Parel keukens Almere ervaringen

Beoordeling: 4.25 Parel keukens Almere is 4 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.25 uit 5 sterren.

Parel keukens Almere ervaringen? Hier vind u alle Parel keukens ervaringen. Bent u van plan bij Parel keukens in Almere langs te gaan? Lees dan misschien eerst deze reviews en recensies over Parel keukens.

Ervaringen Parel keukens? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie.! Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

keukenboeken thuis?

ervaringen van Parel keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u Keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Parel keukens Almere ervaringen

Bij Parel keukens kunt u in de showroom diverse keukens bekijken. Een moderne keuken, een klassieke keuken, keukenrenovatie, werkbladen of keukenapparatuur, u vind het allemaal bij Parel keukens.

In de showroom kunt u zich laten verrassen door mooie opzet en de verschillende stijlen keukens.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij Parel keukens? Parel Keukens heeft één vestiging gevestigd in Almere, provincie Flevoland in Nederland. Hieronder zijn recensies, klachten, ervaringen en beoordelingen over te lezen en schrijven Parel keukens.

 

Bekijk dan de website Parel keukens >>>  voor meer handige informatie zoals telefoonnummer, adresgegevens, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  4 Parel keukens Almere ervaringen

  Beoordeling: 4.25Parel keukens Almere ervaringen is 4 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.25 uit 5 sterren.
  1. Zohreh Sabzewar   schrijft over Parel keukens Almere:
   Ik heb een jaar gelden een bestelling gedaan bij Parel keuken in Almere . Ik kreeg toen beste advies van Nima en Parvies Delfani en Ik hoor dat ik meer apparaten van het zelfde merk kan kiezen dan heb ik recht op meer jaren garantie. Ik heb nu 5 prachtige apparaat van het zelfde merk en ik heb 8 jaar garantie zonder dat je extra hoeft te betalen. en ik heb heel mooie keuken en kwaliteit is ook goed. Ik ben erg blij dat ik voor mijn keuken apparaten ook meer garantie jaren heb.Bedankt voor uw advies.

   Zohreh Sabzewar geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2. sima Milani   schrijft over Parel keukens Almere:
   Ik heb keuken besteld en ik ben erg tevreden . Nima en Parvis Delfani hebben ze mij geholpen dat ik de beste apparaat en en de mooie keuken bestellen en ik ben zeer tevreden

   sima Milani geeft5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3. Olivia   schrijft over Parel keukens Almere:
   Op hun site staat veel nuttige informatie. Ze hebben bijvoorbeeld pluspunten en minpunten opgesomd van kunststof, keramiek en granieten aanrechtbladen. Wel jammer dat er niet meer recensies zijn voor deze zaak, dan weet ik of het de moeite waard is hier een kijkje te nemen!

   Olivia geeft4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  4. Evert   schrijft over Parel keukens Almere:
   Het bezoek van Parel keukens was goed aangezien ik vriendelijk te woord ben gestaan en plannen maak voor een nieuwe keuken. Ik woon niet in de buurt van Almere dus een keuken van keukenzaak uit deze regio heeft niet mijn voorkeur

   Evert geeft3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar