Ervaringen Parel keukens

Beoordeling: 4.25Parel keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.25 uit 5 sterren.

Ervaringen Parel keukens? Hier vind u alle Parel keukens ervaringen. Bent u van plan bij Parel keukens in Almere langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Parel keukens.

Ervaringen Parel keukens? Wat was uw ervaring met Parel keukens in Almere?
Uw ervaring met Parel keukens plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie voor Parel keukens! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring over Parel keukens in Almere.

 

Gratis keukenboeken thuis?

ervaringen van Parel keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Parel keukens algemene informatie

Bij Parel keukens kunt u in de showroom diverse keukens bekijken. Een moderne keuken, een klassieke keuken, keukenrenovatie, werkbladen of keukenapparatuur, u vind het allemaal bij Parel keukens. In de showroom kunt u zich laten verrassen door mooie opzet en de verschillende stijlen keukens.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij Parel keukens? Bekijk dan de website van Parel keukens voor meer handige informatie zoals telefoonnummer, adresgegevens, tips en de openingstijden.

Top 4 keukens vergelijken
Goedkoopste keukens
Populairste keukenzaken
Prijs/kwaliteit vergelijken
Gratis keukenmagazines
600 pagina´s
Inspiratie & korting
Binnen enkele dagen in huis
Alle keukenzaken vinden
Per provincie
Per plaats
Reviews delen en lezen

Parel keukens vestigingen

Parel Keukens heeft één vestiging gevestigd in Almere, provincie Flevoland in Nederland. Hieronder zijn recensies, klachten, ervaringen en beoordelingen over te lezen en schrijven Parel keukens.

Geef deze keukenzaak een review!

 Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

 Foto van uw keuken (optioneel):

*Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

4 reviews & recensies Parel keukens

Beoordeling: 4.25Parel keukens is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.25 uit 5 sterren.
 1.   schrijft over Parel keukens:
  Ik heb een jaar gelden een bestelling gedaan bij Parel keuken in Almere . Ik kreeg toen beste advies van Nima en Parvies Delfani en Ik hoor dat ik meer apparaten van het zelfde merk kan kiezen dan heb ik recht op meer jaren garantie. Ik heb nu 5 prachtige apparaat van het zelfde merk en ik heb 8 jaar garantie zonder dat je extra hoeft te betalen. en ik heb heel mooie keuken en kwaliteit is ook goed. Ik ben erg blij dat ik voor mijn keuken apparaten ook meer garantie jaren heb.Bedankt voor uw advies.

  Zohreh Sabzewar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 2.   schrijft over Parel keukens:
  Ik heb keuken besteld en ik ben erg tevreden . Nima en Parvis Delfani hebben ze mij geholpen dat ik de beste apparaat en en de mooie keuken bestellen en ik ben zeer tevreden

  sima Milani geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

 3.   schrijft over Parel keukens:
  Op hun site staat veel nuttige informatie. Ze hebben bijvoorbeeld pluspunten en minpunten opgesomd van kunststof, keramiek en granieten aanrechtbladen. Wel jammer dat er niet meer recensies zijn voor deze zaak, dan weet ik of het de moeite waard is hier een kijkje te nemen!

  Olivia geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

 4.   schrijft over Parel keukens:
  Het bezoek van Parel keukens was goed aangezien ik vriendelijk te woord ben gestaan en plannen maak voor een nieuwe keuken. Ik woon niet in de buurt van Almere dus een keuken van keukenzaak uit deze regio heeft niet mijn voorkeur

  Evert geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden