Ervaringen Kex keukens

Beoordeling: 3.6 Kex keukens is 5 keer beoordeeld met een
gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.

Ervaringen Kex keukens? Alle Kex Keukenexpert Volendam ervaringen. Van plan bij deze keukenwinkel langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies.

Wat was uw ervaring met Kex Keukens?

Zelf snel een recensie voor Kex Keukens plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina’s gratis thuis ontvangen? Dat kan! Deze keukenbrochures staan vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen! Bestel het complete pakket met honderden pagina’s. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen. Doe genoeg inspiratie op met deze keukenbrochures.

 

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste >>> keukenzaken van dit moment.

Kex Keukens algemene informatie

Kex Keukens staat bekend om zijn gastvrijheid en vriendelijkheid. De winkel is betrokken bij het hele proces, en ze gaan zeer vakkundig te werk.

Deze keukenstudio wordt door de klant gezien als een echte keukenexpert die de nieuwste trends tegen een betaalbare prijs aanbiedt. Voor elk soort keuken bent u bij Kex keukens aan het goede adres, zo verkopen ze van klassieke keukens tot aan de modernste design keukens.

Ze verkopen onder andere echte kwaliteitsmerken zoals Siemens, Etna, Bauknecht, Pelgrim etc. Kex keukens is tevens Iso gecertificeerd. Bent u benieuwd? Bekijk dan de website van deze keukenzaak voor meer informatie, foto’s, tips en de openingstijden.

Kex Keukens vestiging

Kex Keukens heeft 1 vestiging in Noord Holland en heeft de showroom in Volendam. Ga naar de site van Kex Keukens. Er zijn verder geen nieuwe showrooms bijgekomen. Lees hieronder reviews, beoordelingen, klachten en ervaringen Kex keukens.

  Geef deze keukenzaak een review!

   Beoordeling SlechtMatigNormaalGoedUitstekend

   Foto van uw keuken (optioneel):

  *Door uw ervaring te delen gaat u akkoord met de huisregels.

  5 reviews & recensies Kex keukens

  Beoordeling: 3.6Kex keukens is 5 keer beoordeeld met een
  gemiddelde beoordeling van 3.6 uit 5 sterren.
  1.   schrijft over Kex keukens:
   8 jaar geleden keuken gekocht in Ulft , afspraken voor plaatsingstijdstip nagekomen , wel zo prettig , keuken ziet er nu nog als nieuw uit.

   Degens geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  2.   schrijft over Kex keukens:
   Eind 2015 keuken gekocht bij KEX Keukens te Volendam. Fijne winkel, geen gladde verkopers, maar in ons geval een vriendelijke Jur die ons hielp een mooie keuken samen te stellen. In feb 2016 is de keuken geplaatst door NH Keukenmontage. Een topbedrijf!! Hebben wij ook ingeschakeld voor het voorwerk. Heel tevreden over het resultaat. De keuken is zoals we hoopten. Enige dat we zouden kunnen zeggen is dat we een beetje interesse achteraf leuk hadden gevonden. Dus een telefoontje: hoe bevalt de keuken? is de koelkastdeur nu wel goed? hoe is het afgelopen met de vaatwasser die niet goed sloot? Nazorg dus. Dat zou onze goede ervaring met KEX af hebben gemaakt.

   Fam. Justus geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  3.   schrijft over Kex keukens:
   Klantvriendelijk. Goede communicatie en zij kwamen gemaakte afspraken na. Nog steeds tevreden over de keuken. Na verloop van tijd zitten de kastdeurtjes niet meer zo waterpas als in het begin. Mijn man kon het dit keer eenvoudig zelf oplossen.

   Buijs geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  4.   schrijft over Kex keukens:
   De keuken en badkamer in onze nieuwe woning moet vervangen worden. We hebben KEX bezocht voor de keuken, hier van kennissen goede verhalen over gehoord. Gelijk dezelfde middag binnen gelopen bij BEX voor de badkamer. Het personeel is er klantvriendelijk en prettig in de omgang. Er hangt een ontspannen en ongedwongen sfeer. Bij KEX werd er veel tijd in ons gestoken. Aardig wat informatie rijker. Nog geen keuze gemaakt.

   inge geeft 4 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 4 uit 5 sterren

  5.   schrijft over Kex keukens:
   Een poosje gelden hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom van Kex keukens (ijtsa living world) min Opende, vriendelijk geholpen door de verkoper. Luisterde goed na de wensen en behoeften van ons. Goed gevoel alleen niet helemaal gevonden waar we naar opzoek waren, dus eerst nog verder kijken bij andere keukenzaken. Verder zit hier niet veel, dus voor keukens gaan we nog eens langs de grotere plaatsen, leeuwarden of groningen om nog meer inspiratie op te doen.

   S. Dijkstra geeft 3 uit 1 tot 5 sterren Beoordeeld met 3 uit 5 sterren

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  Met het plaatsen van een ervaring gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden