Koak design Abbenbroek ervaringen

Koak design Abbenbroek ervaringen? Hier vind u alle Koak keukens reviews. Bent u van plan bij dit bedrijf langs te gaan? Lees dan eerst deze reviews en recensies.

Ervaringen Koak keukens? Wat was uw ervaring?

Uw ervaring plaatsen? Plaats hieronder zelf snel een recensie. Dat is gemakkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

 

Keukenboeken thuis?

ervaringen van Koak keukens | Keukenbrochures aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Koak design Abbenbroek ervaringen

Dit bedrijf heeft één vestiging gevestigd in Abbenbroek, in Nederland. Koak Design is ontstaan door te beginnen met ontwerpen van interieuren en verbouwen van woningen.

Dit is geen standaard keukenleverancier, door de betaalbare Metod keuken van IKEA te voorzien van massieve eikenhouten panelen en een betonnen werkblad creëer je een design keuken naar eigen behoeften.

Koak design is naast keukens ook gespecialiseerd in betonnen aanrechtbladen en apparatuur, tevens kunt u hier ook terecht voor badkamermeubels en tafels. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website Koak design >>> van Koak keukens voor meer informatie,hun principe, tips en de openingstijden.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden
  Spring naar toolbar