Ervaringen Kuchenwelt

Beoordeling: 4.5Kuchenwelt is 858 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 4.5 uit 5 sterren.

Ervaringen Kuchenwelt? Alle Kuchenwelt reviews. Van plan bij Kuchenwelt langs te gaan? Bekijk dan eerst deze reviews en zie hoe anderen hun bezoek hebben ervaren.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragen

Meer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Doe genoeg inspiratie op met deze gratis keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Kuchenwelt algemene informatie

Kuchenwelt verkoopt Duitse keukens tegen een goedkope prijs. Kuchenwelt is in 2015 gestart met het verkopen van keukens, inmiddels en hebben een vestiging in Heerhugowaard. Het doel is om iedereen in Nederland te kunnen bedienen. Kuchenwelt verkoopt verschillende keukenstijlen: modern, tijdloos, landelijk en design.

Kuchenwelt vestigingen

Kuchenwelt heeft een vestiging in Heerhugowaard. Wilt u advies van een stylist dan bent u bij Kuchenwelt aan het juiste adres. Bekijk hier de website van deze keukenzaak.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  943 reviews & recensies Kuchenwelt

  Beoordeling: 4.5Kuchenwelt is 858 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 4.5 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn Geholpen
   Ruime Keus
   Klantvriendelijki

   Van Leeuwen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen, goed meegedacht

   De waard geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitgebreid ben ik ingelicht wat de mogelijkheden waren voor mijn geplande keuken. Goede adviezen ook omtrent de apparaten .Ben blij met de styliste die nog langskomt, waar ik dan de juiste kleur van de keuken kan bepalen en achteraf nog veranderingen kan doorgeven. Blij met de keuken die ik gekocht heb.

   Boelens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Kuchenwelt:
   We hebben een keuken besteld, tot nu toe tevreden over de verkoper, de prijs en de styliste. Bezoek van een styliste aan huis is echt aan te raden. Op de werkplek de keuze maken maakt toch een verschil. Nu afwachten op de levering,

   Bassuoni geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik heb in december 2016 een keuken laten plaatsen. We zijn vervolgens bijna 4 jaar bezig geweest om de keuken een beetje conform de overeenkomst te laten worden. Één groot drama derhalve. Het begint al met de wijze waarop de overeenkomst is opgesteld en door Kuchenwelt wordt opgelegd. Ze splitsen de installatiekosten af van de koop van de keuken. Bij koop moesten we ongeveer 25% van de materialen betalen en bij levering de rest. Op dat moment staat alles ingepakt en je kunt nooit controleren of alles conform de opdracht geleverd is. Bij ons in elk geval niet! Vervolgens moesten we maar afwachten hoe en wanneer de keuken geplaatst werd. De installatiekosten moesten we aan het eind van de installatie direct aan de “installateur” betalen. De keukenstyliste is overigens goed en heeft deskundig werk verricht. De installateur nam niet eens de tijd om de werktekeningen goed te bekijken. Het hele installatieproces werd gekenmerkt door haast-haast-haast-enz. Alles moest zo nodig in twee dagen klaar. Resultaat was, dat de hele keuken schots en scheef was gemonteerd. Inductiekookplaat zat scheef en niet recht boven de onderstaande kast. Allemaal gevolg van het feit, dat die man niet de tijd nam om de werktekeningen te bekijken. De levering was ook één groot drama. Verkeerde klep en scharnier voor bovenkast, Staande kast zou aan één kant, die in het zicht bleef, afgewerkt worden met hetzelfde glansmateriaal als de rest van de keuken. En je raadt het al: de verkeerde kant was netjes afgewerkt. Plinten zijn niet met de bijbehorende bevestigingsmaterialen bevestigd, maar met blokjes hout en gewone schroeven. De naden tussen de frontdeurtjes waren allemaal van verschillende breedte en liepen niet in één horizontale lijn. Plinten zaten scheef. Verkeerde deur voor kast geleverd. Laden scheef gemonteerd. En nog heel veel andere kleine slordigheden. Na heel veel zeuren, bellen, etc. zijn deze problemen grotendeels hersteld. De verkeerde klep en scharnier voor bovenkast zijn na bijna vier jaar een beetje hersteld. In die jaren hebben ze zelfs een keer een hele nieuwe kast geleverd, terwijl er alleen maar een nieuw deurtje en verticaal klepscharnier geleverd moesten worden. En net die twee zaten er niet bij! De verkeerde gaten in het deurtje zijn uiteindelijk heel lelijk met doppen afgewerkt. De scheef zittende inductiekookplaat kon niet hersteld worden zonder de halve keuken af te breken en een nieuw aanrechtblad te bestellen. Het aanrechtblad was verkeerd gemonteerd en om een beetje uit te komen, had die knoeier van een installateur er wat stukjes vanaf geslepen. Ten onrechte! We hebben dat maar gelaten, anders waren we nog 10 jaar bezig geweest.
   Ik raad iedereen, die toch nog een keuken bij Kuchenwelt bestelt, met klem aan om in de betalingsvoorwaarden op te nemen, dat 10-20% van de koopsom pas een maand na definitieve oplevering betaald moet worden. Je hebt geen poot om op te staan bij klachten, als je niet een bedrag hebt achtergehouden. Gezien de kwaliteit van het eindproduct zou ik zeker 15% van de koopsom nog steeds niet hebben betaald. Ik schat in, dat Kuchenwelt daar ook wel de voorkeur aan gegeven zou hebben, aangezien het alternatief zou zijn geweest, dat ze de halve keuken helemaal opnieuw zouden hebben moeten opbouwen en bijvoorbeeld een heel nieuw aanrechtblad zouden hebben moeten leveren.
   Kortom: NOOIT een keuken bij deze organisatie kopen. Er is geen slechtere!
   (Op bijgevoegde foto is te zien dat de handgreepjes niet overal gelijk liepen met de rand van het aanrechtblad, zoals bedoeld was. Ik kon van de vele tientallen foto’s er maar één bijvoegen ……………..)

   Han IJssennagger geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  6.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen

   Rood geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  7.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijke begeleiding en een helder en eerlijk verhaal. Verkoper dacht goed mee met de wensen en mogelijkheden van mij als klant.
   Gastvrije en vriendelijke behandeling.

   Budde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  8.   schrijft over Kuchenwelt:
   Rinze heeft ons erg goed geholpen. Hij straalt rust uit , vriendelijk , denkt goed mee. Wij zijn erg goed geholpen en blij met het eindresultaat.

   Mangrey geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  9.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na duidelijke uitleg en veel vragen van onze kant , uiteindelijk onze droomkeuken besteld. Nu afwachten op de stylistenservice en uiteindelijk de levering . Nogmaals de vragen allemaal prima beantwoord en bedankt voor jullie vakmanschap , eerlijkheid en geduld . Laat geworden ( Sorry )

   Jos en Susan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  10.   schrijft over Kuchenwelt:
   Werden vriendelijk ontvangen . Er werd echt met ons meegedacht en namen er de tijd voor. Een prettige ervaring

   M. Kronshorst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  11.   schrijft over Kuchenwelt:
   Een lieve eerlijke man, Fijn geholpen en het wordt een prachtige keuken!!!

   Talamini geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  12.   schrijft over Kuchenwelt:
   Meedenkend, goed advies. Enorm goed geholpen. Fijne interactie

   MW en dhr Labee @ ahmedi mozafari geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  13.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gewldige service & klantvriendelijkheid is top

   S. Abraham geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  14.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer goed geholpen. De ontwerper (Paul) heeft goed met ons nagedacht, geluisterd naar ons wensen, en echt waar gemaakt voor ons perspectief dank hier voor.

   F. Bassuoni geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  15.   schrijft over Kuchenwelt:
   Nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt en de maten van mijn keuken had gegeven ging de verkoper flink goochelen op de pc en toverde de keuken te voorschijn die bijna direct voldeed aan mijn wensen. nog wat praktische aanpassing in overleg leverde mijn ideale keuken op. de uiteindelijke maakte de koop naar tevredenheid.
   Fijn geholpen.

   M. Kuin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  16.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn heel erg goed geholpen, door een zeer sympathieke medewerker.
   Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Verschillende mogelijkheden werden met ons besproken.

   Salgado geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  17.   schrijft over Kuchenwelt:
   Meedenkend, goed advies, enorm goed geholpen fijne interactie.

   Dhr. & Mevr. Labee geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  18.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na een aantal verkeerd geleverde onderdelen en vertraagde apparatuur heeft de monteur Jordi alles goed opgelost. Hij ziet het probleem en lost het op en hij werkt super netjes. TOP monteur. Door Jordi hebben wij een goede ervaring erop nagehouden. Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken.

   Layla geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  19.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geadviseerd, hartelijk ontvangen en we gaan “naar huis” met een mooie keuken.

   Tamara geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  20.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn en heel vriendelijk geholpen, goed advies en uiteindelijk een prachtige keuken.
   Jos Bedankt!!!

   Visser geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  21.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend advies en ideeën.
   Meedenkend en goede prijs.

   R.j. van Voorst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  22.   schrijft over Kuchenwelt:
   Afgelopen weekend een bezoek gebracht aan KuchenWelt Heerhugowaard.
   We hadden ons zelf goed voorbereid en de verkoper waarmee wij een afspraak hadden, kwam nagenoeg met een zelfde voorstel qua indeling. Ondanks dat we een duurdere keuken hebben uitgezocht dan van te voren bedacht, zijn we tot nu toe uiterst tevreden. De styliste belde ons gisteravond laat en vandaag komt men langs om alles definitief in te meten, zodat de keuken in week 6 afgeleverd kan worden.
   We zijn erg benieuwd wat de styliste ons nog kan adviseren.
   Gezien de soms hele negatieve reviews, waren we een beetje bedachtzaam maar hebben er toch alle vertrouwen in dat ook de levering van de keuken goed zal verlopen, zoals ook het voortraject.
   Enige aandachtspunt ons inziens, de door ons “gekozen” (voorgestelde apparatuur door de verkoper) waren helemaal niet in de showroom aanwezig. Veel van dezelfde en weinig varianten dus.

   Corné Berkhof geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  23.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend geholpen, men heeft rekening gehouden met alle wensen: TOP: Advies is heel goed, samen er prima uitgekomen.

   Jacob geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  24.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ze denken goed mee in oplossingen en adviezen, verkoper erg spontaan en brengt alles duidelijk over. Neemt de tijd voor de klant.

   Dekker geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  25.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed persoonlijk contact, duidelijk verhaal, verkoper neemt ruim de tijd voor je

   Erich geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  26.   schrijft over Kuchenwelt:
   Alle tijd voor de keuken genomen TOP!! , en lekker gegeten

   Knol geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  27.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig geholpen, veel kennis

   Grootveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  28.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik was geholpen door meneer Paul. En ben heel erg blij met het advies

   Nelly geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  29.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer vriendelijke verkoper, die de tijd voor je neemt en duidelijke uitleg geeft over de eventuele voor en nadelen van een bepaalt product en indeling.

   Reus geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  30.   schrijft over Kuchenwelt:
   Enorm goed geholpen. Wat resulteerde in een prachtige keuken. En je word tijdens het advies goed verzorgd in de vorm van koffie met gebak en hapjes. Erg netjes allemaal en als de levering ook zo verloopt een dikke pluim

   W weij geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  31.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen, er werd goed meegedacht met ons. Keuken moet nog geleverd worden, hopelijk verloopt dat net zo voorspoedig als het uitzoeken van de keuken.

   M. Vermeer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  32.   schrijft over Kuchenwelt:
   We hebben een breed gesprek gehad en de mogelijkheden en wensen worden goed naar geluisterd en uiteindelijk overtuigd van de kwaliteit een ook nog extra’s zoals Quoocker kraan en alles compleet

   Harriët geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  33.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijkheid en wetenschap dat het aangepast kan worden ( meer / minder) Dit omdat het ook nog 2 jaar duurt en de keuzes nog kan veranderen.

   Fam. Zijlstra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  34.   schrijft over Kuchenwelt:
   Dhr.Rinze heeft ons goed geholpen , kwam met een mooi öut of the box”design qua keuken , dan de standaard Ü-keuken”Denkt fijn mee met de klant

   marvin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  35.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bij aankomst koffie met gebak , wij zijn zeer goed geholpen en met de prijzen bij elkaar gekomen.
   Ik beveel deze winkel graag bij u aan

   Corina Woord-Kaptijn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  36.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend goed geholpen , vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen de tijd voor je . Gelijk getekend , aanrader !

   Mvr. Pas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  37.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede service , er wordt echt meegedacht en keuken samenstelt die perfect is , vanuit aandacht . professioneel , kundig , integer en prijs/kwaliteit is zeer goed. Wij zouden het iedereen aanraden.

   Ottens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  38.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij werden uitstekend geholpen en kundig begeleid

   R.M.Hoogendoorn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  39.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed meegedacht qua opties voor de indelingen en oplossingen , ook verder meedenken in vloeraanleg etc. etc. Technisch meedenken erg goed .
   Winkelbeleid minder positief omtrent t “nu” tekenen. De prijs waarvoor iets in opdracht genomen kan worden zou altijd moeten kunnen.

   Chantal van Henten geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  40.   schrijft over Kuchenwelt:
   Leuk gesprek gehad in oktober met verkoper bij kuchenwelt, duidelijke uitleg en nam de tijd voor ons. Wij kregen een gratis Wash bon voor de auto zodat de verkoper de gehele offerte klaar kon maken terwijl wij de auto hebben laten wassen.
   Na de uitleg hebben wij de keuken gekocht.
   In 2021 medio februari/maart zal de keuken waarschijnlijk geplaatst gaan worden en zullen wij wederom een reactie plaatsen hoe dit gegaan is.

   Bob en sanne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  41.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen met uitstekende service.

   Met genoeg koffie en zelfs hapjes.

   Nu afwachten op de hopelijk perfecte levering.

   W. Weij geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  42.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het is fijn dat je eigenlijk pas “thuis” gaat beslissen qua kleur , style etc.
   Je geeft in de winkel alleen de goedkeuring tot order en beslist vervolgens thuis.

   Hulsman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  43.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen, goede sfeer.
   Goed beeld van de keuken hoe het word.
   Goede uitleg.

   Koos en Hilda Vellinga geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  44.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijke informatie , goed advies!!!

   Verhagen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  45.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bijzonder aardige en attente service, bij de aanschaf van mijn keuken.

   Hogen Esch geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  46.   schrijft over Kuchenwelt:
   5 Siemens apparaten gratis actie. Prachtige actie werd wakker toen ik de offerte werd overlegd………

   Edwin Beeloo geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Edwin Beeloo:

    Geachte heer Beeloo,

    In verband met vrije dagen ben ik niet op de zaak. In de loop van de week neem ik even contact met u op.

    Groeten Ronald

  47.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg vriendelijk geholpen, goed naar onze wensen geluisterd, zodat onze droomkeuken binnenkort in ons huis staat te pronken !!

   Wat ook als zeer prettig is ervaren door ons, dat er ook mee is gedacht met onze wensen

   Kuchenwelt Heerhugowaard: Bedankt !!

   Rooij geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  48.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede verkoper. Verstaat zijn vak!! samen eruit gekomen.
   Helemaal Top !!!

   Stienstra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  49.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zorgvuldig geholpen. Echt een aanrader!

   M. Molenaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  50.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede en realistische service, zonder poespas, eerlijke mening en prijs.
   Uitstekend geholpen en we kijken uit naar onze nieuwe keuken.

   Van Dalsen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  51.   schrijft over Kuchenwelt:
   Leuke man Jos !!
   Helder eerlijk en duidelijk, zeer goed geholpen
   Blij met onze keuken !!!

   Koks geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  52.   schrijft over Kuchenwelt:
   Alle tijd wordt voor je genomen.
   Je wordt hartelijk ontvangen.

   Mooie keuken voor goede prijs.

   Er wordt geen druk op je uitgeoefend.

   Bernard Stoopman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  53.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed advies , zeer aardige man , zeer gastvrij geduldig en professioneel

   Wittenberns geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  54.   schrijft over Kuchenwelt:
   Door Rinze zijn we uitstekend geholpen , we zijn blij met het resultaat en de goede ideeën waar Rinze mee aankwam. Zeer rustige meneer fijn om bij aan tafel te zitten.

   Verkuil geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  55.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn vandaag de hele dag aanwezig geweest in de kuchenwelt. We werden vriendelijk en heel voorkomend geholpen. Op al onze wensen en aanmerkingen goed te woord gestaan met een duidelijke uitleg. Na een prachtige tekening in ruimtelijke zin werden al onze wensen/ dromen werkelijkheid. een mooie koop gesloten

   Fam. de Haas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  56.   schrijft over Kuchenwelt:
   Respectvol , prettig behandeld , goed meedenkend

   C. Streutker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  57.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen en hebben daarom een zeer mooie keuken besteld. Zeer gastvrij met koffie en gebak.

   K.Kloos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  58.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn erg tevreden over de service, uitleg en betrokkenheid van adviseur.
   Hij was behulpzaam en dacht goed mee.

   Bedankt

   Niloo Ahmadi & Amiri geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  59.   schrijft over Kuchenwelt:
   Denken goed mee en we zijn prettig geholpen.

   A.L. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  60.   schrijft over Kuchenwelt:
   Een overzichtelijke winkel en je wordt heel vriendelijk geholpen. Alles kan naar eigen keuze worden vastgesteld. Na de aankoop komt er nog een styliste bij je thuis om de puntjes op de i te zetten.Prima keuze om je keuken daar te kopen.

   Rodney Weverling geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  61.   schrijft over Kuchenwelt:
   Week 23 levering keuken met inbouw apparatuur . Te lage plinten geleverd hier achteraan en 4 weken later werd dit geleverd.
   In augustus een kast nabesteld, deze zou begin week 41 geleverd worden, niet dus werd dus eind week 41, twee keer vrij genomen. Helaas niet volledig geleverd plint en poten ontbraken direct gemeld eea zou week 42 geleverd worden, niet dus. Dit werd dus eind week 43. Een doos met daarop poten en helaas er zit een afvoer in.

   Beoordeling keuken;
   Blad keukeneiland slecht afgewerkt.
   Inductiekookplaat maakt herrie.
   Vaatwasser geen handige indeling

   Aanrader, nee

   John bakker geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  62.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vandaag was onze afspraak super !! Hebben een mooie keuken gekocht.
   Met dank aan de heer Rinze.

   Fam. Kuipers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  63.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer goede service , zeer tevreden

   Vane geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  64.   schrijft over Kuchenwelt:
   Plezierig geholpen in Heerhugowaard. Zo spannend want toch een flinke uitgave , maar er werd meegedacht en uiteindelijk met een goed gevoel de aankoop gedaan

   Hans geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  65.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na een lange zoektocht bij diverse keukenzaken uiteindelijk bij Kuchenwelt terecht gekomen.Werden vanaf het allereerste moment prettig geholpen. Uiterst geduldig en alles aangedragen wat mogelijk was.Ons eerste bezoek was nog niet doorslaggevend , maar dat was geen punt. Uiteindelijk na alles de revue te hebben laten passeren toch door vakkundigheid en geen druk besloten de koop door te laten gaan.
   Wij kunnen het iedereen aanraden

   Fam. van der Voort geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  66.   schrijft over Kuchenwelt:
   Rinze is een zeer deskundig en vriendelijk persoon. Niets dan lof over Kuchenwelt met speciale dank aan Rinze en Ronald.

   Jos Bennes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  67.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn van zeer goed advies voorzien en het was prettig om Fries te kunnen spreken

   Rene geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  68.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijne rustige verkoper , welke precies gaf wat ik voor ogen had

   Rick geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  69.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede info , rustig geholpen en er is meegedacht , prijs is prima

   S ten Boekel-Ketelaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  70.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Een totaal andere blik op onze keuken gekregen

   M.A. van der Hoeven geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  71.   schrijft over Kuchenwelt:
   ik ben zeer tevreden over Leo, hij heeft mij super goed geholpen, naar mij geluisterd en hele goede adviezen gegeven. En mij toch vrij gelaten in mijn keuze. Het voelde heel vertrouwd en oprecht. Vind ik heel belangrijk bij het doen beslissen en kopen van een nieuwe keuken

   Frida geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  72.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk en ter zake vakkundig

   Ben geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  73.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij waren al enige tijd op zoek naar een keuken. Na een kleine zoektocht, bij Küchenwelt terecht gekomen. Hier zijn wij uiterst bekwaam en vriendelijk ontvangen en geholpen. Met onze eigen tekening en input van de verkoper, kwamen wij tot het gewenste resultaat.
   De beslissing was nog niet genomen, maarwij zijn uiteindelijk toch tot aankoop over gegaan. De mooie materialen, vakkundigheid en prettige benadering hebben de doorslag gegeven.

   Laureen van der Voort geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  74.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn in Heerhugowaard plezierig door Rinze geholpen. Het aanbod om op kosten van Kuchenwelt gebruik te maken van de wasstraat,zodat de tekening en offerte gemaakt werd, was leuke bijkomstigheid. De deur uitgegaan met een nieuwe keuken nu de styliste afwachten.

   Hans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  75.   schrijft over Kuchenwelt:
   Beste Gerrit, harstikke goed gedaan. We zijn er samen uitgekomen. Goed verhaal en een goed advies.
   We wensen heel veel geluk bij Kuchenwelt en bij Ronald.

   Gabrielle en Arjan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  76.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel fijn geholpen door Pedro, goed advies.
   Erg blij met onze keuken!

   J. Kwintenberg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  77.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen. We gingen mogelijkheden voor een nieuwe keuken bekijken en kwamen met een contract terug.

   Simone Nicolai geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  78.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg warm welkom met uitgebreide informatie over de keukens en apparatuur.
   Wij zijn blij met elk advies en hebben ook mee mogen eten (Heerlijk was dat!).
   Na keukenboer in-en uit te gaan hebben we eindelijk een deal kunnen sluiten waar we echt tevreden en zeker blij van zijn.
   Bedankt voor al uw advies.

   Liefde Frits en Claudia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  79.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn super geholpen door Pedro.
   Heel fijn om mee te werken, denkt mee laat oplossingen zien.
   Het virtuele scherm in de zaak is ook erg fijn om een goed beeld en uitleg mee te krijgen.

   Bianca van Dijk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  80.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima uitleg, vriendelijk en correct.
   Goede begeleiding met het helpen van onze beslissing.

   Klaas Brakkee geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  81.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen en naar onze wensen geluisterd. Eerst onze droomkeuken uitgezocht. Met alles wat we hebben wouden. Toen dit niet mogelijk was qua budget.
   Was na een paar aanpassingen met behoud van onze wensen toch onze keuken mogelijk voor ons budget.

   E. van der Meijde geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  82.   schrijft over Kuchenwelt:
   Great attention was given to us to meet our wish.
   Leo has been a great personeel.

   Mili Kundu (wife of Sudipto) geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  83.   schrijft over Kuchenwelt:
   Denkt mee, in oplossingen. Goede adviezen, begrijpelijk uitleg, respecteerd mijn keuzes.
   Vriendelijke service , fijn geholpen.

   Amanda van Maaren geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  84.   schrijft over Kuchenwelt:
   Pedro heeft ons uitstekend geinformeerd en vriendelijk, gastvrij en klantgericht geholpen. Ook in de prijs is hij ons heel fijn tegemoet gekomen.
   We zien uit naar een fijne samenwerking.

   r. Vermeulen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  85.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn bij Kuchenwelt zeer vriendelijk ontvangen in Heerhugowaard. Met een heerlijke cappuccino en taart, alsof we bij verkoper Melvin thuis waren. Naast de vriendelijke ontvangst hebben we uitgebreid advies gekregen en werd de tekening direct gemaakt. Ook is meteen de offerte opgesteld, wat wij heel prettig vonden, zodat we direct wisten waar wij aan toe waren en met een duidelijk plan naar huis gingen. Melvin heeft continu met ons meegedacht, waardoor wij konden profiteren van een aantal leuke aanbiedingen.
   Wij kijken er naar uit dat de keuken geleverd wordt en we deze kunnen gaan plaatsen. Het eindresultaat zullen we zeker op de foto zetten en toe sturen.

   S Koomen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  86.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijne ontspannen sfeer, informeel maar profesioneel. Goed meegedacht en heel goed geholpen.
   Heel blij met de nieuwe keuken. Alles goed uitgelegd.

   Susan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  87.   schrijft over Kuchenwelt:
   Pedro was erg enthousiast en dacht goed met ons mee. We hebben vele rondjes door de winkel gelopen en konden de keuken nu echt voor ons zien.
   We gaan er veel plezier aan beleven.
   Bedankt !!!

   Richelle en Maaike geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  88.   schrijft over Kuchenwelt:
   Er werd meteen tijd voor ons gemaakt en kregen iemand aangewezen.
   Er werd ruim de tijd genomen en heel specifiek geluisterd naar onze wensen en meegedacht.
   Heel erg fijn geholpen en na de tweede afspraak getekend.
   Dank je wel

   Henk Martens en Judith van der Wal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  89.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wat een vriendelijke ontvangst. Koffie, thee, gebak en een uiterst deskundige adviseur in de persoon van Pedro.
   Met goede en nuttige tips heeft hij ons goed geholpen om tot een hele goede keuken te komen.
   Top Service

   Ymke en Aart geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  90.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn zeer goed geholpen , goede uitleg , de verkoper neemt alle tijd voor je en laat alles zien. Dringt niet op . Fantastisch.

   Willem geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  91.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer kundig , heeft verrassende ideeën. Is met een keuken gekomen die wij nooit hadden kunnen bedenken

   B. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  92.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super geholpen en goed meegedacht

   Jolanda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  93.   schrijft over Kuchenwelt:
   Men. Rinze heeft ons uitstekend geholpen naar onze wensen. Daar waar nodig met alternatieven gekomen die ons aanspraken en gaan met een goed gevoel weer naar huis.

   Jeannette geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  94.   schrijft over Kuchenwelt:
   Geholpen door Rinze. + goede prijs

   daniel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  95.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wat een fijn adviesgesprek. Er werd tijd genomen en goede alternatieven en opties gegeven. Wij zijn blij met de nieuwe keuken

   Rianne Kok geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  96.   schrijft over Kuchenwelt:
   Een keuken naar onze wensen , hebben wij met veel plezier gekocht bij KUCHENWELT.
   Super !! Wat zal hij mooi zijn in onze nieuwe woning in “BUITENGEWOON IN DE BEEMSTER”

   Anja geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  97.   schrijft over Kuchenwelt:
   Perfect geadviseerd door Rinze . Opstelling precies passend bij de ruimte en onze wensen. Prettige sfeer en fijne communicatie.

   A. Jansen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  98.   schrijft over Kuchenwelt:
   ik zou geen keuken meer bestellen bij kuchenwelt .Als je de keuken besteld dan zijn ze zeer vriendelijk maar de service er na is zeer waardeloos.De keuken zou 8 weken duren maar werden er 10 .Keuken uit gepakt zijn de frontjes een afwijkende kleur .Bellen kan niet dus mailen,ook zo vervelend,maar de frontjes waren niet op voorraad.Oke weer wachten ,en weer mailen.Week 37 zouden ze komen de keuken is gebracht in week 28 dus niet verkeerd 9 weken .Niks ontvangen dus weer mailen,nee de frontjes waren bij hun binnen.Inmiddels week 39 en nog steeds niks.Dus bedenk wat je doet geen goed woord ervoor over

   Adriana Smeenk geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  99.   schrijft over Kuchenwelt:
   Jos dacht fijn mee en liet steeds zien hoe e.e.a. eruit komt te zien.
   Overigens goede en prettige ontvangst van Kuchenwelt met lekkere versnaperingen

   Rynja geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  100.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg goed geholpen, zeer nette service

   Langeveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  101.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wat een fijn adviesgesprek. Er werd tijd genomen en goede alternatieven en opties gegeven. Wij zijn blij met de nieuwe keuken

   Rianne Kok geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  102.   schrijft over Kuchenwelt:
   De verkoper was heel kundig en prettig in de omgang. Er werd eerst naar onze wensen geluisterd, praktisch advies gegeven en meegedacht met ons. Prettig was vooral dat onze wensen serieus werden genomen. Wij zullen kuchenwelt zeker aanraden

   Desree geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  103.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn geholpen door Rinze , luistert goed naar onze wensen en denkt mee. Geeft advies waar nodig. Erg aardige man. Wij zijn erg tevreden met kuchenwelt omdat ze zeker niet beroerd zijn om ons tegemoet te komen in ons budget.
   Top service , gezellige mannen.

   Khalid en Samira geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  104.   schrijft over Kuchenwelt:
   De verkoper is gepassioneerd en neemt uitgebreid de tijd om wensen door te spreken en te kijken wat we willen. We zien dat Rinze plezier heeft in het geen hij ontwerpt en we zijn heel blij met het uiteindelijke ontwerp

   Fam . Jemaa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  105.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend!!!

   Huijgevoort geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  106.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heldere uitleg duidelijke beeldvorming
   Kan niet wachten tot we het resultaat hebben

   K Brakkee geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  107.   schrijft over Kuchenwelt:
   * Duidelijke informatie en vriendelijk overgebracht
   * Meedenken voor zowel het mannelijk en vrouwelijk gebruik van de keuken
   * Goede check en advies, ook mbt routing

   Joan Hofman / Erwin Kroon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  108.   schrijft over Kuchenwelt:
   Naar volle tevredenheid, duidelijk en overzichtelijk te woord gestaan

   T.J.A. van Slooten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  109.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel fijn geholpen, denkt mee geeft suggestie

   Sandra v/d Meulen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  110.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede uitleg , meedenkend en oplossingsgericht

   Meijles geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  111.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn door de Hr. Rinze van der Wal op een zeer vriendelijke geholpen , en naar onze mening goed naar onze wensen geluisterd te hebben, hebben wij een keuken naar onze wens gekocht. Nu er een afspraak met de stilist om de keuken te laten opmeten, zal de keuken spoedig geplaatst worden.

   A. Pool geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  112.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk en geduldige meneer die met mij meedacht en oplossinggericht

   Barbara geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  113.   schrijft over Kuchenwelt:
   Onze keukenadviseur Rinze heeft ons keurig geholpen , niet opdringerig en een rustige uitstraling. We hebben onze keuken ook gekocht! Met een goed gevoel de winkel uitgelopen

   Fam. de Jong geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  114.   schrijft over Kuchenwelt:
   goed gesprek . Rinze gaf vele mogelijkheden hoe de keuken in te delen is . Zelf al een goed idee , toch nog wat kleine aanpassingendie de keuken geheel afmaakt

   P.Wieringa geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  115.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede service , vriendelijke verkoper , goede ontvangst , wordt op je gemak gesteld , erg behulpzaam

   amy geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  116.   schrijft over Kuchenwelt:
   Keuken helemaal goed doorlopen en goed begeleid tijdens het proces, van de opstelling . Prima geholpen

   Eric Roor geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  117.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitgebreid, vakkundig en plezierig geholpen.Goed geluisterd naar onze wensen

   van Lieshout geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  118.   schrijft over Kuchenwelt:
   Meegedacht met onze wensen. Goede koffie. Vriendelijke service. Hadden niet verwacht dat we met een keuken “naar huis”zouden gaa.

   M.Dekker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  119.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn fijn geholpen. Niets was teveel gevraagd. Zeet tevreden

   Paap geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  120.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend geholpen in de winkel in Heerhugowaard. Er werd voldoende tijd genomen voor al onze wensen en het uiteindelijke ontwerp. Ook de onderhandelingen verliepen prettig. We zijn er goed uitgekomen. Wij raden deze zaak aan

   E.Ruitenberg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  121.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super geholpen.
   Denkt goed mee over de inrichting/indeling. Goed gesprek

   M. Kramer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  122.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zonder afspraak toch een plaatsje voor ons vrijgemaakt.Vervolgens heel fijn geholpen door Rinze. Wij gaan tevreden naar huis met een mooie keuken. BEDANKT !

   Amber Kerst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  123.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijke en vrijblijvende omgang/ behandeling. De verkopers doen hun uiterste best om tot een goede overeenkomst te komen.Dat is een win/win situatie. Dank voor de tijd en de energie die er in gestoken is.

   Kallomisier geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  124.   schrijft over Kuchenwelt:
   Meneer heeft ons uitstekend geholpen. Zeer duidelijk onze wensen in kaart gebracht.Geen gevoel van druk overgebracht. Heeft een goede deal met ons besproken.Zeer ervaren meneer die precies weet wat hij doet. TOP KLASSE !!!

   Ramesh Soerdjpal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  125.   schrijft over Kuchenwelt:
   Iemand die verstand van zaken heeft en ook meedenkt

   Leopold geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  126.   schrijft over Kuchenwelt:
   Supergoede service. Zijn goeden duidelijk geholpen. Kijken met je mee naar je wensen en passen de keuken daar op aan. Ze nemen de tijd en kijken samen naar de beste prijs . Zeker aan te raden !!!.

   Jessica Kaal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  127.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn heel blij met de koop van onze keuken. Zeer goede uitleg over alle mogelijkheden. De verkoper heeft goed met ons meegedacht.

   Fenneke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  128.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn en vriendelijk geholpen . Er wordt echt meegedacht en goed doorgevraagd wat je wensen zijn. Geen druk om een beslissing te nemen.

   Soraya van den Berg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  129.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn bij het kopen van onze keuken in Heerhugowaard vakkundig en zeer vriendelijk geadviseerd door medewerker Rinze. Wij zijn tot nu toe zeer content met Kuchenwelt. Een mooie keuken naar onze wens en een goede prijs. Als de styliste is geweest en de keuken geplaatst is zullen wij nogmaals een review plaatsen, wij gaan er vanuit dat dit dan weer een positieve review is!

   erwin van lieshout geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  130.   schrijft over Kuchenwelt:
   – Open houding
   – Niet opdringerig
   – Vriendelijk
   – Denkt mee
   – Verstand van zaken
   – Respectvol
   – Ook ons kindje van 5 jaar wordt niet vergeten

   den Haan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  131.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer prettig geholpen. Al bij binnenkomst een goed gevoel. Zeer persoonlijke benadering. Rustige en duidelijk. Open en eerlijke communicatie MET humor.

   Pedro kwam zelf met verassende ideeën (dubbele koelkast b.v.) kon zich goed inleven in onze behoefte. Uiteindelijk zéér tevreden, ook met de prijs

   Anthony en Karin Lucke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  132.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super goede service , fijn geholpen.
   Wordt goed meegedacht over de ( on ) mogelijkheden , fijne sfeer.
   Erg vriendelijk , open en verstand van zaken .
   Al met al super tevreden !

   Daisy Veen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  133.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn open en eerlijk gesprek.
   Duidelijk verhaal.
   Super fijn geholpen.
   Zeker een aanrader!

   Richelle geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  134.   schrijft over Kuchenwelt:
   Er is voor ons echt de tijd genomen , onze wensen werden goed aangehoord en omgezet in een 3D tekening .
   Na nog 1 aanpassing hebben wij een droomkeuken waar heerlijk in gekookt kan worden.
   Rinze heeft veel vakkennis en veel geduld

   Franky geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  135.   schrijft over Kuchenwelt:
   Netjes behandeld en alles goed uitgelegd en laten zien

   G.de Jong geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  136.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk ontvangen.
   Hartelijke uitleg zonder het gevoel te hebben dat het werd opgedrongen.
   Goed geluisterd wat onze wensen waren.
   Na enkele concessies te hebben gedaan zijn we overeen gekomen tot koop.
   Goed gevoel overgehouden

   Pool geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  137.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijke kundige verkoper.
   Die zijn best doet om het onmogelijke waar te maken.

   Dorry Gorter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  138.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer fijn geholpen .
   En er werd super de tijd genomen.
   Zeker aanraden voor iedereen alles werd perfect uitgelegd.
   Top verkoper.

   J.Dekker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  139.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend meedenkend in oplossingen die bijdragen aan de keuze voor onze ultieme keuken. Deskundig prettig adviesgesprek.
   Zeer vriendelijke verkoper.

   Ellen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  140.   schrijft over Kuchenwelt:
   Meedenken.
   Samen keuken samebstellen.
   Goede tips!
   Heel tevreden!

   Zuiderduin geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  141.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijne duidelijke uitleg & goed meegedacht

   M.Smits geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  142.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede service , vakbekwame medewerker met uitstekend advies en scherpe prijs

   Patrick Duttenhofer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  143.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijne ervaring met Jos.
   De keuken is precies zoals ik t wou.
   Mooi systeem om te kunnen zien in 3D . Hoe de keuken er uit komt te zien.
   Kortom een perfecte ervaring en een aanrader om met Jos in gesprek te gaa.

   Vince geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  144.   schrijft over Kuchenwelt:
   Top geholpen.
   Super meegedacht met onze wensen,

   Yuri Keizer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  145.   schrijft over Kuchenwelt:
   Tja we kunnen er een heel verhaal van maken maar dat past niet op dit papier.
   De service bij binnenkomst was meteen al uitstekend.
   Vriendelijk , open , eerlijk , gemoedelijk , zeer professioneel , luisterend en oprecht kijkend naar onze wensen.
   En zo loop je ….. het duut wel ff hihi 7 uur later weg met een handtekening voor onze droomkeuken !!
   Super bedankt

   Altina Wisse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  146.   schrijft over Kuchenwelt:
   Jos neemt de tijd om je op gemak te stellen.
   Aankoop gebaseerd op goed gevoel.
   Bijkomend voordeel is gebruik van styliste voor de definitieve keuze

   Roy van Velthoven geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  147.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed en open gesprek.
   We zijn zeer tevreden met het resultaat

   D.Russcher geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  148.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijk in uitleg
   Goede adviezen
   Neemt alle tijd
   En als slot ’n goeie deal.
   Mooie keuken

   H.Raaymakers geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  149.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn prettig behandeld .
   Uiteindelijk na goed overleg over de samenstelling van de keuken.
   Met prettig resultaat , aankoop van de keuken.

   M.Villerius geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  150.   schrijft over Kuchenwelt:
   Krijgen de tijd om onze wensen te laten tonen.
   Goede advies , vrijblijvend
   Geduld en vriendelijk.
   Voor ons was het heel duidelijk

   Klaver geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  151.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn super geholpen , Rinze had alle tijd voor ons genomen.
   Alles is heel duidelijk uitgelegd omdat dit onze eerste keuken is die wij kopen hadden wij geen ervaring .
   Super mooie tekeningen Top ! dank u wel

   Ozay geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  152.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer bekwame werknemer . Luistert goed naar de wensen van de klant en door zijn expertise ontworp hij op papier meteen een keukenindeling die ons naar wens was.
   Er werd niet gevraagd naar ons budget wat wij als klant erg prettig vinden.
   Werden als klant te woord gestaan en voelden ons niet een “nummer”

   Familie Janssen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  153.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik heb een ontzettend goed advies gekregen door iemand met ervaring met uitgebreid koken. Dit heb ik echt als een meerwaarde gezien.
   Verder voor een hele mooie prijs een hele mooie keuken gekocht.

   Marian S. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  154.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn goed geholpen. Alle tijd werd ervoor ons genomen. Vond het alleen vervelend dat we meteen moesten beslissen. Een dag later zou de keuken duurder zijn. De styliste nam ook alle tijd om alles na te meten en had nog diverse goede tips en adviezen. Er zijn nog een paar dingen gewijzigd. We kijken uit naar de levering in september!

   TvD geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  155.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zaterdag hebben we getekend voor een prachtige keuken. De adviseur wist veel van keukens en kon ons flink enthousiast maken..

   groet Johan

   Johan - Schoorl geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  156.   schrijft over Kuchenwelt:
   ACTIE GRATIS QUOOKER KEUKENKRAAN:
   Wij hebben in juni 2020 de showroom in Heerhugowaard bezocht. Uiteindelijk niet geslaagd om (o.a. binnen ons budget) een keuken aan te schaffen bij Kuchen Welt.
   Op aanraden van vrienden naar een andere keukenbedrijf geweest. Tot onze verbazing dezelfde keuken ruim binnen ons budget met vele andere mogelijkheden, met meer en duidelijke informatie en incl montage kunnen aanschaffen.
   Vandaar maar twee ** voor Kuchen Welt.

   Actie gratis QUOOKER door Kuchen Welt:
   Volgens de actievoorwaarden komen wij in aanmerking voor de Quooker keukenkraan. Inmiddels Kuchen Welt geheel volgens de regels een e-mail verstuurd met de offerte van ons nieuwe keuken en gevraagd om de Quooker keukenkraan.
   Een e-mail ontvangen dat eea ter beoordeling in behandeling genomen zou worden.
   Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat en zullen jullie zeker hiervan op de hoogte houden!

   NB: Helaas moeten wij melden dat ook wij die negatieve ervaringen hebben welke opgenoemd zijn in eerdere reviews van andere klanten/bezoekers van Kuchen Welt.
   Hopelijk is hun actie mbt GRATIS QUOOKER Keukenkraan geen teleurstelling!!!!
   Wordt vervolgd……!

   Tull geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  157.   schrijft over Kuchenwelt:
   Aardig personeel, die veel tijd voor ons nam, er werd goed met ons meegedacht!

   We hebben direct twee keukens besteld

   Mieke Oppenhuis

   A.A.W. Oppenhuis-Vader geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  158.   schrijft over Kuchenwelt:
   Absoluut de beste keuken specialist van Nederland!! We raden het iedereen aan!!🤩
   We werden uitmuntend, vriendelijk, open, eerlijk, en zeer professioneel geholpen en geïnformeerd!!
   Er was een gemoedelijke sfeer en de collega’s onderling werkten gezellig samen!
   Ze maken van een keuken uitzoeken echt een feest doordat ze luisteren en zich verdiepen in de wensen van de klant!!
   We liepen met een zeer tevreden gevoel de winkel uit met een handtekening onder onze droomkeuken!!! 😍
   Super bedankt kuchenwelt!!!

   Vriendelijke groet Bram en Altina

   Altina Wisse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  159.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn goed geholpen. Goed advies gehad van Jos.
   Wij zijn met een goed gevoel weggegaan.

   Bajjou geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  160.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer vriendelijk , duidelijk en goede voorlichting ontvangen

   Echteld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  161.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede uitleg bij keukenmaterialen en fijn meedenken over keukenwensen.
   Heldere uitleg over mogelijkheden.
   Persoonlijke manier van adviseren

   De Ruijter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  162.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede uitleg, meedenkend, en niet dwingend
   Met een goed gevoel en een mooie keuken naar huis.

   Van der Lee geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  163.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gezellig gesprek tijdens de aankoop van onze mooie nieuwe keuken.
   Prettige ervaring met Jos , goede service en uitstekende adviezen gegeven.
   Wij zijn erg benieuwd hoe de keuken er uit gaat zien.

   Kranenburg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  164.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn zeer netjes geholpen in maart en ook 2 weken geleden toen de keuken werd geplaatst door Jordi en Nick. Helaas moeten de mannen nog een keertje terug komen. Maar dat neemt niet weg dat we enorm genieten van onze nieuwe keuken. Bij deze Ronald, Pedro, Jordi, Nick en de styliste hartelijk bedankt voor de goede service en de prettige communicatie.

   de Greef geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  165.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn zeer goed en professioneel geholpen in de winkel. Helemaal fijn is dat er ook een styliste thuis langs komt om een goede keuze te kunnen maken.

   Koelemeijer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  166.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn heel tevreden.
   Heel aardige en duidelijke verkoper.

   Errifi geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  167.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het was een prettig gesprek. we zijn goed voorgelicht en alles werd goed uitgelegd.
   Er werd goed meegedacht.

   Streef geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  168.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer vriendelijk geholpen. Heel kundig door een oerwoud aan mogelijkheden geloodsd en uiteindelijk samen een prachtige keuken samengesteld.

   groeneveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  169.   schrijft over Kuchenwelt:
   Warm en welkom ontvangst. Pedro kundig, kijkt en luistert goed naar wensen. Eerlijk en transparant. Zeer goed gevoel aan over gehouden. Hopen dat voor hem ook die “zwarte koelkast” er snel komt 😉

   Witte geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  170.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede ideeen over de indeling. Leuke tips denkt prima mee. Alles tot in de puntjes verzorgd duidelijke uitleg over de apparatuur. Dezelfde dag de deal gesloten!

   Kops geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  171.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gezellig en fijn om mee te praten. Luistert goed naar je wensen.

   Iwan en Kitty geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  172.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede uitleg en advies gekregen. Prettig contact en fijn alles door gelopen en bekeken in de showroom. Goede prijs.

   Juliet Fransen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  173.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijne afspraak, Pedro heeft ons goed geholpen met als resultaat een mooie keuken.

   Kelly geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  174.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verkoop keurig. Na zorg zeer slecht

   Marcel geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  175.   schrijft over Kuchenwelt:
   Pedro denkt mee, ontspannen sfeer en goed gevoel

   Kuchenwelt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  176.   schrijft over Kuchenwelt:
   De keuken komt eindelijk in zicht, volgende week komt de stylist, we zijn heel benieuwd hoe dat gaat en afloopt.

   fam.Krom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  177.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn echt blij, TOP geholpen en bedankt

   Sabir geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  178.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ruhige Atmosphäre, engagierter Berater.

   Bauer-Loechte geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  179.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede service en zeer vriendelijk en goed geholpen door Pedro en Melvin.

   Fam Slobbe geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  180.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super blij met vakkundigeuitleg en hulp.
   TOP Jos !!!!!

   Water geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  181.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen ! Deskundig advies, lekkere koffie. Erg klantvriendelijk meedenkend.

   S. Nagesawar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  182.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg vriendelijk en professioneel geholpen. Ging dezelfde dag van mijn afspraak al met een keuken de deur uit. Alles naar mijn wensen, op maat en tegen een zeer mooi bedrag!

   Kortom: Uiterst tevreden!

   D. de Mooij geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  183.   schrijft over Kuchenwelt:
   Netjes en duidelijke uitleg

   Van den Berg geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  184.   schrijft over Kuchenwelt:
   Er werd goed met ons meegedacht, prima service

   mourabit geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  185.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn blij met de keuken en de deal die is gesloten 😉 Top!!

   fam Estevez geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  186.   schrijft over Kuchenwelt:
   Werd uitstekend geluisterd naar onze wensen, en naar welke opstelling wij wilden. De groeten aan Melvin, mijn vakantie vriend.

   Annette Slobbe geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  187.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verkoper denkt goed mee in mogelijkheden en oplossingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijk en gastvrije benadering.

   Amanda Utrecht geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  188.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zonder afspraak binnen gelopen bij Kuchenwelt. Gelukkig is er tijd voor ons gemaakt en het kwartiertje wachten verzacht met een lekker kopje cappuccino.
   We gingen om te oriënteren maar zijn uiteindelijk 4 uur later na een goed en duidelijk advies met een mooie keuken de deur uit gegaan. Vriendelijk en zonder druk geholpen door Jos. Styliste afspraak is gemaakt en als zij komt beslissen we de uiteindelijke kleur etc. Zeer blij met de snelle en keurige behandeling.

   Lankamp geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  189.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer goede ervaring, goed geadviseerd en goed meegedacht met onze wensen. Keuken is besteld en wij hebben hoer een goed gevoel over.

   Orhan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  190.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk & realistisch

   M. Zuidema en M. Krol geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  191.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed advies, oor voor de klant, geen druk. Wat wij erg prettig vonden is dat NIET werd gevraagd naar ons budget. Opties werden aangeleverd en er werd goed ingespeeld op onze wensen

   Andy & Corina geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  192.   schrijft over Kuchenwelt:
   Pedro heeft ons enorm goed geholpen en voorzien van alle nuttige informatie. Evenwel een mooie prijs kunnen afspreken. Dank je wel voor de service 😉

   Wils geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  193.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geadviseerd, zeer professioneel, meedenkend en creatief. Erg vriendelijk weet waar hij over praat. Goede inschattings vermogen

   W. Rama geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  194.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn hartelijk ontvangen bij het alleen rondkijken. Ook na het maken van een afspraak werden wij goed ontvangen. Verkoper denkt met je mee en zelfs een stapje vooruit. Luistert naar de wensen van de klant en geeft ook tijd om na te denken of te overleggen.

   Mike geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  195.   schrijft over Kuchenwelt:
   Alle tijd werd voor ons genomen en we werden vriendelijk behandeld. We voelde ons niet onder druk gezet. Uiteindelijk met een goed gevoel een keuken gekocht

   Paul en Floortje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  196.   schrijft over Kuchenwelt:
   Geduldig, kundig, vriendelijk, vertrouwen wekkend. Heel goed geholpen door Pedro. Bedankt!

   zon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  197.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel menselijk geholpen, fijn ,rustig en niet opdringerig. Daarnaast ook genoeg tijd genomen voor de afspraak & vaak gecheckt hoe wij het vinden

   Annelo calis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  198.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk en erg goed mee gedacht, top!

   Bedankt daarvoor.

   Rob Konijn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  199.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vanaf moment van binnenkomen vriendelijk ontvangen, ondanks de drukte toch alle aandacht gekregen. Blij met het professionele advies.

   Aanrader voor iedereen.

   Laarschot geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  200.   schrijft over Kuchenwelt:
   Top gehopen. Er werd gelijk meegedacht met ons ontwerp en hier zijn ook gelijk een aantal ontwerpfouten die ik zelf had gemaakt uitgehaald

   Yosri v/d Wal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  201.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk en deskundig geholpen.
   Fijn gesprek , ruim de tijd genomen
   Geslaagd!!!!!

   Van der Ham geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  202.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel erg fijn geholpen en goede uitleg over alles

   Alofs geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  203.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijk verhaal. goede tips & adviezen, klantvriendelijk , ze nemen tijd voor de klant.

   Kruys geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  204.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het hele proces van kiezen tot oplevering kan ik niet anders omschrijven als perfect.

   Paul de jong geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  205.   schrijft over Kuchenwelt:
   Hele fijne warme sfeer en service, heel anders dan bij andere keukenwinkels en een echte aanrader !!!

   een gelukkige en tevreden klant

   Hartelijk dank

   Vanessa geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  206.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn op zeer prettige en professionele wijze geholpen. Eerst hebben we onze wensen doorgesproken, daarna ging de verkoper schetsen en toen hebben we materialen en apparaten uitgezocht. Prima aanpak alles bij elkaar. Wij kijken uit naar onze nieuwe keuken!

   Agnes Kooning geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  207.   schrijft over Kuchenwelt:
   Alles is duidelijk uitgelegd en heeft er veel moeite voor gedaan.

   Martin Wijderveld geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  208.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verkoper neemt rustig de tijd voor ons, heeft verstand van zaken, legt alles goed uit en wekt vertrouwen.

   Roelofsen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  209.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel tevreden over de hulp met uitzoeken van de keuken, er is goed geluisterd naar de klant! En hoop op prachtig resultaat!!

   Angelique Stoop geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  210.   schrijft over Kuchenwelt:
   * Meedenkend met de klant in alle opzichten
   * geen vraag naar een budget
   * goede lunch
   * aanrader!!!

   Haantjes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  211.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed de tijd genomen en heldere en duidelijke communicatie. Top adviseur!

   Laila geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  212.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettige geholpen, meedenkend en oog voor details.

   Monique vlug geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  213.   schrijft over Kuchenwelt:
   Absoluut geen opdringerige verkoop, maar juist menselijk en vriendelijk!

   Prettige sfeer, bekwame vakmensen.

   Zeker een aanrader! 🙂

   F. Pen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  214.   schrijft over Kuchenwelt:
   Geduldig, goede uitleg en advies wij zijn geholpen door Pedro

   PR geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  215.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer gatsvrij en vriendelijk. Ongedwongen sfeer en goed meegedacht

   Jeroen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  216.   schrijft over Kuchenwelt:
   Geweldig goed advies en super gaaf ontwerp gemaakt. Ben heel blij verrast dat dit allemaal mogelijk is. Kan niet wachten om de keuken te ontvangen en we zullen jullie zeker aanraden bij iedereen die een keuken nodig heeft.

   Fam Schoonenberg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  217.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed advies, recht voor de raap, houden we van.

   Duidelijk gezellig gesprek !

   Anna & Berend geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  218.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ronald dis een vrolijke, eerlijke Utregtse verkoper. Duidelijk en correct. Ga zo door !

   Jan van Geel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  219.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede adviezen!
   Helder in de communicatie en hebben de tijd genomen!

   duin geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  220.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer goed geholpen, meedenkend en zeer vriendelijk met persoonlijke touch.
   Wij zijn zeer content.

   Vries geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  221.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zijn tevreden

   Van de broek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  222.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na verschillende leveranciers bezocht te hebben, bij kuchenwelt onze ideale keuken gevonden. Zonder concessies te hoeven doen zijn we ook nog binnen ons budget gebleven. Hele fijne service en samenwerking !

   fam Hesp geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  223.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn door Melvin geholpen , hij had goede ideeën waardoor er een keuken ontstond die helemaal naar mijn zin was. Er wordt veel tijd genomen om de keuken te ontwerpen en ook voor een natje en een droogje wordt gezorgd.
   Binnenkort komt de styliste en ik ben erg benieuwd of zij nog leukere ideeën heeft.

   De eerst indruk is erg goed!
   Het is wel jammer dat de levertijd behoorlijk lang is.

   L.E. Lub geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  224.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig gesprek gehad, alles werd duidelijk uitgelegd.
   De sfeer is bijzonder goed en de verkopers hebben duidelijk verstand van zaken.
   Belangrijkste van alles is dat er uitgebreid de tijd genomen wordt voor de klant.
   Een aanrader dus!!!

   Stevense geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  225.   schrijft over Kuchenwelt:
   Detail ontwerp meegenomen, onmiddellijk een advies waardoor het ontwerp nu 100% perfect is. Prima geholpen, to the point, geen kletspraat, geen verkoop-trucjes

   peter geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  226.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn bij Küchenwelt geweest voor informatie om onze nieuwe keuken te gaan uitzoeken. We hebben zo’n goed gesprek gehad, hele goede en eerlijke adviezen gehad. En daarom ervoor gekozen om hier onze keuken te bestellen. We zijn super enthousiast over het resultaat

   Fam wilken uit HHwaard geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  227.   schrijft over Kuchenwelt:
   Netjes en snel geholpen, waarbij goed meegedacht in het proces wordt.

   Duidelijke taal

   Patrick geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  228.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede en duidelijke service, vriendelijk en netjes geholpen.

   visser geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  229.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gemoedelijke sfeer, er wordt naar je geluisterd.Absoluut niet opdringerig en ze vragen niet naar je budget. We kwamen voor orientatie , maar gaan weg met onze droomkeuken!!! Helemaal super!! enorm bedankt.

   Ivo en Cindy uit Alkmaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  230.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg kundige adviseur die met goede, praktische tips en adviezen is gekomen. Hierdoor is de kwaliteit van ons oorspronkelijke ontwerp toegenomen

   Patrick en Kim geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  231.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig gesprek goed voorbereid na info per mail.
   Verkoper weet waar hij over praat.
   is up to date en verteld de voor en tegens van producten.
   Advies is prima !!!!!

   vlieger geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  232.   schrijft over Kuchenwelt:
   Pedro heeft de wensen binnen de kortste keren in kaart gebracht. Luisterd goed naar de wensen en neemt ruim de tijd. We hebben een geslaagde aankoop gedaan

   Arjan en Joke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  233.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede opmerking:
   * extra breed aanrecht
   *koelkasthandvat vast op koelvriescombinatie
   *greeploos
   Prettig onderhoud

   Gretha geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  234.   schrijft over Kuchenwelt:
   Aankoop verliep vlot en behulpzaam, er werd mee gedacht. Prijzen zeer aantrekkelijk, Duitse keukens. Service is super, na de keuze kwam er al vlot (binnen een week) een styliste, zij kwam alsnog inmeten en tips geven en de laatste mutaties doornemen, geen meerkosten. Levering prima op tijd, plaatsing super, twee man begonnen om 07.00 uur en hebben de hele dag doorgewerkt om vervolgens pas om 19.15 huiswaarts te gaan. Professioneel netjes geplaatst! Ik kan niets negatiefs bedenken eerlijk gezegd. Mijn dochter heeft ook haar keuken hier besteld en exact hetzelfde verhaal. Een aanrader!

   Renate geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  235.   schrijft over Kuchenwelt:
   We werden goed ontvangen, uitleg was duidelijk. Hij nam de tijd om antwoord te geven op al onze vragen. Er kwam uiteindelijk met een voorstel naar onze tevredenheid.

   Owen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  236.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij waren blij verrast met onze verkoper !

   Zonder dat wij wat hoefde te zeggen tekende hij de keuken zoals wij hem al in gedachte hadden. De eerlijkheid en spontaniteit vonden wij heel fijn. Heeft zeer ruim de tijd genomen en liet ons ervaren hoe de keuken eruit komt te zien

   Nu maar wachten op de mooie keuken!

   Termijn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  237.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij werden heel klantvriendelijk ontvangen. Pedro had heel duidelijk advies en heeft echt meegedacht met het ontwerpen van onze keuken.

   Fam Walsma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  238.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig geholpen door Jos, denkt met ons mee, mooie keuken kunnen uitzoeken.
   Fijn concept dat de styliste nog thuis komt kijken, en dat er dan eventueel nog aanpassingen gedaan kunnen worden.

   Van Heusden geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  239.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede klantenbenadering met veel geduld

   Cator geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  240.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima gesprek, goed zaken gedaan.

   Hinke-Ruiter geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  241.   schrijft over Kuchenwelt:
   De ”koffiejuffrouw” was écht van toegevoegde waarde en deed ook mee in de doorslag, maar Melvin heeft ’t heel goed gedaan! (Koffie, wijntje, top advies!)
   En het voelt heel goed dat jullie van tevoren geen budget vragen.. Top!
   Wij zijn heel tevreden met de manier hoe jullie keukens verkopen, en gaan jullie zeker aanbevelen!!

   Nijenhuis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  242.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend en vakkundig geholpen. Er wordt zeer goed mee gedacht en goed omschreven. Hele prettige ervaring.

   Alain geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  243.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend geholpen, met veel geduld en aandacht.

   Grotestam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  244.   schrijft over Kuchenwelt:
   leuk gedaan, duidelijke en eerlijke uitleg

   Lisette geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  245.   schrijft over Kuchenwelt:
   uidelijke uitleg en meedenkend over onze ideeen

   arjen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  246.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen en nu benieuwd naar de styliste die langskomt om alles in te meten.

   Nik van Stralen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  247.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima Geholpen, deskundig advies

   Sander geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  248.   schrijft over Kuchenwelt:
   Kuchenwelt heerhugowaard:
   Zeer fijn en goed geholpen, geduldig en goed meedenkend over de juiste keuzes

   Kroon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  249.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk personeel, rustig, behulpzaam en luistert goed naar de vragen.

   Prima verkoper!

   Charif El Keiraouani geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  250.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ben supergoed behandeld, zeer zeer vriendelijk personlee. Kan iedeereen deze winkel aanraden. Zeer tevreden !!!!

   Adri Smeenk hart geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  251.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijke uitleg, eerlijk verhaal! leuk om de keuken straks helemaal vorm te gaan geven

   Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  252.   schrijft over Kuchenwelt:
   We werden goed voorgelicht over de mogelijkheden,de verkoper kwam met goede tips en goed advies. Küchenwelt doet graag snel zaken wat fijn is , maar ook als spannend ervaren kan worden.Ik kreeg het gevoel dat het een eerlijk bedrijf is en daarom heb ik besloten met ze in zee te gaan. De voorwaarden zijn mij goed toegelicht.

   Borsboom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  253.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede uitleg, mooie prijs en goede service.

   Van der Leek geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  254.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn geholpen en er werd goed met me meegedacht. Na heel wat omzwervingen ben ik bij Kuchenwelt geslaagd! Minpuntje vind ik dat telefonisch contact niet mogelijk is voor eventuele vragen achteraf. Maar al met al 100% tevreden met mijn aankoop!

   Al geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  255.   schrijft over Kuchenwelt:
   Er is heel goed geluisterd naar onze wensen en vertald naar een mooie keuken. We kunnen niet wachten om de puntjes op de i te zetten met de stylist!

   sandra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  256.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk – neemt de tijd- komt geloofwaardig over

   Peker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  257.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer profesioneel weet waar hij het over heeft. Goed in omgang erg vriendelijk

   J. Hoogschagen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  258.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer prettig ontvangen, er werd goed meegedacht met onze wensen, waardoor wij snel tot een mooie keuken zijn gekomen.

   Rosema geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  259.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verhelderend gesprek, neemt de tijd voor je.

   Van Gelder geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  260.   schrijft over Kuchenwelt:
   We hadden eerste een kijkafspraak gemaakt, tijdens het bezoek aan de winkel zeer goed geadviseerd door de verkoper. Na 3 uur een keuken gekocht !!

   Lisette geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  261.   schrijft over Kuchenwelt:
   goed gedaan en leuk geholpen.
   Koffie was goed!!!!

   Strooper geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  262.   schrijft over Kuchenwelt:
   Hele fijne verkoper, goede uitleg en advies gekregen. Wij hebben de keuken gekocht dank je wel

   carla geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  263.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen en goede service en hostemenship

   Mark van den Kielboom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  264.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima advies!! denkt goed mee en begrijpt goed wat ik wil.

   Sijpenhof geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  265.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zo maar binnengelopen, los-vast idee van wat we wilden. Na wat rondgelopen te hebben
   , beetje in gesprek geraakt met medewerker. Uiteindelijk bij Jos aan tafel gekomen. Alle wensen besproken en keuken gekocht. Super geholpen, lekkere koffie met snacks. Mooie keuken met super kookplaat!!!
   Dank jullie Wel!!!

   Witteman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  266.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima overleg, neemt de tijd, laat van alles zien, zodat we tot een juist besluit kwamen.

   Bakker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  267.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede uitleg , eerlijk, neemt de tijd!!!!
   er wordt ook goed voor de innerlijke mens gezorgd.

   Oud geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  268.   schrijft over Kuchenwelt:
   Inmiddels bij meerdere keukenbedrijven langs geweest en met vraagtekens vertrokken!

   We kwamen bij kuchenwelt binnen en zijn zo welkom ontvangen dat we zijn vertrokken met een super warm gevoel plus een keuken waar we nu met smart op wachten

   Ronald en Pedro super bedankt voor jullie vertrouwen.

   ps Pedro groetjes aan je vrouw 😉

   Irene Peeters geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  269.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg gehad.
   Goed en Onderhandelbaar.

   Voelden ons ook erg op ons gemak.

   Mike en Aline Portier geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  270.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel duidelijk we zijn zeer tevreden, goede uitleg.

   Caroline en Reugene geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  271.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer vreindelijk geholpen en eerlijk advies, alles werd duidelijk uitgelegd en bij vragen duidelijk antwoord.

   Nathalie de Prijcker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  272.   schrijft over Kuchenwelt:
   Onverwachts bezoek gebracht, wij zijn echt zeer te spreken over de ontvangst, de hele goede tips en adviezen van de verkoper. Goede sfeer.

   Jitze en Mirjam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  273.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super leuke ontvangst, goed advies m.b.t. apparatuur en vergelijk. Erg klantvriendelijke benadering. Ze nemen ook echt de tijd voor je. Zeer aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen . Kortom een echte aanrader.

   P. Briefies geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  274.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gezellig gesprek met duidelijke uitleg. ondanks onze kleine keuken en grote wensen toch de gulden middenweg kunnen vinden

   Ine geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  275.   schrijft over Kuchenwelt:
   Veel kennis en hele goede service.
   We zijn zeer tevreden!!!!
   Bedankt!!!!

   Koorn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  276.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn heel tevreden met het advies en de hulp, het meedenken en de geweldige prijs.
   Heel erg BEDANKT !!!! JOS

   Holzhauser geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  277.   schrijft over Kuchenwelt:
   een eerlijk verhaal, zeer duielijke en bruikbare adviezen gekregen. goede service – vriendelijk en service gericht. Mogelijkheid tot wijzigingen is een pré

   Carolien en Dirk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  278.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zondag bij Kuchenwelt geweest. Gesprek met Pedro was top en ontspannen. Helaas de prijs ver boven ons budget. Misschien komen we er nog uit, wat we heel fijn zouden vinden. Omdat we een heel goed gevoel hebben bij Kuchenwelt.

   Miranda geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  279.   schrijft over Kuchenwelt:
   Hartelijke ontvangst. Duidelijke / vriendelijke communicatie. Super blij met onze nieuwe aanwinst. Dank je wel Pedro van Kuchenwelt. we zijn blij !!!

   Benschop geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  280.   schrijft over Kuchenwelt:
   Pedro hielp ons vakkundig en snel aan onze eerste keuken. Met goede tips en praktisch advies liepen we al na een paar uur met een tekening en een fles wijn als tevreden klant weer de deur uit. Ga zo door !

   Bram en Ellen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  281.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer tevreden. Rustig en deskundig door het proces heen geleid. Met aandacht voor details en oog voor het budget

   M. De Ruijter-Luirink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  282.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vandaag heeft Kuchenwelt mijn mooie keuken af gemaakt. In het begin waren er wat problemen met monteurs maar nu hadden ze een monteur van hun zelf gestuurd genaamd Jordi die heeft alles vakkundig en na tevredenheid opgelost. Ik ben helemaal blij!

   Tineke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  283.   schrijft over Kuchenwelt:
   Melvin heeft ons heel goed advies gegeven. Begreep goed wat onze wensen waren en kwam ook met tips . Als iets wat in eerste instantie afgeraden geen goed idee was. Goed verzorgt in de zaak (drinken/eten)

   Petra Kamstra geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  284.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer deskundig vriendelijk geholpen. Denkt met de klant mee

   Prima ervaring met kuchenwelt 😉

   Schokker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  285.   schrijft over Kuchenwelt:
   We wilden ons orienteren op keukens en zijn zo geweldig goed ontvangen.
   Men neemt de tijd, is helder in verhaal en enthousiasme en vriendelijkheid van Bart zorgt voor vertrouwen.
   Wij hebben na ons droomhuis nu onze droomkeuken bij Kuchenwelt gekocht.

   Rene Guth geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  286.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed advies, goed geholpen weet waar hij mee bezig is

   Sandra start geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  287.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg leuk geholpen door Bart.
   Hij is erg enthousiast en heeft leuke ideen.
   Kletst Graag 🙂 !

   Prettig bedrijf, geen agressieve verkoop.
   Benieuwd naar het eindresultaat

   Ruby geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  288.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij werden goed geholpen, er werd naar onze wensen geluisterd en samen gebrainstormd . Zelfs de kinderen werden goed opgevangen met eten en drinken.
   Vriendelijke mensen en attent, rustige omgeving en klantvriendelijk.

   Nieveld geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  289.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen, vriendelijk personeel denken goed mee. Geeft vertrouwen

   Bjorn geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  290.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk ontvangen. Met onze wensen en budget hebben we uiteindelijk onze droomkeuken kunnen laten ontwerpen. Wat zijn wij super goed geholpen daarbij en een goed advies over het keukenapparatuur. Een afspraak met de styliste is gemaakt, zodat alles nogmaals wordt besproken en ingemeten. Fijne service is dat. Dank jullie wel.

   Claudia van Lindt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  291.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer vriendelijk, duidelijk, goed advies, mooie prijs/kwaliteit

   Wanders geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  292.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heeft goede kennis van zijn vak, kwam met goede ideeën en denkt mee met de klant . Gezellige man, kortom uitstekend geholpen

   Shelley Bruinsma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  293.   schrijft over Kuchenwelt:
   We werden goed verzorgd met koffie en lekkere broodjes.
   Vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
   niets opgedrongen, zeker aan te raden!!!

   Twisk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  294.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijke omgang, meedenkend in oplossingen.

   Johan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  295.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed meegedacht met de diverse knelpunten. Oplossingen zonder verkoop gevoel. Aan te raden voor goed advies en de tijd om alles te overleggen.

   Richard geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  296.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig contact
   Open
   Meedenkend

   Wij hebben er vertrouwen in.
   Tevens een goede prijs van gemaakt.

   Van Leeuwen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  297.   schrijft over Kuchenwelt:
   uitgebreide informatie, verkoper nam ruim de tijd voor ons. waren niet van plan al te beslissen, maar prijs-kwaliteit en goede duidelijke informatie heeft ons over de streep getrokken. Onze Dank!!!

   Van den Berg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  298.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel fijn geholpen, warm en persoonlijk. Fijn meegedacht en alle tijd genomen. Goede adviezen in ons belang en met onze wensen als uitgangspunt. Top!

   Margreet Woessner geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  299.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijke man, geduldig en legt alles rustig en duidelijk uit. Fijn dat hij goed meedenkt.

   Femke geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  300.   schrijft over Kuchenwelt:
   Proberen alles uit de kast te halen en zijn super vriendelijk.
   Maken meerdere aanpassingen om de klant het naar de zin te maken.
   Al met al superservice!

   Kevin martens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  301.   schrijft over Kuchenwelt:
   erg te spreken over de duidelijke uitleg en advies. We gaan tevreden en blij naar huis

   Jacco geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  302.   schrijft over Kuchenwelt:
   Een eerlijk verhaal, goede ontvangst. Lekkere gehaktbal gegeten.
   Adviseur weet waar hij over praat.

   Vleugel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  303.   schrijft over Kuchenwelt:
   Deskundig, rustig en het gevoel een redelijke prijs/kwaliteit verhouding te hebben bereikt. Verder flexibele en procesmatige aanpak.

   Piet en Mida Spaarman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  304.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wat een toppers !!!
   De adviseurs van Kuchenwelt in het bijzonder Bart en Pedro
   Ik ben zeer tevreden over de service die zij geven en ook hoe ze de tijd nemen om alle vragen nauwkeurig te beantwoorden.
   Ze denken met je mee
   Kortom ze zijn geweldig!!!
   Ik ga ze zeker aanbevelen
   Bart en Pedro bedankt😉

   Delored geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  305.   schrijft over Kuchenwelt:
   Keurig geholpen en goede zaken gedaan. Toch weer andere keuken gezien

   Rene geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  306.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verkoper behandeld de klant als koning, zet het klantbelang centraal en denkt mee in hoe de klant de best bij zijn/haar keukenwens aansluitende keuken krijgt. Dik tevreden!

   Sybe geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  307.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed ontwerp, verrast door de extra optie’s en materialen.
   Gastvrij geholpen en gezellig. Goed gevoel, net alsof je thuis bent

   Dennis Weck geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  308.   schrijft over Kuchenwelt:
   Deskundig, goede dosis humor. Verkoper denkt mee

   Xavier geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  309.   schrijft over Kuchenwelt:
   de service is super, we zijn vriendelijk te woord gestaan

   Jeroen de Greef geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  310.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitgebreid de tijd genomen om onze droomkeuken samen te stellen. Zeer klantvriendelijk en duidelijk

   Joke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  311.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn prima geholpen door Pedro. Duidelijk en eerlijk advies. Binnen no-time hebben we een prachtige keuken samen gesteld

   John geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  312.   schrijft over Kuchenwelt:
   Op 02-02-2020 hebben wij een keuken gekocht bij Bart van Kuchenwelt Heerhugowaard.

   Bart neemt de tijd voor je en denkt goed mee over je wensen,
   maar ook denkt hij aan de praktische kant.

   Zeer tevreden over Bart en het concept van Kuchenwelt!

   W.J Deen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  313.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekende begeleiding en advies

   Veul geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  314.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede adviseur, heeft goed met ons meegedacht.
   Bedankt voor de goede service en gastvrijheid.

   Rijkhoff geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  315.   schrijft over Kuchenwelt:
   De service is super, er wordt samen gekeken naar passende opties.
   Iedereen ontvangt je met open armen en geeft je een goed gevoel.
   Verder kan ik geen negatieve dingen bedenken. Het is hier gewoon top en ik zou zo nog meerdere keukens bestellen als dat mogelijk was.
   Ik wil mijn kennissen dan ook zeker vertellen om hier een keuken te nemen.

   Een dikke 10+++++

   Bart & Pedro zijn de beste

   Mac Donald geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  316.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik ben door Melvin Kabel en Ronald Uitstekend geholpen.Deskundigheid van Melvin hielp mij om juiste keuzes te maken. Hij denkt met je mee en komt met ideeën ,Dat is precies wat ik zocht,Zo hebben we samen mijn droomkeuken op kaart gebracht.Buiten alles vind ik het service van Kuchenwelt helemaal passen in deze moderne tijd. Zoals de Styliste die bij je thuis komt om alles door te nemen of alles klopt heb ik de juiste kleur wit genomen tenslotte heb je meerdere kleur wit welke kleur wit past het beste bij mij thuis dat zie je beter bij daglicht in je eigen huis. Zo heb ik de juiste keuze gemaakt bij het kiezen .

   Reyhan Kose geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  317.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk en deskundig geholpen.
   Uitleg over efficiëntie keuken en meedenken.
   Tot nu toe zeer tevreden.

   M. Lamb geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  318.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed en duidelijk geinformeerd, vriendelijk geholpen

   mossinkoff geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  319.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer klantvriendelijk, verkoper geeft helder en eerlijke informatie, neemt alle tijd en luistert goed naar de wensen van ons en geeft goede adviezen

   Pasker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  320.   schrijft over Kuchenwelt:
   Nadat wij bij diverse keukenzaken waren geweest om ons te informeren,kwamen bij bij kuchenewelt in Heerhugowaard terecht,waar we hartelijk werden ontvangen en goed voorgelicht,omdat we in een betrekkelijk kleine ruimte toch een mooie keuken wilden plaatsen is de styliste bij ons thuis gekomen,om te kijken wat te mogelijkheden waren,ze heeft ons uitstekend voorgelicht,de keuken is besteld en op de afgesproken tijd geleverd,en geplaats door de monteur van kuchenwelt.. Wij zijn dik tevreden.,en zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.

   B. de Leeuw geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  321.   schrijft over Kuchenwelt:
   Worden goed te woord gestaan door iedereen. Zeer vriendelijk en meedenkend.
   Heel fijn geholpen!
   Heel erg bedankt voor de keuken nog.

   Verschoor geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  322.   schrijft over Kuchenwelt:
   Al bij vele keukenwinkels geweest en rond de tafel gezeten. Als laatste bij Kuchenwelt. Door Dhr. Pedro geholpen, dit was een heel fijn gesprek en zeker niet opdringerig. Enorm meedenken en tijd nemen.
   Nog een voordeel is dat een styliste bij je thuis komt om nogmaals alles door te spreken. Fijne handelingswijze, dus hier onze handtekening gezet en zeer tevreden naar huis!

   S. Dosker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  323.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bart heeft ons alles goed uitgelegd, zodat wij steeds enthousiaster zijn geworden. We hebben veel ontspanningsmomenten gehad waarbij we goed hebben gelachen. Uiteindelijk vloog de tijd om.
   Natuurlijk is de prijs ook belangrijk en die is top.
   Dus Bart heeft een keuken aan ons verkocht en wij gaan ervan genieten.
   Wie weet komt Bart ooit nog eens Italiaans bij ons eten.

   Hans Stasse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  324.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na enkele keukenzaken te hebben bezocht, viel ons contact met Kuchenwelt in positieve zin op. De styliste kwam thuis om ons te adviseren en dacht goed mee over mogelijke en onmogelijke opties. We hebben een prima akkoord kunnen sluiten en alles is keurig geleverd.
   In week 2 van 2020 heeft de monteur (Jordy) alles keurig in 2 lange werkdagen geïnstalleerd. Jordy is een monteur die zeer rustig, geordend en zeer zorgvuldig werkt.
   Niet alleen kuchenwelt, maar zeker ook Jordy verdienen een dikke pluim.

   B. Bodewits geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  325.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bart heeft de tijd voor ons genomen en luisterde prima naar onze wensen.
   We kwamen er uiteindelijk goed uit en denken met een mooie nieuwe keuken te zitten.

   Omendon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  326.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijke uitleg
   Goed meedenken over indeling
   Verrassend advies
   Een goede afhandeling
   Vriendelijke Pedro

   M. Rhodens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  327.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bart heeft ons vandaag uitstekend geholpen. Wist goed te vinden wat we nodig hadden, schroomde niet om de hulp te vragen van collega’s als hij het even niet kon vinden. Hij is rustig, ontspannen en legde goed uit wat we kunnen doen.
   Fijn dat je ons geholpen hebt.

   Vera Lina geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  328.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het gesprek en de uiteindelijke afhandeling was naar tevredenheid.

   Keijzer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  329.   schrijft over Kuchenwelt:
   namen de tijd voor ons. Haaden de “angst” om een keuken te kopen. Goede service

   Hopen dat ons vertrouwen niet beschaamd wordt en dat wij vele jaren plezier mogen beleven van onze keuken

   Schneider geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  330.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik ben super geholpen, zeer tevreden. Een aanrader en betrouwbaar is hier het enige juiste woord voor. eerlijke prijzen en ik ga tevreden de deur uit. Super !

   renate geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  331.   schrijft over Kuchenwelt:
   er word ruimschoots de tijd voor uitgetrokken om tot een goede keuze te komen. Vriendelijk en niet opdringerig en een duidelijke uitleg

   Er wordt echt het maximale gehaald uit je keuken

   Huib geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  332.   schrijft over Kuchenwelt:
   We gingen heen voor een offerte. Op de website staat dat je een vriiblijvende keukenofferte kunt laten opmaken en zonder koopverplichting een cookerkraan krijgt. Twee maal om een offerte gevraagd maar je krijgt als antwoord, aan offertes doen we niet. Ik was in twijfel gebracht, ik had het toch goed gelezen?
   Ook hadden wij aangegeven tot een keuken van €5500,- te willen gaan. Daar kwamen we boven. Er kon wel wat van de prijs af maar was nog te hoog. Toen zei de verkoper/eigenaar, dat de cookerkraan ervan af kon, dat zou ons €500,- schelen. Maar de kraan was toch gratis??? We moesten ook vandaag beslissen anders ging de prijs weer omhoog. We zijn dus niet in zee gegaan met deze keukenboer maar voel me zwaar opgelicht.

   Karin Meijering geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Karin Meijering:

    Beste Karin,

    Wat een eenzijdig jammer verhaal dit:

    U heeft een offerte laten maken in onze actie kokend waterkraan gratis. Dus u heeft daar gewoon en nog steeds recht op. Wij komen deze afspraak volgens de voorwaarden gewoon na.
    Uw keuken kwam uit op c.a. 7750,00. En heb toen uit “bijgeloof” de 1e keuken van het jaar (wij waren gisteren pas weer open) u aangeboden voor 5750,00. Daar bent u niet op in gegaan omdat uw budget inderdaad tussen de 5000 en 5500 euro was. Ik heb u zelfs aangeboden om de laatste 500,00 in termijnen te betalen, wat u op zich een mooie aanbieding vond.
    Toen u na lang beraadt toch besloot niet te kopen heb ik gezegd, vandaag gaan wij zo wie zo onze eerste keuken verkopen. Dus dan bent u altijd weer welkom, want dat is iedereen. Maar dan blijft hij op de 7750,00 steken. Dat zou zonde zijn van uw tweede lange rit. Gewoon oprecht en eerlijk bedoeld (zoals ons hele gesprek ging)
    Helaas bent u niet op mijn aanbod ingegaan, waardoor de offerte zeer zeker van kracht blijft onder referentie nummer 2217
    Ik heb u absoluut niet onder druk gezet en heb u uitermate keurig behandeld. Echter ook u mag nee zeggen.

    Gelukkig heeft iemand anders wel van mijn “bijgeloof” geprofiteerd en is deze zoals gezegd ook verkocht.

    Zelfs met de prijs van 7750,00 heeft u een enorm mooi aanbod gehad voor de keuken die u heeft uitgezocht. Wij hebben in uw situatie mee willen denken en u daarmee willen helpen. Nee is ook een antwoord en daar heeft u recht op. En dat vinden wij geen enkel probleem. Achteraf gezien vind u het wellicht wel jammer dat u nee heeft gezegd, nadat u het aanbod heeft overwogen.

    Kortom wij hebben ons aan alle afspraken gehouden en u heeft gewoon recht op de gratis kraan, zoals in uw email beschreven staat. Ik vind het oprecht heel erg jammer dat u zo over ons praat, we hebben het inderdaad over review sites gehad en ook dat hier veel onwaarheden op stonden. Weet u nog het hotel waar u geweest was wat slecht aangeschreven stond. Dat viel volgens u wel mee.

    Wellicht had een telefoontje sportiever geweest, want ik begrijp uw teleurstelling. Maar we zijn wel eerlijk en recht door zee. Toen u voor ons zat vond u dat nog wel fijn ook.

    Éénmaal thuis aangekomen heeft u waarschijnlijk een andere gedachte gang gekregen.

    Verdrietig word ik wel van dit soort zwartmakerij. Vooral omdat het gesprek absoluut niet vervelend was. Ik heb ook gezegd ik begrijp u volkomen en u heeft een vrije wil om op mijn aanbod in te gaan. U heeft dit niet gedaan, waardoor de offerte wel gewoon van kracht blijft. En u zoals afgesproken recht heeft op de GRATIS GROHE KOKEND WATERKRAAN

  333.   schrijft over Kuchenwelt:
   Betrokken verkoper, denkt mee en luistert goed

   Willekers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  334.   schrijft over Kuchenwelt:
   heel goed en vriendelijk geholpendoor Jos. Helaas wilde ik niks extra’s door mijn budget, maar zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.

   Gerritsma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  335.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig gesprek gehad, Kwamen binnen om ons te orienteren en zijn weg gegaan met een keuken. Wat echt naar onze zin is.
   Goede aardige verkoper, niet agressief

   Albert geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  336.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend , eerlijk , professioneel

   Holdtgrefe geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  337.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het allerbelangrijkste: wat hebben wij een mooie keuken! Elke dag heel erg blij mee.
   Op tijd geleverd, en het blad dat licht beschadigd was, is binnen enkele weken nageleverd. Per mail de klacht gemeld, en er werd direct telefonisch contact opgenomen. We kregen zelfs nog een prima aanbieding voor een afzuigkap, die we nog niet hadden besteld omdat we gewoonweg niet wisten wat we wilden.
   Wat beter kan: het proces tussen aankoop en de afhandeling van de vraag die er was n.a.v. de tekening. Er is een misverstand rondom 1 apparaat ontstaan. Het was onmogelijk om telefonisch met Kuchenwelt in contact te komen, alles moet per mail. Ik vermoed dat met 1 telefoontje alles was opgelost, de mails die gestuurd zijn liep in beider frustratie. Aan het einde van de streep ook hier een prima oplossing voor gekregen.
   Mijn tip aan Kuchenwelt, zorg ervoor dat je ook telefonisch te benaderen bent na plaatsen order.

   Nienke Boomkamp geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  338.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vol vertrouwd, goede duidelijke uitleg, lekkere groentesoep, mooie prijs. Afwachtend in vertrouwen op het vervolg van de afhandeling

   Barend vd Wal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  339.   schrijft over Kuchenwelt:
   Jammer dat je tenminste 1 ster moet geven want zelfs die heeft Kuchenwelt niet verdiend. Het gaat te ver om ale gemaakte fouten hier op te sommen want dan ben ik nog een dag aan typen, echt 1 groot fouten festijn. Maar het eind van het verhaal is dat onze keuken in februari 2019 had moeten worden opgeleverd, we 2 maanden in een huis zonder functionerende keuken hebben moeten leven en we nu 10 maanden later nog steeds met een schots en scheef gemonteerde keuken zitten. De prijzen zijn goed, maar daar is ook alles mee gezegd. De after sales is werkelijk dramatisch. Overal zelf achteraan bellen en mailen, meestal meerdere keren, om elke keer weer een zielig verhaal van de eigenaar aan te moeten horen over hoe het niet zijn schuld is of hoe zielig het voor hem is dat wij het niet meer op kunnen brengen om na al die maanden en al die fouten nog vriendelijk te zijn. Afgelopen vrijdag zou er dan na 3 maanden stilte, ein-de-lijk een monteur komen om alles netjes af te handelen. Nou die kwam ook, alleen maar om direct te constateren dat hij het niet in zn eentje ging redden en direct weer te vertrekken. Dan zou je verwachten dat je, zeker na wat er allemaal al is gebeurd, direct wordt gebeld door Kuchenwelt om excuses te maken en een nieuwe afspraak in te plannen. Maar nee hoor, na 4 dagen zelf maar weer gebeld. Om doodleuk te horen te krijgen dat we weer 2 maanden moeten wachten. Werkelijk ongelofelijk…..Dus als je geld te weinig en tijd te veel hebt (en dol bent op afhaal maaltijden) is deze zaak een aanrader, als je graag wilt dat alle afspraken netjes en in 1x worden afgehandeld kan je beter een deurtje verder kijken.

   Mark geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Mark:

    Wat een mooi verhaal heeft u er van gemaakt. Hoe kleineer ik hardwerkende mensen en hoe schoffeer ik een bedrijf, dit is het voorbeeld van zo een review:

    Het begin:
    Wij hebben de keuken aan u geleverd geheel volgens wens en volgens afspraak. Na later blijkt ook helemaal compleet. So Far So Good zou je zeggen. Zij het niet dat wij u onder onze verantwoording een monteur gestuurd hebben die alles verpest heeft en de keuken slecht gemonteerd had.

    Dit punt hebben wij niet goed opgepakt, waarna u boos in de winkel kwam. Toevallig was ik er en heb uw verhaal aangehoord en eerlijk gezegd geloofde ik niet dat er zo slecht gemonteerd zou zijn. Ik ben achter u aangereden en op de parkeerplaats heeft u uw excuses aan mij aangeboden. Mijn antwoord was, dat wanneer het klopte wat u zei ik geen excuses van u hoef te hebben, omdat u dan gelijk heeft. Ik ben iemand van gelijk=gelijk. Binnen aangekomen, ben ik ook geschrokken en heb gemeld dat wij een monteur langs sturen die de keuken opnieuw ging plaatsen en ik ben daar ook nog 1 dag bij geweest. Wij kwamen tot de constatering dat er met de keuken zelf weinig aan de hand was en hebben bijna alles opgelost. Uiteraard moesten er ook nog zaken nabesteld worden.

    Nu begint de andere kant van het verhaal waar u echt de fout in bent gegaan:
    In de morgen van de 1e montage begon u direct heel erg vijandig. En heeft u mij direct nog bij de voordeur te kakken gezet (in uw geval de achterdeur) Waarop ik u heb medegedeeld dat wij kwamen om op te lossen. In plaats van voorbereidingen te treffen (kasten leeg, aanrecht afgeruimd) dacht u dat wij uw hondjes waren. Wij hebben dus zonder morren het aanrecht netjes afgeruimd en de kasten die nog vol zaten voorzichtig eruit gepakt. U zat op dat moment te eten. Als klap op de vuurpijl zette u het bord MET ETENSRESTEN ook nog even op het aanrecht in de trant van, hier hebben jullie nog wat af te ruimen. Wij waren daar aan het werk ??? Om de zaak niet te laten escaleren heb ik nadat u weg was uw vrouw netjes gevraagd even met mij mee naar buiten te lopen. (vanuit discretie heb ik dit niet gedaan waar de monteur bij was) Ik heb haar daar aangesproken op uw gedrag. Zij gaf toe dat dit niet geheel volgens wens was, maar dat u gewoon boos was. Ik heb gevraagd of zij dit met u wilde bespreken zodat wij gewoon netjes konden werken. EN zoals eerder gezegd vond ik uw boosheid nog terecht ook.

    De volgende dag ben ik niet mee geweest, maar de sfeer bleef om te snijden. Niet werkbaar voor de monteur. Nadat deze ook nog beschuldigd werd van een beschadiging (gelukkig hebben wij foto’s vooraf gemaakt en was dit al zichtbaar) heeft hij mij gemeld “ik doe veel, ik ga ver voor klanten, maar hier krijg je mij niet meer naartoe. Voor het geval u het niet wist, wij zijn gewoon mensen en hebben gevoel. Deze monteur wordt op deze site vaker geroemd en genoemd om zijn rust en kunde. En om zijn oplossingen. Dus dit ligt volledig aan uw gedrag wat verre van menselijk was. Kortom in eerste instantie geef ik u volledig gelijk, wat ik ook heb aangegeven.

    Voor het tweede gedeelte moet ik u melden wanneer u zo met mensen wilt omgaan, dan is dat een keuze.

    Mijn beoordeling:
    – Levering keuken: zeer goed
    – 1e montage van de keuken: zeer slecht (wij hebben ook direct afscheidt genomen van deze monteur zoals u weet
    – 2e montage: zeer goed

    Kortom: wij herstellen alle fouten die wij maken en steken zeker hand in eigen boezem. Ik hoop daadwerkelijk dat u dat ook doet en dat u vooral tegen u zelf durft te zeggen dat u ons niet menselijk behandeld heeft. Wij maken alles netjes af en sluiten dan het dossier, waarbij wij veel geleerd hebben en deze fouten gelukkig niet meer voor komen

    Tot slot rest mij dan u toch veel plezier van een zeer mooie keuken te wensen

    Ronald

  340.   schrijft over Kuchenwelt:
   We hebben een prachtige keuken gekocht bij Kuchenwelt. We kunnen niet anders zeggen dan het Top was . In het begin effe geschrokken van bepaalde reviews maar daar klopt niet alles van. Na de aanbetaling kwam de stylist langs perfect. Daarna kwam de keuken ook perfect op tijd. Werd ook geholpen via mail door kuchenwelt. Al met al zijn wij enorm blij .

   Oja neem maar de inbouw apparatuur die hun aanbevelen. Super goed

   EVEN VOOR ONS DIT IS EEN AANRADER

   Ruud geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  341.   schrijft over Kuchenwelt:
   zeer klant vriendelijk, geeft goed advies over wat je wel en niet moet doen

   Beekman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  342.   schrijft over Kuchenwelt:
   Was gezellig , mooie keuken gekocht

   Van den Brink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  343.   schrijft over Kuchenwelt:
   Keuken is van hoogwaardige kwaliteit!
   Mijn oom (keukenzetter van beroep)is er zeer over te spreken.

   De technische tekening had wel iets duidelijker gemogen voor het installatie gemak..

   Peeters geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  344.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed ontvangen met een lekker kopje koffie. Pedro denkt goed mee. Trefwoorden gastvrij, onderhoudend , weet waar hij over praat. Komen met aanvullende goede ideeën. Tien met een griffel

   Fam Kölker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  345.   schrijft over Kuchenwelt:
   Men nam de tijd voor ons, we kregen een super goede uitleg. Ook goed advies bij vragen. We werden daarbij vriendelijk en ook nog goed verzorgd.
   Al met al zeer vriendelijk en kundig personeel. Fijn om zaken mee te doen

   J.J. de Boer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  346.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn goed en kundig geholpen met veel humor en er werd goed naar onze wensen geluisterd. En dat vinden wij heel belangrijk.

   M.A. Rmitoe geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  347.   schrijft over Kuchenwelt:
   Eerlijk, met voldoende info TOP!!!!

   Visser geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  348.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede ontvangst
   Uitgebreide voorlichting, helder en duidelijk
   Wekt vertrouwen/ gemoedelijk
   Lekkere koffie met banketstaaf, heerlijk broodje + prima wijn

   Rejns geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  349.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen. De afgesproken prijs was zeer gunstig voor ons. Wij zijn tot zover tevreden. Altijd blijven lachen!

   Cazemier geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  350.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen

   Jansen geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  351.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima duidelijke uitleg, scherpe aanbieding

   Stukje geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  352.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitgebreid de tijd genomen voor het verwerken van mijn keukenwensen.
   Tevens is het zeer prettig dat het adviesgesprek in de avonduren kan.

   Ilona geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  353.   schrijft over Kuchenwelt:
   Open en eerlijk ! goed advies en zeer scherpe prijzen. We hebben gewoon een goed gevoel en dat telt. Thanks Ronald.

   Amar en Vidya geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  354.   schrijft over Kuchenwelt:
   Kuchenwelt heerhugowaard: Door de verkoper Jos, prima en duidelijk geholpen, en na prima prijsstelling, de aankoop gedaan.

   Langerak geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  355.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn goed geholpen door Jos en zijn leidinggevende.
   Er werd goed meegedacht over wat we te besteden hadden, en wat onze wensen waren.
   We kregen ruim de tijd, en alles werd duidelijk uitgelegd.

   Schot geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  356.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super service, verkoper neemt de tijd, geduldig, luisterd goed naar de wensen en denkt goed mee TOP!!!

   Belkhir geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  357.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer vriendelijk en behulpzaam, denkt met ons mee.

   Wij kijken uit naar onze nieuwe keuken!

   Job Suurbier geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  358.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima afhandeling en tevreden over het eindrusultaat

   Wij twee geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  359.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel fijn geholpen en alles duidelijk uitgelegd. Ook voorzien van een hapje en drankje, en alle tijd word er voor je genomen.

   Schouten geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  360.   schrijft over Kuchenwelt:
   Jos heeft zijn best gedaan !!!

   Tobeas geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  361.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn prima geholpen!!

   Breevoort geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  362.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijke ontvangst, heldere en duidelijke uitleg.
   Er is met ons meegedacht, en wij zijn goed geinformeerd.

   Edam geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  363.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn advies waardoor wij tot de aankoop van een mooie keuken zijn gekomen.Met een geweldige indeling, waar wij zelf niet opgekomen zouden zijn.

   Leen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  364.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn zeer vakkundig geholpen, en verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd en goede oplossingen aangedragen voor onze wensen die we in de keuken wilden zien.

   Klaasen-Bos geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  365.   schrijft over Kuchenwelt:
   Eind juli 2019 onze in de winkel van Kuche welt Heerhugowaard geweest. Hier samen met Melvin, de filiaalmanager, onze nieuwe keuken uitgezocht. Hij heeft ons stapje voor stapje meegenomen in het proces en al onze wensen en must’s in de keuken getekend. Ook de eigenaar, Ronald kwam een aantal keer langs om mee te denken. Hij vertelde ook open en eerlijk over de problemen die, in het verleden(!) hebben gespeeld. Maar ook wat er nu juist is veranderd. Het heeft ruim 3,5uur geduurd maar daar stond onze nieuwe droomkeuken op papier. Met al onze wensen erin. Na even te hebben onderhandeld over de prijs waren we allemaal meer dan tevreden en hebben hierop geproost.
   4 dagen later stond de stylist bij ons op de stoep. Zij begon allereerst met inmeten/nameten van de keuken. Hierna nam ze alles nogmaals met ons door. Hiervoor heeft ze alle voorbeelden van kastjes, kleuren, bladen, grepen bij zich. Dit was fijn want nu konden we thuis, met ons eigen licht eens zien wat we hadden uitgezocht. Hierop hebben we nog een aantal aanpassingen gedaan en is de keuken definitief besteld. Eind september zou hij worden bezorgd en gemonteerd.

   3 dagen voor levering en montage werden wij gebeld door het bezorgingsbedrijf dat de levering zou zijn vertraagd. Enigzins bezorgd of de montage datum nog wel gehaald zou worden, zijn we naar de winkel gegaan (we wonen in Heerhugowaard) alwaar we de eigenaar, Ronald, troffen. Hij was nog aan het bellen toen we onze naam hoorden vallen. Hij was al voor ons aan het bellen! Hij had het bezorgingsbedrijf gebeld, er was door hen een foutje in de agenda gemaakt. Echter in het systeem was te zien dat alles besteld en onderweg naar Nederland was en Ronald heeft ons verzekerd dat we ons geen zorgen hoefden te maken. De keuken zou de ochtend van de montage worden bezorgd. En inderdaad de keuken werd 2uur voor montage afgeleverd en was helemaal compleet. Achteraf was dit juist wel prettig, zo stond niet 3dagen lang het huis vol met keuken en dozen.

   Andy, de monteur, is werkelijk een vakman. Hij werkt snel en netjes en zorgt werkelijk dat de keuken tot in de kleinste details perfect wordt gemonteerd en afgewerkt. Hij is 1,5 dag bezig geweest en toen stond hij er echt. Precies zoals we in ons hoofd hadden bedacht en door Melvin was getekend. We zijn onwijs blij met het resultaat! Van begin tot eind was het oprecht een prettige ervaring. Het hele proces voelt bij Kuchenwelt niet alsof wij alleen maar goed zijn om geld in hun laatje te brengen maar zij willen oprecht een mooie keuken voor ons, wat bij veel andere winkels echt niet zo voelt. We kunnen het iedereen aanbevelen.

   Een dag later op uitnodiging nog even in de winkel geweest, Ronald was benieuwd naar onze keuken. Dus nog even gezellig nagepraat in de winkel met een drankje en trots de foto’s geshowt.

   H. Schuitmaker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  366.   schrijft over Kuchenwelt:
   Jos nam goed de tijd voor ons en heeft goede adviezen gegeven.
   Mooie keuken gekocht voor een goede prijs

   Steenmeijer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  367.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettige geholpen met de zoektocht naar een keuken. Duidelijke commuicatie, geen opdringerige verkoper. Er werd naar onze wensen geluisterd

   Joost en Sanne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  368.   schrijft over Kuchenwelt:
   Alle wensen zitten er in. dus goed geluisterd naar wat wij wilden.

   Bloemendaal geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  369.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verkoper dacht goed mee met de door ons zelf bedachte keuken voor een logeerplek voor onze gasten. Het klopt wat in de folder staat, ondanks onze ruime ervaring met verbouwen is keukens plannen toch een vak apart. Hartelijk dank Jos!

   TV geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  370.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede info duidelijk over apparaten en materiaal.
   Vriendelijk en behulpzaam

   Bonneveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  371.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ze waren gastvrij, en wij hadden een goede klik met de verkoper. Goede service!!

   Van Gimst geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  372.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verkoper heeft goed zijn werk gedaan!
   Wij zijn tot koop over gegaan, voor een mooie prijs

   Bakker geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  373.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede klantvriendelijkheid hier bij Kuchenwelt

   Jan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  374.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij werden geholpen door Melvin nam alle tijd en gaf goed advies en luisterde wat wij wilden echt top was dit.
   Wij waren al bij meerdere keuken centrums geweest maar Kuchenwelt stak er boven uit qua service en incl. de prijs echt een aanrader. Jan Kragt

   Jan Kragt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  375.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen en meegedacht, netjes alles uitgelegd en goede service

   Mark Vroone geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  376.   schrijft over Kuchenwelt:

   Deze montage is niet door KuchenWelt gedaan, maar onderling met de verkoper afgesproken en met de monteur….

   Helaas hebben wij daar geen invloed op, maar vandaag met de klant gebeld en we zoeken samen naar een oplossing. Klant is de dupe van deze “onderlinge” afspraak en dat vinden wij zeer spijtig

   Ronald

  377.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima. Keukenzaak.
   Zijn zeer tevreden.

   Duijneveld geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  378.   schrijft over Kuchenwelt:
   leuk gesprek, verkoper is een zeer goede voor het bedrijf

   Aziz geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  379.   schrijft over Kuchenwelt:
   We gingen “even”kijken, maar werden vriendelijk geholpen. Alle mogelijkhe opties werden duidelijk besproken en het ging voor ons gevoel ook heel snel. we kregen een prijs voorgelegd, maar er werd geluisterd naar onze wens en hierna werd een akkoord gesloten voor onze gewenste prijs. Zeer tevreden dus

   Myrna Sijm geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  380.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zijn uitstekend geholpen door Marvin hebben op alle vragen antwoord gekregen .hebben een mooie deal gekregen en gaan afwachten hoe het verder verloopt

   Henk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  381.   schrijft over Kuchenwelt:
   Als liep uitstekend zijn goed geholpen door Melvin heeft op al onze vragen een goed antwoord gegeven en we hebben een goede prijs af gesproken zijn erg tevreden

   A vd Burgt geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  382.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn zeer goed geholpen ,ze nemen ook echt de tijd voor je,en leggen alles goed uit.

   Dank je wel melvin kabel.

   Yolanda Bosboom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  383.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super goede ,vriendelijk,e maar vooral professionele benadering.

   Proberen tot een compromis te komen die voor beide partijen positief is.

   kan niet anders als een hele positieve beoordeling geven.
   cijfer een dikke 10 !

   arjan geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  384.   schrijft over Kuchenwelt:
   Te laat geleverd, incompleet geleverd, verkeerde panelen, verkeerde maatvoering, verkeerde apparatuur, slechte plaatsing, slecht te bereiken en ga zo maar door! Eigenaar is onbetrouwbaar en komt zijn afspraken niet na. Nam wel de moeite om te komen kijken, om vervolgens een mail te krijgen niks meer voor ons te willen doen. Kortom, doe uzelf een plezier en koop vooral GEEN keuken bij KuchenWelt

   Rick geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Rick:

    Beste Rick,

    Wat jammer van deze review, vooral omdat hij ver van de waarheid af is

    U heeft gekocht bij een franchise nemer van ons, welke niet meer voor ons werkt. U heeft in omstreeks juli 2018 de keuken geleverd gekregen. Inderdaad daar ging veel mis, omdat er buiten ons om afspraken gemaakt zijn/waren die niet op papier stonden of onduidelijk waren. In mijn persoonlijke gesprek met u hebben we daar een oplossing voor gezocht en heb ik dit naar tevredenheid afgewikkeld.

    Nu komt er begin 2019 een melding van beschadiging binnen en of deze opgelost kan worden. Een beschadiging ontstaat door gebruik en wil ik best oplossen, maar niet gratis. U heeft zelf een autobedrijf, ik rij naar buiten tegen een paaltje op en kom terug of u hem even wilt uitdeuken, uiteraard kosteloos. U weet het antwoord al neem ik aan.

    Mocht ik wat voor u betekenen in echte service dan doe ik dat zeer graag, want dat verlenen wij gewoon. Schades die later ontstaan zijn, zullen net als in uw autobedrijf gewoon afgerekend moeten worden. Is dat slecht, of terecht.

    Ronald

  385.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij hebben voor onze nieuwbouw woning in februari 2019 een nieuwe keuken uitgezocht. Ik heb beloofd een review te schrijven omdat wij wat slechte reviews hadden gelezen. Ronald heeft ons hier uitgebreid uitleg over gegeven en vertelde zelfs eerlijk dat sommige reviews volkomen terecht waren. Hij legde daarbij wel uit waarom dit was en dat zij een probleem met een fabrikant hadden, waar ze niet meer bij afnamen omdat deze failliet was. Achterdochtig als ik toch was ben ik even weggelopen en heb dit gecheckt op internet. Dit feit klopte.

   Omdat ik een kritische klant ben, heb ik nog even doorgevraagd en heb gewoon open uitleg gekregen hierover. Dit gaf mij een goed gevoel en we hebben de deal gesloten. Ik heb wel direct gemeld dat ik een goede review zou schrijven wanneer het goed zou zijn, maar een negatieve review wanneer het niet goed zou zijn. En daar hou ik mij aan.

   Bij ons is echt alles van een leien dakje gegaan. Van aankoop tot en met levering was echt goed. Ik heb zelf gemonteerd dus kan niet oordelen over de montage. Wat ik erg fijn vond is dat ik kon kijken op een speciale klantensite, waar je je eigen keuken kunt volgen. De tekening die je kunt ronddraaien op je telefoon is leuk voor verjaardagen. Het is niet helemaal VR, maar wel erg leuk om te zien.

   Ze begeleiden je echt naar een droom keuken en daar zijn wij erg blij van geworden. Een echte aanrader dit keuken bedrijf.

   Johan en Trees geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  386.   schrijft over Kuchenwelt:
   Begin 2018 hadden wij een schitterende keuken van Ballerina gezien. In de zaak in Bussum (reeds opgeheven) verzekerden zij ons dat zij deze ook konden leveren. Mooie deal gesloten, maar tot twee keer toe werd er een compleet andere keuken in de bevestiging genoemd. Omdat het vertrouwen hierdoor weg was, wilden wij de order annuleren. Echter, de directeur ging op zijn strepen staan en wij zouden een boete ontvangen. Besloten toch maar met ze in zee te gaan. Helaas klopte ons onderbuikgevoel…wij kregen maar geen uiteindelijke datum van levering door en twee weken voor de afgesproken leverweek kregen wij te horen dat de keuken niet besteld was. Het lag allemaal wat ingewikkeld, omdat Ballerina gebiedsbescherming heeft en deze handeling illegaal was. Tot op de dag van vandaag ons geld niet terug gekregen en duizenden euro’s extra moeten uitgeven aan noodkeuken e.d. Het verrassende is dat de directeur na mijn vorige review (die inmiddels weer is verwijderd van de site) wel contact heeft opgenomen en doet of hij nergens vanaf weet.

   Esther geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Esther:

    Beste Esther,

    Hier heb ik totaal verkeerd gehandeld, waarvoor mijn excuses. Wij hebben het geschil inmiddels opgelost, maar helaas wel te laat.

    Ook wij leren van onze fouten en dit was een duidelijke fout. Vooral van mij als persoon

    Ronald

  387.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen met prima ideeën voor onze nieuwe keuken in een beperkte ruimte.

   Hooiveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  388.   schrijft over Kuchenwelt:
   zeer goed geholpen goede voorlichting zeer aardige verkoper

   H Meijer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  389.   schrijft over Kuchenwelt:
   Top goed geinformeerd, eerlijk en oprecht

   Lexmond geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  390.   schrijft over Kuchenwelt:
   wij zijn goed en duidelijk en vooral eerlijk geholpen geholpen.
   en geslaagd

   vonk geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  391.   schrijft over Kuchenwelt:
   In januari keuken gekocht in filiaal Heerhugowaard. Zeer prettig geholpen door Melvin. Afspraak gemaakt met styliste en ook dit verliep heel prettig. Zij heeft een aantal verbetervoorstellen gedaan waar de keuken nog mooier en functioneler door geworden is. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en gemonteerd. Uitermate tevreden zijn wij over monteur Andy, Deze man verstaat zijn vak. De keuken is perfect geplaatst en alles werkt. Er ontbraken twee zijwanden en een beschermplaat voor onder de kookplaat. Andy heeft geholpen bij het bestellen van de ontbrekende onderdelen en deze zijn binnen twee maanden geleverd en geplaatst. Om dan toch twee minpuntjes te noemen; we kregen geen tekening waar de aansluitingen en de stopcontacten moeten komen, dat kan beter en wij hadden in de winkel afgesproken om de montagekosten rechtstreeks aan de monteur te betalen. Dit was niet goed verwerkt door de administratie waardoor het leek alsof er nog een bedrag open stond, best vervelend. Op deze schoonheidsfoutjes na zijn wij zeer tevreden. Wij hebben een perfecte keuken, helemaal naar wens voor een ongelofelijk scherpe prijs.

   Claudia Slangen - Herbeck geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  392.   schrijft over Kuchenwelt:
   wij zijn uitstekend geholpen.
   wij kwamen binnen voor advies,en hebben nu een mooie keuken gevonden, voor een scherpe mooie prijs!!

   fam goedhart geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  393.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig contact, ruim de tijd genomen.
   Individuele wensen worden prettig besproken en gerealiseerd.
   Het tekenen van de keuken op papier i.p.v. op een scherm vond ik een grote meerwaarde in de communicatie

   Anniek geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  394.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen

   Moerman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  395.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima ontvangst en duidelijk , gezellig gesprek.
   duidelijke uitleg zowel mondeling als op papier met tips en trics
   zeker aanbevelingswaardig

   Meijer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  396.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer goed geholpen, alles naar alle duidelijkheid uitgelegd.

   Romein geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  397.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ga hier niet mee in zee. De na zorg is drama heb sinds december 2018 een keuken met een gat er in, verkeerde afwerking, aanrechtblad te hoog. Deur van vriezer laat nu ook al los. Deur van vaatwasser is verkeerd gemonteerd en men reageerd nergens op in de hoop dat het over waait.

   Dus mensen maak niet dezelfde fout die ik gedaan heb want het is een drama.

   Paul geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Paul:

    Beste Paul,

    Ik heb jullie referentie nummer opgevraagd en in het dossier gekeken. Volkomen terecht deze mindere review. De uitleg is ook te geven, maar daar bent u niets mee opgeschoten.

    Ik heb u een mail gestuurd waarin wij gevraagd hebben wat er allemaal speelt. Vanaf begin mei heb ik de mailbox zelf overgenomen, omdat er niet goed gereageerd werd. Ik snap dat u ons als bedrijf zo afrekent, echter zijn er drastische maatregelen genomen tegen de personen die u niet juist geholpen hebben. Welke, zal ik om privacy redenen, niet op internet zetten. Maar het is verre van goed. U heeft gemerkt, vandaag een review en direct erop ingesprongen. Wanneer u na begin mei een mail had gestuurd was het absouluut al opgelost. Ik snap uw review volkomen en het houdt ons scherp. Blijf kritisch, want u heeft veel geld uitgegeven en wij moeten er voor zorgen dat het goed komt bij de klant.

    Daar werken we hard aan

    Ronald

  398.   schrijft over Kuchenwelt:
   Enthousiast, uitgebreid geinformeerd

   Blom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  399.   schrijft over Kuchenwelt:
   Een uitstekende service van begin tot het einde: de keukenverkoper wist waar hij het over had, de styliste gaf na het inmeten nog “out of the box” adviezen en de montagemensen waren zelfs uitzonderlijk en professioneel , na een klein probleem kwamen ze zelfs op zondag! Wij zijn zeer tevreden en kijken elke dag met plezier na de nieuwe keuken!!

   Paul Ehrhardt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  400.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na bijna een half jaar is onze keuken af en mooi geworden Vanaf de eerste levering hebben we problemen gehad om de goede kleur van het werkblad en de achterwand bij elkaar te krijgen, maar na 4 nieuwe bestellingen is het uiteindelijk goed gelukt. We hebben niet de kleur van werkblad en achterwand die we in het begin hadden uitgezocht maar hier kunnen we mee leven. Het inmeten door de styliste is perfect uitgevoerd. Onze complimenten. Ook de afzuigkap en de vaatwasser zijn niet de op de offerte staande apparaten. De kwaliteit van de apparatuur is aanzienlijk minder. Dit hebben we geaccepteerd omdat we er achter kwamen toen het gemonteerd was. Mochten er zich problemen gaan voordoen is er altijd nog een garantie periode. Uiteindelijk is de keuken af en het resultaat is mooi. En eerlijk is eerlijk de momenten dat we belde, met opnieuw problemen over de verkeerde levering, van de achterwanden. men bleef vriendelijk en bestelden gelijk nieuw.
   Ook met het plaatsen van de keuken(wat we zelf hebben gedaan ) werden we telefonisch deskundig geholpen toen we zelf even niet wisten hoe we verder moesten.
   Al met al moeten we concluderen dat de keuken mooi is geworden.

   Thea geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  401.   schrijft over Kuchenwelt:
   December 2017 lopen wij in Breda (inmiddels gesloten) kuchenwelt binnen en staan tot onze verbazing en tevreden gevoel na een aantal uur buiten met een keuken. Na het lezen van diverse recensies slaat de schrik mij om het hart ……..die waren niet best. Vanaf dat moment besloten er bovenop te zitten en het beste ervan te hopen. We hebben wat hobbels gehad de afgelopen (bestel) periode maar ik kan u vertellen dat wij ondanks onze zorgen zeer tevreden zijn over de keuken. De eerste monteur heeft keurig werk geleverd en volgens afspraak zou hij na een week terug komen, helaas kwam daar een kink in de kabel maar directeur Ronald heeft gezorgd voor een andere monteur en de keuken is keurig afgemaakt door Jordi.
   Er zijn zeker nog verbeterpunten maar als ze zo doorgaan zitten ze op de goede weg.

   Marian geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  402.   schrijft over Kuchenwelt:
   keuken volledig betaald echter veel dingen die niet geleverd zijn. geen zijpanelen, geen vensterbank, geen passende achterwand (te kort),aanrechtblad veel te kort. Kast voor inbouwapp is veel te hoog. deuren komen tegen de balke en kunnen dus niet open. keuken is onbruikbaar. Kuchenwelt wil niets oplossen. Zeer slecht bedrijf. De heer R. kan geen normaal gesprek aangaan maar alleen stem verheffen en bedreigen, heeft schijt aan de klant. keuken is ingemeten door een styliste waarvan men mag verwachten dat ze haar vak verstaat. nu de maten allemaal verekeerd zijn wordt ons als consument de schuld in de schoenen geschoven.
   vreselijk bedrijf

   Jacqueline geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Jacqueline:

    Geachte mevrouw V…..,

    Ik doe uw achternaam bewust niet vernoemen in verband met de wet op de privacy.

    Wij hebben hier al veelvuldig contact over gehad, maar ik zal hier tevens reageren. Een bedrijf zwart maken wanneer u het niet met ons eens bent op social media blijkt een trend te worden. Het lijkt erop dat wanneer ik mijn zin niet krijg, ik het maar openbaar maak om zo mijn zin toch door te drukken.

    Dat ik geen normaal gesprek zou kunnen voeren is denk ik niet waar, gezien de klanten die wel tevreden zijn gelukkig. En die zijn er gelukkig heel erg veel. Blijft een feit dat u kasten te hoog zijn, waar wij u wel degelijk op geattendeerd hebben en u zou dit oplossen. Nu wilt u dit niet meer en moeten wij lagere kasten leveren. Ik heb u gemeld dat wij dit gerust willen doen met een coulance regeling, maar zeker niet kosteloos. En daar begint dan het heen en weer gemail. Wij staan hier volledig in ons recht en op het moment dat u er niet meer uitkomt, gaat social media erbij gehaald worden. Nu heb ik al vaker aangegeven, dat ik het met dit soort sites eens ben, echter niet wanneer het als pressiemiddel gebruikt wordt. Van het aanrechtblad heb ik nog geen melding gezien. En mocht dit terecht zijn, lossen wij die absoluut op. Want daar ga ik voor. Zelfs na uw social media aanval, zal ik mijn klant niet laten vallen. Want klanten zijn belangrijk voor ons, maar hebben helaas niet altijd gelijk

    Ronald

  403.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk en vakkundig

   Stevens geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  404.   schrijft over Kuchenwelt:
   Verkoper verteld de zaken zoals ze zijn.Zeer duidelijk en goed advies

   Carboba geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  405.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn prima geholpen bij Küchenwelt door Jos

   Gomes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  406.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen en een juiste prijs !!!

   Jurriaans geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  407.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend!!!!!

   Hofer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  408.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gezellig geholpen

   Dudink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  409.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn super fijn geholpen door Jos in Heerhugowaard.
   vrijdag 24 Mei onze droomkeuken gekocht. Door passend advies tot een goede overeenstemming gekomen. Nu afwachten tot levering….

   Joland Boon geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  410.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel fijn gesproken, duidelijke uitleg.
   Wordt naar je geluisterd.
   Echt een topservice, ook voor onze kinderen.

   Wassenaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  411.   schrijft over Kuchenwelt:
   Nette duidelijke uitleg. Gelukkig niet teveel pusherig!!
   Aardige man.

   Geuze geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  412.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn klantvriendelijk benaderd. De prijs wordt aangepast op uw eigen budget.

   Aycan geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  413.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn super geholpen, er werd meegedacht. Heel erg fijn. Open en eerlijk. Gewoon top.

   Patty Vendrig geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  414.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het gesprek was heel duidelijk, verkoper was heel vriendelijk, geduldig en heeft ons een heel goed advies gegeven.

   Naiel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  415.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn gesprek en prima geholpen en geadviseerd. Mooie keukens, prima kwaliteit..

   jolanda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  416.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn zeer tevreden

   Bognar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  417.   schrijft over Kuchenwelt:
   Een compleet en duidelijk verhaal!!!!

   Van den Brink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  418.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima informatie en tekening

   Zegwaard geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  419.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik heb nog nooit zo’n slechte organisatie meegemaakt. Ik snap niet waar al die positieve reacties op deze site vandaan komen. Wij wachten al een half jaar op ons keukenblad. De dealer in Bussum heeft het agentschap al stop gezet

   Van der Linden geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  420.   schrijft over Kuchenwelt:
   Klantvriendelijk, hulpvaardig,, deskundig, inlevingsvermogen voor wat betreft mijn persoonlijke wensen

   Jeths geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  421.   schrijft over Kuchenwelt:
   De verkoper nam goed de tijd voor ons en luisterde goed
   naar onze wensen.
   De sfeer was heel ontspannen.
   We hebben professioneel advies gekregen.

   Remco & Naomi Douma geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  422.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen!!!

   Van Assema geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  423.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn tevredenover hoe wij bij Küchenwelt geholpen zijn. Eerlijk over de mogelijkheden wat wel en niet zou kunnen.

   Riewald geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  424.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het eerste contact met de heer Groothuis gaf mij zoveel vertrouwen, dat wij de volgende dag zijn teruggekeerd.
   Vandaag na een gesprek met de heren de Vormer en Groothuis, hebben wij na een uitgebreid nadenken over de belangrijke beslissing om een keuken aan te schaffen, ons door een zakelijk belangrijke beslissing van de heer de Vormer over de drempel heen geholpen.
   Wederzijds vertrouwen is hier oorzaak van geweest.
   Dank daarvoor!!!

   Gokke geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  425.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel goed advies! We hadden best ideeën over wat we zoal wilden,
   maar zie daar maar eens een compleet en kloppend ontwerp bij te
   “bakken”.
   Goed en prettig advies, erg blij mee!

   Martijn Heinhuis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  426.   schrijft over Kuchenwelt:
   Op naar een nieuwe Duitse keuken. En uiteindelijk perfect geslaagd bij KüchenWelt in Heerhugowaard. Super!

   Alex en Monique geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  427.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij vonden het hele prettige behandeling. Helemaal top en goed meegedacht.
   Wij zijn er erg blij mee!

   Gerstel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  428.   schrijft over Kuchenwelt:
   Kuchenwelt harderwijk:
   Keuken is prima. Helaas 1 kast niet goed. Netjes een nieuwe gekregen .Deze heb ik nu anderhalf jaar in de schuur staan ,steeds wordt mij beloofd dat er een monteur langskomt om de kast te plaatsen maar dit is tot op heden nog niet gebeurd. Jammer.

   Inez Brands geeft 2 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 2 uit 5 sterren

  429.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn super goed geholpen, goeie keuze gemaakt. Super vriendelijke personeel.

   Najima geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  430.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na bijna een jaar keuken nog steeds niet goed, al 4 maal geprobeerd opnieuw te leveren van manco´s.
   Steeds kleur of materiaal niet goed.
   Moesten wel alles vooruit betalen maar over onkosten die wij nu maken ivm extra bellen omdat men steeds niets laat horen over de voortgang totaal al meer dan 3 uur aan het bellen geweest en 3 dagen extra vrij moeten nemen omdat er geleverd moet worden of de monteur komt om weer iets te maken.
   mooie praatjes aan de telefoon maar daden of afspraken nakomen ho maar!

   Rem geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Rem:

    Beste Rem,

    Wat vervelend dit te moeten lezen. Zou u mij svp zo snel mogelijk een mail kunnen sturen teneinde dit probleem snel op te lossen. Ik weet niet wat uw dossier is, omdat u met REM inschrijft. Wanneer dit een terecht review is, is dit altijd goed. Wanneer u niet reageert naar mijn mail adres ga ik verzoeken dit dossier te verwijderen. Ik hoop spoedig van u te vernemen

    ronald@kuchenwelt.nl

  431.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima gesprek, soms wat onduidelijk voor ons.
   bij navraag prima uitleg gehad

   Bokhorst geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  432.   schrijft over Kuchenwelt:
   Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen, mee gedacht en goed uitgetekend. We zijn goed geholpen en gingen tevreden naar huis.

   Niels en franka geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  433.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn gesprek , goede informatie , wij kijken uit naar de samenwerking m et Küchenwelt !!!!

   Mansom geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  434.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed meegedacht, een mooie keuken voor een mooie prijs.

   M. geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  435.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede Service! Er werd goed geluisterd naar de wensen van ons.
   Er werd goed de tijd genomen en duidelijk verteld wat er wel kon en wat problemen zou geven.

   T.G. Celosse geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  436.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima vakkundig geholpen !!!!

   Dekker geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  437.   schrijft over Kuchenwelt:
   TOP !!!!!

   Duijneveld geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  438.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk geholpen met kennis van zaken.

   Nico geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  439.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer goed advies en uitleg.
   Vriendelijke mensen, prettige sfeer!

   Marco geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  440.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen, meegedacht, geadviseerd, tijd genomen, meegedacht over kleuren/ kastindeling/ extra’s top geholpen! Bedankt!

   De Groot geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  441.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede uitleg, prima kwaliteit/prijs everhouding, Aanrader!

   Molenaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  442.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Verkoper Jasper nam alle tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf goed advies.

   goesienne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  443.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gisteren is onze keuken door Kuchenwelt geleverd. Prima in orde. We waren vooral blij met de styliste… . Ze nemen alle tijd voor je en hebben ons naar behoren bijgestaan bij het samenstellen van onze keuken. Dank je wel Stephanie….. Wij zijn weer klaar voor de aankomende 15 jaar. Een aanrader om je keuken bij deze firma te kopen……

   Erol Zantinga geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  444.   schrijft over Kuchenwelt:
   Tot aan de levering van de keuken weinig problemen. Maar …. bij de levering van de keuken begint het gedonder. Verkeerde apparatuur of ontbrekende apparatuur. Om dan te proberen je keuken compleet te krijgen lijkt een utopie. Als je hebt gemeld dat er spullen ontbreken en je wacht af gebeurt er niets, als je wel regelmatig belt voor de stand van zaken gebeurt er ook niets. O ja toch wel, je krijgt loze beloftes en toezeggingen die bij een volgend gesprek weer glashard worden ontkent. Serviceverlening is blijkbaar onbekend bij Kuchenwelt of Keukenondersteuning of het moet zijn dat ze de telefoon opnemen. Excuses over fouten worden niet gemaakt, wel de problemen afschuiven, niet hun schuld maar van de leverancier. Navraag doen in de showroom in Breda is ook geen optie vanwege sluiting en openbare veilingverkoop. Na zes weken bellen nog steeds geen centimeter opgeschoven en nog steeds geen werkende keuken. Alleen maar ergernissen door leugens. Kortom, eens maar nooit meer Kuchenwelt. en Keukenondersteuning.

   Oomen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  445.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en erg vriendelijk geholpen
   goede adviezen gegeven en blij naar huis TOP!!!!!!

   Runderkamp geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  446.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vandaag binnengelopen bij Kuchenwelt Heerhugowaard. Lekker bij een kop koffie en thee, zijn we prima geholpen door Jasper, en hebben we een hele mooie keuken uitgezocht. We zijn zeer tevreden hoe we geholpen zijn.

   claudia roberts geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  447.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ze denken mee in oplossingen en geven aangepast advies. Ze houden rekening met je wensen en luisteren ze goed. Heb goede ervaring. Keuken is er nog niet, want net besteld, maar ben benieuwd. Leuk dat je nog aanpassingen kan doen als de styliste thuis komt.

   Kate geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  448.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijk geholpen door Mario geen opdringen. Goed meedenkend en neemt de tijd voor je.

   Fe geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  449.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima sessie, praktisch meedenkend. Met het idee om een eerste keer keukens te kijken, spontaan binnen gekomen. Dezelfde dag nog een keuken gekocht. Blij en trots op onze nieuwe keuken. Een aanrader!

   Natalie geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  450.   schrijft over Kuchenwelt:
   Keurig meegedacht en snel meegedacht. Kordaat en hoefde niet switchen naar apparatuur wat eigenlijk tweede keus was. Volhouden zo dan krijg ik een prachtige keuken en jullie nog meer tevreden klanten.

   elles geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  451.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel goed geholpen door Mario,
   Hij dacht op een prettige manier met ons mee met het uitkiezen van ons eerste keuken. Al met al; goede service en expertise!

   Fam Vlaar geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  452.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn erg goed geholpen , zeer klantvriendelijk, en duidelijk! We hebben een mooie keuken uitgezocht, en als de levering net zo goed gaat als de voorbereiding zijn wij zeer tevreden?

   Yolanda geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  453.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bij binnenkomst zag het er leuk uit, we werden vriendelijk aangesproken en direct geholpen.
   De hulp was vakkundig en met een grote glimlach wat de belevenis prettig maakte. We hierdoor ook meteen onze droomkeuken gekocht. Top service!!!

   Lukas Beers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  454.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima uitleg over apperatuur en keuken indeling. Top

   Wilfred en Monique Neefjes geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  455.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij werden zonder afspraak direkt geholpen. Wij gaven aan dat het alleen even kijken was. Kregen onmiddellijk een heerlijke koffie aangeboden. Daarna zeer enthousiast geholpen en prijsopgaaf. Deze viel zo mee dat wij meteen bestelden.

   Roland geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  456.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zijn prima voorgelicht en begeleid. Vertrouwend en persoonlijk.

   r. wolschrijn geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  457.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geadviseerd! Duidelijk

   Zuidweg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  458.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geinformeerd, en duidelijke uitleg. Erg klantvriendelijk

   Bruggeling geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  459.   schrijft over Kuchenwelt:
   Fijn en snel geholpen door Jos.
   Onze wensen zijn vertaald naar een product naar wens.

   Van Loo geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  460.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prima geholpen, hartelijk en alle tijd genomen.

   Marchal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  461.   schrijft over Kuchenwelt:
   Gisterren heb ik een keuken besteld. De verkoper Jos had echt verstand van zaken. Hij wist duidelijk de voors en tegens van verschillende opties uit te leggen. Hopelijk ben ik ook zo tevreden als de keuken geplaatst is.

   Van Turen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  462.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijke informatie in helder gesprek.

   De verwachtingen die wij vooraf hadden, zijn werkelijkheid in de winkel geworden.

   Geen opdringerigheid.

   Van Der Sluis geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  463.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wat een slechte ervaring hebben wij. April 2018 is onze keuken geleverd, er was meer NIET dan wel. We zijn nu bijna een jaar verder en nog is de keuken niet klaar. We worden aan het lijntje gehouden iedere keer weer. We bellen gemiddeld 3x per week Inmiddels al de derde monteur die ook niks meer van zich laat horen. Zelfs directeur Ronald meerdere keren aan de telefoon gehad. Iedere keer wordt gezegd het gaat goed komen. UIT ONZE ERVARING KUNNEN WE ALLEEN MAAR ZEGGEN KOOP GEEN KEUKEN BIJ KUCHENWELD!!!!!

   Fam.Schouten geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

  464.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed en snel geholpen, Vriendelijk personeel.

   Fam. Bal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  465.   schrijft over Kuchenwelt:
   Duidelijk verhaal, nemen de tijd, goed advies en service.

   Van Tilburg geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  466.   schrijft over Kuchenwelt:
   Deskundige Verkopers, Goede service, goede adviezen; nemen alle tijd.

   R. Stefess geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  467.   schrijft over Kuchenwelt:
   na aanleiding van een eerder bezoek aan een winkel van kuchenwelt zijn we hier met een goed gevoel naar toe gegaan en we zijn goed en vriendelijk geholpen en uiteindelijk met een mooie prijs een keuken gekocht

   Van Suntenmaartensdijk geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  468.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij hebben eind september een keuken gekocht in Heerhugowaard. In de winkel werden we prima geholpen. Ook de afspraak met de styliste ging goed. Ze is zelfs even mee geweest naar de winkel omdat de verkoper een verkeerd type weekblad had opgeschreven. Het was een nieuw type maar keurig opgelost dus. Ook de bezorging was keurig volgens afspraak en op rond. Ik plaatste hem zelf dis over montage kan ik niks op of aanmerken. Maar de keuken zelf is helemaal compleet en zondet schade of opbrekingen geleverd . Ook de kleur en maten waten precies zoals afgesproken. Ik zeg hartelijk dank voor een hele mooie keuken voor een mooie prijs, TOP !!!!

   Fam. Doesburg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  469.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettige kennismaking en een hele aardige en uitstekende en geduldige verkoper.

   Van der Vorst geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  470.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ontzettend vriendelijk ontvangen, met een kopje koffie. En er is meer dan wij zelf al hadden gedaan, meegedacht om de mooiste en praktischte keuken voor ons te ontwerpen.
   In alles top! Prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

   Hijne geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  471.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn binnengekomen om te kijken, maar omdat Melvin een goede en eerlijke verkoper is, heeft hij ons zo goed geholpen zodat wij binnen een paar uur onze keuken hebben gekocht!

   Samia en Richard geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  472.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn heel tevreden

   Goudsmit geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  473.   schrijft over Kuchenwelt:
   Klant vriendelijk, en duidelijke uitleg.

   Kosterman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  474.   schrijft over Kuchenwelt:
   goede service , en een leuke prijs

   Van Steekelenburg geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  475.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vandaag is onze keuken (op een aantal opleverpunten na) naar tevredenheid geplaatst.

   Wat ging er goed:
   -Transport, verpakking, enz
   -Materiaal vd keuken (kasten, scharnieren, enz) is super.
   -Top monteur (Coen) welke zelf een aantal zaken keurig op maat gemaakt heeft! Echt n vakman (hij heeft in 1 dag de hele keuken gezet!
   -Kuchenwelt was eigenlijk steeds redelijk vlot bereikbaar en is hun afspraken met mij tot op heden steeds nagekomen.

   Wat moet nog opgepakt worden:
   -uitsparing vd kookplaat te groot, blad ligt er echter prachtig in,. Er moet dus een nieuwe kookplaat komen.
   -Afzuigkap was beschadigd en functioneert niet goed.. hier moet ook een nieuwe voor komen.
   -Greeplijst was wat te kort, hierdoor kon het blad nog niet volledig worden afgekit….

   Bovenstaande puntjes moeten door Kuchenwelt nog even worden opgepakt, maar kijkend naar de communicatie in de afgelopen dagen (soms al heel vroeg ?) vertrouwen wij erop dat dit nog netjes word opgepakt.
   Wanneer dit gebeurd zijn wij helemaal tevreden.

   Onze keuken is prachtig geworden, nu nog even de laatste puntjes op de i….

   Al met al een prima samenwerking gehad met Ronald en zijn mensen en een prima zaak om een keuken aan te schaffen.

   Hierbij een foto van het resultaat

   Fam den Besten geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Fam den Besten:

    Geachte fam den Besten,

    Ik reageer normaal nooit op positieve reacties, maar vind deze erg leuk. Niet alles is goed gegaan, maar het wordt opgelost en dat is netjes verwoord

    Dank u

    Ronald

  476.   schrijft over Kuchenwelt:
   Het was een prima gesprek, echt super blij mee.
   Verkoper Jos Groothuis neemt echt de tijd voor je.

   Deekman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  477.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel fijn geholpen, goede adviezen en een hele mooie keuken ontworpen! Kan niet wachten tot hij er is! En daarbij ook nog eens tot een goede prijs gekomen!

   Jolanda geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  478.   schrijft over Kuchenwelt:
   Meteen bij binnenkomst goed geholpen.Luisterden goed naar onze wensen, fijn om mee te praten. Dacht goed mee in oplossingen.
   Nette en duidelijke tekening gemaakt, een echte vakman.
   Er hangt een fijne sfeer!!!!!

   Fam Rob geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  479.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vriendelijke en professioneel advies, ook de afspraken over prijs en levering waren prima.

   Emile geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  480.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg fijn geholpen met duidelijke uitleg en advies !!

   Tijl geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  481.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik zou Kuchenwelt zeker afraden. Keuken wordt half geleverd, afspraken worden niet nagekomen, contact krijgen is moeilijk. Krijg alleen opeens nog een e-mail van Ronald of ik nog even wil betalen terwijl alles al is betaald. Inmiddels wachten wij al sinds 5 november op ons VIERDE keukenblad, waarvan niemand weet wanneer het komt terwijl het er voor het einde van het jaar zou zijn. Niemand neemt even de moeite om het uit te zoeken of aan te geven hoe het is. Erg jammer dat het zo moet gaan..

   Jaleesa geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Jaleesa:

    Beste Jaleesa,

    Het is inderdaad vervelend het vierde blad te krijgen. Zoals u gezien heeft zijn dit productie fouten. Daar hebben wij helaas geen zicht op.

    Je zou bijna denken, hoe moeilijk kan het zijn een stukje werkblad van 120 cm…. Het wordt gemaakt in Portugal en daar hebben we geen zicht op.

    Ik heb met uw partner in de winkel gesproken en hoe dan ook we maken het in orde

    Veel plezier van uw mooie keuken

    Ronald

  482.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel vriendelijk ontvangen, we werden heel goed geholpen met het realiseren van onze wensen voor onze droomkeuken. Goed advies, klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Nemen de tijd voor je onder het genot van wat eten en drinken. Een hele fijne plek om een mooie keuken uit te zoeken voor een mooie prijs. Daarnaast ook een relaxte sfeer met leuke humor. Wij zijn een mooie keuken rijker!

   Rodriguez geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  483.   schrijft over Kuchenwelt:
   Nam alle tijd en geduld, fijn advies en denkt mee.

   Van Bussel geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  484.   schrijft over Kuchenwelt:
   In filiaal Heerhugowaard zijn we zeer vriendelijk ontvangen, nemen ruim de tijd voor je en geven je eerlijk advies.
   Alles is bespreekbaar. Ronald, Maurice en Melvin hartelijk dank voor jullie gedane moeite.

   Familie Tamis geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  485.   schrijft over Kuchenwelt:
   VANDAAG IS ONZE NIEUWE KEUKEN GEPLAATST DOOR KUCHENWELT. WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN MET HET RESULTAAT.
   GOEDE MEEDENKENDE MONTEURS!!!! ALLES GOED

   Schottink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  486.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer goed geholpen door Melvin heeft alles netjes uitgelegd en nam er de tijd voor!
   Een mooie keuken voor een mooie prijs!

   Frank Woortman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  487.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goed geholpen door Jos.Fijn dat hij mee met ons dacht en ook aan onze portemonnee. Wij zijn met een goed gevoel en een keuken rijker de deur uit gelopen.

   Ardjoen Garcia geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  488.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede en eerlijke hulp.
   Hartelijke ontvangst, medewerkers nemen echt de tijd.
   Wij kijken uit naar de levering van onze nieuwe keuken.

   J. Luyten geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  489.   schrijft over Kuchenwelt:
   Super goed geholpen goede informatie en binnen budget, blij mee.

   Gmj van zantvoort geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  490.   schrijft over Kuchenwelt:
   Afgelopen week een keuken gekocht, goede service nemen de tijd en niet opdringen. Zou dit iedereen aan willen raden.
   We zijn ook bij de keukenconcurrent geweest, maar eindigde in ruzie omdat ik niet direct wilde tekenen.

   Daarom is Kuchwelt een verademing, goede prijs en verkoper Bart heeft het goed gedaan.

   Kortom helemaal tevreden!

   Patrick van Vugt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  491.   schrijft over Kuchenwelt:
   Erg gastvrij ontvangen, konden op ons gemak eerst rondkijken en daarna onder het genot van een kopje koffie onze wensen besproken.
   Hierbij werd door de medewerken goed doorgevraagd en ook goed advies gegeven met goede motivatie waarom wel en waarom niet voor de mogelijkheden van de keuken gelet moest worden.
   Daarna een schetsontwerp gemaakt en deze duidelijk met ons doorgenomen .
   Vervolgens het totaalplaatje gemaakt en natuurlijk ook het kostenplaatje. Uiteindelijk zijn we het over de prijs een geworden en hebben een mooie offerte gekregen.
   De volgende stap is met de styliste bij ons thuis de keuken door te nemen en de exacte maten te meten zodat deze op maat gemaakt kan worden. Deze gaan wij z.s.m inplannen.
   Tot dus ver erg tevreden over onze ervaring met kuchenwelt

   Struijs geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  492.   schrijft over Kuchenwelt:
   Vandaag een keuken gekocht bij Kuechenwelt in Breda.
   Zeer gastvrij ontvangen, en je merkt aan alles dat ze daar verstand van keukens hebben. het was een feest1!!!

   Mensink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  493.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer prettig geholpen. ontzettend fijn dat er een styliste aan huis komt om de keuken details te bespreken, en daar ruim de tijd voor neemt.Samen kom je tot beslissingen .Super snel een persoonlijke pagina met je keuken in 3D en de informatie van je apparatuur.
   Kuchewelt team Heerhugowaard bedankt.

   E Lamers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  494.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van onze nieuwe keuken.
   Het is veel mooier geworden dan we gedacht hadden.Er waren een paar kleine opleverpunten maar die waren snel en vakkundig verholpen

   Van Achteren geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  495.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn zeer prettig geholpen bij Küchenwelt in Breda. Zeer vakkundig personeel en vooral niet opdringerig . Ze dachten goed mee met onze wensen, wat heeft geresulteerd in een keuken geheel naar onze wensen. Bij Küchenwelt is kopen nog een feest.

   Van Maastricht geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  496.   schrijft over Kuchenwelt:
   13-1-2019
   We zijn heel goed geholpen in de vestiging van Kuchenwelt in Breda. Er is goed meegekeken naar onze wensen en mogelijkheden en het was een heel prettig gesprek. We hebben gelijk de knoop doorgehakt en de keuken naar wens gekocht.

   Telman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  497.   schrijft over Kuchenwelt:
   Dhr. Jos Groothuis heeft ons uitstekend geholpen.
   goed gekeken naar onze wensen en prijs

   Balogun geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  498.   schrijft over Kuchenwelt:
   Hebben een nieuwe keuken besteld. Zijn goed geadviseerd door Melvin. Tot zover tevreden. We hebben een goede p rijs afgesproken.

   N. Kwakman geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  499.   schrijft over Kuchenwelt:
   3 oktober 2018 is de keuken geplaatst. Werkbladen waren niet geleverd. Tijdelijke spaanplaten verplaatst. Afzuigkap niet compleet. Doos was ergens losgemaakt en schouwkappen waten verwijderd. Passtuk verkeerd ingemeten. Kast waar de koelkast in is geplaatst beschadigd. Schroef van de spoelbak manco. Lekker begin van je keuken waar je lang voor gespaard hebt. En maar bellen. Slecht bereikbaar. Nu op 9 januari zit ik nog te wachten op het paastijd en de kast. Ik baal hier enorm van. Bijna drie en een halve maand en mijn keuken is nog niet compleet. Tot nu toe heb ik me keurig en beleefd opgesteld maar mijn geduld raakt op en nog even en ik gooi het op Facebook. Om mensen te waarschuwen voor dit bedrijf.

   Jan Prinsen geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Jan Prinsen  reageert op de beoordeling van Jan Prinsen:

    We zijn nu 4 maanden verder. Keuken nog niet klaar. En maar bellen. Wordt met de dag bozer. Op dit moment staan alle onderdelen waaaronder een hoge kast in mijn woonkamer. Blij dat alle onderdelen er zijn maar nu moeten ze nog gemonteerd worden. Toen de onderdelen werden afgeleverd zou de montage contact met me opnemen om de klus af te maken. Iedere keer beloftes dat we gebeld worden. Inmiddels bijna iedere dag gebeld. Dit duurt al 2 Weken. Ik weet echt niet meer wat we moeten doen om onze keuken af te krijgen. Ik hoop oprecht dat RONALD contact met ons opneemt. Wij weten het ook echt niet meer. Mijn hele leven nog nooit zo iets meegemaakt. Maar ja ze hebben je geld al binnen. Dus Ronald bel of mail mij eens want misschien kan jij er wat aan doen.

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Jan Prinsen:

    Geachte heer Prinsen,

    Wat vervelend om te horen, ik zal dit doorgeven aan de planning. Naar ik begrijp zijn de onderdelen dus binnen, maar wacht u op de montage.

    U wordt morgen gebeld met de planning hiervoor.

    Veel plezier van uw nieuwe keuken

    Ronald

  500.   schrijft over Kuchenwelt:
   Dennis gaf goede informatie, was niet opdringerig en kwam direct met een goede prijs in plaats van eerst een idioot hoog bedrag te noemen en vervolgens korting te geven.

   JHR geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  501.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig geholpen en een hele mooie keuken offerte gekregen voor een hele scherpe prijs

   Theo Olling geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  502.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer netjes en goed geholpen!!!!

   Robin Frik geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  503.   schrijft over Kuchenwelt:
   We werden enthousiast en vriendelijk ontvangen. Er werd ruim de tijd genomen om een mooie keuken te ontwerpen. Alles werd goed uitgelegd en getoond. We hebben alle vertrouwen in een goede afloop.

   van hoof geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  504.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitstekend plan uitgetekend in Heerhugowaard. Wilde zelf de wasbak aan de ‘achterkant’ kant hebben. Vooraan is praktischer in mijn geval.
   Ook heb ik op aanraden de muur in de keuken naar de woonkamer eruit gehaald. Hierdoor is de gesloten keuken veranderd in een open keuken met een klein eilandje. Dit kon prima in de toch beperkte ruimte van +/- 2,5 x 2,5 meter. De keuken is hierdoor betrokken bij de woonkamer en ziet het er veel ruimtelijker uit.
   Nu de keuken staat ben ik blij dat ik naar deze adviezen heb geluisterd.

   P. Driessen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  505.   schrijft over Kuchenwelt:
   Heel goed geholpen door Björn. Raad jullie aan om daar te kijken.

   Truus Schwinkard geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  506.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn gastvrij ontvangen en heel goed geholpen bij de keuze van mijn keuken.Ik heb duidelijk aangegeven wat ik voor keuken wilde en aan alle wensen is voldaan.ze namen de tijd voor mij en de koffie en hapjes waren ook goed geregeld.Ik heb wel eens anders mee gemaakt. Ook de prijs was in de buurt die ik wenste. Dus zeer tevreden over alles.

   Wiene geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  507.   schrijft over Kuchenwelt:
   Klant is koning. Onze wensen staan bovenaan en hier wordt rekening mee gehouden.

   Miranda en Cornelis geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  508.   schrijft over Kuchenwelt:
   Na diversen keuken showrooms te zijn geweest, zijn we bij KuchenWelt Heerhugowaard terecht gekomen. Er wordt ruim de tijd genomen door hun en alle mogelijkheden in onze wensen voor de keuken zijn daar ingevuld. Er is een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding uiteindelijk voor onze nieuwe keuken aangeboden. Nu zo met de kerstdagen is het ven wachten op de Styliste afspraak wachten voor de definitieve verwerking. Op de site van KuchenWelt kan je de afspraak maken met voorkeuren. Wij hebben dat via de app gedaan en dan kan je dat niet aangeven. De app wordt nog verder ontwikkeld en zal dat in de toekomst ook kunnen. Wij zijn erg benieuwd naar de keuken die wij hebben uitgekozen. Mogelijk dat er met het bezoek van de Styliste de kleur nog wordt aangepast. Ik kan KuchenWelt aanraden om offertes van andere keuken leveranciers te laten tegen offreren.

   Vincent Asseler geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  509.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettige goede service, men neemt de tijd voor je en denken mee. Erg prettige ervaring .

   D.J. 909 geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  510.   schrijft over Kuchenwelt:
   Er werden verschillende opties/ opstellingen in beeld gebracht. Ook werd er mee gedacht over prijs/ dalingen. Dit dmv aanpassingen apparaten. We kijken uit naar het eind resultaat.

   sacre geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  511.   schrijft over Kuchenwelt:
   Er wordt goed meegedacht en gepland, eerlijk advies en er wordt ruim de tijd genomen. Top service!!!!

   Ros geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  512.   schrijft over Kuchenwelt:
   Goede ervaring met kuchenwelt. Bij levering waren we onze pin betaling vergeten te verhogen. Chauffeur moest even wachten. Daar deed hij niet moeilijk over. Bedankt Kuchenwelt voor de mooie keuken.

   van der Kamp geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  513.   schrijft over Kuchenwelt:
   In juni een keuken gekocht. Leuk, ontspannen en goed geholpen door de verkoper. Afgelopen dinsdag is onze keuken naar alle tevredenheid geplaatst. We zijn meer dan tevreden…. Kan niet anders zeggen. Gewoon goed.

   Renske geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  514.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn heel goed geholpen in de vestiging van Kuchenwelt in Breda. Er is goed meegekeken naar onze wensen en mogelijkheden en het was een heel prettig gesprek. We hebben gelijk de knoop doorgehakt en de keuken naar wens gekocht.

   N.D. Pietjouw-Jansen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  515.   schrijft over Kuchenwelt:
   Küchenwelt Breda: Prettig gesprek, geen dwang, duidelijke uitleg en meedenkend.

   de kruijf geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  516.   schrijft over Kuchenwelt:
   Alles goed gegaan, erg tevreden

   Gerritzen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  517.   schrijft over Kuchenwelt:
   Kamen zufällig an einer Filiale von Küchenwelt vorbei. . Wir wurden sehr freundlich empfangen und die Beratung war sehr kompetent. Haben uns direkt wohl gefühlt und gemerkt das wir hier mit unseren Wúnschen und Ideen weiterkommen und uns gut geholfen wird. Unsere wünsche wurden uns förmlich von den Augen abgelesen.. Auch komplizierte Umbauten die bei anderen Küchengeschäften direkt abgelehnt wurden, sind hier einwandfrei und korrekt umgesetzt worden. Mit einem Wort fantaschtisch! Preis,Qualität und Service alles passt! TOP!

   Schmidt geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  518.   schrijft over Kuchenwelt:
   Zeer fijn geholpen, en snel!
   Super, en erg meegedacht.

   Robert en Janine Blikman geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  519.   schrijft over Kuchenwelt:
   Wij zijn zeer ontevreden over de service verlening van Kuchenwelt
   1. Op de dag dat de keuken geplaatst zou worden bekwam geen monteur . Nasr veel telefoontjes en hoge belkosten en onbehoorlijke beantwoording van onze telefoontjes bleek dat Kuchenwelt vergeten was om ons in te plannen
   2. Bij plaatsing van de keuken bleken er verschillende dingen fout te zijn gegaan
   _ geen achterplaen geleverd
   _ foute kraan geleverd
   _geen plasma filter
   -verkeerde passtukken
   _ _geen plasma filter
   _geen bestekbakhe in de wasautomaat
   Niet passende bestekla

   Na ontzettend veel email en vel contact is uiteindelijk de plasma filter na meer dan 3 weken geleverd
   Telefonisch werd aangegeven dat wij dit gemakkelijk zelf konden bevestigen
   ECHTER in de instructie stwat heel duidelijk dat deze filter door een erkende installateur bevestigd moet worden
   Als wij vragen om een monteur langs te sturen kan dit pas na een paar weken gedaan worden
   Inmiddels hebben wij dus al bijna een maand een afzuigkap die niet functioneert
   Een foute kraan
   Een bestekbak die wij zelf moeten kopen terwijl wij bij de aankoop hebben aangegeven dat wij drie wilde hebben
   Nog steeds geen goede kras n en geen achterlaten alsmede geen passen de besteld en goede passtukken
   Bij telefonisch en email contact worden we telkens afgescheept
   Ontzettend teleurstellend

   Ton en Annemieke Elfferich geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Annemieke Elfferich  reageert op de beoordeling van Ton en Annemieke Elfferich:

    Nadat onze keuken begin november geplaatst is en nog steeds niet af is zijn wij nog steeds zeer teleurgesteld
    Wij hebben al eerder een klacht ingediend op de website zou er door Kuchenwelt contact met ons worden door Leo van der Graaf
    Het enige dat Wij hebben ontvangen was een email dat het nu was opgelost
    Op.onze mails krijgen wij geen reactie
    Wij zijn nu 3 maanden verder
    1 wij hebben nog steeds geen achterplaten
    2 nog steeds niet de goede kraan
    3 nog steeds geen passende greeplijsten en passtukken4
    4. bestekmandje van de vaatwasser
    5. Etc
    De hele keuken is betaald en nog steeds niet in orde
    Misschien dat op deze wijze wel contact met ons opgenomen kan worden
    Wij zijn het inmiddels heel erg zat

    Annemieke

  520.   schrijft over Kuchenwelt:
   We zijn met alle details en op een heel eerlijke manier geholpen. De meeste bedrijven gaan uiteraard voor extra winst. Bij Kuchenwelt hebben wij dit totaal niet gemerkt. We zijn heel goed geholpen en zijn zeer tevreden.Kuchenwelt is zeker een aanrader.Zelf heb ik nog nooit zo’n goed bedrijf gekend. Bedankt voor alles !

   Fam Oztürk geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  521.   schrijft over Kuchenwelt:
   Uitermate tevreden over Kuchenwelt. De keuken is geheel volgens wens vakkundig gemonteerd.

   Jaspers geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  522.   schrijft over Kuchenwelt:
   Kuchenwelt mijdrecht :Onze keuken is begin deze week (maandag) gebracht en gisteren geplaatst. Mooi, Mooi, Mooi. We zijn er zeer blij mee.

   Jan-Willem geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  523.   schrijft over Kuchenwelt:
   Prettig en vakkundig geholpen bij Kuchenwelt, en de montage is ook goed gedaan.Er zat wel een kleine beschadiging op een deurtje, maar die is snel vervangen.

   Waanders geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  524.   schrijft over Kuchenwelt:
   Bedankt voor het realiseren van onze mooie nieuwe keuken.Alles is geheel vlekkeloos verlopen vanaf verkoop tot aan de montage.
   Erg bijzonder vonden wij de inbreng van de styliste zij dacht erg met ons mee , en samen zijn wij nog tot wat verbeterpunten gekomen.Mensen van kuchenwelt wij zijn tevreden klanten en zullen jullie zeker aanbevelen

   Titsing geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  525.   schrijft over Kuchenwelt:
   Op de woonbeurs in Amsterdam een keuken besteld bij Kuchenwelt. Er is goed meegedacht over de mogelijkheden en opstelling in ons huis door de verkoper en stylist van kuchenwelt. Er staat bij ons in huis inmiddels een mooie keuken waar we in onze nopjes mee zijn. Dank kuchenwelt en dank monteurs van Kuchenwelt. en 10+ voor jullie werk.

   Stal geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  526.   schrijft over Kuchenwelt:
   Meedenken 5 sterren
   Prijs 5 sterren
   Styliste 5 sterren
   Levering 5 sterren
   Montage 5 sterren

   De 5 volle sterren verdiend namens ons.

   Familie Ram geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  527.   schrijft over Kuchenwelt:
   De aankoop en de afhandeling van onze keuken hebben wij als zeer prettig ervaren. Alle afspraken zijn nagekomen en omdat er een combi magnetron niet leverbaar was hebben ze ons een ander, duurder model, gegeven zonder bijbetaling.

   Annelies en Remco geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  528.   schrijft over Kuchenwelt:
   vrijdag is de keuken gebracht en mijn vriend heeft hem zelf ingebouwd. Ik zit nu te genieten van het resultaat. Erg mooi geworden.

   alles goed en compleet geleverd en zeer goed meegedacht, ondanks wij een hele moeilijke ruimte hebben. Wat kun je gelukkig zijn met iets moois 😉 Kuchenwelt Bedankt

   Liesbeth geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  529.   schrijft over Kuchenwelt:
   Mooie keuken voor goede prijs. Goede adviezen van de verkoper

   Vermeulen geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  530.   schrijft over Kuchenwelt:
   Begin deze week de keuken geleverd gekregen. Ik heb de kasten en apparaten zelf gemonteerd. 1 plint was iets te lang geleverd. Deze heb ik op maat gemaakt en nu staat de keuken prachtig op z’n plaats. Wij zijn de aankomende 15 jaar weer klaar..

   Jan Schuitema geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  531.   schrijft over Kuchenwelt:
   Deze week is onze nieuwe keuken peplaatst, en zijn zeer tevreden over het resultaat.Door ideeen bij Kuchenwelt zijn wij op andere gedachten gekomen. Het resultaat is veel mooier dan wij zelf eerst in gedachten hadden. Wij kunnen deze winkel dan ook bij iedereen aaraden.

   Familie Gervink geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  532.   schrijft over Kuchenwelt:
   Voor onze nieuwbouw woning hebben wij al begin 2017 een keuken gekocht bij kuchenwelt in Harderwijk. Onze verkoper heeft ons goede tips gegeven en wij besloten bij kuchenwelt de keuken aan te schaffen.

   Tot onze verbazing kregen wij even later een brief van de directie dat de fabrikant ALNO waar onze keuken vandaan kwam definitief failliet was gegaan. De schrik zat er aardig in bij ons. We hadden net de aanbetaling gedaan. Wij hebben toen met kuchenwelt gebeld en die hebben ons uitleg gegeven. Natuurlijk bleven wij wel bang, vooral omdat het nog zo lang duurde.

   In augustus hebben wij een afspraak met de styliste gemaakt, we hebben onze zorgen nog wel uitgesproken, maar Stephanie nam alle tijd voor ons en stelde ons gerust. Ze hadden inderdaad problemen gehad door de toeleverancier, maar hebben geen klant laten zitten. Terwijl dit heel zwaar is geweest. Best fijn om het verhaal van die kant te horen, want daaruit kregen wij weer een beetje het vertrouwen terug. Ook vertelde ze ons dat ze met nieuwe software werkte, waardoor wij alles via internet konden volgen. Wij zijn hier toen ook op aangemeld.

   Inderdaad alles hebben we hierop kunnen volgen en we werden netjes overal van op de hoogte gehouden. We zagen op internet al de dag dat er geleverd zou worden, maar werden keurig netjes nog 2 dagen voor de levering gebeld over het tijdstip.

   Een dag na de levering was de montage ploeg bij ons, ook dit waren keurige mannen. De keuken was eind van de middag klaar. En we werden zelfs een dag later nog gebeld door het kantoor of alles goed was verlopen.

   Ondanks dat wij geen dure keuken hadden 4500,00 (voor ons heel veel geld) hadden wij toch het gevoel dat de mensen er alles aan deden om ons tevreden te krijgen.

   van ons krijgt kuchenwelt een hele warme douche

   Vermeer geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  533.   schrijft over Kuchenwelt:
   We hebben in juli een mooie keuken gekocht bij Kuchenwelt in Harderwijk. Nu hij staat…… prachtig en mooi… een 10 voor Marcel de verkoper!!

   Fam. Bovenland geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  534.   schrijft over Kuchenwelt:
   De keuken viel binnen ons budget, waarmee ze goedkoper bleken te zijn dan alle andere keukenboeren. We hebben 6 offertes laten maken. De goede ideeën en de prijs hebben ervoor gezorgd dat wij bij kuchenwelt gekocht hebben. Wij zijn dik tevreden

   L & J geeft 5 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 5 uit 5 sterren

  535.   schrijft over Kuchenwelt:
   Ik krijg sinds 5 oktober 1500 euro van Kuchenwelt voor dubbel betaalde montage kosten.
   Het wordt door het bedrijf erkend, maar er is tot op heden niet terugbetaald, ondanks vele verzoeken.

   Edelbroek geeft 1 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 1 uit 5 sterren

   • Ronald  reageert op de beoordeling van Edelbroek: