Ervaringen Middelkoop keukens

Beoordeling: 4 Middelkoop keukens is 6 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.

Ervaringen Middelkoop Keukens Culemborg? Alle Middelkoop keukens ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews, recensies en klachten.

Wat was uw ervaring met Middelkoop Keukens in Culemborg?
Zelf snel een recensie plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenbrochures thuis?

Ervaringen Middelkoop keukens

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Middelkoop keukens algemene informatie

Middelkoop is een keukenwinkel met 75 jaar ervaring. Inmiddels verkopen ze ook badkamers en interieurs. Onder interieurs heeft Middelkoop o.a. vloeren, open haarden, Deuren, plafonds, buitenzonwering en meer.

Heeft de titel: Keukendetaillist van 2012 gewonnen. Een titel als keukendetaillist verdien je niet zomaar. Kom langs in de showroom van maar liefst 3500m2 en zie wat Middelkoop zo speciaal maakt en waarom Middelkoop de titel verdiend heeft.

Bezoek de website van Middelkoop keukens.

 

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  6 reviews & recensies Middelkoop keukens

  Beoordeling: 4Middelkoop keukens is 6 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Middelkoop keukens:
   De monteur Jan van de fa Middelkoop heeft de probleempjes Iin de keuken, vanmorgen, heel goed opgelost. Hij gaat pas weg wanneer alles het PERFECT doet en alle vragen zijn beantwoord. Hele leuke en zeer INNOVERENDE oplossingen Jan, TOP! !!

   renee zomerhuis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Middelkoop keukens:
   folie van een van de deurtjes liet los. Monteur zag tijdens de reparatie dat alle deuren verkleurd waren en vond dat dat niet had mogen gebeuren. Na een telefoontje naar het kantoor werd me gezegd dat alle deuren zouden worden vervangen. Dat werd erg snel gedaan. En dat na jaren gebruik. Fantastisch..

   een tevreden klant geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Middelkoop keukens:
   Vanuit de aannemer moesten we bij dit bedrijf zijn voor de keuken en de badkamer/toilet. Voor de keuken zijn we na de offerte meteen naar een andere leverancier gegaan; vanwege huismerk kasten, allerlei verschillende merken, 2e keus apparatuur, slechte vertaling van wensen in oplossingen, mager ontwerp en daar vragen ze vervolgens meer dan de hoofdprijs voor. Daarnaast kwam de verkoper erg onprettig over en werden we van hot naar haar gesleept in de showroom zonder dat er een echte lijn zat in wat we te zien kregen. Onderhandelen is geen optie, dat zeggen ze ook al van te voren.

   Badkamer precies dezelfde slechte ervaring, naar de offerte toe en het werd alleen maar slechter. Helaas zat een bedrag in de aanneemsom anders hadden we ook voor de badkamer direct afscheid genomen van deze leverancier. Vanwege de meerprijs bij afwijking van de “Middelkoop standaard”, kozen we voor de standaard spullen, standaard witte tegels, standaard kranen etc, maar wel offreren tegen de adviesverkoopprijs, en ook hier weer, onderhandelen is geen optie. Bij een vraag van onze kant om deze prijs toe te lichten gaven ze als argument dat zij kwaliteit leveren. Uiteindelijk met hangen en wurgen een offerte gekregen waarbij de prijs/kwaliteit niet overeen kwam met onze verwachtingen.

   Enige tijd later wilden wij een item laten vervallen op de offerte en in plaats van dat het goedkoper werd, gaven ze een nieuwe prijs die 1000 euro hoger lag dan de originele offerte. Dus..je haalt er iets af…en je mag extra betalen en flink extra ook. Waarop wij aangaven, netjes binnen de in de offerte gestelde datum, lever dan maar conform de originele offerte inclusief dat item. Zij zeiden dat ze dat niet doen en houden vast aan de 1000 euro hogere rekening en komen met allerlei non-argumenten en insinuaties dat we zouden liegen. En dat terwijl we alles zwart op wit in de offerte hebben staan…..

   Wij willen het liefst niets meer met Middelkoop te maken hebben en alles laten vervallen zodat we met een normaal bedrijf kunnen gaan praten. Maar ook dat sleept nu al bijna 3 maanden omdat voor de badkamer een deel in de aanneemsom zit verwerkt…

   Anne geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Middelkoop keukens:
   Zeer prettig gesprek met adviseur van Van Middelkoop in Culemborg. Dacht mee, liet verschillende mogelijkheden zien. Nam ruim de tijd om de tekening tot in detail te maken. Tot dusver te vreden.

   Roos geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Middelkoop keukens:
   heel klantvriendelijk
   prima meedenken
   cowbowverhalen van kenissen gingen hier niet op

   bert bakker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Middelkoop keukens:
   Ik zocht een mooie moderne keuken voor ons nieuwe huis, Mijn oog was gevallen op de keukenzaak Middelkoop simpel weg omdat ze al meer dan 80 jaar aan ervaring hebben en een bijzondere showroom hebben (aanrader!). Een goede zaak die goed meedenkt over een concept voor een keuken.

   Van Manen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden