.

   Melisa v.d. Valk geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  7. Aicha   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Wij zijn ontzettend tevreden met Rabelya. Zojuist heeft Ali van Rabelya ons keuken opgeleverd. Zij waren met zn 3en. Ik ben verbaasd over hoe netjes zij werken en hoe zij zorgvuldig met ons spullen, vloer etc omgaan. Al van de bovenstaande minpunten en negativiteit is ons niet bekend. Normaals, wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, service en algemene ervaring.

   Aicha geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  8. d   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Hij heeft zich aan geen 1 afspraak gehouden , hij heeft alles verkeerd gemonteerd . Hij kwam pas 10 uur in de avond terwijl hij 10 uur s ochtend moest komen hij heeft alleen maar pratjes

   d geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  9. Filiz   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Vanaf het begin waren alle contacten met Ali en Raziye over onze keuken meedenkend, flexibel, professioneel, en vooral betrokken bij onze wensen. Samen met Ali hebben wij een fantastische keuken ontworpen en geïnstalleerd gekregen door twee geweldige keukenmannen. Zij hebben vanzelfsprekend de keuken perfect geplaatst waardoor het eindresultaat geweldig was. De begeleiding en communicatie met Rabelya was super goed. Dank voor al jullie betrokkenheid. Wij zullen Rabelya zeker aanbevelen bij familie en vrienden. In een woord fantastisch !!!!!

   Filiz geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  10. Angela   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Rabelya rabelya mooie praatjes allemaal trap er niet in! Rabelya: Aankomende week staat je badkamer wc klaar, week later.. er zijn onverwachtse handelingen gekomen de aankomende week staat het klaar en dit 4 weken lang ongeloofelijk!! Koop geen keuken/badkamer van rabelya

   Angela geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  11. zeer ontevreden klant   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Zeer onbetrouwbare gast, mooi praatjes maar afspraken nakomen doet hij niet. Meer dan een half jaar op keuken moeten wachten. Uiteindelijk geplaatst na veel ellende en valse beloften. Je wilt niet weten hoe hij geplaats is. Één groot prutswerk. Wat een amateur die gast. Had het achteraf beter zelf kunnen doen. Nooit meer, je bent gewaarschuwd als je hier een keuken wilt kopen. Wacht nog steeds op een onderdeel……..

   zeer ontevreden klant geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  12. Kitchen   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Ik ben al 5 maanden aan het wachten op plaatsen van de keuken. Bedrijf komt gewoon zijn afspraken niet na. Verdere details bespaar ik maar, maar mijn advies, koop hier geén keuken.

   Kitchen geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  13. Celiker   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Onze ervaring met Rabelya is uitstekend! Ondanks dat wij de keuken laat hebben besteld heeft de verkoper zijn best gedaan om de termijn kort te houden. Hij heeft snel gehandeld en wij hebben niet zo lang zonder keuken hoeven te zitten! De verkoper en zijn vrouw denken echt met je mee en houden je wensen voorop. Ben echt heel erg blij met het advies wat zij mij hebben gegeven over mijn aanrechtblad. Ik ben nog steeds verliefd op mijn keuken. En ja ik had ook gebreken bij de levering ( alleen verkeerde prullenbak geleverd), maar had daar al rekening mee gehouden, aangezien ik overal over elke keukenboer negatieve reacties hierover had gelezen (zelfs bij de echt grote keukenboeren). Het komt overal voor, maar dit weegt echt niet op tegen de service, de prijs van de keuken en de inspanning en tijd van de verkoper om aan onze wensen te voldoen. Mijn advies is zeker hier kopen! De prijs/ kwaliteit verhouding is goed en de voor- en naservice ook.

   Celiker geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  14. Pinar Batur-Esen   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij Rabelya.
   Zijn transparant,en het belangrijkste is dat de beloftes worden nagekomen. Goede service, en zeer klantvriendelijke.

   Binnen 6 weken is onze keuken geleverd. mijn droom keuken ben er super blij mee. wij bedanken jullie voor de mooie keuken. Wij raden zeker Rabelya aan, je kan alles vinden wat je nodig hebt

   Pinar Batur-Esen geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15. E. DAG   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   UITSTEKEND!!!!
   Het totale traject van idee tot nazorg is uitstekend verzorgd. Alles wat is afgesproken wordt na gekomen. In een project zit er altijd wel wat tegen. Rabelya doet er alles aan om te voorkomen dat er iets tegen kan zitten en als het dan toch gebeurt lossen ze het perfect op. Alles is bespreekbaar en het advies wordt goed afgestemd op je eigen wensen en gedachten. Niets moet, maar de keuzes worden goed uitgelegd en onderbouwd. We hebben een prachtige keuken,badkamer/wc en onze vloer is ook erg mooi geworden. het gehele traject hebben we geweten waar we aan toe waren, zowel qua te verwachten resultaat als de daarbij behorende kosten.

   Wij zijn zeer tevreden en raden deze bedrijf zeker aan. Top Bedrijf, goede service, transparant. uitstekende kwaliteit keukens en sanitair! Je kan alles vinden wat je nodig hebt.

   E. DAG geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  16. cimbomlu   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   mijn keuken verplaatsen letterlijk meer dan 9 maanden geduurd…hier moet je je keuken zeker niet kopen

   cimbomlu geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  17. K   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Beste mensen,

   Ik raad u echt af om zaken te doen met rabelya. Ze zijn zo slecht met levering, installatie van keuken, service. Ik kom gewoon woorden te kort om mijn negatieve ervaring met u te delen.
   Ik kan mijn slechte ervaring met foto’s en mails ondersteunen. Levering worden niet gedaan. Valse beloftes worden geuit. Als je contact zoekt met hen zijn ze niet bereid tot reactie. Ik ben inmiddels 3 jaar verder en mijn keuken heeft nog steess gebreken.
   Ze zijn met meerdere personen in de clinch. Weet niet hoelang het bedrijf zal bestaan. Bestel geen enkel product daar. Gegarandeerd dat u gedag kunt zeggen tegen u geld en genot.

   K geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  18. ontevreden klant!   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Komen geen enkel woord na! Je zit zelf achter hun aan
   het heeft bij mij letterlijk 4 maanden geduurd om de ontbrekende delen te leveren plus het feit dat ze je voor de gek houden!
   Advies zeker niet bij hun kopen!
   Aan het begin mooie praatjes en achteraf punte bij paalte komt er niks van terecht.

   ontevreden klant! geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  19. Rahmi   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Wij zijn tevreden over de service van Rabelya keukens.
   Ze zijn transparant, eerlijk en voordeliger dan elders. Klant gericht advies en vriendelijke mensen.
   Je merkt dat ze veel verstand en ervaring hebben.
   Ook willen wij op termijn onze badkamer renoveren en zullen dit zeker aan Rabelya overlaten.

   Rahmi geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20. Hm   schrijft over Rabelya keukens Amsterdam:
   Koop hier nooit een keuken!! Heb 4 maanden moeten wachten op keuken terwijl er 6 weken als uiterste datum was beloofd. Verkoper licht zijn personeel, klanten en aannemers. Heb 3 weken lang achter hem aan moeten rennen. Elke dag 5 keer moeten bellen en laat zijn vrouw opnemen omdat hij zelf niet te woord wilt staan of zijn collega’s.
   Na 60 keer bellen, 12 bezoeken aan zijn zaak en 4 maanden wachten eindelijk mijn keuken binnen. Heel veel ruzie, hoofdpijn en stress. Ik wens dit echt niemand toe!!

   Hm geeft1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar